ببینید کجا قیمتاش مناسب ترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببینید کجا قیمتاش مناسب ترهنقل قول:
دوست عزیز ,نقل قول:
علی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درست میگه
منظورشون اینه که نسخه ای که شما دانلود میکنید کلیدی نداره و از دو روش باید آن را فعال کنید یا اینکه از نسخه 30 روزه استفاده کنید که این نیازی به کلید نداره یا از کلید های موجود استفاده کنید
ولی نسخه ای که با جعبه اورجینال ارائه میشه همینه فقط کلید داره
دیگه نمیدونم چه بحثی دارین :دی
در مورد کرک هم فکر نکنم جای معتبری با وجود این همه کلید توصیه کنه که کرک کنید و اصلا کرک سالمی برای کسپر هست یا نه نمیدونم
وقتی شما با این کلیدها فعال میکنید هیچ فرقی با نسخه اورجینال نداره
دوستان هیچ کدوم از این سایت هایی که تو لیست نمایندگی کسپر هست درست کار نمیکنن 90 در صد فروش آنلاینشون ارور میده اصلا معلوم نیست چجور نمایندگی هستن خیلی هاشونم که فقط تبلیغ میکنن فروش ندارد؟؟یک سری هام انقدر قیمت ارزون میدن از 8 هزار تومن تا 60 هزار تومن معلوم نیست فرقشون چیه؟اگه اینجا نمیشه لطف کنید تو پیغام خصوص لینک یه سایت معتبر که معتبرم باشه رو بدید
[QUOTE=abbas-t;7165021]نقل قول:
دوستان پاسخی ندارن؟
سلامنقل قول:
کلا این بخش نماینده های ایران پر و پا نداره عزیز هر روز یه قری توش هست :5::5:
سایت نماینده شماره 14 در دست تعمیر هست :31::31:
این سایت که به عنوان فروشنده آنلاین هست بازه
ولی دوست گل با این قیمت ها پیشنهاد میدم کمی صبور باشید برای انتخاب آنتی ویروس
موفق باشید
قیمت ها چرا اینقدر بالا رفته؟؟نقل قول:
من قبل که میخواستم بخرم دیدم زده 78 تومن ولی الان اینقدر افزایش پیدا کرده / گرچه دلار هم رفته بالا!!
کم کم باید به فکر انتی ویروس های رایگان باشیم:27:
درسته امنیت مهم هست ولی پول زیادی و الکی هم دادن امنیت را تامین نمی کنه...
دوستان سلام
فعال سازی 2013 با کلید چه جوریه ؟میخوام کلید معرفی کنم اماا اولکد 16 رقمی میخواد ؟اینم بگم برای دفعه اول کد نخواست و لی وقتی کلیدو معرفی کردم دیدم اعتبارش یه روزس ،پاکش کردم الان که میخوام کلید جدیدی بدم کد 16 رقمه میخواد
لطفا زودتر جواب بدین چون کسپر غیر فعال شده
[QUOTE=abbas-t;7212590]سلامنقل قول:
برای اسکن فایلهای پسورد دار باید پسورد اونا رو بدونی چیه
اما شما لازم نیست کاری بکنی تا زمانی که اون فایل ازحالت پسورد دار بیرون نیومده حتی اگه ویروس هم باشه خطری برای سیستم شما نداره اگه از حالت پسورد بیرون بیان توسط انتی ویروس اتوماتیک اسکن میشن
ممکنه یک فایل فشرده پسورد دار تو سیستمت باشه که انتی ویروس وقتی به اون فایل میرسه به شما اطلاع میده که پسورد داره به نظر من کار خاصی لازم نیست انجام بدین
نقل قول:
در قسمت Enter activation code این کد وارد کنید تا قسمت key برای شما فعال شود.
2222-2222-2222-222U
اینجا ایرانه :دینقل قول:
من که هیچوقت پول خودم رو به آنتی ویروس نمیدم چیزی که توی ایترنت زیاده کلید آنتی ویروس
آخه حیف پول نیست بدی به آنتی ویروس :دی
مگه فقط کسپر اسکای تنها آنتی ویروس پولی دنیاست که مجبور بشیم بریم آنتی ویروس رایگان :20::20:نقل قول:
از کل جمله شما، نمیدونم چرا "فقط" و "مجبور" را میبینم!!نقل قول:
فقطش که به من ربطی نداره.... محصول شما هم فروش میره نگران نباشید!!!
