به جمله زیر توجه فرمایید:نقل قول:
There are many methods of mining, each of which is based upon where a mineral deposit الی آخر.
حرف اضافه با چه قاعده ای استفاده شده؟
لطفا کمک کنید.:41:
Printable View
به جمله زیر توجه فرمایید:نقل قول:
There are many methods of mining, each of which is based upon where a mineral deposit الی آخر.
حرف اضافه با چه قاعده ای استفاده شده؟
لطفا کمک کنید.:41:
سلام دوست عزيز.نقل قول:
راجب حرف اضافه پرسيدي و قاعده ي اين مبحث.
بذار خيالت رو راحت كنم كه حرف اضافه هيچ قاعده اي نداره و تنها راه يادگيري اين مبحث حفظ كردن تمام اين حروف و موارد استفادش هست كه به تدريج ياد ميگيريد.
سلام
لطفاً سوالات زیر را با دلیل پاسخ دهید
لطفاً کسانی که دلیل درست دارن فقط جواب بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمتم تمام دوستان چند تا سوال دارم میخواستم بهم کمک کنید
استفاده از there is/was , و همچنین it is /was
در جملات به چ صورت است کجا باید این نوع ترکیب ها رو استفاده کنیم منظورم اینه که it کجا و there کجا به کار میره تو کتاب نوشته there برای وجود داشتن و it برای همین و جایی هم به عنوانن ضمیر اما من دقیق نمیگیرم کجا باید there بیارم کجا it
thanks
سلام دوست عزيز.نقل قول:
خودتون جواب رو داديد.كه There is براي وجود داشتن هست و it هم به عنوان ضمير به كار ميره.من يه مثال براتون ميزنم كه هر دوي اين موارد رو شامل ميشه و اميدوارم شما كامل متوجه بشيد.
Where did you see Natali?,It was a Bar and there was a man with her
دوست عزيز الان تو اين جمله It به بار برميگرده و There was هم دليل بر وجود داشتن كسي هست.(يعني ناتالي تنها نبود:دي)
يه مثال ديگه:
Where do you go shopping?,there is a place downtown,and it is quite cheap
ممنون حمید جان
در رابطه با everyone/ every و مشتقاتش میشه توضیح بدی که چجوری هست و در کجا ها باید از این ها استفاده کنیم
محسن جان every زماني به كار ميره كه طرف منظورش به تمام يك موضوع يا چيز خاص باشه.(زماني كه قصد داريم به مساله اي/چيزي/جايي كليت ببخشيم ازش استفاده ميكنيم)نقل قول:
مشتقاتش:
everybody/everywhere/whenever/everything و ...
مثال:مثلا كسي ميپرسه براي مهموني از كلاس درس چه كسايي رو دعوت كردي؟
طرف اينطور جواب ميده:
I Have Invited Everybody Except Joey
الان اينجا منظورش همه ي كلاس هست به جز يه نفر...
يا مثلا ممكنه طرف از اين every استفاده كنه به اين صورت:
I've Lost my wallet
A:did you look for it?,B:yes I looked everywhere
A:what about your closet?,B:oh,I forgot that
با سلام به دوستان عزیز
اگه امکان داره لطفا در مورد کاربرد (no/not) توضیح بفرمایید. مثلا اگه منظورمون (بدونه طبقه بندی) باشه
Not classified یا no classified .کدوم مورد صحیح هست .ممنون میشم توضیح بفرمایید
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
not classified درسته. no قبل از اسم به کار میره. البته قبل از صفت هم میاد به شرطی که صفت تفضیلی باشه. مثلاً no sharper درسته.
which one is true?
Are there anyone over there?
Is there anyone over there?
Or
Is there any cookie left?
Are there any cookie left?
the sentences that are started with is,are correct
دوستان من دنبال قواعد زمان های فعل زبان اینگلیسی میگردم !
به زبان فارسی و مثال
ممنون میشم آموزش رو بذازید !
سلام و تشکر از صاحبِ این تاپیکِ مفید
:11:
دوستان ، بنده سالهاست که با زبانِ عربی و انگلیسی سر و کار دارم
یک چیز برام قطعی و مسلم شده :
اگر کسی دستورِ زبانِ مادریِ خودش رو خوب و درست درک نکرده باشه ، در فراگیریِ زبانهای دیگه هم موفقیتش زیاد نخواهد بود .
متاسفانه من هنوز معلم یا آموزشگاهی ندیدم که قبل از شروع به آموزش زبان ، یک امتحان دستور زبان فارسی بگیرند از دانش آموزان
بعد معلم سر کلاس هی میگه اسم مفعول اسم فاعل ضمیر مضاف و مضاف الیه صفت و موصوف و حال کامل آینده در گذشته و غیره اما دانش آموز بنده خدا فقط به حجم اطلاعاتی که ازشون سر در نمیاره اضافه میشه براش
مثال:
از یکی بپرسین حرف شرط در فارسی چی هست ببینین چند نفر جواب درست میدن
شما جواب رو میدونین ؟؟؟
من میگم نود درصدتون نمیدونین !!!!!
جسارتاً قصد بنده فقط اینه که همه متوجه بشن که درک دستور زبانِ مادری چقدر اهمیت داره .
حالا کی جواب رو میدونه ؟
:10:
سلامنقل قول:
جسارتاً اینها ضمائر مفعولی هست یا ضمایر ملکی ؟
دوست من شما هم که اشتباه کردینقل قول:
ببین اینا ضمایر ملکی هستند
mine............ours
yours..........yours
his
hers
its
theirs
اونایی که شما گفتی ضمیر مفعولی هستن یا ضمیر ملکی اصلا ضمیر نیستن. صفات ملکی هستن ( possessive adjectives)
و ضمایر مفعولی هم ایناست
me- you - him/her- it - us - you them
ضمایر فاعلی هم مینویسم که جمع همشون اینجا جمع باشه
I - you - he - she - it - we - you - they
سلامنقل قول:
آفرين
شما متوجه شدين كه سوال اشتباه هست و اين رو فقط كسي متوجه ميشه كه خوب ياد گرفته باشه
:)
من اشتباه كردم اما عمدا
بنده عمدا سوال انحرافي نوشتم تا معلوم بشه چند نفر خوب درك كرده اند
اين هم يكي از تاكتيكهاي معلم حرفه اي هست براي پيدا كردن اونهايي كه با بقيه فرق دارند در علم و دانش و هشياري البته بنده ي مخلص شاگرد هستم نه معلم .
از اين سوالهاي انحرافي براي مچ گرفتن خيلي زياده
مثال :
از يه نفر بپرسين / تو كي هستي / به انگليسي يعني چي
بي درنگ و با افتخار ميگه خب معلومه
Who are you ?
بهش بگين خب حالا بگو من ميدونم تو كي هستي
نود درصد مردم جواب ميدن
I know who are you
=====================
يكي ديگه از شگردهاي معلم حرفه اي براي پيدا كردن شاگردهاي استثنايي , مطرح كردن سوالات خارج از كتابهاي درسي هست كه مشخص ميكنه كي بيشتر از بقيه به درس علاقه داره و فعاليت خارج از كلاس داره براي ياد گرفتن بيشتر .
--------------------------------------
جواب سوال رو هم ميدونيد ؟
حرف شرط در فارسي چي هست ؟
با تشكر مجدد از صاحب تاپيك و بقيه ي دوستان
:10:
سلام دوستان
2تا سوال داشتم:
1-_لیست فعل هایی که بعد از اون ها -ing میاد؟
2_لیست فعل هایی که بعدش مصدر کامل میاد؟
سلام دوستان
2تا سوال داشتم:
1-_لیست فعل هایی که بعد از اون ها -ing میاد؟
2_لیست فعل هایی که بعدش مصدر کامل میاد؟
دوست من با مراجعه به یه کتاب گرامر ساده میتونی پیداشون کنی ( english grammar digest صفحات 66 و 69)نقل قول:
یه چندتایشون رو اینجا مینویسم
1- admit - anticopate - appreciate- avoid - consider- dely - deny - discuss- enjoy - finish - imagine -.mention
2- بعد از ایناهم مصدر با to میاد. afford- agree - arrange- care - consent- decide- demand - deserve- expect- fail - forget - hesitate.......
من کتاب زبان دستم نیست. اگه میشه لطف کنید لیست کامل این افعال رو واسم بنویسید. ممنوننقل قول:
نقل قول:
1- افعالی که بعد اونها فعل به صورت ing میاد
admit - anticipate - appreciate- avoid - consider- dely - deny - discuss- enjoy - finish - imagine -.mention -miss -postpone - practice - quit- recall - recommend - regret - remember - resent - resist - risk -stop - suggest - tolerate - understand
2- افعالی که بعدشون فعل به صورت مصدر با to به کار میره
verb + infinitive
afford- agree - arrange- care - consent- decide- demand - deserve- expect- fail - forget - hesitate - hope - learn - manage - mean - need - offer - plan - pretend - remember - say - threaten - volunteer - want - wish
verb + object + infinitive
advice - allow - cause - challenge - command - convince - encourage - forbid - force - hire - instruct - invite - order- permit - persuade - remind - request - require - teach - tell- urge - warn
3- افعالی که بعدشون میشه هم مصدر با to به کار برد و هم ing فرم
advice - attepmpt - begin - continue - dislike - forbid - forget - hate - hesitate - intend - like - need - prefer - remember - start - stop - try
این افعال verb + object + infinitiveنقل قول:
چی هستن؟
نقل قول:
از فرمولش مشخص هست
ببین بعد از اون افعال مفعول به کار میره و بعد فعل به صورت مصدر با to
مثال:
he persuaded the actress to use another interpretation
he reminded his student to bring their book reports
سلام
تفاوت say و tell
رو می خواستم بدونم تو اینترنت در موردش جستجو کردم ولی جواب کامل و کاربردی پیدا نکردم
اگر ممکنه کمک بفرمایید.
این جمله رو توی یک فیلم آمریکایی دیدم. چرا به جای say از tell استفاده نکرد؟
you tell me what you want to say to her
say واسه نقل قول غیر مستقیم و در رابطه سوم شخص بکار میره اما tell برای نقل قول مستقیم و بیشتر برای اول شخص و دوم شخص بکار میره.نقل قول:
بیشتر همون نقل قول مطرحه...
من فک میکنم(بنظر خودم)، tellیعنی گفتن و say بیشتر یعنی صحبت کردن،
توبم میگی،بش بگی(باش صحبت کنی!؟)
در منابع گرامری نوشتند که
tell برای دادن اطلاعات به کار میره و همین طور یاد دادن و امثال اینها ولی say به حالت کلی صحبت کردن به کار می ره
ولی خیلی جاها می بینیم که say برای دادن اطلاعات هم به کار رفته
با سلام
من فرق بین : each other و another رو میخواستم بدونم ...
هم از لحاظ معنایی و هم از لحاظ دستوری و گرامری
خیلی مهم و حیاتیه... با تشکر
each other
به معنی یکدیگر و
another
به معنی یکی دیگه ست! ربطی ندارن به هم!
هر دو به معنی گفتن است با این تفاوت که بعد از
tell
هیچ حرف اضافه ای به کار نمیبریم و مفعول می آید ، اما بعد از
say
ابتدا حرف اضافه ی to و سپس مفعول می آید.
برای جلوگیری از تکرار و زیبا شدن مطلب میتوان هر کدام را به جای دیگری به کار برد.
نقل قول:I assume you wanted to compare "each other" to "one another". I hope below link help you
کد:http://www.google.com/search?q=each+other+vs+one+another&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
به نظر من یه فرق اساسی که وجود دارد این است که tell مفعول شخصی می خواهد یعنی به من بگو یا به او بگو و ... اما Say می تواند مفعول شخصی نداشته باشد و فقط در معنای عام گفتن به کار می رود.
چند مثال:
I said it out loud
say it
say it to me == tell me
در واقع امر به گفتن چیزی به کسی همیشه با tell به کار می رود نه say. این فرق اصلی است.
سلام:31:
یک مجموعه از افعال دو کلمه ای می خوام البته با معنی.کسی داره؟ مثل : go out, come on
ممنون:13:
اگه منظورت phrasal verb یا افعال عبارتی باشه که شک دارم آمدن مشمول این لیست بشه i... (البته go out هم کمتر جایی دیدم phrasal verb حساب کنن...)
ولی لینکهای زیر رو چک کن شاید مفید باشن...
کد:http://www.learn-english-today.com/phrasal-verbs/phrasal-verb-list.htm
کد:http://www.eslcafe.com/pv/pv-list.html
کد:http://www.uazone.org/friends/esl4rus/pvlist.html
اتفاقا یه جا به عبارت افعال دو کلمهای برخورد کردم که اونم اشاره به phrasal verbs داشته:کد:http://www.kruharn.com/images/1176460428/phrasal%20verb%20list.pdf
کد:http://learn-english.ir/index.php/learning-english-packages/26-grammar-lessons.html?start=10
سلام
فرق Auxiliary verb با Modal Verb ها دقیقا چیه؟میشه مفصل توضیح بدین؟
میشه گفت فرق چندانی ندارن. در واقع هر دو به نوعی فعل های کمکی به حساب میان، که با توجه به موقعیت و کلام باید در جای خودشون ازش استفاده کرد.نقل قول:
شاید تنها نکته ی قابل توجه این باشه که auxiliary verbs و modal verbs هیچ وقت در یک جمله کنار هم قرار نمیگیرن.
auxiliary verbs: do, does, did, am, is, are, was, were
Modal Verbs: should, must, have to, ought to, shall, can, may
نقل قول:
Eveyone can understand Modal Verbs!
What are model verbs?
Model verbs are also called auxiliary verbs, helping verbs and model auxiliaries.
Model verbs are not complete verbs, and they can only be used with a verb.
Source: english-the-easy-way.com/English_ESL/Modal_Verbs.html
آموزش گرامر سعید عنایت پور تا چه حد دقیقه؟ ایا میشه بهش اعتماد کرد؟
what i must suppose to do ?
این جمله از لحاظ ساختاری درسته ؟ نقش مفهومی و دستوری suppose چیه ؟!
خیر صحیح نیست.نقل قول:
باید به این شکل استفاده بشه:
to be supposed to do sth
موارد استفاده:
زمانی که در مورد یک کار برنامه ریزی شده صحبت میکنید. مثال:
I'm supposed to be at office at 8 // من باید(قراره) ساعت 8 شرکت باشم.
یا زمانی که در مورد گفته ها و باورها صحبت میکنید. مثال:
Azadi Cinema is supposed to be the best cinema in Tehran // سینما آزادی بهترین سینما محسوب میشه (بنا به گفته ها و باورها)
....
یکی از موارد رایج استفادش هم اینه که یک کاری را باید انجام میدادین، ولی به هر دلیلی انجام ندادین، که معمولا به این شکل میاد:
you were supposed to phone me // قرار بود به من زنگ بزنی.
مواردی که به ذهنم رسید همینا بود.