قیمتش فکر میکنم الان 49300000باشهنقل قول:
ولی به هر حال قیمتها در حال بالا پایین شدن هست
قیمت قطعی را میتونند دوستان دیگر راهنمایی کنند
Printable View
قیمتش فکر میکنم الان 49300000باشهنقل قول:
ولی به هر حال قیمتها در حال بالا پایین شدن هست
قیمت قطعی را میتونند دوستان دیگر راهنمایی کنند
نظرتون در مورد مگان های 2006 وارداتی چیه ؟ خوبن ؟ 1600 و 2000 اتومان هم دارن ، ارزش خرید دارن ؟
آوانته اتومات چطور ؟ مگان یا آوانته ؟
بسته به کارکرد و استفاده راننده داره . اگر تمیز باشه چرا که نه ، میتونه اتومبیل مناسبی براتون باشه .نقل قول:
مگان به نسبت آوانته ارجعیت داره هم کیفیت بهتری داشته و هم امکاناتش بیشتر از آوانته است.
قیمت دنا چنده ؟
دنا بخریم یا پارس ؟
دنا هنوز تولید نشده دوست من. وقتی هم تولید بشه حداقل 15 میلیون بالای پارس قیمتش هست. دنا خودروی لوکس ایران خودرو خواهد بود.(به گفته خود ایران خودرو)نقل قول:
لازم نیست تو چند تا تاپیک سوالتون رو مطرح کنید
دنا هنوز تولیدنشده
در ادامه ی سوال قبلیم ، الان ماشین من 206 تیپ 2 مدل 90 هست ، که توش پر از سروصدا و کلا ماشین آشغالیه ، میخوام بدونم مگان بعد از این مدت به سروصدا میوفته آیا ؟
و اینکه گیربکس اتوماتش چطوریه ؟ مثل 206 کپ نداره ؟ چون اگه بخوام مگان بگیرم باید 15 میلون تومن بذارم روش حداقل ، ارزششو داره ؟ :n16:
ماخودمون 5-6ماهی هست که مگان 2000 گرفتیم تا الان که مثل روز اول بی سر وصدا وخیلی نرمهنقل قول:
گیریبکسشم اصلا حالت لختی نداره وباعث کاهش شتاب ماشین نمیشه من که راضیم ازش:n02:
شما صفر گرفتید ؟نقل قول:
اره خودمون ثبت نام کردیمنقل قول:
rx350 اون اول که اومد تمیزش چنده ؟ حدودی ؟ ازرا 2012 صفر شرکتی اگه بدن چنده ؟ بازار ؟ یاریس h تمیز ؟ تویوتا پرادو 4 درب vx ? تمیز .. اوریون جدیداش نه ها .تمیز ؟ مرسی ببخشید زیاد شد :n04::n02::n01::15::24::3::11:
با سلام
یک ماشین شاسی بلند بین 50 تا70 تومان چی میشه خرید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام ، ابتدا ملاک هاتون رو بیان کنید و کارکرد خودرو تا چه سالی باشدنقل قول:
ممنون از توجه شما.
برای داخل شهر و مسافرت. کارکرد خودرو هم از2008به بعد باشه
جواب ؟:n13::n27::n30::n24:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
با بودجه شما سورنتو مدل 2007 البته کمی از 70 ملیون بالا تر هست
سوزوکی ویتارا مدل 89 فول
کیا اسپرتیج مدل 2010 حدود 65 ملیون تومان
هیوندای توسان 2010 بین 60 تا 65 ملیون تومان
------
میتونید روی سوزوکی ویتارا کارخانه ایی صفر هم تمرکز کنید البته نمیدونم ثبت نام میشه یا نه .
در کل اگر بتونید سورنتو تمیز گیربیارید به نسبت همه ارجعیت داره .
قبلا ها یه قیمت میخواستیم حداکثر 1 روز بعد جواب داشت ولی دیگه الان باید کلا تاپیکو ببنید:n24::n16:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اینجا که بنگاه خدماتی اتومبیل نیست شما انواع و اقسام خودروها رو نام بردید و نامشخص قیمت میخواید .
اینجا مشاوره خرید خودرو هست .
سلام قیمت کارخونه ای ام وی ام 315 چنده؟؟؟
از کی قراره پیش فروش کنن؟؟؟
ایا سایتی منتسب به شرکت هست که فروش اینترنتی داشته باشه>>>؟
نقل قول:
MVM 315 قیمت کارخانه ---->22.700.000
مشخص نیست اما توی بازار موجود هست به قیمت 31.200.000
باید از نمایندگی بپرسید و یا وارد سایت رسمی مدیران خودرو بشوید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اخه من امروز از نمایندگی پرسیدم گفت 20800 پیش پرداخت باید بدی!!!بقیش هم معلوم نیست..انگار از فردا هم شروع میشه پیش فروشش! 75روزه تحویل میدن ولی میخوام ببینم چطوریه بقیه پرداختش!!!؟؟؟؟؟
با سلام
من 315 رو دیدم از نظر ظاهری خیلی قشنگه ولی نمیدونم از لحاظ کیفی چه جوریه ؟؟؟
قطعاتش پیدا میشه ؟؟؟ شتاب و قدرتش چه جوریه ؟؟؟
قیمتش رو نمایندگی میگه 22700 ولی این دوستمون میگه معلوم نیست ؟؟؟؟
کلا کی از شرایط فروشش خبر داره ؟؟
ویه چیز اینکه اصلا میارزه اینقدر پول واسش خرج کنیم ؟؟؟؟ یا اینکه تا حدود قیمت 23 تومن آیا یکی از انتخاب های خوب هست یا نه ؟؟؟؟
پیشهناد شما تا این مبلغ بودجه چیه ؟؟؟ چی بگیرم بهتره
با تشکر
احتمال زیاد قرار هست درادامه روند افزایش شدید قیمت خودرو شاهد گران شدن محصولات مدیران هم باشیم .نقل قول:
همونطور که گفته شد MVM بد از آب در نیومده و از نظر قدرت وشتاب با 206 تیپ 5 مقایسه شده . جادارتره و ظاهر به روزتری داره . اگر 23 ملیون ارایه بشه انتخاب بدی نمیتونه باشه . ملاک های شما مهمه اما با قیمت بازار اصلا ارزش ندارد .
