مبارکتون باشه.
اونقدر ها هم آبی نیست!
یعنی تو عکس که اصلاً آبی به نظر نمیاد. بنظرم بخاطر نور محیط، رنگش تغییر میکنه. نه؟
Printable View
مبارکتون باشه.
اونقدر ها هم آبی نیست!
یعنی تو عکس که اصلاً آبی به نظر نمیاد. بنظرم بخاطر نور محیط، رنگش تغییر میکنه. نه؟
رام رسمی رو فلش بزنی حل میشه :)نقل قول:
ممنون عزيزنقل قول:
امين هستم :31:
به نظرم صبر كن 4.1 رسمي كه اومد ببر مايكروتل چون گارانتي داره مفتي نصب ميكنه :46:
ولي اگه گارانتي برات مهم نيست يه سر برو انجمن موبايلستان خودت دست بكار شو.
اره رنگش جالبه با توجه به نور گاهي مشكي يا نوك مدادي و گاهي ابي تيره ميشه.نقل قول:
کیف شیکی هست.کسی سراغ نداره کجا میتونم اینو بصورت آزاد خریداری کنم؟نقل قول:
64 گیگ که گمون نکنم تولید کنه.اما 32 گیگ عرضه شده و توی بازار موجودهنقل قول:
دوستان این گوشی قابلیت انتقال تصویر گوشی رو به tv بدون سیم داره مثل قابلیت medialink گوشی Htc Onex
بله دقیقا منظورم همینهنقل قول:
این اتصال از چه طریقی برقرار میشه؟ وای فای؟ تلویزیون باید چه امکاناتی داشته باشه؟نقل قول:
گوشی HTC که یه دانگل داره به نام MEDIALINK که به پورت Hdmi تی وی وصل میشه و از طریق اون کار میکنه فکر میکنم سیستم ارتباطیش هم همون وای فای باشه
ipad 2 هم چنین سیستمی داره بنام airplay
حالا اطلاعات دقیقتر رو دوستان متخصص باید بدن
فکر می کنم باید اتصالشون از طریق DLNA باشه.
برای این کار تلویزیون باید به یه مودم روتر وایرلس وصل باشه تا موبایل و تلویزیون شبکه بشن.
تلویزیونتون هم باید DLNA داشته باشه.
الآن تلویزیونهای موجود تو بازار اکثرآ DLNA دارن.
وقتی تلویزیون DLNA داشته باشه دیگه چه ربطی به مودم روتر داره ؟
وقتی تلویزیون DLNA داشته باشه دیگه نیازی به مودم نیستنقل قول:
تو تلویزیون روشنش میکنی
با گوشی تو قسمت More setting به قسمت Allshare Cast میری و اسکن میکنی و تمام
مگه DLNA همون شبکه کردن از طریق WiFi یا کابل با واسطه روتر نیست؟نقل قول:
اون TVهایی که نیاز ندارن، Wifi Build in هستن. یعنی حداقل امواج وایرلس روتر رو میخواد.
اگه wifi Build in نباشه از طریق دانگل یا اتصال به روتر از طریق کابل شبکه میشه شبکه کرد.
والا من با TV و موبایل این کار رو نکرده ام. اما با ----- و PS3 و PC ، از DLNA که استفاده کردم همین بود.
بچه ها آل دیجیتال کیفهای اورژینال آورده عجب چیزیه خیلی با کیفیته
قیمتش هم بالاست 79 تومن
از آل دیجیتال به هیچ وجه لازم جانبی نخریدنقل قول:
هر چی گوشی ارزون بده لوازم جانبیاش دو برابره .. تازگیا گوشیا رو هم گرون میده دیگه خرش از پل گذشته
کاوری که گذاشته 42 تومن از علاالدین خریدم20 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل OTG گذاشته 16 تومن از علاالدین خریدم 2500 هر چقدر هم جنسش خوب باشه دیگه باید دو سه برابر باشه نه 6 برابر
پ.ن: اوه اوه اینجارو :
همین برچسب رو خریدم 2000 تومن :
اینا دیگه واقعا شورشو در آوردن .. نماد اعتماد الکترونیکی گرفتن فکر کردن چه خبره .. دارن مردم رو با استفاده از اعتبارشون می چاپن
به نظرم اگر میتونید بگید از خارج از کشور براتون بیارننقل قول:
من انگلستان هستم..اینجا قیمت رسمی Flip Cover از طرف خود سامسونگ 30 پوند هست ولی در حال حاضر تو سایت های مختلف حراج شده با قیمت های 12 الی 15 پوند
حالا اگه بتونید با قیمت دلار یا یورو تهیه کنید که به صرفه تره
این Case هم خوبه اگر پیدا کنید..قیمتش هم 8-9 پوند هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما رفتیم ال ئی دی سری 7000 خریدیم بعد روشم نوشته بودم DLNA ,ولی بعدا فهمیدم داخلی نیست .. هرچی هم با گوشیم سرچ میکنم هیچی پیدا نمیکنه ... یکی بهم گفت مودت رو با کابل شبکه وصل کن به شبکه تی وی این کارم کردم هیچ تاثیری نداشت
در تلویزیون های مدل های بالاتر شرکتهاای مختلف سیستم Wi-fi در داخل خود تلویزیون قرار گرفته( Built in Wi-fi)نقل قول:
و تلویزیون هایی که قابلیت wi-fi دارند ولی گیرنده داخلی ندارند شرکت ها آداپتور های مخصوص خودشون رو به صوت جدا میفروشند که از طیق USB به تلویزیون وصل میشن
اینم عکس آداپتور سامسونگ که تقریبا قیمتش بین 80 تا 110 هزار تومنه
بچه ها یه تست Antutu بگیرید ببینید چه امتیازی بهتون میده
اینم واسه من:
چند بار تست گرفتم
از 8000 گرفت تا 12390 !
