جمله زیباییه :
پرسپولیس 6 تاییه دیگه ای رو به تاریخ اضافه کرد.
تبریک به همه بابت این بازی خوب نه فقط به خاطر نتیجه.
Printable View
جمله زیباییه :
پرسپولیس 6 تاییه دیگه ای رو به تاریخ اضافه کرد.
تبریک به همه بابت این بازی خوب نه فقط به خاطر نتیجه.
طبق معمول بازی رو ندیدم:n02:
ولی الان که دیدم 6تا زدیم خیلی خوشحال شدم
تبریک
ای کاش توی تمام بازیهای فصل بازیکنهامون با غیرت و جوگیر باشن
اون موقع قطعا قهرمان خواهیم شد:n19:
چی باید بگم واقعا
اینکه چی میشه که یه هو بازیکنا زیرو رو میشن سوالیه که فوتبال ما هیچ وقت نتونسته جوابی براش پیدا کنه
نمیخوام توی این روز قشنگ که دوستان پرسپولیسی شاد هستن در مورد کم کاری بازیکنا یا فرهنگ زشت بازیکن سالاری حرفی بزنم
اما همینکه فعلا بازیکنا راضی هستن و شاد خوبه امیدوارم این جور بردها ادامه داشته باشه و البته اگر ادامه نداشت لااقل از این تیم و کادر فنی حمایت بشه
حقیقی امروز خیلی خوب با کمک پولادی میانه زمین رو از ملوانیها گرفتن و مهمترین دلیل حنثی بازی کردن ملوان به ویژه در نیمه دوم همین نکته بود
کریمی تا زمانی که تو میدون بود خوب بود و پاسهای غافلگیر کننده ای داد
نوروزی اگر توی همین لاین ادامه بده بهترین مکمل برای انصاریفرده
چقدر خوب بود که امروز گلهامون رو مهاجمین زدن
ملوان چوب غیر حرفه ای بودن مربی و بازیکناش رو خورد
اونها بدون اینکه به اشتباهات داوریی که در بازیهای قبل به سودشون بود که آخرین نمونش زدن گل آفساید در دیدار رفت لیگ امسال بود اشاره کنن خیلی وقیحانه و افسار گسیخته قصاص قبل از جنایت کردن
و امروز هم فوتبال واقعا جوابشون رو به بهترین شکل داد
یک نتیجه تاریخی که با محکمترین میخ ها به دیوار تاریخچه ملوان کوبیده شده و هرگز فرسوده نمیشه
شیر اگر خوابیده یا پیر هم باشه بازی کردن با دمش خطرناکه و میتونه عواقب بدی داشته باشه
امیدوارم درسی شده باشه برای تیمها و بازیکنای دیگه که اینقدر بچگانه با بخش بزرگی از تاریخ فوتبال ایران و بزرگترین جامعه ورزشیش بازی نکنن
ویرایش: وقتی خوب فکر میکنم میبینم که حقیقتا پرسپولیس تیم تاریخ سازیه و حتی در بدترین شرایطش هم نتایج عجیب و تاریخی میگیره
اون از مظلومی و فروریختن تمام اعتباری که در دربیها به دست آورده بود و این هم از احمدزاده که جواب تمام تهمتهایی که به پرسپولیس رو زده بود یکجا گرفت
تبریک میگم برد رو
راستش این 6 گل خیلی بیشتر از پیکان بهم چسبید.دلایل زیادی هم داره
یکیش بخاطر جنگ روانی ای بود که احمد زاده دوشنبه شب تو 90 راه انداخت و دو روز قبل از شروع بازی اون حرفا رو علیه داوری زد.دلیل دیگه ش هم حرفای مازیار زارع بود...زارع چند سال واسه پرسپولیس توپ زده و نباید اینقدر نمک نشناس باشه...اولادی و نوری هم یه زمانی واسه پرسپولیس توپ زدن ولی هیچوقت ندیدم مثل زارع علیه تیم حرف بزنن...
یکی از دلایل این پیروزی قاطع حرکت آماتور احمد زاده و زارع بود...مطمئنا حرفایی که قبل از بازی زدن خیلی رو روحیه تیمی که منتظر جبران و شاد کردن دل هوادارا بود تاثیر گذاشت و نتیجه ش شد این نتیجه ای که دیدیم...پرسپولیس امروز به جرات میتونم بگم بی نقص بود.از همون ثانیه اول بازی با برنامه کار کردن و دقیقه سوم هم مزد همین با برنامه بودنشون رو گرفتن...امروز تیم از هر نظر متحول شده بود،چه از نظر بازی ترکیبی،چه از نظر روحی و روانی و اعتماد به نفس و چه از نظر بازی فردی...مدتها بود بازیکنا رو اینقدر سر حال و با اعتماد به نفس ندیده بودم.مدتها بود این بازی روان و تاکتیکی رو از تیم ندیده بودم و این بازی واقعا از هر نظر سیرابم کرد...پاسکاری ها فوق العاده،حرکات تیمی عالی،اعتماد به نفس بالا و از همه مهمتر استفاده از موقعیت ها که به نحو احسن انجام دادیم
اینکه چی میشه کریمی بعد از چند ماه به ترکیب تیم برمیگرده و وسط زمین رو در دست میگیره،اینکه چی میشه کریم انصاریفردی که در تیم ژوزه یه مهاجم درجه دو محسوب میشد و میاد و هت تریک میکنه و انواع و اقسام حرکات مثبت رو انجام میده و اینکه چی میشه بازیکنا این روحیه رو دارن فقط باید از ژوزه پرسید...ژوزه با اون اخلاقش داشت تیم و بازیکنا رو نابود میکرد و خوشحالم که مردی از جنس باشگاه که حرف بازیکناش رو میفهمه نشسته رو نیمکت.امیدوارم این سیر صعودی مقطعی نباشه و شاهد استمرار این موفقیت در بازیهای آینده هم باشیم که این تیم کمتر از این حقش نیست...
