دوستان من هروقت کامپیوتر رو روشن می کنم و به اینترنت وصل میشم نود یه سری نوتیفیکیشن به این شکل هی نشون میده.
این آی پی ها چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان من هروقت کامپیوتر رو روشن می کنم و به اینترنت وصل میشم نود یه سری نوتیفیکیشن به این شکل هی نشون میده.
این آی پی ها چیه؟
دوستان سیستم یوزر پسوردهای نود تغییری کرده؟ من مدتیه هر چی یوزر پس میزنم اپدیت نمیکنه و ارور 0008 میده
یعنی این یکیم اینقدر امنیتشون بالا رفته که دیگه نمیشه یوزر پسشو پیدا کرد؟
نمي تونم نصب كنم task manegeram خاموشه چي كار كنم
سلام.بنده طبق توصیه دوستان برای بکاپ گرفتن از eset v5 از نود بکاپر استفاده کردم.(برای اینکه بتونم اونو روی یه سیستم دیگه اعمال کنم).برای امتحان آپدیت ها رو از ویندوز سون 64 بیتی خودم گرفتم و بردم تو ویندوز 8 ولی در ویندوز 8 خطای فعال بودنenable self defense می گیره در حالی که اونو غیر فعالش کردم خواستم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ممنونم.
این کار رو توی سیف مد انجام بدین اخطار نمیدهنقل قول:
موفق باشی
سلام:نقل قول:
به احتمال زیاد سیستمتون ویروسیه.بعضی از ویروسها تسک منیجر رو غیر فعال میکنن...با یه اسکنر خوب که احتیاج به نصب هم ندارن مثل کومودو کلینینگ اسنشیال یا مالور بایتس سیستمتونو اسکن و پاکسازی کنید ....
آپدیت آفلاین از کجا دانلود کنم؟
سلامنقل قول:
از سایت سافتگذر میتونی اپدیتهای افلاین رو بگیری
درودنقل قول:
Automatic filtering mode with exceptions و Configure rules and zonesکجای تنظیماته؟
ورژن 5
من برای امتحان Parental Control رو غعال کردم و یک پسورد هم ازم خواست.
حالا هرکاری می کنم نمیشه غیر فعالش کنم...
هرجا میخوام برم ازم پسورد میخواد!
چجوری غیر فعال میشه؟
دوستان قبلا یک سایت هندیوبد که یوزر 1 ماهه نود اسمارت سیکیوریتی میداد ولی الان دیگه نمیده !
و من خیلی وفته که نودم رو آپدیت نکردم !
الانم یوزر و پس جدید از کجا بگیرم که بتونم آپدیتش کنم ؟
سلامنقل قول:
پست دوم تاپیک رو بخونید.
گزینه های متنوعی وجود داره
lثل اینکه فقط همین سایتو معرفب کردید که در حال حاضر کار میکنه !
که اینم باز برا من کار نکرد و یوزر و پسورد رو برام نفرستاد و بجاش یک پیامی فرستاد که ربطی به یوزر و پسورد نداشت !
به این ادرس برید گزینه اینترنت سکیوریتی در بالای صفحه را تیک بزنید ایمیل خود را وارد کنید تا سریال 1 ماهه برای شما ارسال شودنقل قول:
با سلام:
تشكر از راهنمايي شما.من به اين سايت رفتم و اكتيو را به ايميل من فرستاد.من كد و پسورد را دادم ولي نود من هنوز رنگ نارنجي داره و پيغام ميده بطور كامل محافظت نميكنه اين آنتي ويروس.علت چيست؟ممنون
سلامنقل قول:
چون قسمت مربوط به دانلود آپدیت های ویندوز هم شما باید یا غیرفعال کنی تا سبز بشه یا اینکه ویندوز هم آپدیت کنی !
چطوری میشه با اسمارت سکیوریتی دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کرد؟
ورژن 5
برای اسمارت سیکیوریتی هم جواب میده ؟نقل قول:
اون تیکی که میگید رو اصلا نمیتونم پیدا کنم !؟!؟
سپاس هر دوی اینها روی ورژن4 توضیح داده ولی مال من ورژن 5 . تو ورژن 5 چطوری میشه....؟نقل قول:
تو ورژن 4 رو میدونم
سلام
یه فالی رو نود 32 پاک کرده.کرک بوده.میخام برش گردونم و طوری بشه که دیگه پاکش مکنه.چیمار باید بکنم؟
با سلام
وقتی با نود 32وارد سایت یو -تیوب میشم این پیام رو نود 32 میده . کسی میتونه کمک کنه؟؟کلافم کرده:41:
سلام خدمت شما ....نقل قول:
شما روی آنتی ویروس کلیک کن ... بعد در صفحه ی اصلی F5 بزن .... در صفحه ی باز شده طبق عکس زیر عمل کن :
فقط دقت کن Add رو که زدی آدرس سایت رو با ستاره وارد کن بدون www و http ... به عنوان مثال : *---------.ir*
اینی که گفتم واسه Nod 32 ورژن 4
واسه ورژن 5 هم تنظیماتش عین همینه فقط شاید گزینه Adrese managment یه جا دیگه باشه .....
موفق باشید .
واسه برگشت فایل دقیق اطلاع ندارم ولی اما اگه بخوای فایلی رو پاک نکنه آنتی ویروس رو باز کن بعد F5 بزن بعد طبق عکس زیر عمل کن :نقل قول:
با تشكر از لطف شما:بله همينطور كه شما فرموديد عمل كردم و جواب گرفتم.ولي يك مسئله ديگر من وقتي براي بار دوم به اين سايت كه شما مرحوم كرده بوديد رفتم ولي متاسفانه قسمت shop فعال است .لطفاٌ مرا راهنمايي كنيد.
با تشكر از شما
كسي نبود جواب مارو بدهنقل قول:
سلام!
این نوسته ای که دورش خط کشیده ام برای چی است؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
فرق بین یوزرنیم EAV با تریال چیست؟؟!!!!!!
سلامنقل قول:
جواب سوال شما تو تاپیک سریالها بود که پاک شده!
به فيلم آموزشي زير توجه كنيد:نقل قول:
شاد باشيد:40:
مرسی خیلی عالی بود.فقط ادرس اصلی سایت رو بنویسم یا این که اضافه های سایت مثل /en/pag2...... این ها رو هم لازمه؟؟؟؟؟؟؟:20:نقل قول:
فقط آدرس سایت اصلی رو بنویسین.چون اینها لینک صفحات هستن که طبیعتا داخل همون سایت هستن دیگه....
سلام دوستان
من موقع نصب نود32 مشکل دارم که موقع نصب این پیغام رو میده
بین این پیام ---------.com هم هست در صورتی که من نود 32 رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت آنلاین نصب کردم که همین امروز از همین سایت بچه ها لینک داده بودن ... از قبل هم که دانلود میکردم موقع نصب همین ارور رو میداد
وقتی هم که ok میزنم این ارور رو میده و کنسل میشه
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
[QUOTE=Maisam200;7355783]
سلام دوستان
من موقع نصب نود32 مشکل دارم که موقع نصب این پیغام رو میده
بین این پیام ---------.com هم هست در صورتی که من نود 32 رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت آنلاین نصب کردم که همین امروز از همین سایت بچه ها لینک داده بودن ... از قبل هم که دانلود میکردم موقع نصب همین ارور رو میداد
وقتی هم که ok میزنم این ارور رو میده و کنسل میشه
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
درود:
دوست عزيز شما يك ورژن از نود تو سيستمت نصبه اونو كاملا پاك كن و اثاري از اون نباشه و سپس بعد از ريستارت مجددا اخرين ورژن نود را نصب كن مشكلت بر طرف مي شه
نقل قول:
خب نود رو سیستمم نصب نبود یه سرچ کلی هم کردم تا اطمینان از این که از قبل نصب بوده داشته باشم که چیزی از نود نصب نباشه
ولی اثری ازش نیست
چطوری میشه با اسمارت سکیوریتی دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کرد؟
ورژن 5
درود
در Smart security در قسمت parental control موضوعات سایت هایی که میخواهم مسدود باشند را انتخاب کرده ام ولی این سایت ها بلاک نمی شوند.قبلا Smart security این سایت ها را بلاک می کرد.مشکل از کجاست؟ ممکنه از آپدیت نبودن باشه؟
دوستان متاسفانه من هنوز نتونستم نود رو آپدیتش کنم !نقل قول:
دوست عزیز از منوی درختی وب اکسس قسمت پرسونال فایروال که تنظیماتش روی اتوماتیکه رو بذار روی اینتر اکتیو بعد ازون هر برنامه برای اتصال به نت ازت اجازه میگیره که برای قطع ارتباط دایمی اون برنامه تیکه ریممبر رو بزن و هر دو اخطار ورود و خروجی رو denay کن.اگه تیک ریممبر رو بزنی دایمی قانون میسازه و دیگه ازت سوال نمیکنه.برای اطمینان توصیه میشه حتما فایروال رو روی این حالت بذارید.....