اقا ریزر بخرین حرف نداره . منم میخوام بخرم :31:
Printable View
اقا ریزر بخرین حرف نداره . منم میخوام بخرم :31:
تو که ما رو پیر کردی آخرشم نخریدی:دی دست بردار از این اصفهانی بازی:دی خز شد رفت :دی
من نیمرو هم بخورم سیر میشم خاویار هم بخورم سیر میشم چلوکباب شیشلیک هم بخورم سیر میشم . نتیجه میگیریم شیشلیک خاویار نیمرو هیچ معنایی ندارهنقل قول:
وقتی الآن تمامی نرم افزارها روی دو هسته ای ها اجرا میشن (و حتی تک هسته ای ها) سخت افزار بهتر نمیدونم 4 هسته ای اینا هیچ معنایی نداره
الآن این 4 هسته ای اینا فقط یه جورایی شده کل انداختن بین کمپانی ها همین
الان این شیشلیک و خاویار اینا فقط یه جورایی شده کل انداختن بین رستوران ها همین
| : )
الان هم دو هسته ای ها (اونم OMAP4 ها) نمیتونن مثلا Nova3 رو فول فریم بدن . گوشی هایی مثل Galaxy S هم که چیپ گرافیکی قدرتمندی دارن خیلی مشکل دارن با این چیزا ، چه برسه به Adreno205 ها که مقداری ضعیف تر از SGX540 هستن . در سال آینده با ظهور نسل بعدی ، 4 هسته ای ها نقش 2 هسته ای های فعلی رو بازی می کنن ، 2 هسته ای هایی مثل S II نقش تک هسته ای هایی مثل GS رو بازی می کنن و 2 هسته ای هایی مثل ریزر و نکسس نقش تک هسته ای های ضعیف فعلی .
در عمل همه ی این حرف ها معلوم میشه . رنگ سیاه این گوشی رو One X تحت هیچ شرایطی نداره ، ولی رنگ هاش بسیار واقعی تر از این هستن .نقل قول:
صفحه نمایش هم الآن یکی از بهترین هاست. کدوم گوشی الآن super amoled advanced داره؟ اس3 هم از این استفاده نکرده
فقط رزلوشنش پایینتر از مثلا نکسوسه که اصلا محسوس نیست. بالا هم گفتم روشنایی ریزر به مراتب از نکسوس بهتره
یه سوال شخصی :نقل قول:
وان ایکس هم یک سری از دوستان مشکلاتی ازش گفتن و مثلا یکی همین که مموری نمیخوره خیلی بده... 1 تومن پا گوشی بدی آخرش محدودیت داشته باشه....
بیشتر از 32 گیگ روی یک اسمارت فون میخوای چیکارش کنی؟!؟!؟!
فکر نمیکردم فن های موتو از فن های سامی هم صحبت هاشون مضحک تر باشه !
ریزر 300 هزار تومن گرون تر از GNex ــه ، جز مقاومت و خاص بودن و صدا و مموری چه ویژگی مثبتی داره؟!
در حالی که GNex تا نکسس بعدی فرزند مورد علاقه (ته تقاری بگیم خوبه؟! :دی) ی اندرویده ، سخت افزار قوی تری داره ، صفحه نمایش 720p داره ، دوربین بهتری داره ، که همه ی این مورد ها بسیار کاربردی تر از موارد بالایی هستن.
البته شاید RAZR با خواسته های دوستمون (خاص بودن و باتری) بهتر جور در بیاد (یعنی در میاد :دی) ، ولی در هر صورت P/P ریزر با این قیمت ، افتضاحه . فن های عزیز موتو هم لطف کنن بدون دلیل منطقی حرف منو رد نکنن ، با تشکر ، پار3ــا :دی
دوربینش اونطور که میگن هم داغون نیستنقل قول:
ضمنا چیزهایی مثل رابط کاربری خاص موتورولا و موتوکست رو هم فراموش نکن
ریزر رو زنگ بزن موبایل احسان علاءالدین ببین چند میگه. 950 هم شده بود
به نظر من ریزر بگیر و دیگر هیچ. عکس ها رو در ادامه حتما ببین
آقا مهدی بازی خفن میخوای بکنی هیچ چی مثل دسکتاپ یا یه کنسول درست جسابی نمیشه. حتی لپ تاپ هم حال نمیدهنقل قول:
از یه گوشی چه انتظاری میره.... الآن وان ایکس با این باتری اون بازی و مصرف کم نمیاره به نظرت تو دوام باطری؟
خود گوشی هرچی هم بخوای فک کنی باز محدودیت داره تو بازی کردن و نمیتونی آزادی عمل داشته باشی زیاد (به خاطر همون صفحه کوچیک و لمسی بودنش با انگشتان نیم اینچ تا 1 اینچی ما!)