بعضی مواقع خیلی پایین میگیره !
سلام
برای انتقال برنامه ها از حافظه گوشی به مموری کارت چه برنامه ای را توصیه میکنید ؟؟من تمام برنامه های اندروید را تست کردم اما با گالاکسی اس 3 سازگار نیست!!!:41:
گوشیتون روت هست دوست عزیز؟
اقا یه سوال مهم دارم...من میخام رو گوشیم نرم افزار بازار بریزم...اینو دانلود کردم اما داخل بوشه چیزی به نام اکسترکت یا چیزی واسه اینستال نیست.چیکار کنم؟
بله گوشی را روت کردم........
با سلاه دو مشكل دارم با اين گوشي. 1- من نمي تونم سيم كارت رو وارد كنم. 2- كناره هاي گوشي ترك خوردگي داره چكار كنم. با تشكر
سیم کارت را که باید میکرو کنید که وارد بشه دستگاه مخصوص اینکار را هم همه مراکز فروش گوشی دارند و در مورد ترک مگه شما گوشی را دسته دوم خریدید؟گوشی من هم اطراف نوار فلزی و گوشه هاش آثاری شبیه ترک داره اما ترک نیست اینو اگه دقیقا نگاه کنید مربوط به قالب ریخته گری و زمان ساخت گوشیه اگه میتونید از این ترک ها عکس واضح بزارید.نقل قول:
وقتی روی نرم افزار را با انگشت لمس کنید شروع به نصب میکنه بهتره نرم افزار بازار را با پی سی دانلود کنید و به گوشیتون بلوتوث و سپس نصب کنیدنقل قول:
ممنون دوست عزيز از جوابت . ايا تمام كساني كه اين گوشيرو دارن بايد ميكرو سيم كارت بندازن يا شانس منه ؟ در مورد ترك خوردگي هم بگم من گوشيرو از سايت معتبر انلاين و اكبند خريدم. اون ترك خوردگي كخ گفتم وافعا ترك بنظر مياد متاسفانه. ميگي چكار كنمنقل قول:
اول این که ربطی به شانس نداره . گوشی میکرو سیم ساپورت هست
دوم این که عکسی بزارید. ، اگر از جای معتبری بوده فرصت تست داره
ممنون دوست عزيز منو از نگراني در اوردي. گوشي 48 ساعت فرصت تست داره. چون من شهرستان جنوب هستم و با تهران فاصله زياد دارم يه كم بيشتر از 48 ساعت به دستم رسيده نمي دونم قبول ميكنن يا نه؟ در مورد تركهاي گوشي هم اگه تونستم عكس ميزارم. با تشكرنقل قول:
از دیجی کالا خریدید؟ تماس بگیرید باهاشون و موضوع رو خبر بدید
بله. ممنوننقل قول:
با سلام گوشي من به كامپيوتر وصل نميشه چكار كنم؟ با تشكر
لینک نرم افزار بازار واسه اندرویید رو میتونید بدین....میشه اینو تو گالاکسی 3 ریخت؟من اینو دانلود کردم اما فولدری تو نرم افزار دانلودی واسه اینستال نبود
دوستان کابل mhlمخصوص این گوشی رو از کجا میشه خرید؟ من تو علاالدین و بازار موبایل پیدا نکردم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
MHL رو واجب نیست مدل اصل بخرید
یکی از دوستان می گفت از فروم موبایلستان خریده کار هم می کنهنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] دوستان ايا اين شيار لبه گوشي ترك خوردگي است يا قالببندي گوشي است با تشكر