مجبورش رو باید بگم که یه وقتی دیدی که یه فقیری! مثل من مجبوره بره سمت محصول رایگان. بر ما خرده مگیر...!
پستم مفید نیست، میدونم. ولی حرف دلمو زدم.
درسته کاسپر پولی هست و امسی سافت هم پولی ولی ایا هر پولی ارزش خرید داره !نقل قول:
کرک می کنند چون یه برنامه است برای همیشه. هر وقت خواستی، کرک می کنی! من هم دارم ولی استفاده نمی کنم.
کلید بهتره چون برنامه رو خراب نمی کنه ولی کلید بر خلاف کرک، زمان داره. ممکنه بلوک کنند. فرقشون اینه.
لطفا حذف شود
ممنون
بحث کردن با شما ارزش نداره آواتار و امضا شما همه چی رو نشون میده
پست رو پاک کنید لطفا
من خودم از همه چیز انتقاد میکنم، من در پست حرفی از ارزش نداشتن امسی سافت نزدم ولی شما بدون توجه به پست من ان را به امسی سافت ربط دادید. . .نقل قول:
نه آقا ارزش خرید نداره فقط تنها کسپر ارزش خرید داره
متاسفم برای بعضی از دوستان چون کاملا تعصب گونه و ... رفتار میکنند منتظر بودند کسی پست بزنه سریع 200 نفر کسپری بیاند تشکر بزنند زیر پست
نمونه اش این تاپیک اینقدر خنده دار رفتار میکنید که آدم تعجب میکنه
من از امسی سافت خوشم نمیاد . ولی نمیذارم کسی بیاد بگه فقط برندی که شما استفاده می کنید خوبه . سوتی هایی هم کاسپر میده و نمونش در اکانت بنده اماده و مهیا هست که به دوتا از دوستان گفتم.
تعصب یک طرف ماجرا هست و حقیقت گویی طرف دیگر. این دو را با هم اشتباه نگیرید.
شما اگر سوییتی که استفاده میکنید / دیگه احتیاجی ندارید که به حاشیه ها گوش بدید.
میگن برای اینکه در بازاری بتوانید درامد و فروش خوبی داشته باشید باید رقیب را به یک صورتی از میدان خارج کرد کاری که کارتل ها انجام دادند . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا یه قسمت تو 2012 و ورژنای قبل 2013 بود که آپدیتو تو هارد سیو میکرد تو 2013 هرچی میگردم پیدا نمیکنمش؟
از اینترنت سکوریتی حذفش کردن سیو آپدیتا رو هاردو ؟
آره عزیز حذف شده
چند صفحه برو قبل توی همین تاپیک نحوه ذخیره آپدیت ها رو توی kav و kis 2013 پیدا میکنی.
تفاوت نسخه فينال با ريتايل با سوييت چی هست؟
اگر نسخه ی مشابهی هم غير اين وجود داره اگه ميشه توضيح بدين
نحوه استفاده از دیسک نجات کسپرسکی
فایل iso برنامه رو بر روی سی دی رایت میکنیم و سیستم با سی دی بوت میکنیم (دقیقا مثل زمانی که می خواهیم ویندوز تعویض کنیم) ادامه مراحل :
در این مرحله کل درایوهای سیستم خود راانتخاب کنید
چطور میشه نسخه 2013 رو فعال کرد؟
آی ملت! به دادم برسید!
وقتی کاسپر دارم، بعضی عکسهای وبلاگ ها و وب سایتها باز نمی شه. هر برنامه دیگه ای می ذارم، باز می کنه!
دست به تنظیمات پیش فرضش هم نمی زنم ولی باز همون آش و همون کاسه است.
وقتی می خوام آپلود کنم به دردسر می خورم. کجاش رو باید چیکار کنم تا این کاسپر نازنین با من راه بیاد!
کمک کنید محض رضای خدا !
سلام
من یه v--p--n دارم که هر وقت میخوام کانکت بشم ارور 800 میده و نمیتونه خودشو به سرور وصل کنه.
۱-میدونم که به خاطر kaspersky internet security 2013 هست که نصب کردم.
۲-اعتماد سازی کردم و مشکلم حل نشد.
لطفا هر کی میدونه کمکم کنه.
سلامنقل قول:
قسمت anti banner غیر فعال کنید و کش مروگر پاک و سیستم ریستارت کنید ببنید مشکل حل میشه
سلامنقل قول:
از نرم افزار خاصی برای وصل شدن استفاده میکنید؟ از چه پروتکلی استفاده میکنی؟
در کدوم قسمت کسپر اعتماد سازی کردید که جواب نداد؟
اگه از نرم افزار خاصی استفاده میکنید در لیست safe قرار بدید و براش تعریف کنید که ترافیک برنامه شما رو اسکن نکنه (Do not scan network traffic)
۱-منظورتون رو از برنامهٔ خاص نمیفهمم ولی اگر v--p--n رو میگید که عکسشو واستون فرستادم.پروتکل هم نمیدونم چیه و فقط باید بگم که من یه لپتاپ معمولی دارم که تا قبل از نصب برنامهٔ kaspersky خوب کار میکرد ولی همینکه نصبش کردم دیگه v--p--nارور میده.(هیچ برنامهٔ خاصی رو لپتاپ خودم ندارم)
۲-اعتماد سازی:settings-advanced setting-threates and exclusions-exclusions-settings-trusted applications
۳:اگه ممکنه کمی بیشتر در مورد لیست safe توضیح بدید.
۴-حالا من چه به نتیجه برسم یا نرسم باید بگم که انتظار نداشتم به این زودی جوابمو بدید و این یه امتیاز مثبت هستش برای سایت خوبتون و از شما تشکر میکنم.
سلام دوستان من nod32 دارم میخوام کاسپر نصب کنم نسخه2013
الان اگه نصب کنم کرک داره یا نه؟ استفاده ازش راحته؟ آپدیت آفلاین راحت میشه یا نه؟
ممنون ازتون
مرسی. تقریبا درست شد ولی قضیه کش رو نفهمیدم. یعنی اطلاعات مرورگر رو کلا حذف کنم مثل سوابق و آفلاین ها و غیره؟
به هر حال خیلی ممنون. مجبور بودم یه سیستم دیگه که اصلا هم اعتمادی به امنیتش نبود برم برای انجام بعضی کارها. دیگه خیلی کلافه شده بودم. راحتم کردی. مرسی.
اگه درست شده احتیاجی به پاک کردن کش مروگر نیستنقل قول:
فایروال غیر فعال کنید ببینید v...p شما وصل میشهنقل قول:
همچینن یه نگاهی به این پست هم بندارین
اگه مشکل برطرف نشد اعلام کنید تا روشهای دیگه ای بررسی کنیم
با سریال میشه اکتیوش کردنقل قول:
برای یادگیری هر سویتی باید وقت بزارید تا اشنا بشید
برای شروع این pdf ببنید
اپدیت افلاین هم میشه اما باید با نرم افزار مخصوص این شرکت اپدیتها رو دریافت کنید این پست ببینید
حجم آپدیتهای روزانه این آنتی ویروس چقدره؟
کدوم نسخه ؟؟؟؟ اگر منظورتون 2013 هست تقریبا روزی 3 ای 5 مگ یا کمتر بستگی داره به شرایط ............
چرا پس تو ورژن 2013 گزینه که انتخاب میکردیم از اپدیت برامون یه جا کپی بگیره حذف شده ؟ اگه میشه راهشو بگید چطوریه ? اگه میشه اینو هم بگید که آیا راهی داری به انتی ویروس فایلهایی رو به عنوان trust بدیم که ویروس نشناسه ؟
قسمت ذخیره اپدیت در نسخه 2013 حذف شدهنقل قول:
اما میتونی با نرم افزار مخصوص کسپر اپدیتها رو دریافت و ذخیره کنید
برای استثنا قرار دادن فایلهایی که کسپر مخرب میشناسه این پست ببیند
من ورژن 2013 رو نصب کردم توی ورژن قبلی دو حالت Run Safe for Applications و Run Safe for Websites بود ولی توی این ورژن نمیتونم پیداش کنم لطفا راهنمایی کنید.
در ورژن 2013 ورداشته شدهنقل قول:
دلیل خاصی داشت؟ این ورژن چه مزیتهایی نسبت به 2012 داره؟نقل قول:
ورژن 2013 واقعا این همه چیزو برداشته فقط نمیدونم چرا حجمش از 70 مگابایت شده 150 مگابایت ؟!!!!!!!!!! آخه آپدیت آفلاین رو دیگه چرا برداشت ؟ احتمال میدن اون سرعت اینترنت اونجا بالاست و محدودیتی هم برای دانلود نیست و کسپر دیگه ما ایرانی هارو فراموش کرده که اینترنتمون چطوریه !