سلام
پراید 141 مدل 85 نقره ایی بیمه تا برج 12 یک گلگیر جلو تعویض چقدر میرزه بگیرم ؟
سلام
پراید 141 مدل 85 نقره ایی بیمه تا برج 12 یک گلگیر جلو تعویض چقدر میرزه بگیرم ؟
نه دوست عزيزم فقط همون دو مورد رنگ داشت. اطلاعات كلي ميخاستم داشته باشم. ميخام بدونم رنگ شدگي قسمتاي مختلف چقد تو قيمت يه پرايد تاثير ميزاره:نقل قول:
رنگ گلگير عقب
تعويض گلگير عقب
رنگ درب راننده
تعويض درب راننده
رنگ گلگير جلو
تعويض گلگير جلو
و....
پرايد مشكي (روغني) مدل 86، يگانه، هيدروليك، 80000 تا كار كرده، يه گلگير جلو رنگ شده يه گلگير جلو تعويض، 2 ماه بيمه، 5 سال تخفيف بيمه، فني هم كاملا سالم (مال دوست خودمه)
داش مهدي نميدونم چرا اين انجمن دكمه تشكر نداره. تشكر كه جواب دادي.نقل قول:
فك كنم يه موچول بالاست 6.200. اگه بيمه كامل داشت شايد تا 6.100_6.200 مي ارزيد.
اين رنگ شدگيا پاك گيج كرده منو.
پراید مدل 85 با یک گلگیر تعویضی قیمت 6400000 توماننقل قول:
؟؟؟؟!نقل قول:
مثل اینکه رفت آخر صفحه و دیده نشد!
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 86 قیمت 13000000 تومان
205 تیپ 6 دنده اتومات مدل 85 رنگ مشکی
tnx
.
206 تیپ 2 سفید و 10 /90 . چند بفروشم خوبه ؟ به نظر شما الان تایم خوبی واسه فروش هست یه نه ؟
میخوام بدم یه ام وی ام 315 بگیرم و نظرتون چیه ؟
مرسی
نقل قول:
پژو 206 تیپ 6 مدل 85 قیمت 15500000 تومان
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 90 قیمت 18500000 تومان
انتخاب MVM 315 بستگی به ملاک های شما داره
مرسی و ولی خب در ظاهر و موتور فکر کنم قطعا از 206 تیپ 2 بهتر باشه و فقط موضوع کیفیت و سواری هست که فکر نکنم از 206 ایرانی اونم این سری های اخر بدتر باشه .نقل قول:
به مراتب از تیپ 2 سرتر هست.نقل قول:
هم از نظر فنی هم از نظر راحتی
فقط در یک مورد عقب میمونه اونم خدمات پس ار فروش و کمبود قطعات هست که به مراتب داره گسترش پیدا میکنه
سلام به همه
پارس نقره ای مدل 86 کاپوت رنگ، بیمه یک سال، فنی سالم، لاستیکاش ضعیفه حدود 30 تا 40 درصد قیمت داده 9.700 با این قیمت ارزش خرید داره؟
پارس مدل ٨٦ كاپوت رنگ ٩ تا ٩٢٠٠ ارزش دارد .نقل قول:
206 سفید 89 تیپ 2
tnx
.
پژو 206 تیپ 2 مدل 89 قیمت 17500000 توماننقل قول:
قیمت این خودرو ها رو میخواستم
پژو 206 تیپ 2
ریو
ال 90 فول
مدل های 86 تا 88 ...
ممنون
سلام .سمند ef7 پایه گازسوز (سفید)مدل3/91 با 2000کارکرد چند میارزه؟
بدون رنگ شدگی البته سپر جلو تعویض شد.
