[PHP]http://antivirus.---------.com/price/enduserprice/default.html[/PHP]نقل قول:
نورتون و اف سیکیور این قیمت ها:
[PHP]http://antivirus.---------.com/Products/CorporateProducts.aspx[/PHP]
[PHP]http://antivirus.---------.com/price/enduserprice/default.html[/PHP]نقل قول:
نورتون و اف سیکیور این قیمت ها:
[PHP]http://antivirus.---------.com/Products/CorporateProducts.aspx[/PHP]
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
راستش همین ماه پیش یه ویروسی افتاد توی شبکه به نام aadrive32.exe و zaberg این دوتا باعث قطعی ارتباط اینترنت میشدن و کل کلاینت های ما در ادارت شهرستانها ارتباطشون با ما قطع میشد . نود 32 درپیت :دی اینو میشناخت ولی آویرا نه ! ویروس رو برای Analysis آویرا فرستادیم ولی بعد از گذشت یک ماه هنوز یه آپدیت درست حسابی برای از بین بردن این ویروس و تعمیر خرابکاریهای ناشی از این ویروس نداده ! این فقط یک نمونه از مشکلاتی بود که با آویرا داشتیم .
برای خرید هم اصلا قیمت برای ما مهم نیست فقط قدرت بالای شناسایی ویروسها , تروجانها و کرمها برامون مهمه .
همین که آنتی ویروس ساختار ویروس رو بشناسه و جلوگیری کنه از فعالیتش به ما زمان میده با پشتیبانی ارتباط برقرار کنیم برای اقدامات بعدی و حذف کامل ولی متاسفانه بعضی از آنتی ویروس ها حتی قادر به شناسایی مخرب بودن یا تهدید آمیز بودن یک فایل نیستن ...
نقل قول:پس سایمنتک گزینه عالی هست هم ازنظرساپورت و هم پیدا کردن و پاک کردن مشکلات همیشه هم ریسرچرهای اون پیشرو در امنیت بودن و هستند.نقل قول:
بعد از سایمنتک اف سیکیور وسوفوس برای شرکتهای دولتی و خصوصی مناسب ترین هستند.
برای نت بوک با Cpu اتم N570 و رم 2 ، Nod بهتره یا Avast (اینترنت سکوریتی)؟
علی رغم توانایی بسیار خوب نورتون اما مشکلات خاص خودش رو دارهنقل قول:
مثلا بلاک کردن چیزهایی که بی ربطن!
و این باعث قطعی ارتباط میشد برای من
البته شاید در مورد شما یا هیچکس دیگه مصداق پیدا نکنه!
اما حتی بعضی وقتها پاپ آپ بعضی سایتها که قابل اطمینان بودند به هنگی سیستم می رسید!
دوستمون گفتند بی ارتباط با نورتون بوده
اما این مشکل دقیقا با پاک کردن نورتون به طور کامل برطرف شد
ارتباطم با نت بعد از پاک کردن نورتون قطع نشده!
موقع بازی آنلاین به مشکلات قبلی نخوردم!
و ....
اما در زمینه خود ویروس یابی و ... کارش درست بود.
نود بهتره.نقل قول:
اما پیشنهاد میدم Emsisoft رو تست کنی من برای دوستم روی CPU N270 ریختم (مال دو سال پیش) هیچ مشکلی نداره.
شرکت Emsisoft یه فایروال نسخه رایگانم داره که اونم خیلی عالیه، نسخه رایگان Online-Armor
Emsisoft دو موتوره است، به زبان فارسی هم ترجمه شده، تکنولوژی رفتار شناسی رو در سال 2007 اختراع کرده، سرعت اسکنشم بالاست و واقعا سبکه. :11:
سلام.نقل قول:
مشکل شما عوامل متعددی میتونه داشته باشه که در حوصله این تاپیک نیست.
مثلا تولبار نورتون برای نسخه های جدید فایرفاکس آپدیت میشه و تو ویندوز XP مشکلاتی داشته.
همین میتونه باعث قفل شدن مرورگر بشه.
اون پیغامها هم صرفا جهت اطلاع هستش! بیشتر بر میگرده به دسترسی های غیر مجاز که در محدوده محافظتی نورتون اتفاق میفته.
ولی نظر منو بخوای هیچ کدوم مثل Bitdifender نمیشه بهترین آنتی ویروس حال حاضر جهان همه جوره امنیت را تامین میکنه بهترین گزینه است بدذون نقص بعد از این هم Kaspersky توی رده بندی جهانی هم همیشه Bitdifender اوله و کسپر دوم!نقل قول:
از میان این دو من آواست رو پیشنهاد میدم. علاوه بر داشتن تمامی نقاط قوت ناد، مثل سبکی، آپدیت کم و شناسایی خوب نقاط قوت دیگه ای مثل پایداری، امکانات جانبی و زیبایی بیشتر رو داره.نقل قول:
والا ما هم گول رتبه های جهانی رو خوردیم :31:نقل قول:
اون دو سالی که نود رتبه اول جهانی بود رفتیم نود گرفتیم و سال پیش که آویرا رتبه های بالا گرفت رفتیم آویرا گرفتیم !
اینها سیر صعودی و نزولی زیادی دارن و نمیشه به اونها اطمینان کرد ولی امثال نورتون و کسپر همیشه جزو بهترینها بودن و فراز و نشیب زیادی نداشتن همین نشون میده که به اینها میشه اعتماد کرد .
لطفا انتی ویروسی را به من معرفی کنید که قدرتمند باشه از هر لحاظ به کرک ها و پتچ ها گیر نده هوش مصنوعی قوی داشته باشه تا بتونه کرک های واقعا ویروسی را بگیره کار باهاش راحت باشه فایرووال خیلی قدرتمندی داشته باشه از قرنطینه بشه براشون ویروس ارسال کرد برام مهم نیست سبک باشه یانه سند باکس داشته باشه کامل باشه امکانات زیادی داشته باشه
اگه بشه ارزان باشه چون اورجینال میخوام بگیرم پشیمون نشم سریع اسکن کنه بدون اجازه فایلی رو حذف نکنه ممنون میشم بهم چندتا انتی ویروس معرفی کنید این امکانات رو داشته باشه
یه آنتی ویروس برای دفتر کاری میخام که کلی مراوده پولی از طریق اینترنت انجام میدن
کار با اینترنت بانک و حتی بانک های خارجی و نقل و انتقال پول های سنگین
یه آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی یا فایروال بسیار قوی برای امن بودن 100% سیستم ها
چه پیشنهاد میکنید ؟ چه مجموعه قوی براشون بزاریم تا امنیت نزدیک به 100% داشته باشن ؟
پیشنهاد من این است که از فایروال هایی استفاده کنید که از انلاین بانکینگ پشتیبانی کنند فایروال هایی مثل نسخه های پولی انلاین آرمور , outpost , kaspersky و ....( فکر کنم همین ها باش )نقل قول:
در کنارش هم میتونید از آنتی ویروس نورتون یا آویرا استفاده کنید یا از اینترنت سکوریتی کسپر استفاده کنید , هر سوالی هم در مورد این برنامه ها داشتید در تاپیک خودشان بپرسید
علاوه بر مواردی که گفته شد. avast Pro Antivirus 6.0.1367 هم ابزار امن کردن کارهای بانکی رو داره.Safe Zone.نقل قول:
نظرتون درباره ترکیب آنتی ویروس مایکروسافت + فایروال کمودو چی هستش ؟
من برای تست ، این ترکیب رو نصب کردم خیلی بد بود مایکروسافت. وقتی ویروسی پیدا می شد حتی اگر 1 ویروس بود زمان زیادی صرف عمل پاکسازی می کرد که دیگه داشت من رو کلافه می کرد. :27:نقل قول:
شناساییش بد نبود ولی این سرعت پایینش واقعا محسوسه و البته کلافه کننده.
آقا ما رسما" ویروسی شدیم رفت........
تند تند سیستمم هنگ میکنه بدونه اینکه کار سنگینی انجام بدم...
نورتون آپدیت شده دارم اما ....
از نورتون قوی تر چیه ؟؟
zone alarm چه طوره ؟
ممنون
مگه چی کار کردی که با وجود نورتون ویروسی شدی:46:نقل قول:
دوست عزیز شما اگربهترین انتی دنیا هم داشته باشی نتونی باهاش کارکنی راحت ویروسی میشی.
یه سوییت انتخاب کن بشین کارکن باهاش تا یاد بگیری.
نورتونو پاک کن با برنامه kaspresky removel tools سیستمو اسکن کن بعد از پاکسازی تصمیم بگیر از چی استفاده کنی.
زون الارم هم زیاد حال نمیکنم.
من شخصا پیشنهادم کسپرسکی هست ولی بستگی به شما داره باهاش حال کنی یا نه.
نقل قول:
ممنون از راهنماییت.
این که میگی نتونی باهاش کار کنی رو متوجه نمیشم ... اون باید ویروس رو بشناسه نه من .:27:
هر 10 دقیقه یه بار آچدیت میکنه خودش رو ...
از کسپر اسکای زیاد تعریف شنیدم ..
ممنون:10:
همین الان این رو پیدا کرد ...
موقعی دانلود تموم شد نفهمید الان فهمید ، خدا کنه که دلیلش همین بوده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Emsisoft هم میتونی تست بزنی!
این فایل سالمه نمیخواد پاکش کنی.نقل قول:
دوست عزیز 90% کارهارو شما انجام میدین با پاسخ دادن صحیح به نرم افزار.نقل قول:
شما تصور کنین وقتی یه مخربی پیدا میشه (حالا با امکاناته خوده سوییت که 90% گزینه ask me داره یامثل بیت فندر که هر کاریش کنی پاک میکنه)از شما سوال میکنه ایا اینو پاک کنم یا میخواد به قسمتی از سیستم دسترسی پیدا کنه خب شما برای اجرا شدنش allow میزنین و اونوقتهکه سیستم الوده میشه یا یک فایل سیفو از سیستم عامل پاک میکنه و باعث ایجاد مشکل در سیستم عامل میشه نمونش comodo بعداز نصب سریع تو پوشه c/windows میره km service رو پاک میکنه که البته nod32 هم همینکارو میکنه.
پس سوییتها برای حالت پروفشنال وظیفه یک هیپس قوی رو بر عهده دارند و این شما هستی که بهش میگی چیکار کنه وگرنه میشه گزاشتش رو اتومات بزنه سیستمو بترکونه.
در ضمن عرایض بنده هم محدودیتهایی داره مثلا برای کسپرسکی یا بیت فندر رو اتومات هم بزاری 99% تصمیماتش درسته و مشکلی پیش نمیاره.ولی بیشتر سوییت ها انقدر هوشمند نیستند.
تو تست ها امسیسافت وجود نداره! فقط یه تست داخلی هست که تو شناسایی بالاتر از mbam و نورتون و بقیه بوده! حالا با این احوال این امسیسافت چقدر قابل اعتماده؟نقل قول:
چی میگی؟نقل قول:
توی کدوم تست وجود نداره؟
انتی ویروس خوبی هست با درصد شناسایی خیلی بالا همراه با دو موتور.نقل قول:
تو پاک کنندگی هم خوبه.
ولی مشکل اصلیش اینکه false alert زیادی داره.
تنظیمات حرفه ای هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تست که کمپانی av-comparatives بر روی Ikarus virus.utilities انجام داده قرار دادم , Ikarus هم یکی از موتورهای امسی سافت است و شاید به دردتون خودنقل قول:
شرکت AVC هم هر چند ماه این نرم افزار را تست می کند برای دیدن آخرین نتایج و مقایسه آن با سایر نرمافزارهای امنیتی میتوانید سری به آدرسهای زیر بزنید:نقل قول:
بر روی ویندوز XP :
[HTML]http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/sepoct-2011/[/HTML]
و
[HTML]http://www.av-test.org/no_cache/en/tests/test-reports/test-reports/?tx_avtestreports_pi1%5Breport_no%5D=113970[/HTML]
بر روی ویندوز 7 :
[HTML]http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/julaug-2011/[/HTML]
و
[HTML]http://www.av-test.org/no_cache/en/tests/test-reports/test-reports/?tx_avtestreports_pi1%5Breport_no%5D=113169[/HTML]
همانطور که میبینید میزان شناسایی On-Demand بسیار خوب, Real Life Detection خوب , قدرت پاک کنندگی متوسط و موارد مثبت کاذب نسبتا بالا دارد.
سلام پاسخ شما را با نتیجه یک تست در این مورد در تاپیک زیر دادهام :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6735442&postcount=1701[/HTML]
اتفاقا دقیقا مشکل از نورتونه منم داشتم و خیلی عجیب کل ترافیکو بلاک می کرد طوری که مجبور شدم حذفش کنم . یک ساله avast دارم غیر از یکبار که رو اشتباه خودم sality کل کامپیوترو داغون هیچ ویروسی نداشتم . نظر شخصی من اینه که نوع آنتی ویروس خیلی مهم نیست فقط باید به روز باشه و خود کاربرم ناشی نباشه. من اگه بخوام دسته بندی کنم :نقل قول:
1- avast
2- norton
3- kasper
بقیه رو یا امتحان نکردم یا ارزش صحبت ندارن (نود):دی
درود
من مدتیست که بعد از دربه دری های بسیار و تجربیات آنتیهای مختلف، یک ماهه که از آویرای رایگان با فایروال کومودو استفاده میکنم و الآن خیلی راضیم.
نورتون خوبه ولی حجم آپدیتش افتضاحه. به درد ایران نمیخوره.
کسپرسکی بدک نیست؛ فقط منابع سیستم را میخوره. بخصوص وقتی که فایل مشکوکی را پیدا میکنه میخواد خودشو با سیستم از جا بکنه!
آواست بیخودی به نرمافزارهایی که میتونم قسم بخورم هیچ خطری ندارند گیر میدهد. مضاف بر اینکه فایروال خوبی ندارد و شاید بهتر باشه بگیم که فایروال ندارد!
ESET هم بدک نیست فقط یک کمی در شناساییش ضعیفه. یکی هم اینکه برخی سایتها را بیخودی بلوکه میکنه!
بعضی نرمافزارها را هم بیخودی نمیذاره نصب بشه حتی اگه غیرفعالش کنی. مثلاً به محصولات Uniblue اجازهی نفس کشیدن نمیده؛ که این فقط مخصوص NOD32 است و آنتیهای دیگر هیچ کاری با Uniblue ندارند.
بیت دفندر و Gdata هم خوبند منتها برای سیستم های قوی. ولی برای سیستم های متوسط گزینهی مناسبی نیستند.
موفق باشید.
پاسخ این پست منو دوستان همیشه منتقد ناد بدن
نظرتون در مورد انتی ویروس ناد به همراه فایروال کمودو با سندباکس روشن و برنامه های تکمیلی دیگه چیه؟
آیا باز هم با این ترکیب جانشین ناد رو کسپر یا نورتون یا ... پیشنهاد میکنید؟ بهرحال تو ترکیب من کمودو خواهد بود و بنظرم فرقی نداره که چه انتی ویروسی نصب باشه
چون من علاقه ی خاصی به هوش ناد32 در ریل اسکن دارم فقط با ویروس هایی کار داره که شدیدا خرابکار هستند مثل انتی های دیگه به هرچیزی گیر نمیده کارشو همچین بلده :31:
نود چیزی که نداره هوش هست.بهتره از انتیویروس.جی دیتا-پاندا-افسیکیور-نورتون یا کسپر با کومودو فایروال استفاده کنینقل قول:
دوست من ، من فکر میکنم که تنظیمات ایراد داشته ، من وقتی نصبش کردم ، تنظیمات رو چنج کردم ، خیلی نرمال روی شبکه مانیتور داشت بدون افت قدرتش ، به طوری که من فکر میکردم بهترین مانیتورینگ رو داره ،نقل قول:
آنتی ویروس قدرت ویروس شناسیش به یک طرف ، هوش مصنوعی و طرز برخورد با یک سیستم هایجک شده و طریقه ی تعمیر اون از سوی دیگه از عواملی هست که باعث میشه در صدر قرار بگیره ،
آواست برای سیستم های خونگی که شبکه ندارن عالی هست ، به عنوان یک آنتی ویروس مجانی ، اما در زمینه ی اون مسائلی که گفتم اصلا با کاسپر یا نورتون قابل مقایسه نیست ،
آینده ی آنتی ویروس ها اصلا معلوم نیست چی میشه ، اگه خاطرتون باشه یک مدتی بود که همه روی سیستم مکافی داشتن ، الان اگه به کسی بگی مکافی دارم ، یک خورده براش عجیبه ، همون زمان اگه به کسی میگفتی من کاسپر اسکای دارم ، میگفت چرت ترین آنتی ویروس هست و امکان داشت بهت بخنده حتی.
