من با برنامه های بهینه ساز رجیستری رو تمیز کردم، برنامه های اضافی رو پاک کردم، دیفرگ کردم، ۰.۲ رفت بالانقل قول:
البته بعد از تمام این کارها یه سری هم به سرویس های ویندوز زدم و یه حالی بهشون دادم!!
خیلی هم روون شد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
من با برنامه های بهینه ساز رجیستری رو تمیز کردم، برنامه های اضافی رو پاک کردم، دیفرگ کردم، ۰.۲ رفت بالانقل قول:
البته بعد از تمام این کارها یه سری هم به سرویس های ویندوز زدم و یه حالی بهشون دادم!!
خیلی هم روون شد.
سلام دوستان
من این مشکل رو جدیدن پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی این نرم افرار رو نصب میکنم میاد
خاموش می کنم بعد روشنش می کنم اون مشکل بالا پیش میاد:n28:
ما 4530s داریم محشره حالا ببین 4540s چیه!!!
من یه دونه هم برای خواهرم گرفتم. :D
الان تو خونه یه دونه 4530 داریم، 2 تا 4540!!!!!
چی رفت بالا؟ این کارا هیچ ربطی به گرافیگ نداره!!نقل قول:
پاکسازی رجیستری هم توصیه نمیشه مگر خیلی کم مثلا ماهی یک بار. و الا ویندوز و نرم افزارها رو خراب میکنه.
از کی اینطور شد؟نقل قول:
کاتالیست رو کاملا حذف کنید(مثلا با your unistaller)، آخرین ورژن رو بریزید.
دوستان توجه کنید!
همه خبره هستید اما جهت یاداوری و پربار تر شدن کلوپ 4540s، از لینک زیر می تونید مستقیما به اخرین پست این تاپیک که که نخواندید بیاید، بصورت بوک مارک ذخیرش کنید.
سلام دوستان من یک مشکل حاد داشتم:n04:
دوستان من وب کم و بلوتوث لب تابم رو فعال کردم
ولی متاسفانه فینگر پرینتش درست نشد
از سایت اچ پی آخرین نسخه ی درایورش رو گرفتم و هم چنین نرم افزار HP Simplepast هم گرفتم ولی باز هم نشد!!!
نمیدونم مال چیه چون درایورش هم به صورت کامل نصب شده و هم آیکون Simplepast توی کنترل پنلم اومده ولی وقتی که دست می کشم هیچ چیز نمیاد!!!:n13:
میشه من رو راهنمایی کنید خیلی برام مهمه!!!
خیلی خیلی ممنون:n19:
برای من که مثل آب خوردن وصل شد.
اول اين رو نصب كني:
Hp protect tools
بعد validity finger print sensor
بعد هم به سادگی تنظیم میشه.
من از ویندوز ۸ استفاده میکنم.
سلام داداش
من هم همین کار ها رو کردم ولی نشد
یعنی هیچی نمیاد که من انتخاب کنم!!!
در ضمن ویندوز من سون آلتیمیت 64 بیته!!
به نظرتون چی کار کنم؟:n13:
سلام دوستان
ببخشید دوباره مزاحم شدم راستش مشکل فینگر پرینتش حل شد ماله .Net Framework 4 بود که بعد از دانلود نصب کردم و حل شد!!!:n11:
ولی یک سوال دیگر ذهنم رو درگیر کرده که این نقطه ی سفید سمت چپ بالای تاچ پد مال چیه؟ اگه ماله قطع و وصله تاچ پده آیا نیاز به درایور خاصی داره؟ چون من هر چی دو بار روش لمس میکنم قفل نمیشه و چراغی هم نداره که بفهمیم مال چیه؟! :n13:
بله برای قطع و وصل تاچ پدهنقل قول:
شما synaptics pointing device رو نصب کردید؟
نقل قول:
سلام داداش خیلی ممنون منظورت Synaptics TouchPad Driver 16.3.9 است؟ اگه منظورتون این هست که حجمش هم 108 مگابایت بود آره این رو نصب کردم ولی اگه منظورتون نرم افزار دیگری است هنوز خیر!!! :n13:
در ضمن اگر درایور دیگری که مهم باشد می شناسید رو لطفا بگید چون مثلا این رو نمیدونستم!!!:n06:
آخرین ورژن Synaptic 16.5.3.3 هست !
نقل قول:
خیلی ممنون فقط می خواستم بدونم که اون نسخه ای که گفتم همون نرم افزاریه که برای دابل کلیک بر روی تاچ پد است هست یا فرق می کنه؟:n13:
دوما زیاد که مهم نیست نه؟ چون باید دوباره 100 مگابایته دیگه دانلود کنم؟:n27:
معلومه که مهمه !
تو ورژن قبل غیر فعال کردن تاچ پد رو برداشته بودن اما تو این نسخه دوباره برگردوندن !
یک روش ساده برای مطلع شدن از آپدیت ها بگید. من میرم تو سایتش تاریخ ها رو چک میکنم، خیلی دردسر داره.