منم تا حدودی با هاتون موافقم ولی یکسری فاکتورها هست که باید در نظر گرفتنقل قول:
اینکه چی میشه که یه هو بازیکنا زیرو رو میشن سوالیه که فوتبال ما هیچ وقت نتونسته جوابی براش پیدا کنه
نمیخوام توی این روز قشنگ که دوستان پرسپولیسی شاد هستن در مورد کم کاری بازیکنا یا فرهنگ زشت بازیکن سالاری حرفی بزنم
اولین نکته شوکی بود که بعد از تغییر سرمربی به تیم وارد شده.البته توی ایران بیشتر مواقع جواب نمیده ولی فعلا توی این بازی جواب داد
دومین نکته امنیت خاطر و ارامش بود.به نظر میرسه جوی که توی نیم فصل ایجاد شده بود تا حدودی کمرنگ شده.رفتن و اومدنهای کریمی.لجبازی ژوزه(البته با قاطعیت فرق داره) بدجوری به تیم لطمه زده بود تا کار به جایی برسه که همه بازیکنها صحبت از رفتن کردن
سومین نکته اضافه شدن حقیقی(البته این بازی یک مقدار استرس داشت) و شاید چینش بهتر بازیکنها بود(حضور پولادی وسط زمین وجود دفاع چپ با خصوصیات تهاجمی که البته یکی از نقاط ضعفمون هم هست)
چهارمین نکته از نظر من شناخت گل محمدی از فوتبال ایران و بازیکنهای ایرانی هست.گل محمدی در حضور ابتدای فصلش در صبا خیلی خوب نتیجه گرفته بود.
پنجمین نکته انگیزه بازیکنها بود که شاید محرک اصلی این قضیه مصاحبه های تیم حریف بود.
و یه نکته جالب توی این بازی تشویق تماشاچی ها بود.بعد از گل چهارم تیم تقریبا ارضا شده بود ولی این تماشاچی ها بودن که باعث شدن تیم جون بگیره و دو گل دیگه بزنه
یادمه چند وقت پیش گفتم ولی یکسری دوستان با من مخالفت کردن.یکی از نکات مثبت تیم حضور نوروزی توی تیمه.شاید مهاجم 6 دنگی نباشه شاید خیلی اشتباه داشته باشه ولی همیشه با تلاش و از خودگذشتگیش و شاید خصوصیات اخلاقیش باعث میشه که مهاجم دیگه ای که کنارش بازی میکنه موفقتر باشه.
این حرف رو در مقایسه با بازیکنهای با خصوصیات فنی شبیه به نوروزی که در تیم هستند میزنم(رضایی و کاظمیان که البته کاظمیان رفت)
موافقم.نقل قول:
برد دلچسبی بود ولی هممون میدونیم که یحیی تو این چند روز نمیتونست کاری بکنه اگه خود بازیکنا نمیخواستن!
به نظرم وجود این همه ستاره تیمو تبدیل به یه تیم بازیکن سالار کرده و به نظرم در یک کلام بازیکنا با ژوزه حال نمیکردن و تو زمین از همه تواناییاشون استفاده نمیکردن..
البته خدا کنه اشتباه فکر کنم و بازیکنا هیچوقت کم کاری نکرده باشن.
اواخر بازی یحیی از یه جوون هم رونمایی کرد که به نظر بازیکن خوبی میومد:n12:(صجنه ای که توپو از جلو پای کریم قاپید نذاشت گل بزنه کریمم قاطی کرده بود خیلی باحال بود:n02:)
ای کاش بیشتر به این جوونا میدون بدن،همین جوونا هستن که واقعن عاشق پرسپولیسن و واسه پول بازی نمیکنن و میتونن آینده تیمو هم تضمین کنن:n12:
در آخر هم منتظرم تا بازی برگشت با ملوان تو لیگ ببینم بازم مازیارخان و جناب مربیشون بازم جرات دارن قبل بازی حرفی بزنن یا نه؟؟!!!:n09::n25:
سلام دوستان
فکر کنم ادمین Varzesh3 هم پرسپولیسیه :n02:، این عکس رو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتب نکنم ، کریم تو لیگ برتر 5 گل زده ، اینا برداشتن 3 گلی که امشب به ملوان زده رو هم به گل های لیگش اضافه کردن ، و زدن 8 گل .
دوستان اگر من اشتباه میکنم ، یگید من طاقتشو دارم . :n24:
موفق باشید.
آره منم دیدم تعجب کردم!نقل قول:
مگه نباید فقط گلای لیگ باشه؟
گمونم اشتبا کردن!
[حذف شد ]
:n10:
خوب ملوان هم مثل پیکان و ...بقیه تیما
از بازی حقیقی بسیار لذت بردم میانه میدان رو خوب جمع می کرد و همینطور دفاع بی نقص تیم
بازی بعدی تیم تو جام حذفیه؟کی؟
نقل قول:
درسته ، فقط باید گل های لیگ باشه ، چون خودشون هم زدن " گلزنان لیگ برتر " !!!
جالبه 2 گله نوروزی رو هم حساب کردن ، و زدن 4 گله شده !!! :n04:
بازی بعدی در لیگ برتر با نفت آبادان هست ، که 5 دی ماه برگذار میشه .نقل قول:
در جام حذفی هم یک هشتم رو با نفت تهران داریم ، در 19 دی ماه .
عجب بازی ای بود
یه جاهایی تیم داشت فضایی بازی میکرد دیگه :n02:
در رابطه با بازی که هیچی نمیشه گفت و همه حرفا زده شده
اما در رابطه با یه سری بحث هایی که 2 طرف انجام میدن :
کل افتخارات و تاریخ پرسپولیس یه طرف عدد مقدس 6 یه طرف
بعدش هم حماسه زائد و 10 - 10 -3
بعدش هم قهرمانی دقیقه 96
بعدش هم قهرمانی هفته اخر اونم وقتی که با رقیبت بجنگی
باور کنید این چند تا از همه چیز برای ما بیشتر ارزش داره
لذتی که تو به یاد اوردن اینا هست تو خیلی از قهرمانی ها و افتخارات دیگه نبوده
تبریک بابت 6 تایی کردن ملوان : همونجور که احمدزاده خواست : 11 نفره بردیم . پرگل . بازیکنای حریف هم خودشون رو نکشتن واسه اخراج و شش تایی شدن !!!
............
دفاع و حمله خوب بود . کریمی هم کم کم داره آماده بر میگرده به تیم . نور ی از معدود بازیاش بود که نشون داد شده نوری صبا . پیرهن پرسپولیس ارزش داره . ارزشش با یه تیم 6 تایی شده دیگه امروز نمود خوبی داشت . تیم تا پرسپولیس واقعی باز کار داره : در کل برد توپی بود
راستی : چندمین 6 تایی تاریخ باشگاهمونه ؟!
امروز بازیو ندیدم ولی مثله اینکه ترکوندن دمشون گرم بعد مدت ها
پرسپولیس با نتیجه ای باور نکردنی در مقابل ملوان برنده شد. نتیجهای که در همان اولین نگاه میتواند بر کار خارقالعاده یحیی گلمحمدی و مهرهچینیاش مهر تایید بزند و ثابت کند که اخراج ژوزه درست بوده است و او عامل ناکامی پرسپولیس بوده است. بعضی از دوستان روز گذشته از همین برد نتایج عجیب دیگری هم گرفتند: که اگر کی روش را هم اخراج کنیم و یگ مربی ایرانی به جای او بگذاریم، تیم ملی ناگهان از این رو به ان رو خواهد شد و گرهها باز می شود. حتی بعضی از دوستان تا جایی پیش رفته بودند که نوشته بودند یحیی با این فراست میتواند گزینه خوبی برای تیم ملی باشد و اگر بیاید تیم ملی هم یک روزه متحول خواهد شد! این برخوردها احساسی است و به نظر می رسد طرفداران فوتبال در ایران هرچه میگذرد در چنین اظهارنظرهایی تندتر و بیمحاباتر میشوند. طرفدارانی که با یک بازی خوب بازیکن را شایسته ملیپوش شدن ارزیبای میکنند و با یک بازی ضعیف همه چیز را زیر سوال میبرند. اما با این برد چه باید کرد و چرا نمی شود از آن چنین نتایج اغراق امیزی گرفت.
یک- اگر با یک برد بتوان چنین آرا قاطع و سهمگینی صادر کرد، پس با یک باخت هم باید گلمحمدی را بکنار کرد. با چنین قضاوتهایی ملوان همان دیشب باید احمدزاده را برکنار میکرد، چرا؟ چون کسی چنین باخت سنگینی را برای ملوان به یاد ندارد. چون این تیم از جام حذفی بیرون افتاده است. چون بازی برای انزلیچیها خیلی حساس بود و بر سر آن کری زیادی خوانده بودند. چون پرسپولیس اولین بازی اش را با مربی جدید و ترکیب جدیدش تجربه میکرد و بهترنی فرصت بود تا ملوانیها که مدتهاست به ترکیب اصلی خود رسیده اند، برتریشان را که در لیگ برتر نشان داده اند به رخ بکشند. اما درست است که همه آنچه را که ملوان با احمدزاده در لیگ برتر به دست اورده ندیده بگیریم و بر اساس یک بازی قضاوت کنیم؟ اگرنه، میتوانیم با همین یک بازی در مورد پرسپولیس و گلمحمدی نظر نهایی را بدهیم؟
دو- اگر برد گلمحمدی در این بازی به نظر عده ای از دوستان به معنای برتری مطلق مربیان ایرانی بر خارجیهاست و بر اساس آن میتوان هر حکمی را ثابت کرد، آیا نمی شد پس از برد کیروش مقابل کرهجنوبی چنین حکمی صادر کرد و خارجیها را برتر دانست؟ ایا نباید نتایج کرانچار را در چند فصل اخیر در فوتبال ایران مدنظر قرار داد. بنا بر نتایجی که کرانچار گرفته و بعید است هیچ مربی ایرانی می توانست در سپاهان بگیرد، می شود حکم کلی «خارجی خوب، داخلی بد» را صادر کرد و نسخه همه مربیان خودی و بیگانه را پیچید؟
سه- اگر بنا بر چنین قضاوتهایی باشد، می توان هیچ آیندهای برای ژوزه متصور بود؟ یعنی چنین منطقی میتواند تصوری در مورد ادامه کار ژوزه در یک باشگاه دیگر داشته باشد؟ یا او دیگر باید با دنیای فوتبال خداحافظی کند؟ اگر ژوزه تیم دیگری بگیرد و با آن موفقیتی به دست بیاورد حاضریم اعتراف کنیم که ما مطلقا اشتباه کردهایم؟ اگر باز هم شکست بخورد به معنای این است که تمام قهرمانیها و عناوینی که در گذشته کسب کرده بی ارزش و شانسی بوده؟
و سرانجام این که... نمیخواهیم از این حکم دادن های قاطع بر اساس احساسات لحظهای دست برداریم؟ اشکالی دارد اگر پرسپولیسی هستیم به خوشحالی کردن برای این پیروزی بزرگ بسنده کنیم اما قضاوت در مورد عملکرد گل محمدی را به زمان دورتر و تماشای بازیهای بیشتری موکول کنیم؟ قبول این واقعیت که عملکرد افراد و تیمها را باید در یک روند بررسی کرد و دادن احکام سریع و احساسی، منطقی و سازنده نیست، خیلی سخت است؟ این شبیه همان قضاوتهای خشمگینانه و تندی نیست که مربیان و بازیکنان در هر بازی-مثلا در مورد تصمیمات داوری- انجام میدهند و پس از بازبینی مشخص می شود بسیاری از آنها اشتباه بوده است؟ قضاوتهایی که اگر با کمی حوصله و دیرتر انجام شود، بسیار کمخطاتر خواهند بود.
برای قضاوت در مورد گلمحمدی هم کمی صبوری کنیم. جای دوری نمی رود.سیامک رحمانی جهان ورزش
شیشلیک قو:n08:
دوستان اگر در پستهامون بیشتر در مورد تیم خودمون حرف بزنیم و چگونگی این برد رو باز کنیم بیشتر و بهتر از پیروزی تیممون لذت میبریم
بالاخره ما در یک انجمن هستیم و باید رفتارهای انجمنی رو رعایت کنیم
آره این تیتر شیشلیک قو خیلی خوب بود :n08:
راستی از امروز هافبک چپ صربستانی هم داره تو تمرینات شرکت میکنه ...
به نظر بازیکنی خوبی میاد، اسمش مارکو پروویچ هست و دوران موفقی رو تو ستاره سرخ بلگراد و نیو انگلند روولوشن آمریکا داشته ...
اگر مورد تأیید یحیی قرار بگیره، فشنگچی تو پست دفاع چپ ثابت میشه و پروویچ هافبک چپ بازی میکنه ...