یه سری عکس گرفته شده با ریزر و همچنین از گالکسی نکسوس
آخر تصاویر هم لینک دانلود عکس ها در حجم واقعی رو گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود در حجم واقعی:
پارسا منم می تونستم اینا رو بگم ولی بی خیال
تجربه به من ثابت کرده تو تاپیک هر گوشی می ری از همون گوشی تعریف کن چون جز ایجاد کل کل چیزی در بر نداره آخرشم رئوف میاد همه پستا رو بی مقدمه دیلیت می کنه می ره پی کارش فقط کدورت ایجاد میشه
دیگه نمیاد به طرف بگه تاپیک مشاوره هم داریم برادر محترم تو تاپیک مشاوره سوالتو مطرح کن.
من اصلا بحثی در این مورد ندارم دیدی که گفتم ریزر مکس بخره شما هم دنبالشو نگیر بی زحمتنقل قول:
آقا مهدی بازی خفن میخوای بکنی هیچ چی مثل دسکتاپ یا یه کنسول درست جسابی نمیشه. حتی لپ تاپ هم حال نمیده
اینو در جواب ایشون که گفتن 4 هسته به کار نمیاد گفتم .. اصلا بحثی با کسی ندارم گردن ما از مو نازکتر .. پی30 هم دیگه ارزش وقت گذاشتن بیشتر از 4 تا پست در روز نداره(سهمیه امروز تموم شد)
موفق باشی
نقل قول:هیچ گوشی ای کامل نیست اینو که همه قبول دارند. و هر گوشی ویژگی خاصی داره که خریدارش رو به طرفش کشوندهنقل قول:
حرف های پارسا و مهدی هم همین حرف منه اما از دید دیگه. چرا دلخور میشین؟!
الآن اون همه ویژگی که پارسا گفت از دید من خیلی مهمه! ولی برای پارسا مهم نیست و عملکرد سخت افزاری مهم تر!
مهدی هم همین طور... الآن اجرای بازی های سنگین قابل اجرا روی تگرا3 خیلی مهمه ولی برای من یکی که اهل بازی با پی سی هم نیستم نه!
پس اگه اینجا من ریزردار اینجوری حرف میزنم باید حق بدید چون ریزر ویژگی هایی داشته که رفتم سراغش! و شاید این ویژگی ها از دید خیلیا من جمله پارسا و مهدی قابل قبول نباشه
این دوستمون هم به نظر من انتظاراتی داره که ریزر میتونه نیازش رو برآورده کنه. آخه بدی جایی مثل تاپیک مشاوره هم اینه که باز اونجا فن های متعصب یه برند مشاوره میدن... که باز شاید به نتیجه دلخواه خریدار نرسه....
شخصا مخلص آقا مهدی هم هستیم! :دی
وی پی انــه راه افتاد؟!
ای بابا دوستان چرا آخه اینجوری ! بابا این تاپیک ها و اینترنت مال همین چیزهاس دیگه ! ببینید مثلا یکی مثل من که زیاد اطلاعی درباره اسمارت فون ها نداره و دلش می خواد یه گوشی خوب بگیره نباید جرات کنه بیاد توی تاپیک یکی از اسمارت فون ها یه سوال بپرسه !؟
توی هر تاپیک دیگه ای هم میرفتم همینجوری بود ! اطلاعات دوستان فوق العاده س و من از همه تشکر می کنم بابت راهنمایی ها و اطلاعات ـشون که این همه خوب و مفید هست ! ولی ببینید ماها که نمایندگی کارخانه های گوشی سازی نیستیم که اینقدر روش حساس باشیم.
اگه سوال ها یه مقدار مغرضانه جواب داده نشه و من که سوال طرح می کنم عذاب وجدان نگیرم که به خاطر اینکه احیانا به خاطر سوال من برا کس دیگه ناراحتی پیش بیاد خیلی بهتر بود !
البته اینم می دونم که دوستان همه گی با هم دوست و رفیق هستن و باید من رو ببخشید که این حرف ها رو زدم. من در این حد نیستم، فقط دلم می خواد دوستان یه مقدار مهربون تر باشن با همدیگه ... :40:
+
دوستان ریزر هنوز هم باریک ترین اسمارت فون هست !؟
نه دوست عزیز شما ناراحت نشو .سوالاتت رو بپرس. اینجا به نظر من دوستانه ترین فروم موبایل ایرانیه. یه کمی سو تفاهم شد. طرز نگاهها فرق داره به هرحال :دی حالا اگه خودمونم طرفدار یه برند باشیم باید سعی کنیم کسی مشاوره میخواد درست مشاوره بدیم. یه جورایی وان ایکس و ریزر اصلا توی یه کلاس نیستن و میشه گفت موتو گوشی ای به قدرت و کلاس وان ایکس نداره. اینکه بگیم 4 هسته ای هم به کار نمیاد داریم خودمونو گول میزنیم. پس اگه اینجوریه 2 هسته ای هم بیخوده (حرف اینتل) . در ضمن ریزر خیلی وقته دیگه باریک ترین اسمارت فون نیستنقل قول:
آف تاپیک : بچه ها gmail ,google maps دیگه روی گوشی واسه من باز نمیشه. چطوریاس؟اتفاقی افتاده ؟ :دی روی سه تا گوشی هم امتحان کردم!
کلا اینترنت اکسپلورر جی میل و گوگل پلاس و ... رو اجازه باز شدن نمیده میگه گواهینامش مشکل داره
نه رئوف جان توی گوشی آندرویدم (مینی و فوتون و گلکسی نکسس هیچ کدوم باز نمیکنه) توی پی سی که certificate ها رو نصب کن.نقل قول:
مگه موتورولا هم خز میشه !نقل قول:
اصلا پشیمون شدم . میخوام صبر کنم واسه ریزر اچ دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بی شوخی . موندم یه ریزر در حد آک بخرم حدود 700 از یک اشنا البته . یا ریزر مکس 1میلیون و 150 !! ؟؟
اینم یک نمنونه عکس که میگم مال ریزر اچ دی هست !
هادی با این تفاوت قیمت ریزر بگیر خو!
پی نوشت : اوه اوه عکسو برش دار . نگاه کردم به درختا چشمام درد گرفت :دی اون سفیده اون بالا آسمونه؟ :دی
@ هادی
اتریکسو رد کردی؟
@ پارسا
یه چیزایی برام سوال شده گفتم بپرسم و یکی دو تا از ابهاماتم برطرف بشه :)
مهدی یه پست خوب تو تاپیک وان ایکس بود فک کنم که داده بود برای مقایسه گرافیک یه بازی تو تگرا3 و یه مدل دیگه. فیلم بود. دیدمش واقعا تفاوت داشت. من تاپیک های جدید رو نخوندم. ولی الآن که چند دقیقه یه بررسی کردم میبینم الآن همه دارن به همین nova3 استناد میکنند. حالا من یه سوال دارم:
اگه الآن از این بازی های سنگین و شاید بگیم بهینه شده برای یه سری از پردازنده ها صرف نظر کنیم، آیا اختلاف سخت افزاری ناچیز (بیشتر بین دو هسته ای ها منظورمه) محسوسه تو اجرای برنامه ها؟
یه چیز دیگه هم هست که واسه خود من سواله... من پست های مختلفی رو دیدم که بعضی دوستان بنچمارک گذاشته بودند برای قدرت پردازش گرافیکی و چیزای دیگه... چرا نتایج بعضا یکسان نیست؟! کدوم قابل استنادتره؟ هر تاپیکی میری صاحبان اون گوشی یه آمار نشون میدن که مال ما بهتره! یاد جریانات 3 سال پیش همین موقع ها آدم میوفته :دی
یه پست تو چند صفحه پیش دادم من فک کنم ندیدیش پارسا، یه فیلم هست از مقایسه نکسوس و ریزر... حتما ببین و دلیل این اختلاف با این نمودارها رو برام بگی ممنون میشم
پارسا، پردازنده گرافیکی ریزر ادرنو نیست!نقل قول:
الان هم دو هسته ای ها (اونم OMAP4 ها) نمیتونن مثلا Nova3 رو فول فریم بدن . گوشی هایی مثل Galaxy S هم که چیپ گرافیکی قدرتمندی دارن خیلی مشکل دارن با این چیزا ، چه برسه به Adreno205 ها که مقداری ضعیف تر از SGX540 هستن . در سال آینده با ظهور نسل بعدی ، 4 هسته ای ها نقش 2 هسته ای های فعلی رو بازی می کنن ، 2 هسته ای هایی مثل S II نقش تک هسته ای هایی مثل GS رو بازی می کنن و 2 هسته ای هایی مثل ریزر و نکسس نقش تک هسته ای های ضعیف فعلی .
پارسا، صفحه نمایش ریزر رو از نزدیک دیدی یا نه؟! و هر دوی این گوشی (و نکسوس) رو جلوت گذاشتی؟! من یکی از رفیقام اس2 داره یکی دیگش نکسوس من این مقایسه رو کردم و نظر خیلیا رو هم پرسیدم!
و راستی در مورد اون مثالی هم که اول پستت زدی خدایی این تشبیه ها درست نیستا! دو هسته ای رو کردی نیمرو و چهارهسته ای رو کردی شیشلیک؟! :دی
اینجوری منطقی تره فک کنم که بگیم... همه رستوران ها شیشلیک میدن. ولی چند تا از رستوران ها وعده های در اندازه xx large و حتی xxx large میدن! ولی خب همه مردم که نمیتونند وعده های بزرگ رو بخورند! چون شکمشون جا نداره (وقت ندارند و یا حوصله ندارند و یا اعتقاد ندارند که با گوشی، بازی کنند) و همون وعده های کوچیکم کافیه واسشون! ولی یه عده هستند که اون وعده های سه ایکس لارجشم میخورن! پس این وعده ها یه جوری شده کل انداختن بین رستوران ها! (البته در حال حاضر) :دی
اون قسمت دوم نقل قولی که کردم هم به نظر من نمیشه در موردش اینقدر راحت قضاوت کرد. یه زمانی تو پی سی های خونگی میگفتن پنتیوم 3 و پنتیوم 4... و همه میگفتن پنتیوم 5 بیاد چی میشه! ولی کلا معماری پردازنده ها تغییر کرد و دیگه چیزی به نام پنتیوم 5 معرفی نشد! پس نمیشه اینقدر صریح گفت که آینده چی میشه! قبول داری؟!
@ مهدی
آقا مهدی، جان من حوصله داری یه مقایسه بکن بین صفحه نمایش ریزر و وان ایکس!
@ همه دوستان
آقا نظرتونو راجع به عکس های صفحه قبل بذارید. خیلیا به من گفتن عکس بذار حالا من از هر دو گوشی گرفتم گذاشتم هیچ عکس نظر نداد. نظر بدید و معیار برتری دوربین یکی نسبت به اون یکی رو هم بگید :)
پیشاپیش هم تشکر از همه
و من جمله پارسا که به خودش هم گفتم اینجا پست میدیم میایم چیز یاد بگیریم
وگرنه بحث و دلخوری که نمیخوایم داشته باشیم! :)
چقدر تایپ کردم خدایی ! :دی
منتظر اطلاعات دوستان و یادگیری هستیم ^.^
والا دلم پیشه مکسه :31: . نمیدونم . باید ببینم چی میشه . باطری خفن و کمی دوربین بهترش که خودت دیدی تو شکم انداخته !نقل قول:
این هم والا نمیدونم چطور عکسیه که مثلا مال ریزر اچ دیه !؟ اصلا اچ دی خودشم معلوم نیست چه شکلیه نمونه عکس دوربینش لو رفته ! زیاد موثق نیست .
ماشینه به نظر از این دوو قدیمی هاست ! :39: . شایدم دوربین جلوییش این عکسو انداخته
یه تایپیک زدیم تو پرشین تولز 10 نفر ریختن سرم که بیا با گلکسی اس 2 - اپیتیموس 3d - evo 3d - e7 و ..... عوض کنیم . بعضی ها با سر . اما همون قیمت که میخواستم فروختمش . خدایی دلم براش تنگ شده . الانم گوشی ندارم یه wx181 دستمه :31: . فکر کن از آتریکس به wx181نقل قول:
نمیخوای ریزرت رو بفروشی علی !؟
در مورد عکس ها هم که گذاشتی دستت درد نکنه . رنگ ها رو خیلی پر رنگ تر نشون میده . اما نکسوسه به نظرم عکساش بهتره
خوشحالم فروختی آخرش
خیلی بهتر بود تا با تعویض با اون اس3
در مورد عکس ها... چون من گرفتم میدونم فضای اونجا چه رنگی بوده!
رنگ ها رو ریزر خیلی بهتر نشون داده یعنی به واقعیت نزدیک تره... نکسس انگار رنگ صورتیش زیادیه مثلا اون کیفه واقعا قهوه ای هست. یا آجرا و یا خاک رو ببین
ولی وضوح نکسوس بیشتره
و در کل به افتضاحی که همه جا ازش میگن نیست. ای کاش اس2 هم پیشم بود چند تا عکس با اونم میگرفتم. اس2 تو نور کم خیلی خیلی بهتر از ریزر عکس میگیره
ریزرم نچ فعلا! تازه دارم لوازم جانبی میگیرم واسش! :دی
ولی بخوای پست میکنم برات! به شرطی که یکی دو روزه بهم برگردونی! :دی
نمیشه بی اون زندگی کرد! :دی یه کلیپ میبینی با هدفون هاش میری تو فضا! نمایشگر تو خونه ندارم از این بهتر نشون بده! :)
:31:مگه قرار بود فروش نره ! کلی مشتری داشت . هنوزم بعضی ها زنگ میزنن میگن فروختی یا داری . باید آگهی رو پاک کنم .نقل قول:
اونم اس 2 بود علی . راستی یه سر به فیس بوک بزن .
قرار بود فروش برهنقل قول:
ولی تو میخواستی دور بزنی. تا پول میومد دستت باید بیشتر معطل میشدی!
چی اس2 بود؟! بابا رنگ آبی بود که... آلمان و....
آها میام فیس بوک :دی
واحد خبر mobile.ir : محصولات شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کشور آمریکا فروش بسیار خوبی را تجربه میکنند ولی از میان این محصولات، آیفون به خصوص از محبوبیت بیشتری میان کاربران برخوردار است و در گذشته، این اسمارت فون توانسته با مغلوب ساختن رقبا، به عنوان پر فروش ترین اسمارت فون اپراتور های عرضه کننده این محصول مطرح شود.
اما با افزایش کاربران سیستم عامل اندروید و پیشرفته تر شدن محصولات مبتنی بر این سیستم عامل، ماندن در این موقعیت برای آیفون و شرکت اپل سختتر شده و ممکن است به زودی این افتخار از آیفون گرفته شده و به اسمارت فون های مبتنی بر سیستم عامل اندروید داده شود.
در همین راستا و طبق یک بررسی اخیر انجام شده بر روی سهم اسمارت فون ها در بازار آمریکا؛ مشخص شده که هرچند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنان در اپراتور های AT&T و Sprint به عنوان پر فروش ترین اسمارت فون محسوب میشود، اما این اسمارت فون نتوانسته در اپراتور Verizon Wireless -- بزرگترین اپراتور آمریکا -- نیز به همان خوبی عمل کند چرا که اسمارت فون دیگری از شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در این اپراتور بیشترین فروش را از آن خود کرده است.
تصویر iPhone 4S (سمت راست) در مقابل Motorola Droid RAZR MAXX (سمت چپ)این بررسی همچنین به کاهش تأثیر iPhone 4S بر روی خرید کاربران در حال حاضر اشاره کرده و این نکته را بیان میکند که هرچند این اسمارت فون، رتبه دوم را در بزرگترین اپراتور آمریکا در اختیار دارد، اما احتمالاً در ماه های آتی -- و با عرضه نسخه بعدی آیفون -- بار دیگر این اسمارت فون خواهد توانست رتبه نخست فروش را در میان اسمارت فون ها بدست آورد.
اسمارت فون Motorola Droid RAZR MAXX، نسخه به روز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که با باتری بسیار قوی 3300 میلی آمپری توانسته نظر مثبت بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. البته این اسمارت فون جدای از باتری بسیار عالی، دارای بدنه نسبتاً باریک 8.9 میلی متری، دوربین 8 مگاپیکسلی، پردازنده دو هسته ای، پشتیبانی از شبکه 4G LTE و نمایشگر Super AMOLED بوده که برای موفقیت یک اسمارت فون کاملاً کافی است.
زمان مکالمه Motorola Droid RAZR MAXX در مقابل تعدادی از اسمارت فون های دیگرشاید بیان این نکته نیز خالی از لطف نباشد که در بررسی به عمل آمده در مورد اپراتور ورایزون بعد از Motorola Droid RAZR MAXX و iPhone 4S، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دارد که با داشتن مشخصات سخت افزاری بسیار خوب و اندروید 4، از ابتدای عرضه به عنوان اسمارت فونی موفق و پر فروش عمل کرده است.
پی نوشت :31: : همین اخبار رو هی میبینم میخوام بخرمش لامصب رو
موتورولا ریزر :دینقل قول:
آخه دوست من اینجا چه جای این پسته؟! همه جا داری این سوالو میپرسی!
برا اینکه کارت راه بیافته:
فاریفاکس و کروم و مخصوصا کروم از همه بهتره
امن تر از بقیه هستند ;)
اسپم نشه:
موتو 16 روز دیگه فرصت داره آیس کریم رو بده بیرون :|
میدونم ، اگه آدرنو بود که مشکلی نبود . :دینقل قول:
پارسا، پردازنده گرافیکی ریزر ادرنو نیست!
کل سری OMAP 4 (ریزر و نکسس و . . . ) از SGX540 استفاده کردن که نسبت به رقبا اون قدرا قدرتمند نیستن ! یعنی بر خلاف مثلا S II و نوت نمیتونیم ازشون انتظار داشته باشیم که تا چند وقت دیگه همچنان قدرتمند بمونن !
خیر ریزر رو ندیدم ، ولی درخشش نوت و S II رو که با نکسس مقایسه کردم ، مقدار ناچیزی نکسس ضعیف تر بود . در ازای وضوحی که نکسس داره ، من و خیلی های دیگه مشکلی با این اختلاف ناچیز فکر نکنم داشته باشیم ! :دینقل قول:
پارسا، صفحه نمایش ریزر رو از نزدیک دیدی یا نه؟! و هر دوی این گوشی (و نکسوس) رو جلوت گذاشتی؟! من یکی از رفیقام اس2 داره یکی دیگش نکسوس من این مقایسه رو کردم و نظر خیلیا رو هم پرسیدم!
موافقم و عذر خواهی می کنم ، کلا مثال غذا هیچ ربطی به بحث ما نداشت . :دینقل قول:
و راستی در مورد اون مثالی هم که اول پستت زدی خدایی این تشبیه ها درست نیستا! دو هسته ای رو کردی نیمرو و چهارهسته ای رو کردی شیشلیک؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری منطقی تره فک کنم که بگیم... همه رستوران ها شیشلیک میدن. ولی چند تا از رستوران ها وعده های در اندازه xx large و حتی xxx large میدن! ولی خب همه مردم که نمیتونند وعده های بزرگ رو بخورند! چون شکمشون جا نداره (وقت ندارند و یا حوصله ندارند و یا اعتقاد ندارند که با گوشی، بازی کنند) و همون وعده های کوچیکم کافیه واسشون! ولی یه عده هستند که اون وعده های سه ایکس لارجشم میخورن! پس این وعده ها یه جوری شده کل انداختن بین رستوران ها! (البته در حال حاضر) :دی
برای کسی که مدام اسمارت فونشو آپگرید میکنه همین دو هسته ای های فعلی هیچ ایرادی ندارن . ولی کسی که میخواد یه مدت طولانی نگهش داره ، مسلما مشکل ساز خواهند شد . منظورم این بود بیشتر که میبینم مثالم خیلی احمقانه بود . :دی ولی برای کسایی که مدام آپگرید می کنن ، کاملا حرف شما درسته . :)
این قسمت رو زیاد موافق نیستم . الان دیگه مثل اون زمان نیست ، اطلاعات کم و بیشی از نسل بعدی همیشه در دسترس هست و کاربر قدرت مقایسه داره .نقل قول:
اون قسمت دوم نقل قولی که کردم هم به نظر من نمیشه در موردش اینقدر راحت قضاوت کرد. یه زمانی تو پی سی های خونگی میگفتن پنتیوم 3 و پنتیوم 4... و همه میگفتن پنتیوم 5 بیاد چی میشه! ولی کلا معماری پردازنده ها تغییر کرد و دیگه چیزی به نام پنتیوم 5 معرفی نشد! پس نمیشه اینقدر صریح گفت که آینده چی میشه! قبول داری؟!
خیلی عذر میخوام، چون میبایست برم جایی این پست رو هول هول زدم ، سر فرصت ادیت می کنم .
درباره ی لحن تند پست قبلی هم بسیار شرمسارم . :)
این شرمساریت منو کشته . :31:نقل قول:
DROID RAZR Maxx = 1100 in alldigitall.ir
اره علي جان . خيلي خوب شد كه آورد . چون موبايل علائدين با وقاهت هر چه تمام قيمتش رو برده بود بالا و وقتي ازش پرسيدم چرا 50 هزار گرون كردي ميگه مكس كمياب شده !!
فكر كرده بك فليپه كه كمياب باشه !! :27:
البته چون مكس در تمام جهان و كشورهاي عربي خوب فروش شده كم شده . اما نه اينقدر
موبایل اصفهان سل - خیابان فردوسی
ریزر مکس آورده 1200000
سلام.
من هم با razr maxx به جمع موتورولایی ها پیوستم. ;)
تو این یک هفته که خیلی خیلی ازش راضی بودم.فقط یک سوال موقع بازی گرم شدن صفحه نمایش طبیعی هست؟
بله طبیعیه
احتمالا باید بالاش هم باشه نه؟ چون واحد های پردازشی اونجان:دی
با بازی و اینا چقدر شارژ کم میششه؟:دی
مبارکه علی جون . ایشالا همیشه باهاش خوش باشی .
از اصفهان سل خریدی یا آل دیجیتال ؟
تو بازی های سنگین طبیعیه گرم میشه . این 4 هسته ای ها که انگشت دست رو میسوزونن :31:
بله دقیقا بالای صفحه هست.نقل قول:
باطری هم که تا الان لنگم نگذاشته.با 2-3 ساعت بازی و 3 ساعت کار با wifi یک ساعت مکالمه حدود 50 تا اس ام 1 ساعت هم چرخ زدن توی منو ها (mobile data هم همیشه روشن بوده) شارژ میشه 30-20 درصد.با استفاده نستا سنگین 1 روز را جواب میده.
ممنون هادی جان.نقل قول:
من از اصفهان سل گرفتم.
ninja fruit جز بازی های سنگن حساب میشه؟چون تنها بازی که باهاش کردم فعلا همین بوده :دی یکم بالای صفحه گرم میشه که زیاد هم اذیت نمیکنه.
الان 2.3.6 روش نصبه ورژن 4 اومده که نصب کنم؟
نوشته های فارسی هم حروف ها را جدا جدا نشون میده راه حلی برا نیست؟
دوست عزیز بد نیست یه کالیبره بکنید. یه حسی بهم میگه یه مقدار کمی مصرف باطریتون نسبت به تست ها بالاتره.نقل قول:
بله دقیقا بالای صفحه هست.
باطری هم که تا الان لنگم نگذاشته.با 2-3 ساعت بازی و 3 ساعت کار با wifi یک ساعت مکالمه حدود 50 تا اس ام 1 ساعت هم چرخ زدن توی منو ها (mobile data هم همیشه روشن بوده) شارژ میشه 30-20 درصد.با استفاده نستا سنگین 1 روز را جواب میده.
خیر ، فروت نینجا بازی سنگینی محسوب نمیشه. این گرم شدن ها هم با توجه به سخت افزار نسبتا قوی گوشی و ضخامت کمش عادیه ، مشکلی نیست.نقل قول:
ninja fruit جز بازی های سنگن حساب میشه؟چون تنها بازی که باهاش کردم فعلا همین بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم بالای صفحه گرم میشه که زیاد هم اذیت نمیکنه.
خودم هم همین حس را دارم تقریبا.نقل قول:
باطری را چه شکلی باید کالیبره کرد؟
روت کنید
نرم افزار battery calibration نصب کنید
بعد باطری رو 100درصد کنید نرم افزار رو باز کنید و کلید Calibre رو بزنید
حالا باید اینقدر ازش کار بکشید تا 0 شه خاموش شه:دی
چون اولین گوشی اندروییدم هست خیلی تو زمینه ها آماتور هستم :دی
الان system version گوشی من 651.167.26xt910.retail.en.eu هست.با اندروید 2.3.6 حالا من اید به چه روشی روت کنم؟
یکم سرچ کردم یکی از کاربر های فروم ---------.ir آموزش زیر را گذاشته بود.
اما این آموزش داخل تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.میخواستم بینم با توجه به اینکه گوشی من رامش برای خاور میانه نیست میتونم به این روش روت کنم؟یا احتمال بریک شدن داره ؟(اوایل که psp 'گرفته بودم زدم بریکش کردم کلی اعصابم خورد شد البته توی اون راه برگشتی داشت اما اینجا فکر نکنم راه برگشت وجود داشته باشه)نقل قول:
این پکیج رو با pc دانلود کنید و آنزیپ کنید
در گوشی یو اس بی دیباگینگ رو از مسیر زیر فعال کنید:
Setting> application> develpement
حالا گوشی رو با کابل به پی سی وصل کنید و در حالت charge only قرار بدید،
حالا در کامپیوتر به پکیجی که دانلود کردید برید و فایل run me.bat رو اجرا کنید
گوشی دو بار ریبوت میشه و در نهایت خودش روت میشه :thumbup:
موفق باشید
و آیا من میتونم اون رام آسیا را روی گوشیم بریزم؟که فارسی ها را جدا جدا نشون نده؟
بریک بشه راه برگشت داره :دی
این قسمت ریزر نیست؟
دولاپمنت های ریزر رو ریزر مکس جواب میده مگه؟
علی جان ببین ورژن و بویلد نامبر گوشیت چیه و بعد رام آسیا رو روش فلش بزن . مشکلی پیش نمیاد . اگر هم طوری بشه به همون رام اصلیت برمیگردی .
رام اصلی رو با نرم افزار rsdlite باید رو گوشیت فلش بزنی . اموزشهاش هست سرچ کنی .
هادی جان دولاپمنت مکس و ریزر یکیه؟ رام هاشون به هم میخوره؟
آره یکیه /
دولاپمنت چی هست اصلا :31:
قیمت razr الان چنده؟ چقدر با maxx تفاوت قیمت داره؟
ریزر حدود 1050 بود و مکس هم از 1100 تا 1200
الآن همه جا قیمت گوشی حداقل 100 تومن افزایش پیدا کرده
مکس هم همه جا گیر نمیاد
آیس کریم ساندویچ روی ریزر
و یک تست و مقایسه دیگر از باطری ریزر مکس با ال جی 4 ایکس :
کلا این گوشی رو چطوری تحلیل میکنید؟