لپ تاپ قسطی hp4540s با رم 4 هارد 750 و سی پی یو i5
3295000 تومان 15 ماه
بنظرتون خوبه یا نه؟
قیمت واقعی ش الان چنده؟
من پریروز یکی برای خواهرم خریدم، با رم ۶ گیگ، ۱ میلیون ارزون تر از قیمتی که شما میگی!!!!!
از کجا میخوای بخری؟ سر گردنه؟ یک میلیون کشیده روش!
به نظرم اصلا ارزش نداره.
بابا چه خبره. درسته قسطی هستش ولی اینقدر که بالا نمیکشن.نقل قول:
همین مشخصات ولی با رم 6 دیجی کالا داره میده 2249000
این لینک رو ببین:
جای خط تیره dig.ikala.com بزار. نقطه وسط رو هم بردار.
تو دیجی کالا رم ۴ رو میده ۲ میلیون (در واقع یک میلیون و نه صد و نود)نقل قول:
نمیدونم ایشون از کی میخواد بخره، اما آدم پول رو بریزه تو جوب بهتره تا به اینجور آدما بده! به بهانه فروش قسطی ۶۰ درصد کشیده روش
جل الخالق، دادا بگو بینم کجا رفتی که ما دیگه اون طرفا افتابی نشیم!!!نقل قول:
فروشگاه تعاونی آموزش و پرورش شهر ما... خیلی ها بی خبر از همه جا با کلی ذوق زدگی برای قسطی بودن ازش خرید می کنن
................
hp 4540s چند تا سری داره کدومش بهتره؟
سری A
سری C
سری D
سری B
سری E
سلام داداش معمولا تعاونی ها به خاطر قسطی بودن حدود 200 تا 300 می کشند روش ولی نه دیگه تا این حد به نظرم که اصلا نمیرزه!!!:n22:نقل قول:
برای اون سری ها هم بستگی به خودت داره که چه کانفیگی رو بخوای که احتمالا از دیجی کالا آوردی چون دیجی کالا برای خودش همینطو به آخر کالاهاش حروف انگلیسی اضافه می کنه!!!:n02:
ولی به نظر من سری D اش خیلی خوبه من همون رو خریدم عالی بود!!!:n16:
نقل قول:
سلام داداش من همون قبلی رو نصب کردم و سوییچ هم می شد و هر موقع غیر فعال می شد نارنجی می شد و هر موقع فعال بود سفید بود درسته دیگه نه؟
یک سوال دیگه که خیلی مغزم رو درگیر کرده اینه که چرا اغلب اوقات با این که هیچ کار خاصی نمیکنم داغ می کنه؟ اولش که هیچ درایوری روش نصب نبود به شدت داغ می کرد بعد این که درایور های اینتل و ای ام دی رو براش نصب کردم یک شبانه روز روشن بود و داغ نکرد حالا دوباره بعد از چند بار خاموش و روشن داغ میکنه و بعضی موقع ها هم با این تنظیماتش این قدر ور می رم که بعضی موقع ها سرد میشه!!!:n13:
واقعا نمیدونم مال چیشه؟یعنی نمیدونم شاید خودش خودکار سوییچ می کنه رو ای ام دی!!! در ضمن قسمت سمت چپ تاچ پد داغ میشه با این که کول پد هم داره!!!:n27:
دوستان کسی راه حلی داره که بشه سوییچ هاش رو تنظیم کرد یا یک کاری کرد که مثل روز نصب درایور هاش داغ نکنه؟:n28:
اصلا این قیمتی که شما میگید عقل سلیم رو میبره زیر سوال! حتما به ۱۲۴ زنگ بزنید بهشون اطلاع بدید.نقل قول:
سلام دوستان تغییر براینس به کدوم درایور مربوطه؟
من ویندوزمو عوض کردم دیگه نمیتونم عوض کنم:n29:8 x64
ربطی به درایور نداره ولی یه نرم افزار هست موقعی که نور صفحه کم میشه قشنگ تر نشون میده
hp on screen display !
سلام دوباره///نقل قول:
داداش من مشکل اصلیم همین داغ کردن لپ تابه که نمیدونم باید چی کار کنم شما می گید من چی کار کنم؟:n13:
در ضمن اگر نرم افزار هایی کاربردی مثل نرم افزار بالا می شناسید اسم و عملکردش رو بگین تا ما هم استفاده کنیم!:n26:
خیلی ممنون:n16:
ببین من با پروبوک ها زیاد کار کردم چیزی به نام داغی تاحالا ندیدم ازشون !
اینا سری فوق العاده ای هست کاملا امتحان پس داده ست نمیشه الکی ازش ایراد گرفت .
مشکل قطعا از کاربری شماست !
ضمنا دقیقا منظورت از داغی رو توضیح بده یعنی چی داغ تو چه برنامه ای !
