نه همون علوم اجتماعینقل قول:
Printable View
نه همون علوم اجتماعینقل قول:
از فردا می خوام جدی جدی ادامه بدم
نمی دونم چی شده یهو پر از انگیزه شدم :sq_25:
من یه سوالی برام پیش اومد یهویی
الان هر کتابی که دارم چه درسی و چه کنکور چاپ 91 و بر اساس اخرین تغییرات کتاب امسال هست ...
مگه منبع کنکور کتاب های سال چهارم چاپ 91 و سوم چاپ 90 و دوم چاپ 89 نیست ؟
اون وقت من درست دارم استفاده می کنم همه کتابام چاپ 91 هست ؟؟؟
داری اشتباه استفاده میکنی..... کتاب های سال چهارم 91 سال سوم 90 و سال دوم 89 ملاک هست.....به ویژه در درس زیست گاهی اصلاحاتی انجام میشه که شما باید همونی که در کتاب مربوط به سالی که خودت تحصیل کردی رو یاد بگیری...نقل قول:
اگه ضریبش چهار باشه که خیلی تاثیر گذاره....نقل قول:
خب من از کجا گیر بیارم کتاب زیست دوم دبیرستان رو برای چاپ 89 ؟؟
انتشارات مدرسه رفتم چاپ امسال رو داره
من لیست کتابایی رو که گرفتم می نویسم
خواهشا اونایی رو که باید عوض کنم و به درد نمی خوره بهم بگید ممنون
برای ادبیات کلک معلم گرفتم دوم و سوم و پیش که همش چاپ 91 هست و نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
تاریخ ادبیات هم برای رمزینه رو گرفتم اونم چاپ 91 و نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
قرابت معنایی نشر الگو هم که چاپ 91 و نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
زبان فارسی رمزینه که چاپ 91 هست
برای دینی هم فقط همون کتاب طوسی رنگ گاچ رو گرفتم که چاپ 91 هست و جامع
برای زبان هم کتاب سوم و پیش گاچ میکرو چاپ 91 رو گرفتم
برای ریاضی کتاب دوم و سوم و پیش ژرف اندیشان خوداموز پیشرفته رو گرفتم همش چاپ 91 هست و مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
برای زیست شناسی اون بانک تست ارام فر که اسمش تانک هست رو گرفتم چاپ 91 و کتاب درسیاش از انتشارات مدرسه گرفتم همش چاپ 91 اما روش نوشته منابع کنکور
ژنتیک گیاهی و ژنتیک ارام فر چاپ 91 رو هم گرفتم
برای فیزیک هم دوم و سوم و پیش 2 رو از رمزینه گرفتم چاپ 91
برای شیمی هم آموزش شیمی 2 و 3 مبتکران برای بازرگان چاپ 91 رو گرفتم برا پیش هم تست شیمی 1و 2 بهمن بازرگان رو گرفتم اونم چاپ 91
ببخشید یکم طولانی اما خواهشا هر عزیزی که می دونه الان کدوم یکی از اینها به دردم نمی خوره بگه من برم عوضش کنم
ادبيات و زبان فارسي خوبه و دين و زندگي هم كه گاج طوسي كامله كامله براي زبان هم خيلي سبز خوبه به نظرم گاج هم خوبه ژرف انديشان من فيزيك دارم البته فقط ژرف انديشاننقل قول:
نه كتاب تست هم بگير حالا هر انتشاراتي فيزيك رمزينه اطلاعي ازش ندارم!شيمي بازرگاني كلا خوبه پيش خيلي سبز هم هست كه اونم خوبه به نظر من شيمي 2و3 بازرگاني ميتونه كافي باشه!چرا به دردت نمي خوره!؟خيلي هم خوبن!
ادبيات 2 و 3 چاپ 88 به بعد تا چاپ امسال تغييري نداشته پيش هم كه امسال تغيير كرده.
زبان فارسي هم از 88 تا 90 رو قرار بوده تغييري نداشته باشه!ولي 91 گويا تغيير كرده.
ديني هم دين و زندگي 2 89 تا 91 تغييري نداشته ديني 3 چاپ 90 به بعد بايد بگيري ديني 4 هم كه امسال تغيير داشته.
زبان انگليسي تغيير نداشته از سال 88 به بعد!
عربي هم كه تغيير نكرده البته اين اطلاعات كي خواسته بود كه من گفتم!؟:sq_6::sq_22:
مرسی نه این لیست کلی کتابایی که من دارم از نظر تطابقش با منابع کنکور پرسیدم چون بغیر از زیست هیچ کتاب درسی نگرفتم
کاش ژنتیک مهر و ماه رو هم می گرفتی...خیلی کامل تر از آرام فر
ژنتیک جمعیت ، مندل ، ژنتیک گیاهی و حتی قارچ و باکتری ها و..
.
.
.
البته چاپ 91 اش خوب شده...
ژنتیک مهر و ماه نگیرین که خیلی غلط های علمی داره. بهتره آرامفر استفاده کنین ( تخته سیاه )
من انقدر نگران شدم از این که شاید دارم منابع رو اشتباه می خونم می پرسم ببخشید دیگه :)
ببینید الان گفته میشه که برا کنکور 92 باید شیمی سال 89 رو بخونم دیگه خب الان کتاب شیمی 2 که مبتکران چاپ کرده و چاپش برای سال 91 هست هم مطابق با کنکور 92 هست دیگه ؟
همین طور همین وضع برای سایر دروس ...
سلامنقل قول:
برخی دروس مثل شیمی و زیستخیلی تغییرات عمده نداشتند و خیلی جزئی بوده
ولی درسی مثل دین و زندگی متفاوت شده است .
توجه کنید اگر درسی مثلا در پایه دوم امسال تغیر کرده کتاب تست مربوط به اون رو شما نباید بخونید چون چاپ جدیدش برای کنکور شما منبع نیست
پیروز باشید
آیات دینی اونایی که خودشون معنی کردن هم معنی هاش تو کنکور میاد؟
من کتاب رو میخونم کامل بعد تست میزنم! درسته اینطوری؟ یا بعد از هر مبحث باید تستشو بزنم؟
معمولا معنی تحت الفظی آیه ها نمیاد مهم مفهومش هست اما خب باید بتونی کامل آیه رو معنی کنی که مفهومش رو بفهمی ...نقل قول:
در مورد جواب سوال بعدیت هم هر کس یه روشی داره اما من درس به درس تست میزنم
دوستان من میخوام کنکور بدم برای رشته انسانی باید چه کل دروس دوم و سوم و چهارم دبیرستان رو بخونم؟ سال اولش مهم نیست؟
چنتا کتاب کمکی خوب که برای تست زنی هم هست بگید و همینطور شیوه خوندن که اول کل کتاب رو بخونم بعد برم واسه تست یا برعکس ...!!؟؟
خیلی ممنون :sq_25:
دوستان تجربی قسمت دنباله برا ریاضی چند تا تست تو کنکور داره ؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
منم کنکور انسانی میخوام بدم.من دیپلمم ریاضی بوده خودمم چیز زیادی نمی دونم فقط چیزایی که تو این مدت فهمیدم رو بهت میگم.
در مورد کتابایی که باید بخونی این لینک رو ببین همه رو نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا کتاب کمک آموزشی خوب هم که دیدم رو واست میگم:
برای جغرافی کتاب جغرافی انتشارات خیلی سبز
برای اقتصاد کتاب اقتصاد انتشارات خیلی سبز
برای روانشناسی کتاب روانشناسی انتشارات خیلی سبز و کتاب گاج سفید
برای تاریخ گاج سفید
برای علوم اجتماعی گاج سفید
برای فلسفه منطق گاج سفید
برای ریاضی گاج سفید
درسای عمومی هم دین و زندگی گاج طوسی,زبان خیلی سبز,عربی گاج سفید,ادبیات هم کلک معلم
واسه درسای اختصاصی مثل اقتصاد و روانشناسی و...اول کتاب رو بخون بعد از کتابایی که گفتم تست بزن...
این فایلی که لینکش رو گذاشتم رو هم بگیر..توش نوشته که از درسای مختلف از هر فصلش تو کنکورای اخیر چند تا تست اومده
معمولا یک تست میاد...نقل قول:
البته انگار 91 نیومد 90 اومد...
بنظرم امسال حتما میاد.
ممنون دوست من :sq_25:نقل قول:
من سال 89 دیپلمم رو گرفتم تازه امسال رفتم پیش دانشگاهی سال 89 و 90 رو بیخیالش شده بودم
واسه همین کلا همه چیز از ذهنم فرمت شده همچنین کتاباش !! :sq_3:
کتابای درس ها گیر میاد؟ :sq_12:
آره انتشارات مدرسه داره...نقل قول:
اینم لیست نمایندگیاش:
من تا حالا ندیدم تو کنکور سراسری معنی بیاد اما مفهوم تمامی آیات و حدیث هایی که تو کتاب اومده میاد تو کنکور(غیر از برای مطالعه) ...نقل قول:
روش دوم کلا غلطه(اینکه یه مبحث رو بخونی بعدش تست بزنی)...روش اول بهتره.البته اینطور هم میشه که اول مبحث و بخونی بعد از 2 روز بری تست بزنی.
کتاب شیمی دو که مبتکران سال 91 چاپ کرده واسه بچه هایی هست که در سال 91 در مقطع سال دوم دبیرستان درس میخونن.نقل قول:
شما باید کتاب شیمی دویی رو بخری که مبتکران سال 89 چاپ کرده.
البته خیلی فرق نداره....بیشتر خوده کتاب درسی مهمه که به روز باشه.... البته بعضی مباحث تغییرات عمده کرده مثله دینی....
ممنون از دوستان واسه راهنماییهاشون
برای زبان فارسی پنج مبحث دارم خوندن اون کافیه یا کتب درسی بایدد قبلش خونده شه؟ خودم فکر میکنم توضیحاتش طوریه که قبلش باید کتابو بخونم
زبان فارسی رمزینه خیلی خوب توضیح دادهنقل قول:
دیگه من پیدا نکردم کتابای قدیمی رو همه رو از همین 91 دارم می خونمنقل قول:
ولی ای کاش کسی کامل وارد بود می دونست دقیقا چه کتابایی از دوم و سوم امسال نسبت به 89 و 90 تغییر کرده یه راهنمایی اساسی به من می کرد ....
:sq_6:با يك جست و جوي كوچولو!ميتوني كتاباي چاپ سال مورد نظرت رو پيدا كني بعد هم صفحه به صفحه كنترل ميكني با كتاب درسي چاپ 91 بعد متوجه ميشي!من كه اينكار رو توصيه ميكنم.نقل قول:
ممنون :sq_8:نقل قول:
والا من جست و جو بزرگشم انجام دادم اما خیلی سخته کتاب چاپ سالای پیشو گیر آوردننقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به هر کسی که این پیامو میخونه.
از شما خواهش میکنم که به قسمت پرسش و پاسخ سایت سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و اونجا درخواست بدین انتخاب رشته های نیمه متمرکز رو 1 روز هم که شده تمدید کنند.
به خدا ثواب داره...
لطفا کمک کنید همه آینده و زندگیم به این بستگی داره.
باتشکر
من صبح ها خیلی خوابم میگیره چی کار کنم ؟
دوستان دارویی یا ماده ی گیاهی یا هر چیزی که بی خطر باشه و انقدر خوابم نگیره کسی میشناسه ؟
من یه سوال دارم نمی دونم اینجا جاش هست بگم یا نه اما میگم ...
ببینید حسن تعطیل نوعی اغراق هست دیگه ؟ یعنی وقتی حسن تعلیل باشه معمولا اغراق هم داره دیگه
مثلا این بیت
تویی بهانه ی ان ابرها که می گریند
بیا که صاف شود این هوای بارانی
این بیت حسن تعلیل داره ایا اغراق هم داره ؟؟
من دفعه اوله که میشنوم هر حسن تعلیلی اغراق هم هس!توی بیتی هم که بهش اشاره کردین تا اونجایی که من میدونم فقط حسن تعلیل دارهنقل قول:
پرکردن فرم شماره 2 دفترچه ثبت نام چقدر اهمیت داره؟ کی باید تحویل میگیرن؟
چون من دیگه شهری که دبیرستان رو گذروندم زندگی نمیکنم.
بنظر میاد فعلا احتیاجی بهش نیست پس مشکلی نیست اگر چندماه دیگه ببرم برای پر کردن؟
----
یه سوال دیگه من یه شهر دیگه ساکنم اما نزدیک کنکور میخوام چندهفته ای برای درس خوندن برم شهر خودم و همونجا هم کنکور رو بدم
مشکلی نیست اگر آدرس خانه پدری رو برای کنکور بدم بجای آدرسی که الان ساکنم؟ (بعدا گیر ندن که اطلاعات کذب وارد کردی!)
کجا حسن تعلیل اغراق؟؟؟؟نقل قول:
اشتباه می کنی حسن تعلیل یعنی برای پدیده ای علتی زیبا و شاعرانه بیارن... الان اینجا گریه ی ابرها کنایه از باریدن باران است و علتش هم معشوق:)
اینم الان یادم افتاد که بهت جواب بدم :)نقل قول:
برو سایت گزینه 2 قسمت ویدیو هاش یکیش در مورد همینه...فکر کنم بدردت بخوره
نقل قول:
نه اصلا درست نیست!
حسن تعلیل یک دلیل غیر واقعی اوردن یک شعری بود که می گفت می دونی پیرا چرا پشتشون خم شده؟چون جوونیشونو دارن تو خاک و زمین دنبالش می گرذن!
این حسن تعلیل داره ولی اصلا اغراق نداره.
نه خب من از این لحاظ می گم که داره برا دلیل بارون اومدن که اغراق می کنه و می گه که دلیل بارون اومدن گریه کردن ابرها بخاطر غیبت حضرت مهدی هست و خب نوعی اغراقنقل قول:
سلامدوستان واسه ثبت نام کنکور به جز کارت اعتباری چیزی دیگه هم باید تهیه بشه ؟
این برگه که اضافه شده نوشته اداره اموزش پرورش امضا کنی قضیش چیه؟
یک عکس هم باید اسکن کنید (اگر خودتون ثبتنام میخواهید انجام دهید )نقل قول:
بقیه مشخصات رو برگه آخر دفترچه انتخاب رشته رو پر کنید ...
موفق باشید
سلامنقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم دقیقا کدوم فرم رو میفرمایید
فرم ویژه دانشجویان انصرافی هست ؟