شاید انتظار شما رو برآورده کرده .... به نظر من هنوز روان و با طراوت بازی نمیکنیم .... اینم بگم که موقعیت گل دلیل بر خوب بازی کردن نمیشه ...نقل قول:
Printable View
شاید انتظار شما رو برآورده کرده .... به نظر من هنوز روان و با طراوت بازی نمیکنیم .... اینم بگم که موقعیت گل دلیل بر خوب بازی کردن نمیشه ...نقل قول:
داداش با این جمله آخرت مخالفمنقل قول:
قلعه نوعی بهترین سرمربی تاریخ لیگ برتر ایران بوده و هست توش شکی نیست . خیلی هم زیرک و باهوشه بازم توش شکی نیست
اما این تغییر تاکتیک رو میتونه از اول بازی داشته باشه ! الان 4 بازیه داره دقیقا همینکارو میکنه . نیمه اول یه تیم با آرایش بد و بازیکنان بد میفرسته توی زمین که کارایی ندارن نیمه دوم تیمو جمع و جور میکنه . خوب میتونه اینکارو از همون نیمه ی اول با ترکیب ثابت بکنه . نه اینکه یه نیمه اعصابمون خورد شه نیمه ی دوم موتور تیم راه بیفته
یکی از دلایلی که قلعه نوعی داره این کارو میکنه به نظر من داره از همه بازیکنا استفاده میکنه همیشه که نمیشه از 11 تا ستاره هامون استفاده کنه ضمن اینکه یه جورایی نیمه اول واسه قلعه نوعی نیمه انالیز تیمه حریفه..نقل قول:
به نظرم همون نیمه دوم انجام بده بهتره . چون واقعآ تیم حریف رو غافل گیر می کنه . بازیکنا خسته هستن با یه تغییر تاکنیک سریع غافل گیرشون می کنه . و همچنین اگر کل بازی رو یکنواخت کار کنه تیم حریف نحوه بازیشون رو می فهمن و یه جورایی راه ها رو میبندن و استقلال اینجوری قابل پیش بینی میشه .. ولی الان وقتی یه دفعه تاکتیک رو عوض می کنه اصلآ قابل پیش بینی نیست .از قلعه نوعی خوشم اومد داره از همه بازیکنا بازی می گیره . یک بازی مثلآ نکونامو نیمکت میذاره . یه بازی محمدرضایی . یه بازی ساموئل رو بازی می ده یه .... اینجوری نمی ذاره بازیکنا خاک بخورن و واقعآ هم همه بازیکنامون البته به غیر از چندتا لایق بازی کردن هستن و نیمکت نشین نیستن . اینجوری هر دفعه بخواد میتونه هر کسی رو بذاره تو و همه آماده هستن . دیگه تکراری شده ولی تبریک بابت برد اس اس قهرماننقل قول:
تقوی بعد از باخت به استقلال: مقابل بهترین تیم ایران شکست خوردیم
به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی تقوی پس از شکست یک بر صفر مقابل استقلال در نشست خبری اظهار داشت: اول اربعین حسینی را تسلیت میگویم. به آقای عالی پور هم که پدرش را از دست داده تسلیت میگویم. به مسیحیان سال جدید را تبریک میگویم. سوال میکنید دوباره باختیم. دیدید در زمین استقلال بهترین تیم ایران است. در نیم فصل دوم متحول شدند. شاخصهای تراز اول دارند. ما تعدادی جوان داشتیم. به آنها تبریک میگویم خوب بازی کردند به خصوص در نیمه اول.
وی افزود: بهترین بازیکنان دو تیم دروازهبان ها بودند و شایسته بودند و به حق ملی پوش هستند. به قلعه نویی تبریک میگویم. وقتی بهترین بازیکنان را داشته باشی مربیگری در آن ساده نیست باید مربی ویژگی شاخصی داشته باشد. مدیریت بر این تیم سخت است که قلعهنویی کارش را بلد است. بازی استقلال و سایپا همیشه تاکتیکی بوده است. همان موقعی گل خوردیم که فکرش را میکردیم. در نبود دو بازیکن تاثیرگذار در کنارهها فضا را به حریف دادیم. داشتههایمان همین است، افتخار میکنیم باید با همین نفرات فصل را تمام کنیم و این بازیکنان را بسازیم و فصل بعد به تیم دیگر بدهیم.
سرمربی سایپا تاکید کرد: با کیفیت بودیم و موقعیتهای خوبی مثل استقلال داشتیم. داور در یک صحنه که پنالتی بود آن را نگرفت. باید به بازیکنانم نمایش یاد بدهم که خوبتر خودشان را به زمین بیندازند. کارشناسان نظر بدهند. خطاهای زیادی روی دقیقی شد. گرفتن یک خطا هم اهمیت دارد. به داوران در پایان بازی تبریک گفتم. قصد زیر سوال بردن کسی را ندارم و حقم است که این حرفها را بزنم ولی گرفتن خطا در صحنههای مشکوک نظر من است و کارشناسان باید نظر بدهند. بازیکنان با شخصیت و باتجربه نظر بدهند. در هر صورت باید نیم فصل دوم را هم مثل نیم فصل اول پشت سر بگذاریم.
سرمربی سایپا در مورد بیتجربگی بازیکنان این تیم گفت: ما روند فنی خوبی داشتیم و نقش مهارت خط دفاعی مهم بود. در صحنه گل بازیکن کناری ما نبود و ایوبی در پست غیرتخصصی بازی کرد. علاقمند بودیم تیم ما تهاجمی بازی کند. تمرکز زیادی روی شوتزنی نداشتیم راه های بهتری بود و میخواستیم از عمق دفاع استقلال استفاده کنیم. موقعیت پیدا کردیم اما گل نزدیم. استقلال دروازهبان خوبی مثل رحمتی دارد و ما هم دروازهبان خوبی داشتیم. بر اساس ظرفیت تیم باید بازیکنان را بچینیم. موقعیت هایی که داشتیم کمتر دروازهبانی میتوانست مهار کند.
وی ادامه داد: بازیکنان بدون جانشینی داریم. با وجود همه اشتباهها به بازیکنانم افتخار میکنم زیرا نیمه دوم با نشاط بودند. استقلال در نیمه دوم بایک مربی خوب به ما گل زد از همان راهی که پیش بینی میکردیم امیدوارم تجربه تیم سایپا را بالا ببریم و روند تیم بهبود ببخشیم.
وی در مورد کم آوردن بازیکنان سایپا از نظر بدنی از دقیقه 60 به بعد، گفت: مقصر من هستم و یک مقدار زیاده خواه هستم و مقابل استقلال و پرسپولیس بازی کردهام استقلال هم امروز تغییر سیستم داد و به روش قبلی خود بازی کرد وقتی سیستم را هجومی میچینی وسط زمین را از دست میدهی و ما ریسک کردیم. غریبی خیلی خوب ظاهر شد و دوست داشت مقابل استقلال بازی کند. من مقصر بودم و میخواستیم به گل برسیم اما نشد در بازیهای بعد جبران میکنیم.
esteghlali.com
دیگه مد شده هر تیمی می بازه ایراد از داوری می گیره :n02:
تبریک می گم برد رو . بازی خوبی بود ...
در مورد اینکه چرا قلعه نویی از ابتدای بازی با یک سیستم متفاوت ( مشابه بازی بندرعباس ) بازی رو شروع کرد می تونیم دو تا حالت رو در نظر بگیریم . یا اینکه امیر قلعه نویی تفکرات دیگه ای داشت و اون چیزی رو که می خواست نتونست بدست بیاره و نیمه دوم به اشتباه خودش پی برد و بعد تغییر تاکتیک و سیستم تیم به روند قبلی . یا اینکه به قول دوستان این خودش نوعی تاکتیک بوده باشه برای مقابله با تیمها و استفاده از سیستم ها و روش های متفاوت . به هر حال هر چه هست در بازی های اینده بیشتر متوجه خواهیم شد ...
با توجه به بازیکنایی که داریم و اینکه سیستم 4-4-2 لوزی کاملا جا افتاده برامون سخته تغییر دادنش اون هم از اول بازی . به هر حال نظر من اینه که اتوبان ! خسرو و حمودی اینقدر خوبه که نیازی به تغییر در اون نیست و فکر هم نکنم تیمی بتونه به این راحتی جلوی این نقطه قوت استقلال رو بگیره . حتی به نظرم کی روش هم می تونه به این هماهنگی و همکاری فوق العاده برای تیم ملی چشمی داشته باشه .
رحمتی و خط دفاعی مثل اکثر اوقات خوب بودند و 4 کلین شیت پیاپی فوق العاده است .
ساموئل پر تلاش بود ولی مثل اکثر بازیکنان ، نیمه اول سر در گم بود . نیمه اول بازیکنان مثل پازلی بودند که هنوز درست چیده نشده اند !
جباری هم خیلی خوب و باهوش بازی کرد . پاسهای دقیقی و میانه داری خوب . البته به نظرم بازوبند براش کمی گشاده !
آرش هم پر تلاش بود و بی دقت .
و می رسیم به حاتمی . می ترسم کم کم برامون هاشم خانی جدید بشه :دی . روی هوا خیلی خوبه ولی پاسهای اشتباه خیلی زیادی می ده . روی زمین اصلا خوب نیست . من جای قلعه نویی بودم او رو به جای موسوی از بازی بیرون می اوردم تا موسوی گل رو بزنه :دی
بهترین بازیکنمون هم به نظرم حمودی بود .
پ ن : اختلافمون با تیم دوم شد 4 تا !:دی
دلیل تغییراتی که امیر میده فقط و فقط برای به دست اوردن بهترین ترکیبه... وفکر میکنم دیگه بهترین ترکیب دستش اومده باشه....
گلر و خط دفاع که تکلیفش معلومه فقط دیگه باید حمودی فیکس باشه....با دیدن بازی دیروز فهمیدم همونقدر که نبود جباری بهمون ضربه میزنه نبود محمدرضایی هم برامون مشکل ایجاد میکنه.
امیر یه نیم فصل از اکبرپور در میانه میدان استفاده کرد تا با استفاده از دوندگیه اکبرپور بتونه هافبکای تیم حریفو پرس کنه و برای دیگر هافبکها فضاسازی کنه که اکبرپور هیچوقت نتونست وظیفشو به خوبی انجام بده ...
ایرادی هم بهش نیست چون پستش فرق میکنه....ولی محمدرضایی وقتی دیروز به بازی اومد دوندگیه تیمو بالا برد و با پرسی که انجام میداد فضارو برای نکونام و جباری باز میکرد....
اگه دقت کرده باشید تا قبل از ورود محمدرضایی انچنان فضایی برای حرکت نکونامو جباری وجود نداشت.....فقط امیدوارم عباس روی پاسهای اخرش دقت بیشتری کنه......
یه تشکر ویژه هم باید از منتظری کنیم....به جرات میشه گفت کامل ترین دفاع وسطه اسیاست...دیروز وقتی خط هافبک فوق العاده دونده سایپا هافبکهای مارو تحت فشار قرار میدادن منتظری از دفاع میومدو به راحتی یکی دو نفرو جا میذاشتو فضارو باز میکرد.....
در هر پست یه فرمانده داریم گلر رحمتی خط دفاع منتظری خط هافبک جباری و خط حمله مجیدی.....
مجیدیه نا اماده هم از حاتمی بهتره.......من تعجب میکنم چرا حاتمی تعویض نشد?کلا بازی استقلالو مختل کرده بود
حاتمی فقط به درد 20 دقیقه اخر بازیهایی میخوره که حریف 11 نفره دفاع میکنه و به گل نمیرسیم.....
همه مهاجمهای ایران ارزوشونه پشت سرشون هافبکایی مثل جباری نکونام حیدری و .... باشه ولی مهاجمهای ما از هر ده تا موقعیت یکیشو گل میکنند...
موسوی تموم کننده خوبی نشون داده نمیدونم چرا ازش به عنوان مهاجم نوک استفاده نشد?اونم مثل برهانی بازیکن کناره ها نیست......
استقلال ابزار 3 مهاجمه بازی کردنو فعلا نداره....شاید با اضافه شدن مجیدی بشه 3 مهاجمه بازی کرد ارش یا ایمان مهاجم نوک فرهاد مهاجم راست و محمدرضایی مهاجم چپ
از حیدری انتظار خیلی بیشتری دارم به نظر میرسه افت کرده اصلا حیدریه سالهای گذشته نیست...سانترهاشم بی خطر شده و اکثرشونو گلر جمع میکنه.....ولی سانترهای اشجاری همشون بوی گل میدن....به نظر میرسه حمودی هم روی سانترهاش کار کرده که باعث خوشحالیه
کارت مجیدی صادر شد/مهاجم استقلال می-تواند مقابل ذوب-آهن به میدان برود
فرهاد مجیدی که حدود 2 هفته پیش با عقد قراردادی یکساله و نیمه به استقلال پیوسته بود، پس از ثبت قرارداد مشروط در هیئت فوتبال در تمرینات آبی-پوشان شرکت کرد.
این بازیکن پس از فسخ قرارداد لیام ردی رسما استقلالی شد و کارت بازی این بازیکن نیز صادر شد تا او بتواند بدون مشکل برای استقلالی-ها به میدان برود.
به گزارش خبرنگار فارس که در محل سازمان لیگ حاضر بود در جلسه ای که با حضور علی کاظمی دبیر سازمان لیگ، مصطفی شهبازی مسئول نقل و انتقالات و علی امیری معاون ورزشی استقلال برگزار شد پس از بررسی مفاد آیین نامه نقل و انتقالات کارت مجیدی صادر شد.
علی امیری به هنگام ترک جلسه در گفت و گو با فارس این خبر را تایید کرد و گفت: مجیدی برای بازی در استقلال مشکلی ندارد.
به گزارش فارس، در صورتی که مجیدی از لحاظ فنی و بدنی در شرایط ایده--آل باشد کادر فنی تیم استقلال می-تواند در دیدار مقابل ذوب آهن از این بازیکن استفاده کند.
دیدار تیم-های استقلال و ذوب-آهن روز شنبه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار خواهد شد.
والا درباره ی این تغییر تاکتیک حرف های دوستان قانعمون کرد اما خوب ما هم همش دنبال نتیجه که نیستیم فوتبال قشنگ میخوایم . استقلال نیمه های اولش واقعا طاقت فرسائه:n03:
امیر جان به نکته ی خوبی اشاره کردی حمودی سانتر هاش خیلی بهتر شده . تا فصل پیش حرکت هاش خوب بود اما سانترهاش خیلی افتضاح بود الان سانتر هاش هم عالی شده .
اما حیدری به نظرم حرکاتش یکنواخته ! وگرنه همون حیدری 2 سال پیشه . اما حرکاتش رو 4 5 ساله داره تو فوتبال به نمایش میذاره و همون دریبل ها و حرکاتی رو که چند سال پیش انجام میداد و برای مدافعان تیم حریف حرکت تازه و غیر منتظره ای بود رو همین الان هم انجام میده که دیگه برای مدافعان تیم حریف غیر منتظره نیست ! در واقع حرکت هاش شناخته شده توسط بازیکنان و کادر فنی تیم های مقابل و تغییری توی این روند نمیده ! به خاطر همین به نظر میرسه که بازیش افت کرده . دلیل اینکه سانتر هاش هم بگیر نگیر داره همین فشار مدافعان . وقتی مدافع رو رد میکنه خوب سانتر میکنه اما وقتی در فشار مدافعان حریف قرار میگیره مجبور به سانتر میشه و تمرکز لازم رو نداره و خراب میکنه !
و یه تبریک به منتظری . واقعا آفرین . مثل بچه آدم خطا کرد گفت آقا خطا کردم . که دیدید همه تحسینش کردن . البته خیلیا میگن خطا کردیم مثل اون بازیکن پیکان که بعد منتظری بود مصاحبش اما خوب اونجا داور خطاشو گرفته بود . اونایی که خطاشون رو داور میگیره 30 درصدشون صادقانه میگن خطا کردیم اما اونایی که خطا میکنن و داور نمیگیره 99% بعد بازی میگن چیز خاصی نبود ! اما منتظری به صراحت گفت خطا بود .
و اما مژدگانی بابت کارت بازی مجیدی . بترکه چشم حسود . بلاخره هفت مقدس ما رسمیه رسمی استقلالی شد هر کی نمیتونه ببینه چشاش ...:n02:
عادل خان شما هم تا آخر سال 91 هی بشین بزن تو سر خودت بگو مورد داره زنگ بزن اینور اونور بگو مورد داره برای استقلال گزارشگری کردی و مجیدی گل زد بگو مورد داره واسه ما این حرفها مهم نیست اینقدر بگو مورد داره تا ... اصلا مورد داره آقا جون . حرف حسابت چیه؟:n08:هفت مقدس گنده تر از این حرفاس که تو بخوای با یه برنامه مثلا قراردادش رو غیر قانونی بدونی و کاری کنی سازمان لیگ کارتشو نده ! دیدی که داد . حالا بشین واسه خودت صبح تا شب بگو مورد داره ما که واسمون مهم نیست مهم اینه که الان ستاره ی آسیا به تیمش برگشته:n12:
زدی به هدف - با این 2 مطلب کاملا موافقمنقل قول:
ینی زمین و زمان دارن می سوزن که مجیدی برگشته :n08::n09:، هر کس به سهم خودش داره سنگ اندازی می کنه !! هر روز یه مساله !! یه بار قرارداد ، یه بار کاپیتانی ، یه بار نارضایتی بازیکنا از برگشتش ، یه بار نارضایتی به اصطلاح هوادارای حجازی از برگشتش ، یه بار منصرف شدنش از قرارداد بستن ، یه بار غیرقانونی بودن بازی کردنش !!
گویا با یک فوبیای شدید به نام فرهادفوبیا طرفیم که ترسی که ایجاد می کنه از سوشل فوبیا شدیدتر و بیشتره !!! خدا به حال مبتلایان به این فوبیا رحم کنه !!!
پرچم بالاست؟:n12::n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم بالاستتتتتت؟
فرهاد بالاست؟
پس بزن به افتخار تیمتو کاپیتانتتتتتت:n12:
مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی
چهارشنبه 20 دی 91
استقلال - ابومسلم مشهد، ساعت 16:30، ورزشگاه آزادی تهران
گزارش تمرين امروز استقلال
تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب مجتبي جباري و جواد نکونام برگزار شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم استقلال از ساعت 15 امروز در کمپ زنده ياد حجازي برنامههاي آماده سازي خود را پيگيري کرد. مجتبي جباري، جواد نکونام، سياوش اکبرپور و هاشم بيکزاده غايبان تمرين امروز بودند که بيکزاده و اکبرپور به دليل مصدوميت در کلينيک حضور داشتند. البته حضور اين دو بازيکن در ديدار مقابل ذوبآهن در هالهاي از ابهام قرار دارد.
*در ابتداي تمرين امير قلعهنويي بازيکنان را دور هم جمع کرد و براي ديدار مقابل ذوبآهن با آنها به صحبت پرداخت.
*حدود 150نفر از طرفداران تيم استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشتند.
*پورحيدري، دکتر نوروزي، بياني، دينمحمدي و ماجدي نظارهگر تمرين امروز آبيپوشان بودند.
*دويدن دور زمين، گرم کردن بدن ها، کار با توپ و ارسال از جناحين برنامههاي تمريني امروز را تشکيل ميداد. نکته جالب حضور فرهاد مجيدي براي دومين روز متوالي در کارهاي تاکتيکي بود و اين بازيکن در جريان تمرينات آمادهسازي کرکري خاصي با سيد مهدي رحمتي داشت. هنگامي که فرهاد مجيدي گلزني ميکرد هواداران استقلال واکنش نشان داده و اين بازيکن را تشويق ميکردند و در يکي دو صحنه ديگر نيز مهدي رحمتي در ضربات آخر مجيدي اين بازيکن را ناکام گذاشت.
*امير قلعهنويي در حين تمرين نکات لازم را به ايمان موسوي در زدن ضربات آخر گوشزد ميکرد و از بازيکنان ميخواست تا در زدن ضربات آخر دقت کنند.
*استقلال فردا تمرينات خود را پيگيري خواهد کرد و سپس بازيکنان و اعضاي کادر فني اين تيم در مراسم اربعين حسيني که در منزل ستار همداني و اميرقلعهنويي برگزار ميشود شرکت کرده و به عزاداري مي پردازند. تماشاگران و خبرنگاران فردا تنها ميتوانند از يک ساعت ابتدايي تمرين آبيپوشان ديدن کرده و برنامههاي پاياني تمريني آنها پشت درهاي بسته انجام خواهد شد. کاروان تيم استقلال روز جمعه ساعت 17:20دقيقه جهت ديدار با ذوبآهن اصفهان راهي اين شهر خواهد شد.
ديدار تيمهاي ذوبآهن و استقلال روز شنبه در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد.
منبع : ورزش3
بچه ها نکونام چی شد ؟ قلعه نوعی هم با رفتنش موافقت کرده !
این بره یا باید رحمتی رو بذاریم یا منتظری یا ساموئل که هیچ کدوم هم به اندازه نکونام خوب نیستن . برای فصل بعد که احتمالآ آندو تیموریان برمیگرده ولی این نصف فصل چی ؟
پست به این مهمی رو نباید بازیکن از دست بدیم خصوصآ نکونامو ...
گزارش تمرين امروز آبيپوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب دو بازيکن اين تيم برگزار شد.
تيم فوتبال استقلال که خود را براي ديدار مقابل ذوب آهن اصفهان آماده ميکند از ساعت 15 امروز در کمپ زندهياد حجازي برنامههاي آمادهسازي خود را پيگيري کرد.
در تمرين امروز سياوش اکبرپور و هاشم بيکزاده به دليل مصدوميت غايب بودند و اين دو بازيکن ديدار مقابل ذوب آهن را از دست دادند.
• جواد نکونام که در تمرين روز گذشته با اندکي تاخير به محل تمرين رسيده بود بعد از ظهر امروز در کنار ساير بازيکنان در کارهاي گروهي شرکت کرد. همچنين فرهاد مجيدي پا به پاي ديگر بازيکنان تمريناتش را پشت سر گذاشت.
• سرمربي تيم فوتبال استقلال در اوايل تمرين امروز از رختکن بازيکنان بازديد کرده و شرايط آنها را از مسئول کمپ استقلال جويا ميشد.
• با توجه به مراسم اربعين و عزاداري بازيکنهاي تيم استقلال صبح امروز پس از عزداري در مراسمي در منزل ستار همداني راهي تمرين استقلال شده بودند. حدود 100 نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروز اين تيم حضور داشته و همان ابتدا به تشويق امير قلعهنويي و فرهاد مجيدي پرداختند.
• محور اصلي تمرينات امروز برنامههاي تاکتيکي روي زمين بود و سرمربي استقلال تاکيد داشت که بازيکنان در شوت به سمت دروازه و پاس هاي ارسالي دقت کافي را داشته باشند.
• تمرين تيم استقلال ساعت 16.35 دقيقه به پايان رسيد. بازيکنان اين تيم امشب در مراسم اربعين حسيني به ميزباني امير قلعهنويي شرکت خواهند کرد.
*تيم استقلال فردا آخرين تمرين خود را از ساعت 14 برگزار خواهد کرد و سپس با پرواز ساعت 18.30 راهي اصفهان خواهد شد.
ديدار دو تيم ذوب آهن و استقلال روز شنبه در ورزشگاه فولادشهر برگزار ميشود.
منبع :ورزش 3
خودش که تو مصاحبه با ایسنا گفت همه ی اینا شایعه هست و اصلا از اوساسونا با من صحبتی نکردن !نقل قول:
================================================== =========================
خوب بچه ها اینم فرهاده یا داره میره تمرین یا از تمرین میاد چند نفر خفتش میکنن البته دم تمرین نیست چون دم تمرین روزای اول که فرهاد رفته بود 500 تایی بودن اما اینا 10 نفر اینطوران مثل اینکه تو یه خیابونه دیگه گیرش میارن که به یه دختر خانوم امضا میده . :n12:دختره داد میزنه میگه آقا فرهااااااد عاشقتممممممم :n08:
حتما ببینید 2 مگابایته
[HTML] http://uploadkon.ir/uploads/4zwdvqjlh1oaftush.mp4 [/HTML]
هر زمان مجيدي آماده شد از او استفاده مي کنيم
قلعهنويي: لازم باشد خيلي مسائل را ميگويم
سرمربي تيم استقلال گفت: متاسفانه نگاه ها به ما بي تفاوت است و حتي براي تهيه بخاري در رختکن مشکل داريم، اگر مشکلات حل نشود مسائل ديگري را هم مي گويم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال قبل از ديدار با ذوب آهن مشکلات مالي اين تيم و ديگر مسائل صحبتهايي را انجام داده که در زير ميخوانيد:
*شما بعد از بازي با سايپا به مشکلات مالي اشاره کرديد ولي چه اتفاقي افتاده است که هيچ بازيکني نسبت به اين موضوع اعتراض نميکند؟
بحث فوتبال بحث يک نفر و دو نفر نيست کار مشارکتي است و همه در آن سهيم هستند. من هميشه حرف هايم را رک ميزنم در موفقيت استقلال کمترين نقش را دارم چون امثال پورحيدري بالاي سر ما هستند و اگر به موفقيت هم رسيدهايم حاصل کار گروهي است البته هنوز هم با ايدهآلهاي خودمان فاصله داريم. از مديريت تا کادر تدارکات تيم زحمت کشيدهاند تا به اينجا برسيم ولي بحث من اين است. اگر قرار باشد در 3 جام بجنگيم بايد پشتيباني شويم دکتر تيم ما 5 ميليون تومان پول گرفته است و اينها درست نيست يک سري ناراحتيها دارم که درون خانوادگي است و آنها را باز نميکنم اما بايد عدالت داشته باشيم.
کيانوش رحمتي 14 ماه است که در استقلال پولي نگرفته است اين کار درستي نيست که يک بازيکن اين همه مدت پول نگرفته باشد او هم زن و بچه دارد و ميخواهد خرج خانوادهاش را بدهد و ميلاد ميداودي پولي گرفته که رفته است؟ من اعتقاد دارم بايد همه چيز يکسان باشد و يکسري مشکلات هم داريم. من هم آدمي نيستم که دروغ بگويم.
*چه مشکلاتي؟
بحث و مشکل کاپيتاني را گفته بودم که داريم ولي آن را حل کرديم. اگر پشتيباني نشويم به مشکل ميخوريم. بايد به بازيکنان و کادر فني پول بدهيم تا تيم به مشکل بر نخورد. من از وزير محترم ميخواهم که بداند استقلال نماينده ايران است و به قول کارشناسان در گروه مرگ هم قرار گرفتهايم. از همه همکارانم ممنون هستم که مخلصانه کار ميکنند اما از آن سو هم توقع داريم که زحمات ما را ببينند و مشکلات تيم استقلال را هم ببينند.
*به نظر ميرسد با توجه به اين صحبتها از فتحاللهزاده ناراحتيد درست است؟
اصلا اينگونه نيست. منظور من کلي است همه هيئت مديره بايد تلاش کنند که مشکلات تيم برطرف شود. همه زحمت خود را ميکشند اما اينکه روز قبل از بازي متوجه شويم سفارش غذاي ما را نميپذيرند درست نيست. آنها ميگفتند شما نميتوانيد در هتل اسکان پيدا کنيد و اين کارها قشنگ نيست بايد طوري رفتار کنيد که شان و شخصيت استقلال بالا برود نه اينکه به مسئول ما بگويند سفارش غذاي شما را نميگيريم. حتي عذرخواهي کردند و گفتند ما شما را راه نميدهيم. من از اين مسائل ناراحت هستم. من ميگويم استقلال تيم بزرگي است و آيا تيم العين با الهلال چنين مشکلاتي دارد. بازيکنان چند ماه است که پول نگرفتهاند و يک ريال هم پاداش دريافت نکردهاند چون استقلال شرايط مطلوبي دارد و تيم در صدر جدول است اين مسائل را ميگويم. شايد اگر ما پايين جدول بوديم ميگفتند قلعهنويي در حال بهانه گرفتن است اما ميگويم اگر مشکلات را برطرف نکنيد تيم به مشکل خواهد خورد. بازيکن توقع دارد وقتي 90 دقيقه در سرما تلاش ميکند پاداش آن را هم دريافت کند و يا حق و حقوق خود را بگيرد. به اعتقاد من نگاه، نگاه بيتفاوتي است.
*به شما قولي ندادهاند؟
قول دادهاند و تا حدودي کارها انجام شده اما آنطور که بايد به قولها عمل نشده است.
*برخي از بازيکنان استقلال به خصوص آنهايي که نيمفصل دوم آمدهاند به نظر ميرسد هيچ پولي نگرفتهاند ولي اعتراضي هم نميکنند چرا؟
اينها عشق است. آنها به مردم پيراهن و صداقتشان عشق دارند اما اين عشق هم يک زماني دارد. شما هرچه محبت کنيد و توجهي به آن نشود مسلما باعث ميشود من هم ناراحت شوم. بازيکنان به من مراجعه ميکنند و مطبوعات هم فشار ميآورند. ضمن آنکه خواستههاي 35 نفر هم روي من است. هر روز بايد با اين بازيکنان باشم. شاهرخ بياني با اين اسم و رسم 10_ 15 ميليون بيشتر نگرفته است. منظور من همه است و يک نفر را نميگويم. وزير محترم و ديگران بايد نگاهي داشته باشند که مشکلات تيم ما را برطرف کنند. اينکه روز قبل از بازي به ما بگويند هتل نميدهيم درست است؟ ساعت 10 شب با تماسهاي پياپي موفق شديم هتل بگيريم.
*شما در دو بازي ابتدايي نيمفصل اول پيروز شدهايد آيا ميتوانيد اين کار را براي سومين بار تکرار کنيد؟
ما روند رو به رشدي داريم و تيم ما هم خوب است. اصفهان جايي است که تبديل به قطب فوتبال ما شده و افکار فرهاد کاظمي فوتبال هجومي است و مطمئن باشيد يکي از بازيهاي خوب ما خواهد شد اما بحث من چيز ديگري است.
*آيا پولي هست که با آن به اصفهان برويد؟
اين مسائل مهم نيست و من ميدانم که همه تلاش ميکنند اما خيلي از بازيکنان پول نگرفتهاند و من يکسري از مسائل را اگر لازم باشد ميگويم ولي مسئولين بايد نگرش خود را نسبت به اين تيم عوض کنند چون کمتر از 2 ماه ديگر در ليگ قهرمانان آسيا هستيم و بايد به صورت نامسلح به مصاف رقبا برويم.
تيم الريان قطر چند مليتي است و براي مسابقات ليگ قهرمانان بازيکنان جديد خواهد گرفت اما ما اينجا بايد براي بخاري رختکن دردسر داشته باشيم. بازيکنان هر روز به من ميگويند تو را به خدا يک بخاري بگيريد و در رختکن بگذاريد تا يخ نزنيم. کار در استقلال به يک بخاري کشيده شده است. ما کلي پيروزي به دست آورديم اما يک پاداش هم نگرفتيم. خيلي جالب است حداقل بگويند اين پاداش بابت همه زحماتي که شما بازيکنان کشيدهايد. متاسفانه پزشک فيزيوتراپ تيم ما 5 ميليون تومان گرفته است و يکسري مسائل ديگر هست که نبايد آنها را باز کنم اما اگر شرايط اين باشد خيلي سخت خواهد شد.
*پس از بازي با سايپا و هنگام تعويض ايمان موسوي تصور ميشد که شايد به اين بازيکن کمتر بازي برسد آيا چنين موضوعي صحت دارد؟
اينها نگرشهاي پوسيده است. هر بازي شرايط خاص خودش را دارد و آنهايي که اين حرف ها را ميزنند چيزي از فوتبال نميدانند.
*شما مديريت ورزش تدريس ميکنيد؟
ميخندد. نه بابا ما هنوز سنتي هستيم و بالاخره نفهميديم ما سنتي هستيم يا چيز ديگر.
*حالا واقعا اين کار را انجام ميدهيد يا خير؟
چنين موضوعي نيست و من نميدانم که چگونه نقل شده است.
*سايتهاي محلي پمپلونا عنوان کردهاند که جواب نکونام را ميخواهند آيا اگر آنها درخواست رسمي بدهند شما موافقت ميکنيد؟
ما 3 بحث در نقل و انتقال بازيکنان داريم. منافع باشگاه، منافع بازيکن و احساس بازيکن براي ما در اولويت هستند. بايد هر 3 مسئله لحاظ شود تا هر چيز که تصميم گرفته ميشود اصولي باشد. فعلا درخواستي نيامده و اگر چنين اتفاقي بيفتد يک نشست داخلي با کادر فني و آقاي پورحيدري ميگذاريم و در حضور مديرعامل تصميم ميگيريم اما فعلا درخواستي نيامده است.
*پس مذاکره استقلال با تيموريان صحت ندارد؟
من خبر ندارم. هم تيموريان با تيمش قرارداد دارد و هم ما در آن پست 3 بازيکن خوب داريم البته آندو بازيکن خوبي است و اول فصل هم خيلي راغب بوديم که ايشان در تيم ما بماند و شايد از قيافه من خوشش نميآمد که در اين تيم نماند اما او جزو بازيکناني بود که فتحاللهزاده پيشنهاد خوبي به او براي ماندن داده بود. حالا هم که رفته برايش آرزوي موفقيت ميکنيم ولي از طرف من پيشنهادي به ايشان داده نشده است.
*از نظر فني بازي با ذوب آهن را چطور ميبينيد با توجه به همه مشکلاتي که عنوان کرديد؟
بازي آنها مقابل صبا را ديدهايم و آنها تغييراتي داشتهاند. البته بيکزاده و اکبرپور مصدوم هستند و فرزاد حاتمي نيز 3 اخطاره است.
*در دو هفته ابتدايي دور برگشت اتفاقاتي افتاده که همه نتايج به نفع استقلال رقم خورده است فکر نميکنيد اين مسئله روي برخي از بازيکنان شما اثر نامطلوب داشته باشد؟
کدام بازيکنان.
*همه بازيکنان.
هر بازي حکم فينال را دارد و ما اصلا به صدر جدول فکر نميکنيم چون 15 هفته ديگر باقي مانده و ما تنها فکر و ذکرمان به ديدار با ذوب آهن است.
*با توجه به صدور کارت بازي فرهاد مجيدي آيا اين بازيکن را به اصفهان ميبريد يا خير؟
مجيدي بازيکن بزرگي است و ما خواستيم که او به تيم ما بيايد. طي اين چند روز تستهايي از او در کميته ملي المپيک گرفته شده و برنامهاي براي او ريخته شده و فاز به فاز پيش ميرود. با توجه به شرايط سني بالاي او هر زمان که وقتش برسد و حاج قاسم تشخيص بدهد که شرايط جسمي و بدني مجيدي مناسب شده تازه به تمرينات گروهي ميآيد و پس آن از او استفاده خواهيم کرد.
ورزش 3
مجيدي،3 تا 4 هفته نياز به زمان دارد
مربي بدنساز تيم استقلال گفت: از نظر من فرهاد مجيدي فعلا شرايط بازي ندارد و حداقل 3 تا 4 هفته نياز به زمان دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير حاج قاسم مربي بدنساز تيم استقلال در خصوص آخرين شرايط فرهاد مجيدي، اظهار داشت: شرايط او خوب است و روز به روز بهتر ميشود اما زمان ميبرد که او به شرايط کاملا ايدهآل برسد.
وي افزود: مجيدي از لحاظ بدني شرايط بازي ندارد ولي در حال حاضر در تمرينات هم کار با توپ انجام ميدهد و هم کار بدني را پشت سر ميگذارد ولي اميدوار هستيم او را هرچه سريعتر به شرايط بازي برسانيم.
مربي بدنساز استقلال در خصوص اينکه آيا مجيدي ميتواند در بازي فردا برابر استقلال بازي کند، گفت: اين مسئله در حيطه وظايف من نيست چون بحث فني است و قلعهنويي ميداند که چه زماني از او استفاده کند اما هنگامي که ورزشکار را بخواهيد زود به ميدان بفرستيد، قطعا آسيب ميبيند حتي ما جباري را هم پله پله آماده کردهايم ولي از نظر من مجيدي فعلا شرايط بازي ندارد.
حاج قاسم در پاسخ به اين سؤال که به نظر شما اين بازيکن چه زماني به شرايط مسابقه ميرسد، گفت: نميتوانم زمان دقيق به شما بدهم اما او حداقل 3 تا 4 هفته زمان ميخواهد. به اين خاطر که از لحاظ رواني به بازيکن فشار نيايد، او هم کار توپي انجام ميدهد و هم کار بدنسازي انجام ميدهد ولي به اعتقاد من او فعلا شرايط بازي ندارد.
ورزش 3
امیدوارم مجیدی حداقل تا 6 بهمن که دربی هست آماده بشه و بتونه بازی کنه ...
قلعهنويي: دغدغه ما کيفيت بد زمين است
سرمربي تيم فوتبال استقلال تنها دغدغه تيمش را براي بازي با ذوبآهن کيفيت بد زمين عنوان کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر ذوبآهن از هفته بيستم ليگ برتر گفت: از اين که بار ديگر به اصفهان آمدهام، خوشحالم. باشگاه ذوبآهن يکي از قديميترين باشگاههاي ايران است که حق بزرگي به گردن ورزش کشور دارد. اميدوارم اين باشگاه هرچه زودتر به دوران طلايياش بازگردد. زماني که در سپاهان بودم، رقابت تنگاتنگي با اين تيم داشتيم که البته بيشتر آنها پيروز ميشدند.
او ادامه داد: هميشه بازيهاي استقلال و ذوبآهن خيلي خوب بوده است؛ به ويژه اين که اکنون فرهاد کاظمي در راس اين تيم است. تفکرات او به من خيلي نزديک است و مانند من به فوتبال هجومي ميانديشد. تنها دغدغه من براي بازي فردا زمين فولادشهر است. اين زمين در گذشته که با سپاهان مهمانش بوديم، خيلي خوب بود ولي گويا امروز شرايط خيلي خوبي ندارد.
قلعهنويي ادامه داد: فيلم بازيهاي ذوبآهن را در داخل و خارج از خانه ديده و آنها را تجزيه و تحليل کردهايم. ميدانيم که بازي سختي را پيشرو داريم. اعتقاد دارم که بازيهاي دور برگشت مانند جام حذفي حساس هستند و هر کدام مانند يک فينال يا بازي تکحذفي ميمانند. فردا هم براي ما يک فينال است. ذوبآهن در 50 متر رو به جلو بسيار خوب عمل ميکند و مخصوصا با بازگشت حداديفر روند هجومياش خيلي خوب شده است. قاسم يکي از بهترينهاي فوتبال ماست که مدت 5 – 6 ماه در تبريز در خدمتش بودم. هافبکهاي ما بايد خيلي باهوش و باتمرکز بازي کنند. حريف نقاط ضعفي هم دارد که اگر اجازه دهيد درباره آنها چيزي نگويم.
سرمربي استقلال در ادامه در پاسخ به سوالي درباره بازگشت دوبارهاش به اصفهان با تيمي به جز سپاهان با خنده گفت: دو سالي که در سپاهان بودم، جزو بهترين دورانهاي زندگيام بود. دوستان رسانهاي هم خيلي کم اذيتم کردند. قيافه من طوري است که همه دوست دارند، اذيتم کنند اما در اصفهان اين طور نبود!
قلعهنويي در ادامه درباره علت غيبت فرهاد مجيدي در بازي فردا گفت: به دليل شرايط سني فرهاد و اين که مدتها از فوتبال دور بوده، از دکتر حاجقاسم خواستيم که چند تست از او بگيرد که بر اساس نتيجه اين تستها براي او برنامه تمرين طراحي کردهايم که فاز به فاز جلو ميرويم تا در نهايت يک مجيدي کاملا آماده داشته باشيم. طبق برنامه ما حدود سه يا چهار هفته زمان لازم است که مجيدي به شرايط ايدهآل برسد.
وي افزود: البته کساني هم هستند که مانند نويدکيا هم از لحاظ فني و هم اخلاقي استثنا هستند. به نويدکيا يک برنامه زندگي ورزشي دادم که هنوز هم آن را انجام ميدهد و هم در زمان من و هم حالا بيشترين بازي را در تيمش انجام ميدهد. ميخواهيم بيشترين استفاده را از نظر کيفي و کمي از مجيدي و جباري ببريم. نميخواهم در کار تيم ملي دخالت کنم اما با حضور جباري و نويدکيا دغدغههاي خط مياني تيم ملي هم برطرف ميشود.
منبع : ورزش3
سرمربی تیم استقلال در ابتدای تمرین جلسهای را با بازیکنان باسابقه استقلال برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال آخرین تمرین خود را قبل از دیدار مقابل ذوبآهن در کمپ زندهیاد حجازی برگزار کرد.
سیاوش اکبرپور، فرزاد حاتمی و هاشم بیکزاده از غایبان تمرین امروز آبیپوشان بودند اما فرهاد مجیدی در برنامههای گروهی و تاکتیکی شرکت کرد.
* قبل از شروع تمرین بازیکنان تیم استقلال بازی تنیس فوتبال انجام دادند که کیانوش رحمتی و فرهاد مجیدی با یکدیگر شوخی میکردند.
* قبل از آنکه تمرین آبیپوشان آغاز شود امیر قلعهنویی از بازیکنان باسابقه استقلال خواست تا چند دقیقهای با آنها صحبت کند. در این جلسه مجتبی جباری، مهدی رحمتی، خسرو حیدری، آرش برهانی و امیرحسین صادقی حضور داشتند ضمن آنکه قلعهنویی از جواد نکونام نیز خواست تا در این جلسه حاضر باشد و از وی سؤالاتی را هم میپرسید. محور صحبتهای سرمربی تیم استقلال با این بازیکنان مشخص نشد اما رحمتی پس از چند دقیقه صحبت از این جمع جدا شده و به دیگر بازیکنان استقلال پیوست. نکته جالب اینجا بود که فرهاد مجیدی در جلسه قلعهنویی و بازیکنان باسابقه حضور نداشت.
* هنگامی که بازیکنان استقلال مشغول گرم کردن بودند مهدی رحمتی با حنیف عمرانزاده شوخی میکرد که جدال این دو نفر در نهایت به این جا ختم شد که دروازهبان استقلال با چوب به جان عمرانزاده افتاد که این مسئله برای سایر بازیکنان استقلال جالب توجه بود.
* دویدن دور زمین، گرم کردن بدنها، ارسال از جاحین و مرور آخرین برنامههای تاکتیکی برای دیدار با ذوبآهن اصلیترین برنامههای استقلال در تمرین امروز بود.
*بعد از پایان تمرین برخی از بازیکنان مثل نکونام، جباری ضربات ایستگاهی کار کردند.
* اعضای تیم استقلال پس از پایان تمرین راهی هتل المپیک شده و سپس با پرواز ساعت 17:30 راهی اصفهان خواهد شد.
دیدار تیمهای ذوبآهن و استقلال از هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 17:30 در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد.
mesibook.com
چند ساعت دیگه با ذوب آهن بازی داریم که فک کنم کم کم اوج بگیره ، دور رفت رو با گل امین منوچهری بردیم ( یکیم به تیرک زد ) !!
این بازی فرزاد حاتمی هم محرومه و نمی تونه بازی کنه فرهاد رو هم که نبرده پس می مونه آرش و موسوی برای خط حمله که امیدوارم روز خوبشون باشه !!
خط دفاعمون که عالیه و تکلیفش مشخصه فقط نکته نگران کننده اینه که بازم بازیو بد شروع کنیم و نیمه اولو از دست بدیم که ممکنه خیلی به ضررمون تموم بشه !!
و اینکه هی موقعیت خراب کنیم !! چه وضعشه آقا این همه توپ خراب می کنید :دی !!
----------------------------------------------------
پی نوشت :
گویا امروز تولد یکی از قدیمی های تاپیک استقلاله ( قدیمی چیه بابا فسیل شد اینجا :دی ) و اون هم کسی نیست جز:n12: مسعود جان:n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
از همین جا از طرف خودم و بقیه بچه های این تاپیک تولدشونو بهشون تبریک میگم ( البته یوهو دیدی فردا بود تولدش :دی !!:n13: )
:n16::n16::n19::n19::n20::n20::n10::n09::n09::n11: :n11::n02:
قلعه نویی به فرهاد دردر بی بازی نمی دهد :n03:
سلامت فرهاد برای من خیلی مهم تر از نتیجه دربی است. مجیدی را برای بازی های لیگ قهرمانان می خواهم. دربی زیاد مهم نیست و فرهاد هم آن قدر در دربی گل زده که نیازی به اثبات خودش در این بازی ها ندارد.
به گزارش قدس آنلاین، فرهاد مجیدی این روزها تمرینات بدنسازی را پشت سر می گذارد و با توجه به اینکه ماه ها از تمرینات دور بوده می کوشد با انجام تمرینات منظمر خود را به شرایط ایده ال برساند. فرهاد اما هنوز مجوز حضور در میدان را از سوی مربی بدنسازاستقلال و خود قلعه نویی دریافت نکرده است. در تمرینات روزهای اخیر اما مجیدی تلاش زیادی برای جلب توجه امیر قلعه نویی داشته و حتی به وی گفته:« اگر صلاح بدانید می توانم تیم را در سفر به اصفهان همراهی کنم.» امیر قلعه نویی اما در جواب فرهاد گفته:« من نمی خواهم ریسک کنم. بدن تو الان آماده نیست و این طور که حاج قاسم مربی بدنسازی تیم هم می گوید باید دو هفته دیگر لااقل تمرین کنی.» همین شد که مجیدی از تلاش برای همراهی استقلال از سفر به اصفهان منصرف شد. حالا او می کوشد هرطور شده خودش را به دربی برساند اما معلوم نیست که امیر قلعه نویی با حضور فرهاد در دربی موافقت می کند یا خیر؟! ظاهرا امیر قلعه نویی قصد ندارد در این بازی به مجیدی میدان بدهد و به نوعی فرهاد هم از ماجرا بو برده است. البته قلعه نویی هیچ اظهار نظر رسمی در این باره نکرده است اما درباره اینکه او انگیزه آنچنانی برای بازی دادن به مجیدی در دربی ندارد می توان به حرف هایی که سرمربی استقلال با حاج قاسم مربی بدنساز این تیم زده بسنده کرد. امیر به حاج قاسم گفته:« سلامت فرهاد برای من خیلی مهم تر از نتیجه دربی است. مجیدی را برای بازی های لیگ قهرمانان می خواهم. دربی زیاد مهم نیست و فرهاد هم آن قدر در دربی گل زده که نیازی به اثبات خودش در این بازی ها ندارد. او را برای باز یبا الهلال آماده می خواهم.» با این تفاسیر دور از ذهن نیست که مجیدی در دربی هم نتواند برای استقلال بازی کند. شاید امیر به این می اندیشد که بازی پر استرس دربی شاید منجر به مصدومیتی برای کاپیتان تیمش بشود
تیموریان:استقلال باید قبل از پایان لیگ قهرمان شود /مظلومی هم می ماند می رفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کردن با امیر قلعه نویی را دوست دارم و مطمئن باشید اگر فصل بعد شرایط فراهم شد به استقلال برمی گردم
سایت گل - امیر قلعه نویی در مصاحبه ای درباره اینکه چرا ابتدای فصل تیموریان در استقلال نماند حرف های تازه ای زده است. امیر قلعه نویی قبل از رویارویی تیمش با ذوب آهن گفته است:« نمی دانم چرا آندو در استقلال نماند. من او را می خواستم اما شاید او از قیافه من خوشش نیامد که ابتدای فصل استقلال را ترک کرد و رفت.»
به گزارش گل قلعه نویی از علایقش برای همکاری با تیموریان پرده برداشته و با توجه به حرف های امیر قلعه نویی این تصور به وجود آمده که مشکلاتی بین او و بازیکن پیشین استقلال وجود دارد. آندو اما هرگونه اختلافی را با امیر قلعه نویی رد کرد و در گفت و گویی با قدس آنلاین گفت:« ابتدای فصل می خواستم در استقلال بمانم اما پیشنهاد بسیار خوبی از تیم الخریطیات آمد. من هم قبل از اینکه سرمربی جدید استقلال مشخص بشود از استقلال رفتم و اصلا جدایی ربطی به شخص خاصی نداشت. شاید اگر مظلومی هم در استقلال می ماند من می رفتم چون پیشنهادی که قطری ها داده بودند واقعا
عالی بود.»
تیموریان درباره روابطش با امیر قلعه نویی می گوشد:« من هیچ مشکلی با ایشان ندارم. همان طور که می دانید در تیم ملی هم شاگردش بوده ام و اول فصل هم بارها گفتم که اگر این پیشنهاد خوب نبود حتما با امیر خان کار می کردم. کار کردن با امیر قلعه نویی را دوست دارم و مسمئن باشید اگر فصل بعد شرایط فراهم شد به استقلال برمی گردم.»
آندو در پایان حرف هایش برای امیر قلعه نویی و استقلال آرزوی موفقیت کرد:« امیدوارم استقلال با امیر قلعه نوی به قهرمانی در لیگ و جام حذفی برسد. ایشان مربی بزرگی هستند و به نظر من این فصل شاید استقلال خیلی زودتر از پایان لیگ قهرمان بشود. امیدوارم امیر خان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هم بهترین نتایج ممکن را بگیرد.»
ویرایش ::
تولد اون دوست استقلالیمون هم مبارک باشه ....
مرسی سعید و عماد عزیز :n12: الان خودم به تاریخ عضویت پی بردم یعنی من نزیک 6 ساله اینجام:n04: :n19:نقل قول:
یادش بخیر تاپیک قبلی اون اوایل با عماد emad64 چه دعواهایی با طرف بچه های همسایه میکردیم چقدر من بن شدم عماد اگه الان بود جمعمون گرم تر میشد امیدوارم هرجا هست موفق باشه :n14: اون مسابقه پیش بینی رو نمیدونم یادتون هست یا نه؟ یادش بخیر:n28:
به امید برد تو بازی امروز:n10:
ایشالا امروز هم مثل همیشه برنده از زمین بیرون میایم:n09:
فقط باید بدونیم که تو نیم فصل دوم به هیچ وجه نباید امتیاز الکی از دست بدیم که آخرش براشون حسرت بخوریم!
آقا مسعود منم تولدتون رو تبریک میگم:n16::n12:
تولد amirtaker هم هست امروز ولی دیگه نمی بینمش بیاد بیاد اینجا ! مسابقرو یادمه عماد و علیرضا ادارش می کردن !! بازم تبریک !!نقل قول:
خوب اول از همه تولد دوست عزیزمون رو تبریک میگم حالا اگه دیر شد شرمنده:n16:
دوم اینکه تبریک بابت امتیازی که گرفتیم . توی بازیه خارج از خونه توی این زمین یه امتیاز تبریک گفتن داره .
سوم اینکه بازی نسبتا خوبی بود نیمه ی دوم . نیمه ی اول که هیچی ! کلا چند ماهه من دارم میگم نیمه ی اول هیچی نمیدونم کی میخواد درست شه:n02:
امروز از بدترین بازیکنامون خسرو حیدری بود ! خیلی موقعیت خراب کرد خیلی جاها میتونست همون خسروئه قدیم باشه اما نبود . حمودی هم که اومد شد بدتر از خسرو . مجتبی همینطور ممد رضایی اشجاری همه و همه بد بودن !
نمیدونم حالا دلیل این بد بودن بازیکنا حتما یه چیز مهمی بوده . یا به سرمای هوا عادت نداشتن یا زمین مناسب نبود برای بازیه خوبشون یا بهشون گفته بودن آقا مساوی کنید فاصلتون با تیمای دیگه زیاد نشه تا بالای جدول داغ بمونه ! آخه لیگ ایرانه دیگه:n02:
در کل اینا همون بازیکنایی هستن که 4 تا بازیه دارن فوق العاده بازی میکنن . و این بازی هم همونا بودن اما این نوع بازی ... البته اینجوریم نیست بگیم افتضاح بودنا ما توقعمون رفته بالا 7 تا موقعیت گل داشتیم و حتی یکیش هم گل نشد ! این خیلی بده . خیلییییی !
اما بازیهای قبلی بالای 9 تا موقعیت گل داشتیم . کار قلعه نوعی جالب نبود اما تجربه ی این کار رو یه بار توی دربی داشت و جواب نداد ! آرش بد بازی کرد تعویضش کرد اما ایمان موقعیتی گیرش نیومد که بسنجه ! تو 2 3 تا کورس چند تا خطای خوب گرفت خوبم بازی میکرد اونم کشید بیرون یعنی شدیم بی مهاجم . بعد حنیف رو آورد جلو دوباره ! از اینکار من به شخصه خیلی بدم میاد آخه واسه چی؟
یکی از دلایل پیروز نشدنمون همین بیرون کشیدن بازیکنامون بود . وقتی فرزاد حاتمی از 7 تا موقعیت 100% یکیشو گل میکرد نمیکشید بیرون این 2 تا که اصلا موقعیتی نداشتند برای چی کشیدشون بیرون؟احتمالا تو کنفرانش بعد بازی اگه ازش بپرسن دلیلش رو بگه !
در کل خیلی شل بازی میکردن بازیکنا من اینجوری حس میکنم . یه جور انگار زورکی دارن بازی میکنن یا ....
اما جلوی این خط دفاعی تیمی دووم نمیاره . این پنجمین بازیه متوالیه که گل نخوردیم و نباختیم ! خیلی عالیه آمار امیدوار کننده ایه و با 3 امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار داریم و تا 2 3 هفته دیگه هم که هفت مقدس میاد . 2 تا بازی بعدمون هم تو آزادیه هم ابومسلم هم مس و میتونیم این آمار رو رویایی تر کنیم .
در کل من از تیم راضیم . تیمای دیگه گر و گر میبازن و هوادارا حمایت میکنن اما تیم ما یه باخت و مساوی میاره همه صداشون در میاد . آقا من که خودم بازی با ابومسلم میرم آزادی چون باید ببریم یعنی فقط و فقط باید ببریم . به امید ادامه ی موفقیت هامون ...
به بچه ها هم خسته نباشید میگم و خوشحالم از این مساوی و همچنان پرچم بالاست :n16:
به نظرم میتونستیم بهتر باشیم و 3 امتیاز رو بگیریم اما خب همین یک امتیاز هم خوبه.
به نظر من رقیب اصلی استقلال امروز ذوب آهن نبود بلکه زمین و وضعیت هوا بود که تیم رو اذیت کرد. البته نبود مهاجم برای تعویض هم خیلی به تیم ضربه زد!
چرا تیم ما باید تو این هوای سرد 17:30 بازی کنه؟! والا اگه بازی ساعت13 یا 14 باشه به هیچ کس برنمیخوره!
چرا همیشه باید بعد نتیجه نگرفتن غر بزنیم ؟ آخه چرا ؟ عادت کردیم به مولا .... همیشه تقصیر زمین و هوا و داور و ..... میشه .نقل قول:
مثل مرد بیاین بگین بد بودیم و ذوب آهن روون بازی کرد و نذاشت 3 امتیاز رو بگیریم ....
نمیدونم تا کی میخواد این روند ادامه پیدا کنه ... که همیشه کوتاهی خودمونو گردن این و اون بندازیم ....
بد بودیم منم قبول دارم! خط اول اشاره کردمنقل قول:
اما نبود مهاجم روی نیمکت و وضعیت هوا هم مشکل بود!
چرا بازی رو زودتر برگزار نکردن؟!!
پایان بازی با تساوی بدون گًل. زمین بازی خیلی بد بود و بازیکنهای تکنیکی تیم اصلا در بازی نبودند، از جمله مجتبی. جای حاتمی خالی بود چون میشد از قدرت بدنی و ضربهٔ سرش استفاده کرد. تعویض ایمان موسوی، و اضافه شدن حنیف در خط حمله هم خیلی به کار نیومد، و چون قدرت حفظ توپ رو از دست دادیم، فشار ذوب آهن زیاد شد، که موقعییت هم پیدا کردند. حنیف هم میتونست گًل بزنه که نشد. میشد ۳ امتیاز رو بگیریم، ولی یک امتیاز خوبی بود. تک و تنها، صدر جدول لیگ برتر ایران! همیشه، همه جا، آبیته و استقلال!
داداش اتفاقا شما همیشه شاکی هستی :n02:نقل قول:
شما باید توی یه بازیه فوتبال تمام جوانب رو در نظر بگیری . روی هوا که بازی انجام نمیشه . روی زمینه . غیر از اینه مگه؟ خوب این زمین اگه ایده آل نباشه روی بازیه تیم تاثیر میذاره . حالا روی چه تیمی بیشتر تاثیر داره . روی تیمی که زمینی و تکنیکی بازی میکنه . حالا استقلال تکنیکی تر بازی میکنه یا ذوب آهن؟
مشکلاتی هم برای ذوب آهن داره اما اونا دیگه عادت کردن میدونن چی به چیه ما که زمینو آنالیز نکردیم سالی یه بار میخوایم بریم بازی کنیم . خوب وقتی زمین بازی باعث شده ما افت کنیم و بد بازی کنیم چرا نباید بگیم .
شما میگی ما بیایم بگیم بد بودیم . خوب باشه بد بودیم اما بد بودن مگه دلیل نداره؟مگه ما توی این 4 بازیه اخیر با همین ترکیب موفق نبودیم و بالای 9 تا موقعیت گل نداشتیم؟خوب این یه بازی دلیل بد بازی کردن ما چیه؟
زمین بد یکی از دلایلش هست . سردی هوا یکی دیگه از دلایلش هست . الان بارسلونا این زمینو ببینه میاد توش دوستانه بازی کنه؟
یه مبحث کل که باید گفته شه بد بودیم یه دلیل اون بد بودن . ما مثل مرد میایم میگیم متوسط بودیم و مثل بازیهای قبل عالی بازی نکردیم . مثل یه آدم منطقی هم دلایل بد بودن رو بررسی میکنیم .
وقتی هم میبریم میگیم خوب بودیم و دلایل خوب بودن رو بررسی میکنیم . یعنی ما الان گفتیم بد بودیم و دلیلش رو بررسی کردیم مثل مرد نیستیم؟بانو تشریف داریم؟:n02:
اگه اینجوریه فقط توی این تاپیک از فردا بچه ها بیان بگن خوب بودیم بد بودیم . همین . دیگه نقد و بحث و بررسی نمیخواد که !
سلام داش ممد .... نقد شما رو که اصلا قبول ندارم . صفحه ی قبل رو نیگاه کن چطوری نظر دادی .نقل قول:
شما که چشماتو میبندی و هر چی به نفع استقلال باشه چه با عدالت چه بی عدالت میگی .... نیست که 4 بازی قبل تیکی تاکا بازی میکردیم این بازی نتونستیم ... بازی های قبل هم شانسی با یه گل بردیم .... کلا عادت داریم که باخت و مساوی و در کل نتیجه نگرفتن تیم رو گردن زمین و هوا و تماشاچی و داور و رنگ توپ و وزش باد و چشم کمک داور و ... بندازیم ...
درسته استقلالی هستی اما تعصب هم حدی داره . منم استقلالی هستم . استقلال رو دوست دارم ... اما هر چی واقعیته رو میگم ... چه به ضرر تیمم باشه چه به نفع تیمم .... در مورد زندگی شخصی خودمم همینطوریم ....اگه اشتباه کنم مثل مرد میام میگم . نه اینکه اشتباهمو گردن کس دیگه بندازم .....
اینو نگی الان باید چی بگی ؟ از شروع صحبت هات داری بازی بد و ضعیف استقلال رو یه جوری دیگه ای جلوه میدی که ارزشمند باشه . مگه غیر اینه ؟ تعصب زیاد خوب نیست .نقل قول:
تبریک بابت امتیازی که گرفتیم . توی بازیه خارج از خونه توی این زمین یه امتیاز تبریک گفتن داره .
+
بد بودن دلیل داره . دلیلش زمین و اینا هست اما 10%
بقیش ربطی به اینا نداره ... تاکتیک ضعیف تیم ... تعویض های اشتباه مربی .... و .......
یه نکته ی جالبی هم که به چشمم خورده ... پست های که به نفع استقلال گفته میشه تشکر فراوان زده میشه اما پست هایی که به ضرر این تیمه تو اکثر موارد خالی از تشکر ... این نشان دهنده ی اینه که نقد پذیر نیستیم و تعصب جلوی عقلمون رو گرفته ....
سلام ..
به نظر من هیچکس منکر این قضیه نمی تونه بشه که این بازی هم بازیکنا و هم خصوصآ امیر خان اشتباه کردن .
هر تیمی افت و خیز داره و ما هم یکیش .
این بازی همه بد بودن و امیر خان هم که بدترش کرد .. ایمان موسوی داشت عالی کار می کرد و تنها بازیکن خوبمون بود رو کشید بیرون ! به محض اینکه حنیف رو برد جلو ذوب آهن حملاتش شروع شد .
خسرو حیدری هم چند وقتیه اون خسرو نیست . ویسنته آرزه هم میطلبید دقیقه 60 به بعد بیاره .
اما همین افت و خیز ها رو تیم های دیگه به شکل بدتری دارند و برای همین که استقلال ازشون متمایز شده ...:n16:
این موارد که نباید چشم به روی ضعف های تیم بست درسته .. ولی ما باید نسبتی جلو بریم .. الان استقلال نسبت به بقیه ی تیم های لیگ داره بهتر نتیجه میگیره .! و غیر از فولاد اگه بخوایم بگیم از بقیه ی تیم ها بهتر داره بازی میکنه ..
درسته تیم هر بازی 7 تا موقعیت گل خراب میکنه ، ولی ملوان 8 تا خراب میکنه ،سپاهان 6 تا و کلا لیگ ایران همینه ... نسبت به بقیه ی تیم ها ، وضعیت استقلال اون قدر ها هم بد نیست ... ولی همین که تو آسیا خیلی وقته نتیجه نمیگیریم نشون دهنده ی اینه که توی آسیا عقبیم !
+
شما نمیدونید زمین فولاد شهر چه وضعیتی ... اگه از نزدیک دیده بودین ، میفهمیدین ...
جدا از کچلی های زمین و پستی و بلندی هاش ، وقتی هوا سرد میشه ( که باید بگم این چند روزه هوای اصفهان بس ناجوانمردانه سرد است :31: ) زمین به شکل فجیعی سفت میشه .. یعنی خودمونیم یه چیزی میشه در حد آسفالت !
توی بازی دقت میکردین بازیکن ها توپ رو که استپ میکردن توپ نیم متر فاصله میگرفت از پاهاشون ... اگه با توپ قانونی برین رو آسفالت کوچه فوتبال بازی کنید متوجه میشید چی میگم ..
بارسلونا هم رفت تو پامپلونا توی یه همچین وضعیت زمین از اوساسونا شکست خورد !!!! فصل قبل .. بعد گواردیولا گفت زمین از عوامل اصلی باخت بود .. دیگه تیم بهتر از بارسا که نیست ...
تاکتیک استقلال هم امسال بیشتر بر پایه ی اینه که توپ رو با پاس های ترکیبی به کناره ها برسونن و از اونجا یه فراری ، یه حرکتی باعث ایجاد موقعیت سانتر برای تیم بشه و تیم گل بزنه ... درسته بیشتر گل ها هوایی زده شده و به زمین بستگی نداره ، ولی امروز هیچ حرکت ترکیبی خوبی انجام نشد ! نمیتونیم بگیم به خاطر زمین نبوده ! چون بازی قبل این کار ها انجام میشد ...
در کل بد بودن زمین در روند کلی بازی تاثیر گذار بود !
در بازی که بیشتر از همه به حاتمی نیاز داشتیم نبود ... یعنی اگه یه بازی تو کل فصل این بازیکن واقعا نیاز بود ، همین بازی بود !
تعویض های قلعه نوعی هم واقعا بد بودن ... ایمان موسوی واقعا خوب کار میکنه .. اون فراری که نیمه اول کرد واقعا خوب بود .. نشون از انگیزه ی خیلی بالاش داره ..
تعویض ها حتی باعث شدن آخر های بازی که ما باید حمله میکردیم ، ذوب آهن سوار بر بازی شد !
فعلا نکات مثبت رو بخوایم نگاه کنیم باید به اختلاف خوب در صدر جدول و 5 تاکلین شیت پیاپی اشاره کنیم ...
[ وجود یک منتقد در بین هوادارا ی تیم خیلی خوبه ، چون هم بحث های خوبی شکل میگیره و هم قضیه دوستانه جلو میره .. دو طرف هم دلسوز تیم هستن ]
قلعهنويي: انگار روي آسفالت بازي ميکرديم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه کيفيت زمين خوب نبود و انگار روي آسفالت بازي ميکرديم، اما نبايد از قدرت تيمي ذوبآهن بگذريم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل ذوبآهن در کنفرانس مطبوعاتي گفت: خوشحاليم که يک سري از دوستانمان را مجددا در اينجا ديديم و جا دارد به مديرعامل ذوبآهن تسليت بگويم.
به گزارش فارس،وي افزود: اعتقاد دارم ذوبآهن به مراتب بهتر از ما بازي کرد و به فرهاد کاظمي تبريک ميگويم که تيمش يک فوتبال سرعتي و روان را به نمايش گذاشت چيزي که ما در فيلم ميديديم و چيزي که در واقعيت اتفاق افتاد تفاوتهاي زيادي داشت اما بايد بگويم که اين زمين براي استقلال که فوتبالي تکنيکي و تاکتيکي بازي ميکند، کار سخن ميکند و سرماي هوا نيز خيلي تأثيرگذار بود. نميدانم چرا اين بازي در اين ساعت برگزار شد.
سرمربي استقلال تاکيد کرد:ما در مجموع در حد و اندازههاي خودمان نبوديم و اين بخاطر قدرت ذوبآهن و البته زمين مسابقه بود. از بازيکنان تيمم تشکر ميکنم که تلاش کردند و ما وقتي ديديم کيفيت زمين اينگونه است رو به بازي فيزيکي آورديم. ذوبآهنيها در 20 دقيقه آخر بهتر بودند و ما خوشحال هستيم که با اين شرايط با امتياز به تهران برميگرديم. البته نبايد از بازي خوب آنها و پرس تيمي ذوبآهن ياد نکنيم.
سرمربي استقلال در ادامه صحبتهايش گفت: بازيکنان ما نظم دفاعي و تيمي را خوب انجام دادهاند و به غير از دقايق آخر موقعيت آنچناني به حريفمان نداديم. هنگامي که بازيهاي سپاهان را ميديدم، تعجب ميکردم که چرا اينگونه بازي ميکنند اما حالا فهميدم که يکي از مشکلات سپاهان همين زمين فولاد شهر است انگار روي آسفالت بازي ميکرديم و چمن بسيار سفت بود و صاف هم نبود حالا نميدانم چرا اين زمين به اين روز افتاده است.
خبرنگاري پرسيد: ذوبآهن با اين شرايط ميتواند از منطقه خطر عبور کند که قلعهنويي گفت: همه تيمها 4 پخش سراسري دارند. 2 بازي رفت و برگشت مقابل استقلال و پرسپوليس به آنها انگيزه ميدهد ولي امروز ذوبآهنيها خيلي خوب ميدويدند. بازي آنها مقابل فجر را آناليز کرده بوديم ولي واقعا با بازي امروز تفاوت داشتند و اگر اينگونه باشند تک رقمي خواهند شد.
قلعهنويي در خصوص اينکه نکونام و رحمتي با هم به سمت تماشاگران رفتند، گفت: همه ميدانند که من صريح حرفهايم را ميزنم، دغدغهاي بابت اين موضوع نداريم و اگر مسئلهاي بود در بندرعباس تمام شد. تعجب ميکنم که چرا تماشاگران ما اينقدر حساسند و ناخودآگاه سؤالهايي ميپرسند که اينگونه جو بوجود بياورد. اميدوارم مسئولان به فکر مشکلات مالي باشند و اين دغدغه ما را برطرف کنند چون ما شرايط خوبي داريم و از بازيکنانم ممنون هستم که خالصانه به خاطر مردم کار ميکنند.
خبرنگاري پرسيد: نظرتان در خصوص صحبتهاي بعد از بازي استقلال و سپاهان در نشست خبري چيست، که قلعهنويي گفت: حرفهايي که بايد بگوييم زديم و اينکه بخواهيم آنها را بازگو کنيم درست نيست. دوستان اهل قلم خودشان بهتر ميدانند و بازتاب آن در جامعه ورزش مشخص است.
وي در خصوص اينکه چه تيمهايي مدعي قهرماني هستند، گفت: به نظر من چند تيم مدعي هستند که سپاهان يکي از آنهاست. تراکتورسازي و فولاد هم ميتوانند مدعي باشند. سپاهان تيمي به تمام معنا است و با آمدن رحيمي که يک مدير ورزشي است، جايگاه خود را حفظ کرده ولي يکي از حريفان اين تيم در ادامه ليگ همين زمين فولادشهر است. حالا آلودگي هوا و وضعيت دلار و اين مسائل هم به مشکلات اضافه کنيد.
وي در پايان در خصوص جوّ ورزشگاه گفت: در مجموع اتفاق خاصي نيفتاد ولي ما در جاهاي ديگر چيزهايي شنيديم که اين بازي براي ما ميهماني بود!
ورزش3
هیچوقت بردن حنیف به حمله جواب نداده ولی بازم اینکارو تکرار می کنیم !!!
من که 30-40 دقیقه بیشتر از بازی ندیدم ولی همونشم چنگی به دل نزد ! ولی خط دفاعی خفنی داریم خداییش .... !!
خسرو حیدری خوب نبود ساموئل هم همینطور !!!!!!
بقیه هم خیلی خوب نبودن ولی اینا خیلی تو چشم بودن !! تعویضا هم که اصلا خوب نبودن !!!!
داداش تیکه تیکه جواب میدم که راحتر بشه صحبت کرد . اولا من در حدی نیستم نقد کنم اونا نظرای شخصیمه و خوب بلاخره بعضیا موافقن بعضیا مخالف . اما مخالفت هم باید منطقی باشه حالا میگم که اینطور که شما هم میگی نیست .نقل قول:
من چشامو روی هیچی نبستم . شما همون پست قبلی من رو ببین اول گفتم بد بازی کردیم . گفتم یا نه؟بعد گفتم دلیل داره یکی میتونه چمن و دیگری هوای سرد باشه . خوب پس هر جفتشو گفتم . اولیش به ضرر استقلاله دومی به نفعشه . اما شما میگی کلا ما وقتی میبازیم دنبال دلیل نباشیم و فقط بشینیم بگیم بد بازی کردیم . خوب اونو میگیم چشم . اما دلیل هم حق نداریم بگیم؟اگه بگیم یعنی چشامونو رو عدالت بستیم؟
میگی بازیهای قبل شانسی با یک گل بردیم . نگاه شما از شانس چیه؟اینی که از 9 تا موقعیت گل و 6 تا تک به تک 100% یکیش میره تو گل شانسه مائه یا تیم حریف؟ مطمئنا شانس ما نیست اما نزدن تو گل که الان شما اینجوری میگی . بازیهای قبل ما خیلی روون و خوب نیمه ی دوم بازی میکردیم دیگه تمام آمارها و ارقام ها مشخصه دیگه .
بعدشم تو لیگ ایران کدوم تیم تیکی تاکا بازی کرد که ما بکنیم؟شما مثال بزن الان ما هم بدونیم دیگه . باید در سطح فوتبال خودمون بازی ببینیم . شما 90 رو ببین موقعیت گل ها رو ببین . مال ما و سپاهان از همه بیشتره . خوب بعد شما میگی بازیه خوب به موقعیت گل نیست . خوب یه تفسیر باید برای این جملت بدی ! چون بارسلونا به اون عظمت وقتی جلوی چلسی نتونست خلق موقعیت کنه گفتن بد بازی کرده ! غیر از اینه مگه؟پس موقعیت گل 100% مستلزمه یه بازیه خوب و هجومیه .
مگه بازی با آلومینیوم داور در حق ما کم لطفی نکرد؟من کلی از شایستگیای تیم تعریف کردم آخر هم گفتم داور باید یه پنالتی میگرفت یه گلمون هم آفساید نبود . خوب یعنی میگی نباید گفته شه اینا؟مطمئن باش اگرم بد بازی میکردیم و میباختیم بازم میگفتم بد بازی کردیم و باز هم تاکیید میکردم داور یه پنالتی نگرفت یه گلمون هم سالم بود ! چیز خیلی طبیعیه . هر اتفاقی توی یه مسابقه فوتبال میفته باید گفت ! اینارو که دیگه به چشم میبینیم . اولش هم اعتراف میکنیم آخر جلمه هامون اینو میگیم !
من هیچ وقت با تعصب نظر ندادم و نخواهم داد . شما بری تو اون یکی تاپیک که قفل شد زمان آقای مظلومی بنده خودم یکی از منتقدای سرسخت بودم و الانم همینم و همیشه حقیقت رو میگم . اما شما دوست داری ما هی تکرار کنیم بد بودیم بد بودیم . فقط به خاطر بازیه بد خودمون بود که باختیم ... نه اینجوریام نیست . بد بودیم رو یه بار آدم میگه شرایط زمین و آب و هوا هم میگه . جفتشم مثل مرد میگه . فکر نکنم جنس مونثی تو کار باشه ! من مثل یه مرد میگم باختیم بد بازی کردیم اما زمین هم بد بود هوا هم سرد بود .نقل قول:
جز این چیزی نه من نه کس دیگه باید بگه دوست عزیز . خوب خیلی غیر منطقی موضع گرفتی نسبت به تیم . من نمیدونم الان چه مبحثی رو برای شما توضیح بدم همه چی قاطی پاتی شده !نقل قول:
توی بازیه خارج از خانه تساوی نتیجه ی افتضاحیه؟الان ما سرمونو نمیتونیم بگیریم بالا از خجالت؟باید زار زار گریه کنیم که توی خارج از خانه تساوی کردیم؟الان کل جوامع فوتبالی داره مارو تحقیر میکنه؟؟
والا من نمیدونم اما توی فوتبال حرفه ای روز دنیا تساوی توی خونه ی حریف نتیجه خوبیه . عالی تر از اون برده . اما تساوی اینجوری که شما داری جلوه میکنه بد نیست !
مقیاس درصد گیریت هم نمیدونم با چیه ! صد در صد بازی روی زمین انجام میشه . آخر بازی ببین نوشته درصد مالکیت توپ روی زمینننن . بعد شما میگی زمین کلا 10% ؟ 200% بازی زمینشه ! شما داری رو زمین بازی میکنی رو زمین پاس میدی رو زمین دریبل میزنی رو زمین شوت میزنی ... بعد همه اینا میشه 10% فقط؟!
بله تعویض اشتباه مربی هم بود مگه من خودم نگفتم؟ پس پستهای من رو با دقت نمیخونی دیگه . چون تمام این نکات رو خودم گفتم اما الانم میگم زمین مساعد نبود و نیمی از افت کیفیت بازی استقلال به خاطر اینکه تیم روی زمین و تکنیکی هست برای این زمین بود . چون نمیتونست کارش رو درست انجام بده . تعویض مربی هم اشتباه بود خودمونم زیاد عالی کار نکردیم میتونستیم بهتر و شاداب تر از این حرفا باشیم .
بعدشم من تبریک رو از این یک امتیاز بابت در صدر بودنمون گفتم و اینکه از اون زمین حداقل یه امتیاز آوردیم ! قرار نیست با یه مساوی من بیام اینجا هوار بزنم آقاا این چه وضعشه جمع کنید این فوتبالو از بازیه بعد من دیگه پامو تو استادیوم نمیذارم این سرمبی کیه اون بازیکن چرا اونجوریه اصلا دیگه تیممو عوض میکنم و ...
با یه مساوی؟ 5 تا بازیه ما گل نخوردیم . این جای تبریک گفتن نداره؟شما میخوای من نکات منفیه تیمو توی بوق کنم و جار بزنم و نکات مثبت و اتفاقات و حواشی بازی و زمین رو نگم اما من اینجوری نیستم من همه چیو میگم و بیشتر هم تمرکزم روی نکات مثبت و امیدواریه چون تیم صدر جدوله بهترین بازیکنا رو داریم و با فرهاد هم تکیمل میشیم بهترین سرمبی لیگ برتر هم بالای سرمونه بازیهای مهم اکثرا توی آزادین و توی جام حذفی هم مدعی هستیم و امسال هم انشاالله توی آسیا حضور داریم و خیلی امیدهای دیگه داریم که بهتره به جای تخریب این امیدها به تیم و هوادار روحیه بدیم ورزشگاه ها رو پر کنیم از بازیکن و سرمربی حمایت کنیم تا موفق شیم . عرض بنده همینه
در ضمن اینم اضافه کنم من تعصب روی هر چیزی دارم منطقی دارم چون تعصب غیر منطقی باعث این میشه که توی یه جمعی که صحبت میکنی هم اعصاب خودت خورد شه هم دیگران . دیگه کسی برات ارزش قائل نیست هر کی بخواد باهات هم صحبت شه میگه ولش کن بابا این همش ... میگه . بنا به این دلایل من هیچ وقت تعصبم رو توی بحث فنی دخالت ندادم اما تنها موردی که من تعصب شدید دارم و واقعا سرش جوش میارم هفت مقدسه . یعنی دوستام میدونن جلوی من از فرهاد حرفی نمیزنن چون اگه بخواد کوچیکترین حرفی از دهنشون در بیاد ...:n02:
میخواممم این لیگ نباشششششششهه
اگههه فرهادددد نباششششششششششه
میخوام فوتباللللل نباشههههههههه
اگه فرهاد نباشهههههههههههههه
بمیره هر کی میخوادددددد
داداش فرهاد نباشههههههههههه:n12: