نقل قول:
زیرش نوشته دیگه <<پیش فروش>>
Printable View
نقل قول:
زیرش نوشته دیگه <<پیش فروش>>
در پیش فروش بودنش شکی نیست .نقل قول:
اما چرا بالاش نواشته for Windows ؟
البته قطعاً از این فِیک مِیکاس :n15:
باز شروع شد ...خدا رحم کنه! تاپیک یه 200صفحه میره جلو!
یه تریلر 5 دقیقه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی دیدم...فــَــکـــم افتاااااد...:n04:
این چــــــی بود دیـــــــگــــه ؟؟!!
سیستم کاور گیری و تیر اندازیش دقیقا مکس پین 3 هست..فرض کنید دارید مکس پین 3 بازی میکنید تو یه بازی محیط باز...!
رانندگی و تیونیگ مثل NFS هست..! انواع وسایل نقلیه و...بازیهای فرعی کلف ، دوچرخه سواری ، تنیس و....
فکر کنم اولین بازی هست که همزمان میتونید حین ماموریت روی سه شخصیت سوییچ کنید و بازی کنید..
اونجا رو میگم که با هلی کوپتر شیشه رو میشکنن میرن تو و یکی رو گروگان میگیری و با بعدی سوییچ میکنی با تک تیر انداز میزنی..!!
از همین الان مطئمن باشید راحت نمره کامل 10 رو از سایت سخت گیر گیم اسپات میگیره..! و پرفروش و موفق ترین بازی تاریخ بشریت تا این لحظه میشه..:n02:
هنوز از سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی خبری نیست ؟؟؟
این بازی هنوز برای pc تایید نشدهنقل قول:
به همچنین :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
:n02::n02:
این اگه برا PC نیاد ما چی کار کنیم ؟!:n28: نمی دونم اگه بیاد اصلا سیستمم بتونه اجرا کنه یا نه !
واقعا این و Watch Dogs خیلی رقیبای سر سختی میشن هر دوشون عالین
تورو خدا WD رو با GTA مقایسه نکن . اولن wd یه ip جدید هستش ولی gta یه ip پونزده ساله هستش و تجرش بیشتره . دومن اون گرافیکی که تو تریلر WD دیدی برای نسل بعد هستش و GTA V برای همین نسل کافیه بری اون تریلر که wd رو این نسل اجرا شده رو ببینی .نقل قول:
این عکس از تریلر WD روی این نسل هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تریلرش که باید این فاجعه را اونایی که ندیدن ببینن
من نمی خواستم این جا بحث مقایسه این بازی های رو راه بندازمنقل قول:
فکر نکنم برای من که PC دارم محدودیتای نسل فعلی کنسولها مشکلی پیش بیاره،بعدشم وقتی می خواهیم این دو بازی رو روی کنسول با هم مقایسه کنیم باید هر دو رو روی بالاترین حد گرافیکشون روی کنسول نسل جدید مقایسه کنیم چون نهایت قدرت نمایی هر دو شرکت اونجاست،همه که مجبور نیستن کنسول نسل جدید نداشته باشن(چی گفتم!)
البته من روی هیچ کدوم از این دو بازی تعصب ندارم و هر دوشون رو دوست دارم
WD هر چقدر هم که بد باشه و هر چقدر GTA خوب باشه باز هم واچ داگ سگش شرف داره. حداقل اینه که مثل راک استار به طرفداراش توهین نمی کنه. من نمی فهمم یعنی چی که در مورد پی سی تصمیم نگرفتن؟؟
معلومه که گرفتن. ولی این قدر برای ما ارزش قائل نمیشن که عین آدم بگن برای پی سی نمی دیم. یا یه سال بعد ریلیز می کنیم. اینکه جواب این سوال رو که "ایا برای پی سی ریلیز میشه؟" رو نمی دن برای من یه توهینه.
پسر خوب خوشت میاد بیاد *R بگه GTA V برای PC نمیاد و خیال شما هم راحت بشهنقل قول:
و قتی سکوت میکنه به یعنی احتمال فراوان بعد از نسخه ی کنسولی یه خبرهایی برای نسخه PC هست ولی به دلایل مختلفی الان نمیتونه لب باز کنه
مثلاً چه دلایلی؟نقل قول:
تنها دلیلش این میتونه باشه که کنسول خوب فروش کنه.
