سلام پیغام خصوصی من کار نیکنه چه کار کنم؟درست شه 2.سوال دومم اینکه :من چند تا دوست دارم چجور باید پیغامم رو به شخص مورد نظر بفرستم؟
Printable View
سلام پیغام خصوصی من کار نیکنه چه کار کنم؟درست شه 2.سوال دومم اینکه :من چند تا دوست دارم چجور باید پیغامم رو به شخص مورد نظر بفرستم؟
سلام من یک مشکل در خصوص عکسهام دارم ؟ کجا میتونم سوالم رو مطرح کنم ممنون
سلام، به جمع ما خوش اومدین :n11:نقل قول:
میتونید در زیرمجموعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، در خدمتون هستیم. :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
من واسه پیداکردن درایورای لپتاپم مشکل دارم کجا باید سوالمو بپرسم؟؟:n28:
سوال در مورد نصب برنامه viber برای windows داشتم کجا بپرسم؟
سوالی درباره 2007 word داشتم .جایی هست که بتونم سوالم مطرح کنم؟
سلام
خسته نباشيد
من مدت زيادي هستکه از نرم افزار idm براي دانلود از سايت يوتيوب استفاده ميکنم ولي الان مدتي هست که براي فايلهاي تصويري اي دي ام پنل دانلود صوتي را قرار ميدهد؟!
چگونه فايلهارا تصويري دانلود کنم؟
اگر لطف بفرماييد توضيح کامل بدهيد ممنون ميشم.
راستي از سايت خوبتون هم ممنونم خيلي استفاده کردم.
سوالتونو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسیدنقل قول:
سلام
ببخشید راجع به wi fi آیا تاپیکی هست؟
سلام.نقل قول:
به اين انجمن سر بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من میخوام از نوسانات قیمت دلار در بازار (آزاد) با خبر بشم.... توی کدوم تاپیک در موردش خبر رسانی میشه؟
با سلام
به غیر از لینکهایی که برای دانلود ویندوز ۸ گذاشتید دیگه کجا میتونم لینک دانلود پر سرعت تر پیدا کنم و یا درخواست آنرا بدم؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من یه برنامه میخوام که یه سری آدرس اینترنتی توش وارد کنم و اگر یه وقت آدرسم تکراری بود بهم خبر بده میخواستم ببینم توی بخشهای مربوطه اینجور برنامه ی رو دادن یا نه ، اگه دادن تو کدوم تاپیکه و اگه نه تو کجا بحثمو مطرح کنم
بابا ممن یه سئوال کوچیک ضروری و فوری دارم اونوقت اومدم 1 ساعت ثثبت نام کردم اخرشم 2 ساعته دارم دنبال جا میگردم سئوالم رو بپرسم فکر میکنم 3 ساعتم کار دارم تا مدل این سایت دستم بیاد....یکی کمک کنه ..تو وورد 50 صفحه متن فارسی تایپ کردم چند بارهم بست و واکرد و همه چی مرتب بوده اما الان همه چیرو علامت سئوال نشون میده .. چیکار بایست بکنم...به خدا نمیدونم کجا سئوال کنم کجا جوابم رو پیگیری کنم ...یکم ساده میکردین این سایت رو دیگه منی که اولین بارمه میام باید چند ساعت وقت بزارم تا نقششه سایتتون دستم بیاد تازه! لطفا کمکم کنین...ممنون
salam man taze varedam man mikham bbinam telvizion samsungo chejury be modeme wifi vasl konam ????
نقل قول:
- سلام
خوش امدین به انجمن ,اینجا سوال کنید
بعد اینکه فارسی تایپ کنید فینگلیش خلاف قوانینه.
سلام خسته نباشین
سوالم در مورد چگونگی کیفیت بهتر چسب کارتونه کدوم قسمت باید بنویسم؟
سلام من یه سوال در مورد فایل های ریپ و پسوردش داشتم کجا بپرسم ممنون
سلام میخواستم ادرس چند تا سایت خوب و معتبر در مورد (مضرات امواج رادیویی) رو برام معرفی کنید اخه با موتورای جستجو مطالب خوبی نصیبم نمیشه ممنون اگه زودتر جوابمو بدید
یه مشکل با نرم افزار مهندسی Arc GIS (نقشه کشی) داشتم. کجا باید تاپیک بزنم؟ تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ یـا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
تو همون انجمن معماری و عمران و شهرسازی مطرح کنیدنقل قول:
انجمن دومی که فرمودید مخصوص معرفی و دانلود نرم افزارها هست و بحث تخصصی در اون صورت نمیگیره
سلام من یه سوال درباره نرم افزار یاهو مسنجر دارم.کجا باید مطرح کنم؟
اینجا می تونید سوالتون رو مطرح کنید :نقل قول:
سلام.مشکل نصب بازی company of heroes2 را دارم.کجا باید مطرح کنم؟
نقل قول:
اینجا می تونید سوالتون رو مطرح کنید :
من یه مشکلی تو نصب برنامه opnet دارم, این برنامه رو کامل نصب کردم , قبلش هم visual studio رو نصب کردم, کرک هم وارد کردم, اما وقتی می خوام برنامه رو برای اولین بار باز کنم میکه license و وارد نکردید. باید چیکار کنم؟؟؟؟ لطفت هرچه سریعتر جواب بدید
راستی چون نمیدونستم کجا باید مشکلم و مطرح کنم اینجا گفتم
تغییر رشته دانشگاهی توی همون دانشگاه
تطبیق واسه منتقل شدن از دانشگاه ها به دانشگاه های دیگه
و کلا شرایط اینا رو
کدوم تاپیک ؟
تو این قسمت تاپیک جدید بزنید دوستان که بلد باشن راهنمایی میکنننقل قول:
شایدم مربوط به بخش زیر باشه
سلام دوست عزیز خسته نباشید
سوالم در مورد چسب کارتون را کجا باید ب پرسم؟
نقل قول:
من یه فایلی که توش کارتون آواتار بازیرنویس بود رو حذف کردم . رفتم تو مای کامپیوتر اومدم پیداش کنم دیدم نوشت (میخوای با چه نرم افزاری باز بشه؟)open withاز این حرفا . بعد زدم رو ادوب ریدر بعد تمام نرم افزار هام با اون باز میشه حالا زدم رو ویندوزمدیا پلیر همدیگه نمیشه عوضش کرد وهم همه نرم ازار و بازی هام با اون باز میشه که نمیخونش.لطفا کمکم کنید.:n03: