دوستان من نسخه بلک باکس رو نصب کردم.
منتهی وقتی بازی رو اجرا میکنم گرافیک خیلی افتضاحه.
از قسمت تنظیمات هم که میخوام گرافیک رو تنظیم کنم میزان حافظه گرافیک من رو 512 تشخیص میده در حالی که گرافیک من 2 گیگ حافظه اصلی داره!!!!
چی کار کنم؟
Printable View
دوستان من نسخه بلک باکس رو نصب کردم.
منتهی وقتی بازی رو اجرا میکنم گرافیک خیلی افتضاحه.
از قسمت تنظیمات هم که میخوام گرافیک رو تنظیم کنم میزان حافظه گرافیک من رو 512 تشخیص میده در حالی که گرافیک من 2 گیگ حافظه اصلی داره!!!!
چی کار کنم؟
آقا من گرفتم 7 DVD هست. حتما باید Win 7 SP1 باشه؟
----
تو پوشه کرک چند تا آپدیت داره که باید نصب شه. ولی تو پوشه کرک که میرم یه صفحه آبی میاد و ویندوز ری استارت میشه.
برای تغییر میزان حافظه گرافیک همونطور که چند صفحه پیش توضیح دادم وارد محل نصب بازی بشید دنبال فایل notepad به نام commandline بگردید اگر نبود ایجا کنید و داخلش این متن رو بنویسید. کپی نکنید
availablevidmem xxxx-
جای xxxx مقدار حافظه رو بنویسید. مثلا 2048 . خط تیره یا همون dash فراموش نشه.
گرافیکتون رو هم آپدیت کنید به آخرین ورژن
نه لازم نیست حتما سرویس پک داشته باشه. روی xp sp3 هم من تست کردم حتی.نقل قول:
از طریق safe mode ببین باز هم مشکل داری ؟ اگر هم آنتی ویروس فعال داری غیرفعال کن.
همه رو امتحان کردم نشد
بله برای این کرک باید حتما windows 7 sp1 داشته باشی یا اینکه می تونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک استفاده کنی....نقل قول:
همه رو امتحان کردم نشد
سلام
من بازی مکس پین 3 رو خریدم
همه کار هارو انجام میدم ولی بازم میرم تو بازی صفحه ای میاد که میگه باید sign in بشی میاد
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من در این بازی مشکل گرافیک دارم، گرافیک بنده 1gb nvidia 210 هست در حالی که در تنظیمات 512mb نشون میده، و همچنین اگر گرافیک را از medium و 800x600 بالاتر ببرم افت فریم پیدا می کنه! مشکل از کجاست؟! رم بنده 2gb ، ویندوز xp sp3 ، و cpu Intel core 2 duo e6550 2.33ghzهست.
پس دیگه اون آپدیت هایی که تو پوشه کرک ( اون قبلیه) داشت لازم نیست؟
فک کنم که درایو گرافیکتو آپ نکردی!نقل قول:
ویندوزتم دایریکس 11 ساپورت نمیکنه باید se7en بزنی!:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این کرک پسوردش چیه؟
کلا کیبورد رو نمیشناسه!! گیم پدی هم وصل ندارم ...نقل قول:
اینکه کیبورد رو نمیشناسه دیگه قضیه_ش جداست،چون این فایل فقط مربوط به تنظیمات گرافیک بازی میشه!
اگه فقط توی بازی کار نمیکنه ببین توی قسمت option کلیدها چجوری تعریف شدن....ولی اگه اصلا کار نمیکنه که مشکل یه کم عجیب میشه!شاید اگه دسته به pc وصل کردی به خاطر همون باشه ولی اصولا کار نکردن کیبورد توی بازی یه کم غیر معمول هست!
آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟؟؟
سلام.
آقا من رفتم بازی رو گرفتم! 4 تا DVD هست (3 تا 9 و 1 هم 5). یارو گفت موقعه نصب اینترنت و آنتی ویروس قطع کن که کردم! و بازی رو نصب کردم. بعد که نصب تموم شد رفت توی بازی و نوشت که باید به سرور بازی وصل بشه. منم از بازی اومدم بیرون. بعد که سیستم رو ریستارت کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ویندوز ارور میده که تو عکس میبینید. چکار باید بکنم؟
هیچ کرک و فایلی هم تو DVD ها نیست. ویندوز هم 7 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با Safe Mode اجرا میشه وای تو لودینگ اولش گیر میکنه!
دوست عزیز بازیت 2 بار نصبه یا یه بار نصب؟:31::5:نقل قول:
توضیحات بیشتر بدی حل میشه ان شاء الله!
سیستمتم بنویس ....
این کار رو کردم ولی هیچ تغییری نکرد.نقل قول:
دوستان لطفا کمک کنید!
سلام به همه مخصوصا روزه دارا :46: از منم نصبش دو مرحله ای بود اما کرک نداشت لطفا لینک سالم کرک هاش را لطف کنید....
صفحه اول را رفتم دیدم لینک کرک نداره....اگه منظور همون اپدیتاس اونا لینکشون خرابه یعنی نمیشه دانلود کرد
تشکر.
اینجا رو بخون :::نقل قول:
سلام.
آقا من رفتم بازی رو گرفتم! 4 تا DVD هست (3 تا 9 و 1 هم 5). یارو گفت موقعه نصب اینترنت و آنتی ویروس قطع کن که کردم! و بازی رو نصب کردم. بعد که نصب تموم شد رفت توی بازی و نوشت که باید به سرور بازی وصل بشه. منم از بازی اومدم بیرون. بعد که سیستم رو ریستارت کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ویندوز ارور میده که تو عکس میبینید. چکار باید بکنم؟
هیچ کرک و فایلی هم تو DVD ها نیست. ویندوز هم 7 هست.
forum.bazi center.com/thread62432/
دوست عزیز اگه شما صفحه های قبل رو خونده باشی منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم.نقل قول:
این کار رو کردم ولی هیچ تغییری نکرد.
دوستان لطفا کمک کنید!
یعنی گرافیک افتضاح پایین بود و تنظیمات فقط 512 رو میشناخت...
هر کاری هم کردم درست نشد..بهتره تنظیمات را روی high بذاری و بازی کنی..بهتر میشه..
بچه ها واسه من 7 تا dvd بود
نصب که کردم وارد بازی شدم بعد یه اکانت تو بازی ساختم
بعد Enter رو که زدم بازی دائم میگه باید به اینترنت وصل بشم
ممنون میشم یکی کمکم کنه
شرمنده عزیز از بس که این فروم توی لینک دادن اذیت میکنه!!نقل قول:
رمزش همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست(منتها نقطه بین p30 رو حذف کن)
والا برای این دیگه جوابی ندارم چون کاملا غیر طبیعی هست...نمی دونم شما موتور بازی با کیبورد شما مشکل داره اگه یه کیبورد دسته دوم چیزی داری با اونم یه تستی بزن ببین چی میشه!نقل قول:
سه پست بالاتر من رو دنبال کن به کرک میرسی:31:نقل قول:
لام به همه مخصوصا روزه دارا از منم نصبش دو مرحله ای بود اما کرک نداشت لطفا لینک سالم کرک هاش را لطف کنید....
صفحه اول را رفتم دیدم لینک کرک نداره....اگه منظور همون اپدیتاس اونا لینکشون خرابه یعنی نمیشه دانلود کرد
تشکر.
من موندم شما چطوری توی بازی اکانت ساختی!...نکنه بازیت اوریجنال هست:31:نقل قول:
بچه ها واسه من 7 تا dvd بود
نصب که کردم وارد بازی شدم بعد یه اکانت تو بازی ساختم
بعد Enter رو که زدم بازی دائم میگه باید به اینترنت وصل بشم
ممنون میشم یکی کمکم کنه
ولی قانونا شما بعد از نصب باید فولدر profile که فکر کنم باید توی پوشه_ی crack بازی هست رو توی پوشه Social Club کپی کنی...و حتما هم حین بازی اینترنتت قطع باشه!!
بازی من تو قسمت لودینگ داخل بازی میمونه ... :grrr:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
اینوزدم کار نکرد. نصفه نیمه اکسترکت شد! فوقش یه ویندوز عوض میکنم...انشاالله فردا:31:نقل قول:
شرمنده عزیز از بس که این فروم توی لینک دادن اذیت میکنه!!
رمزش همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست(منتها نقطه بین p30 رو حذف کن)
سلام دوستان عزیز.
من دارم نسخه بلک باکس رو دان میکنم. میشه بگید چه کرک و اپدیت هایی رو باید بگیرم ؟؟؟
بی نهایت ممنون
شما باید آپدیتهای لازم بازیرو نصب کنید...ضمنا حتما حین بازی باید از نت جدا باشید اگر هم خواستید میتونید اپدیتها رو از این لینک بگیرید(فقط نقطه بین p30 رو حذف کنید):نقل قول:
بازی من تو قسمت لودینگ داخل بازی میمونه ...
محتوای مخفی:
شما هم برای دریافت کرک و اپدیت باز میتونید با لینک بالا مراجعه کنید...نقل قول:
دوستان ببخشید ماله من یه جایی رسیده که ایمیل میخاد وقتی میزنم میگه باید به اینترنت وصل باشی
تو قسمت هلپ بازی هم گفته بود به اینترنت وصل نباشید
ایا برای تایید ایمیل باید به اینترنت وصل باشم ؟؟؟
سلام من امروز این بازیو خریدم بعد از نصب بازی و نصب پچ اپدیت و ریختن کرک تو بازی بهم میگه که برای اجرای بازی باید اول به اینترنت وصل شی...
الان دیدم یه فایل دیگه تو پوشه کرک به اسمه لانچر داره که وقیتی میخوام اجراش کنم این ارور رو میده...
چی کارش باید بکنم؟؟؟
دوست عزیز تو فک کنم باید از تو پوشه ی نصب یه لانچر پیدا کنی!نقل قول:
اینی که باز کردی فک کنم فایل اشتباه ستاپ هست!
تو دیویدیه آخر بازی این فولدر ها هست...نقل قول:
اینا فایلای داخل فولدر آپدیته...
اینام تو فولدر نیو کرکن...
من اون فایل پچ پدیت رو نصب کردم بعدش اومدم لانچررو نصب کنم اون ارور پست قبل رو داد،کرک رو کپی کردم الان میرم داخل بازی این ارور رو میده....
من اینو چی کارش کنم؟؟؟
چه جوری بازی رو پاک کنم؟؟؟نه تو کنترل پنل اومده نهتو فولدری که توش نصبه فایله آنیستال داره...
ممنون
تو کرک بازی یه پوشه پروفایل هستش که باید تو محل سیو بازی کپی بشه ، بعد کپی دیگه دیگه ثبت نام لازم نیستنقل قول:
رفیق کپی کردم ...ولی یه چیزی وقتی کپی کردم اصلا فایلی شبیه این نبود که مثلا ارور بده و بگه این فایل قبلا بوده ؟نقل قول:
ایا ماله شما هم همین طوری بوده ؟
فایلی نخواهد بود که بخواد با اون پروفایل قاطی بشه...واسه همه اینجوریه..فقط یه پوشه پروفایل هست که کپی می کنی اونجا که باید کپی می کردی...نقل قول:
رفیق کپی کردم ...ولی یه چیزی وقتی کپی کردم اصلا فایلی شبیه این نبود که مثلا ارور بده و بگه این فایل قبلا بوده ؟
ایا ماله شما هم همین طوری بوده ؟
Xfati جان من تو این مسیر پروفایلو کپی کردم درست شد
C:\Users\Amir\Documents\Rockstar Games\Social Club
گرفتی؟ نباید بری تو پوشه max payne 3 . راهنما اشتباه گفته...
تموم فایلهای موجود توی پوشه نیو کرک رو توی پوشه_ی اصلی بازی copy &replace و آپدیتها رو هم نصب کن....نقل قول:
احتمالا توی پوشه_ی کرک بازی یه فایل هم به اسم profile وجود داره که باید توی مسیر زیر کپی کنی...
وحتما هم قبل از اجرای بازی باید از نت جدا بشی....کد:Documents\Rockstar Games\Social Club
با این اوصاف باید راحت بتونی بازی رو جرا کنی و اگه اجرا نشه ممکنه کرک مشکل داشته باشه و اگر خواستی میتونی کرک و پچ آپدیت سالم رو از آدرس پست قبلی من بگیری...
دوستان این بازی رو PC من تیک میزنه. لپ تاپم ویندوز 7 SP1 نیست. راهی نداره که رو اون نصبش کنم؟
چه جوریبازی رو پاک کنم؟؟؟
میخوام دوباره از اول نصب کنم...
اگه ویندوز 7 هست از تو control panel و توprograms and features میتونی پاکش کنینقل قول:
نیست اگه بود که مشکلی نبود...نقل قول:
تو فولدرشم آنیستال نداره...
آره مال منم همینطور بود ... بعد کپی دیگه ثبت نام نخواست و رفت تو بازینقل قول: