به 4آپدیت نکنید
ICS های سونی خیلی افتضاحن
به 4آپدیت نکنید
ICS های سونی خیلی افتضاحن
پس مینی پرو سری 12w10 مشکل نداره درسته؟
موظب باشین
دلار دوباره داره میکشه بالا
همین روزاسxperia mini بازم به 350 تومن برسه!!!!
احمقی نژاد و دوستان:22: دور جدید کندن پوست مردم رو آغاز کردن...دلار که چهارشنبه 1680 بود پنجشنبه با 1770 تومن ررسیده(ینی تو یه روز 90 تومن گرون شد!!!!)
مطمئن باشین تا دو هفته دیگه مجددا به 2 هزار تومن میرسه و بازار گجت ها مجددا میریزه به هم!!!!
خلاصه اگه کسی قصد خرید xperia mini داره همین فردا بره طبقه پنجم علائدین 218 تومن بده یه دونه بخره تا بعدا مجبور نشه 300 تومن پول بی زبون واسه این گوشی 154 دلاری بده!!!!!
دوستان اگه هنگامی که صفحه کلید باز باشه از صفحه لمسی زیاد استفاده کنم ممکنه لقی پیدا کنه؟؟مثلا بازی کنم.
دوستان احتمالا کسی اینجا cyanogen رو واسه xperia mini امتحان کرده؟ چطوره؟
سلام
لطفا راهنمائی کنید
میخواستم Xperia mini بخریدم و بنظر شما Xperia mini تو بورس تره یا با کیبورد دارش که Xperia mini pro است
1- لطفا بگید باید ساخت کجا باشد و روی جعبه و روی خود موبایل چی باید نوشته باشد که یه موقع فروشنده گول نزند
2- چه محتویاتی باید داشته باشد در جعبه
3- بعضی ها میگن بخاطر cpu قوی خیلی نرم افزار ها را نصب میکند اما بعضی ها میگن بخاطر صفحه کوچک بعضی از نرم افزار ها روش نصب نمیشود آیا درسته این حرف و یا اکثر نرم افزارها روش نصب میشود ؟
4- لطفا بگید نرم افزار ظبط مکالمه هم برای این گوشی است ؟
5- اندرید 4 چه زمانی براش میاد
6- و آیا تایپ کردن در این موبایل راحته
7- بعضی ها میگن بعد از چند دقیقه کار کردن با Xperia mini وقتی داغ میشود کار کردن باهاش سخته و منو هاش قاطی میشود و اشتباه میکند چنین چیزی درسته و یا میشو مشکل را حل کرد ؟
ممنون میشوم کامل توضیح دهید
خداحافظ
مینی دارم
1- این کم و زیاد شدن نورها طبیعیه؟ چجوری میشه این ویژگی رو غیر فعال کرد اگر طبیعیه که هیچ
2- گوشی من st15i هست سری قدیمیه یا جدید؟
3- در ویندوز یه گزینه داریم به نام تسک منجر و پروسس که میتونیم ببینیم برنامه ها چقدر دارن از سی پی یو استفاده میکنند من از کجا باید بفهمم سی پی یو گوشیم 1 گیگاهرتز هست و چقدرش استفاده شده
سلام دوست عزیزم. مطمئنا داشتن کیبورد کار رو راحتتر میکنه مخصوصا با داشتن صفحه ی کوچیک مینی.اگه از لحاظ بودجه مشکلی ندارین مینی پرو خویهنقل قول:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
میخواستم Xperia mini بخریدم و بنظر شما Xperia mini تو بورس تره یا با کیبورد دارش که Xperia mini pro است
1- لطفا بگید باید ساخت کجا باشد و روی جعبه و روی خود موبایل چی باید نوشته باشد که یه موقع فروشنده گول نزند
2- چه محتویاتی باید داشته باشد در جعبه
3- بعضی ها میگن بخاطر cpu قوی خیلی نرم افزار ها را نصب میکند اما بعضی ها میگن بخاطر صفحه کوچک بعضی از نرم افزار ها روش نصب نمیشود آیا درسته این حرف و یا اکثر نرم افزارها روش نصب میشود ؟
4- لطفا بگید نرم افزار ظبط مکالمه هم برای این گوشی است ؟
5- اندرید 4 چه زمانی براش میاد
6- و آیا تایپ کردن در این موبایل راحته
7- بعضی ها میگن بعد از چند دقیقه کار کردن با Xperia mini وقتی داغ میشود کار کردن باهاش سخته و منو هاش قاطی میشود و اشتباه میکند چنین چیزی درسته و یا میشو مشکل را حل کرد ؟
ممنون میشوم کامل توضیح دهید
خداحافظ
من این سوالاتونو که جواب میدم بر اساس اکسپریا مینی خودم جواب میدم
1- ساخت چین باید باشه . روی جعبه هم مثل گوشیهای دیگه imei و سریال نامبر و sar و..... چیز خاصی نیست .یه علامت ics هم هست که یعنی گوشی قابلیت آپدیت به آیس کریم سندویچ رو داره.
2- روی گوشی یه مموری 2 گیگابایته . یه هندزفری معمولی. یه کابل یو اسبی(که واسه شارژ با شارژر هم استفاده میشه. سی دی هم نداره چون پی سی کامپنین روی مموری هست و یه هندزفری معمولی
3- تا حالا نشده برنامه ای روش نصب کنم جواب نده. مشکل با بازی ها هم ممکنه به خاطر رزولوشن باشه ولی بازی هایی مثل riptide , racing thunder راحت روش میان .یه سری از بازی هایی که امتحان کردم و اومده هم مثل نسخه های مختلف angry birds و یا bagit,cut the rope ,doodle jump اینا هم میان.
4- بله .شاید بالای 10،15 تا برنامه باشه.
5- تا یک هفته ی دیگه میاد. ولی الان ورژن لیک شدش هست.البته اینم بگم ginger bread ش خیلی stable هست. شاید اصلا نیازی به آپدیت نباشه(حرف سونی)
6- با landscape keyboard ش من که مشکلی ندارم ولی اگه انگشتاتون بزرگه میتونین از portrait keyboard استفاده کنین. به نظر من مشکلی نداره
7- اصلا و ابدا! من خودم با کرنل تا 2 گیگاهرتز اورکلاک کردم و pattern رو هم روی lagfree گذاشتم که اکثرا استفاده از سی پی یو بالاس ولی داغ نمیکنه یا قاطی کنه. ولی به نظر من تا میتونین از فیرمویر stock و لانچر اصلی استفاده کنین! بدون باگ هستن.یه چیز دیگه اینکه توی گوشی یه در پشت اضافه هم بود (بنفش رنگ) اون دره حالت پلاستیکی بیشتری داره و بیشتر داغ میشه.
1- منظورتون brightness هست؟ اگه آره که توی تنظیمات نور بذارین روی حالت fixedنقل قول:
مینی دارم
1- این کم و زیاد شدن نورها طبیعیه؟ چجوری میشه این ویژگی رو غیر فعال کرد اگر طبیعیه که هیچ
2- گوشی من st15i هست سری قدیمیه یا جدید؟
3- در ویندوز یه گزینه داریم به نام تسک منجر و پروسس که میتونیم ببینیم برنامه ها چقدر دارن از سی پی یو استفاده میکنند من از کجا باید بفهمم سی پی یو گوشیم 1 گیگاهرتز هست و چقدرش استفاده شده
2- اسم رمز st15i مشترکه!
3 - برنامه های مختلفی واسه این کار هستن. ولی مثلا setcpu رو میتونین نصب کنین (گوشی باید روت شده باشه) اینجوری هم میتونین گوشی رو اورکلاک کنین هم اینکه به صورت ویجت از setcpu روی صفحه استفاده کنین تا همیشه سی پی یو رو ببینین. میزان رم رو هم که با اکثر تسک منیجر ها میشه دید.
1- مثلا این قضیه که فکر میکنم همون حسگر نور محیط هست توی صفحات روشن مشهوده زمان pdf خوندن نور کم و زیاد میشه مثل این میمونه که lcd مشکل داره، توی display , brightness اصلا گزینه ای به نام fixed ندارم درواقع فقط brightness تنظیم میشه و تیکی هم نداره که زده یا برداشته بشه، این حسگر توی xperia pro اصلا به این شکل و به این سرعت نیست که معلوم بشه و هی کم و زیاد بشهنقل قول:
3- کلا این روت کردن یعنی چی :ی اگر برای همون دسترسی بیشتره که گوشی من الان فارسیش هم نصبه یعنی روت شده؟
1-تو تنظیماتش یک چیزی رو Auto هست :دی اونو بردارید
3-نخیر! روت دسترسی به فایلای سیستمی هست ! ست سی پی یو هم یک برنامه اورکلاکر! ولی نمیدونم برا کرنلی که براش oc تعریف نشده بشه انجام داد یا نه! فارسی ساز هم به روت مربوط نیست
من از فیرمویر stock استفاده نمیکنم واسه همین توی همون notification bar که میدیم پایین این رو دارم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول شما سرعت زیاد حسگر باعث این میشه. ببینین با ویجتی مثل power widget هم باز این مشکلو دارین؟ توی سایت خود سونی دیدم گفته به آخرین ورژن آپدیت کنین تا مشکل حل بشه.
روت هم یه دسترسی بیشتر به فایلهای سیستمیه. دسترسی بیشتر فقط واسه فارسی نیست. فیرمویرهایی هستن که بدون روت و به طور پیش فرض هم فارسی رو دارن.یه تعدادی از برنامه های کاربردی روت رو نیاز دارن. اگه از baseband 62 به قبل رو دارین با نرم افزار از طریق پی سی وگرنه با دانگرید یا فلش کردن یه کاستوم کرنل میتونین روت کنین.
شما هم مینی دارین؟نقل قول:
این عکسی که گذاشتین از کدوم قسمته
برای من display setting / brightness اینجوری نیست تنها شباهتی که میبینم فونت و کیبورد هست
باید گام به گام بریم جلو :31:
baseband رو زده 64
اصلا الان از کجا بفهمم روت هست یا نه
از اول بگید چیکار باید کنم
نکته:
1- تو مغازه مشکل بک خور بودن رو حل کرد
2-با sony pc companion چندتا چیز رو به شدت اپدیت کردم و اون بالا تو برنامه زده your phone is up to date
بلهنقل قول:
شما هم مینی دارین؟
اون قسمت notification bar (همون جا که ساعت و علامت اینترنت و... هست) رو بکشید پایین(البته توی کاستوم رام ها فقط هست)نقل قول:
این عکسی که گذاشتین از کدوم قسمته
برای من display setting / brightness اینجوری نیست تنها شباهتی که میبینم فونت و کیبورد هست
یکی از راحت ترین راهها اینه که یه برنامه ای که به روت نیاز داره مثل set cpu,root explorer,titanium backup یا..... رو نصب کنین ببینین موقع سوال پرسیدن اول برنامه که اجازه ی دسترسی میخواد روت شده گوشی یا نهنقل قول:
(البته با توضیحاتی که شما دادین روت نشده.)
خوب اینجا مشکلتون اینه که baseband 64 رو نمیشه مستقیما روت کرد. یا باید یه فیرمویر استوک سونی با بیس بند پایینتر رو اول با flashtool فلش کنین. یا اینکه بوت لودر رو آنلاک کنین و بعد یه کرنل فلش کنین که هم روت بشه و هم اون کرنل مزیتای دیگه ای هم داره.نقل قول:
baseband رو زده 64
از اول بگید چیکار باید کنم
نکته:
1- تو مغازه مشکل بک خور بودن رو حل کرد
2-با sony pc companion چندتا چیز رو به شدت اپدیت کردم و اون بالا تو برنامه زده your phone is up to date
مثلا موقع اجرای برنامه ی root explorer برای اولین بار این سوال رو میپرسه :
و اگرشما روی allow کلیک کنین این نوشته میاد :
اینم set cpu واسه اورکلاک
سلام
انروید 4 برای مینی اومده یا نه؟
به طور رسمی نهنقل قول:
امروز من یک Xperia Mini گرفتم، چند تا سوال داشتم:
- کلاً گوشی های موجود در بازار در حال حاضر، اصل و تقلبی دارن؟ اگه آره، در مورد این گوشی Xperia Mini چطور میشه تشخیص داد؟ یکجا خوندم که پشت قاب گوشی که نوشته HD و Xperia، این نوشته ها باید برجسته باشن، اما برای گوشی من نیستن.
- چند تا از فروشنده ها میگفتن تاچ این گوشی بعضاً دچار مشکل میشه و بهتره با گارانتی رو بگیرید، همچنین اینکه این مشکل نرم افزاری هست و با آپدیت رفع میشه. من بدون گارانتیش رو گرفتم. میخواستم ببینم این قضیه درسته و اگه آره، آیا میشه به صورت نرم افزاری حلش کرد؟
- برای اولین شارژ باید کار خاصی کرد؟
- تغییر نور صفحه بر حسب نور محیط رو میشه غیر فعال کرد؟
همگی ساخت چین هستن. تقلبی نداره. اون مورد hd برجسته هم درست نیست. بستگی به در پشت داره.نقل قول:
امروز من یک Xperia Mini گرفتم، چند تا سوال داشتم:
- کلاً گوشی های موجود در بازار در حال حاضر، اصل و تقلبی دارن؟ اگه آره، در مورد این گوشی Xperia Mini چطور میشه تشخیص داد؟ یکجا خوندم که پشت قاب گوشی که نوشته HD و Xperia، این نوشته ها باید برجسته باشن، اما برای گوشی من نیستن.
گارانتیهاش به درد نمیخوره . بعضا میگن با فلش کردن مشکل بک گوشی حل میشه. ولی توی همه موارد چیزی که این مورد رو تشدید میکنه گرمای زیاد هست. پس اگه میتونین سی پی یو رو آندر کلاک کنین . یا حداقل vsel رو تا جایی که گوشی stable باشه کم کنین.نقل قول:
- چند تا از فروشنده ها میگفتن تاچ این گوشی بعضاً دچار مشکل میشه و بهتره با گارانتی رو بگیرید، همچنین اینکه این مشکل نرم افزاری هست و با آپدیت رفع میشه. من بدون گارانتیش رو گرفتم. میخواستم ببینم این قضیه درسته و اگه آره، آیا میشه به صورت نرم افزاری حلش کرد؟
بله. باید شارژر رو بزنین به پریز و گوشی رو شارژ کنین :31:نه دوست خوبم.نقل قول:
- برای اولین شارژ باید کار خاصی کرد؟
از نرم افزارها و ویجت های زیادی میتونین استفاده کنین. بهترینشون zdbox هست.نقل قول:
- تغییر نور صفحه بر حسب نور محیط رو میشه غیر فعال کرد؟
این تنظیم اتوماتیک ساعتش با اینترنت چرا کار نمیکنه ؟ هر دفعه باتری رو در میاری تاریخ و ساعتش ریست میشه میره روی 1980!
برا من اینطوری نیست
تاریخ رو درست نگه میداره
حتی بعد فکتوری ریست هم همینه!فقط تایم زون عوض میشه
برای من هم همین طوره اگه راه حلش رو پیدا کردی ما رو هم دریابنقل قول:
برای من بدونه مشکل کار مکینه البته فکر میکنم رو رام اصلی برای من کار نکرد ولی الان رو رام غیر اصلی داره کار میکنهنقل قول:
برای من هم همین طوره اگه راه حلش رو پیدا کردی ما رو هم دریاب
بهترین رام غیر اصلیش چی هست؟ از کجا میشه این رامهاش رو دانلود کرد ؟نقل قول:
از اینجا:نقل قول:
رام ها هم سلیقه ای هست. من hybrom v17 رو دارم خوبه.
یه گوشی دیگه خریداری شده از همون مغازه ای که من خریدم در تفاوت با گوشیم احساس میکنم نورش بیشتره البته کنتراست هر دو گوشی که افتضاحه
گوشی اون سفیده، گارانتی پارس کامتل هم نیست، برچسب هم نداره گوشی من برچسب android 4 upgradeabe داره واسه اون نداره
نمیدونم نور گوشیم طبیعیه یا نه ولی احساس میکنم کمه
من گوشیم Sony Ericsson Live with Walkman هستش . از کجا باید رامش رو بگیرم؟نقل قول:
Live قسمتی توی XDA نداره
تو همون لینکی که دوستمون گذاشته رام و کرنل برای لایو هست معمولا اگه یه کرنل یا یه رام برای مینی بسازند نسخه های مربوط به لایو مینی پرو و اکیو هم میسازند و بلعکس ولی حتما باید نسخه مربوط به لایو رو رو گو شیتون بریزید کلا کلوپ لایو همون لینک هست و معمولا اسم لایو رو به سه صورت نشون میدننقل قول:
من گوشیم Sony Ericsson Live with Walkman هستش . از کجا باید رامش رو بگیرم؟
Live With Walkman
WT19i
LWW
همونجور که وحید عزیز توضیح دادن کلوپش همون لینکه. همون hybrom v17 رو وقتی میرین توی نصب یه محیط گرافیکی میاد که میتونین توش انتخاب کنین این رام رو واسه چه گوشی ای میخواین نصب کنین! یعنی شما یه فایل مشترک رو دانلود میکنین ولی بعد توی نصب مشخص میکنین واسه چه گوشی ای میخواین نصب کنین. فقط به baseband و کرنلی که باید برای نصب اون رام داشته باشین توجه کنین.نقل قول:
این مشکل دقیقاً چی هست؟ یعنی چطوری خودشو نشون میده؟نقل قول:
نور صفحه گوشی نسبت به سایر گوشی ها به نظرم کم میاد. آیا میشه با نرم افزار نور صفحه رو زیاد کرد بدون اینکه آسیبی به گوشی برسه؟نقل قول:
- مای کامپیوتر این گوشی کجا هست؟! یعنی از کجا میشه به فولدرها و فایل ها به طور مستقیم دسترسی داشت؟
توی این ویدیو مشخصه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مشکل دقیقاً چی هست؟ یعنی چطوری خودشو نشون میده؟
تاچ گوشی بعضا از کار میفته یا حساسیتش کم میشه. و کلید بک و بعضا منو خود به خود شروع به کار میکنن . مشکل هم overheating هست صد در صد ولی نه گرم شدن زیاد! مثلا بعد از نیم ساعت بازی یا نمیدونم وبگردی و... این مشکل خودشو نشون میده . درایورهای تاچ توی گوشی توی مسیر /sys/devices/platform/spi_qsd.0/spi0.0 , /system/etc/firmware/touch_smultron_sony.hex , and cyttsp_fwloader هستن که با یه اسکریپت میشه بعضا! این مشکل رو حل کرد.
سونی توی یه سری از گوشیها که مینی هم جزو اوناس auto brightness رو فعال نکرده! اگه روی آخرین میزان نور گذاشتین نه دیگه توان گوشی همینه و بیشتر نمیشه. فقط شاید auto brightness کمک کنه.نقل قول:
نور صفحه گوشی نسبت به سایر گوشی ها به نظرم کم میاد. آیا میشه با نرم افزار نور صفحه رو زیاد کرد بدون اینکه آسیبی به گوشی برسه؟
من الان روی فیرمویر stock نیستم ولی یادمه یه apk installer داشت اول کار. شما فایلهایی که میخواین نصب کنین رو بریزین روی مموری گوشی و بعد با apk installer نصب کنین. فابل منیجر هم باید خودتون نصب کنین که بهتریناشون همون astro یا root explorer هستن.نقل قول:
مای کامپیوتر این گوشی کجا هست؟! یعنی از کجا میشه به فولدرها و فایل ها به طور مستقیم دسترسی داشت؟
خوب توی ساب کتگوری ثبت نشدهنقل قول:
فقط میزارن قاطی همش:دی
چون خیلی شباهت دارن
سلام
میشه با استفاده از دکمه های حرکتی کیبورد xperia mini pro با منو کار کرد؟
یعنی میشه بدون استفاده از صفحه لمسی از گوشی استفاده کرد؟
بابا این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟این گوشی شده 260 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:19:
214 تومن بود که من میخواستم بخرم...:9::45:
لایو در اینجا تاپیک نداره ؟
از بین رامهای زیر کدوم بهتره از لحاظ بدون باگ بودن و کارایی ؟
MiniCMSandwich Lite AOSP
X-royal Rom
GingerCruzt-XS
MIUI Project RC0
XROM™ ICS
Joyos v.1.1
MiniCMSandwich AOSP Android 4.0.4
-FXP120- CM9.0 - FreeXperia Project
ExMIUIv4 2.5.11-r1
-FXP120- CM7.2.0 - FreeXperia Project
[HYBROM v16] BASED ON 0.62 FIRMWARE
NeroDroid ROM Universal Edition
BeautySense
Official Sony ICS 4.1.A.0.562 GENERIC Port
SonyDroid ROM v3
Spartan Rom V2.0.5
Lewa OS v2 R2 Awesome
شما میتونید موس بزنید و با موس استفاده کنید کیبرد رو نمیدونمنقل قول:
میشه با استفاده از دکمه های حرکتی کیبورد xperia mini pro با منو کار کرد؟
یعنی میشه بدون استفاده از صفحه لمسی از گوشی استفاده کرد؟
بازی جدید nova 3 به همراه دیتای دانلود شده با وای فای جمعا 1.7 گیگ... (مشکل گرافیک هم کاملا حل شده)
فقط مخصوص mini . mini pro و live
گرافیک و افکتهاش خیلی شاخن!!! روی مینی دوستم یکم لگ میزد.. خیلی تعجب کردم... اول فکر کردم شاید گوشیش مشکل داشته باشه
ولی از طرفی تو فروم های خارجی جایی ندیدم که از لگ زدن nova 3 روی این گوشی ها شکایتی شده باشه!
لطفا دوستان روی گوشی خودشون تست کنن و ببینن مال اون ها هم لگ داره یا نه ...لطفا نتیجش رو هم بگن
بازی ها روی سرور پر سرعت مدیافایر قرار داره و دانلودش اگه عصر تلکام باشین یه 4 ساعت شبانه بیشتر نمیخواد!!!(با دانلود همزمان پارت ها)
دیتا رو در مسیر sd/android/data قرار بدین
APK: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SD FILES:
PART 1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 6: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 7: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 8: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PART 9: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد: gamesandroidhvga.com
لطفا روی مینی و مینی پرو خودتون تست کنین نتیجه اش رو بگین
ممنون
نقل قول:
محال ممکنه!!!
شما تو کدوم شهری؟
صد در صد قیمت طبقات بالای پاساژ علائدین رو نمیگی... (نکنه داری قیمت mini pro رو میگی)
چون تا اونجاییکه من میدونم طبقه 6 علائدین پلاک 666 قیمت مینی 210 بیشتر نیست!
فروشگاه های گرون فروش اینترنت هم اینقدر بالا نمیدن!!!:
دیجی کالا هم میده 243!!!
احتمالا شما از یه مغازه معمولی قیمت رو پرسیدین و مغازه دار هم قیمت با گارانتیش رو بهتون گفته
درسته دلار دوباره به نزدیک 1800 رسیده که اگه گرونتر نشه بازهم تا یک ماه دیگه قیمت این گوشی 20-30تومن جای افت داره (اینو تجربه نشون داده:20:)
پس جای هیچ نگرانی نیست...
شما هم اگه برای خرید عجله داری میتونی بری همونجایی که گفتم..
البته یه پاساژ موبایل گرون فروش دور میدون ولیعصر هم هست که دارن مینی رو با گارانتی 320 میفروشه!! (اگه دوست داشتی میتونی اونجا هم بری!)
راستی شنیدم امروز آندروید 4.0.4 هم واسه گوشیهای xperia 2011 منتشر شد..
هرکی داره با آپدیت سرویس چک کنه ببینه ورژن خاورمیانش هم اومده یا نه؟
دیجی کالا زده بود 260 که.رم قابل استفاده 300 مگ هست؟