سلام به همه
من از دیروز تا حالا دارم وصل مشم هی میرم تو فضا :18:
بعدشم میزنه Timed Out :41:
چیکار کنم ؟
Printable View
سلام به همه
من از دیروز تا حالا دارم وصل مشم هی میرم تو فضا :18:
بعدشم میزنه Timed Out :41:
چیکار کنم ؟
دادا منم دیدم این طوری میشینقل قول:
ما که سالمیم تو یه چیزیت هست
بچه ها این شاپو به جواد بگید درست کنه:18:
سایت یا سرویس اینترنتی دیگه ای هم هست که نتونی باهاش کار کنی؟نقل قول:
منم میگم قیمت خریدو فروش یکی باشه ولی چیزای مهم مثل الماس گرون تر بشننقل قول:
درضمن میدونم اسکین برای بازی اصلیه گفتم شاید پلاگینی چیزی بشه ریخت رو سرور
درست شد.
======================
چرا همش اینو میزنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(قسمت تایپ)
بچه ها من داشتم کنار خونه یکی به اسم reza رد میشدم یهو خوردم به مشعل آتیش گرفتم.عمرم به نصف یه قلب که رسید dc کردم.چیکار کنم زنده بمونم؟اموالم نمیبرن؟
برای minecraft تو TeamSpeak یه چنل ساختم که به جای تایپ کردن صحبت کنیم.:5:
کسانی که teamspeak ندارن میتونن برن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنن.
IP سرور 46.143.209.236 هست و اسم چنل هم Minecraft ONLINE
پس برین حال کنین :27:
شما همونی نیستی که تو teeworld التماس میکردی یه برنامه نصب کنم به جای چت کردن،صحبت کنیم؟نقل قول:
نه:31: آخه این تایپ چیهنقل قول:
1 اینکه مشعل نمیسوزونه اون احتمالا آتیش بوده 2 اینکه اگه درجه غذا پر باشه جون هم کم کم پر میشهنقل قول:
3 اصولا کسی نباید وسایل بقیه رو برداره مگه اینکه ندونه لغت فرهنگ رو با چه ه مینویسن
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
کدومو دان کنیم server یا client ؟نقل قول:
دادا من میگم همون قیمت ها باشه مثلا 230 تا الماس یا Diamond sword حدود 700$ اما همین قیمت ها مثلا x4 یا x3 بشه اصلا خلی زیاد بشه x6 ولی همین قیمت ها باشهنقل قول:
امروز من همش ضرر کردم
Client رو دان کننقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بیا اینهمه گفتم نرین به جواد بگین گرون کن داشتیم حال میکردیم:8:نقل قول:
فکر کنم طلا هم بخاطر شما گرون شد همچنین دلار:27:
خونه منو میگی؟نقل قول:
اون که تو خونمو مگه تو توی خونم بودی؟
آخه من یه کوره آدم پزی دارم:27: همیشه هم روشنه:46::21:
ببین اینطوری خیلی زود کسل کننده میشهنقل قول:
چون 1 شمشیر میفروشی هر وقت بخوای دوباره میخری حال نمیده ولی اگه قیمت خرید بالاتر از فروش باشه با حال تره
تازه فکر کنم میتونی شمشیر درب داغون 1 درصد جونو به قیمت شمشیر نو بفروشی بعد یکی دیگه بخرینقل قول:
اره امروز تازه بهش پی بردم :31:نقل قول:
ولی دیگه نه در این هد خرید 1000$ فروشن 230$ :31:
یه plogin بود تو یه سروره هر چی داغون تر میشد قیمتش میومد پایین:31:نقل قول:
یکی از دوست های دوستم بازی اصلی رو خریده:19:
منم بازی اصلی رو میخواممممممممم :31::27:
__________________________________________________ ______________________________________
یکی این جا کارت Visa یا paypal نداره که براش تو حساب خودش پول بریزیم بره از این visa یا همون paypal یا چند تا کارت دیگه بخره ؟ :19:
برای اکانت خودمون:46:
هر کی داشت بگه
بچه ها این سرور هم خوبه ها :31: انقد باحاله اما خارجیه سوپر لگه دیگه :31:
آی پی : mc.invisioncraft.net
منم واسه تابستون بازی اصلی رو میخوااااااااااااااااااااا اااااااام
دستان در مورد قیمت حق با شهاب ولی بازم یکم حق با مهران :31:
این هوا اختلاف خیلی زیاده
بابا visa کارت داری :31: خیلی خوبه سری میشه خرید :31: فقط برای اکانت خودت میشه خریدنقل قول:
ولی بازم بازی رو بخریم میریم سرور خارجی لگه دیگه :2:
مرتیکه های دزد بلد نیستن اومدن کتاب خونمو کلشو دزدیدن :13:
واقعا که براتون متاسفم انقد دزدید
چون از دستور shop select/ استفاده کردینقل قول:
بچه ها چرا سرورای خارجی هر سروری میرم مینویسه conection lost bad login??????????????????
چیکار کنیم درست شه؟ این مشکل shop select رو میگم
چون نسخه ی شما کرک شده است ولی سرور های کرک نشده فقط کسانی که بازی اصلی رو دارن راه میدن!نقل قول:
دوستان سلام
اول یه چیز بگم من همیشه دوست داشتم که یه قصر داشته باشم که اونم ساختم دوما میخواستم یه اتاق کاملا از الماس بسازم که اونم ساختم
حالا اینم عکسش من امروز اومدم دیدم سالمه اتاقم اینم عکسش
ولی وقتی که رفتم درس بخونم اومدم تو بازی دیدم که هیچ عصری از الماس ها نیست اینم عکس
میخوام همینو بگم که مردم ما واقعا دزدن و همینو بس کتاب خونه و enchanting table و کله کتاب هام و Bricks های روی زمینمم دزدیدن
همینو بگم بس
.................... واقعا که
من شاید دیگه نیام و برم با دوست های مدرسم یه VPS بخریم با رم 1گیگ با هم بازی کنیم 15 نفریم
اونارو نیاوردم تو این سرور چون اونا خودشون بازی میکردن
الانم میریم با هم بازی میکنیم
برای همیشه از این سرور رفتم خداحافظ همگی :11::40:
خداحافظ . :11:نقل قول:
اگه واسه تابستون خواستید بگیرید به منم بگید احتمالا منم کمک میکنم با هم بگیریم :21:
اصولا انسان احمق همیشه ایجاد مشکل میکنه اینم یه نمونش (جایی که احمق توش زیاده ...)نقل قول:
منم درس هام زیاد شده 4 تا دونه آدم حسابی هم بودن که دیگه نیستن منم by
e هوی کی اینارو پیچوند :دی یکی هم رفته بود همه diamond های منو پیچونده بود:13:نقل قول:
دوستان سلام
اول یه چیز بگم من همیشه دوست داشتم که یه قصر داشته باشم که اونم ساختم دوما میخواستم یه اتاق کاملا از الماس بسازم که اونم ساختم
حالا اینم عکسش من امروز اومدم دیدم سالمه اتاقم اینم عکسش
دیگه بای بای من نمیام :20: دادا این فردا 3 بیا gameranegr کارت دارم
اگه خواستید سرور بخرید منم هستم
ضمنا من تا ۳ تیر امتحان دارم بعدش با هم یک فکری میکنیم اگه شما تا اون موقع کاری نکرده بودید
من یه سوال از جواد کردم جواب نداد کسی میدونه جوابشو؟
1-وی پی اس جواد از ایران هست؟(اگه هست که خیلی گرونه)
من میخوام وی پی اس بگیرم از جواد پرسیدم بهم گفت به تو چه از کجا گرفتم:19:
یکی نمیدونه؟
راستی منم دیگه نمیام چون جواد اومد 30 یا 40 تا دیاموند که کلا داشتم رو ازم گرفت و گفت تو اونموقع که ارزون بود خریدی:41:
hoy هم که وقتی الماساش دزدیده شد اومد تهمت زد به من که تو دزدیدی و باید همه الماساتو بدی من 15 تا دادم که اگر جواد نیومده بود باید همشو میدادم
یکی دیگه دزدی میکنه میگن رضا دزدی کرده سروره داریم:27:
نمیخوای بیای نیا کسی مجبورت نکرده!
-------------------------
شاپ هم تقریبا تکمیله :31:
هرکی جنس خاصی لازم داره بگه تو شاپ بذارم
محل شاپ هم بغل spawn هست
1- بله ( خیلی گران هست)نقل قول:
2-شرکت پارس پک(فکر کنم) (ارزون میده) من 7-8 ماه پیش داشتم.
(پول الکی خرج vps نکن ) یا اگه گرفتی واسه بازی های کنسولی سرور بزن.
اه چقد اصبانی یی :3: به خدا تا بخوام الماس هارو ازت بگیرم اشکم در اومد یزره مهربون باش عین داداشت :37:نقل قول:
آه چقد ناراحت میشی بیا بهت الماستو بدم :31: ببخشید خوب بیا دوباره اخه اعصابم خورد بود بابا یع اتاق الماس میدونی چیههههههههههههههههه ؟ حالا ناراحت نشو بیانقل قول:
نه بابا منصرف شدم :27: اصلا نمیشه ترک کرد این سروره باحالو اومدم 9 تا الماس بخرم موردم پولشو جور کردم :27: اصلا نمیشه ترک کرد :دی اخه معتاد مگه خودش میره ترک :دی میرن ترکش میدن منم ترک نمیکنمنقل قول:
منم زمانی که الماس ارزون بود 15 تا خریدم .... گمونم جواد با سود حساب کرده که 56 تا الماس ازم گرفت .... واقعا ک
هوی خواستین سرور بزنین منم هستم
نقل قول:ببین به سیستم عامل Vps بر میگرده ... الان Vps توی پارس پک با رم 1 ویندور 64 تومان و لینوکس اگه اشتباه نکنم 36 تومان ..... ماینکرافت روی لینوکس هم ثبت میشه با سرچی که کردم من موندم چرا جواد رفته ویندوز گرفته ؟نقل قول:
مهران یه لحظه گفتم واقعا میخوای بری!!!! خیلی ناراحت شدم:41:
بابا ارزش نداره به خدا منم 3 تا مرغ داشتم دزدیدن
جلو خونم شیشه گذاشتم شکستن
نصف دیوارمو برداشتن!!!
جان من بس کنید دیگه
راستی جواد ما که نمیبینیم کی میای هر وقت اومدی اون خونه من بود... که حالا قصر شده :27: بیا ضد ضربش کن ! مرسی
عجبا اون پست بره 99999999999 سال پیش بود بابا :31: تازه جواب میدی ؟نقل قول:
راستی بیا اون 2 تا الماستو بدم ببخششید اون پله هاتو خراب کردم :45: درستش کردم
راستی چرا تا یکی الماساش زیاد میشه میگن تقلب میکنی ؟ بابا به پیر به پیغمبر خودم خریدم پیدا هم کردم اتاقه الماسمم که diamond block بود همشو ور داشتم کردم diamond تو رو خدا دیگه نگید تقلب :42:
راستی جواد میشه مود ماشین رو بزاری ؟ :27: اینم عکسش ولی بلد نیسشتم چطوریه مود گذاشتن :27:
اینو از تو سایت خارجی آوردم :31: ولی خدایی باحاله ها
جواد بزاری ممنون میشیم :46:
واقعا که انگار نه انگار ادمینی سالی یه بار که بیشتر نمیای قیمتارم همش میبری بالا (پول ملتو میچاپی:31: )نقل قول:
بعدشم یه ... به نام ramin king میاد گند میزنه به دیسکو یه وقت نیای بنش کنی خسته میشی .
این یکی از کاراشه خودتم بودی که داشتیم میرفتیم رو خونش لاوا بریزیم یکی اومد به نامه (یادم نیست:31:) بعد من افتادم مردم همه ی وسایلامو که یه شمشیر 2 کلنگ 1 بیل 1 تبر و یه ست زرهه الماسی بود رو ورداشته زره هارو پوشیده بعد میگه ایتم هات دست من نیست هیلی خندیدم باحال خالی میبست :39:
واقعا که
جواد بیا اینو بن کن
فکنم جفتشون یه نفرن هم از هم دفاع میکردن هم عین هم خالی میبستن .راستی جواد نصف چیزارو که قبلا میفروختیم دیگه نمیشه فروخت یا قیمتاشون خیلی پائینه مثلا گندم 1$؟ بعد سنگ قلوه ای هم 1$؟ الان اینا باهم هم ارزشن؟
خب نمیشه گفت با هم هم ارزشن یا نه
من قیمت هارو به بهترین نحوی که تونستم گذاشتم تا از تقلب پرهیز بشه
مثلا:
قبلا یه سنگ قیمتش 3$ بود
میرفتی 200 تا میخریدی ...
باهاش 100 تا شمشیر سنگی درس میکردی
اونوقت قیمت شمشیر سنگی 40$ بود!
حالا حساب کن ببین چی میشد!