امروز قیمت گرفتم
3065000تومن
Printable View
امروز قیمت گرفتم
3065000تومن
کدوم کانفیگشو عزیز ؟نقل قول:
اتفاقا خوندمش درسته موقع اومدن برق شوک زیادی بهش وارد میشه اما موقع رفتنش هم همین اتفاق میفته!نقل قول:
اتفاقا توی باتری های Ni-MH و Li-Ion و Li-Poly اثر حافظه صفر هستش بنده شارژر و دشارژر حرفه ای برای هرسه نوع این باتری دارم زیاد هم کار کردم هیچ اثر حافظه ای نیست برای اطلاعات بیشتر هم میتونین به سایت مرجع باتری مراجعه کنید
batteryuniversity.com
خب رفیق بی زحمت یه توضیح بده دقیقا چطور باید با این باتری ها رفتار کنیم؟!نقل قول:
ممنون
بچه ها کسی تا حالا لینوکس نصب کرده رو لپتاپش؟ من خودم ubuntu رو اون اوابل که لپتاپ رو خریدم، نصب کردم بعلاوه 2 تا لینوکس دیگه Open suse و Mint. منتهی چون بعضی از درایور هامو نشناختن نتونستم باهاشون کار کنم و پاکشون کردم.انصافا از ویندوز خیی بهتر بودن.روان و سریع.
کسی نصبش کرده که بگه درایور هاشو چطور پیدا کرده؟تو خود سایت لنوو که هنوز چیزی نیست:(
عین پستی رو که تو قسمت باتری گذاشتم میذارم البته نظر بنده هست و هر کس نظرش محترمهنقل قول:
چند تا مطلب که تجربه و مطالعات خودم هست رو میگم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی اینکه هیچ نیازی به درآوردن باتری نیست چون فول شارژ باشه از مدار خارج میشه
دوم اینکه این 500 سایکل به این مفهوم نیست که تا به 500 سایکل شارژ برسه باتری دیگه کار نمیکنه و شمارنده ای هستش که باتری رو از کار بیندازه! بلکه این عمر تضمین شده توسط کارخانه سازنده هستش و ممکنه شما خیلی بیشتر از اینها ازش استفاده کنید (یکی از دوستانم یه لپتاپ دل داره که حدودا مال 10 سال پیش هست و هنوز 1 ساعت و نیم شارژ نگه میداره!)
اگه برای زمان طولانی نمیخواید از لپتاپ استفاده کنید باید باتری رو تا 40% شارژ کرده و دربیارین و در دمای اتاق و جای خشک نگهداری کنین
باتری لپتاپ شما در طول 1 سال اگر در دمای 25 درجه و با شارژ 40% نگهداری بشه 4% از ظرفیت خودش رو از دست خواهد داد و این کاملا طبیعی هستش
نگهداری باتری در یخچال هم از اون خرافه هاست (باتری با همون شرایط اگه در دمای صفر درجه نگهداری بشه 2% از ظرفیتش رو از دست میده) درسته که با نگهداری در یخچال 2% در ظرفیت باتری برد کردید اما رطوبت یخچال مطمئن باشید باتری تون رو خراب خواهد کرد!
پیرو همین قضیه یکی از دوستان ایمیلی به یکی از شرکت های سازنده باتری زده بود که در جواب گفته بودن اگه تو فروشگاه های ما دیدید که ما باتری رو از یخچال درمیاریم و به شما میدیم شما هم بذارینش تو یخچال !!!
این سایت هم یه سایت مرجع درباره باتری هست و دوستان علاقه مند میتونن مطالعه کنن
یه نکته دیگه در مورد باظری اینه که مواقعی که زیاد بازی می کنید و لپتاپ داغ می کنه بهتره که باطری رو در بیارید.چون دمای زیاد مضر هست برای باطری.هرچند من خودم در نمیارم.شاید خیلی مهم نباشه.ولی دمای زیاد می تونه آسیب بزنه به باطری.نه که حالا بزنه خرابش کنه.ولی در طولانی مدت عمر باطری رو می تونه کم کنه.کلا به نظرم تو ایران با توجه به نوسانات برق و رفتن برق و اینکه مملکت صاحب نداره بهتره باطری رو در نیارید.در مورد نوسانات هم فکر نمی کنم باطری جلوی نوسانات رو بگیره.همون ترانسی که رو شار÷ر هست این کار روباید بکنه و نوسانات رو تنظیم کنه.ولی اگه برق بره و باطری باشه دیگه سیستم شات دان نمی شه و به قطعات احتمالا باید خسارت کمتری وارد بشه
قیمت سه شنبه
پاساژ پارسیان
بلو ری 3تومن
ssd 3250
لینوکس که درایور نمی خواد دوست عزیز!! اکثر سخت افزارا رو خودش می شناسه!نقل قول:
من هم ubuntu 12.10 و هم mint 13 v رو نصبیدم الان هم دارم استفاده می کنم همه چی رو خودش شناخت!
فقط برای استفاده از گرافیک nvidia ت باید از رو مخازنش درایور 310 آزمایشی رو نصب کنی.(درایورای قبلی ظاهرا با 660 مشکل دارن!)
نه بازی نمی کنم ولی با اینکه لپ تاپم نو هست همون 1.5 - 2 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیدارهنقل قول:
یعنی در حالا balanced و نور کم واسه شما 5 ساعت و بیشتر باطری نگه می داره؟
احتمال میدم ویندوزت خرابه کار زیاد میکشه از سیستم.در هر حال یه بار باتری رو فول شارژ کن بعد بزن به لپتاپ و فقط روشنش بزار (آهنگ و این چیزا نزار باهاش) مثلا فقط وب گردی کن بعد ببین چقدر نگه میداره.نقل قول:
بله دقیقا!نقل قول:
نه فقط من اصولا همه ی لپ تاپای این مدل همین طورن!
این کاری که دوستمون گفتو بکن.
اصلا فقط تسک منیجرتو باز بذار هیچ کاری نکن ببین مصرف cpu ت چه طوریه! اصولا باید رو 1-4 % باشه.
کی بود یه بار می گفت numlock ش خود به خود خاموش می شه؟!
آقا منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم!!
نمی دونم نرم افزاریه ،سخت افزاریه....
خیلی عجیبه!
من هر سری که می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!
شما رو VMWARE نصب کردین یا با ویندوز دوال کردین؟من هر دو رو نصب کردم درایور وای فای و گرافیک و رم ریدر و بلوتوث و ...(اینا یادم بود) رو نشناختن.(هر سه تا لینوکسی که گفته بودم).نقل قول:
الان اوبونتو رو رو VMWARE دارم ولی وقتی بدون ماشین مجازی یه لطف دیگه ای داره.سرعت بوت لینوکسات رو میشه بگی چقدره؟دمای سیستمت چطوره؟
نقل قول:همین کارو کردم بازم فقط 1 ساعت و 45 دقیقه شارژ نگه داشتنقل قول:
والا نمیدونم باطری شما چه طوری این همه شارژ نگه میداره
من بودم. هنوزم به صورت random این مشکل پیش میادنقل قول:
مثلا یه حالت دردسر سازش وسط چت هست که کلی تایپ میکنی و enter میزنی ولی سرتو که میاری بالا میبینی هیچ عددی تایپ نشده و جمله هات ناقصه
سلامنقل قول:
شما رو VMWARE نصب کردین یا با ویندوز دوال کردین؟من هر دو رو نصب کردم درایور وای فای و گرافیک و رم ریدر و بلوتوث و ...(اینا یادم بود) رو نشناختن.(هر سه تا لینوکسی که گفته بودم).
الان اوبونتو رو رو VMWARE دارم ولی وقتی بدون ماشین مجازی یه لطف دیگه ای داره.سرعت بوت لینوکسات رو میشه بگی چقدره؟دمای سیستمت چطوره؟
من اوبنتو - بک ترک رو خیلی راحت و به صورت LIVE از رو فلش اجرا میکنم .
همه چی رو هم راحت میشناسه
راستش رو این لپ تاپ ویرچوال کردم.ولی قبلا رو سیستمم نصب داشتم تقریبا همه چیو خودش می شناخت صدا و شبکه و گرافیک...نقل قول:
حالا اینو نمی دونم دقیقا ولی صداش که realtek ه شبکش هم atheros ه غیر ممکنه این دو تا رو نشناسه وایرلس هم که اینتله عجیبه که می گی نمی شناسه! در مورد بلوتوس بله کلا اکثرا با شناسایی بلوتوس تو لینوکس مشکل دارن باید بر حسب مدل چیپت سرچ بزنی احتمالا یه چیزی واسه اش پیدا می کنی!
آی گفتی...نقل قول:
منم دقیقا وسط چت این مشکل واسه ام پیش میاد!!!! مثلا الان روشن می کنم یه عدد باش می زنم 5 دیقه بعد که دوبازه می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!!
من حدس می زنم مشکل از یکی از همین اپلیکیشنای لنوو باشه شاید مثلا energy management !
در مورد باتریت هم زمان طبیعی این لپ تاپ همینه تو سایت notebookcheck هم تو همین مایه هاست!
حالا اگه شما مصرف سی پی یوتو چک کردی بالا نبوده حتما باتریت یه مشکلی داره
ممکنهنقل قول:
مخصوصا اینکه برنامه Synaptics هم با درایور موسم که A4Tech هست مشکل داره طوری که بعضی وقت ها Scroll موس از کار میفته. یه بار که برنامه A4Tech رو می بندم و دوباره اجرا می کنم دوباره راه می افته
لنووو ام با این نرم افزاراش :sq_11:
در مورد باطری هم والا نمیدونم
اخه 2 ماه نیست که لپ تاپو گرفتم
برنامه ای هست که مقل هارد در مورد باطری و وضعیت درست یا خراب بودنش اطلاعاتی رو بده؟
اون synaptics ش که افتضاحه! هر چند ثانیه یه بار کرش می کنه.من که رسما تا حالا نتونستم از تاچ پد استفاده کنم :)نقل قول:
والا چیز حرفه ای ای سراغ ندارم یه نرم افزاری بود به نام battery optimizer من قبلا داشتمش یه چیزایی داشت ولی فک نکنم خیلی به درد بخور باشه!
داداش این تاپیکو ببین: با نرم افزار این تاپیک میزان فرسوده شدن باتری رو بهت میگه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آیا مدل فول اچ دی + اساسدی این دستگاه توی ایران پیدا میشه؟
خیر دوست عزیز .اصلا مدل فول اچ دی داخل ایران نیستنقل قول:
حالا که دلار ارزون شده اگه می تونی بگو یکی از اون ورا واسه ات بیاره!
راستی یه خواهش: این دوستانی که مدل با ssd دارن اگه براتون مقدوره یه تست سرعت هارد با نرم افزار HD Tune pro از هارد ssd تون بگیرین.من می خوام تا دلار ارزونه یه هارد ssd بگیرم بذارم رو لپ تاپ می خوام ببینم عملا سرعتش چه قدره.ممنون می شم اگه یکی یه تست بگیره
ببین کار به کجا رسیده که به دلار 2940 میگیم ارزون!:sq_3:نقل قول:
سلام.
میشه کاری کرد که وقتی روی تاچ پد با دو انگشت بزنیم راست کلیک کنه؟ مثل لپ تاپ های اپل؟
درضمن وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم brightness روی 100% نیست. وقتی خودم 100% میکنم و لپ تاپ روشن و خاموش میشه دوباره میره روی 80% میمونه.
قبلا اینطوری نبود. نمیدونم چی شده
حالا دقیقا نمیدونم با دو انگشت داره یا نه ولی میتونی تنظیم کنی که مثلا اگه فلان حرکت رو روی تاچپد انجام بدی کلیک راست کنه(مثلا من طوری تنظیم کردم که گوشه ی سمت راست بالای تاچپد رو اگه بزنم به جای کلیک چپ کلیک راست میکنه...برای تنظیم های مختلف به اینجا برو :نقل قول:
اول از قسمت tray (کنار ساعت ) برنامه ی تاچپد رو باز کن
بعد سربرگ device setting
بعد setting
بعد میتونی تنظیم کنی که با حرکات مختلف روی تاچپد چه عکس العملی اتفاق بیافته .....
ممنون که جواب دادین! :Dنقل قول:
تو یه فروم چینی پیدا کردم.در عمل سرعتش 4 برابر هارد معمولی y580 ه که سرعتش میانگین روی 70-75 ه!
خوبه یکیشو می خرم احتمالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من شنیدم بیشتر روی سرعت بوت تاثیر داره تا خود ویندوز!نقل قول:
حالا قیمت چند؟:31:
سلام
دوستان کانفیگ ssd این دستگاه رو کسی قیمت جدید داره؟
31,800,000
قیمت واسه 3 روز پیش
روی بوت که خیلی تاثیر داره.روی سرعت خود ویندوز هم اکثر مواقع تاثیری نداره ولی بعضی موقع ها هم خیلی تاثیر داره.به هر حال هارد الان واسه سرعت سیستم یه جور ترمزه.شما تو تسک منیجر اگه نگاه کنی هیچ وقت cpu یا ram ت 100 نمی شه ولی هاردت خیلی وقتا 100 می شه!نقل قول:
در مورد قیمت هم نرفتم تو بازار دقیق بپرسم ولی ظاهرا واسه یه 60 گیگش باید بین 200 تا 250 بدیم!
راستش من می خواستم بخرم ولی دوستم خرم کرد! :) گفت دیوونه 250 تومن بده یه هارد اکسترنال بخر حالشو ببر.منم که خیلی نیازمند هاردم دیدم خدایی راست می گه! :D اینه که فعلا پشیمون شدم
در تایید حرف شما روی سرعت رندر هم خیلی تاثیر داره....نقل قول:
واقعا تکنولوژی هارد ها خیلی کند تر از سایر قطعات کامپیوتری رشد کرد....
اوه اوه...هنوز قیمتش خیلی بالاس.....نقل قول:
31,800,000
با ssd این قیمت؟ از کجا قیمت گرفتید؟نقل قول:
سلام دوستان.من یه لپتاپ برای گیم میخواستم با توجه به بودجه ام که حدود 2220 بود تصمیم به خرید y850 گرفتم اما متاسفانه انگار قیمتش خیلی رفته بالا:sq_3:الان تا 2 ماه اینده میتونم صبر کنم به نظرتون قیمت ها کم میشه یا نه؟؟؟
میشه این لپ تاپ رو قسطی هم برداشت؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
اگه نرخ دلار همین قدر ثابت بمونه یک مقدار قیمتها میاد پایین تر ولی قیمت y580 به ۲۲۲۰ نمیرسه. چون اون قیمت برای دلار ۱۷۰۰ بود. الان دلار ۲۸۰۰ هست. البته قیمتهای فعلی بازار روی دلار ۳۲۰۰ - ۳۴۰۰ بسته شده. بنابراین انتظار میره اگه دلار همین قیمت بمونه قیمتها کمی پایین تر بیاد.نقل قول:
اگر میتونید صبر کنید منتظر شید تا y500 به بازار بیاد. با همون قیمت یک لپتاپ بسیار قوی تر رو میتونید تهیه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان.اما y500 که گرافیکش کمتر از 580 هست.قیمتش چقدر هست؟نمیدونید کی میاد؟؟
گرافیک 650m خیلی تفاوتی با 660m نداره چون هر دوی اونا gddr5 و از نوع گرافیکهای کلاس ۱ هستند.
660m: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 835 MHz, 384 - unified, DX11 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2000 MHz, 128 Bit
650m: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 735 - 850 MHz, 384 - unified, DX11 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 900 MHz, 128 Bit
تفاوت فریم ریت اونا فقط در حد چند فریم در ثانیه برای هر بازی هست.
اما تفاوتهای اصلی y500 اینه که با همون قیمت داره رم ۱۶ گیگ میده و همچنین صفحه فول اچ دی و سی پی یو قوی تر.
البته نمیدونم چرا تو ایران اینقدر فول اچ دی کم وارد می شه چون y580 هم مدل فول اچ دی داشته!
همچنین اگه خیلی گرافیک نگرانتون کرده یه کانفیگ sli داره که از دو تا 650m به صورت crossfire استفاده میکنه و خیلی خیلی قوی تر از 660m روی y580 میشه!
باز بستگی به این داره که چه کانفیگهاییش وارد ایران بشه.
معمولا حداقل ۲ تا ۳ ماه از معرفی یه محصول تا رسیدنش به بازار ایران طول میکشه.
البته تفاوت GTX 660 m با GT 650 m خیلی بیشتر از اعداد و ارقامه .... اولی از سری Gaming هست دومی Multi media .... فرکانسشون هم خیلی متفاوته اون 850 آخرین حدش در صورت اورکلاک توسط کارخانس که معمولا این کار انجام نمیشه و با همون مدل Base ارائه میشه....رم هم که خودتون میتونید y580 رو به 16 ارتقا بدید ( گرچه رم دیگه خیلی چیز مهمی نیست .... هنوز برنامه ها اینقدر توسعه نیافتن که 16 گیگ رم نیاز باشه)نقل قول:
اما باز هم با حرف شما موافقم که در نهایت y500 از y580 بهتر خواهد بود..... به علت جدید تر بود و آپدیت و ساپورت بیشتر .... معمولا کانفیگ full hd رو وارد نمیکنن چون دیگه کسی بقیه ی محصولات رو نمیخره :دی
یه سوال فنی حرفه ای...من تو کانفیگ های y580 به هیچ عنوان هارد 750 نمیبینم....این سازگار خودش لپتاپ رو باز میکنه هاردش رو عوض میکنه یا سفارش میده به لنوو براش عوض کنن؟
ممنون از راهنمایی دوستان دلار امروز شد 2700 و تا ماه اینده احتمالا به زیر 2500 برسه.تا اون موقع صبر میکنم تاببینم چی میشه.در ضمن یه سوال داشتم چون من لپ تاپ رو برا گیم میخوام میخواستم بدونم که این لپتاپ قابلیت ارتقا گرافیک داره؟؟؟؟و اگه یه روز برا بازی کم اورد فقط باید گرافیک رو ارتقا داد؟ و سی پی یو رو هم باید ارتقا داد؟ و تهیویه لپ تاپ اجازه ارتقا گرافیک رو میده؟؟؟؟