برای همین هم نمیشه گفت ، همین ناد 32 ممکنه یک جهش بزرگی انجام بده ، یا پاندایی که یک مدت خودش به ویروس معروف بود ، الان ابزارهای خیلی موثری رو طراحی کرده ،
به نظر من اصلا نمیشه آنتی ویروس ها رو اولویت بندی کرد ، هر کدوم در موقعیت خاص خودش ممکنه بهترین عملکرد رو انجام بده ، مثلا همین MSE گاها موردهایی رو از بین میبره که کار هیچ آنتی ویروسی نیست. مهم این هست که چه کسی بدونه توی کدوم موقعیت کدوم یک موثرترین هستش
Take Care:40:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
راستش رو بخوای ناد 32 هوش مصنوعی بدی نداره ، از لحاظ دید اسکنر فقط میشه بهش نگاه کرد . ناد فقط میگه که من میشناسمشنقل قول:
شناختم ، ولی هیچ راه حلی نداره ، این اسم شایسته ی ناد 32 هست :
Nod 32 virus finder
جالبه با این وجود باز هم با nod32 مخالفید
دارم وسوسه میشم که برم سراغ کسپر سنگین با اون مکافاتش تو پیدا کردن کلید
من به غیر از اینترنت سکیوریتی کمودو + انتی ویروس ناد
اویرا با گارد خاموش + mbam + سوپر انتی اسپایور + انواع و اقسام انتی اتوران های مخصوص فلش
هم نصب دارم و این وسط فریم بازیم هم خوبه و خیلی برام مهمه
باز توصیه میکنید که ناد رو حذف کنم و چیز دیگه ای نصب کنم؟
پیشنهاد شما جز کسپراسکای خوره ی سی پی یو چیه؟
نقل قول:والله من مخالف نیستم با ناد 32 !!:31: ولی در اصل موافق نیستم یعنی بهتره بگم ترجیح میدم رای ممتنه بدم بهش ، باید نتیجه های بعدیش رو ببینم ، تعصب روی هیچ فرقه ی خاصی هم ندارم !:31:نقل قول:
جالبه با این وجود باز هم با nod32 مخالفید
نقل قول:
من به غیر از اینترنت سکیوریتی کمودو + انتی ویروس ناد
اویرا با گارد خاموش + mbam + سوپر انتی اسپایور + انواع و اقسام انتی اتوران های مخصوص فلش
یا علی ....! چه خبره ! یهو سیستم رو روشن نکن دیگه !
دقت کن عزیزم : MBAM یا SAS یکیش نه هردو..
ضمنا آویرا با گارد خاموش به چه کارتون میاد ؟
اگه همون گارد آویرا رو روشن بزارین نیازی به نرم افزارهای اتوران ندارین/..
با این شرایط که الان دارین ، به نظر من کاسپر نصف این هم سرعت رو کم نمیکنه !
هیچ مکافاتی نداره. :20:نقل قول:
با اون مکافاتش تو پیدا کردن کلید
من خودم در حال حاظر دارم از نود استفادهمیکنم
فقط و فقط بخاطر سبک بودنش روی سیستم من خوب جواب میده
.
.
هر کسی یه چیزی میگه حالا در حالت کلی کدوم آنتی ویروس و فایروالی از همه قوی تره؟
منم دونبال یه سوییت سبک بودم که به انتی Symantec Endpoint Protection 12.1 رسیدم دارم تستش میکنم ببینم چجور جونوریه
اویرا هم برای بعضی فایل های مشکوک خوبه سریع اسکن کنیمنقل قول:
تروجان ریموور و هیتمن هم دارم که فقط موقع استارت میان بالا!
میدونی من با سیستمم گیم میزنم بعد از گرافیک مهمترین چیز سی پی یو هست اگر هزارتا برنامه ی غیرفعال رو هم نصب کنم مهم نیست فقط از رم استفاده میکنند تنها خوره ی سی پی یو همون آنتی ویروس اصلیه که ریل تایم اسکن میکنه منتهی مطمئنم که کسپر بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه با اینحال اگه بخوام کسپر نصب کنم اینو باید نصب کنم دیگه: ؟
Kaspersky Anti-Virus 2012 12.0.0.374 Final
و اگه بخوام نورتون نصب کنم چی باید نصب کنم؟ که با کمودو اینترنت سکیوریتی ست بشه
با نسخه های نورتون اشنا نیستم