این ارور رو کی میده ؟نقل قول:
Printable View
این ارور رو کی میده ؟نقل قول:
دوستان دست همگي درد نکنه
بازي اجرا نميشد (نه ارور ميداد نه هيچي)
از کرک proper استفاده کردم درست شد
دوستام من نسخه Retail بازي رو دانلود كردم بعد از اكستركت با فونيكس حجمش ميشه 13.7 گيگابايت، وقتي Missing Files رو ريختم بعدش كرك ريلودد رو كپي كردم، بازي ران شد ولي بعد از لود مرحله اول پريد بيرون، البته اين مشكل رو با كپي كرك فيكس 3DM حل كردم، , ولي الان وقتي ميخام برم تو ُSurvival يا Missionهاي Spec Ops تا رو مرحله كليك مكنم ميپره بيرون، البته بايد بگم كه سري اول راحت ميرفت تو، كلي هم مراحلش رو رفتم ولي الان ديگه نميره، بايزي رو دوباره نصب كردم همين داستان بازم پيش اومد! كسي راه حلي داره؟؟؟ يه دنيا ممنون ميشم.
بابا باگ شناس!!نقل قول:
دست درد نکنه درست شد!!
خواهش میکنم کاری نکردم دوست عزیز!:31::31::31::31:نقل قول:
شونصد نفر در روز میان تو این تایپیک و میرن.کسی نمیتونه جواب منو بده.کسی بوده که تمام مراحل رو رفته باشه و بازی تموم شده باشه و بزنه 50% بازی تکمیل شده؟نقل قول:
شما باید بازی رو رو آخرین درجه ی سختی رفته باشیننقل قول:
به علاوه اون لپ تاپ های اینتل رو هم پیدا کنید.
من الان با آخرین درجه سختی میرم 3 مرحله مونده به آخر نوشته 83.5 درصد :20: ولی خداییش بازی تو این درجه سختی خیلی بیشتر حال میده توصیه میکنم حتما یه امتحانی بکنید :46: راستی کسی فایلی چیزی نداره که محل لپ تاپها رو مشخص کرده باشه؟نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا نبود كسي به داد ما برسه!؟؟نقل قول:
داداشه من .درصد برای کامل کردن بازیه یعنی همون لپ تاپ ها و...نقل قول:
سلام
منم دیشب رو سختی vetern تمومش کردم
انصافا باحال بود
ولی لپتاپ هارو جمع نکردم که زده 86 درصد تموم شده
قضیه این لپ تاپ ها دیگه چیه؟؟؟نقل قول:
و این "و..." دیگه چیه؟
سلام
من توس قسمت جنگ شهری که فکنم توانگلیس هستم مشکلم یه هو سیستم ارور میده ومیادبیرون 22درص رفتم چه کارکنم ازکرک
propeاستفاده کردم
از خیابون نرونقل قول:
از داخل ساختمون برو مشکل حل میشه
این چه مرگشه ؟ :31:
از این ارورا زیاد داده ! ولی این سری دیگه مرحله لود نمیشه. قبلا ارور میداد و دوباره میرفتم تو بازی بدون مشکل بازی میکردم ولی این سری دیگه همش وسط لود بازی این میاد و نمیره تو مرحله :27: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. اول تشکر کنم از عزیزانی که اینجا پاسخگو بودند چون واقعا اینجا بهترین مرجعی بود که در سایت های فارسی زبان پیرامون mw3 میشد پیدا کرد.
یک سوال هم دارم: من با کال آو دیوتی بزرگ شدم و بخاطر همین وسواس عجیبی روش دارم. دو نسخه متفاوت از mw3 رو نصب کردم یکی 12 و خرده ای گیگ بود و یکی هم 15.9 گیگابایت. کرک ریلوددی که شما اکیدا توصیه کرده بودید رو هم ریختم روی بازی. الان دارم با نسخه دومی بازی میکنم و فکر میکنم همه چیز نرماله و عالی اجرا میشه ولی مثلا در اولین مرحله و اولین قسمت که از هلکوپتر مییای پایین و تو خیابون شروع میکنی به تیراندازی وقتی به سنگهای روی زمین نگاه میکنی بنظر میاد خیلی تکسچر بیخودی دارن و شطرنجی بنظر میان اما مثلا به سربازای همراهم که نگاه میکنم خیلی کیفیت خوبی داره تصویر. حالا این کلا برای همه صادقه و همه وقتی به سنگهای روی زمین نگاه میکنن اینجوری ضایع بنظر میان و یعنی وسواس بیش از حد منه یا کلا بازی مشکلی داره؟ اگه لازمه یه اسکرین شات بذارم از سنگ ها.
اسکرین شاتم گرفتم:
کد:http://mctavish.persiangig.com/1.jpg
کد:http://mctavish.persiangig.com/2.jpg
کد:http://mctavish.persiangig.com/3.jpg
تو رو خدا کمک کنید دلم داره آب میشه بقیه شو بازی کنم :37:نقل قول:
با سلام.....
من این بازی رو روی لپ تاپ نصب کردم. ولی هنگام اجرا با این پیغام مواجه شدم...
file write error / the hard drive is probably full
میگه احتمالا هارد درایو فول است........
درایو ویندوز من 60 گیگ خالی داره.وین 7
مشکلم حل شد.نقل قول:
تنظیمات گرافیک رو ببرید پایین :20:
نه که گرافیکش خیلی خفنه، یه کم تنظیمات میره بالا این ارور رو میده :31:
منم رو لپ تاپ اینستال کردم و دفعه اول که در درایو c و همون درایو ویندوزی که شما اشاره کردید نصب کردم همین ارورو داد ولی بعد آنیستالش کردم و تو یه درایو دیگه نصب کردم و مشکل حل شد.نقل قول:
با سلام.....
من این بازی رو روی لپ تاپ نصب کردم. ولی هنگام اجرا با این پیغام مواجه شدم...
file write error / the hard drive is probably full
میگه احتمالا هارد درایو فول است........
درایو ویندوز من 60 گیگ خالی داره.وین 7
-----
بچه ها دمتون گرم یکی اگه میتونه از همین جای اسکرین شات اولی که من گذاشتم یه اسکرین شات بگیره و بذاره تا بتونم با خودم مقایسه کنم. همون اولین مرحله بازیه جاییه که از هلیکوپتر میای پایین. یه نگاه به زمین و سنگا بکنید و یه اسکرین شات بگیرید. ثواب داره:دی
اسکرین شات من:
کد:http://mctavish.persiangig.com/1.jpg
دوستان اون فایل رجیستری رو یکی لینکش رو برای من بذاره
سلام
من 21 درصد رفتم
تقریبا 3 مرحله
وقتی میره مرحله بعدی قبل از اینکه وارد بازی بشه هنگ میکنه
یعنی تو قسمت دمو
من از کرک 14.7 مگابایتی(زیپ شده) استفاده میکنم
مشکل از چیه ؟
کرک دیگری اگه نیازه بریزم
دوستان مال من این پیغام رو میده
coudnt load image 'warning @file'
سلام
تاپیک مشکلات را مثل اینکه کسی نمیبینه
کمک :
من 21 درصد رفتم
تقریبا 3 مرحله
وقتی میره مرحله بعدی قبل از اینکه وارد بازی بشه هنگ میکنه
یعنی تو قسمت دمو
من از کرک 14.7 مگابایتی(زیپ شده) استفاده میکنم
مشکل از چیه ؟
کرک دیگری اگه نیازه بریزم
چرا آقا این بازی کرک فیکس داره، یکی که کرکه خوده توی دی وی دیه که چند فولدر و فایل هست باید اول بیریزی، بعد هم که کرک فیکس که همون exe بازی هست :نقل قول:
کرک فیکس برای Call of duty - Modern Warfare 3 :تو اینجا هم هست :کد:لینک مستقیم و چیلتر : http://dl.dropbox.com/u/50175703/Others/codmw3crackfix.zip
تو اینجا هم می تونید پسته بازی رو پیدا کنید و لینکش مستقیمش هم اونجا هست :کد:http://www.skidrowgames.net/call-of-duty-modern-warfare-3-reloaded.html
* برای من سایت الان بالا نمیاد به خاطر همین آدرس صفحه رو گزاشتمکد:http://www.sibdownload.com/category/games/
کسی هست اینجا که مثه من هرچقد تنظیمات گرافیکی رو کمو یاد کنه اما حداکثر فریم بازی براش 49 باشه !! ؟:18: خیلی عجیبه !! اصلا از 49 بالاتر نمیره !! یه بار همینجوری بازیو تموم کردیم !! بار دوم میخوام 60 فریم باشه :13:اصلا کسی با 60 فریم بر ثاینه تونسته بازی کنه ؟! یا کلا بد پورت شده !! :13:
خیلی خب بچه ها
من 2 کرک دیگه نیز تست کردم بازم باز نشد
احتمال هم داری بعضی فایلها درست کپی نشده باشند
یک نفر اگر سیو بازی را بعد از 21.2 درصد داره بده ممنون میشم
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
من از سیب دانلود گرفتمنقل قول:
کپی کردم بازم مشکل حل نشد
من 3 کرک تست کردم
اینا :
بازم درست نشدمحتوای مخفی: 3 کرک برای کال اف دیوتی مدرن وارفر 3
فکر کنم مشکل همونیه که تو پست قبلی گفتم
بد پورت شده !نقل قول:
پورت مزخرف کنسولی دیگه بهتر از این نمیشه ...:2:
آپدیت رو نصب کردی ؟نقل قول:
We missed a few steam checks, resulting in FPS being limited to 45. With this new crack these issues will be gone
دو تا پست بالاتر لینکش هست
حتما بايد بازي رو اپديت كنيم ؟ به چه دردي مي خوره اين اپديت ؟ :21:
سلام
داشتم بازی میکردم یه هو این ارور رو داد؟
نسخه reloaded هستش
چرا و باید چه کرد؟
ممنون
دوستان من نسخه ی reload رو دارم وقتی میخوام اجرا کنم این پیغام رو میده
coudnt load image warning@file
منم به این مشکل برخوردم ... تحقیق کردم نوشته نباید دنبال دوستت بری ... یه سوراخ بزرگ رو دیوار و یه پنجرهنقل قول:
شکسته سمت راستت هست که باید از اونجا رد بشی ... من الان میرم ببینم درست میشه یا نه
خوب تست کردم جواب داد ... اون قسمت دنبال دوستت نرو ... سمت راستت از پنجره شکسته برو تو مشکل حل میشهنقل قول:
دوستان من مرحله ی اول رو تموم میکنم و بال گردهارو!!!! میزنم بعد از تموم شدن مرحله از بازی میاد بیرون و ارور زیر رو میده:
دایرکت ایکس من 11 هست و گرافیکم هم آپدیت شدس...برای بازی بلفیلد3 آپدیت کردمشون و اون رو بالا میاره و اجرا میکنه
حالا مشکل از کجاست؟؟؟ امکان داره از کرک باشه؟؟
من بازی و نصب کردم و کرک رو هم ریختم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم از بازی میپره بیرون. مثل اینکه alt + tab گرفته باشی. یعنی خود یه خود مینیمایز میشه
وقتی دوباره بازی رو میارم بالا باز هم خود به خود مینیمایز میشه
چه کنم؟؟
درایور کارت گرافیکت رو حذف کن اگه ورژن پاینتر داری نصب کن و اگه نداری دوباره همونو نصب کن. ببین جواب میده ؟.نقل قول:
البته تو فرومای خارجی این 2 تا روش هم بود :
یکی اینکه بری run و تایپ کنی dxdiag بعد ببین تو قسمت display همه چی enable باشه و تو همه صفحات زیرش نوشته باشه no problems found .
یکی هم این پایینیه :
- Right click on the desktop and choose “Preferences”.
- Select the “Options” tab.
- Click on the “Advanced” button.
- Choose the “Troubleshooting” tab.
- Lower the “Hardware acceleration” bar to “None”.
- Untick the selection box for “Activate combine writing”.
- Press “OK” and restart the computer
یکی جواب منو بده لطفا
نقل قول:
smagoli نوشته:
من بازی و نصب کردم و کرک رو هم ریختم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم از بازی میپره بیرون. مثل اینکه alt + tab گرفته باشی. یعنی خود یه خود مینیمایز میشه
وقتی دوباره بازی رو میارم بالا باز هم خود به خود مینیمایز میشه
چه کنم؟؟
اوووم کسی جواب منم نداد :13:نقل قول:
یکی جواب منو بده لطفا
smagoli عزیز من الان امتحان کردم و دیدم وقتی display mode را روی windowed میذاری این مشکلی که شما گفتی پیش میاد یعنی صفحه مینیمایز میشه اگه میخوای درست بشه برو به:
options=>video=>display mode
و به full screen تغییرش بده.
-----
من درایور 285.79 انویدیا رو ریختم و الان احساس میکنم کیفیت گرافیک بازی بهتر شده.