خب بابا گفتم مشکلت چیه؟:31:نقل قول:
خب از تو بازی حالت کلاسیک رو بزار روی آلترنیت بعدش ادیتش کن و میشه کاستوم و بعدش سیو کن و ردیفه:46:
Printable View
خب بابا گفتم مشکلت چیه؟:31:نقل قول:
خب از تو بازی حالت کلاسیک رو بزار روی آلترنیت بعدش ادیتش کن و میشه کاستوم و بعدش سیو کن و ردیفه:46:
اقا شرمنده ... من نمیدونم اینایی که شما میگی کجاست :دینقل قول:
میشه دقیق تر توضیح بدی؟
ویــرایش:
الان فهمیدم! قسمت کنترل رو میگی ! متاسفانه تغییر نمیکنه هیچکدوم :)
سلام
تازه امروز فیفا رو نصب کردم. چند تا مشکل اساسی دارم.
اول اینکه نسبت به نسخه ی قبلی خیلی فرق کرده.
1-از کدوم قسمت باید برم تا بازی شروع بشه ؟ حالا یه بازی بین دو تیم منظورم هست. مثل قدیما بخش مجزایی به صورت play برای شروع بازی نداره.
2- تو بازیم همش روی یه بازیکن زوم میکنه و با توجه به موقعیت توپ به صورت خودکار کنترل روی بازیکنان من جابه جا نمیشه.آیا این تنظیم خاصی داره؟
3- هر کاری می کنم زاویه دوربین در بخش camera روی حالت ( از کنار زمین و بالا) تنظیم نمیشه. تنظیم این بخش برای این حالت کدوم گزینه هست؟؟
دوستان من بعد مدت ها حوس کردم برم fifa 12 رو که از قبل روی کامپیوترم داشتم بازی کنم
به نظرم یکبار هم ویندوز عوض کردم ! (مطمعن نیستم ! )
خلاصه رفتم تو فولدر بازی و روی fifa.exe کلیک کردم که یک لحظه یک صفحه سفیدی اومد و سریع رفت ! و بازی اصلا اجرا نشد !
بعدش رفتم تو فولدر Game یعنی F:\FIFA 12 game\Game که در اونجا هم یک fifa.exe بودش که وقتی روش کلیک کردم بازی اجرا شد !
و وقتی رفتم برای بازی کردن دیدم گرافیک بازی تو زمین فوق العاده پایینه ! و تیکه تیکه اجرا میشه !
میخواهم ببینم کسی راهی بلده برای حل این مشکل ؟!؟
کسی نیست کمک کنه ؟
برو به آدرس:نقل قول:
کد:fifa12\Game\fifasetup\fifaconfig
و تغییرات لازم رو که میخوای اعمال کن..
سلام FIFA12 رانصب کردم کرکشم هم به محل نصب بازی منتقل نمودم بازی اجرا شد. eufa euro2012 DLC را نصب کردم پچ فیکس نصب کردم( در پوشه game) کرک DLC هم به محل نصب بازی پوشه game منتقل نمودم ولی کماکان مشکل خروج از بازی دارم
میشه دلیلشو بگید و راه حل رفع این مشکلو
منم تقریبا همچین مشکلی دارمنقل قول:
اون اوایل که ویندورمم تاره ریخته بودم فیفارو خیلی روونو بدون مشکل اجرا میکرد ولی الان وسط باری لگ میزنه که خیلی رو مخه خیلی کاراییم که پیشنهاد شده بودو کردم ولی تاثیری نداشت
کسی راه حلی داره؟
اگه راهی نداشته باشه یه ویندور دیگه بریزم توش فقط فیفارو نصب کنم
سلام دوستان
من امروز این یورو 2012 رو گرفتم
مثل همون فیفا 2012 مشکل اجرا نشدن کانفیگ رو داره . و مشکل دیگه هم اینه که اصلا بازی اجرا نمیشه
مشکل کجاست ؟
اون مشکل اجرا نشدن کانفیگ حل شده؟
دوستان من وقتی i68Regenerator رو اجرا میکنم این ارور میده میدونید ایراد از کجاست؟ تو سایت وطن دانلود عکس رو اپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وقتی بازیو میزنم بالا نمیاد.ی ارور میده که باید به نت وصل شم وقتی وصل میشم یه چیزی پر میشه و باز ی ارور از ea میده.چه کنم:41:
احتمالا بازی رو کرک نکردی!!نقل قول:
کرک هم کردمنقل قول:
پس ممکنه کرک مشکل داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن ببین مشکلت رفع میشه....نقل قول:
سلام
چرا دروازه بان توی پنالتی شیرجه نمیره؟
چکار باید بکنم تا بپره؟
به خاطر اینه که انالوگ سمت راستت کار نمیکنه(مشکل عامیانه این بازی) برای راه انداختنش باید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنی....نقل قول:
سلام
چرا دروازه بان توی پنالتی شیرجه نمیره؟
چکار باید بکنم تا بپره؟
دانلود کردم ولی تا نصفه میره و از بازی میره بیروننقل قول:
یعنی چی که تا نصفه میره و بعد میپره بیرون؟؟!نقل قول:
یعنی بازی رو که میزنم بالا میاد ولی اونجایی که رونی شوت میزنه رد میشه بعد به صورت خودکار از بازی میاد بیروننقل قول:
با سلام مشکل من تو این بازی اینه که اون قسمتی که بازیکن میسازه زمانی که بازیکن رو ساختم وقتی تو بازی میره زمانی که توپ دست من باشه و هم تیمیهام بهم پاس می دند خوه بازیکنی که ساختم به طور خودکار توپو چند متری جلوتر میندازه و زمانی که پا به توپ میشه هم این مشکل رو داره وقتی هم تو قسمت برنامه ی بازیها میرم اونجایی که بازیکن ساختم تو قسمت برنامه بازیهای یازی کنی که ساختم اون قسمتی که NEWS HEADLINES رو نوشته به طور خودکار پایینو بالا میشه لطفا کمکم کنید این مشکل مال زمانی که جوی استیک وصله به سیستم و زمانی که در میارم درست میشه یه بار هم جوی استیکم رو عوض کردم درست نشد
نقل قول:
عجب کسی نیست به ما کمک کنه
من فایل رو از لینک بالا کپی کردم و در محل نصب بازی قرار دادم ولی باز هم کلید آنالوگ کار نمیکنه لطفا محل دقیق کپی کردن فایل رو توضیح بدید با تشکر از شمانقل قول:
دوستان یه راه حل هست که بازی خیلی از بچه ها جواب داده ولی احتمالش 50-50 هست!
اگر fifa 11 رو روی سیستم دارید کلا پوشه fifasetup رو جایگزین پوشه fifasetup مربوط به fifa 12 کنید در این صورت نصف config_ها به حالت fifa 11 برمیگرده و در خیلی از موارد کنترل دسته هم درست میشه!
(چنین کاری میشه کرد چون موتور هر دو بازی دقیقا یکیه)
فقط قبلش یه کپی از fifasetup بگیرید که اگه جواب نداد بتونید بازی رو به حالت اول برگردونید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hamid_hitman47 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
كسي مي تونه فايلِ تنظيماتي از اين دسته هاي چيني دوقلو (Twin usb) رو بزاره كه توش آنالوگ سمت راست هم كار كنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط newahwaz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
این رو دانلود کنید و از همه امکانات دسته بازیتون استفاده کنید....
من لینک بالا رو دریافت کردم و در پوشه اصلی بازی کپی کردم ولی باز هم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی بفرمایید
آقا تورو خدا یه نفرو منو کمک کنه
من فیفا12 روی لپتاپم کردم..... بعد از این که اکانتم میسازم میخوام وارد بازی بشم (اونجایی که رونی توپ رو شوت میزنه) یهو از بازی مپره بیرون بدونی که ارور خاصی بده! رو کامپیوتهای دسکتاپ خوب جواب میده ولی رو لپتاپ میپره بیرون!!
مشخات لپتاپم:
Core i5
8GB Ram
VGA Nvidia GeForce 525M 1GB
حذف شود.......
سلام منم همین مشکلو داشتم مشکل از خود بازیه باید یکی دیگه بخرینقل قول:
سلام من وقتی میخوام بازی کنم بازی خیلی کند میشه مشخصات سیستمم دوبرابر بازی هستش
سلام من فیفا 2012 رو نصب کردم و اول از همه مشکل دسته گیم پیدا کرد و رفتم یه گیم پد دیگه گرفتم و
درست کار میکنه فقط الان یه مشکل پیدا کرده که وقتی پاس میدی به بازیکن توپ میخوره به پاش و دور میشه
نمیدونم کجاش مشکل پیدا کرده اینجوری میشه ؟؟؟
اومدم پاک کردم از اول هم ریختم ولی تنظیماتش تو ویندوز میمونه و دوباره که نصب شد همون تنظیمات نمیدونم یه فایلش کجا کپی
شده که پاک نمیشه
کسی میتونه کمک کنه .....
سلام امروز یه دسته گرفتم خیلی عجیبه . با همون تنظیمات بازی کل دکمه هاش فرق میکنه .
پدال سرعتو میزنم اتوماتیک شروع میکنه پاس دادن.
همه ی دکمه های شوت ، پاس و ... هم یه دونه جابجا شده
چجوری درستش کنم ؟
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
ویندوز عوض کن بنظر من از ویندوز 7 استفاده کن.
تنظیمات دسته رو هم اعمال کردم ولی آخرش این پنالتی زدن و گرفتن رو یاد نگرفتیم تو فیفا 12.
سلام
بازی بالا نمیاد در حال حاضر و مطمعنم مشکل از دایرکس هست!
من مشکلم توی نصب دایرکست هست
و موقع نصب این پیغام رو میده و اینستالش fail میشه
چی کار کنم ؟
سلام.من یه مشکلی دارم.قبلا با وینوز 7 به راحتی میتونستم این بازی رو بازی کنم .لی الان ویندوز 8 ریختم دیگه نمیشه.لطفا بگید باید چی کار کنم
سلام دوستان من بازی رو دانلود کردم با حجم 6.5 گیگ
اما متاسفانه بعد از خارج شدن از حالت فشرده فایل نصب نداره که نصبش کنم
آخه چطور نصبش کنم ؟؟؟
آیا برنامه خاصی داره واسه نصب ؟
اینم عکس 1
عکس 2 :
سلام.من یه مشکلی دارم.قبلا با وینوز 7 به راحتی میتونستم این بازی رو بازی کنم .لی الان ویندوز 8 ریختم دیگه نمیشه.لطفا بگید باید چی کار کنم
سلام
ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم............وارد بازی میشم و مشکلی نیست ولی وقتی میخوام کانفیگ کنم و رزولوشن و تنظیمات رو عوض کنم این ارور میده
بازي لگ داره !!!
چيكار كنم ؟؟؟
كارت گرافيكم اي تي آي هستش ...
كــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــمـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــكــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ:n28:
پاس به بازیکن میدم توپ رو چند متری میندازه جلو،استوپ نمیکنه اول بار!!! باید چیکار کنم
ممنون