این مشکلات روشن نشدن برای منم پیش اومده یه بار. گذاشتمش کنار و دست کاریش نکردم بعد چند ساعت خود بخود درست شد و روشن شد
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Printable View
این مشکلات روشن نشدن برای منم پیش اومده یه بار. گذاشتمش کنار و دست کاریش نکردم بعد چند ساعت خود بخود درست شد و روشن شد
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
سلامنقل قول:
برای منم پیش میاد اما دکمه پاور نگه داشته باشین
روشن میشه
بله ممنون . تو دفترچه ی تبلتم خوندم اگه 10 ثانیه پاور رو نگه دارین تبلت ریست میشه و روشن میشه.نقل قول:
نگه داشتم روشن شد :n02:
به نظرتون ورژن بعدی اندروید برای نکسوس 7 2012 میاد ؟
به نظرم آخرین ورژنی باشه که براش می یاد...نقل قول:
من یه نکسوس 7 2012 داشتم بنا به دلایلی فروختمش ! وقتی باتریش خالی بود حدود 5 ساعت طول میکشید که شارژ بشه !
حالا چند روز پیش باز یکی دیگه مثل همون خریدم این حدود 3 ساعث طول میکشه که باترش کامل شارژ بشه !
جالا میخوام ببینم این مشکل داره یا اون ؟ و واسه شما چقدر طول میکشه شارژ بشه ؟
بستگي به رام هم داره.من روي رام اصلي يه زماني بود روي كاستوم يه زمان ديگه كلا نميشه قطعي گفت.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
بالاخره یه حدودی میشه مشخص کرد !؟ حالا شما روی همون رام رسمی حساب کن ! 3 ساعت کجا 5 ساعت کجا !نقل قول:
کابل شارژر اصلی تبلت من هم مشکل داشت رفتم یک کابل متفرقه گرفتم. با اون حدود 3 تا 5 ساعت طول می کشید تا شارژ بشه. با یک کابل اصلی تست کردم همون حدود 2 ساعت شارژ میشه.نقل قول:
اگه کابل یا شارژرتون رو عوض کردید از شارژر و کابل اصلی و یا با کیفیت استفاده کنید و ببینید چی میشه.
سعی کنید از کابل های کوتاه استفاده کنید (ترجیحا زیر یک متر).
(این موارد رو بصورت تجربی در آرودم و مبنای علمی دقیقی پشتش نیست!)
در غیر این صورت احتمالا باتری تبلت دچار مشکل شده.
فکر کنم شما بودید که می گفتید زمان شارژ دهی تبلت کم شده؟
سلام دوستان.
این تبلت الان نوش گیر میاد؟
قیمتش چند هست؟
سلامنقل قول:
مدل 2012 که دیگه فکر نکنم پیدا بشه.
مدل 2013 رو می تونید با همون قیمت پیدا کنید که امکانات بیشتری داره.
قیمت رو باید از بازار بگیرید.
شما فکر کنم اصلا پست منو درست نخوندین !نقل قول:
نه من نبودم که میگفتم مشکل داره
همونطور که گفتم الان باتری حدود 3 ساعت طول میکشه شارژ بشه قبلا یه تبلت مثل همین داشتم حدود 5 ساعت طول میکشید !
الان تو نت سرچ کردم زمان شارژ این تبلت حدود 3 ساعت هست پس مشکل از باتری اون تبلت قدیمی بوده ! ( من فقط میخواسم همینو بدونم )
از وقتی (پارسال) تبلت بردم نمایندگی و مشکل وای فایش حل کرد بعد یه مدت سیم کارت ایرانسل عشقی میخونه ! یعنی یه مدت اصلا نمیخونه یه مدت می بینی میخونه و آنتن هست . :n13:
این مشکل رو کسی داشته ؟
من با رایتل این مشکل رو داشتم.نقل قول:
سیم کارت رو تبلت نمی خوند ولی بقیه گوشی ها می خوندن.
با تعویض سیم کارت مشکل حل شد
مرسی از پاسختون ، یعنی اشکال از سیم کارت بود یا خوده رایتل ؟نقل قول:
دقیق نمیدونم ولی فک کنم مشکل از سیم کارت و نحوه پانچ کردنش بوده.نقل قول:
آخه تو گوشی های دیگه می خوند و روی تبلت نمی خوند.
اندروید 4.4.3 رسما منتشر شد
Factory Image
نسخه WIFI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MD5: 544edcc5547ba622a8bf13c428e06508
نسخه 3G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MD5: 250d90821417d80e1989dcf61ee14832
OTA Update
KTU84L from KOT49H
نسخه WIFI
نسخه 3G
دوستان من kot49h هستم الان ۴\۴\۲ هستم هنوز ota نیمده به نظرتون کی میاد؟
منظورم ۲۰۱۲ هست
برای مدل 3G اومده ولی برای مدل WIFI هنوز خیر.نقل قول:
احتمالا دیگه باید سر و کله اش پیدا بشه!
یک روشی هست که بتونید با استفاده از همین Factory Image بدون از دست دادن اطلاعات آپگرید گنید ولی بهتره برای OTA صبر کنید.
بالاخره ورژن ۴.۴.۳ هم برای نسخه وای فای ۲۰۱۲ هم امروز صبح منتشر شد:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد و تمامی نسخه های 4.4.3 قرار گرفت.
اندروید 4.4.4 رسما منتشر شد
Factory Image
نسخه WIFI
MD5: 176a1561f322e86216b7edaaa4b2c6bf
نسخه 3G
MD5: 74cdf961f077da9d9a5e11f208e941c1
OTA Update
KTU84P from KOT49L
نسخه WIFI
نسخه 3G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد و تمامی نسخه های 4.4.4 قرار گرفت.
احتمالا این آخرین آپدیت این تبلت خواهد بود.
امروز هم Google I/O 2014 شروع میشه و خبر هایی از نسخه جدید اندروید احتمالا اعلام بشه.
باید ببینیم که تبلت Nexus 7 2012 هنوز هم ساپورت نرم افزاری میشه و یا اینکه دیگه از رده خارج شده.
منم فکر میکنم آخرین آپدیت مدل 2012 باشه. دست گوگل درد نکنه تو این مدت خیلی حال داد.نقل قول:
نگران هم نباشید همگی کوچ میکنیم سمت Cyanogenmod عزیز! :D
خوبی سری Nexus همینه که هیچوقت آپدیت هاش تموم نمیشن.نقل قول:
حالا یا رسمی یا غیر رسمی!
به نظر شما نسخه بعدی اندروید ( L ) برای این تبلت میاد ؟ ( اگه براش نیاد پس برای نکسوس 4 هم نمیاد چون این دو تا هم نسل هستن )
هنوز تا ارائه نسخه بعدی اندروید زمان زیادی مونده و به نظر خود من دیگه آپدیت رسمی نخواهد اومد.نقل قول:
البته این دو مورد رو هم در نظر بگیرید:
- گوگل با Android One گوشی های ضعیف رو هدف گرفته و می خواد تجربه اندرویدی روی گوشی های متوسط تا ضعیف هم دلچسب باشه. به همین خاطر احتمالا روی بهینه سازی شدیدا داره کار می کنه و احتمالا نسخه های بعدی اندروید با سخت افزار های ضعیف هم بخوبی کار کنن. این مورد باعث میشه به آپدیت شدن Nexus 7 2012 امیدوار بشیم.
- توی کنفرانس گوگل تقریبا اعلام کرد که به روز بودن نسخه خود اندروید خیلی مهم نیست (چیزی که اپل همیشه می زد تو سر گوگل) و اون چیزی که مهمه Google Play Services هست که همیشه و هر 6 هفته براش آپدیت میاد و بر روی همه سخت افزار ها فارغ از ورژن اندرویدشون نصب میشه. این مورد نشون میده که خود نسخه اندروید برای گوگل خیلی مهم نیست.
با این حال هیچ راهی بجز صبر کردن نیست.
در هر صورت اگر آپدیت رسمی براش نیاد دوستانی که توی XDA رام می سازند دست کمی از خود گوگل ندارند!
در نتیجه به هیچ وجه نگزان آپدیت نباشید. مطمئنا میاد حالا یا رسمی یا غیر رسمی.
:n06:
یه خبر نسبتا بد! :دینقل قول:
این Android L Developer Preview که گوگل چند روز پیش داد بیرون خودش رسما گفت برای Nexus 5 و Nexus 7. نگفتن هر دوتاشون یا نه ولی این عکس رو گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری هم از Nexus 4 نیست پس دیگه 100% میشه گفت 4.4.4 آخرین آپدیت گوگل برای مدل 2012 بود.
اینم از منبع دیگه:
-----------------------نقل قول:
The Nexus 7 image only works on the WiFi N7 released last year (Razor). The 2012 Nexus 7 and the newer LTE variant are not supported by this image.
دقیقا. بهترین کار رو کرده گوگل با این Google Play Services. خیلی از برنامه های خودشم که جدا گذاشته رو Play store تا همه بتونن مثلا جدیدترین ورژن Keyboard و Google Now و ... رو داشته باشن بدون نیاز به اینکه منتظر آپدیت جدید مخصوص گوشی شون بمونن.نقل قول:
- توی کنفرانس گوگل تقریبا اعلام کرد که به روز بودن نسخه خود اندروید خیلی مهم نیست (چیزی که اپل همیشه می زد تو سر گوگل) و اون چیزی که مهمه Google Play Services هست که همیشه و هر 6 هفته براش آپدیت میاد و بر روی همه سخت افزار ها فارغ از ورژن اندرویدشون نصب میشه. این مورد نشون میده که خود نسخه اندروید برای گوگل خیلی مهم نیست.
من البته خودم دوست دارم آخرین ورژن رو داشته باشم ولی برای خیلی گوشی ها و تبلت هایی که دیگه این امکان رو ندارن (مثل الان Nexus 7 :n02:) داشتن جدیدترین ورژن Android دیگه به اون صورت اهمیت نداره.
این آپدیت های جدید مشکل سیم کارت و وای فای توش حل نشدن ؟ من از وقتی خریدم نتونستم از نت سیم کارت استفاده کنم ! یعنی من الان رست فکتوری کنم همون آش و همون کاسه هست ؟ :n13:
ایرانسل رو هم نمیخونه تبلت !
خیلی وقته که این مشکل حل شده!نقل قول:
من خودم خیلی وقته از اینترنت رایتل و ایرانسل دارم استفاده می کنم.
رو کدوم ورژن هستید؟ آپدیت کنید مطمئنا حل میشه.
اگه همون ورژن های قدیمی رو دارید با ریسیت فکتوری مشکل حل نمیشه و حتما باید آپدیت کنید.
اون مشکل نخوندن سیم کارت رو من هم داشتم. فکر می کنم از درست پانچ نشدن سیم کارت باشه. با تعویض سیم کارت درست میشه.
مرسی از پاسختون . یک سیم کارت دیگه ایرانسل رو پانچ کردم و دوباره نخوند . البته یهو میبینی میخونه برای مدتی ولی بعد دوباره آنتنش میره . البته زده No sevice irancell . از کجا میدونه ایرانسله :n24:نقل قول:
شما که ایرانسل استفاده می کنید می تونید مستقیما سیم کارت میکرو تهیه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجوری دیگه خیالتون از بابت پانچ راحته.
اگه مشکل بازم ادامه داشت ایراد از تبلت هست.
موفق باشید
یک خبر فوق العاده!
گوگل سورس کد Android L رو برای سری Nexus ارائه کرده که شمال Nexus 4 و Nexus 7 هر دو مدل هم میشه!
در نتیجه احتمال خیلی زیادی هست ک Android L به صورت رسمی برای ما هم ارائه بشه!
مرسی گوگل!
پ.ن: این فایل ها سورس کد هستند و هنوز نسخه قابل نصبی ارائه نشده.
پ.ن۲: گویا این ها سورس کد کامل هم نیستند و فقط چند پروژه Android L هستند. من که دقیق نفهمیدم چیه ولی در کل خبر خوبیه!
منبع:
به به بسیار عالی! :دی بنظر که خیلی امیدوار کننده میاد.نقل قول:
اقا چند وقته تبلت نکسوس7 2012 من که اندرویدش۴.۴.۲ هست هی وای فایش میپره و میزنه انتن ضعیفه درصورتی که فاصله من تا مودم ۲ سانته به نظرتون چیکارش کنم درست شه!؟!؟ ممنون
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام دوستان
تبلت من مشکل اسپیکر پیدا کرده. قبلا اینطوری نبود ولی الان اگه صدا رو بالای 30-40% ببرم گز گز میکنه و آزار دهنده است.
مشکل از چی میتونه باشه؟ راه حلی داره؟ مدل 2012 . گارانتیش هم تموم شده :n27:
سلام فکر کنم مشکل از اسپیکرتون باشه شاید خراب شده باشه ببرید مغازه تا براتون درست کنن:n19:نقل قول:
با دستگاه دیگه ای هم تست کنید اگه مشکل داشت که ایراد از مودم هست و اگه نه که مشکل از تبلت هست.نقل قول:
ان دو سانت رو هم اگه اغراق نکرده باشید باید با فاصله بیشتری تست کنید. حدود 2 متر خوبه! :n02:
تبلت من هم همینجوری شده بود.نقل قول:
اگه تبلت رو باز کنید اون پایین دو تا اسپیکر هست که احتمالا یکیشون (شایدم هر دوش) خراب شده.
باید تعویضش کنید. قطعه اش رو مشهد پیدا نکردم. از eBay سفارش دادم اومد و عوضش کردم.
اگه تهران هستید احتمالا تعمیراتی های گوشی بتونن درستش کنن.
موفق باشید
دوستان بنده برام از استرالیا یک نکسوس 7 2012 3g آوردند چند قیمت میخوره اگه بخوام بفروشمش فقط برای تست باز شده