آقایانی که زور زدید نامحدود شه هزاربار گفتم اون چیزی که میخواید نمیشه الان دوست من رفته مخابرات تمدید کنه 512نامحدود از 22 تومن شده27000تومن تازه با پینگ 600 و سرعت زیر 30 پس چی شد اون همه زور زدنتون برا قانون جدید؟باور نمیکنید لینک بدم
Printable View
آقایانی که زور زدید نامحدود شه هزاربار گفتم اون چیزی که میخواید نمیشه الان دوست من رفته مخابرات تمدید کنه 512نامحدود از 22 تومن شده27000تومن تازه با پینگ 600 و سرعت زیر 30 پس چی شد اون همه زور زدنتون برا قانون جدید؟باور نمیکنید لینک بدم
یه طوری حرف می زنین انگاز ما رفتیم این طرح رو سه سال پیش پیشنهاد دادیم؟نقل قول:
این طرح سه ساله عقب افتاده و فقط الان می خوان اجراش کنن همین.
بگذارید طرح اجرا بشه بعدش بیاید گله کنید.
الان که مدت زیادیه از ابلاغ طرح میگذره پس چرا مخابرات قیمت هاش رو برده بالا؟نقل قول:
نگاه کنین.مثلا 6 مگ مونده.شما به اینترنت وصلین.تا وقتی وصل باشید همینطوری میتونید استفاده کنید.اگر قطع کنین با بشه دیگه نمیتونین به ای دی دس ال وصل بشید.نقل قول:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
بالا برده؟ 256 و 512 چقدر شده؟نقل قول:
من می خوام desktop و laptop و xbox وmobil وreciever وtv رو به اینترنت وصل کنم با این محدودیت حجمی که باید هر 3 روز شارژ کنم این دزدای سر گردنه رو
نمی دونم شما چرا مخالفید؟ممکنه اولش پهنای باند بیاد پایین ولی بعدش مجبورن درست کنن وضعیت رو
شد مثل قضیه پیکان که می خواستن از دور خارج کنن مردم ما خیلیا مخالف بودن
به 5000 تومن یا 10000 تومنا توجه نکنید یکم دیدتون رو باز کنین لطفا
512شده 27تومن 256 هم 2تومن گرون شدهنقل قول:
این تغییر قیمت ها ربطی به این قانون نداره. چون هنوز اجرا نشده.نقل قول:
مخابرات استان خوزستان یه قانون احمقانه گذاشته
اگه کسی بخواد ISP عوض کنه باید دوماه منتظر باشه.
حالا چرا میگن قانونه جدیده
بعد جالب تر اینجاست اگه بخوای بری مخابرات اکانت بگیری 2 روزه وصل میشی
شرمنده اگه ربط به تایپیک نداشت :31:
تا الان 318 نفر گفتن که اری و 120 نفر گفتن که نه.
من هنوز هم موندم که به کدوم گزینه رای بدم کاش یه گزینه خنثی هم میذاشتین.
فقط خداکنه بعد از اجرای کامل طرح(احتمالا سال ها به طول خواهد انجامید:31:) طوری نشه که بیاییم یه تاپیک بزنیم که ایا شما راضی هستید از این طرح و همه یه صدا بگن نه.
اخه هنوز که طرح اجرا نشده من امار دارم قیمت ها رو دارن میبرن بالا.
خدا کنه تجربه اینترنت edge ایرانسل تکرار نشه که طرح نامحدود داد همه اون طرح رو گرفتن و زدن رو دانلود .چنان سرعت پایین اومد که حتی سایت هم به زحمت باز میشد سرعت دانلود هم که کلی افت کرده بود .مهلت طرح که تموم شد دیگه نامحدود نداد.
قضیه ایرانسل فرق داره ربط زیادی به دانلودها نداره،ایرانسل چون می خواست وایمکسش فروش بره ، اینترنتش رو محدود کرد.(کار اشتباهی بود چون وایمکسش سراسری نبود که بخواد حرص بزنه)نقل قول:
البته هجوم کاربران برای استفاده هم کم تاثیر نبود ولی دلیل اصلی نبود.
یعنی شما میخوای با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت همه ی اینارو باهم وصل کنی؟نقل قول:
نکنه می خوای Internet TV هم ببینی؟
شما برو خوش باش:27:
شما هم دیدت رو بازتر کن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6444732&postcount=661
شما رای نده میشه همون خنثی ! :31:نقل قول:
وقتی که مردم خودشون رو کنار کشیدن و اجازه میدن هر چیزی بهشون تحمیل بشه ، چه با این طرح چه بدون این طرح وضعیت روز به روز بدتر میشه.نقل قول:
عزیز لطفا از چیزی که اطلاع نداری حرف نزن! دوم بجای اینکه بگی لینک بدم لینک رو بده بگو نگاه کنید!! چون خودتم میدونی چنین خبری نشده! :نقل قول:کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
فکر کنم سیستم اینا هم مثله سیم کارته جایزه ایرانسله
هر دو هفته یه بار میگن دو هفته مهلت تمیدید شد:27:
نیازی نیست شما خیلی رو مخت فشار بیاری .با این استعداد میترسم تلف شینقل قول:
یه طور پست دادی انگار که تو این مملکت زندگی نمی کنی.میشه بگب تو صحنه بودن یعنی چی؟
اگه قرار بود اینا به حرف امثال من و شما گوش بدن که الان لنگ اینترنت زغالیمون نبودیم کاش جای اینترنت لااقل بهمون زغال میدادن حداقل میشد باهاش یه قلیون ردیف کنی.
امیدوارم روزی نرسه که بگیم کاش همون محدود قبلی بود.میترسم از روزی که واسه دانلود 10 مگ یه ساعت وقت تلف بشه.
فعلا که شما داری این همه حرص میخوری ، نگران خودت باش نه مننقل قول:
این جا جای کل کل نیست من هم حوصله اش رو ندارم ، شما هم خیالت راحت باشه وقتی اینترنت ملی راه انداختن همون 10 مگ رو هم نمیتونی دانلود کنی ، پس اعصابت رو خرد نکن و برو قلیونت رو ردیف کن فعلا که چیزی که تو این مملکت زیاده انواع و اقسام دخانیات و غیره هست به همراه ذغال و سایر لوازم مربوطه :31:
شنبه آخرین مهلت بود به isp ها . کدوم شنبه؟ همون شنبه که آخرین مهلت بود به isp ها !!!!
یه جوری حرف از قلیون میزنی انگار مواد مخدرهنقل قول:
دادا خوهشا کاری به قلیونی های محترم نداشته باش :31:
در ضمن نمیدونم چرا امروز به کل اینترنت داغون شده
بدتر از هر روز دیگه ای شده
اوضاع خیلی قمر در عقرب شده :31:
ما به قلیونی ها محترم کاری نداریم تا زمانیکه اونا کاری به ما نداشته باشن :31:نقل قول:
در ضمن بنده الزاما موافق این طرح نیستم ، از همون اول (تاپیک قبلی) هم گفتم که کسانی که از بابت این طرح نگران هستن خوب حمایت نکنن ، ولی میتونن نسبت به محدودیت 128 ، نسبت به ضریب 1 به 10 و ... اعتراض کنن که ، ولی الان یه جورایی انگار توپ تو زمین کاربرا افتاده ، بینشون دو دستگی شده .
در صورتیکه چرا همین اعتراضات و همین بحث ها خیلی زودتر از اینها اینجا انجام نشد ، نسبت به وضعیت اینترنت ؟ وقتی قانون محدودیت 128 اعمال شد ، وقتی وضعیت اسفناک پهنای باند کشور و قیمت های نجومی مخابرات و زیرساخت برای ISP ها ، روشن شد ، وقتی وضع دانلود شبانه اونقدر افتضاح شد و ...
مسلما سر این موضوعات اکثریت کاربرا توافق داشتن ، پس چرا همون موقع حرکت و اعتراضی رو شروع نکردن ؟
الان هم که یک چنین طرحی مطرح شده ، درستش به نظر من این هست که به جای دو دستگی و جر و بحث ، برای خواسته هایی که همه روی اونها توافق دارن اعتراض کرد مثل موارد بالا.
اگر میگید حرف ها و بحث ها هیچ فایده ای نداره و کسی گوش نمیکنه ، خیلی خوب قبول ، پس الان تو این تاپیک برای چی دارید با هم کل کل میکنید ؟!
RPG نفر زن لازم داریم :31:نقل قول:
هنوز خود مخابرات این طرح رو به ت..ماش هم حساب نکرده :31:نقل قول:
بابا اینقدر دعوا نکنین یکی نیست بیاد این پست هارو پاک کنه؟ سر چیزی دعوا میکنین که اصلا معلوم نیست تهش چی میشه. خدا آخر این طرح را بخیر کنه.
جدیدا دارن دانلود رو به یه شکل دیگه محدود می کنن
شاید می خوان جلوی دانلود رو بگیرن که بعدا اگه سرعت همه شد 16 دیگه افت سرعتی نباشه و کسی نشینه به دانلود کردن تا طرح بی نظیرشون به مشکل نخوره !
واقعا نمی فهمم بعضی ها چرا انقدر خوش خیالن که فکر می کنن با اجرای همچین طرحی اوضاع بهتر می شه !
اگه 128 مخابرات و آرت شاتل به کسی خیری رسوند این طرح هم می رسونه !
شنبه هم گذشت خبری نشد که...
یکی زنگ بزنه از یه جایی بپرسه چی شد بلخره من بیلمیرم...!!
یک هفته از شکایت من گذشت.
هنوز هم میرم تو سایت رگلاتوری :
وضعیت شکایت : بررسی نشده !
همین کارارو کردن میگن مملکت قانون نداره دیگه !
اگه داشت که هیچ وقت نمی گفتن نداره... از 10 روز دیگه ایشالا وایرلس دانشگاه :31:
قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی این قانون اجرا نشه پیش بینی حملات مکرر دوستان رو که چرا گفتید نمی دونم مگه شماها نبودید که.. رو می کنیم.
خب یک پاسخ کلی به همگی دوستان میدم.
اولا ما این طرح رو پیشنهاد نکردیم لطفا سر ما داد نزنید این یه طرحی بود که سه ساله عقب افتاده ما دیدیم این مسئولین مثلا حالا به ظاهر می خوان یکم این اینترنت حجمی رو بهترش کنن که دیدیم نشد.
سر اون مسئولین زیربط فریادهای مبارکتان را بزنید نه سر ما بچه های فروم که خب می خواستیم یه کاری بشه که فعلا نشده..
لیست قیمت ها هم فعلا اکثر شرکت ها دستی بشون نخورده.
این پست رو بخونید جالبه :
پست بعدیش رو هم بخونید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6453249&postcount=484
اخر سر معلوم نيست چه غلطي مي كنند خدا به خير كنه فقط خوب باشه :31:
شاید ان هفته بیاید شاید ....
اصلا من مبهوت شدم از این ترسی که مسئولان از کاربران اینترنت دارند .خیلی حساب میبرند از ما.
قدر خودتون رو بدونید.
چیزی که مشخصه اینه که تا چند هفته اینده این طرح اجرا نمیشه بعد میان میگن یه سری مشکلات فنی بوده انشاا.. تو دهه فجر و همزمان این طرح افتتاح خواهد شد.تو دهه فجر هم که 22 بهمن هست و احتمالا بازار اغتشاشات گرم میگن فعلا اینو اجرا نکنیم و خلاصه طرح می افته واسه سال بعد و .....
الان سال 98 هست و هنوز طرح افتتاح نشده و مسئول این طرح گفته که اعتبارات کافی دریافت شده و قراره که همین هفته اجرا بشه...
-------------------
اخه میخوام بدونم این دوستانی که دارن حسابی فشار میارن رو خودشون که اره ما اینجا داریم اعتراض میکنیم کسی هست که به حرف های ما گوش بده ؟
اصلا صنفی وجود داره که از ما یعنی کاربران اینترنت حمایت کنه؟خب پس تو جلسات مسئولین کی می خواد از کاربران حمایت کنه در صورتی که هیچ صنفی وجود نداره و اگه هم باشه از خودشون هستند؟
وقتی اقای مسئول میاد میگه اکثر کاربران از سرعت اینترنت خود راضی هستند به نظرتون چه اتفاق خوبی میتونه اتفاق بیفته؟
تازه کلی هم خوشحالند که یه رتبه صعود کردیم و از 150 تا مثلا 146 ام هستیم.
مسئولان سازمان تنظیم گفته بودند:
شرکت ها تا شنبه وقت دارند تا لیست قیمتاشون را به سازمان تنظیم مقررات بدهند و این قیمت ها پس از بررسی و اصلاح تا 31 شهریور در اختیار شرکت های pap قرار می گیره
اینو کی گفته بودن؟نقل قول:
منبع این خبر کیه؟چیه؟:31:
هنوز این طرح اجرانشده سرعت ترکیده حالا خدارحم کنه به وقتی که اجرا بخواد بشه
تر زدن تو 512
توی متن خبر هیچ زمان یا تاریخی برای اعلام تعرفه ها اعلام نکرده! :|کد:http://itanalyze.com/archives/2011/09/post_9237.php
با این طرح موافقم به شرطی که قیمتش مناسب باشه
همون بهتر که اجرا نشه
هنوز صف دانلود هام پره !!!
کار به شکایت و شکایت کشی رسیده! :D
شکایت شرکت های اینترنتی از زیر ساخت:
کد:http://itiran.com/?type=news&id=15865
دقیق یادم نیست ولی یادمه همون موقعی که این روز شنبه اعلام شد برای تحویل تعرفه ها از طرف شرکت ها به سازمان تنظیم بودنقل قول:
همین دیگه وقتی شرکت ها بهشون فشار بیاد از دزد بزرگ یعنی همون زیرساخت که پهنای باندی که به قیمت پایین میخره به چند برابر قیمت میفروشه شکایت می کنندنقل قول:
این که آقا مسعود میگه هر چی سرعت رو برای سرویس ها غیر واقعی ببندن پینگ بالا میره درست میگه برای اثبات:
من از مخابرات اصفهان (تاپیکش هست) اینترنت می گیرم چند وقتی بود سرعت همه رو روی 512 بسته بودند پینگ من با 4.2.2.4 حدود 109 تا 120 میلی ثانیه بود اما حالا بعد از اینکه سرعت همه رو روی 1 تا 2 مگ بستند پینگ من با همون آی پی شده 200 تا 210