درباره این قضیه که تیم نمیشه تو 1 هفته این همه متحول بشه و همچنین اینکه بازیکنای ایرانی اکثرشون اخلاق حرفه ای ندارن موافقم ولی اینکه بخوایم بگیم این برد بخش زیادیش دست رنجه ژوزه بوده رو اصلا قبول ندارم. همین که گل محمدی سیستم و سبک بازی تیم رو به طور کل عوض کرده کاملا مشخصه که زمانی که کمک مربی بوده اصلا اون سیستم رو قبول نداشته وگرنه کم کم تاکتیک رو عوض میکرد و نه یکدفعه
این که تیم بازی به این خوبی انجام میده پس معلوم میشه پتانسیلش رو داره. حالا چرا تیم تا بازی قبل انقدر داغون بود ولی الآن این شده به نظر من 2 حالت داره:
1. سیستم و ترکیب و سبک تیم مشکل داشته که این تقصیره مربیه
2. بازیکن های درست بازی نمیکردن چون با مربی خوب نبودن. وقتی تیم اونقدر بد بازی میکرد معلومه که مشکل 1-2 بازیکن نیست و حداقل نصف تیم با مربی مشکل داشته. پس علاوه بر اینکه بازیکنا مقصرن، مربی هم کاملا مقصر بوده که نتونسته با تیم ارتباط برقرار کنه.
ارتباط بین مربی و بازیکن شاید تو فوتبال حرفه ای اروپا جزو اولویت های اول نباشه ولی تو فوتبال ایران شاید اصلی ترین عامل موفقیت باشه
--------------------------------------------------
سیستم پرسپولیس تو بازی با ملوان تقریبا 4.3.1.2 بود که تو زمان حمله 2تا هافبک کنار تیم که کریمی و پولادی بودن به وسط متمایل میشدن و 2تا مدافع کنار (فشنگچی و ماهینی) از لب خط نفوذ میکردن. یه جورایی تو زمان حمله تیم با 7 نفر میرفت جلو و فقط بنگر و حسینی و حقیقی عقب میموندن
در ضمن یکی از مهاجمامون همیشه رو خط آفساید قرار داشت و آماده فرار بود که حتی در برخی موارد 2تا مهاجممون داشتن این کار رو میکردن
فقط یه مقدار تو دفاع بعضی مواقع کم تعداد بودیم چون 3تا بازیکن جلومون که تو دفاع زیاد شرکت نمیکردن و کریمی هم بازیکنی نیست که هی بخواد بدوه و یارگیری کنه. شاید بهتر باشه بین کریمی و نوری یکیشون بازی کنه و اونم پشت مهاجم و اگه تیم نتیجه نگرفت نیمه دوم اون یکی رو هم وارد کنیم تا تیم هجومی تر شه
تو بازی های قبلیمون که 3.5.2 بازی میکردیم وقتی بازی رو عقب نبودیم موقع حمله فقط 2 تا مهاجم و نوری و یکی از پیستون ها و گاهی هم مهدوی کیا میرفتن جلو. یعنی با 4 یا 5 نفر بیشتر حمله نمیکردیم. تازه 2 مهاجممون هم وسط زمین بودن و تا میومدن توپ رو بگیرن و حرکت کنن تیم حریف برمیگشت
البته الآن هنوز نمیشه گفت تیم اومده رو فرم و میتونه مدعی اصلی باشه. اگه 2-3 بازی متوالی دیگه هم خوب بازی کنیم و نتیجه بگیریم اونوقت خیلی از مشکلات (مخصوصا مشکلات روحی روانی) حل میشه
در ضمن اگه انصاری فرد قرار باشه بره حتما باید یه مهاجم خوب و ترجیحا سر زن به تیم اضافه بشه
سلام
آقا یحیی ، " علی عسگر " رو هم که کنار گذاشت ، از همون اول با عسگر حال نمیکرد .
خوده یحیی گفته که :
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسپولیس نیوز: یحیی گلمحمدی دلیل کنار گذاشتن حمید علیعسگر از پرسپولیس را نداشتن انگیزه اعلام کرد.
با تصمیم یحیی گلمحمدی حمید علیعسگر هم در لیست فروش پرسپولیس قرار داده شد.
یحییگلمحمدی دلیل اصلی کنار گذاشتن حمید علیعسگر از پرسپولیس را نداشتن انگیزه لازم در تمرینات اعلام کرده و گفته من نیاز به بازیکنی دارم که در تمرینات مانند یک بازی رسمی با انگیزه هرچه تمامتر حضور داشته باشد.
حمید علیعسگر نیز که پس از این اتفاق بسیار ناراحت شده پس از تمرین امروز ضمن خداحافظی از بازیکنان پرسپولیس و جمع کردن وسایلش از کمدهای مخصوص بازیکنان با چشمانی اشکبار تمرین پرسپولیس را ترک کرد.
گلمحمدی همچنین به سایر بازیکنان نیز هشدار داده که باید در تمرینات با جدیت کار خود را دنبال کنند.
منبع : پرسپولیس نیوز
فقط دوست دارم ببینم ، رویانیان قرارداد علی عسگر رو لغو میکنه ، یا نه مثل آقا زمانی به صورت قرضی اون رو به یه تیمه دیگه میفرسته .
بهونه ی رویانیان این بود که آقازمانی جوونه و بهتره از دستش ندیم دیگه ، پس نباید علس عسگر رو هم از دست بدیم .
علی عسگر رو نباید مفت از دست داد .
موفق باشید.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم که در اولین حضور رسمیام در پرسپولیس ۶ گل به ملوان زدیم اما از هوادارانی سپاسگذارم که مرا غافلگیر کردند.
امیر عابدزاده پس از اولین حضورش در ترکیب ۱۸ نفره پرسپولیس اظهار داشت: خدا را شکر میکنم که این شانس نصیب من شد و اولین حضورم در لیست ۱۸ نفره پرسپولیس را تجربه کردم. به اولین هدفم در فوتبال ایران رسیدم و حالا تلاش میکنم با استفاده از تجربه دیگران و سعی و تلاش بیشتر انشاالله اگر خدا بخواهد در ترکیب اصلی قرار بگیرم.
وی در خصوص بازی با ملوان گفت: بازی بسیار خوب و پرقدرتی را مقابل ملوان با انگیزه انجام دادیم و به نظرم قدرت خود را در نیم فصل دوم ثابت کردیم. نباید از تیم خوب ملوان به سادگی گذشت اما آنها با گلهای زودهنگام ما و حملات بدون نقص غافلگیر شدند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا فکر میکردی این طور با تو برخورد شود، گفت: من عاشق پرسپولیس بودم که به این تیم آمدم و پس از تلاشهای زیاد خوشبختانه به پرسپولیس پیوستم که جا دارد از مسئولان پرسپولیس تشکر کنم. بالاخره مردم لطف خود را به من نشان دادند. و من از تک تک آنها بینهایت سپاسگذارم که قوت قلبی برای من شدند.این هواداران سرمایه پرسپولیس هستند که خدمت کردن به آنها واقعا شیرین است. امیدوارم خدا این شانس را به من بدهد تا محبت این عزیزان را جواب بدهم.
عابدزاده در پایان در خصوص وضعیت پرسپولیس نیز یادآور شد: متاسفانه در نیم فصل اول به نتایج دلخواه نرسیدیم اما بازی مقابل ملوان نشان داد که برای نیم فصل دوم برنامههای ویژهای داریم ما باید بازی با ملوان را فراموش کنیم و انشاءالله به فکر سه امتیاز بازی مقابل صنعت نفت آبادان در لیگ برتر باشیم.
استقلال-پیکان-ملوان-الشباب تشکرعدد 6 در انحصار پرسپولیس قرار گرفت
بیانیه ی هواداران پرسپولیس بعد از ۶ تایی کردن ملوان : ما با عدد ۶ رفاقت ۴۰ ساله داریم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همیشه دوست داشتم از نزدیک علی کریمی را از نزدیک ببینم و خوشحالم که همبازی او شدم.
رضا حقیقی پس از اولین بازی خود با پیراهن پرسپولیس صحبت های زیر را مطرح کرد:
درخصوص بازی مقابل ملوان نظرت چیست؟
همانطور که قبلاً تصور میکردم بازی بسیار سختی را مقابل ملوان انجام دادیم اما با توجه به اینکه اولین بازی بود که با لباس پرسپولیس به میدان رفتم از عملکرد خودم راضی هستم. بعد از مصدومیتی که گریبانگیر من شد سه ماه گذشت تا در بازی مقابل ملوان با پیراهن پرسپولیس به میدان رفتم و خدا را شکر توانستم روسفید بیرون بیایم.
آیا استرس هم داشتی؟
بله،کمی استرس داشتم. در تیمی مثل پرسپولیس بازی کردن سخت است اما خدا را شکر از آن چیزی که فکر میکردم بهتر بازی کردم و وظایف یک هافبک دفاعی را با سعی و تلاش به خوبی انجام دادم. یکی از مهمترین موضوعات برای من این بود که گل نخوردیم.
پس از خودت راضی هستی؟
فقط در بازی اول بله، یعنی مطمئن باشید با کمک خدا در بازیهای آینده بهتر و راحتتر باز خواهم کرد. عجله نکنید من تازه یک بازی برای پرسپولیس انجام دادم و خوشبختانه کنار بازیکنان بزرگ بد نبودم.
وقتی کریمی تعویض شد، به سمت او رفتی و به وی خسته نباشی گفتی،چرا؟
۵سال پیش آرزو داشتم کریمی را از نزدیک ببینم اما خدا را شکر شرایط طوری شد تا با علی کریمی همبازی شدم. خیلی خوشحالم که فوتبالم را در کنار کریمی میگذرانم و قطعاً هر روز از او چیزهای زیادی را از لحاظ اخلاقی و فنی یاد خواهم گرفت. مطمئن باشید هرچیزی را که از کریمی یاد بگیرم در آینده فوتبال من به دردم میخورد و کمک میکند تا به هدفم برسم.
قبول داری اول راه هستی و هنوز کار زیاد داری؟
صد در صد، غرور زیاد دشمن من خواهد بود، اگر شرایطم را در فجر سپاسی ورقی بزنید در بهترین شرایط خودم را وفق دادم. چون اهل غرور و خودستایی نیستم. هرچه دارم و ندارم از بالا سری است و هیچ وقت بدون توکل به او به میدان نمیروم. خودم هیچی نیستم که غرور، من را اسیر کند، در فجرسپاسی هم خدا را شکر هر بازی بهتر از روز گذشته بودم و در پرسپولیس هم تازه اول راه هستم. باید جای پایم را در پرسپولس سفتتر کنم و به خواستههایم برسم. میخواهم آنقدر خوب باشم تا در بهترین شرایط وارد تیم ملی شوم و مثل فجرسپاسی که برایم راه را برای تیم ملی باز کرد، باز هم این موضوع را تکرار کنم. برای آینده فوتبالیام برنامههای زیادی دارم که انشالله به موقعاش به آنها خواهم رسید.
فکر میکردی شش گل به ملوان بزنید؟
راستش را بخواهید ملوان بدون شک یکی از بهترین تیمهای ایران است، فکر کردن زدن شش گل به این تیم سخت بود اما چارهای جز برد نداشتیم بالاخره تیم ما از فرصتهای خود با یک فوتبال منطقی به بهترین نحو استفاده کرد اما برای رسیدن به فینال راهمان سخت است ولی ترسی نداریم. ما باید در برابر نفت هم همینطور ظاهر شویم و شما شک نکنید بازی به بازی با کادر فنی بهتر خواهیم شد و باز هم انشالله اگر خدا بخواهد این نتایج را تکرار خواهیم کرد.
.................................................. .................................................. .................................................. .
یه حرفایی بعضی اقایون میزنن که من مجبورم در تاپیک ارتش سرخ پرطرفدارترین و بزرگترین باشگاه اسیا بازگو کنم تا به جنجال کشیده نشه
خیلی جالبه تاپیک اس....دارن میگن همه دارن کاری میکنن جام حذفیو به پرسپولیس بدن!!
از حالا میگن مخصوصا بازی با گهرو جمعه لغو کردن که تیم استرس پیدا کنه میخوان اب بریزن تو چمن!!!یعنی از گهرم ترسیدن!!
زمانیم که پرسپولیس خوبه بهانه میگیرن داور باهاشونه فدراسیون و......
اگه قهرمان جام حذفی بشیم خب یعنی لیاقتشو داشتیم نه اینکه مث بعضیا دوپینگ کنیم قهرمان بشیم!
گروه اس به مراتب راحت تر از پرسپولیسه ما بیایم بگیم بوداره مرد باشید بجنگید!
جالبه میگن محسن ترکی پرسپولیسیه!!اگه پرسپولیسیه چرا در دربی های گذشته قضاوتهای بودار علیه پرسپولیس انجام میداد!
پس اگه پرسپولیس خوب باشه یعنی نشان از اراده بازیکن ها و کادر فنی جدیده نه تبانی...شما تاحالا توو یه بازی 6تا گل زدید به چیتون مینازید..
اگه پرسپولیس در لیگ برتر رده ی شمارو داشت 100هزار نفر برای بازیش میومدن که مطمئن باشید به اون رده میرسیم اما شما.....
تمرين امروز صبح پرسپوليس باز هم در غياب شهاب گردان برگزار شد.
تمرينات تيم پرسپوليس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 9:35 صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر آغاز شد.
به گزارش فارس،در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس بيشتر به کارهاي هوازي زير نظر چيذري پرداختند.
* مهدي مهدويکيا پس از غيبت در تمرين روز پنجشنبه و بهبودي سرماخوردگياش در تمرين امروز حضور پيدا کرد.:n12:
* مارکو پروويچ بازيکن سابق تيم فوتبال ستاره سرخ بلگراد در تمرين امروز نيز حضور داشت. نکته جالب اين بود که عملکرد اين بازيکن در روز پنجشنبه خوب نبود اما مدير برنامههاي اين بازيکن در ورزشگاه درفشيفر روز پنجشنبه و امروز شنبه حضور داشت بارها اين بازيکن را مورد تشويق قرار داد که جالب توجه بود.
* در تمرين امروز باز هم شهاب گردان بنا به دلايل نامشخصي غايب بود. اين بازيکن در تمرينات چند مدت قبل پرسپوليس نيز سه جلسه در تمرين قرمزپوشان حضور پيدا نکرد و گفته ميشود احتمال جدايياش از قرمزپوشان وجود دارد.
* قاضي در تمرين امروز نيز اختصاصي به تمرين پرداخت.
* يکي ديگر از نکات جالب تمرين امروز اين بود که در شرايطي که برخي از مشکلات فرهنگي در حال حاضر در فوتبال ما وجود دارد، اما بازيکن جوان پرسپوليس يعني رضا حقيقي در خودروي خود قرآن گوش ميدهد.
* برگزاري بازي استقلال و گهر دورود سوژه اصلي بازيکنان پرسپوليس بود.
* با توجه به تاکيد رويانيان و گلمحمدي امروز به مدير رسانهاي پرسپوليس گفته شد در تمرينات براي حضور خبرنگاران و هواداران باز باشد. به همين دليل 30 هوادار در تمرين امروز پرسپوليس حضور پيدا کردند اما شيريني سرپرست پرسپوليس و مدير رسانهاي از اين هواداران خواستند به هيچ تيمي در تمرينات بياحترامي نشود و فقط اگر دوست دارند تيم خود را تشويق کنند.
* در تمرين امروز گلمحمدي و بزيک نيز اختصاصي تمرين کردند.
* کريم باقري يکي از دستياران گل محمدي غايب بود.
* نيلسون تنها 50 دقيقه به تمرين پرداخت.
* يحيي گلمحمدي در جلسهاي با بازيکنان اعلام کرد پرسپوليسيها به بازي قبلي نبايد فکر کنند و بازي با ملوان تمام شده است. سپس با دستور وي و هماهنگي با سرپرست تيم، پرسپوليس با يک دستگاه اتوبوس راهي هتل المپيک شد تا تمرينات خود را در نوبت بعد از ظهر دنبال کند.
منبع: varzesh3
نقل قول:
داداش بذار هرچی دوست دارن بگن تو خون خودتو کثیف نکن:n12: اصلا در مورد استقلال هم صحبت نکن به قول خودت هرکی لیاقت داشته باشه قهرمان میشه
شهاب گردان از پرسپولیس جدا شد
به گزارش ايسنا، شهاب گردان که از چندي پيش زمزمه اختلافش با باشگاه پرسپوليس و نارضايتياش از شرايطش در اين تيم مطرح شده بود، در نهايت قرارداد خود را با اين تيم فسخ کرد.
گردان فصل قبل دروازهبان شماره يک ذوب آهن بود و عملکرد بسيار خوبي در اين تيم داشت، اما پس از پيوستن به پرسپوليس نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد و در اکثر بازيهاي نيم فصل اول نيمکت نشين بود. او پس از فسخ قراردادش با پرسپوليس به احتمال زياد به سپاهان خواهد پيوست.
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................
بچه ها شما نظرتون چیه ؟؟ من به شخصه خوشحال شدم هروقت بهش میدون دادن باعث باخت تیم شد حالا عابدزاده میتونه خودشو نشون بده :n12:
من خیلی دوسش داشتم الانم دارم اما خب بازیش بد بود دیگه
مانوئل ژوزه استعفا کرد
به گزارش فارس، مانوئل ژوزه پس از اينکه در چند جلسه با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق نرسيد و دست به برخي از کارهاي عجيب هم زد، بالاخره بامداد امروز با نوشتن استعفاي کتبي خود به همراه دستيارانش محل اقامت خود در تهران را تخليه کرد.
ژوزه در اين باره حتي به مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز هيچ اطلاعي نداده اما به احتمال فراوان مطالبه خود را با شکايت به فيفا پيگيري خواهد کرد.
گفتني است مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد داشتند در يکي دو روز گذشته جلسه مجددي را با اين مربي پرتغالي برگزار کنند اما ژوزه حاضر به حضور در اين جلسه نشد.
به احتمال فراوان وي ايران را ترک کرده، اما مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين زمينه هيچ اطلاع دقيقي ندارند.
.................................................. .................................................. .................................................. .....................................
بهترین خبری بود که میتونستم بشنوم ایول واسه شما بچه ها خبر خول نبود ؟؟؟ :n08::n07:
شهاب گردان رسما از پرسپولیس جدا شد
خبرگزاری پرسپولیس : دروازه بان پرسپولیس رسما قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرد.
نیمکت نشینی ها مداوم در پرسپولیس،از دست دادن جایگاه در تیم ملی و حاشیه هایی که پس از آمدن به پرسپولیس برایش به وجود آمد باعث شد تا شهاب گردان قراردادش با تیم سرخپوش پایتخت را فسخ کند.
گردان ضمن تایید این خبر گفت:«دو ساعت پیش کارهایم را انجام دادم و قراردادم را با پرسپولیس فسخ کردم.»
او در پاسخ به این سوال که آیا به سپاهان می رود یا نه هم این واکنش را نشان داد:«نه! می خواهم به نساجی قائمشهر بروم تا کمی در این تیم آرامش داشته باشم.»شهاب بلافاصله حرفهایش را اصلاح کرد و ادامه داد:«شوخی کردم،می خواهم به اصفهان بروم.مذاکراتی با سپاهانی ها انجام داده ام که اگر به توافق برسم نیم فصل دوم در این تیم بازی خواهم کرد.»
انگار روند جذب بازیکن برای نیم فصل دوم برعکس شده:n04:
داریم یکی یکی بازیکنها را از دست میدیم
توی همه اینها علی عسگر و گردان و زاید حیف بودن.
حداقل اگر گردان رو میخوان به سپاهان بدن جاش دو تا بازیکن بگیرن و یا بازیکنی که بدردمون بخوره
فوقش دروازبان هم میرفیتم از لیگ یک میگرفتیم
بهترین حالت ممکن برای ما
گردان+پول= جمشیدیان(ابراهیمی)+صادقی
البته خیلی رویایی هست:n02:
ایمون زاید که در حقش ظلم شد همش هم تقصیر اون مانویل ژوزه بود که خدا ازش نگذره :n03: راستی سامان اقا زمانی هم قراردادش فسخ کرد با پرسپولیس یک سال و نیم با راه اهن قرارداد بست -علی عسگر هم به صورت قرضی تا اخر فصل رفت تیم راه اهن -راستی نیلسون رو که داریم امیر عابدزاده هم اگه کادر فنی صلاح بدونه میتونه بازی کنه دیگه نیازی به دروازه بان سپاهان نداریم اگه میتونستیم جمشیدیان بگیریم خیلی خوب میشد که بعید میدونم سپاهان به راحتی به تیم دیگه واگذارش کنه
سلام
هر حرفی که در مورد بازیکنان قبل از نقل و انتقالات میزدن ، به واقعیت پیوست ،
آقازمانی جداشد . ( خوشحالم از اینکه قرضی نرفت ، برخلاف حرفی که سردار گفته بود )
گردان هم فسخ کرد .
علی عسگر هم به صورت قرضی رفت راه آهن ( این خیلی به نفعمون شد ، چون دایی عسگر رو قبول داره و میتونه بازیهای بیشتری رو انجام بده )
فقط مونده انصاری فرد که از قبل میگفتن پیشنهاد های خوبی داره از اروپا ، این جوری که بوش میاد ، بعید نیست بره . ( همه که رفتن اینم میره دیگه :n02: ، داری منطقو ؟ )
موفق باشید .
نقل قول:
موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲ دی ۱۳۹۱
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسپولیس نیوز:دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس دلایل جدایی اش از این تیم را تشریح کرد و گفت: سرمربی تیم دروازه بان دیگری را به من ترجیح داد.
شهاب گردان در مورد تغییر موضع اش برای جدایی از پرسپولیس گفت: تا همین صبح امروز تصمیم به جدایی از پرسپولیس نداشتم اما اتفاقاقی رخ داد که مسیر من را برای جدایی از این تیم و پیوستن به سپاهان آسانتر کرد. البته آقای رویانیان به همین سادگیها قصد نداشتند که با جدایی من موافقت کنند اما اتفاقاتی رخ داد که در نهایت قسمت شد از جمع سرخپوشان جدا شوم.
گردان درباره دلایل جداییاش از پرسپولیس بیان کرد: به هر حال فکر میکنم که این تصمیمی بود که باید زودتر میگرفتم. من به عنوان یک بازیکن ملی به پرسپولیس آمدم اما شرایط به گونهای پیش رفت که نه تنها جایگاهم را در تیمملی از دست دادم بلکه در پرسپولیس نیز به یک بازیکن نیمکتنشین تبدیل شدم. به همین خاطر فکر کردم با جدایی از پرسپولیس و پیوستن به تیم دیگر هم میتوانم به پرسپولیس کمک کنم و همین که فضای تازهای را تجربه کرده و باز هم به تیمملی برگردم.
دروازهبان پیشین تیم ملی در مورد اینکه یحیی گلمحمدی چقدر در این جدایی تاثیر داشته، به خبرنگار مهر گفت: من خودم شخصا فکر میکردم با جدایی مانوئل ژوزه و حضور یحیی گلمحمدی میتوانم شرایط جدیدی را تجربه کنم اما متوجه شدم که گلمحمدی به غیر از نیلسون روی دروازهبان دیگری نظر دارد.
شهاب گردان خاطرنشان کرد: اگر ژوزه فکر میکرد که نیلسون آمادگی بهتری نسبت به من دارد اما گلمحمدی یک درواگردان درباره دلایل جداییاش از پرسپولیس بیان کرد: به هر حال فکر میکنم که این تصمیمی بود که باید زودتر میگرفتم. من به عنوان یک بازیکن ملی به پرسپولیس آمدم اما شرایط به گونهای پیش رفت که نه تنها جایگاهم را در تیمملی از دست دادم بلکه در پرسپولیس نیز به یک بازیکن نیمکتنشین تبدیل شدم. به همین خاطر فکر کردم با جدایی از پرسپولیس و پیوستن به تیم دیگر هم میتوانم به پرسپولیس کمک کنم و همین که فضای تازهای را تجربه کرده و باز هم به تیمملی برگردم.
دروازهبان پیشین تیم ملی در مورد اینکه یحیی گلمحمدی چقدر در این جدایی تاثیر داشته، به خبرنگار مهر گفت: من خودم شخصا فکر میکردم با جدایی مانوئل ژوزه و حضور یحیی گلمحمدی میتوانم شرایط جدیدی را تجربه کنم اما متوجه شدم که گلمحمدی به غیر از نیلسون روی دروازهبان دیگری نظر دارد.
شهاب گردان خاطرنشان کرد: اگر ژوزه فکر میکرد که نیلسون آمادگی بهتری نسبت به من دارد اما گلمحمدی یک دروازهبان دیگر را هم به من ترجیح میداد. به همین خاطر در بازی قبل عابدزاده را در لیست ۱۸ نفره قرار داد و حتی من را از لیست ۱۸ نفره هم خط زد. به هر حال این سلیقه مربی است و برای او و باشگاه پرسپولیس آرزوی موفقیت میکنم.
گردان در پایان در خصوص نحوه قراردادش با سپاهان گفت: قرارداد من با سپاهانیها تا آخر فصل است و امیدوارم که بتوانم به این تیم کمک کرده و خودم نیز پس از مدتها به اردوی تیمملی دعوت شوم.دروازهبان دیگر را هم به من ترجیح میداد. به همین خاطر در بازی قبل عابدزاده را در لیست ۱۸ نفره قرار داد و حتی من را از لیست ۱۸ نفره هم خط زد. به هر حال این سلیقه مربی است و برای او و باشگاه پرسپولیس آرزوی موفقیت میکنم.
گردان در پایان در خصوص نحوه قراردادش با سپاهان گفت: قرارداد من با سپاهانیها تا آخر فصل است و امیدوارم که بتوانم به این تیم کمک کرده و خودم نیز پس از مدتها به اردوی تیمملی دعوت شوم.
منبع : پرسپولیس نیوز
طبق صحبت هایی که گردان کرده ، معلومه یحیی از عابدزاده خوشش میاد و بعید نیست میدون هم بده بهش .
گردان رو مفت از دست دادیم.
بدون گرفتن پول و بازیکن قردادش رو فسخ کردن و راحت رفت سپاهان
این حرکت رویانیان عجیب بود
این بازیکن صربستانی هم چنگی به دل نمیزنه.یکسالی و خورده ای هست که درست حسابی بازی نکرده.من اصلا بهش امیدی ندارم
پرسپولیس با مشکل دروازبان به زودی دچار میشه اگه داروازه بان نگیره
این دروازه بان خارجیه هم چنگی به دل نیزنه
نیلسون که کارش خیلی درسته.نقل قول:
دروازبان رو برای بازیهایی میخواهیم که به هر علت نیلسون توی دروازه نباشه
به نظر میرسه بارضا محمدی توافق کردن
خوبی این انتقال اینه که محمدی میدونه از اول باید روی نیمکت بشینه و زیاد دچار حاشیه نمیشیم
ولی با تموم شدن فرصت نقل و انتقالات مشکل تیم رو حل نکردن.تیم هافبک بازیساز میخواد.اگه روز کریمی و نوری روزشون نباشه اصلا بازیکنی برای جایگزینی اینها نداریم
به نظر من نباید کاظمیان رو میدادیم به تراکتور
کاظمیان میتونست یه تعویض خوب واسه تیم باشه و این رو هم بارها با اومدنش به زمین ثابت کرده.دوندگی زیادی داشت و همین انرژیک بودنش به تیم کمک میکرد
الان که رفته خط حمله و نیمکتمون خلوتتر شدن و اگه مصدوم بدیم دچار دردسر میشیم...
کیست این مرد؟نقل قول:
به نظرم فصل نقل و نباتات برای ما خوب پیش نرفت:n27: و تنها خرید خوبمون رضا حقیقی بود که اونم چند وقتیه جذب کردیم و عملا تو این چند روز اخیر ناموفق بودیم تو خرید بازیکن های مورد نظر...
بیشتر از اینکه ورودی خوب داشته باشیم خروجی داشتیم.
اصلا دوست نداشتم جوونی مثه اسماعیل زاده از تیم بره... علی عسگر هم درسته بازیکن متوسطیه و این فصل خوب نبوده ولی خب تو این فوتبال ایران تو این سن از خیلیا بهتر بوده و امیدوارم قردادش قرضی بوده باشه و اخر فصل برگرده... از اون طرف کاظمیان هم رفت تا تو فاز تهاجمی یکم دستمون بسته بشه در کناره ها و یه ذخیره خوب رو از دست دادیم ... فشنگچی که اصلا بهش اعتمادی نیس.. شهاب هم که با هزار تا ارزو اورده بودیم موفق نبود وپرید سپاهان.....
اسم سپاهان اوردم یاد یه چیز مشترک در این دو تیم تو انتقالات نیم فصل افتادم:n05:... هر دو تیم بازیکن های بحث برانگیز( از نظر تماشاگرا) و یکمی یاغیشون رو رد کردن رفت ... اونطرف عادل ، زنیدپور ، اشجاری و تامینی این طرف هم گردان ، اقازمانی ،کاظمیان و غیره :دی
به نظرم بهترین خرید ها رو هم استقلال داشته:n24:
یکی دیگه که اسمش خارجیه برداشتن آوردن تو تیمنقل قول:
به نظرم اونقدرهام خوب نیستنقل قول:
عقاب اسیا هم توی نوجوونی حرفا داشت واسه گفتن . امیدوارم که پسرش هم مث خودش باشه . میدون دادن به عابدزاده جوون باعث میشه تا سالای سال بازم توی دروازه احساس امنیت کنیم .نقل قول:
طبق صحبت هایی که گردان کرده ، معلومه یحیی از عابدزاده خوشش میاد و بعید نیست میدون هم بده بهش .
............
در مورد جام حذفی همین بسه که دست نشان چطور تیمش توی تهران بعد از نتیجه اید آل رشت بازی رو وا داد و از تیم کشید کنار !!!!!!!!!!! عدد شیش داره مقدس میشه واسه ما ( اینهم مورد داره فک کنم و قابل ادیت و ویرایش و حذف و ... هست !!!!!!! )
توی فیسبوک هم بعضتا" ملوانیا بدجور ناراحتیشون رو دارن ابراز میکنن از رشتیا !! فک کنم فعلا" ملوان جوابگوی باختش به پرسپولیس باشه بهتره تا کوبیدن تنها نماینده شایسته گیلان !!!
از مازیار واسه حرفای طنازانش که میخواست بعد گل زدن انواع دنس رو پیاده کنه توی مستطیل سبز ممنون ؛ حرفای سرمربی و بازیکن ملوان انگاری یه کپسول انرژی وارد پاهای بچه ها کرد و نتیجه به جوش اومدن غیرت پرسپولیس همینه ! تا شیش تای بعدی ...
...............
گردان !!! ؟؟؟؟ فعلا که عابدزاده هم برا بازی کردن مشکلی نداره . فعلا توی پستایی که داره یحیی بیرون میکنه جایگزین بگیره بهتره تا به گردان و جانشینش فک کنیم . سردار فقط بلده پول بریز بپاش کنه فکر اقتصادی نداره که !!! همین الان بگن یه میلیارد بده گردان بره سریع دست به جیب میکنه!!!نقل قول:
توی همه اینها علی عسگر و گردان و زاید حیف بودن.
حداقل اگر گردان رو میخوان به سپاهان بدن جاش دو تا بازیکن بگیرن و یا بازیکنی که بدردمون بخوره
فوقش دروازبان هم میرفیتم از لیگ یک میگرفتیم.....
بدون گرفتن پول و بازیکن قردادش رو فسخ کردن و راحت رفت سپاهان
این حرکت رویانیان عجیب بود