سلام
از دوستان کسی فایل pdf مجموعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نداره؟
Printable View
سلام
از دوستان کسی فایل pdf مجموعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نداره؟
سلام دوستان . خوبید ؟!
دوستان من از تورنت studio d A1 رو دانلود کردم (کامل کامل 6.34 گیگ ) بود
اما Lerner CD رو که میخوام نصب کنم ارور میده . اینو میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمی فهمم یعننی چی !
کسی میتونه کمک کنه ؟!
بعد اینکه چند یه فولدر هست به اسم Einstieg جریان این چیه ؟!
و این برنامه studio d A1 Interaktive Tafelbilder . چیه ؟! چیکار میکنه ؟! کارش چیه ؟!
:n02:
سلام دوستان :
مدت هاست که دنبال کتاب های معلم شقیته هستم اگه جائی سراغ داریم ممنون میشم اگه راهنمائی کنید
مرسی
lerner cd رو من هم خواستم نصب کنم و نشد و نتونستم مشکلش رو پیدا کنم.نقل قول:
Einstieg کتاب آمادگی هست برا کسایی که خیلی ضعیف هستند در امر زبان آموزی و آمادشون میکته برای studio d A1
studio d A1 Interaktive Tafelbilder هم مخصوص معلمین هست، یک نرم افزار دیجیتال برای سر کلاس.
فقط برای جلد اولش رو در اینترنت دیدم :نقل قول:
سلام دوستان.
بعد از 3 ماه ننتظر موندن برای تشکیل کلاس زبان آلمانی در جهاد دانشگاه صنعتی اصفهان خ پنج رمضان امروز در جلسه اول شوکه شدم.معلمش یه دختری بنام باقری حتی تلفظ ساده ترین کلمات رو اشتباه میگفت جالبه r رو به انگلیسی تلفظ میکرد.افتضاح.خیلی ناراحتم.دیگه پولم رو هم پس نمیدن و جای دیگه هی هم امکان رفتنش رو ندارم.موندم چکار کنم
سلام. این فایل کتاب shritte خیلی سنگینه. نمیشه یه فایل کم مگ بذارید لطفا. نمیشه دانلود کرد:n13:
بچه ها میشه لطفا یه نفر فایل صوتی شقیته 1 رو آپ کنه. تو رپید شیر و غیره خیلی سنگینه. میگه 80 مگ. لطفا یه نفر کمک کنه:n18::n18::n27:
سلام من ترک های سی دی A1رو میخوام دانلود کنم لینکشو ندارم میتونی جور کنی؟
سی دی رو جدا نمیفروشن:|
دوستانی که دنبال سایت دانلود فیلم میگشتند :
basic german vocab file can not be download. plz repair the link
سلام دوستان
من دنبال فایهای "آلمانی چرا که نه" هستم .میشه لینک دانلودی که کار کنه رو بدید.سطح 2و3و4 رو میخوام.مرسی
?salam dustan, khoda ghowat. yek soal daram, age kesi komakam kone mamnun misham. barnamehye WORDe man engelisie, chetor mitunam almanish konam
من آلمانیشو دارم اگر خواستی پ.خ بده بدم بهتنقل قول:
Hallo ist jemand da?
Hatte paar fragen wegen die Deutsche Studiengängenund so weiter
Wäre nett wenn jemand mir helfen würde
lg
سلام
دوستان کارتون آلمانی برای بچه های زیر 2 سال میشناسید.ممنون مسشم معرفی کنید
salam niegrau azizam, mamnunam az pasokhe shoma, wali motewajeh nashodam, chi bedam?
salam niegrau azizam, mamnunam az pasokhe shoma, wali motewajeh nashodam, chi bedam?نقل قول:
salam, Nemo, tu youtube ham be zabane almani hastنقل قول:
[QUOTE=Aria1997;8342408]Hallo ist jemand da?
Hatte paar fragen wegen die Deutsche Studiengängenund so weiter
Wäre nett wenn jemand mir helfen würde
lg
hi, schreiben Sie ihre Fragen hier.
ich würde mich auch freuen, wenn ich ihnen helfen könnte
[QUOTE=aftab_20;8348293]wollte fragen wie es ist wenn man zum uni gehen will ich bin ja17 aber ich muss nach 4 jahren zum uni das ist doof weißt du'?نقل قول:
نقل قول:Hallo! Ich habe auch Deutsch sprechen! was kann ich für Sie tun?نقل قول:
دانلود نمیشه یا من نمیتونم دانلود کنم؟ فکر کنم لینک ها مشکل دارن. میشه لطفا لینک های دانلود دیگه ای بزارید؟ ممنوننقل قول:
سلام
دوستان کسی این 2-3 تا کتاب و داره؟
Erkundungen B2 kompakt (Schubert-Verlag), ISBN: 978-3-941323-07-0
Begegnungen B1+ (Schubert-Verlag), ISBN: 978-3-941323-20-9,
Begegnungen A2+ (Schubert-Verlag), ISBN: 978-3-929526-89-9
ممنون میشم اگه کسی داشت کمک کنه
با تشکر
سلام دوستان کسی فایل کتاب Übungen zum wortschatz der deutschen schriftsprache niveau A2 - C1 رو داره ؟
اینم لینکشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون :n16:
سلام دوستان، کلاس های مکالمه چه جاهایی در تهران میشناسید؟
سلام، کتاب Schritte 2 از روی سرور ها پاک شده. لطفا Pfd و فایل صوتی کتاب رو دوباره بذارید، ممنون
سلام به همه ی دوستان عزیزم...
یه سوال کوچیک دارم؛تو رو خدا تا آخره امشب بهم جوابش رو بدین که شدیدا صبح بهش نیاز دارم!
جمله ی برگزیده ی متون گیاه شناسی ِ پیشرفته به زبان آلمانی چی میشه؟!!
گوگل ترنسلیت به این شکل پاسخ داده :
Erweiterte Botanischen ausgewählten Text
آیا درسته؟!!!
میشه به فارسی (با ذکر ضمه و فتحه و کسره!!:n02:) برام تلفظ این جمله رو هم بنویسید؟!!
بیشتر برام تلفظ این جمله مهمه تا معنای صحیح اون به آلمانی...
کلا این جمله : Erweiterte Botanischen ausgewählten Text به آلمانی چطور تلفظ میشه؟!!!
تو رو خدا سریع بهم پاسخ بدید...
این طوری بهتره "نقل قول:
Auswahl der Texte fortgeschrittener Botanik
Auswahl : مثل انگلیسیش، فقط H خونده نمیشه : اوس وال
der : ر خونده نمیشه : de
Texte : مثل انگلیسیش : تکسته ،( e آخر هم خونده میشه، یعنی کسره روی t)
fortgeschrittene : سه حرف sch با هم ش خونده میشه، r بعد از اون، خ خونده میشه، r آخر کلمه خونده نمیشه: فورت گشخیتنه
Botanik : بتانیک
پاک .............................
امید جان؛نمیدونی چه کمک بزرگی بهم کردی...
واقعا حضوره موثر و فعال شما در این انجمن(خصوصا در این تالار و تاپیک زبان آلمانی) یک نعمت به حساب میاد امید خان...
امیدوارم سالم و سلامت باشی همواره ...
آقا امید؛
آیا میشه در مورد تلفظ و خوندن جمله ی زیر هم کمکم کنی تا حسابی شرمندت بشم؟!
آخه واسه فردا ساعت 8 صبح نیاز دارم اینو ...
امکانش هست آیا؟
کد:Zwiebel Epidermis Zellkerne, sind nicht immer sichtbar.
Und es stellt sich heraus, dass unter dem Mikroskop, sind immer in einem festen Teil der Epidermis-Zellen und sind an verschiedenen Orten.
Aus diesem Grund nicht einige spezifiziert die Zellkerne der Epidermis unter dem Mikroskop ist der Kern der Zelle in die Zelle unter Vakuole sind nicht spezifisch und Prozess. während aller Zellen ein Zellkern Erfahrung haben.
Dem gleichen Grund gestellt, es ist immer gut nicht gesehen Zellkerne oder eingefügt werden angezeigt.
و اگر وقت داشتید هم منت بر سر بنده بگذارید و به صورت مختصر تلفظ این جمله رو هم بنویسید.
پ.ن:
البته نیاز نیس کلمه به کلمه بیان کنید که تلفظ هر کدوم چی میشه.
فقط همون چیزی رو که دارید میخونید(با تلفظ آلمانی) برام به فارسی بنویسید در پایین هر جمله :
کد:Die Ursache wird nicht erkannt und die Inhalte der Zellkern der Zelle Turgor und verwandte Plasmolyse
In der ersten Phase: über die (destilliertes Wasser) kann ein guter Zeitpunkt, um eine Zelle sein.
Zweite Stufe: (Leitungswasser) zur gleichen Konzentration der gelösten, denn es ist fast eine gute Auflösung Bild Zelle Zytoplasma und keine Zeit stehen nicht innerhalb der Zelle-Organe.
Die dritte Stufe mit (Logole) erleben wir klareres Bild von der Azcelol der Odakhl-Kernel werden auch wo der Nukleolus in der dritten Stufe, da im normalen Modus die Membran der Zellwand und Zytoplasma mit Salzwasser Azmahlol 20 % Drcelol Oghsha Plasmolyse Modus verbunden ist ist die Ursache der isolierten Wänden wird die Zeit in Erwägung ziehen.
----------
In älteren Zellen sind größer und mehr Teil der Turgor der Innenraum und die nuklearen Zellen zu einer anderen Seite.
Eine weitere Ursache kann eine große ältere Zelle Turgor in Ordnung sein.
جمله ی دومی خیلی برام مهم تره...
اگر وقت نکردی همان اولی رو تلفظش رو بنویسی خیلی هم عالی میشه...
واقعا ازت سپاسگذارم امید عزیزم... :n12::n12::n12::n12:
سلام دوستان کسی فایل های صوتی übungen کتاب Studio d B1 رو داره ممنون میشم لینک دانلود بدین ظاهرا در CD نیست.
سلام دوستان
من به فایل صوتی کتاب aspekte2 احتیاج دارم کتابی که خریدم سی دیش درست نیست ممنون میشم اگر کسی سی دی رو داره برای دانلود اینجا قراز بده من به شدت احتیاح دارم
پس از جستجو فراوان در نت یافتم کسی خواست بگه.نقل قول:
با سلام
دوستان عزیز لینک دانلود کتاب Studio D سطح B1 رو نیاز داشتم. ممنون میشم برام اینجا بذارید.
(البته توی این تاپیک بود ولی ظاهرا لینک هاش غیرفعال شده)
مرسی
دوستان کسی دیکشنری مناسب المانی به المانی واسه اندروید سراغ داره! جالبه واسه ایفون هست اما واسه اندروید خوب وجود نداره!
:n13:
Duden Deutsches Universal_v2.8.13.apkنقل قول:
سلام امید چان رمز فایل Prüfungstraining DaF TestDaF
چی هست من از سرور اولین لینک دانلود کردم لطفا رمز فایل بذارید با تشکر
langacademy.netنقل قول:
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیده ؟؟
خیلی لازم دارم... STUDIO D - B1
ممنون