نقل قول:
شما کدوم شهری؟؟ الان فروش دارن نمایندگی ها؟؟
چشم دارم میبینم مشاوره خرید خورو هست چند تا پست قبل تر قیمت ام وی ام 315 رو خواستن قیمتش هم گفته شده حالا به نظرت مشاوره دادی یا قیمت دادی (بنگاه ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست محترم شما قصد خرید چه خودرویی رو دارید ؟ ملاک هاتون چی هست ؟ اینجوری که شما پست زدید بیش از 5 نوع خودرو رو نام بردید و قیمت خواستید ، خب اگر به دنبال قیمت گرفتن هستید میتونید به بنگاه مراجعه کنید اما اگر قصد خرید خودرو رو دارید ، یا خودروی مورد نظرتون رو نام ببرید یا ملاک هاتون رو .نقل قول:
میشه یه راهنمایی بکنید بگید تا حدود قیمت 23 تومن چه گزینه هایی قابلیت انتخاب داره ؟؟؟؟؟؟ اینجوری فکر میکنم بتونم یه گزینه خوب برای خودم انتخاب کنم
ملاک هاتون رو از یک خودرو بگین تا راهنماییتون بکنیم. نو می خواید یا کارکرده. تو شهر یا بیرون شهر یا هردو. مصرف سوخت؟ و ...نقل قول:
ببخشید با حدود 40 تومن مگان 2000 اتومات خوبه یا ماکسیما اتومات ؟ ماکسیما تمیزش گیر میاد ؟ مثلا ایانایی که 100هزار ه کیلومترشون ماشینه خوبین ؟
صفر ماکسیما اتومات حدود 80 میلیون هستش دوست من. فلذا شاید بتونید ماکسیمای مدل 81 الی 83 پیدا کنید که خیلی نمی شه به سلامت بودنش اعتماد کرد.نقل قول:
مکان 2000 هم حدود 62 میلیون هستش الی 65. مدل 2006 شاید بتونید پیدا کنید
من صفر میخوامنقل قول:
منظور من این بود که کلا با این بودجه چه ماشین هایی ارزش خرج کردن دارن تا از بین اونا بتونم یکی رو انتخاب کنم
ماشین صفر اینا رو می تونید انتخاب کنید (با قیمت بازار یا کارخانه در صورت وجود فروش)نقل قول:
پژو 405 GLX بنزینی حدود 18 دوگانه حدود 19
پژو 405 SLX حدود 18600000
سمند SE حدود 17,480,000
سمند LX پایه گاز سوز EF7 حدود 21,818,000
سمند LX EF7 بنزینی مالتی پلاکس حدود 21,090,000
سمند LX سال مالتی پلکس حدود 20,230,000
سمند LX سال دوگانه سوز حدود 21,910,000
تندر L90 E1 حدود 20,500,000
انواع پراید که نهایتا قیمت گرونترینشون می شه 13 تومن
تیبا فول SX حدود 15,430,000
ام وی ام MVM 110 که بسته به تعداد سیلندر و اتومات بودن از 12 تومن تا 15 تومن
لیفان 520i حدود 21,000,000
من قیمتارو دیدم 84 85 هم گیر میاد ... میخوام بدونم در بهترین حالت با 100هزار کارکرد چطور ماشینی میشه ؟نقل قول:
مدل 84 یا 85 با این قیمت که فرمودین خیلی نمی شه به سلامت بدنه و فنی اون اعتماد کرد. در ضمن معمولا ماشین از 100هزار به بعد خرجهای اساسی اش شروع می شه. یه سری قطعات باید تعویض بشن و رسیدگی بیشتر می خواد تا سرحال باشه. مخصوصا ماشینهای اتومات که در داخل مونتاز شده اند از لحاظ گیربکس باید خیلی دقت کنید. معمولا اگه طرف با ماشین مدارا نکرده باشه تو این کیلومتر مشکل دار میشه و کلی خرج رو دست آدم میذاره دوست مننقل قول:
پس با این حساب باید خیلی دقت کنم رو خریدش ؟ شما بین این و مگان کدوم رو پینهاد میدید ؟نقل قول:
با این بودجه شما مگان ماشین مناسبتری هستش.نقل قول:
آقا مگان چرا همچین شد یهو ؟ شانسو میبینید ؟ تا میای بخری یهو 5 تومن میره رو قیمتش !! :n15: بنظر شما چیکار کنم !؟ پائین میاد یا نه ؟ اتومات 2006 میخوام
نه دیگه پایین نمیاد و بالاتر هم میره.نقل قول:
چون قیمت شرکتیش آزاد شد و پارس خودرو 6 میلیون گرونش کرد.
12میلیون گرونش کرد 44600بود شد 56500نقل قول:
:n04:
زانتیا صفر گیر میاد؟