بخاطر ضربه ی کوچکی که جلوی شاستیش خورده مرددم ,نظر شما در مورد فروش یا نگه داشتنش چیه؟
پژو 206 تیپ 2 مدل 88 قیمت 15500000 توماننقل قول:
ریو مدل 88 قیمت 14200000 تومان
تندر 90 E2 LP مدل 88 قیمت 16500000 تومان
تعویض سپر جلو مهم نیست اما ضربه ای که به شاسی خورده مهم هست هرچند کوچک باشه.نقل قول:
میتونی به یه صافکار کار درست و مجرب در تصادفات نشون بدی و ببینی نظرش چیه.
قیمت مدل 91 کارکرده تا 18500000 تومان
سلام دوستان
نظرتون درباره خریدMVM 315 چیه؟ آیا ارزش خرید داره؟ یا خریدش یه ریسکه؟
چرا تو سایت مدیران خودرو نیست؟
قیمت دقیقش چنده؟
احتمالا 90 درصد به جدول زده و ضربه به بکسر بند وارد شده و اون هم ضربه رو به شاسی منتقل کرده ، با شاسی کش شاسی رو صاف کردن .نقل قول:
ببینید سینی و رادیات و فن در چه وضعیتی هستن ، اگر عوض نشدن و ضربه وارد نشده حدث من درست هست ، در نهایت میتونید چند کار انجام بدید تا وضعیت ماشین دستتون بیاد !
1-ببیرید پیش تعمیرکار و صافکار ماهر و زبردست
2-بشینید پشت ماشین و در یک جاده خلوت ماشین رو حسابی برونید با نهایت سرعت و ببینید منحرف میشه یا نه ! ( با احتیاط و کم کم سرعت رو زیاد کنید و در صورت احساس انحراف ، لرزش یا مورد مشکوک به کارتون خاتمه بدید )
3-در یک جاده کفی با سرعت معمول فرمان رو رها کنید ( با احتیاط ) ببینید ماشین یک دست میکشه و به سمت خاصی منحرف میشه یا نه !
4-ماشین رو دست یک راننده بدید و اجازه بدید بروندش ، خودتون از پشت با ماشین دیگه ، سمند مورد دار رو اسکرت کنید ، دقت کنید وضعیت اتاق با چرخ ها ست هست یا نه ! ماشین از پشت چه حالی دارد ؟ آیا طبیعی است ؟
اگر تمام تست ها رو انجام دادید و مشکلی در کار نبود مانعی برای خرید این خودرو نیست .
MVM 315 خودروی جدید و تازه واردی هست ، اما طبق سابقه این برند در ایران بد از آب در نیامده و میشه یه جورایی بهش اطمینان داشت ، قدرت و شتاب و همچنین مصرف پایین از مزیت های این خودرو هست ، اما اگر قد بلندی دارید پیشنهاد نمیشه ، چون فضای پای راننده و شاگرد بسیار محدود و همینطور فضای عقب کمی خفه است . در کل به قول شما خریدش کمی ریسک است . شاید 20 درصد .نقل قول:
206 سفید 87 تیپ 2
tnx
.
پژو 206 تیپ 2 مدل 87 قیمت 1350000 توماننقل قول:
امروز از نمایندگی مدیران خودرو پرسیدم گفت: اجتمالا عید فطر پیش فروش mvm315 شروع میشه.! دوستان از شهر های دیگه سرچ کنید ببینید آیا حقیقت داره؟؟؟
با این افزایش قیمت خودروهای داخلی، 18 میلیون برای mvm 315 واقعا میرزه. من که شیفتش شدم.
ممنوننقل قول:
افت قیمت این ماشینا هر سال چقدر هست ؟ مثلا 87 و 86 چقدر کمتر میشه ؟
نقل قول:
هر مدل این خودرو ها از 800 هزاد تومان تا 1 میلیون تومان برای هر مدل کسر میشه.
ممنون پوریا جان از راهنماییتون .نقل قول:
پشت یه نیسان وانت زدم به خاطر فاصله ی کمی که بود.(عکسش در گالری تصادفات هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این کارو عصری باش انجام دادم ,فرمونه ماشین نمیکشیدو سواری نرم و بدون لرزش بود.فقط از بیرون به ماشین نگاه نکردم لازمه؟
صافکاره میگفت یه تیکه کوچک ضربه خورده بود که با چکش درش اوردم.
نظرتون چیه ردش کنم یا نگه دارمش؟
چند میارزه؟ برای داخل شهر ال90 بهتر نیست؟
الان ال90 مدل 90و91کارکرده و 91صفر قیمت چنده؟
خیلی ببخشید اگه سوالام زیاد بود.:11:
سلام. خوبین؟؟؟؟ قیمت سمند lx صفر تو نمایندگی چنده الان؟؟؟؟؟؟
ال ٩٠ خودرويي ايده ال هم براي شهر و هم خارج شهر هست و به مراتب به لحاظ فني از سمند سرتر هست منتها از نظر ظاهر بيروني و داخلي از سمند كم مياره و نماي سمند زيباتر هست .نقل قول:
ال ٩٠ مدل ٩٠ ---->١٦.٠٠٠.٠٠٠
ال ٩٠ مدل ٩١ كار كرده ---->١٧.٣٠٠.٠٠٠
ال ٩٠ مدل ٩١ صفر بازار ---->١٨.٧٠٠.٠٠٠
سلام دوست عزيز،سمند ال ايكس سال مدل ٩١ قيمت كارخانه ---->١٦.٩٠٠.٠٠٠نقل قول:
دوستاننقل قول:
با این شرایط ماشینو نگه دارم یا ردش کنم ؟
ال90 صفر پارس خودرویی هرجا اراک قیمت گرفتم کمتر از 19600000نمیدادن
سلام دوستان
مدل 84 تا 87ماشین میخوام
به نظرتون پارس 84 بهتریه (معمولی)یا 405 86 یا 87؟؟
بعد از تابستون میخوام بگیرم دو سه سالی هم ماشین دستم خواهد بود
خرج رودستم نزاشتن برام اولویت داره بعدش زیبای.
مقرراتی رانندیگی میکنم.
اشتباهی که من کردم رو شما نکنیدنقل قول:
هروقت ماشین لازم داشتی همونلحظه مشاوره بگیر و بخر
من 3 ماه پیش میخواستم بگیرم اما همش تو کارم دخالت میشد، اینو بگیر اونو نگیر. ده بار بازار رفتم و کارکرده ها رو قیمت گرفتم و ... نتیجش این شد که 3تومان گرون شد ماشین
[QUOTE=LOVEFORLOVE;6870218]یه پژو 405 slx سفید مدل 88 بیمه یک سال لاستیک 1 ماهه عوض شده کار کرد 75 هزار تا زدگی در قسمت باک رنگ داره کوچیک خش کمی داره ولی نه به اون صورت دسته ادم مطمن بوده کاملا فابریکه یعنی دست به سر روش نزده و دوگانه هست چند میارزد؟بنظرتون صبر کنم سالی جدید ماشین ببرم بانگاه واسه قیمت؟[/QUOTEپر پوستش 11500000 تومان
حق باشماست اما تا اون موقع پول گیرم میاد عزیز.نقل قول:
دوستان چی شد کدومش بهتره؟
نقل قول:
پارس و 405 عملکرد کلیشون مثل هم هست چون از نظر فنی مثل هم هستن
فقط میمونه سلیقه شما که از نظر زیبایی کدوم انخاب بشه.
اگر ماشین کم خرج میخواین باید دقت کافی رو در انتخاب خودرو داشته باشید
تا خودروی سالم و تمیز بخرید.
ممنون بایت جواب. با همه این تفاسیر :41:اگر شما جای من بودی کدومو انتخاب میکردی؟؟پارس معمولی 84یا 405 86 یا 87؟؟؟نقل قول:
نظر شخصیم رو 405 هست چون ایده های اسپرتی برا ماشین دارمنقل قول:
به مراتب رو 405 بهتر میتونم پیادشون کنم.
این نظر من کاملا شخصی هست.
اگر ماشین زیبا و شیک بخوای پارس برتر هست.
فقط به خودت بستگی داره