داداش نمیدونم مال چیه!نقل قول:
ولی من وقتی هیچ کاری نمی کنم و فقط صفحش روشنه یا مثلا دارم یک PDF می خونم باز هم داغ میشه!!
تنها قسمتی هم که داغ می شه قسمت سمت چپ تاچ پد هست یعنی قسمت گوشه ی پایین چپه لپ تاب!! (تصویرش رو زیر لینک دادم)
منظورم از داغ شدن فکر کنم مشخص باشه یعنی وقتی بهش دست می زنم مثل بقیه ی قسمت هاش سرد نیست!!!
نمیدونم مال چیه که داغ می کنه برام من هم یک سواله تازه در عرض نیم ساعت تا یک ساعت بعد از روشن کردن داغ می کنه و بعضی موقع ها سرد میشه!!!
در ضمن کانفیگ من HDD : 750G & RAM: 6G & Graphic : 2G & CPU : Core I 5
به عنوان مثال حتی وقتی تو محیط بوت نیز کار می کنم باز هم به شدت داغ میکنه!!! البته بعد از نیم ساعت
لطفا کمک کنید که چکار کنم؟
تصویر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد در این قسمت قرار دارهنقل قول:
برای من بعضا بی دلیل داغ می کرد؛ الان دیفرگ کردم الکی داغ نمیشه، بعد از دو سه ساعت بازی داغ میشه
ربطی به تاپیک نداره، اما با چه برنامه ای دیفرگ میکنید؟ با برنامه خود ویندوز؟
میشه هاردش رو با یه هارد ۷۲۰۰ دور عوض کرد؟ چه مدلی پیشنهاد میشه؟ چنده؟
داداش میشه بپرسم اولا با چه نرم افزاری دیفرگ کردید؟:n16:نقل قول:
دوما این که چه مدتیه ی که این مشکل برطرف شده؟:n13:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینکو به سایت دان/لود/ها تصحیح کنید:n27:
20 روز پیش انجام دادم.:n01:
سلام
چند روز پیش این لپ تاپ رو با کانفیگ core i5 و 4گیگ رم خریدم ریتینگی که ویندوز داده رو میزارم به نظرم به رم امتیاز کمی داده !
سلام
ممکنه یه نفر لطف کنه و دقیقا بگه پس از نصب ویندوز به ترتیب کدوم یکی از درایورها و نرم افزارهای موجود تو سایت اچ پی رو بگیرم
؟به صورت کاملا step by step!
لطفا نگین صفحات قبل رو بخونم،تا حدودای صفحه ۵۰رو خوندم بیشتر گیج شدم!یکی میگفت قبل از نصب درایورها باید نت فریم ورک نصب کرد و شونصد مدل نسخه پیچیده بودند.
در نتیجه یکی از دوستان لطفا کمی وقت بذاره و دقیقا نام هرکدوم از درایورها و نرم افزارهارو به ترتیب نصب بگه تا یه راهنمای جامعی هم تو تایپیک داشته باشیم(در مورد اینکه هر نرم افزار به چه دردی میخوره هم اگه توضیح بدند که عالیه!)
اینم صفحه نرم افزارها و درایورهای در سایت اچ پی(ماشالله یکی دوتا هم نیستند)
h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5229457 &prodTypeId=321957&prodSeriesId=5229455&swEnvOID=4 059&taskId=135&swLang=13
Sent from my GT-I9000
دوست عزیز گیج شدن نداره، اول فریم ورک بریزید، برای 7 فرقی نداره 3.5 یا 4. برای 8 از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکو به soft*98 تصحیح کنید
درایور های اساسی رو که باید بگیرید
» BIOS
» Diagnostic - Tools
» Driver - Audio
» Driver - Chipset
» Driver - Graphics ----> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
» Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices
» Driver - Network ----> اول مدل بلوتوث و وایفای خودتون رو پیدا کنید بعد درایور مربوطه رو دانلود کنید
» Driver - Storage
» Software - Security ----> دلخواه
» Software - Solutions----> دلخواه
» Utility - Tools----> د HP Support Assistant
در مورد ترتیب: 1.اول اینتل بعد amd به گفته دوستان( خودم جابجا هم ریختم مشکلی نبود، فقط برای اینکه احیانا به مسئله ای نخورید)
2.نصب بلوتوث به همین راحتی ها نیست معمولا، بذارین سر فرصت!
مشکل شما حل نشد؟ نکنه رم دو انداختن!نقل قول:
موتوشکر!
فقط صفحات قبل گفته بودند نیازی به نصب درایور اینتل نیستش،اون قضیش چیه؟درایور amd که شما لینک دادی ۱۵۰مگ هستش،ولی اونی که تو سایته ۵۰۰ مگه،همون ۱۵۰ مگی که شما دادین کافیه؟
بعد هم اینکه بعد از نصب اینتل و amd دیگه بقیه درایورها ترتیب خاصی نداره واسه نصبش؟مثلا اینکه اپدیت بایوس رو قبل یا بعد از چیزی نصب کنم فرقی به حالش نداره؟