پلاسما باید ارزون باشه، ما بیخود گرون خریدیم :41:.
Printable View
پلاسما باید ارزون باشه، ما بیخود گرون خریدیم :41:.
اگر بخوایم تعصب رو کنار بگذاریم سامسونگ هم در زمینه پلاسما حرفهائی برای گفتن داره
کد:http://www.plasmatvbuyingguide.com/plasmatv/compare-reviews.php
امروز پلاسمای v20 پاناسونیک توی فروشگاه پاناسونیک در کنار ال سی دی u20 روشن بود برایتنس این پلاسما از ال سی دی u20 بالاتر بود.
این سایت یک سایت ناسالم هست که اطلاعات نادرست منتشر میکنه لینک این سایت تو avsforum که بزرگترین انجمن علمی دنیای اینترنیت هست فیلتر میشه و اطلاعاتش مورد تائید نیست خودتون میتونید تست کنید البته سامسونگ بعد از پایونیر و پاناسونیک پلاسماهای خوبی میسازه.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
پسرخاله من خودش از بانه tv و کولر و .... میاره و کارش اینه
هفته قبل هم برای من v20 آورد و قیمتش 1280000 بود و کرایه 80 تومن. حالا چطور ممکنه که کسی v20 رو 950 تومن بده!!!
کمی مواظب باش
سلام
شرکت پاناسونیک در یک اقدام خدا پسندانه و بنده خدا پسندانه مبلغ50000 تا 500000 تومان برای خرید تلویزیون هدیه می دهد
شما بعد از خرید کارت هدیه را تحویل می گیرد و روی آنرا می تراشید و به شانس تان از 50000 تا 500000 تومان جایزه می برید!!ا
یعنی قیمت V20 با این حساب ارزانتر می شه؟
با توجه به سابقه شرکت با نیان حتما تمام کارتها 50 هزار تومانی است و اصلا 500 هزار تومانی در آن یافت نمی شود!!
البته من به شرکت بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران نیز تلفن زدم و آنها گفتند که یک عدد سینمای خانگی نیز هدیه می دهند ولی فروشگاههای موجود در سطح شهر اظهار بی اطلاعی می کردند.
خوش باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آرتام خان
من این هفته دارم میرم تو کار وی 20.... با این حرف نگرانم کردید... از خریدتون راضی نیستید؟ چرا؟ اگر نباید پلاسمای گرون خرید، برم سراغ ای ایکس 500 سونی...
سلام به دوستان من یه پنل V20 خریدم به قیمت 1700 که البته یک سوم پولشو نقد دادم و مابقی رو به صورت 5 تا چک 264 هزار تومان در مدت 10 ماه (هر دو ماه یک چک)
ضمنا کارت جایزه من 50 هزار تومانی بود که از مبلغ چک اولم کم کردم.
چند روز قبل من بازی Call of duty BO رو با Xbox 360 روی LCD نسبتا جدید یکی از دوستان بازی کرده بودم بازی رو روی V20 هم تست کردیم نتیجه برای من و البته دوستم فوق العاده جالب بود!!! بازی از بعضی جهات به شکل کاملا ملموسی بهتر به نظر میرسید عمق رنگ مشکی و جزئیات بالا در نماهای مختلف و حرکت نرمتر کاراکترها به نظر بازیو چند پله طبیعی تر و عمیقتر و به میزان زیادی چشم نوازتر نمایش میداد.
در کل برای من تجربه جالبی بود لطفا اگر دوستان دیگه ای میتونن تجربه مشترک داشته باشن مطرح کنن.
الان نزديك به يك ماه كه دارمش هر روز بيشتر از ش خوشم مياد...نقل قول:
مبارکت باشدنقل قول:
آیا سینما خانگی نیز بهت هدیه دادن؟
چون من به شرکت بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران نیز تلفن زدم و آنها گفتند که یک عدد سینمای خانگی نیز هدیه می دهند ولی فروشگاههای موجود در سطح شهر اظهار بی اطلاعی می کردند.
تجربه شخصیت را در مورد v20 بیشتر در اختیار ما بگذار :10:
خوش باشید
نه چیزی راجع به سینمای خانگی نگفتن منم اطلاع نداشتم که پیگیری کنم.
اگر تجربه جدیدی داشتم که دوستان قبلا مطرح نکرده بودن چشم حتما اینجا مطرح میکنم حقیقتش من برنامه های صدا و سیما و ماهواره نگاه نمیکنم و این پنل تی وی شخصی خودم هست و با تی وی خانواده متفاوته ولی در اولین فرصت میبرمش تو اتاقی که ماهواره هست و با ماهواره و شبکه های داخلی پنلو چک میکنم.
جا داره از پستهای مفید دوستمون p30worldiran هم جداگونه تشکر کنم.
زیاد ناراضی نیستم من چون مسابقات رزمی و ورزشی می بینم به خاطر رفرش ریت بالا پلاسما گرفتم ولی شادابی رنگ های ال ای دی یه چیز دیگه ای است.نقل قول:
رنگ پنل هم مشکی نیست زیاد با وسایل خونه جور نیست.
به نظرم 1700 برای این تی وی زیاده، حداکثر 1500.
اگر خواستی سونی بگیری به نظر من EX500 نگیر 700 بهتر است.
V20 هم خوبه، بد نیست فقط یکمی مات هست تصویرش اگه خونت پر نوره ال ای دی بگیر، در کل بیشتر از این ناراحتم که به نظرم قیمتش گرون تر از اون چیزی که باید باشه هست.
با سلام خدمت دوستان
من اطلاع زیادی توی این زمینه های صوتی تصویری ندارم و فقط یه یوزر ساده م ! ولی در مقاله ای خوندم که مدل های اروپایی V20 دارای ریسیور داخلی برای ماهواره هم هستند ! که البته شاید روی مدل های ایران وجود نباشه !
اول اینکه میخواستم ببینم این قضیه صحت داره ؟
بعدش هم اینکه ، آیا تلویزیون های پاناسونیک هم مثل برند سونی از اسم مدلوشن میشه فهمید که اروپایی هستن یا آسیایی ؟
( آخه سونی مدل های اروپاییش رو با KDL و مدلها آسیاییش رو با KLV نام گذاری میکنه )
آخر از همه هم اینکه اگه واقعا ریسیور دارن ، آیا به خوبی ریسیورهای معمولی همه کانال ها رو میگیرن یا نه ؟
بی زحمت اگه کسی قیمت 42 اینچ هم داره ، از V10 , v20 , g10 , g20 بذاره
خیلی خیلی ممنون و متشکر از همتون
شما مطمئنی V20 که خریدی مشکل نداره دوست عزیز؟نقل قول:
زیاد ناراضی نیستم من چون مسابقات رزمی و ورزشی می بینم به خاطر رفرش ریت بالا پلاسما گرفتم ولی شادابی رنگ های ال ای دی یه چیز دیگه ای است.
رنگ پنل هم مشکی نیست زیاد با وسایل خونه جور نیست.
به نظرم 1700 برای این تی وی زیاده، حداکثر 1500.
اگر خواستی سونی بگیری به نظر من EX500 نگیر 700 بهتر است.
V20 هم خوبه، بد نیست فقط یکمی مات هست تصویرش اگه خونت پر نوره ال ای دی بگیر، در کل بیشتر از این ناراحتم که به نظرم قیمتش گرون تر از اون چیزی که باید باشه هست
من خونه یه LCD سونی دارم و روی مد داینامیک V20 برایتنس بالاتری داره!! (البته من با سورس Full HD و کابل HDMI تست کردم شاید روی سورس های SD قضیه فرق کنه) داخل فروشگاهی که پنل رو خریدم وضع به همین منوال بود و از اغلب LED ـها و LCD ـهای پاناسونیک موجود تصویر برایتنس بیشتری داشت! ممکنه پنل شما معیوب باشه اگر میشه چندتا عکس از پنلتون به همراه تنظیمات برامون بزارین.
مدلهای موجود در ایران ----- ماهواره ندارن.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من اطلاع زیادی توی این زمینه های صوتی تصویری ندارم و فقط یه یوزر ساده م ! ولی در مقاله ای خوندم که مدل های اروپایی V20 دارای ریسیور داخلی برای ماهواره هم هستند ! که البته شاید روی مدل های ایران وجود نباشه !
اول اینکه میخواستم ببینم این قضیه صحت داره ؟
بعدش هم اینکه ، آیا تلویزیون های پاناسونیک هم مثل برند سونی از اسم مدلوشن میشه فهمید که اروپایی هستن یا آسیایی ؟
( آخه سونی مدل های اروپاییش رو با KDL و مدلها آسیاییش رو با KLV نام گذاری میکنه )
آخر از همه هم اینکه اگه واقعا ریسیور دارن ، آیا به خوبی ریسیورهای معمولی همه کانال ها رو میگیرن یا نه ؟
بی زحمت اگه کسی قیمت 42 اینچ هم داره ، از V10 , v20 , g10 , g20 بذاره
خیلی خیلی ممنون و متشکر از همتون
بله کد مدلهای آسیایی با اروپایی و آمریکایی فرق میکنه و تقریبا همه برندها همینطور هستن.
در مورد مدلهایی که ----- ماهواره ای دارن توی اغلب ریویوها به کیفیت بالای تیونر این پنل اشاره کردن که متاسفانه تو ایران حذف شده.
G20 مدلی هست که وارد ایران نمیشه به جای اون GT20 وارد خواهد شد که قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی داره....
قیمت 42 اینچ V20 حدود 1700 هست و 50 اینچ بین 2300 تا 2400 قیمت 50 اینچ V10 در حدود 2700 الی 2800 هست دلیلش هم ساخت ژاپن بودن پنل V10 از سوی فروشنده ها اعلام میشه.
خیلی ممنون بابت پاخی که دادین
:11:
سلام
p30worldiran عزیز من مودم وایرلسم رو با لن به تی وی وصل کردم و کانکشن رو توی تی وی تست کردم و دیدم همه چیز اوکی هست یعنی هر چهار گزینه تیک داره. توی لپتاپم هم چند فیلم و عکس شیر کردم ولی توی تی وی نمیتونم پیداشون کنم و بازشون کنم.
میرم توی قسمت viera tools media server ولی چیزی نیست.
هر چیزی رو نمیشه از این طریق پلی کرد دیگه، درسته؟ یعنی چیزایی رو پلی میکنه که خود تی وی بتونه پخش کنه؟
خیلی ممنون میشم کمک کنی.
با سلام
تجربه اینجانب در طول مدت یک ماه خرید و استفاده از V20 :
در طول این مدت استفاده که از نظر زمانی حدود 300 ساعت کارکرد دارد و اکنون از مد دینامیک با کنتراست 65 ، برایتنس 0 ، عمق رنگ 40 ، شارپنس 50 و از حالت رنگ نرمال استفاده می کنم ( 200 ساعت اول کارکرد به ترتیب 100 ساعت اول مد نرمال و 100 ساعت دوم سینما بوده است ) و با تست های مختلف از تصاویر SD و HD گرفته تا گیم و ... از همه نظر برای بنده راضی کننده و بدون تعصب جالب و در مواردی خیره کننده بوده!
در مد دینامیک همان طور که جناب Alucard فرمودند برایتنس تی وی اینقدر بالا است که مجبور خواهیم شد تا کنتراست را به زیر 80 برده تا چشمان تحمل این درخشندگی بسیار بالا را داشته باشند. به همین دلیل به دوستانی که این تی وی را خریداری کرده و در مرحله آب بندی یا همان 100 ساعت اول کارکرد به سر می برند که لزومی هم به این کار نیست و بیشتر جنبه اطمینان خاطر از عدم مواجه با مشکلاتی است که در پنل ها قدیمی مشاهده می شد و همچنین به خاطر صرفه جویی در مصرف انرژی از مد نرمال استفاده می کنند خاطر نشان کنم که زمان استفاده از مد دینامیک قضیه کاملا برعکس است و این V20 است که قدرت خود را به رخ ال سی دی ها خواهد کشید! ( ملاک اصلی بررسی کلیه تی وی ها هم روی مد دینامیک است )
عمق رنگ مشکی بسیار بالا ( بیشتر شبیه به قیر است ! ) که در هنگام شب و زمانی که در محیط کاملا تاریک و بدون نور به سر ببرید و در حال تماشای فیلم و ... باشید هنگامی که با یک تصویر مشکی مواجه بشوید در یک آن فقط چراغ سبز پایین تی وی قابل مشاهده است که این موضوع برای بنده خیلی جالب بود که تا کنون چنین عمق رنگ مشکی تا به حال از تلویزیون های مختلفی که آزمایش شده مشاهده نکردم. این موضوع زمانی که در حال مشاهده تصاویر HD باشید و از کابل HDMI برای اتصال استفاده کرده باشید ( کابل و اتصال HDMI به میزان 10 درصد مشکی عمیق تری نمایش میدهد ) بدتر هم خواهد شد برای مثال زمانی که از طریق WD TV یک فیلم مشاهده می کنم در برخی مواقع مجبور میشوم میزان برایتنس تلویزیون را دقیقا 10+ کنم تا برخی جزئیات قابل مشاهده شود! . در صورتی که همان فیلم را با همین اتصالات به یکی از ال سی دی ها جدید از برند معروف وصل و تست کردم و با تعجب کامل مشاهده کردم که مشکی به خاکستری تیره مایل به سورمه ای شباهت داشت!
میزان کنتراست که دیگه جای بحث ندارد و میزان وضوح تصاویر بسیار بالاست . از نکات قابل توجه دیگر هم می توانم به Upscaling قوی V20 در تصاویر SD اشاره کنم چیزی که در دیگر پلاسماها به این حد ندیده بودم و برای من جالب بود که قابل توجه دوستانی باشد که می گفتند چرا در بررسی ها نمره عالی گرفته و این موضوع به خاطر تصاویر HD بوده نه SD !!!
البته به یک نکته مهم اشاره می کنم و اینکه نوع کابل و اتصالات در نمایش و وضوح هر چه بهتر تصاویر به خصوص SD خیلی مهم هستند برای مثال بنده زمانی که یک فیلم با کیفیت SD را در اچ دی مدیا پلیری که با کابل HDMI به تلویزیون متصل شده مشاهده می کنم تصویر شفاف ، وضوح بالاتر و همچنین اشباع رنگ بهتری نمایش میدهد تا زمانی که همان پلیر را با کابل کامپوننت به تلویزیون متصل کرده باشم حالا دیگر ببینید تفاوت با اتصال کامپوزیت به چه حد خواهد رسید که هم اکنون بیش از 80 درصد دستگاها متصل شده به تلویزیون ها مانند رسیورها تنها خروجی کامپوزیت دارند و حتی نمی توانند RGB پایین برای پخش در HDTV ها را نمایش دهند. بنابراین موضوع نوع کابل و اتصالات در نمایش هر چه بهتر تصاویر مهم هستند.
یکی از مشخصه های قابل ستایش در V20 کیفیت خوب صدای آن است . پیشنهاد بنده هم برای کالیبره کردن صدا به این صورت است که اولا از مد Music استفاده کرده و به دلیل اینکه صدای بم تلویزیون در این حالت نرمال است میزان Bass را بیشتر از 6+ نکنید و برای صدای ریز هم میزان Treble را می توانید تا 10+ افزایش دهید تا صدای شفاف تری داشته باشید. زمانی هم در حال مشاهده فیلم و سریال و .. هستید صدای فراگیر را روشن و روی حالت V-Audio ProSurround قرار دهید اما زمانی که قصد پخش و شنیدن موسیقی از طریق USB تلویزیون و یا پلیر دارید صدای فراگیر را خاموش کنید تا بتوانید صدای Bass نرمال را گوش دهید حتما هم انتخاب گزینه فاصله 30 سانتیمتر یا بیشتر تلویزیون از دیوار را مد نظر داشته باشید چون در میزان پخش صدای فراگیر تاثیر بسزایی دارد. اگر هم که از سینمایی خانگی برای شنیدن موسیقی استفاده می کنید احتیاجی به خاموش کردن صدای فراگیر ندارید.
برخی دوستان نگران گرما و صدای فن تلویزیون را دارند که باید بگم میزان حرارت پخش شده کاملا طبیعی و زیاد نیست و این گرمایی است که فن ها و بیشتر از قسمت چپ یعنی تغذیه دستگاه خارج میشود به طوری که هر زمان تلویزیون خاموش شود در مدت زمان کمی اگر به پشت دستگاه دست بزنید اثری از گرما حس نخواهید کرد و پشت تلویزیون و صفحه کاملا خنک هستند. صدای ویز تلویزیون فقط در محیط کاملا آرام و آن هم از فاصله کمتر از 50 سانتیمتر قابل تشخیص است و پیشنهاد می دهم در این مورد حساسیت و وسواس به خرج ندهید.
برای اتصالات شبکه ای هم دوست عزیز p30worldiran توضیحاتی دادند و در ادامه آن فقط اضافه می کنم که با اکثر مودم های وایرلس که روتر هستند می توانید به راحتی تلویزیون را با سایر وسایل WiFi شبکه متصل یا به قولی DLNA کنید و حتما احتیاج به اکسس پوینت نیست .
باز هم اگر مورد خاصی بود حتما تو همین تاپیک به آن اشاره خواهم کرد.
سلام
کسی میدونه تو بانه 50 اینچ چنده؟
نقل قول:
خیلی ممنون از توضیح کاملتون
چند تا سوال اول اینکه به نظر دوستان این فنهای پشت تی وی ممکنه در اثر گذر زمان دچار خاک گرفتگی بشه و دقیقا مثل فن کامپیوتر که دراثر خاک گرفتگی صدای بدی میده و باید خاکگیری بشه؟؟اگه اینطور باشه باید چیکار کرد؟؟؟
میشه بپرسم چند خریدین تو کدوم شهر هستین شما؟؟
در مورد پرش تصویر که چند جایی در موردش صحبت شده شما نظرتون چیه ایا شما هم این پرش تصویر رو متوجه میشید یا نه؟؟؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
واقعاً گیج شدم. تا یک ماه دیگه میخوام تلویزیون بگیرم. v20 واقعاً نظرم رو جلب کرده. اما این موردی که بعضی از دوستان در مورد برایتنس پایین یا ماتی تصویر ازش صحبت میکنن واقعاً ناراحت کنندس البته در صورت وقوع. البته هنوز از نزدیک ندیدم و مقایسه نکردم.
artam عزیز
شما توی چند پست از مات بودن تصویر و برایتنس تقریباً پایین v20 شکایت کردید. در حالیکه دوستان دیگه تجربه های کاملاً متفاوتی داشتند( نقل قول بالا). آیا از سالم بودن تلویزیون خودتون مطمئنید؟ یا شاید در مورد سلیقه رنگی خیلی Vivid fan هستید و اصولاً باید led میخریدید.
ممنون اگه بیشتر توضیح بدید
نقل قول:
من پسرخالم از بانه وسایل میاره و خودم نزدیک به یک ماه منتظر بودم تا تو بانه بتونه یه 50 اینچ برام پیدا کنه ولی تو بانه 50 اینچش نیست که نیست. یکی از دلایلش اینه که چون این tv ها به صورت قاچاق و به الاغو قاطر میاد احتمال شکستن 50 اینچ خیلی زیاده . خودم با یکی از فروشنده ها که صحبت میکردم , میگفت که 4 تا 50 اینچش شکسته و دیگه تا آخر عمرش 50 نمیاره
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
دوست عزیز من یه پایونیر کورو 5 میلیون تومنی دارم و یه پانا v20نقل قول:
باید بگم که برایتنس یا براقیت v20 خیلی زیاده و شما روی بعضی از تصاویر واقعا اذیت میشید و حتما باید از برایتنسش کم کنید.
شما اگه 5 دقیقه روی حالت سینمایی به تصاویر نگاه کنید بعد روی حالت دینامیک بزارید چشمتون یهو درد میگیره. انگار که شما رو از یه سیاه چال درآوردن و یک مرتیه جلوی آفتاب گذاشتن!!!
من که روی مد داینامیک، کنتراست رو بیشتر از 80 نمیتونم بزارم، چون واقعا نور زیادش چشمم رو اذیت میکنه.نقل قول:
نمیدونم چطور بعضی از دوستان تصویر این تی وی رو مات میدونن!
سلامنقل قول:
خیر این نوع فن ها احتیاج به خاک گیری ندارند چون مانند فن کیس های کامپیوتر از نوع سیم پیچی نیستند و اصولا نباید مشکلی از نظر صدای فن ها در طولانی مدت بوجود بیاد آن هم به دو دلیل: اول اینکه نوع و کیفیت ساخت این فن ها کلا با فن های نوع سیم پیچی و حتی فن های جدید بولبرینگی گران قیمت کیس های کامپیوتر متفاوت است و با تصویری که از پشت V20 در ریویو سایت avforums مشاهده کردم کاملا مشخص بود که فن ها از کیفیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند و توضیح داده بوده که حتی از کم صداترین فن های پردازنده های گران قیمت هم کم صداتر و از تکنولوژی به روزتری استفاده شده است. در کل هیچ وقت نباید فن تلویزیون ها را با فن کیس های کامپیوتر مقایسه کنید چون همان طور که گفته شد از نظر کیفیت و تکنولوژی ساخت هم سطح و یا حتی بالاتر از فن پردازنده های گرانقیمت هستند.
بنده در تهران ساکن هستم و V20 را یک ماه پیش از نمایندگی با قیمت 1.720 خریداری کردم.
در مورد پرش تصویر هم خیر تا کنون به چنین مشکلی برخورد نکردم .
دوست عزیز کلا پلاسما ها به دلیل نوع تکنولوژی ساخت از نظر برایتنس مقداری از ال سی دی ها پایین تر هستند البته به نظر شخصی بنده در V20 این موضوع برعکس شده و همان طور که در پست بالا عرض کردم در مد دینامیک از نظر شفافیت و درخشندگی کیفیت از ال سی دی ها هم بالاتر است اما باز بهتر است شما از نزدیک بهترین مدل از برندهای مختلف هم از پلاسما ها و هم از ال سی دی ها را مشاهده کرده و چیزی که مد نظرتون خودتون هست را انتخاب کنید چون برخی مواقع مسئله سلیقه در نوع تصویر هم برای همه متفاوت است اما خود بنده به شخصه تصویر روان و طبیعی ، مدت زمان پاسخ دهی بالاتر در تصاویر سریع ، عمق و اشباع رنگ بالاتر و کنتراست بالا را به برایتنس بیشتر ترجیح می دهم.نقل قول:
لازمه به این نکته هم برای استفاده کنندگان اشاره کنم و اینکه هر چه قدر میزان کنتراست و برایتنس کمتر باشد میزان طول عمر تلویزیون بالاتر خواهد بود به همین دلیل توصیه میشه در مد دینامیک کنتراست زیر 80 باشد و البته باید هم پایین تر از این مقدار باشد چون به نظر من چشمان نمی توانند تحمل این مقدار درخشندگی و شفافیت را در طولانی مدت داشته باشند و سریع خسته خواهند شد و یا برای کسانی که چشمانشان به نور زیاد حساسیت داشته و یا چشمان آستیکمات دارند ممکن است دچار سردرد شود.
من از مد داینامیک زیاد لذت نمیبرم به نظرم رنگها بیش از حد لازم اشباع هستن و سبز و قرمز و آبی کاملا به سمت رنگهای نئونی گرایش دارن البته کمتر از LCD ـهایی که تا به حال دیدم ولی با این وجود از حالت طبیعی فاصله زیادی دارن مشکی پنل هم تا حدود نسبتا زیادی روی مد داینامیک از پدیده Black crush رنج میبره و جزئیات رو در نماهای تاریک از دست میده که دلیلش تنظیم منحنی گامای پنل به صورت حالت S.Curve هست که در رنگهای روشن و تیره اغراق میکنه تا کنتراست بالا بره ولی Shadow detail به شکل کاملا واضحی ازبین میره.
چیزی تو این مایه ها اگر به حالت S.curve دقت کنید تغییر تدریجی رنگها روی تخم مرغها به میزان زیاد کاهش پیدا کرده.
S.Curve:
فعلا مد سینما با تنظیمات پیش فرض و گامای 2.2 به نظر من بهترین و ساده ترین تنظیم برای دیدن فیلمهای HD تو اتاق تاریک هست چیزی که تا اینجا راجع به Performance پنل متوجه شدم این هست که بالا بردن کنتراست و برایتنس تا حد زیادی جای مانور داره و با وجود بالا رفتن درخشش رنگها از عمق مشکی چندان کم نمیکنه که در قیاس با پلاسماهایی که من تا به حال دیدم فوق العاده هست به استثنای پایونیر Kuro همچین موردی رو به شخصه تا به حال روی پلاسمای هیچ برند دیگه ای ندیده بودم !! این کارایی جای مانور زیادی روی پنل ایجاد میکنه که تصاویر رو با دقت بالا و کنتراست عالی همزمان با هم ارائه بده فکر میکنم سر فرصت بشه یه تنظیم حسابی روی پنل انجام داد که به درد محیطهای نسبتا روشن هم بخوره و تصویر رو هم کاملا POP و سرزنده نگه داشت.
رفقا من رو مد سینما استفاده میکنم چون با تی وی فقط فیلم می بینم.
دینامیک درسته تصویر رو براق تر میکنه ولی یجوریه رنگ ها رو غیر طبیعی میکنه، انگار آدم ها همه عرق کردن :31:.
بعد هم بعد یکی دو سال نور تی وی میگن میاد پایین اگه با دینامیک همش نگاه کنی.
برا همین بیشتر رو مد سینما هستم، که این هم تصویرش ماته، به خصوص در روز.
عکس هم گرفتم یه چند تا ولی اینرنتم فعلن از نوع نفتی می باشد اینترنتم ردیف شد پست می کنم.
بهترین setting پس از 100 ساعت 50V20 ( این تنظیمات با استفاده از دو DVD مخصوص کالیبراسیون به دست آمده است)
Mode : Cinema
Contrast : 60
Brightness : 12
Color : 58
Sharpness : 50
Color Balance : Normal
Gamma : 2.4
برای تصاویر SD و HD به طور جداگانه تنظیم شده اما تفاوت محسوسی ندارد
( بهترین setting به میزان زیادی به سلیقه تصویری دوستان ارتباط داشته و به هیچ وجه یک قانون برای همه نیست )
تنظیمات بالا میانگین دید روز و شب است برای بهترین حالت در محیط های تاریک سه کنترل اول می بایست یک تا دو درجه کاهش یابد.
[QUOTE=irmedia;5620108]سلام
خیر این نوع فن ها احتیاج به خاک گیری ندارند چون مانند فن کیس های کامپیوتر از نوع سیم پیچی نیستند و اصولا نباید مشکلی از نظر صدای فن ها در طولانی مدت بوجود بیاد آن هم به دو دلیل: اول اینکه نوع و کیفیت ساخت این فن ها کلا با فن های نوع سیم پیچی و حتی فن های جدید بولبرینگی گران قیمت کیس های کامپیوتر متفاوت است و با تصویری که از پشت V20 در ریویو سایت avforums مشاهده کردم کاملا مشخص بود که فن ها از کیفیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند و توضیح داده بوده که حتی از کم صداترین فن های پردازنده های گران قیمت هم کم صداتر و از تکنولوژی به روزتری استفاده شده است. در کل هیچ وقت نباید فن تلویزیون ها را با فن کیس های کامپیوتر مقایسه کنید چون همان طور که گفته شد از نظر کیفیت و تکنولوژی ساخت هم سطح و یا حتی بالاتر از فن پردازنده های گرانقیمت هستند.
بنده در تهران ساکن هستم و V20 را یک ماه پیش از نمایندگی با قیمت 1.720 خریداری کردم.
در مورد پرش تصویر هم خیر تا کنون به چنین مشکلی برخورد نکردم .
ممنون که پاسخ دادین
اما میخام بدونم که زمانی که در اتاق کاملا ساکت تلویزیون روشن هست ایا صدای فن تی وی رو میشنوید حتی از فاصله کم؟؟؟معمولا وقتی تی وی روشن میشه فن هم شروع به کار میکنه؟؟؟یا هر وقت گرما میره بالا روشن میشه؟؟و وقتی تی وی خاموش میشه اونم خاموش میشه یا کمی روشن میمونه تا تی وی رو خنک کنه بعد خاموش میشه؟؟
سلام.ببخشید اگه اینجا مطرح میکنم جاشا دقیق نمدونم
قیمت 42" تو بانه ؟کسی خریده؟آدرس و شماره تلفن؟(اگه اصفهان باشه بهتر،نشد بانه؟)
سلامنقل قول:
اگر در فاصله خیلی کم مثلا از بالا گوش خود را نزدیک به پشت تلویزیون کنید بله یک صدای کم ویز مانند را احساس خواهید کرد. این صدا هر زمان که تلویزیون را روشن کنید در فاصله ای که گفته شد قابل شنیدن است تا زمانی که تلویزیون از روی کنترل خاموش یا به قولی به حالت استندبای ببرید که همان لحظه صدا هم قطع خواهد شد.
سلام دوستان من یه سوال راجب wlan این v20 داشتم میخواستم بدونم حتما باید اکسس پوینت دارای کانکشن usb باشه ؟ من یک اکسس دارم که قابلیت اتصال adsl هم داره میخواستم ببینم اینو میشه کاریش کرد وصل بشه به v20 اینم لینک مشخصاتش هست:
درود
الان چه مدل هایی از v20 در ایران است و چند اینچ ؟
چون میگم Panasonic TX-L37V20B در ایران نیست ؟
پس شما ها روی چه چیزی بحث میکنید لطفا مدلش رو بگید
با تشکر
نقل قول:
42و 50 اینچ مدل v20
یعنی این ؟ Panasonic TX-L42V20
نقل قول:
خير دوست عزيز
اين مدل که شما ميگيد LCD هست،به دليل حرف L
مدل پلاسما به جای حرف L حرف P هست:10:
يعنی
Panasonic TX-P42V20
کد:http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/v20_plasma.html
سلام :دوست عزیز مدل رسمی موجود در ایران Panasonic TH-P42V20R هست.
نقل قول:
دوستانی که از بانه خریدند یا سفارش دادند یه لطفی بکنند یه پی ام بدند:41:
اگر فرصت شد و این تنظیمات رو برای محیط های روشن انجام دادید خوشحال میشم بنده و احتمالاً بقیه دوستان رو از نتیجه کارتون مطلع کنید.نقل قول:
خوب با توجه به پاسخهای دوستان نباید از بابت برایتنس پایین در V20 نگران بود هرچند البته هنوز Artam از مات بودن تصویر توی مد سینما شکایت داره!!!
ممنون
سلام
توضيحاتي درباره شبكه V20
تمام مدلهاي مودم وايرلس ها (روتر)و تمام مدل اكسس پوينت ها قابليت متصل شدن رو دارن فقط اينكه بعد از متصل كردن و چك كردن حتما Stream مديا پلير كامپيوتر رو روشن كنيد و همينطور براي موبايل sharing روشن باشد در غير اينصورت در مديا سرور TVهيچ گزينه هاي نمي بينيد.(دقت كنيد)
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
اول واير لس لپتاپ رو روشن و نام ssid مودمت رو جستجو و بعد كانكت شو و بعد از كانكت كردم stream مدياپلير لپ تاپ رو روشن كن و بعد نام لپ تاپ رو در مديا سرور tv مي بينينقل قول:
سلام وخسته نباشید
باتشکراز سایت مفید وپرمحتوایی که داریدمن سئوالی داشتم که اگر تکراری است لطفامن را به صفحه پاسخ قبلی خود راهنمایی نمایید.من ازبانه پلاسمای V20Rبرایم ارسال شدولیکن برای خواندن USBدچار مشکل شدم یعنی با توجه به اینکه فلش را میشناسدونیز سعی کردم فایلهای صوتی وعکس قابل شناسایی برایش بریزم ولی باز هم هیچ فایلی رو نمیخواند.
باتشکر
در مورد پلاسماي پاناسونيك بيشتر اينجا بخونيد
در مورد كاليبره شدنش هم مطالبي هست:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/16
نقل قول:
احتمالا فلش مموری دارای فرمت NTSF می باشد چون USB پاناسونیک فقط فرمت FAT 32 را شناسایی می کند.