نقل قول:
دوست من میزان فروش بازی در کنسول چندین برابره PC ه. و PC روز عرضه رسمی بازی به صورت کرک شده هم در اینترنت هست. همین باعث میشه فروش خوبی نداشته باشه . پس صبر میکنه به اندازه کافی که فروش کرد سپس بازی رو برای PC هم میده
دوستان لطف کنن آشغالی مثل watch dogs رو با شاهکاری مثل Gta v مقایسه نکنن
عزیزم از کجا میدونی آشغاله وقتیهنوز نیومده؟و از کجا میدونی gta v خیلی قراره بترکونه؟؟؟کسی چه میدونه؟
راک استار اعلام کرد روز پنج شنبه ویدئو گیم پلی و پیش نمایش نسخه آنلاین ( مولتی پلیر ) بازی منتشر میشه .
لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا یک کنفرانس مطبوعاتی خواهد بود ( اینطوری که من فهمیدم ! :دی )
تاپیک جای مقایسه دو بازی نیست ولی Watch Dogs نمونه مدرن شده Assassin`s Creed هست انتظار آزادی عمل زیادی نداشته باشین!
دقیقا همینطوری هست که میگین :n01:نقل قول:
موافقم :n16:نقل قول:
هرگز قصد ندارم با این صحبتام به بحث بیحوده ی مقایسه ی این دو اثر دامنه بزنم ولی مجال دیدم نکته ای رو عرض کنم
شاید با تکیه بر عبارت " هر دو سبک open world هستند" جای یک گیمر قضاوت کنیم اما در اشتباهیم
این دو بازی کلا با هم فرق دارن
آرادی در watch dogs به مراتب خیلی کمتر از GTAV هست. شک نکنید
با جرات تمام خدمتتون عرض میکنم که عظمت GTAV دو برابر , بلکم بیشتر از watch dogs. همچنان شک نکنید
اما هرگز این موارد از ارزش watch dogs کم نمیکنه. نوآوری و خلاقیتی که توی watch dogs هست چند وقتی توی دنیای گیم خیلی کمتر دیده میشه. هیچ دورانی بازی که کار اصلی اول نقش ه/ک کردن باشه نبوده, همین که یوبیسافت جرات کرده و دست به ساخت چنین سبک گیمپلی زده خودش جای قدردانی داره
اما GTA
جی تی ای برای تمامی گیمر های سراسر دنیا یک پروژه شناخته شده است. هیچ گیمر پیدا نمیشه تا حالا طعم ولگردی که راک استار پختتش رو نچشیده باشه. GTA نامش هم یک خلاقیت و یک نوآوری محسوب میشه.
در اینکه این دو بازی از بازی های برتر امسال هستن هیچ شکی ندارم. ولی مقایسه هرگز درست نیست
اما اگه قرار باشه بر اجبار نتیجه گیری کنم GTA V رو ترجیح میدم اونم یک دلیل بیشتر نداره
اٍلمان ها و متوت های GTA V بنظرم درست تر و سنجیده تر چینده شده اند.
یا علی
PlayStation 4 و Xbox One هردو از چیپهای گرافیکی AMD استفاده میکنند و ممکن است ما برای Nvidia ابراز نگرانی کنیم ولی Nvidia نگران این موضوع نیست. Nvidia اعتقاد دارد بسیاری از PC گیمران سخت افزار جدید خود را برای انجام بازیهای:" Call of Duty: Ghosts, Assassin's Creed IV, and Grand Theft Auto 5" یک دقیقه صبر کنید!
Chris Evenden مدیر ارشد بخش ارتباطات سرمایهگذاران شرکت Nvidia درمورد بازار PC و بازیهای آن بیان کرد:"
بازار PC در حال تغییر و تحول است. لپ تاپهای جدید تحت فشار تبلتها قرار گرفتهاند. با این وجود فروش PCهای مخصوص مانند سیستمهای گیم و سیستمهای ادارات در حال رشد هستند. این اختلاف بیان میکند که مصرف کنندگان چگونه از PCهای مختلف و با استفاده میکنند. بیشتر مصرف کنندگان PC را به عنوانی دستگاهی میبینند که با آن به اینترنت وصل میشود وب گردی میکنند، ایمیلشان را چک میکنند و ویدئو نگاه میکنند. ولی PC قابلیتهای بیشتری نسبت به تبلت دارد، در مقابل طرفداران PC در حال آماده سازی سیستمهای خود برای بازیهای قدرتمند و فرنچیزهای پرطرفداری هستند که قرار است در پاییز عرضه شوند مانند:" Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V و Assassin's Creed IV."
او به طور مستقیم اشاره به عنوانهایی کرد که برای PC نیز عرضه خواهند شد. Nvidia به نظر چیزی را میداند که مصرف کنندگان نمیدانند.
همچنین Nvidia اعتقاد دارد درآمدزایی برروی PC بیشتر از ترکیب PlayStation و Xbox است.
Evenden در این مورد گفت:"
پلتفرمهای باز مانند PC و Android در بازار کنسولهای در حال بزرگتر شدن و پیشرفت هستند. آنها از نوآوریهای بیشتر سود میبرند. در بررسیهای انجام شده نزدیک به نیمی از توسعه دهندگان GDC برروی PC کار میکنند و 11% آنان برروی کنسولهای نسل بعد کار میکنند. انتظار داریم درآمدزایی بخش بازیهای PC تا سال 2015 به 20 میلیارد دلار برسد در حالی که در مجموع این درآمد برای هر دو PlayStations کمتر از 10 میلیارد دلار و برای Xbox نیز نیمی از این درآمد خواهد بود."
با توجه به صحبتهای Evenden به نظر GTA V برای PC یک پورت ساده نباشد. اما Rockstar گفته است نسخه PC یک پورت است. Nvidia هم به 2 کنسول نسل جدید علاقه مند نیست. بیشتر عناوین سری GTA با تاخیری 6 ماهه نسبت به نسخه کنسولی برروی PC عرضه میشوند. هنوز نسخه PC بازی تایید نشده و 314,000 امضا برای عرضه بازی برروی PC جمع شده است.
به نظر این 3 بازی به صورت اتفاقی بیان نشده باشند چرا که NVIDIA به صورت مستقیم با Ubisoft و سازندگان Assassin’s Creed IV برای بهینه سازی بیشتر برای PC و با Activision برای Call of Duty همکاری میکند. شاید ما باندلی از بازی را برروی سری کارتهای گرافیکی GeForce GTX ببینیم.
Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر برای PS3 و Xbox 360 عرضه میشود تاریخ عرضهای برای نسخه PC بازی بیان نشده است.
منبع:
وبسایت رسمی بازی که دارای اطلاعاتی در مورد بازی بود بعد از منتشر شدن به دلیل حجوم ملت با مشکل مواجه شده :دی
اطلاعات تکمیلی به زودی ... :n09:
چند اسکرین شات جدید :
با اطلاعات و عکس های جدیدی که توی سایت خود بازی گذاشتن انتظار خیلی خیلی سخت تر شد :|
+
draw distance بازی فوق العادست.............
اسکرین شات های بیشتر :
وای
با اون عکسی که فرانکلین با موتور کراس از سخره در حال پریدنه و پلیس ها هم دنبالشن بدجوری دلم هوس کرد.
این عکسا و مطالبی که اخیرا منشتر شده به شکل فجیع بنده رو گذاشته تو آمپاس، اونم نه آمپاس ها آم)پــــــ ـــــــاس!!! هه هه هه
واقعا دیوانه کنندست
حیف که کنسول ندارم :n03:
باید بیشتر منتظر بمونم که برای کامپیوتر بیاد:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شرکت راک استار با انتشار عنوان جدید خودش یقینا دنیای بزرگ گیم رو به لرزه خواهد انداخت
متنی کوتاه در باب شرکت راک استار و عنوان جدیدش GRAND THEFT AUTO V
.
.
.
سری بازی های GTA سالیان ساله که بر سر زبان تمامی گیمر ها افتاده. بازیی که با تکیه بر ویژگی هایی از نظیر ؛ سبکی جدید ، وفور از نوآوری ، سراسر خلاقیت ، دنیایی آزاد ، جذابیتی نا محدود ، طعم خوش یک زندگی طبهکاری و ... توانسته هر نوع گیمری با هر سلیقه و طرز تفکری رو خیره و محو خودش کنه.
فرقی نمیکنه، چه یک گیمر حرفه ای باشید چه نه، هیچوقت طعم ولگردی در خیابان های کلان شهر های آمریکا زیر زبانتان تند یا تلخ بنظر نمی آید
هیچ وقت عظمتی که در این سری بازی تماشا کردم رو جایی رویت نکردم. هیچوقت به این اندازه دستم برای یک ساعت بازی، باز نبود. چه جالب، ماشین بدزدم یا کسی را بکشم، چطوره پلیس رو سرکار بزارم، نه نه بهتره یکم موتور سواری کنم، الان موقع رفتن به فروشگاهه ، بزار با یک باند طبهکاری بجنگم، یکم در شهر مثل آدم های معمولی چرخ بزنم، مراحل اصلی بازی رو برم یا ....
راک استار با ساخت GTA رویای خیلی از گیمر ها که زندگی با یک دنیای باز بود رو مستحق کرد
22 days
hrs 11صبر کردن خیلی سخته اما چاره بهتر نمیبینم
47 mins
30 secs
تا انتشار این ابر بازی باقی مونده
سوالی که از خودم و بقیه گیمر ها میپرسم و کماکان حسرت میخورم اینه که
" چطوری این 22 روز رو با splinter cell و pay day سر کنیم؟!!!!!!"
موفق باشید
می دونم ناراحت کنندس ولی حدود 34 روز مونده :n28:نقل قول:
بازی روز 17 سپتامبر عرضه میشه .
یکی از مدیران انویدیا هم اخیراً گفته بود که ps4 , xb1 خبر های خوبی برای pc بازان هست چون دیگه سازندگان بازی با قدرت کم کسول های قدیمی مواجه نیستن و میتونن به سوی گرافیک خیره کننده پیش برن .و این باعث میشه که قدرت pc بیش از پیش خودشو نشون بده.
عکسای فقلاده ایه...بازی خیلی عالیه، حتی بهتر از call of duty gost
و با این خبر خوشحال کننده ای که مدیر انویدیا به pcـباز ها داده دیگه نمیشه به راحتی صبر کرد و انتظار خیلی آزار دهنده شده.
+
حتی خبر هایی به گوش میرسه که قراره شخصیت مخفی چهارمی هم تو بازی وجود داشته باشه و بعدا بازیباز ها رو غافلگیر کنه...
نصب بنر هم تموم شد به سلامتی :n02::n10:
Nvidia به اشتباه خود اعتراف کرد : خبر نداریم که GTA V برای pc عرضه می شود یا خیر !
اگر اخبار دیروز را دنبال کرده باشد ، حتما می دانید که Chris Evenden مدیر ارشد Nvidia اعلام کرده بود که بازی Grand Theft Auto V در پاییز امسال برای pc خواهد آمد و احتمالا با چنین اطلاعیه ای دلخوری Rockstar Games را هم برانگیخته است . ولی حال امروز Nvidia با عقب نشینی خود آب پاکی را بر روی دست طرفداران pc ریخت و فاش کرد که خبر ندارد که GTA V برای pc عرضه می شود یا خیر.در این آشفته بازار مربوط به خبرهای عرضه ی GTA V بر روی pc ، شرکت Nvidia با انتشار یک بیانیه عقب نشینی خود را در این مورد اعلام کرد و توضیحاتی را در این مورد ارایه داده است که در زیر می توانید بخوانید :لطفا به این اطلاعیه توجه داشته باشید ، در هنگام اعلام درآمدهایمان در روز پنج شنبه ، تیم سرمایه گذاری ما لیستی از بازی های مهمی که گیمرها در پاییز امسال بر روی pc خود تجربه خواهند کرد را اعلام کرد و این لیست شامل Grand Theft Auto V هم بود. این بیانیه به طور کلی برای شور و شوقی که در صنعت بازی است اعلام شده بود و نه این که NVIDIA بگوید که از دانش خاصی برخوردار است . باید بگوییم که NVIDIA هیچ گونه اطلاعاتی در مورد امکان انتشار نسخه ی pc بازی Grand Theft Auto V ندارد و ما از خطایی که در این مورد داشتیم پشیمان هستیم.یک بار دیگر امید گیمرهای PC با شنیدن چنین خبری نقش بر آب شد و فقط دیگر می توان به تاییدیه خود استدیوی راک استار برای انتشار GTA V بر روی pc اعتماد کرد.GTA V در تاریخ ۲۶ شهریور برای PS3 و ایکس باکس ۳۶۰ منتشر می شود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر ما که ps3 داریم :n01:
کاملا واضحه rockstar انویدیا رو مجبور کرده تا اینو بگه و حرفشو پس بگیره
معلوم نیس چه مبلغی بهشون دادن تا راضی بشن خبرو تکذیب کنن...
آره بابا مطمئن باشید به خاطر همین دلیلی که انویدیا گفته هم که شده برای PC میاد... :D آخه مگه میشه یکی از مشهور ترین بازی های تاریخ برای pc نیاد؟
حیفه برای pc نیاد:n28:
ای بابا این بحث pc رو تموم کنید مطمِین باشید میاد منتها سال دیگه همین موقع
^
جا داره منم اضافه کنم که این رونمایی به وقت ما ساعت 6:30 میشه..............
لینک ویدئو معرفی مولتی پلیر بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان اگر کسی می تونه لینک رو مستقیم کنه .
آخر بازی هست ، بنده کف کردم در حال حاضر :n09:
Watch Dogs :n08: