دمت گرم تو قرنطینه بود
فقط دوباره اسکن کردم اوردشون
چی رو بزنم پاکشون کنه؟
دمت گرم تو قرنطینه بود
فقط دوباره اسکن کردم اوردشون
چی رو بزنم پاکشون کنه؟
و مشکل جدید:|
اپدیت اولیه که داشت میشد قطع شد دوباره که زدم همینجوری مونده نت هیچ موردی نداره:|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرنطینه کرده بود دوباره اسکن کردی اوردشون؟!!!نقل قول:
نه مشگلی نداره stop update رو بزن چون اپدیت اتوماتیک روشنه خودش اپدیت میشهنقل قول:
نه فکر میکردم اونان:دینقل قول:
جدید بودن
واینک اپدیت انلاین نشد هرکاری کردم
افلاینش رو که دانلود کردم نصب کردم هنگید زا سایت خودش دانلود کردم:|
بیخیالش شدم
میدونم چه ویروسایی داره ویندوزم یعنی خودم ویروسیش کردم:|
میشینم ونه دونه برای نود میفرستم
کلا اپدیت اولیه بیت خیلی سخت انجام میگیره نمیدونم چرانقل قول:
شما با مالوربایت یک بار فول اسکن بکنید احتمالا کار شمارو را میندازه
سلام
من از bitdefender total security 2013 استفاده می کنم
آپدیت آفلاین را از سایتش گرفتم و و قتی نصب می کنم ای پیغام را می دهد :
some installation files are corrupt
please download a fresh copy and retry this installation
بهتره افلاین اپدیت نکنید و انلاین اپدیت کنید خیلی بهتره .نقل قول:
1- اگه ویروس داشته باشی احتمال اینکه اپدیت افلاین رو خراب کنه زیاده
2- با اپدیت افلاین فقط دیتابیس بروز میشه و خود برنامه بروز نمیشه
3-اپدیت انلاین رو هروقت میتونی کلیک کنی اپدیت بشه ولی اپدیت افلاین رو باید جمعه شب دانلود کنی
و...
خوب مگه نمیشه قبلش ویروس یابی کرد ؟نقل قول:
1- اگه ویروس داشته باشی احتمال اینکه اپدیت افلاین رو خراب کنه زیاده
من حتی یک هفته قبل به صورت ان لاین به روز رسانی کرده بودم ولی می خواستم این دفعه آفلاین باشه . در ضمن بعضی از سیستم ها ارتباط با اینترنت ندارند .
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید ؟نقل قول:
با اپدیت افلاین فقط دیتابیس بروز میشه و خود برنامه بروز نمیشه
یعنی با این کار در عمل ویروس یابی اختلال ایجاد می شود یا اینکه بعضی از امکانات به برنامه اضافه نمیشه ؟
حالا یعنی ویروس نمیذاره این عمل انجام بشه ؟
من روی یک سیستم دیگر تست کردم ولی همین مشکل را داشت.
سیستم هایی که اینترنت انها قطع است را چه کار کنم ؟
با آپدیت انلاین کرک لو نمی رود ؟
والا من دیشب که دانلود کردم
نصبش کردم موردی نداشتپیه دفعه هنگید انتی ویروس گفت باید ریست بشه سیستم
ریست کردینم وراد که شدم اصلا بیت اجرا نشد:|
همون رو نوشت و یه چیزی باید فیکس بشه نمیدونمچی چی کلا اجراش کردم بازش که کردم رفت خودش رو اپدیت کنه و حجم دیافتی فایل که قبل از ااپدیت افلاین بود تغییر نکرد و همونقدر وبد که یه دفعه انتی ویروس قرمز شد:|
گرفتم پاکش کردم ویندوز عوض کردم از تو فلش انتی ویروس کاسپر نصب کردم اپدیت اولیش 65مگابایت یه ویروس کشی کامل بدون هچ ویروسی بود سیستم دیشب 7تا بیت کشت در حال بدون اپدیت ا ولیه
دیگه سیستم سرعت و همه چیزش خوب شد:|
درکل افلاین اصلا این انتی ویروس رواپدیت نکنین کلا خراب میکنه
میشه ویروس یابی کرد ولی بدون اپدیت ویروس های جدید رو نمیشناسهنقل قول:
ما دو نوع اپدیت داریم امضا و خود انتی مثل هوش مصنوعی و رفع باگ و فایروال و ...
اپدیت افلاین فقط امضا هست .
بعد اگه سیستم شما به اینترنت متصل نیست من این انتی رو به شما پیشنهاد نمیکنم
اگه کرکش خوب و جدید باشه انلاین هم اپدیت میشه ولی زود میفهمن و بیشتر کرک ها اگر انلاین اپدیت کنی کلیدت از بین میره ینی کرکش میپره
اصلا به هیچ عنوان انتی کرکی رو پیشنهاد نمیدم بهت میگم برو یک انتی رایگان نصب کن ولی انتی رو کرک نکن اگه به سیستمت و امنیتت اهمیت میدی
یک راهی تو اینترنت دیدم که می گفت حجم آپدیت آنلاین را کاهش می دهد و اون استفاده از رجیستری است .
آیا این راه خوبی هست ؟
اونوقت معلوم نیست مشکل از کجاست؟
امروز 400 مگ اینترنت سکوریتی بیت رو دانلود کردم حالا هم میخواد 200 مگ آپدیت کنه :n15:
چه خبره 600 مگ واسه آنتی ویروس ؟ + سرعت آپدیت پایین
لمروز برا کاسپر هم یکم زاد بود نمیدونم چرا:|نقل قول:
سلام دوستان
این روش حل مصرف پهنای باند اینترنت که مال 2014 رو گذاشتین رو 2013 هم جواب میده؟؟
با تشکر
ببخشید کدوم روش؟نقل قول:
من یه سرچی کردم نتونستم چیزی پیدا کنم
نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟!!!
نه دوست عزیز کرک نداره برای امنیت خودت میگمنقل قول:
اولا من 2013 دارم و پهنای باندم الکی توسط بیت مصرف نمیشه فقط برای اپدیت کردن که روزی 5 تا 15 مگ هستنقل قول:
حدودا ماهی 400 مگ مصرف میکنه
دوما باید جواب بده چون تنظیمات 2013 با 2014 زیاد فرقی نکرده
من بیت دفندر موبایل سکیوریتی خریدم لایسنس اورجینال الان وقتی تو تنظیمات روی upgrade to premiumکلیک میکنم مینویسه your bitdefender account need to be validated.........چی کار کنم؟درضمن اکانت بیت دفندر هم دارم
سلام دوستان
من Total Security 2013 دارم الان ، بعد میخواستم بدونم لایسنس این محصول روی windows 8 security قابل استفاده هست یا خیر و یا اینکه امکان تغییر لایسنس به لایسنس محصول دیگر هست یا خیر؟!!
نقل قول:
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم ، یه بیت دیفندر یک ساله سه کاربره گرفتم و الان روی سه تا سیستم نصب کردم ولی هر کدوم 270 مگ میخاد دانلود کنه .
از لینک زیر نسخه های جدید رو گرفتم ولی بازم فایده نداره و میخاد آپدیت کنه .
من که اصلا با این آنتی ویروس حال نکردم ولی هیچ راه حلی وجود نداره این اپدیت مسخره رو از بین برد ؟
سلام رو windows 8 کار مکینه و اینکه فکر نمیکنم بشه لانسیسش رو عوض به محصول دیگری کردنقل قول:
از کجا خریدی ؟نقل قول:
دوم نه نمیشه اپدیتش رو از بین برد مثل این میمونه که بگی نمیشه این ماشین بنزین نخوره :n02:
شما باید قبل از خرید یک ماه تستش میکردید و بعد در صورت راضی بودن میخردید پس مشگل خود شما بود
4_ اینکه فقط اپدیت اولیه سنگین هست و یعد از اون سبک میشه ولی نه به اندازه انتی های دیگه یعنی کلا نسبت انتی های دیگه اپدیتش سنگین تره
از نمایشگاه بازی های رایانه ایی گرفتم . تخفیف خوبی میداد منم گرفتم . قبلش کویک هیل داشتم که واقعا راضی بودم ولی از این نه .نقل قول:
من مشکلی با اپدیت ندارم ، فقط نمیدونم چرا این قدر سرعتش پایینه ، راهی نیست اپدیت رو جداگونه از سایتی بگیریم ?
سرعت چیش پایینه ؟نقل قول:
نه نمیشه جور دیگه اپدیت کرد بهترینش همین اپدیت انلاین هست . اپدیت افلاین داره که از نسخه 2013 رو چندین کامپیوتر تست کردم ولی کار نکرد . نمیدونم چرا .
کویک هل که یکی از ضعیف ترین انتی هاست . در انتخاب انتی ویروس خودتون دقت کنید .
سرعت دانلود نسخه انلاین پایینه دیگه ، یعنی منی که سرعت دانلودم 100 KB هست وقتی میزنم بیت دیفندر آپدیت بشه بعد ده دقیقه بزور سه چهار مگ دانلود میکنه .نقل قول:
در مورد quick heal شاید خیلی معروف نباشه ولی خداییش هم خوب آپدیت میشد هم اینکه من شش ماهی که ازش استفاده کردم از همه چیزش راضی بودم و از همه مهمتر اینکه کار کردن باهاش خیلی ساده هست مثل ESET . این بیت دیفندر اصلا منوهاش و آیکون هاش این قدر زیاده که آدم واقعا گیج میشه و اینو خوده نمایندگی که ازشون خریدم هم قبول دارن که خیلی منوی شلوغ پلوغی داره .
دوستان من نسخه windows 8 security رو نصب کردم.حالا اگه از لینک زیر آپدیت رو بگیرم ، اپدیت میشه؟! یا باید باز 200 مگ آپدیت شه؟!
اینجا که اپدیت افلاین نسخه windows 8 security رو نداره . چیرو میخوای دانلود کنی ؟!!!نقل قول:
بنظر من انلاین اپدیت کن .
زیاد دقت نکن به سرعت اپدیت بیت دفندر یک چیزی داره وقتی با سرعت کم دانلود میکنه خودش اتوماتیک فایل هارو به چند قسمت تقسیم میکنه مثلا 200 مگ رو به 5 قسمت 40 مگابایتی دانلود میکنه و اخر سر که اپدیت کامل شد میگه ریستارت کنید و تمامنقل قول:
وفقط هم اپدیت اولیه اینجوری هست و فکر میکنم بقیه انتی ها هم اپدیت اولیه زیادی دارن .
و اینکه بحث من سر معروف بودن quick heal نبود حاضرم شرط ببندم بیت دفندر اپدیت نشده از quick heal اپدیت شده محافظت بیشتری میکنه .
quick heal یک انتی ویروس هندی سطح پایین هست این نظر منه حالا شما میتونی از بزرگان اینجا هم سوال بکنی ببینی اونا چی میگن
سلام
من نسخه windows 8 security رو نصب کردم.فایروال این برنامه مد داره به نام paranoid که هر وقت برنامه ای می خواد به اینترنت متصل شه پیغام میده .ولی الان جاوا رو نصب کردم دیدم خودش rule اضافه کرده و اجازه دسترسی داده.به نظرتون باگ نیست؟ شاید جاوا چون شناخته شده هست این کار رو کرده!!! ولی اصولا باید هشدار فایروال بیاد و کاربر تصمیم بگیره!
windows 8 security رو نمیدونم ولی توتال باید سوال کنه و سوال میکنه . شما از rule درش بیار ببین باز با روشن یودن paranoid بدون اجازه میره تو ruleنقل قول:
از قسمت Rule حذف کردم این دفعه سوال می پرسه ولی خوب مهم دفعه اوله.این قابلیت در آنتی ویروس نود خیلی خوب پیاده سازی شده (اصلا خودش rule نمی سازه). این قابلیت از این جهت برام اهمیت داره چون بعضی برنامه ها نباید به اینترنت وصل بشن (به خاطر بحث لایسنس ! ) تو کسپرسکی هم همچین مدی به صورت مجزا برای فایروال نداره متاسفانه.نقل قول:
شاید برم همون کسپر رو نصب کنم.تو نسخه 2014 بهتر شده .
احتمالا وقتی paranoid خاموش بوده به بخش rule اضافه شده و شما متوجه نشدی و وقتی paranoid رو روشن کردی دیگه سوال نکردهنقل قول:
یا احتمال داره خودتون اجازه داده باشد و یادتون نباشه یا متوجه نشده باشید
کلا من باگی تو توتال در ویندوز 7 ندیدم و شما windows 8 security دارید که من تاحالا نصب نکردمش و باهاش کار نکردم .
سلام دوسنان
میخوام اینترنت سکوربتیمو عوض کنم
دو سه تا نکته یرام مهمه
میخوام زیاد سیستم رو کند نکنه چو سیستمم دووممه و ضعیفه
نمیخوام الکی پلکی زیاد به کرک ها و وب سایت های ایرانی گیر بده و فیلتر کنه
نمیخوام بدون اجازه من برنامه ها خودبخود روول بسازن و به نت وصل شن برا مشکل نپریدن کرک و لایسنس!
خودمم راحت بتونم دستی هر برنامه ای بخوام بلاک کنم یا تیک به عنوان سیف بزنم
کلا میخوام اینترفیس ساده باشه کومودو داشتم خیلی پیچیده بود یه عالمه تنظیمات داشت و به همه چیزی گیر بیخودی میداد نمیخوام اونجوری باشه!!
بیت دفندر خوبه اصلیشو بخرم/ راضی هستین؟ ؟ از مشکلات بالا کدوما رو داره؟ پیشنهاد بهتری دارین؟ ممنون
ممنون
دوستان میتونن با اینم تست کنن کامپیوترشون رو اگه مشکوکن
شما بهتر بود اینجا میگفتیننقل قول:
ولی نود خوبه برای شما یا خواستی نورتون
سلام
دوستان من کرک کامل این نسخه رو میخواستم
جالب بود دوست عزیزنقل قول:
ولی اکثر آنتی ویروسها قسمتی برای اسکن این موارد دارند که معمولا زمان کمی میره
کسپر هم چنین قابلیتی داره.باید از داخل تنظیمات تیک گزینه selec action automatically رو بردارین.البته یه سری تنظیمات جزیی هم باید انجاام بدیدن.نقل قول:
در صورت تمایل در انجمن کسپر سوال نمایید.
اگه میخواهید کرک کنید همون بهتر که نصب نکنید.برای بیت دیفندر یک trial reseter در پستهای قبلی قرار داده شده که فقط لازمه ماهی یکبار اونرو اجرا کنید تا لایسنس 30 روزه تمدید بشه.نقل قول:
خوب دوستان همونطور که میدونید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو نسخه 2013 گیر کرده ولی بیت خیلی وقته که نسخه 2014 رو بیرون داده و کسانی که از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردند وقتی میخوان نسخه 2014 رو فعال کنند سریال رو قبول نمیکنه و فعال نمیشه .
من با پشتیبانی سایت اصلی بیت دعوا افتادم . گفتم من نمیدونم من انتی شمارو خریدم میخوام 2014 نصب کنم به من ربطی نداره سایتی که تو ایرانه هنوز اماده پخش نسخه 2014 نیست
جالب اینجا بود با احترام کامل جواب منو میدادن با اینکه داشتم باهاشون دعوا میکردم
و یک راه حل بهم گفتن این بود که نسخه 2013 رو از سایت ایران دانلود و نصب کنم و با کلیدی که از سایت ایران خریدم فعال کنم حالا نسخه 2014 رو دانلود کنم از سایت اصلی خودشون
و روش دوتا کلیک کنم اینجا دو گذینه میاد تعمیر (ریپر) و پاک کردن باید رو گذینه پاک کردن بزنید بعد دوتا گذینه میاد پاک کردن و ارتقا نرم افزار و دومی پاک کردن کامل
پاک کردن و ارتقا نرم افزار رو انتخاب میکنیم بعد نسخه 2013 رو پاک میکنه و ریستارت و وقتی سیستم بالا امد کمی صبر میکنیم تا خودش فایل نصب رو اجرا کنه بعد
یک چیز میاد میگه انلاین نصب بشه یا نه شما روی نه کلیک میکنید و شروع میکنه به نصب شدن و کار که تمام شد چند گزینه میاد یکی وارد کردن کلید یکی دیگه استفاده از کلید قبلی تیک اونو میزنید و تمام
شما نسخه 2014 رو نصب کردید
هرجا مشگلی داشتین بگین