کسی نیس جواب بده؟نقل قول:
کسی نیس جواب بده؟نقل قول:
اقا جون بچتون جواب بدید . سمنان عمران با 4900 و زیر گروه1 5300 قبول میشیم . ؟
دوست عزیز اینی که سازمان سنجش نوشته پاسخیه به خیال خودشون به اعتراضات که امسال اینقدر سهم دخترا رو کم کرده بودننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط deaddeaddead [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت سنجش نوشته پذیرش جنسیتی نداریم.سال پیش یه دختر از شهر ما 900 آورد پزشکی نتونست رفت فیزیوتراپی. امسال اگه بود میتونست؟ منظورم اینه که امسال هم مثل سالهای قبل احتمال قبولی پسرا بیشتره یا کلا مساوی شد ؟؟
بنده به هیچ عنوان تایید نمیکنم به عبارتی حتی اگه این حرف درست باشه در بهترین حالت شرایط کاملا مثل پارساله(التبه اینو قبول ندارم و واقعا امسال سهم دخترا کمتر شده خودت یه نگاه به دفترچه انتخاب رشته بنداز همه چی مشخص میشه برات
من که بچه ندارم هنوز:دینقل قول:
اقا جون بچتون جواب بدید . سمنان عمران با 4900 و زیر گروه1 5300 قبول میشیم . ؟
عزیز من شما بگو اولا تو کدوم شهر هستی
این رتبه ای که گذاشتی مال منطقس دیگه؟درسته؟
یه خرده اطلاعات بیشتر بده اینجور که کسی نمیتونه کمکت کنه
سلامنقل قول:
من که بچه ندارم هنوز:دی
عزیز من شما بگو اولا تو کدوم شهر هستی
این رتبه ای که گذاشتی مال منطقس دیگه؟درسته؟
یه خرده اطلاعات بیشتر بده اینجور که کسی نمیتونه کمکت کنه
اقا 4900 منطقه 1 _ تهران . 5300 زیر گروه 1 _
عمران میخوام برم . چون عمران ناحیه ای حساب میشه و تهران و سمنان تو یه ناحین میخواستم ببینم سمنان قبول میشم ؟ چند در صد ؟ اول میخواستم بابل بزنم ولی چون ناحیه ی ما نیست قبول نمیشم . یادگار قلم چی هم نگاه کنی همه از بابل و امل و اونجاهان .
این برگه گزینه 2 رو گرفتم عمران سمنان تا رتبه 6061 بوده تازه بعد از اون هم داشتن قبولی یعنی مثلا تا 6200 . ولی تو خود انتخاب رشته گزینه 2 یا سنجش نزده برام سمنان روزانه ...
دوست عزیز شما هم مشکل بنده رو داریدنقل قول:
منم دقیقا همین حالت شما رو داشتم
جقیقت اینه که در مورد انتخاب رشته هیچ چیز مشخص نیست و بستگی زیادی به رقباتون داره که کی کجا رو انتخاب کرده ولی به نظر من قبول میشید چون سمنان تو ناحیتونه و البته این یادگار ماندگار هم اسامی 14 نفر از دانشگاه سمنانی ها رو گذاشته و معلوم نیست اخرین رتبه قبولی چند بوده ولی به نظرم نگران نباش قبول میشی چون رتبه تو به رتبه اونایی که قبول شدن خیلی نزدیکه(یادمه سال اول که شرکت کردم و قبول شدم رتبه کشوری من دوازده هزار بود ولی وقتی رفتم دیدم بچه های دیگه با رتبه های مثلا 17 هزار هم اومده بودن)
راستی چرا میخوای سمنان رو بزنی؟به نظرم بابل رو بالاتر بزنی بهتره ها....از ما گفتن بود:دی
این دلیل نمیشه که حالا چون تو ناحیتون نیست، اونو نزنید و مثلا سمنان که تو ناحیتونه رو بزنید. شما بر حسب اینکه کدوم بهترن، بزن، تا حداقل شانست رو از دست نداده باشی. اینکه قبول میشی یا نه، بعدا مشخص میشه.نقل قول:
موفق باشی
عزیز من! شما چرا به ناحیه توجه میکنی ؟ سنجش 100 تا انتخاب در اختیارتون گذاشته و کسی با رتبه ی شما باید 100 تاشو پر کنه .(اگه هدف خیلی خاصی نداشته باشه) عمران بابل فک نکنم احتمالش زیاد باشه ، اما عمران سمنانو احتمالا میاری ... شما باید ببینی بیشتر دوست داری بری بابل یا سمنان ، اونی که بیشتر دوس داری رو بالاتر بزنی ، کاری نداشته باش به اینکه میاری یا نه ...نقل قول:
سلام اقا 4900 منطقه 1 _ تهران . 5300 زیر گروه 1 _ عمران میخوام برم . چون عمران ناحیه ای حساب میشه و تهران و سمنان تو یه ناحین میخواستم ببینم سمنان قبول میشم ؟ چند در صد ؟ اول میخواستم بابل بزنم ولی چون ناحیه ی ما نیست قبول نمیشم . یادگار قلم چی هم نگاه کنی همه از بابل و امل و اونجاهان . این برگه گزینه 2 رو گرفتم عمران سمنان تا رتبه 6061 بوده تازه بعد از اون هم داشتن قبولی یعنی مثلا تا 6200 . ولی تو خود انتخاب رشته گزینه 2 یا سنجش نزده برام سمنان روزانه ...
امروز هم که میشه ویرایش کرد پس چرا زده مهلت ویرایش تا 25 مرداد؟ زده ویرایش فقط یک بار ولی من دو بار وارد شدم!
.
ویرایش:
26 اُم مهلتش تموم شد...
دوستان خواهشا جوا بدید !
لیست دانشگاه امام صادق برای دختران کی میاد ؟ یا اومده !
چون تو این سمت سایت سنجش برای چند برابر ظرفیت که میزنم اسم رو نمیاره ! اما رتیه داوطلب تو کشور زیر 8000 شده !
4 شهریورماه زمان اعلام اسامی پذیرفتهشدگان رشتههای شرایط خاص کنکور
پرتال دانشگاهی به نقل از خبرگزاری فارس: معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشتههای دارای شرایط خاص کنکور 91 در روز چهارم شهریورماه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد.
جلال طباطبایی معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت باید از روز هفتم تا یازدهم شهریورماه برای انجام مصاحبه و دیگر مراحل گزینش به دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند، گفت: اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشتههای دارای شرایط خاص در دانشگاههای شاهد، مذاهب اسلامی، هنر اسلامی تبریز، علوم حدیث، فرهنگیان (مراکز تربیت معلم سابق) و تربیت دبیر شهید رجایی از روز چهارم شهریورماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میگیرد.
به گفته وی با توجه به تعطیلی تهران در روزهای برگزاری شانزدهمین اجلاس کشورهای جنبش عدم تعهد از هفتم تا یازدهم شهریورماه، مصاحبه پذیرفته شدگان چندبرابر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در مرکز شهرری انجام میشود.
اقا ماشالا به تعطیلینقل قول:
ه گفته وی با توجه به تعطیلی تهران در روزهای برگزاری شانزدهمین اجلاس کشورهای جنبش عدم تعهد از هفتم تا یازدهم شهریورماه، مصاحبه پذیرفته شدگان چندبرابر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در مرکز شهرری انجام میشود.
واقعا باریکلا به این قدرت .باور کنید اگه ساختمان سازمان ملل تو ایران بود ۳۷۰ روز در سال!!! تعطیل میشد کل ایران:18:
انتی اسپم:
دوستان کسی خبر نداره تقریبا کی میاد نتایج انتخاب رشته؟؟؟اخه نتایج اولیه رو زده بودن ۱۵ مرداد ولی ۱۲ ام بود فکر کنم که اومد واسه نتایج نهایی هم ایجور میشه یا باید تا ۱۷ ام صبر کنیم؟بابا مردیم
کلا رو هیچ چیز نمیشه حساب کرد
در تاریخ کنکور بعید میدونم ۴ روز زودتر اعلام نتایج کرده باشند این خیلی عجیب بود ولی هیچ دلیلی نمیشه اونم زود بدن
سر اون یکی بد قولی کردن شاید برا این یکی نکن
" هر کس برای زمان اعلام نتایج تاریخ تعیین کند دروغ گو است دروغگو است دروغگو ... ":31:
کلا سازمان سنجش علاقه ی شدیدی به غافل گیر کردن داوطلبین داره ! شما باید منتظر زودتر از هفدهم هم باشید !!نقل قول:
دوستان کسی خبر نداره تقریبا کی میاد نتایج انتخاب رشته؟؟؟اخه نتایج اولیه رو زده بودن ۱۵ مرداد ولی ۱۲ ام بود فکر کنم که اومد واسه نتایج نهایی هم ایجور میشه یا باید تا ۱۷ ام صبر کنیم؟بابا مردیم
دوستان یک سوال مهم!!!
سازمان سنجش گفته ظرفیت رشته ی داروسازی 1130 نفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من از دفترچه حساب کردم 860 نفر
می شه یک نفر توضیح بده؟؟؟
یعنی الکی گفته!!
سلام
دوستان الان هیچ راهی هست که بشه انتخاب رشته ام رو ویرایش کنم ؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
باید با سازمان سنجش تماس بگیرید شاید اگه دلیل قانع کننده ای داشته باشید بشه کاری کرد ولی در کل کار سختیه حالا سعیت رو بکننقل قول:
بررسی فرم ها که وقت زیادی نمی بره فقط این رشته های دارای شرایط خاصه که طول می کشه.نقل قول:
می خواستم ببینم با 4300 منطقه 2 مکانیک بابل احتمالش چقدره ؟ من می خواستم مکانیک زنجان قبول شم ولی چون بابل احتمالش کم بود اونو اول زدم. حالا نمیدو نم بابل می قبولم یا زنجان
بجه ها همه بعد از قبولی بگن با چه رتبه ای کجا قبول شدن تا بشه یه مرجع برا کنکری های 92
در دسترس ترین مرجع برای شما میتونه سایت گزینه ۲ اشهنقل قول:
میتونید از یه نفر اکانتشو قرض بگیرید
یادگار ماندگار کانونم هست که اون خیلی خیلی دیر میاد
دانشجویان اینده عزیز لطفا نظراتونو در مورد جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با شرکت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر بیان کنید
اگه تو مصاحبه شرکت کنیم و قبول بشیم از اون طرف دانشگاه عادی قبول بشیم طبق قانون نمی تونیم بریم دانشگاه معمولی باید بریم تربیت معلم دوستانم راه دیگه ای نیست این چه وضعشه خب نتایج رو یکجا اعلام کنن آدم تکلیفش رو بدونه
محض اطلاع هر رشته ای 200 یا 300 نفر اختلاف داره!!نقل قول:
این یعنی چی؟؟؟؟؟
دوستان عزیز کنکوری لطفا یه
سر به این تاپیک بزنید و یه خانواده رو از نگرانی در بیارید:12:
یعنی الان از اقای همساده تو کلاه قرمزی داغونتر و له و لورده ترم:41:
اگه به مصاحبه دعوت بشید و قبول شین دیگه انتخابهای دیگتون بررسی نمی شه و قبول قطعی در اون رشته رو براتون می زنن .لی اگه دعوت بشید و نرید اون کد رشته ها ی دارای مصاحبه از لیست شما حذف می شه و بقیه رشته ها بررسی می شه اگه کسی به مصاحبه دعوت شه این معنی رو نمیده که رشته هایی که بالاتر انتخاب کرده رو قبول نشده.نقل قول:
با سلام
دوستان من یک سوال داشتم لطفا زود تر جواب بدین
من اولویت 20 ام این جوریا زدم شاهد تهران قراره امروز جواباش بیاد شنیدم این دانشگاه ها کاری به اولویت ندارن یعنی اصلا چک نمیکنن ببینن اولویت های قبلی قبولی یا نه
خوب اومدیم و من قبول شدم اونجا
من رتبم 5000
کشور و
1900 منطقه 2
من اولویتم
اینجوریه که اول از همه صنعت نفت برق و مکانیک و مهندسی شیمی ونفتش رو انتخاب کردم بعد رفتم برق و مکانیک شیراز و اصفهان و بعد دانگاه شاهد و بعد هم رازی
لطفا درین زمینه منو راهنمایی کنین بنظر شما میتونم اولویت های بالاتر از شاهد رو قبول شمدر ضمن در مورد اون مورد انتخاب شاهد هم توضیح بدید با تشکر
میخواستم ببینم اول اولویت اولام بررسی میشه اگه قبول نشم میره شاهد یا اصلا کاری ندارن به اولویت میرن شاهد رو بررسی مبککن
کمکم کنید گیج شدم
جوابا کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردیم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا کمکم کنید من گیجیدم
من میخوام بدونم که من اولویت 24 امم شاهد بوده حالا اینا میان اولویت هامو به ترتیب بررسی میکنن اگه 23 تای قبلی رو نیاوردم میگن شاهد قبولی یا نه کلا کار به اولویت ندارن
یعنی اگه شاهد قبول شده بودم دیگه قبلیا رو نشدم
^
الویت...امسالو نمی دونم...ولی می دونم کسایی که پارسال الویتو اشتباه زدن...
امیدوارم شما اشتباه نکرده باشی!! چون ترتیب مهمه!
پ.ن: تاریخ اعلام نتایج کیه؟
دوستان یه مسئله مهم :
قبولی در شاهد به منزله ثبت نام قطعی نیست ! یعنی افرادی که اسمشون تو چند برابر ظرفیت اعلام میشه این معنی رو نمیده که انتخاب های قبلی رو قبول نشدند !
اگر به مصاحبه برید و قبول شید دیگه اسمتون تو لیست نهایی نمیاد و همون رشته رو میرید !
اگر به مصاحبه نرید اسمتون تو لیست نهایی میاد و همون رشته رو که قبول شدین رو میرید !
قرار بود نتایج نیمه مترمکز فرهنگیان رو ساعت 6 بزنن ولی نزدن هنوز!
سلام دوستان ... امسال رشته ی علوم کامپیوتر رو ناحیه ای کردن و خیلی جالبه که فقط 13 دانشگاه این رشته رو دارند و اونم که 6 تاشون فقط مال تهرانه ... الان سواله من با رتبه ی 1200 منطقه 2 که تو سنندجم ( ناحیه 6 ) و ناحیه ی 6 هیچ کدوم از دانشگاه هاش این رشته رو ندارند نمیتونم علوم کامپیوتر قبول شم ؟ :دی ... ( پارسال 1400 از همینجا علوم کامپیوتر شریف رو اورده بود :دی ) ... هیچ شانسی ندارم ؟
نتایج کی میان؟
نتایج در تاریخ .....نقل قول:
15 تا 17 شهریور 91------15/6/1391
..... می اید......
من با توجه به این خبر من اولویت 36 37 و 38 رو شاهد زدم با رتبه 4300 حتی به مصاحبه هم دعوت نشدم نمیدونم چرا کانون سال 89 با رتبه من تو سخت افزار شاهد قبولی داده بود ولی من حتی مصاحبه هم دعوت نشدم:41:
به اطلاع کلیه علاقه مندان به تحصیل رشته های تحصیلی دارای شرایط خاص دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجائی (وابسته به وزارت آموزش و پرورش)،دانشگاه علوم قرآن وحدیث-غیرانتفاعی (دانشکده علوم حدیث سابق) ، دانشگاه هنراسلامی تبریز ، دانشگاه شاهد و مرکز آموزشی (بندرعباس) دانشگاه مذاهب اسلامی(کدهای6994و7000) می رساند، درصورتیکه مجاز به انتخاب رشته باشند بدون محدویت در انتخاب رشته میتوانند رشتههای این دانشگاهها را از اولویت 1 تا 100 درهر اولویتی که تمایل داشته باشند، انتخاب نمایند. اسامی معرفیشدگان چندبرابر ظرفیت براساس اولویت انتخاب رشتههای تحصیلی در فرم انتخاب رشته انجام خواهد شد و داوطلبان در صورت تمایل می توانند نسبت به انتخاب رشتههای این دانشگاهها براساس شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (دفترچه شماره 2) اقدام نمایند. ضمناً فهرست معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت برای انجام مراحل مصاحبه ، معاینه وسایر مراحل گزینش بعد از مرحله انتخاب رشته و در هفته اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.:37::42:
راستی ما که دعوت نشدیم برای مصاحبه ولی این pdf رو برای اونایی که دانشگاه شاهد دعوت شدن میذارم یه سری نکات وسوالات این مصاحبه توش هست:
دوستان با توجه به این جدول هایی زمانی که برای مصاحبه دادن باید منتظر نبود نتایج زود بیادنقل قول:
واقعا عجیبه که ما رو هم حتی به مصاحبه دعوت نکردن ! با رتبه 2000 انسانی !
پارسال با رتبه های بدتر از این برای مصاحبه دعوت شده بودند !
خدا امسال رو به خیر کنه !
من 1400 منطقه سه شدم اسمم تو دانشگاه فرهنگیان(دبیری فیزیک یزد)نیست ؟
تو انتخاب رشته هم کد مربوطه رو وارد کرده بودم.یعنی قبول نشدم؟
من تمام امیدم به دانشگاه شاهد بود که اونم نیاوردم حالا باد برم شهرستان ...............:23: