سلام راهی هست هارد ساتا رو توی سیستمی که ide ساپورت میکنه انداخت ؟ تبدیلی چیزی داره ؟ :n01:
این باکس هایی که هارد اینترنال رو توش میذارن تبدیل به اکسترنال میشه اسم دقیقش چیه ؟
ممنون
Printable View
سلام راهی هست هارد ساتا رو توی سیستمی که ide ساپورت میکنه انداخت ؟ تبدیلی چیزی داره ؟ :n01:
این باکس هایی که هارد اینترنال رو توش میذارن تبدیل به اکسترنال میشه اسم دقیقش چیه ؟
ممنون
حذف شود...
با سلام چند سوال داشتم 1- دمای استاندارد هارد مای بوک وسترن 4 ترابایت سالم و نو باید چند درجه باشد و مگر نباید دمای آن از هاردهای سیگیت بک آپ پلاس کمتر باشد با توجه به سرعت کمتر هاردهای وسترن مثلا هارد مای بوک 4 ترا شما که مشخصاتشو تو سایت گذاشتین دماش 32 درجه بود در صورتی که یک هارد دو ترابایت سیگیت بک آپ پلاس آدابتوری جدید پدرم داره که تست زدم با نرم افزار دمای اون 30 درجه بود یعنی از وسترن دماش پاینتر بود این چطور ممکنه با توجه به چیزهای که شما گفتین در سایت که سیگیتها گرمای بیشتری دارن بخاطر سرعت بالاتر نسبت به وسترن
2- من بخاطر اینکه شما در سایت گفتین هاردهای مای بوک بخاطر سرعت کمتر خنکتر هستن و دمای پاینتری دارن نسبت به سیگیتها و بی صدا هستن مای بوک را انتخاب کردم اما الان در عمل که میبینم سیگیتها از مای بوک خنکتر هستن و صدای هم ندارن ( با نرم افزار hd tune تست زدم ) این چطور ممکنه چون هارد 4 ترا مای بوک من خراب بود دادم برای تعویض و قرار شده یک نو بهم بدن با توجه به موارد بالا که گفتم هاردهای سیگیت بک آب پلاس جدید در عمل دمای کمتری نسبت به وسترن دارن و بی صدا هستن به نظر شما بهتر نیست من هارد 4 ترا بک آپ پلاس جدید سیگیت رو بگیرم به جای مای بوک 4 ترا وسترن و آیا گارانتی قبول میکنه بجای 4 ترا مای بوک بهم 4 ترا بک آپ پلاس جدید سیگیت بده چون من سیگیت رو بخاطر اینکه گفتین درجه حرارت بالاتری نسبت به وسترن داره رو سمتش نرفتم اما اگر قرار باشه در عمل درجه حرارتش از وسترن کمتر باشه و سرعت بالاتری داشته باشه خب پس سیگیت باید بهتر از وسترن باشه نظر شما چیست .
3- یک جای سایت گفتین هاردهای سیگیت بک آپ پلاس 4 ترا از هاردهای 5900 دور استفاده میکنن میخواستم بدونم پس از نظر سرعت با توجه به اینکه دور کمتری دارن با هاردهای مای بوک 4 ترا وسترن دیجیتال باید سرعت برابری داشته باشن اینطور نیست
4- آیا از نظر تست سرعت میشه یک هارد 4 ترا مای بوک وسترن رو با یک هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس مقایسه کرد با نرم افزار اچ دی تیون یا حتما باید 4 ترا مای بوک را با 4 ترا سیگیت بک آب پلاس از نظر تست سرعت مقایسه کرد . با تشکر از شما
سلام .نقل قول:
هارد ديسك اكسترنال دسکتاپي كه دماي آن هنوز 30 درجه هست كاملاً مشخص و بدیهی هست كه يا تازه راه اندازي شده (اگر نه حتماً مدت طولانی بیکار بوده و یا کار چندانی انجام نمیداده) و يا اينكه از كولينگهاي خاص استفاده ميكنيد . لطفاً به مدت طولاني از آن استفاده كنيد (نه اينكه در اين مدت بيكار باشد بلكه بطور متوالي اطلاعاتي را كپي پيست كنيد) و سپس دماي آنرا اندازه گيري كنيد !نقل قول:
1- دمای استاندارد هارد مای بوک وسترن 4 ترابایت سالم و نو باید چند درجه باشد و مگر نباید دمای آن از هاردهای سیگیت بک آپ پلاس کمتر باشد با توجه به سرعت کمتر هاردهای وسترن مثلا هارد مای بوک 4 ترا شما که مشخصاتشو تو سایت گذاشتین دماش 32 درجه بود در صورتی که یک هارد دو ترابایت سیگیت بک آپ پلاس آدابتوری جدید پدرم داره که تست زدم با نرم افزار دمای اون 30 درجه بود یعنی از وسترن دماش پاینتر بود این چطور ممکنه با توجه به چیزهای که شما گفتین در سایت که سیگیتها گرمای بیشتری دارن بخاطر سرعت بالاتر نسبت به وسترن
دماي 32 درجه اي كه بنده از هارد ديسك اكسترنال گزارش گرفتم مربوط به لحظات ابتدايي روشن شدن بوده و این دما ثابت نخواهد بود . در Copy/Paste حجم بالا که به مدت طولانی در حال Read/Write هست دماي آن حتی فراتر از 45 درجه هم میرود .
حتی در همین انجمن ، کاربرانی هستند که Over Heat شدن هارد اکسترنال Backup plus گزارش کردند. دو پست زیر را بعنوان نمونه در نظر داشته باشید.نقل قول:
2- من بخاطر اینکه شما در سایت گفتین هاردهای مای بوک بخاطر سرعت کمتر خنکتر هستن و دمای پاینتری دارن نسبت به سیگیتها و بی صدا هستن مای بوک را انتخاب کردم اما الان در عمل که میبینم سیگیتها از مای بوک خنکتر هستن و صدای هم ندارن ( با نرم افزار hd tune تست زدم ) این چطور ممکنه چون هارد 4 ترا مای بوک من خراب بود دادم برای تعویض و قرار شده یک نو بهم بدن با توجه به موارد بالا که گفتم هاردهای سیگیت بک آب پلاس جدید در عمل دمای کمتری نسبت به وسترن دارن و بی صدا هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reviewـهای موجود در سایتهایی مثل newegg را هم میتونید مطالعه کنید که بعضی از کاربران دمای بالای این مدل را گزارش کردند .
با گارانتي صحبت كنيد و ببينيد ميتونيد به جاي WD my book هارد اكسترنال Seagate بگيريد ؟ اگر قبول نكردند بصورت آكبند بفروشيد و از برند Seagate انتخاب كنيد .نقل قول:
به نظر شما بهتر نیست من هارد 4 ترا بک آپ پلاس جدید سیگیت رو بگیرم به جای مای بوک 4 ترا وسترن و آیا گارانتی قبول میکنه بجای 4 ترا مای بوک بهم 4 ترا بک آپ پلاس جدید سیگیت بده چون من سیگیت رو بخاطر اینکه گفتین درجه حرارت بالاتری نسبت به وسترن داره رو سمتش نرفتم اما اگر قرار باشه در عمل درجه حرارتش از وسترن کمتر باشه و سرعت بالاتری داشته باشه خب پس سیگیت باید بهتر از وسترن باشه نظر شما چیست .
Seagate Backup plus 4TB همچنان سرعت بيشتري در مقايسه با WD my book دارند .نقل قول:
3- یک جای سایت گفتین هاردهای سیگیت بک آپ پلاس 4 ترا از هاردهای 5900 دور استفاده میکنن میخواستم بدونم پس از نظر سرعت با توجه به اینکه دور کمتری دارن با هاردهای مای بوک 4 ترا وسترن دیجیتال باید سرعت برابری داشته باشن اینطور نیست
ميتونيد مقايسه كنيد . ولي سعی کنید تا حد امكان تمام شرايط يكسان باشند .نقل قول:
4- آیا از نظر تست سرعت میشه یک هارد 4 ترا مای بوک وسترن رو با یک هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس مقایسه کرد با نرم افزار اچ دی تیون یا حتما باید 4 ترا مای بوک را با 4 ترا سیگیت بک آب پلاس از نظر تست سرعت مقایسه کرد .
سلام .نقل قول:
میتونید از کارتهای SATA استفاده کنید . قبل از خرید ، مشخصات مادربرد و نوع اسلاتهایی که دارد را بررسی کنید و کارت متناسب با آنرا بخرید .
نوعی که به اسلات PCI مادربرد نصب میشود .
در عکس زیر کارت usb3 (برد آبی رنگ) که برای PCI Express ×1 هست و در زیر آن کارت SATA هست که برای PCI Express ×4 میباشد .
باکس هارد !نقل قول:
اسم دقیقی ندارند ولی اگر فروشنده آشنا به مسائل کامپیوتری باشد متوجه منظورتان میشود .
سلام
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB
http://www.-------------/Product/DKP-20736/Western-Digital-My-Book-External-Hard-Drive-3TB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%88%DA%A9-3-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA
این مدل از وسترنو رو میشه به صورت افقی گذاشت
میخاسم مای پاسپورت اولترا بخرم ولی بیشتر از 2 ترابایت نیاز دارم،این مدلو تو دیجیکالا دیدم فقط از امکاناتش (رمزگذاری و...) و خرابیش اطلاعی ندارم (اینکه بیوفته و ...)
اگه امکان داره راهنمایی کنید.با سپاس از دوستان
سلام .نقل قول:
میتونید به حالت افقی هم قرار بدید و هیچ مشکلی نیست .
همانطوریکه میدونید یه لیبل بر روی درب نقره ای هارد اینترنال چسبیده و برد سبز رنگ هم در پشت هارد دیسک هست (از منافذ و شبکه های تهویه هارد اکسترنال میتونید متوجه بشید) ، پس اگر میخواهید بصورت افقی استفاده کنید من توصیه میکنم لیبل رو به بالا باشد .
ممنونم از لحاظ امکانات و اطمینان داشتن به این هارد چجوریهنقل قول:
تو هاردای اداپتوری پیشنهاد میدی این هاردو بخرم،چون اطلاعاتم واسم مهمه
مثلا تو هاردای پرتابل واقعا الترا مای پاسپورت واقعا عالیه و میشه بهش اطمینان کرد،این هارد چجوریه
1. چه انتظاراتی از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری هارد دیسکهای اکسترنال دارید ؟ رمزگذاری ؟ بکاپ گیری اطلاعات و ریستور کردن آنها ؟ مدیریت هارد دیسک ؟ از نظر امکانات ، در حدی هست که نیازها و انتظارات پایه ای کاربر را برطرف کند . ولی اگر امکانات نرم افزاری/سخت افزاری این مدل (کلاً هر مدل دیگری) برای شما ناکافی هست میتونید از برنامه های جایگزین که در اینترنت هم فراوان هست استفاده کنید و یا اینکه از مدلهای دیگری انتخاب کنید .نقل قول:
2. به همان اندازه که میتونید به WD my passport ultra اطمینان کنید به WD my book هم میتونید اطمینان داشته باشید . ولی همانطوری که خودتان هم میدونید حتی اگر از بهترین مدل و برند هم باشند احتمال خرابی وجود دارد . توصیه میکنم اطلاعات را روی دو هارد دیسک ذخیره کنید و یا اینکه مدلهایی بخرید که قابلیت Data redundancy دارند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونید به صورت RAID1 کانفیگ کنید ؛ البته این مدل تازه وارد هست و فکر نمیکنم در بازار ایران موجود باشد .
سلام استاد عطا من هفته پیش با راهنمایی شما و خواندن ریویوهای موجود در اینترنت یه هارد پرتابل 1 ترابایتی WD-my-passport-ultra خریدیم.
2 سؤال داشتم :
(1) - من تا به امروز برای رمزنگاری اطلاعاتم روی فلش و هاردهای اینترنال از نرمافزار TrueCrypt استفاده میکردم ولی این هارد دیسک WD-my-passport-ultra همراه با خودش یکسری نرمافزار داشت که به نظرم برای رمزنگاری اطلاعات روی هارد به کار میره و من از هیچ کدام استفاده نکردم ، چرا؟
چون در جایی خواندم رمزنگاری دادهها با این نرمافزارهای همراه هارد WD-my-passport-ultra به صورت سختافزاری و توسط Chipset خاصی که روی بُرد هارد تعبیه شده انجام میشه که علاوه بر اینکه امکان دستیابی به password توسط ابزارهای سختافزاری خاصی وجود دارد ، بدتر از آن رمزنگاری سختافزاری شانس خرابی هارد رو بالاتر میبره و بهتره از رمزنگاری نرمافزاری مثل TrueCrypt استفاده بشه.
(2) - هنگام خریدن هارد WD-my-passport-ultra از بازار بیشتر فروشندهها معتقد بودند تفاوت سختافزاری خاصی میان نسخه WD-Elements-portable و WD-my-passport-ultra وجود نداره ولی من طبق ریویوهای اینترنتی که خوانده بودم و درصد خرابی نسخه passport رو کمتر از Elements میدونستند اقدام به خرید WD-my-passport-ultra کردم.
آیا اطلاعات من، درمورد افزایش شانس خرابی هارد، در صورت استفاده از رمزنگاری سختافزاری تعبیه شده روی هارد صحیح است یا نه ؟
آیا واقعاً تفاوت سخت افزاری خاصی (مثلاً میان نوع موتور و هدها و برد PCB) در دو مدل پرتابل وسترن-دیجیتال یعنی passport و Elements وجود نداره و این تفاوت قیمت به خاطر نرامافزارهای رمزنگاری مدل passport است؟
پیشاپیش از شما به خاطر توجه و راهنماییهایتان تشکر می کنم.
سلام .نقل قول:
در این هارد دیسکهای اکسترنال WD may passport و مدلهای مشابه ؛ چه پسورد بگذارید و چه نگذارید به هر حال اطلاعات ابتدا Encrypt و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود. وقتی از True Crypt استفاده میکنید انگار دوبار دارید رمزگذاری میکنید (دوبله) که کار بیهوده ای هست .نقل قول:
چون در جایی خواندم رمزنگاری دادهها با این نرمافزارهای همراه هارد WD-my-passport-ultra به صورت سختافزاری و توسط Chipset خاصی که روی بُرد هارد تعبیه شده انجام میشه که علاوه بر اینکه امکان دستیابی به password توسط ابزارهای سختافزاری خاصی وجود دارد ، بدتر از آن رمزنگاری سختافزاری شانس خرابی هارد رو بالاتر میبره و بهتره از رمزنگاری نرمافزاری مثل TrueCrypt استفاده بشه.
نوع الگوریتم رمزگذاری بستگی به قابلیتهای موجود در کنترلر SATA To USB دارد . مثلاً کنترلر Symwave SW6316 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از الگوریتم رمزگذاری AES استفاده میکند و همچنین قابلیت تایید هویت ، هنگامی که به سیستم متصل میشود (همان پسورد گذاشتن و lock کردن هارد دیسک اکسترنال) را دارد .
اگر ماژول SATA To USB قابل جدا شدن باشد و اگر پسوردی تعیین نکرده باشید (هارد دیسک lock نشده باشد) ، در صورت خرابی ماژول SATA To USB دستگاههایی موجود هست که میتواند اطلاعات کد شده را دیکد و سپس بر روی هارد دیسک دیگر ذخیره کند . البته قبل از اینکار باید نوع کنترلر SATA to USB مشخص و سپس از همان دستگاهی استفاده کرد که دقیقاً همان کنترلر را داشته باشد . ولی اگر هارد دیسک lock باشد این دستگاهها بکار نخواهند آمد و فکر نمیکنم ابزاری برای کشف password وجود داشته باشد .
همانطوریکه قبلاً هم اشاره کردم ، فرایند کد و دیکد شدن اطلاعات توسط کنترلر SATA to USB انجام میشود و ربطی به خود هارد دیسک ندارد . اگر ماژول SATA To USB خراب شود شما میتونید از ماژول دیگری استفاده کنید بشرطی که نوع کنترلر آنها دقیقاً یکسان باشد و یا اینکه از دستگاهی به نام WD USB HDD Image Unlocker Pro استفاده کنید.نقل قول:
آیا اطلاعات من، درمورد افزایش شانس خرابی هارد، در صورت استفاده از رمزنگاری سختافزاری تعبیه شده روی هارد صحیح است یا نه ؟
متاسفانه هارد دیسکهای اکسترنال پرتابل مثل my passport ultra مازول SATA to USB جداگانه ای ندارد و بعبارت دیگر جزئی از برد هارد دیسک هست که محدودیت و مشکلات زیادی را ایجاد میکند.
هر کمپانی تولید کننده ، با استفاده از روشهایی سعی میکند که هزینه های تولید را کاهش دهد . یکی از این روشها یکسان سازی تولیدات هست ولی برای افزایش تنوع تولید ، تفاوتهای جزئی را هم به آن اضافه میکند بطوری که ساختار اصلی آن همچنان دست نخورده باقی میماند . مطمئن باشید که از لحاظ فنی ، تفاوتی بین اجزاء داخلی ایندو مدل از جمله Spindle ، Head و ... وجود ندارد . تفاوت ایندو مدل صرفاً در کنترلرهای متفاوت SATA To USB ، شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری خلاصه میشود .نقل قول:
آیا واقعاً تفاوت سخت افزاری خاصی (مثلاً میان نوع موتور و هدها و برد PCB) در دو مدل پرتابل وسترن-دیجیتال یعنی passport و Elements وجود نداره و این تفاوت قیمت به خاطر نرامافزارهای رمزنگاری مدل passport است؟
میشه هاردرو پارتیشن بندی کرد و واسه هر پارتیشن پسوورذ جدا گذاشت؟
اگر هارد اكسترنال شما WD my book هست قابليت Hardware Encryption براي كل هارد ديسك (چه يكعدد پارتيشن داشته باشد و يا چند عدد پارتيشن) اعمال ميشود . اگر ميخواهيد پارتيشن خاصي را رمزگذاري كنيد بايد از نرم افزارهاي ديگري مثل Bit locker و يا True Crypt براي اينكار استفاده كنيد .نقل قول:
یه نرم افاری که سرعت رو پایین نیاره،وجود داره؟
در حدی که وقتی هارد به کامپیوتر وصل میشه پسوورد بخاد!!
لازم نیس ضد -- و ... باشه( چون شنیدم truecrypt نرم افزار خیلی خوبیه و هیچ جوره نمیشه قفلشو باز کرد)
سلام
من میخوام هارد اکسترنال بخرم . چون اطلاعات زیادی ندارم و سر رشته ای تو این کار ندارم از دوستان میخوام کمک کنن.
یک نوع دکستاپ و یک نوع پرتابل پیشنهاد بدین.(1ترابایت یا 2 ترابایت)
کاربرد من بیشتر برای آرشیو فیلم هست.
قیمتشم نهایتا 300 بیشتر نشه!
نرم افزارهاي رمزگذاري به هر حال سرعت را پايين ميآورند چون اطلاعات بايد كد و ديكد شوند كه زمانبر خواهد بود . ميزان كاهش هم بستگي به توان پردازشي CPU ، نوع هارد ديسك و نوع الگوريتم رمزگذاري دارد.نقل قول:
در نرم افزار True Crypt ، اطلاعات رمزگذاري شده ابتدا بايد توسط همان نرم افزار mount و سپس پسورد وارد شود . ولی Bit locker نیازی به اینکار نیست و به محض اینکه به سیستم متصل بشود و یا روی همان پارتیشن کلیک کنید پیغام پسورد ظاهر میشود .نقل قول:
در حدی که وقتی هارد به کامپیوتر وصل میشه پسوورد بخاد!!
سلام .نقل قول:
برای انواع دسکتاپی میتونید WD my book و یا Seagate Backup pls Desktop انتخاب کنید (دو ترابایتی این مدلها تا سقف 300 هزار تومن در بازار پیدا میشود - باید بگردید) . تفاوتهای کلی ایندو مدل را در پست دوم همین تاپیک توضیح دادم .
برای پرتابل بازهم میتونید از برندهای WD و یا Seagate انتخاب کنید . با توجه به محدودیت بودجه نهایت یکترابایت قابل انتخاب هست .
سلام دوستان من میخوام یه هارد یک ترا بگیرم برای سیستمی که خیلی روش بازی نمیکنم. در این حالت rpm مهمتره یا cash?
به نظرتون rpm 7200 و cash 32 مناسبه؟ این هارد با قیمت 168 تومن خوبه؟
سلام .نقل قول:
قطعاً RPM مهمتر هست . اگر امکانش هست سعی کنید از برندهای دیگری مثل Seagate و یا حتی WD Blue انتخاب کنید .
سلام من دیروز رفتم یه هارد وسترن blue 1 tb گرفتم روش زده cashe 32 ضمنان برچسب روش هم آبیه و blue. هم نوشته شده روش. فروشنده هم گفت 7200 هستش. الان که مدلشو سرچ میکنم فقط با اسم green. میاره جایی ننوشته blue هستش. جریانش چیه؟ اسم مدل اینه:
Wd10EARS
سلام من دیروز رفتم یه هارد وسترن blue 1 tb گرفتم روش زده cashe 32 ضمنان برچسب روش هم آبیه و blue. هم نوشته شده روش. فروشنده هم گفت 7200 هستش. الان که مدلشو سرچ میکنم فقط با اسم green. میاره جایی ننوشته blue هستش. جریانش چیه؟ اسم مدل اینه:
Wd10EARS
سلام .نقل قول:
مدل نامبري كه نوشتيد به هر حال مربوط به هارد ديسكهاي WD Green هست نه WD Blue .
اگر روي سيستمتان بيش از يكعدد هارد ديسك نصب هست و اگر با استفاده از نرم افزار اين مدل نامبر را نوشتيد ؛ در همان نرم افزار بايد ابتدا هارد ديسك مورد نظر را انتخاب (Select) و سپس مدل نامبر را بنويسيد .
نه این مدل نامبری بود که روی هارد نوشته شده.نقل قول:
نرم افاری هست که مشخصا مقدار rpm رو نشون بده؟
مطمئناً WD Green هست (ميتونيد يك عكس از روي هارد ديسك مورد نظر بگيريد و اينجا بذاريد؟) .نقل قول:
از برنامه crystal disk info ميتونيد استفاده كنيد (اگر امكانش هست يك عكس از آن برنامه بگيريد و اينجا بذاريد) .نقل قول:
نرم افاری هست که مشخصا مقدار rpm رو نشون بده؟
هارد wd caviar green در مقایسه با سیگیت برتری داره؟(از لحاظ سرعت)
كدام مدل Seagate ؟ اگر منظورتان سري 7200.14 باشد پس سرعت آن (هم از لحاظ Sequential Transfer rate و هم Access Time) بهتر از WD Green هست .نقل قول:
نكته : چند سالي هست كه كمپاني وسترن ديجيتال از كلمه Caviar استفاده نميكند .
بفرمایید دوست عزیز:نقل قول:
خيلي عجيبه ! طبق اين ديتاشيت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مدل نامبر WD10EARS مربوط به مدلهاي WD Green هست .نقل قول:
نكته جالب : عكس زير مربوط به هارد WD Blue با مدل نامبر WD10EALX (كه 32MB Cache دارد) هست . سوراخ تهويه بر روي درب وجود ندارد كه در قسمت پشت قرار گرفته . در عكسي كه گذاشتيد اين سوراخ روي درب هارد ديسك هست !
به هر حال اگر روي سيستمتان نصب شده با همان برنامه اي كه گفتم (crystal disk info) يك عكس هم بگذاريد تا مشخصات واقعي آن معلوم شود .
بله رو سیستمم نصبه ، اینم عکس از برنامه:
فعلا مشکل اصلیم اینه که میخوام rpm مشخص بشه...
سریال نامبری که روی لیبل نوشته شده یعنی WMAZA1973944 با سریال نامبری که توسط نرم افزار اعلام شده (یعنی WL101262271) یکسان نیست . برچسب موجود بر روی هارد دیسکی که خریدید Fake و تقلبی هست . توصیه میکنم پس بدید (به یکسان نبودن سریال نامبرها و اشتباه بودن مدل نامبر استناد کنید) . اگر هم خواستند در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنند سریالی که توسط نرم افزار اعلام شده را در سایت وارد کنید نه سریال نوشته شده بر روی برچسب که Fake هست . از کجا خریدید ؟نقل قول:
متاسفانه تا زمانیکه برند واقعی و مدل دقیق این مدل مشخص نشود امکانپذیر نیست . نرم افزار هم چیزی را Detect نکرده .نقل قول:
فعلا مشکل اصلیم اینه که میخوام rpm مشخص بشه...
من رو سیستم زیر
pentum d 935
giga 945p-s3
9600 gso
دو تا هارد اینترنال دارم به مرور زمان خریدم سامسونگ 512گیگ و هیتاچی 160گیگ
الان دوباره فضای خالی ندارم
میخوام یه هارد دیگه با ظرفیت 1ترابایت بخرم حداکثر تا 200 تومن
به نظرتون نصب 3 تا هارد باعث کاهش سرعت میشه؟
در صورت خرید هارد اینترنال دوباره ویندوز رو هارد 1ترا نصب میکنم و از هاردهای دیگه واسه ذخیره فیلم و آهنگ و ... استفاده میکنم
ولی خوب زیاد فیلم و سریال میبینم نمیخوام مشکلی برای پخششون پیش بیاد یا سیستم سنگین بشه
بهترین هارد تا 200 تومن چه مدلیه؟سرعت واسم مهمه و ظرفیتش کمتر از 1 نباشه
***یا میتونم یه هارد اکسترنال پرتابل بگیرم تا نهایت 250 و فضای هارد سیستم خالی کنم
به نظرتون اکسترنال بگیرم یا اینترنال؟ هر دو گزینه بهترین معرفی کنید ممنون
ای بابا چ بد...شانس منو...از یه مجتمع تجاری تو کرمانشاه، امروز میبرم پس بدم...ممنون از راهنماییتون.
پس مشکل اصلی که الان میتونم برم و ادعا کنم اینه که،برچسب فیک هست و سریال نامبر دستگاه با سریال نامبر برچسب یکی نیست، درسته؟
برای اینکه مطمئن بشید میتونید از لینک زیر ، هارد دیسک را رجیستر کنید (پس از ساختن یوزر و پسورد) . تاکید میکنم که برای رجیستر کردن ، سریالی که توسط نرم افزار اعلام شده را در سایت وارد کنید نه سریال نوشته شده بر روی برچسب .نقل قول:
همانطوریکه در عکس زیر میبینید دو عدد از هارد دیسکهای اکسترنال خودم را رجیستر کردم و حتی مدت گارانتی باقی مانده را هم نوشته .
اگر رجیستر نشد به دلایل زیر پس بدید.
1. مدل نامبری که روی برچسب هست یعنی WD10EARS مربوط به هارد دیسکهای WD Green هست نه WD Blue (دیتاشیت هارد دیسکهای WD Green را هم گذاشتم) .
2. عدم تطابق سریال نامبر (S/N) نوشته شده بر روی برچسب با Serial Number ارائه شده توسط نرم افزار (که عکس آنرا گذاشتید) .
بهتره که این جمله را بکار نبرید . ممکن هست اطلاعات نوشته شده روی برچسب از جمله مدل نامبر (یعنی WD10EARS) و سریال نامبر (یعنی WMAZA1973944) واقعاً درست باشد و قابلیت رجیستر شدن در سایت وسترن دیجیتال را هم داشته باشد و به دلیل رجیستر شدن هم حرف شما را رد کنند . وسترن دیجیتال علم غیب که ندارد متوجه تناقص بین سریال نامبر روی برچسب و سریال نامبری که توسط نرم افزار Detect شده را بفهمد ! همچنین وسترن دیجیتال علم غیب ندارد که بفهمد مدل نامبر WD10EARS (که مربوط به هارد WD Green هست) روی برچسب آبی رنگ چاپ شده !نقل قول:
ادعا کنم اینه که،برچسب فیک هست
سلام .نقل قول:
در حالت کلی خیر . مگر اینکه یکی از هارد دیسکها مشکلی داشته باشند که و یا اینکه OS و برنامه ها را روی کندترین هارد دیسک نصب کرده باشید. توصیه میکنم OS و برنامه ها را روی هارد دیسکی نصب کنید که سریعترین هست .نقل قول:
به نظرتون نصب 3 تا هارد باعث کاهش سرعت میشه؟
قبل از نصب Win روی هارد دیسک جدید ، پیشنهاد میکنم هارد دیسکهای قدیمی را از سیستم جدا کنید تا دچار مشکلاتی ناشی وجود پارتیشنهای Active و System و Boot در هارد دیسکها بطور جداگانه نشوید (حالت درست این هست که این سه پارتیشن بر روی یک هارد دیسک باشد) .نقل قول:
در صورت خرید هارد اینترنال دوباره ویندوز رو هارد 1ترا نصب میکنم و از هاردهای دیگه واسه ذخیره فیلم و آهنگ و ... استفاده میکنم
اگر به مدت طولانی استفاده میکنید و جابجائی ندارید و فقط میخواهید روی یک سیستم استفاده کنید ، من توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که امنیت و کارائی بیشتری دارد.نقل قول:
***یا میتونم یه هارد اکسترنال پرتابل بگیرم تا نهایت 250 و فضای هارد سیستم خالی کنم
به نظرتون اکسترنال بگیرم یا اینترنال؟ هر دو گزینه بهترین معرفی کنید ممنون
میتونید Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید . البته WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX هم قابل انتخاب هست (مدل اولی سرعت بیشتری دارد) .نقل قول:
بهترین هارد تا 200 تومن چه مدلیه؟سرعت واسم مهمه و ظرفیتش کمتر از 1 نباشه
ممنون دادا فقط یه کلمه ایول داری چنتا از پستای انجمن هارد خوندم واقعا لذت بردم
امروز از کرج همون مدل سیگیت گرفتم 176 تومن قیمتش چطوره؟
اگه امکانش هست به سوالاتم تو این تاپیک جواب بدید ممنون
کیفیت هارد اکسترنال بوفالو چطور هست؟بوفالو ضد ضربه بهتره یا وسترن و سیگیت معمولی؟گارانتی و قیمت 2T بوفالو ؟
سلام
هارد اکسترنال 1 ترا تا 270 هزار تومن چی پیشنهاد میدید؟(از همه نظر عالی باشه)
سلام .نقل قول:
میتونید یکی از دو مدلهای Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra را بخرید . البته نمیتوان گفت که از همه نظر عالی هست ولی مدلهای مناسبی هستند .
1. از لحاظ کیفیت هارد دیسک داخلی بکار رفته ؛ معمولاً تفاوتی بین برندهای اصلی و غیر اصلی وجود ندارد . چون برندهایی مثل ADATA و Silicon Power و Transcend و buffalo و ... تولید کننده هارد دیسک نیستند و از برندهای دیگری (مثل Samsung و WD و Toshiba و Seagate) تامین میکنند . نکته مهم در کیفیت سایر اجزاء از جمله باکس ، کابل ، کانکتورها و ماژول SATA to USB (که فکر نمیکنم مشکلی از نظر کیفیت داشته باشند) و امکانات موجود (مثلاً ضد آب و ضربه بودن) و ... هست.نقل قول:
2. buffalo mini station extreme به خاطر Shockproof (آنتی شوک) بودن نسبت به دو مدل دیگر مزیت بیشتری دارد . البته پیشنهاد میکنم این پست را ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که در مورد هارد دیسکهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم مطالعه کنید .
.
دوستان هاردهای NAS که ظرفیت های بالا دارن استفادشون برای چه کاریه؟ برای ارشیو کردن فیلم پیشنهاد میشه؟ من نیاز به هارد ظرفیت بالا دارم اکثر مواقع هم هم هارد باید به سیستم وصل باشه. ایا این هاردهای NAS رو پیشنهاد میکنید؟
سلام خدمت تمامی دوستان از راهنمایی های بسیار ارزنده تون سپاس اما در نهایت فقط یک اسم و یک راهنمایی مختصر من دنبال یک هارد خوب با قیمت مناسبم همین:n02: