سلام بر دوستان این تاپیک،
من به علت نیاز مالی میخوام لب تابم را ( asus n56vv ) بفروشم حدودا 2 یا سه ماهه خریدم لب تاب کاملا نو و سالم هست (کارانتیش هم24 ماهه آوات هست) اگر کسی خواست پیام بده قیمتش را هم کنار میام.
Printable View
سلام بر دوستان این تاپیک،
من به علت نیاز مالی میخوام لب تابم را ( asus n56vv ) بفروشم حدودا 2 یا سه ماهه خریدم لب تاب کاملا نو و سالم هست (کارانتیش هم24 ماهه آوات هست) اگر کسی خواست پیام بده قیمتش را هم کنار میام.
من خیلی با لپ تاپ بازی یا کار سنگین نمیکنم . معمولا فیفا هست که بازی سبکی هست نسبتاً و اکثرا اصلا دمای لپتاپ با حالت عادی ش فرقی نمیکنه و گاهی هم موست وانتد که خب اون سنگین تره و یکمی فشار میاره به لپ تاپ .نقل قول:
ولی خب وقتایی لپ تاپ داغ میکنه و فن خودش با دور بالا کار میکنه با روشن کردن کول پد تاثیرش رو میشه حس کرد چون بعد از چند دقیقه فن سیستم دورش کم میشه و خنک میشه
منم بعد از کلی تحقیق اینو گرفتم . میخاستم آلترا رو بگیرم که نداشت و همین معمولیشو گرفتم که خب جز فن های قدرتمند بازار هست . مشخصات دستگاه اعم از میزان هوایی که دمیده میشه و غیره رو هم تو نت میتونی ببینی
-----
در مورد صداش هم باید بگم که خب زیاده صداش ، البته هنگامی که شما داری بازی میکنی معمولا صدای بازی توجه شما رو جلب میکنه و چندان اذیت کننده نیست ولی موقع کار در محیط ساکت مثلا رندرینگ و کارهای محاسباتی ، صداش زیاد هست که خب من تو این مورد دوم اصلا روشنش نمیکنم چون از این استفاده ها خیلی کم دارم
----
تا حالا با شارژر وصلش نکردم ، چون لپ تاپ اکثرا به برق وصله و موقع کار با باتری از کول پد استفاده نمیکنم
شما هم اگه بخای کار سنگین مثل بازی و ... داشته باشی بهتره لپ تاپ به برق وصل باشه نه فقط باتری
----
درسته که فروشنده ها همیشه سعی در فروختن جنسشون دارن ولی به قول یکیشون میگفت : شما 3 - 4 میلیون پول لپتاپ دادی الان هم یه مدل خوب از کول پد بگیر که بتونه لپ تاب رو خنک کنه
شما هم با توجه به کاری که از دستگاهت میکشی یه مدل مناسب انتخاب کن .
مینی رو ندیدم از نزدیک ولی یه مقایسه ای بین دوتاش داشته باش و ببین اختلاف قیمتشون منطقی هست یا نه و بعد انتخاب کن کدوم به کار شما بهتر میاد
دوستان این مدل n 56dY چیه ؟قیمت اش 3400 است---کسی داره ؟؟؟؟
تا حالا نشنیدم تو کدوم سایت دیدی؟نقل قول:
این مدل جز معدود مدل ها در خانواده N56 هستش که نوع صفحش IPS است و مشخصات خیلی خوبی هم داره ولی ایرادی که به نظره من ایراده بزرگی هم هست استفاده از CPU AMD در این مدل و عدم استفاده از CPU INTEL ...نقل قول:
سلام به دوستان
کسانی که آبدیت کردن به 8.1 به نظرتون بهتر میشه یا نه؟
راستی کسی تونست آقیس ارجینال که روش هست رو کرک یا فعال کنه؟( N56jr)
سلام ،
1- بله عالی میشه :n02:
2- بله من به صورت ارجینال با اسکایپ فعالش کردم آسون هم بود اگه خواستید بگید آموزشش رو قرار بدم :n16:
نقل قول:
آره دوست عزیز اگه امکانش هست توضیح بده چون تا حالا با اسکایپ کار نکردم بعد یه سوال دائمی میشه یا نسخه تریال 30 روزه ؟؟؟
سلام دوستان
فرق asus n 56 jn با vm,vz,jr چیه؟
بعد اینا موس و کیف همراهشون دارند؟
چون من یه ویدیو unboxing دیدم انگار کیف و موس توش نیست ولی تو یه سری سایت نوشته به همراه موس و کیف اورجنیال ایسوس
کیفش همون کیف لپتاپ هست دیگه؟
jn گرافیکش ضعیفه و 64 بیتیه . سعی کن حتما سری jr بگیری چون گرافیکش فوق العاده هست. سری gtx760 هست گرافیکش. اما اون gt840 هست که ضعیفه.
سلام. یکی از فرق های مهمش خب اینکه به تازگی منتشر شده و تمامی مشخصاتش جدیده!نقل قول:
بله همراش کیف و موس مخصوص هست !
من خودم پارسال مدل n56vm با پردازنده i5 رو خریداری کردم. همه اقلام همراه لپ تاپ بود.
موفق باشید.:n12:
نقل قول:
سلام دوست عزیز.من میخواستم لپتاپ بگیرم که نظرم روی hp probook450 بودش.حالا بنظر شما می ارزه که n56jn بخرم?jr نمیخوام چون بودجم در حد اچ پیه ولی خوب دارم ته زور جیبمو میزنم دیگه.امروز زنگ زدم یه مغازه تو کرمونشا 3200میداد.یه مغازه هم 3300.y510 هم دوست ندارم بخرم چون کلا از مارکش خوشم نمیاد.حالا لطفا راهنماییم کنین.من میخوام 4-5 سال 3dmax کار کنم بعدشم به عنوان آرشیو اطلاعات ازش استفاده کنم....
سلام
امروز N56JN رو با گرافیک 840 گرفتم. طرف امده روش ویندوز 8 نصب کرده . تمام درایوراش هم نصب میشه از طریق دی وی دی ولی این دکمه ی سمت چپ بالایی کار نمیکنه البته دی وی دی هم اتورانش نمیاد بالا!
باید ویندوز 8.1 نصب کنم؟
کدوم برنامه باید نصب کنم تا این دکمه کار کنه.
دکمه ای که اونور دکمه پاور هست رو می گم.
درضمن واقعا لب تاپ خوبیه. خیلی راضیم. فقط یه اس اس دی کم داره.
سلام دوست عزیز.لطفا یه توضیح از کارایی لپتاپ بده.نقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
والا تازه امروز گرفتم
سی پی یو فوق العاده قدرتمندی داره
بدنه لب تاپ در حالت عادی اصلا گرم هم نمیشه
خیلی هم روونه
کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه به خاطر فول اچ دی بودنش
به نظر میرسه که میخوای 3DSmax کار کنی پس حتما باید یه لپ تاب قوی بخری
منم مثل شما محدودیت بودجه داشتم ولی دلم رو به دریا زدم و N56 رو گرفتم در حالی که مقداریشم باید اقساطی بدم. واقعا از انتخابم راضیم.
کیفیت صداشم هم خیلی خوبه البته انتظار من بیشتر از این بود ولی خب نصبت به لب تاپ های دیگه واقعا کیفیت صدای خوبی داره.
اگه سوالی بود در خدمتم:n12:
الان برنامشو از سایت خود ایسوز دانلود کردم و نصب کردم درست شد!!!!نقل قول:
تنکس
مبارک باشه. ایشالا که فنش بچرخه.....نقل قول:
اقا یه چنتا سوال
توی کارای سنگین صدای دستگاه یا صدای فنش چقده؟ جوری هست که جلب توجه کنه؟
مقدار گرماش چی؟ زیاده ؟ کمه؟ معمولیه؟
راستی قیمتش چقدر بود؟ از کجا گرفتی؟
ممنون
قربونتنقل قول:
در حالت عادی که صدا نداره و دماش به این صورته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان امدم 4 تا فایل رو همزمان با هم کانورت کردم این نتیجه ها بدست امد:
صدای فنش بدک نیست و کاملا شنیده میشه. یعنی بیشتر صدای باد میاد تا صدای خود موتور فن. یه خوبی داره این حرارتی که تولید میشه اصلا روی کیبورد حس نمیشه.
قیمت هم والا بخاطر کمبود بودجه مجبور شدم شرایطی بگبرم که گرون وایساد ولی اگه تو شهر خودمون میخواستم نقد بگیرم 3350 بعلاوه 50 نصب ویندوز میشد 3400 تومن.
دوست عزیز ممنون.زحمت افتادین.حالا من هر چی بگیرم حتما یدونه ریویو درست و حسابی ازش میزارم......
سلام دوستان
منم 2هفتس این مدل n56jn رو گرفتم.فقط یه مشکلی دارم اینکه خیلی داغ میکنه تاچ پدش .همچنین قسمت سمت راست تاچ پد هم به همین صورت. نمیدونم چیکار کنم.مشکل از چیه؟
راستی اون دوستمون با چی دما رو اندازه گرفتن؟
برا من تاچ پدش یه کوچولو گرم میشه ولی داغ نمیکنه البته در کارهای عادینقل قول:
قسمت راستش هم که فکر کنم HDD هست برا من همیشه خنکه ولی بعضی وقتها هم گرمه!!! این چیزا عادیه انقدر حساس نباشید:n06:
اسم برنامه هم cpuid hardware monitor هست. شما هم یه دما رو اندازه بگیر اینجا برا مون بزار:n01:
والا دوست عزیز دماش 68 هست. اصلا تاچ پد انقدر داغ میکنه که اگه دست رو روش بزاری ،اذیت میشی. نمیدونم چشه. احساس میکنم مشکلی داره.راستی در جاهای خیلی ساکت، بعضی وقت ها صداهای عجیبی از هارد میاد. صدای تیک تیک سریع.
مال شما هم اینطوریه؟
دمای هارد 68 هست؟ یا دمای CPU؟نقل قول:
من گوشم رو میزارم رو لپ تاب این صدای تیک تیک رو میشنوم که صدای هد هارد باید باشه. عادیه چیز خاصی نیست. PC خونه که انقدر صدای هد زدن هاردش زیاده که هرکی تو اتاق باشه میشنوه:n26:
این لب تاپ با یه اس اس دی فوق العاده میشه.:n20:
دوست عزیز منظورتون از اس اس دی چیه؟من نمیدونم چیه!!!
دیسک سخت هستنقل قول:
هارد نیست ولی میتونی با سرعت بالا داخلش اطلاعات بریزیو استفاده کنی
SSD رو به جای هارد کامپیوتر میزارن که سرعت انتقال اطلاعاتش خیلی بالاست. که مثلا تو بوت ویندوز 4 برابر سرعت بیشتر میشه!!!!!!!!! البته فیمت خیلی بالایی هم دارن.
یه سوال:
شما تنظیمات صدای کامپیوتر رو چجوری میزارین؟
برای خودتون هم بزارید اینجا ببینیم تو کدوم تنظیمات کیفیت صدا بهتر میشه!!!
من اینتوری گذاشتم:
این نرم افزار فوق العاده هست.
آپشن های بالایی رو دست نزدید. پایینی ها رو همزمان با پخشه یک آهنگ، تست کنید و به تنظیمات آرمانی خودتون برسی.
والا دوست عزیز من اصلا به این تنظیمات دست نزدم.فقط این رو خدمتتون بگم که : bass برای بم کردن صداست. treble برای زیر کردن صداست. همین رو میدونم
سلام دوستان
منم گفتم یه نقدی بنویسم شاید دوستانی که دنبال این لپ تاب میگردند بدردشون بخوره.
من N56JN با گرافیک 840 رو گرفتم.
1- کیفیت مانیتورش با اینکه IPS نیست و از سری پنلهای TN هست بسیار با کیفیت هست و واقعا با بقیه پنلهای TN برندهای دیگه مثل لنوو و اچ پی واقعا فرق داره. زاویه دید خیلی خوبی داره و هم اینکه فول اچ دیه. عمق رنگ مشکیش فوق العاده هست. نور صفحه هم عالیه و توی روز روی 70 - 80% نور خیلی راحت میتونید استفاده کنید. صفحه ماتش هم عالیه.
2- کیفیت اسپیکرهاش هم واقعا عالیه بلندی صدای خوبی داره ساب ووفرش واقعا عالیه و وقتی تفاوتش رو میفهمید که یه اهنگ در حال پخش باشه و بعد فیشش رو بکنید میبینید چقدر کمبودش حس میشه. بیس نمیزنه فقط تولید صدای بم میکنه.
3-خیلی کم داغ میشه حتی تو کارهای سنگین ولی خب بعضیها میگن تاچ پدش داغ میشه ولی برای من اینتوری نیست.
4-کیفیت بدنه هم خوب هست. اثر انگشت هم پش درب مانیتور میمونه.
5- لگوی ASUS که پشت لب تاپ هست واقعا زیباست.
6- تعداد پرتهاش هم عالیه و از نظر پرت کمبود احساس نمیکنید.
7- کیبورد هم عالیه برای من فارسی هست. بک لایتش خیلی خوبه ولی یکی از عیبهاش اینه که نور از زیر کلیدها معلوم میشه اینم به خاطر فاصله ای که کلیدها از بدنه لپ تاب دارند.
8- کمبود یک SSD در کنار این سخت افزار عالی خیلی حس میشه. با این حال روی ویندوز 8 تو 8ثانیه بالا میاد. البته حدود چندثانیه هم طول میکشه که هارد به حالت عادی برسه وبرنامه ها لود بشن. کلا حدود 20 ثانیه ویندوز کامل بالا میاد.
9- باتریش هم خوبه حدود 3.5 تا 4 ساعت برای کارهای عادی جواب میده.
10- تاچ پد هم خیلی خوب و بزرگه .از دستورهای 2 و 3 انگشتی خیلی خوب بر میاد. گوشه های تاچ پد هم از بدنه فاصله نداره و گرد و غبار داخلش نمیره.
11- وزن لپ تاپ خیلی زیاده برای کسی که خیلی سیستم رو اینور اونور میبره کمی سخته!!!!!
12- درایورها هم خیلی راحت نصب میشن و اصلا مشکل ساز نیستند.
13- ایستنت کِی هم یه چیزیه فقط برای قشنگی زیاد بدرد نمیخوره و فقط میشه براش یه گزینه خاص رو تعریف کرد.
14- هارد هم هیچ گونه صدایی نمیده .
15- وای فای هم خیلی عالیه قدرت بسیار خوبی داره.
16- وبکم هم کیفیت خوبی داره میکروفون داخلیش هم خیلی قویه.
17- بلوتوثش هم سرعت بالایی داره
18- همراش کیف و موس هست. که کیف و کارتن اصلی لب تاپ داخل یه کارتن در کنار هم دیگه هستند.
19- یه چیز جالب: روی خود بدنه لب تاپ لیبل گرافیک GTX760 خورده ولی واقعیش مدل 840M بود که خب حواستون باشه سرتون کلاه نره.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
اگر چیز خاصی پیدا کردم تو همین پست اضافه میکنم
:n16:
دوست عزیز از گرافیکش راضی هستید؟ چون من زیاد باهاش بازی سنگین نکردمنقل قول:
راستی مشکل داغ کردن رو شکر خدا حل کردم.تو محیط های گرم یه کتاب زیرش میزارم و راحت استفاده میکنم بدون داغ کردن تاچ پد.
یه عیب دیگش از نظر من اینه که دکمه های کیبوردش زیاد محکم نیست
والا اهل بازی نیستم دنبال یه بازی میگردم تست کنم ببینم چجوریاست.نقل قول:
دقیقا دکمه هاش زیاد محکم نیست. البته اگه قصد کندنش باشه:n02: ولی خب خیلی تایپ باهاش کیفی میده:n02:
دوستان پنل اصلی صفحه نمایش n56jr گیر میاد؟!! من صفحم آب ریخته پکیده!!! الان سفارش دادم 450 تومن!! اگر دیدم اصلیه اینجا اطلاع میدم واسه نفرهای بعدی پس از خودم :n02:
860 گرافیک قدرتمندیه و مشکل خاصی باهاش نخواهید داشت اما اگر خیلی دیگه حساس هستید و میخواید خیالتون کلا راحت بشه گرافیک 760gtx رو مثل من بخرید که فوق العادست . تا الان بتلفلد 4 .. کال آو دیوتی جدید و sniper elitte 3 رو در حالت ultra بدون افت فریم بازی کردم .نقل قول:
سلام من تازه مدل n56 jr خریدم با قیمت 3280000 تومان- فوق العادست همه چیز تمومه
خیلی حساس دقیقم بعد از 2 ماه تحقیق و بررسی حتی با اینکه فقط 2500 پول داشتم ولی تصمیم گرفتم اینو بخرم چون هیچ نقصی جز وزنش نداره
واقعا ارزش خرید داره سنگین ترین کارهارو به راحتی انجام میده
وزنش به علت بدنه آلمینیومی محکمشه 2700 گرم هستش
فقط یه مشکلی هست حتی اگر شارژش 100% باشه و به شارژر هم وصل باشه با هر بار روشن شدنش 1 درصد از شارژش کم میشه! این مشکل طبیعیه؟
5 بار که روشن بشه به 95 در صد میرسه و باطری شرو ع به شارژ میکنه
یعنی حتی اگر نخوام از باطری استفاده کنم به 95 که رسید شروع به شارژ شدن میکنه که مجبورم شارژر رو قطع کنم و بذارم باطری کامل استفاده شه و باز دوباره تا 100 شارژ شهشما نرم افزاری میشناسید که وقتی شارژ باطری به 60 درصد رسید باطری شروع به شارژ کنه؟
این موضوع خیلی روی اعصاب منه آخه نمیتونم چند روز مداوم فقط از برق استفاده کنم و از عمر باطری هم کم میکنه:n28:
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
دوستانی که مدل n56jr رو خریدن میشه بگن کیفیت تصویرش چجوره؟ در حالت افقی و عمودی مات نمیشه و کیفیت کم نمیشه؟ من بین این و n550jk موندم. میخوام ببینم این مدلم مثل n550jk خیلی داغ میکنه؟ و اگر آره کدوم قسمت کیبرد؟ 1میلیون فرق قیمتشونه اگر این مدل کیفیت نمایش خوبی داشته باشه و گرم نکنه و قدرت خوبی داشته باشه همینو میگیرم. در ضمن گارانتی ویستا چطوره؟ این مدلو یعنی n56jr با گارانتی ویستا 3250 چطوره؟ گرونه یا خوبه؟ درباره n550jk هم بگید ممنون میشم.
نگران نباش حاجی لپ تاپ های سری جدید ایسوس بعد اینکه باطری 100 % شارژ شد تا قبل اینکه به 94 % برسه دیگه شارژش نمی کنه یعنی از برق شهر استفاده می کنه .. واسه همین مشکل خاصی پیش نمیاد.نقل قول:
این موضوع خیلی روی اعصاب منه آخه نمیتونم چند روز مداوم فقط از برق استفاده کنم و از عمر باطری هم کم میکنه
میتونی Wear Level دستگاه رو هم بعد اینکه چند روز اینجوری کار کرد با قبلش مقایسه کنی ببینی که شاید فرقشون در حد چند صدم درصد باشه .
کسی خونه نیست؟نقل قول:
نقل قول:من N56JN رو گرفتم.نقل قول:
کیفیت تصویرش عالیه
اصلا مشکل دید از بغل رو مثل بقیه لپ تاپ ها نداری ولی خب در حد IPS نیست.
n550 که والا از نزدیک ندیدم. ولی خب هر سیستم پر قدرتی داغ میکنه.
گارنتی منم ویستا. والا نمیدونم چجوریه و امیدوارم اصلا بهش احتیاج نشه
قیمتی که دادی عالیه
ممنون از جوابتون. یه سوال دیگم داشتم و اونم اینکه مادربورد این دو مدل یکی هست؟ یعنی واسه نصب ssd سرعت یکیه و sata3 هستن؟ اگر n550 sata3 باشه و این n56 sata2 فک کنم همون n550 بهتر باشه. ممنون میشم کسی بدونه اینم جواب بده. احتمالا اوایل برج 6 یه هفته دیگه تقریبا بگیرم یکیشو دیگه. زودتر جواب بدین دوستان ممنون میشمنقل قول:
دوست عزیز الان دیگه فکر نکنم لپتاپی تولید بشه که ساتا۳ نداشته باشه!نقل قول:
هم N56 و هم N550 از چیپست Intel® HM86 Express Chipse استفاده می کنن. و این چیپست تا ۴ تا ساتا۳ رو ساپورت میکنه.