سلام به همگی
تاپیک مستقل مخصوص ماه مبارک رمضان 91 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همگی
تاپیک مستقل مخصوص ماه مبارک رمضان 91 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد وقت نمیکنم ببینم اما دیشب اون آیتم کوکب خانم باحال بود :31:
مرسی از استارتر
خواهش می کنم:11:نقل قول:
میشه گفت قشنگ ترین آیتم امسال"قصه های دبستانی"هست
که البته اونم سطحش معمولی هست
ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺖ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺗﯽ ﻭﯼ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﻧﻈﺮﯼ ﺑﺪﻡ ﭼﻮﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﻧﺪﯾﺪﻡ!
اونجایی که مسخره برنامه نوبت شما BBC می کنند رو دیدید؟؟؟
خیلی باحال بود
قسمت اتاق B خبر خیلی با حاله یارو ادای پانته ا رو در میاره :27:
خیلی تریپش بهش میخوره:38:
خوب سا سان تو چه خبری اماده کردی؟!!!
این کدوم قسمتش هست ؟ یه توضیح مختصر میدی ؟نقل قول:
واقعا به معنای واقعی مسخره شده
افتضاحه افتضاحه.
کمدی داریم ، لودگی و مسخره بازی هم داریم.
دیگه از لودگی گذروندن
یعنی چی این آیتم کاپیتان بهروز ؟
با اون صداهایی که از دهنش در میاره:2:
فکر کنم 2 یا 3 روز پیش دیدمنقل قول:
من فقط همین قسمت BBC شو دیدم
دکور هم عالی درست شده بود
لامصب خیلی باحال ادای سیاوش اردلان مجری برنامه نوبت شما رو در میورد
به نظر من که افت کرده این خنده بازار و حالت تکراری گرفته .
البته کاپیتان بهروزش که به نظر من خوبه . یعنی خود برنامه اصلیش همینطوری خنده دار هست دیگه چه برسه به ورژن خنده بازار !!
بعضی قسمتاش دیگه افتضاحه !!!!
مثلا اون قسمت هست که میگه با داستانهای کهن در هدمت شما هستیم.هر شب وقتی میخواد خدافظی کنه تو بدرود گفتن میمونه - تکراری - تکراری - تکراری ...
دیگه...
نمیدونم به چه امیدی ادامش ساختن فقط عید سال قبل خوب بود چون خنده دار بود نه لودگی مسخرگی یه مشت حرکت دست فراستی باید بیاد بگه اینا مقوا هستن نه فیلم های سینما اشغال ترین فیلم سینمامون از این برنامه بهتره.
من از همون روز اول ماه رمضون که قسمت اولشو دیدم حالم به هم خورد:2:
من فقط از قسمت پیر مرد آدم ضایع کنش خوشم میاد
این کوچوله هم که حتماً پارتی داشته اومده تو مجموعه...تو همه صحنه ها هست می خواد خودشو جالب نشون بده اما برعکس اصلاً به دل نمینشینه
دوتا کوچولو دارن ...:دینقل قول:
منظورتون کدومه ؟
همون که از آخرای سری قبلی اومد و بیشتر سیاهی لشکر بود :31: موبلنده که حالا موهاشو کوتاه کرده
جناب ضرغامی خیالتان راحت شد؟ خنده بازار را «لوده بازار» کردید!
بازتاب گزارش داد: با پخش چند قسمت از سری جدید مجموعه خنده بازار، افت کیفی این مجموعه، ببیندگان سیما را که در دوره قبل اقبال خوبی به این مجموعه طنز داشتند، ناراضی کرده است.
مجموعه خنده بازار که در سال گذشته و در غیاب طنزهای مهران مدیری یکی از مجموعه های موفق تلویزونی صداوسیما بود، به دلیل استفاده از مضامین انتقادی، سوژه های روز و انتقال درد دل های مردم به زبان طنز به شدت با استقبال عمومی مواجه گردید.
با این حال ظاهرا فشارهای واردشده از سوی برخی مسئولان و دستگاه های اجرایی، موجب شده است تا بخش های انتقادی این مجموعه به تدریج حذف و تبدیل به لوده بازی در جهت پرکردن وقت مردم شود.
اضافه کردن بخشهای سیاسی نظیر "با اونا" به جای اوباما و مسخره کردن تلویزیون "من و تو" و "وی او ای" نیز به دلیل کیفیت نه چندان بالای فیلنمامه و آشنا نبودن بسیاری از بینندگان با برنامه های مورد نظر، بی مزه از کار درآمده است. هرچند نحوه پرداختن به برخی از این سکانس ها هم می تواند به تبلیغ برخی برنامه های شبکه های ماهواره ای بینجامد که باید دید در کجای استراتژی کنونی صداوسیما می گنجد!
حذف کردن قسمتهایی نظیر آیتم "مدیر مدیره" و "نامزد نامزده"، آیتم بانکی و سایر آیتم ها که به انتقاد از مسئولین می پرداخت نیز از دیگر تغییرات سری جدید خنده بازار می باشد و در آیتم هایی نظیر "پارک علت" که ثابت مانده است، نیز مضامین جذاب به مضامین کلیشه ای تبدیل شده است.
به نظر می رسد اگرچه تلاش های صداوسیما برای جذاب کردن برنامه های خود در جهت رقابت با شبکه های ماهواره ای به تولید برنامه های جذاب منجر می شود، اما از آنجا که مسئولان این سازمان قدرت مقاومت در برابر فشارهای وارد شده ناشی از انتقادات موجود در این برنامه ها را ندارند، برنامه هایی نظیر خنده بازار حتی پس از سانسور نیز قابل تحمل نمی شود و سری بعد بدون کیفیت ساخته می گردد و سریال های نمایشی نیز به تیغ ممیزی گرفتار شده و بخش قابل توجهی از آن حذف می گردد.
20 درصد بار لودگی خنده بازار روی دوش این آقاست:دینقل قول:
اینقدر فشار اوردند که وقاعا لوده شده این مجموعه طنز
بچه کسی میدونه اون کدوم قسمته که تازگیا پخش شد و اون جریان فرنود رو تکرار میکنن؟(همونی که میگه ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی؟؟؟نه نه نه نه نه)
به نظر منم این سری جدیدش خیلی بد شده همش برنامه های تلوزیونی را مسخره میکنن قبلا خیلی بلحال بود ولی الان نه
خنده بازار=:2::2:
سری جدید هم 2 شبه داره پخش میشه سری مخصوص ایام دهه فجر . افتضاح شده
عکس / خندهبازاریها پای منبر سعید حدادیان
تصویر زیر، تعدادی از بازیگران مجموعه طنز «خندهبازار» را نشان میدهد که هفته گذشته در جشن ولادت امام حسن مجتبی (ع) که توسط هیات رزمندگان اسلام برپا شده بود،
شرکت کردند.
به گزارش ایسنا، این عکس را انتخاب منتشر کرده است.
تکلیف اینا که از قبل مشخص بود...
يه مدت اشغال شده بود اصلا نيگاه نميكردم ولي اين 2 شب عيد فطر خيلي جالب بود ...
مخصوصا اون قسمت اوشين و حليم سلطان :n08:
اولین و اخرین باری که با دیدن این برنامه خندیدم قسمت نود مصاحبه با دایی و کاشانی بود اونم فقط تیکه " الان زنگ میزنم یه مینیبوس آدم بیاد اینجا" ( آخه یه مدت تو دوران راهنمایی تیکه کلام خودم بود وقتی شنیدم بیشتر به همین خاطر خندیدم )
همش لوس بازی و لودگی هست نمیدونم این برنامه مزخرف چیش خنده داره که این همه هم طولانیه قطعش نمیکنن راحت شیم همه برنامه ها دور و بر نود قسمت هستند این چرا اینقدر زیاده .
بجاش تکرار "زیرآسمان شهر 1-2 ، پاورچین ، نقطه چین ، نود شب ، زندگی به شرط خنده ، مسافران و ......." رو نشون بدن ( با اینکه تا حالا 2-3 بار هرکدوم پخش شده ولی برنامه تکراری بهتر از این ادهای مسخره و اعصاب خردکنه ) کم میارن شروع میکنن به داد زدن و ادا دراوردن و صدا تولید کردن :n21:
اگه اوضاع مثل قبل بود صدا و سیما به جای پخش این برنامه چرت - برنامه های مهران مدیری رو میخرید به جای شبکه نمایش خانگی از tv پخش میکرد
بازی ها تصنعی به نظر من
تموم شد! خیالتون راحت شد؟:n02:
/////
به نظر من که طنز خوبی داشت...بعضی جاهاش بی مزه بود ولی خب انتقاد میکردن در کل جالب بود!:n18: