فكر كنم توي ايران نه ولي اومده فكر كنم تا آخر تابستون بياد اگه بيرون اومده باشه.
Printable View
فكر كنم توي ايران نه ولي اومده فكر كنم تا آخر تابستون بياد اگه بيرون اومده باشه.
شما میتونی برای این حرف ها از پیغام خصوص استفاده کنی عزیز :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
عزيزم برگرد به ميز مذاكره. :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
حرف حساب جواب نداره :حرف بنده همون بود که گفتم نیاز به تفسیل هم نداره
اين هم قيمت انواع اي ام تو ها فقط به خاطر دوستم :
AMD - Athlon 64 3200+ Socket AM2:154يورو
AMD - Sempron 2800+ Socket AM2 : 74 يورو
AMD - Sempron 3000+ Socket AM2:85 يورو
AMD - Sempron 3200+ Socket AM2100يورو
AMD - Sempron 3600+ Socket AM2 : 137 يورو
قربانت شهريار
چشم شما درست ميگي حتما من اشتباه مي كنم.نقل قول:
نوشته شده توسط m654
قربانت شهريار :tongue:
نظرمم همونه که هست این مادربوردها فقط در یک مورد کاربرد دارن اونهم علت داره که بعدا در بخش مقالات کارت گرافیک مینویسم شک داری آدرس بدم نگاه کنی؟؟؟ در ضمن آپگریدر دیگه کیه؟؟؟ سیستم رو یکدفعه آپگرید میکنی به Pci-e دیگه لزومی نداره برای آپگرید بعدی بری Agp بخری که؟؟
شمام لطف کن در مورد حرفت بیشتر توضیح بده
البته این از روی خصومت یا غرض نبود
شما خودتو بذار جای من که باید هر روز جواب 50 نفررو (حالا معلوم نیست هر کدوم چند بار...) تو 3-4 فروم بدم اونوقت یه پورو بلند میشه یه صحبتی خلاف واقع رو با قاطعیت میگه(دوست عزیز اگه شک دارید مجبور نیستید با قاطعیت بگید )
من ؟ يا دوست عزيزمون ؟
فکر میکنم بیش از این نباید تاپیکرو منحرف کنیمنقل قول:
نوشته شده توسط m654
فکر کنم حرف من رو بد گرفتی عزیزنقل قول:
1- کارت هایی که هم Agp دارن هم Pci - E هیچ وقت توصیه نمیشه چون نه Agp اون کیفیت داره و نه Pci-e و همچنین ساپورت کردن رم بدون داشتن کارایی خوب آدم میخواد چیکار کنه؟؟؟
چون حتی متوجه نشدم منظورتون از پست بعدی که دادین و گفتین این نوع مادربورد ها مزیت دارن و ... چون چیز خاصی نگفتم گفتم هیچ وقت توصیه نمیشه اگر لازم هست بیشتر توضیح بدم؟؟!!! ;)
شمام اگر خسته هستین و اعصاب ندارین از مشغله خودتون کم کنین و یک استراحت و بعد بیاین تا اینقدر با خشانت با دیگران رفتار نکنی ( شما استاد مایی و خیلی میدونی و من هم هیچ ادعایی ندارم)
ای بابا ما که گفتیم شما پورویی اصلا نقل این حرفا نیس ما همه با هم رفیقیمنقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
اونجایی که گفتین "Asrock که آشغاله بابا به درد نمیخوره!!!" ویا "کارت هایی که هم Agp دارن هم Pci - E هیچ وقت توصیه نمیشه چون نه Agp اون کیفیت داره و نه Pci-e و همچنین ساپورت کردن رم بدون داشتن کارایی خوب..." که در تقابل با پست بنده هست "...خوب اين بورد واسه آپگريدر هاست ديگه و از همين جهته كه پورتهاي 20 پين رمهاي ددر1 و ايجيپي ساپورت ميكنه..." و "...حرف آخر این بود که اگر گرافیک بالا میخوای با این بودجه اتلن 3000 و برد 6150 MSI بگیرن
نه اینکه برد ازراک بد باشه اتفاقا و استثناء این برد هم خیلی پایداره و هم امکانات -تجهیزات و قیمت خوبی هم داره علاوه براون تعدادی از دوستان استفاده کردن وخیلی راضی بودن..."
لطفا اول پستهارو با دقت بخونید
سلام ...
دوستان لطفا در آرامش و با رعایت احترام و ادب به تبادل نظرشون بپردازند !
ممـنــون :)
مـیـثــم
مرسي كه اومدي.نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
حالا واسه اينكه بحث عوض بشه دعوا معوا نكنيد
يكي بياد بگه اين msi 6150 رو از كجا ميتونم بخرم تو تهران امروز؟
بعدش بگيد تو تهران خريد از كدوم پاساژ رو توصيه ميكنيد؟
رضا؟ ايران؟ علاء الدين؟ جاي ديگه؟
البته تو علاء الدين تا حالا قطعات كامپيوتر نديدم همش موبايل ديدم ميشه بگيد كدوم قسمتشه؟
اگه خدا بخواد امروز دارم ميرم اين سيستمو بخرم نظرتون چيه؟
cpu:amd athlone64 socket939 89$
main:azuz a8n-vm csm/nbp فعلا قيمت ندارم حالا ميگيم هشتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vga:onboard
ram:2*crusial 256 50$
hard:samsung 250 sata2 80$
dvd rw:sony dru 820a 44$
modem:shuttel 9$ با ضمانتِ پشتيباني كالر آي دي و كالر ويتينگ
spaeker:creative sp380 25$
case: 450w 34$اسمش معروف نبود يادم نيست ولي فروشندش تو زير زمين پاساژ ايرانه به اسم تروندو الكترون دات كام
keyboard and mouse: a fortek wireless 30$
fdd:teak 4$
tv card: winfast delux 26$
monitor:samsung سري جادوي سبز
نميدونم كدوم مدلشو از سري جادوي سبز بگيرم اگه راهنماي كنيد كه خيلي خوبه
اينم حالا ميگيم 130 $
قيمت كلي: 604 تومن
تو چيزايي كه شك دارم يكي رمه كه موندم پي كيو آي بگيرم يا كروشيال اولي 22 تومن دومي 25 تومن
يكي ام هارده كه آيا انتخابم درسته يا نه البته هاردو شايد 80 بگيرم ولي تو ماركش شك دارم
تو مودمم خيلي شك دارم خيلي
هم اكنون منتظر ياري سبزتان هستيم
عزیز سیستم بدی داری میخری با 600 تومن چیزای بهتری میتونی بخری
عضو انجمن بیماریهای خاص!نقل قول:
نوشته شده توسط ommyd
آدرس و توصیه واستون ارسال (PM)شد!
اميد جان دوست من اين كيسي كه مي خواي ببندي خيلي بده نسبت به قيمتت.
ضمنا چرا گرافيك را آنبورد بستي يا رم را خيلي بد بستي يا ... .
من نمي دونم شما براي كار شركتي مي خوايند يا نه ؟ براي بازي مي خوايند يا نه ؟ شما كه گفتيد دو ميليون ؟
ولي حالا من اين را توصيه مي كنم.
AMD - ATHLON 64 Bit 3000 939 : 100تومن
MOTHERBORD MSI K8N NEO 4 -F :78T
GRAPHIC 5500 :50T
RAM 2*256 KINGSTONE DDR 400: 48T
HARD MAXTOR 80 SATA2 :45T
F.D.D : TEACH : 6
DVD RW NEC :54T
GIGABYTE - 56K VOICE :10T
SAMSUNG - 17" - MB17940 : 120T
KEBORD FOCUS :10T
MOUSE GENIUS :6T
TV CARD : 45T LEADTEK
CASE GREEN OR PORSCHE :35T
SPEAKER EDIFIER :25T
قربانت شهريار
بابا امروز خيلي حال كردم ...
اين مادربوردي از ازراك بود كه ديروز معرفي كردم توي ايران هست و با قيمت 84 هزار تومن خيلي مي ارزه و من اين مادربورد را اگه بي خود هم باشه توصيه مي كنم چه ربطي داره به مادربوردهاي ايسوس كه 150 تومنه. ;)
دوست من خوشحال باش .
حالا منم با 600 تومن یک سیستم پیشنهاد میکنم:
Intel Pentium D 805
MB Asus P5LD2
2 x 256 DDR 400 Kingstone
H.D.D : Western Digital 80
GeForce 6200 128
F.D.D Samsung
Modem Zoltrix Smart Spirt or Smart Cobra
DvD-Rw Asus
یاقی شو هرچی از پولت مونده دوست داری بگیر
امروز مي خوام يك مادربورد خوب معرفي كنم كه توي ايران هم هست . اين مادربورد كه سويو هست و مدل SY-975 DRAGON 7 MUSTANG هست .اين ماردبورد كه كه از سي پي يو هاي اينتل پنتيوم دي و EE ساپورت ميكنه و به كاربر استفاده از سي پي يو هاي چند هسته اي را مي دهد . اين مادربورد از جديدترين واسط external serial -ata2 به نرخ انتقال داده اي 3 گيگابايت بر پانيه خارج از بورد را امكانپذير مي كنداين مادربورد از دو گيگا بايت كارت شبكه پشتيباني ميكنه. خصوصيات اصلي اين مادربورد :
1- داراي چيپ 975 هست .
2- پشتيباني از پهناي باند 800/1066 مگا هرتز.
3- دو اسلات pci -e
4- داراي 4 اسلات رم dual ddr 2 667 تا 8 گيگ.
5- داراي 8 پورت يو اس بي 2.0
6- داراي كارت صداي 8 كاناله.
اين هم عكسش :
:tongue:
باتشكر شهريار
نه جونم قیمت 80 تومن مربوط به یه هفته پیش بود اونم با گارانتی Avajang وگنه باقی شرکتهای متفرقه ی گارانتی کننده اینو با همون 60 تومن میدادن حالا هم هموشون 60-5 تومن میدننقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
ضمنا اینکه گفتم صحبتهای ایشون با صحبتهای بنده در تقابله باین معنی نیس که به من برخورده بلکه باین معنیه که یه آدم عاقل در جواب چنین صحبتهایی عقلا نباید چنین استدلالهایی بکنه
با اجازه
عزیزان همه لطفا بدونا عقل کل این انجمن جناب m654 هست تا مشکلی پیش نیومده لازم دونستم بگم که ایشونم مجبور نشن هر دفعه تذکر بدن :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
اين هم يك معرفي از سري كنرو كه اگه درست اسپل كرده باشم:
Intel Core 2 DUO E6300 "LGA775 Conroe" 1.86GHz (1066FSB
هست كه همين طور كه معلومه از پهناي باند 1066 برخوردار هست و فكر كنم كوچيكترين عضو اين خانواده غول پيكر هست . اين سري كه سري E6xxx هست . همگي داراي دو هسته و حداقل 2 مگ ال وان كش هستند كه اين عضو هم 2 مگي هست . اين سي پي يو قرار در سال 2006 يا 2007 عرضه بشه .
اين سي پي يو كه قابليت اوركلاك بسيار خوبي داره و مي تونه تا 3.4 گيگا هرتز اوركلاك بشه.
حالا به خصوصيات اين پردازنده مي پردازم :
1- دو هسته اي .
2- 2 مگ كش هر هسته يك مگ.
3- 1.86GHz clock speed سرعت هسته .
4- داراي Intel Speedstep Technology هست .
5-داراي تكنولوژي EM64T 64-Bit Technology هست.
6- داراي Cooler running technology هست كه ديگه اينتل را از دما براي هميشه راحت خواهد كرد . يك چيزي هست شبيه كول اين كوآيت اي ام دي ولي خيلي بهتر.
7- و فقط از چيپ هاي جديد برد هاي 965 و 975x ساپورت ميكنه و كه از 775 هستند و از قديمي هاي اين سري خير.
قيمت هم به روايت سايت : 150 يورو .
در جولاي يا آگست مياد 2006 البته.
باتشكر شهريار :happy:
قرار نشد كشش بديننقل قول:
اگه هر كسي از عقل بي بهره باشه پورو باشه خوب عاقلا هم ميشن مبتدي
كاملا طبيعيه!
شايان جان شما هم مثل اينكه دنبال شر مي گردي ميثم تذكر داد شما هم ديگه به خاطر من و انجمن جواب نده. :happy:نقل قول:
قربانت شهريار
m654 جان شما دوست داری پرو شی باید فعالیتت رو بیشتر کنی این قدر حرس و جوش نداره که بخوای بخاطرش اینجوری عصبی باشی اگر دقت کنی من 9 روز قبل شما عضو شدم ولی تعداد پست های روزانم هست 13.28 که فکر نمیکنم اگر تو کل فروم بگردی یه همچین چیزی پیدا کنی ولی ماله شما 6 خوردی هست اینکه شما ستاره نمیگیری تقصیر مانیست برادر که لطف کن این داستان رو هم تموم کن
خوب البته كميت داره جاي كيفيت رو ميگيره!(واقعا ملاك درستيه؟!)نقل قول:
اما من هم كه گفتم كه ادعايي ندارم شمايي كه مرتب تو چند تا پست متوالي ميخواي پورو بودنتو به رخ اعضا بكشي
دوست من m645 جان دوست خوبم چه طوري مرسي كه آگاهم كردي از قيمتش والا درست بود حرفت ولي اصلا فكر نكم آواژنگ ازراك را گارانتي كنه توي سايتش هم هست و گارانتي asrock سازگار ارقام هست دوست من .
ضمن اگه لطف كني من از شما و شايان هم مي خوام تاپيك را از هدفش دور نكنيد . اگه اين كارو هردو تون بكنيد خيلي ممنون ميشم.
قربانت شهريار
ضكنا گارانتي اينتل هم پيدا كردم خيلي خوب بود شركت winpax هست خوبه خدمات هم خوب ميده ولي فقط به درد تهران ميخوره .
بحث كنيم ؟
قيمتهاي امروز سي پي يو :
Cpu Intel 2.4 Celeron D :45t
Cpu Celeron 2.5 D : 47t
Cpu Celeron 2.6 D : 49t
Cpu Intel 2.8 Celeron D : 55t
Cpu Intel Celeron Lga 3.0 : 70t
Cpu Intel 3.0 P4 Full Lga : 102t
Cpu 3.2 P4 2 Meg Lga : 163t
البته هيچكدومشون پيشنهاد نمي شه چون توي اينتل ها فقط پنتيوم دي پيشنهاد ميشه اينها را هم به خاطر دوستم گذاشتم كه پيغام خصوصي داد.
m654 جان شما خودت دیدی که من گفتم چون من پرو هستم حرف من قبوله؟؟!؟!؟! لطفا برداشت های غلط خودتو اینجا مطرح نکن
بله شهریار جان بهتره در همین مورد بحث کنیم تا تاپیک رو نبستن
فكر ميكنم بحثي كه اينجا شروع شده بهتره همينجا هم تموم بشه (بالاخره هر چي باشه فروم به پوروها بيشتر نياز داره)نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
كلا گارانتي هاي اينتل خيلي معتبر نيستند ولي دليلش بيشتر اينه كه اينتل ها خيلي كم خراب ميشند و به خاطر همين مشتري قبول مي كنه ولي اين يك اصله بالاخره بهترين مارك هم ممكنه خرابي داشته باشه پس نميشه گفت اين كار خوبيه . ولي اي ام دي ها 3 سال گارانتي تعويض داره .
خوب لازم هم نبود بگي اين قدر روش مانور ميدادي كه نياز يه گفتن هم نبودنقل قول:
اعضاي ديگه بهتر ميتونن نظر بدن
حتی 865 اینتل هم کنرو ساپورت میکنه!!!!!!
فقط بايوس و تغير ولتاژ
يه خبر ديگه: مادر بردهاي كنروساپورت ازراك
ConRoe945PL-GLAN DDR2-533 PCIe
ConRoe865PE DDR-400 AGP
ConRoeXFire-eSATA2 DDR2-667 PCIe Xfire
775Dual-VSTA DDR-400/DDR2-667 AGP/PCie
775Twins-HDTV R2.0 DDR-400/DDR2-667 PCie
775i65G R2.00 DRR-400 AGP
775XFire-eSATA2+ DDR2-533 PCIe xFire
775i945GZ DDR2-533 PCIe VGA
يه خبر ديگه: مادر بردهاي كنروساپورت ازراك