کسی لینک مستقیم از نسخه iatkos داره ؟
Printable View
کسی لینک مستقیم از نسخه iatkos داره ؟
سلام
دوستان کمک
من یه نسخه iakoos snowleopard 10.6.3 گرفتم همین جوری که که در کنار ویندوز نصب میکنی خب تمام کار هارو انجام میدم و نصب میکنم و وقتی تموم میشه دی وی دی هم در میارم و بوت رو هم میکنم رو هارد ولی دیگه نه مک بالا میاد و نه ویندوز یه ارور eroor 0 میده بعد دوباره ویندوز رو نصب کردم بعد acronis رو هم نصب کردم و تمام اون کار هارو انجام دادم بعد از نصب مک تو بوت اکرونیس وقتی مک رو بوت میکنی باز بالا نمیاد فقط صفحه سیاه است اونو دوباره غیر فعال کردم با easy bcd کار کردم ولی باز هم مک بالا نمیاد ارو میده و صفحه سیاه
دوستان خواهشن اگه کسی میدونه کمک کنید ممنون
بچه ها من لئوپارد iatkos s2 رو نصب کردم روی لپ تاپم ( فکر کنم v3 بود )
مدل لپ تاپ هم اینه Toshiba A505 S6992 با مشخصات زیر :
- 2.13GHz Intel Core 2 Duo P7450 Processor
- 4GB Memory
- 500GB Serial ATA Hard Drive
- 16.0" Diagonal HD TruBrite Widescreen Display, NVIDIA GeForce GT 230M Graphics
درایور وایرلس هم پیدا کردم ! فقط فکر کنم درایور صدا هم اینستال نیست !میخوام بدونم میشه مثلا Iatkos V7 رو دانلود کنم بعد رو سیستم آپدیت کنم ؟
شما مدل وایرلست چیه که کار میکنه؟
realtek مدل رو دقیق نمیدونم !نقل قول:
آقا من 2 تا ورژن Iatkos - Ideneb دارم ! لپ تاپم هم HP Dv6 3141 هست !
ولی چرا روی بوت بالا نمیاد ؟؟؟؟
بایوس لپ تاپ هم آشغاله !!!! هیچ گزینه ای برای تنظیم پورت ها نداره ! چه کار کنم ؟ عجله ای میخوام !
دوستان من ایسر 5742 دارم.کدام ورژن رو نصب کنم؟اگه لینکی وجود داره بدید.ممنون
CPU:CORE I5
RAM:4
VGA:GEFORCE 540
:8:دوستان عزیز ، سلام
من چند بار مشکلاتمو مطرح کردم جواب نگرفتم
1 مشخصات سیستم
cpu
core i7 950 (3.07)
min
asuse rampage II extrem
ram
6g 1600
vga
asuse gtx 460 1gddr5
بعد از چک کردن usb و شبکه ریستارت می کنه
امکانش هست که از هارد باشه
اگهssd بزارم چطوره
2 میشه روی این سیستم مک اصلی رو نصب کرد ؟
اگه میشه راهنمایی بیشتر کنید
ممنون:19:
با سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم
1 - ایا نرم افزارها و بازیهایی که روی ویندوز نصب میشن روی مک هم قابل نصب هست ؟
2 - ایا می ارزه که بجای لب تاپ 1 میلیونی مثلا dell بری همون لپ تاپ رو با همون امکانات 2 میلیون بدی apple بخری ؟
سلام به دوستان
من لپتاپ dv6 608/0 دارم
رم 7
ci7
6770 vga
کودوم گزینه رو پیشنهاد میکنید که تهیه کنم؟
راستی من خود مک رو دانلود نکردم
کودوم گزینه رو پیشنهاد میکنید و اگر میشه لینک دانلود رو هم بهم بدید
جای این سوال اینجا نیست ولی خب میگم:نقل قول:
1)نه، باید برنامه های مخصوص مک رو نصب کنید. برنامه های ویندوز ماله ویندوز هستن. با این حال کمبودی احساس نمیکنید برنامه های پرکاربرد و معروف توی مک هم وجود دارند.
2)بستگی داره. اگه مسئله ی مالی مهم نیست به نظر من آره میارزه. کیفیتی که apple داره واقعا تحسین برانگیزه. صفحه ی فوق العاده، صدای فوق العاده، باتری خوب، کیبرد خوب، وزن کم، سایز کم،... جزء برتری های apple هست. ببینید چقدر این موارد براتون مهمه بعد در مورد خرید تصمیم بگیرید. البته مسئله ی مالی هم مهمه، حدودا 2 برابر پول میدین.
دوستان من به یه مشکلی خوردم
چه کنم
عکسش زیر گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هزادرو به همه توصیه می کنم الان پی سیم کامل کامل مک رو ساپرت می کنه! تازه دول بوتم با ویندوز سون بدون هیچ برنامه ای! خیلی آسون کافیه شما دریو ۱۰۰ مگابیتی که ویندوز ۷ در هنگام نصب میسازه رو فرمت نکنید و تو بوت لودر روی همون ۱۰۰ مگ کلیک کنید سون رو بوت می کنه!!!
سلام من نسخه iAtkos مک او اس ایکس ۱۰.۵.۵ رو خریدم و با توجه به راهنماییاتون نصبش کردم کار کردن باهاش واقعا لذت بخشه ممنون. الانم با مک اومدم
نقل قول:
از کجا خریدی؟؟؟؟؟اینترنتی؟؟؟؟
کسی سایتی رو میشناسه که بفروشه؟؟؟؟
من نسخه 10.7 مک رو از اسیت دانلود ها دریافت کردم نسخه 10.6.3 رو هم قبلا گرفته بودم میخواستم ببینم میشه مک رو روی لپ تاپ سونیم که مدل nw130j هست با مشخصات زیر نصب کرد
پردازنده(CPU) Intel Core 2 Duo T5800 2.1GHz
حافظه(RAM) 4 گیگابایت
4570 ati
من هم iAtkos s3 v2 را موفقانه روی لب تاپ Dell Studio XPS 1340 نصب کردم وبا ویندوز سون دوال بود هم داره و در وبلاگ خود نیز نوشتم با این آدرس:مشخصات لب تاپ: Dell studio xpsکد:http://www.keshem.blogfa.com/post-41.aspx
4GB RAM
500 GB HDD
GRAPHIC nvidia geforce 9400m g
IDT HIGH DEFINITION AUDIO
سلام
من میخوایم مکینتاش رو پی سیم نصب کنم ولی ترس دارم که اطلاعاتم بپره
آخه یه بار ابونتو نصب کردم وقتی نصب تموم شد اومد بالا سیستم کلاهمه چی رو فرمت کرده بود و کامپیوتر رو پاک پاک تحویل داد حرصم دراومده بود
امکان داره ه اطلاعتم رو پاک نکنه ؟
در ضمن من با اکروزنیز نتونستم پارتیشن جدا کنم
وقتی سیستم خاموش میشه که تنظیمات رو انجام بده و روشن بشه تنظیمات رو انجام نمیده یه ضرب روشن میشه و تغییری ایجاد نشده چیکار کنم ؟
مشکلم تغییر کرد دوستان بعد از ریستارت شروع میکنه به پارتیشن بندی ولی تو استپ 1 ارور اوپریشن میده
اینم عکسش :
چیکارش کنم ؟
یه سوال دیگه :
چیکار کنم که Acronis OS Selector تو بالا اومدن ویندوز باز نشه
pc رو روشن میکنم زرتی Acronis OS Selector میاد بجای ویندوز
up:41:
کسی نیست
سلام من قصد دارم روی لپ تاپم مک نصب کنم hp6090ee نمیدونم روش جواب میده؟چه نسخه ایش؟و راهنمای هم کنید ممنون میشم
داداش دست درد نکنه
ولی مشکلی من و خیلیا دارن اینه که وقتی می خواد وارد بوت منو شه سیستم ریست میضشه سیستم من داسه لپتاپم تا الان نتونستم نصب کنم این مشکل رو کسی میتونه حل کنه؟
سلام خدمت دوستان.دوستان من رفتم قیمت کردم پک سیستم عامل snow leopardبیست و پنج هزار تومان قیمتشه.حالا این جدا پک نرم افزاری hackintochسی و پنج هزار تومان قیمتشه.یعنی رو هم میشه 60 تومان.حالا بگین که می ارزه بخرم یا نه.بعدش بی زحمت بگین رو لپ تاپم(sony vaio vpccw mfx1b)با کانفیگ (cpu:2.8 core 2duo catch:6mg /ram:4gig ddr3/graphic:512 geforce)جواب میده؟یه دفعه نخرم بدبخت بشم؟؟؟؟!!!!
با سلام .
آیا میشه روی نوت بوکهای مکینتاش(اپل)ویندوز(7یا8یاوی تایا...)نصب کرد ؟
با تشکر
سلام
من جایی در مورد نحوه نصب روی vmware مطلبی نوشته؟؟؟
من 7 گیگ نسخه نصب شدشو روی vmware دان کردم حالا موندم چی کنم؟؟؟!!!
برو داخل ستاپ کامپیوتر پورت پی اس 2 را فعال کن
من میخوام MAC_OS_X_Lion رو روی vmware 7.1 نصب کنم ولی ارورهای زیر رو میده( هنگام بوت) درصورتی که موقع بوت عادی قبل از لود ویندوز وارد مرحله نصب میشه مشکل چیه؟
سیستم :لپ تاپ سونی CPU:intel با مشخصات بالا
ویندوز 7 -64بیتی
تو عکس دومی نوشته نمیتونه عکس را لود کنه فکر کنم مشکل از همین جاست
این دقیقا مشکل منه !!!نقل قول:
توی نرم افزار Virtual Box توی تنظیماتش میشه یه کارایی کرد که مشکل حل شه . ولی تو VMware نتونستم ... مشکل چیه؟ ؟ ؟ یکی راهنمایی کنه
یه سوال دیگه . وقتی مک رو نصب میکنم ( تو Virtual Box ) رزولوشن تنظیم نیست . از کناره ها صفحه سیاهه . چی کار کنم که درست شه ؟
دوست عزيز سلامنقل قول:
ببينيد تو VMware سي دي مک رو درست نشناخته
براي همين حجم رم-ي که بهش اختصاص داده 256 مگ هست
256 مگ خيلي کمه
بريد تو ويرايش پروفايل و 256 رو به 1 گيگ افزايش بديد
ممنون مرحله اول رو رد کردم!!! بعد از بوت این ارور را میده شما میدونی مشکلش چیه؟نقل قول:
ممنون مرحله اول رو رد کردم!!! بعد از بوت این ارور را میده شما میدونی مشکلش چیه؟نقل قول:
دوست عزيز ببخشيد دير ميشه تا جواب بدمنقل قول:
منم به مشکل شما برخورد کردم
ايندفعه با سوييچ V بياد بالا و موقع خطا ، ببينيد چي رو نميتونه بالا بياره ( v - )
دوباره نصب کنيد
اين دفعه به درستي پچ ها رو انتخاب کنيد ( پچ مناسب سي پي يو خودتون )
اگه نداشتيد بايد سورس- تون رو عوض کنيد يه دي وي دي ديگه
منظورتون از پچ چیه؟نقل قول:
سلام
چرا اول نصب مک میگه باید - V رو بزنید منم منفی وی رو میزنم ولی چند سطر کوتاه میاد
سیستم ریستارت میشه دوباره همون دستور اصلا جلو نمیرم لب تابم سامسونگه :I5 4 gigRAM
giforce m330 1gig
ضمنا در بایوس یا setup گزینه AHCI را غیر فعال هم کردم باز نشد با دانلود نشد رفتم پک
هکینتاش از اراک گرفتم 4مدل -- مک داره
iDeneb 10.5.7 -iAtkhos10.5.7-hackintosh 10.6.1&2-ipc 10.5.6
همگی عکس العمل بالا رو میدن-فوری منتظرم
ببين دوست عزيزنقل قول:
شما به هنگام نصب در يک مرحله customize را انتخاب مي کنيد
آنگاه با توجه سي پي يو خود کرنل مناسب را انتخاب کنيد
به عنوان مثال هازارد دقيقا عنوان نموده که بر روي I7 نصب نمي شود
منظورم اين بود
سلام دوستان
میشه Snow Leopard 10.6.5 هازارد رو روی لب تاب sony fw590 fsb یا نت بوک sony m11m1e/b (با سی پی یو intel atom n450 ) نصب کرد؟
دوستان من سیستمم اینه:
cpu: i5
ram 4gb
vga: radeon hd 6530
wireless: atheros
نسخهی مک iaktos s3 v2 رو هم دارم. به نظرتون میتونم درست نصب کنم و مشکل نداشته باشم؟
در ضمن مدل لپتاپم هم fujitsu ah530 هست.
مرسی
ویرایش: اگه اطلاعات دیگهای نیاز بود بگین بگم. اگه هم این نسخهی مک بدرد نمیخوره بگین یکی دیگه گیر بیارم.
یه چیزه دیگه: من به صورت عادی نمیتونم نصب مک رو بالا بیارم. باید این سرییچها رو استفاده کنم: x -v cpus=1 busratio=24-
قبلا رو لپتاپ قبلیم نصب کرده بودم ولی وایرلس و گرافیکم رو نمیشناخت. نمیخوام ایندفعه هم اینجوری شه. کمک میکنید پجها درست رو انتخاب کنم؟
با سوییچ v همون ارور را میدهنقل قول:
سوییچ های زیر رو امتحان کنید:
-v
-x
cpus=1
busratio=24
همه رو با هم بزنید
من با virtualboxهم امتحان کردم روی 2تا سیستم یکی ویندوز 7 -64بیتی یکی ویندوز xp مینویسه این نسخه روی پلتفرم شما سازگار نیست
سلام
سیستم من لپ تاپ دل مدل inspiron 1564 با کانفیگ
سی پی یو i3 گرافیک ATI Mobility 4300 series
رو سیستم iKATOS MAC OS Lion 10.7.1 نصبه
صدا دارم .سیستم هم بدون سوییچ ها بالا میاد
اما گرافیک و وایرلس ندارم . ضمنا موقعی که سیستم بالا میاد صدای میکروفن مثل صدای صوت میره رو اعصاب و مجبور میشم کلا صدا رو قطع کنم
از دوستان کسی پیشنهادی برای این سه تا مشکل من (گرفیک ، وایرلس و این میکروفن کوفتی ! ) نداره ؟