دوستانی که 1مگ دارن شب چقدر میتونید دانلود کنید؟
من که اصلا راضی نیستم! چون نوسان سرعت خیلی بالاست (بین 60 تا 140) نمیشه زیاد دانلود کرد
من معمولا شبی بیشتر 1.5گیگ نمیتونم دان کنم! برا شما هم اینطوریه؟
البته توی روز هم نوسان داره
Printable View
دوستانی که 1مگ دارن شب چقدر میتونید دانلود کنید؟
من که اصلا راضی نیستم! چون نوسان سرعت خیلی بالاست (بین 60 تا 140) نمیشه زیاد دانلود کرد
من معمولا شبی بیشتر 1.5گیگ نمیتونم دان کنم! برا شما هم اینطوریه؟
البته توی روز هم نوسان داره
یعنی اگه 512 بگیری با اینترنت دانلود منیجر 512 دانلود میکنی؟ (یعنی byte با bite)نقل قول:
اگه اره (اون وقت شبانش چقدره؟)
512 کیلو بیت هست که تو دانلود منیجر میشه 64 کیلوبایتنقل قول:
رفیق من میخوام adsl بگیرم (زیاد هم دانلود میکنم) به نظرت چه سرویسی خوبه؟
خودم تو فکر 1mb نامحدود برنزی اسیاتکم به نطرت این بهتره یا حجمی مخابرات؟ (بهتر از اینا هم هست؟)
فکر کنم یه جا بود که خوندم سرویس برنزی زیاد جالب نیستنقل قول:
یا باید نامحدود بگیری ویا سرویسی که شبانه مجانیش خوب و بدون افت باشه
الان شبانه مخابرات خوبه ؟نقل قول:
من تا 40 تومن مینونم ماهیانه بدم (چه سرویس از مخابرات میتونم بگیرم؟)
کدوم شرکت شبانش خوبه؟
الان مخابرات شبانش خوبه؟نقل قول:
من تا 40 تومن هم میتونم بدم (مخابران چه سروبسی میتونم بگیرم؟)
اصلا چه شرکتی شبانش خوبه؟
سلام دوستان به مشکل برخوردم نمیتونم مودم زایکسل رو کانفیگ کنم کسی هست راهنمایی دقیق کنه ؟
شرکت شاتل یه فایل PDF حدودا 50 صفحه ای داره که تمام اجزا و کانفیگ این نوع مودم رو توضیح دادهنقل قول:
بگرد دونبال این اسم اگه پیداش نکردی بگو آپش کنم
راهنمای نصب مودم
P660RU-Tx V2
ADSL2+ Ethernet / USB Router
اسم فایلش هم اینه 04GL08.pdf
منم ثبت نام کردم خطم رانژه شده ولی یوزر و پسورد رو نمیدن،من از یه شرکت دیگه سرویس داشتم مودم دارم کانفیگ هم هست
حالا چیکار کنم؟
یوزنیم پسوردتون از چه عدد هایی تشکیل شده؟
شمارهه تلفن؟ شماره شناسنامه؟؟؟
لطفا جواب بدید
یوزر شماره تلفن به همراه کد بدون صفر اول هستش مثلا 611445xxxxنقل قول:
پسورد هم یه عدد 9 رقمی هست که هیچ ربطی به شناسنامه و ... نداره
باید صبر کنی نصاب بیاد تا رمز رو بت بده
دوستان من snr ام 39 بود از امروز صبح شده 15 و مدام لینک میپره .سیم کشی هم مستقیم هست یعنی یه روزه این قدر نویز بالا رفته مطمئنم از خونه ما نیست حالا نمیدونم تا کی باید با این اینترنتای داغون بدبختی بکشیم
دوست عزیز omidariyan منم همین مشکل رو دارم 3 هفته خط کامل رانژه شده زنگ میزنم میپیچونن که یوزر و پسورد رو ندن بعدش نصاب هم برام نمیفرستن باز صد رحمت به مبین نت که تا خریدم نصاب اومد نصب کرد و تمام شد
سلام.
به نظرتون چه راهی وجود داره که به مخابرات پیشنهاد بدیم که سرویس 256 نامحدود 1 به 4 رو هم راه اندازی کنه(مثل 128 نامحدود الانش).
سرویسای ما الان 1 به 8 هستن اونم محدود . اینی که میگی امکان نداره اما 256 نامحدود 1 به 8 بشه هم خوبه .نقل قول:
ار کجا میدونی یک به هشته ؟ توی تعرفه ها که نوشته بود یک به چهار؟نقل قول:
اقا زیاد با این یک به هشت و چهار خودتونو نپیچونید و خسته نکنیدنقل قول:
زیاد فرق ندارن با هم
1 به 4 هستش.من دارم 128 نامحدود استفاده میکنم دو ماهه.سرویس یک به چهاره.الان واسه من در واقع 256 نامحدوده.یعنی 1 مگ رو بین 4 نفر تقسیم کردن.من در هر حال همون 256 رو دارم.اگه 256 نامحدود بدن و واسه هر کس رو 512 ببندن عالی میشه.نقل قول:
شما اینترنت مخابرات داری؟ مطمئنی مخابراته؟نقل قول:
من اینترنت 1مگ دارم سرعتم نهایتش میشه 60
درضمن هیچ نویزی هم ندارم-دیگه مخابرات گند زده-من که بار بعد میرم شاتل میگیرم بلعخره اون تعداد کاربراش بیشتره بعد سابقش هم بیشتره
درضمن 1به8هست دوست من-شما میتوانی زنگ بزنی بپرسی
شما اگر 128بگیری حداکثر سرعتت16کیلوبایت میشه-میتوانی تست کنی-میتوانی بپرسی
درضمن مخابرات پشتیانی خیلی مزخرفی هم داره-هر وقت زنگ میزنی کم کمش 10دقیقه باید پشت خط بمونی بعدش شاید کارتو راه بندازن شاید هم نه-
شب ها سرت انقدره افتضاه میشه که بعضی وقتا بدرد وب گردی هم نمیخوره
من که دیگه خیلی شاکی شدم
این ماه از درد مجبوریه که اینترنت از این شرکت گرفتنم-
من پدرم کارمند مخابراته به خاطرهمین هم از مخابرات گرفتم وگرنه تف توی امکاناتی که ارائه میده
اون از همراه اول که دزده این هم از اینترنشتون
الان شاتل سرعت 4مگ رو هم ارائه میده که میتوانید خیلی شیک و مجلسی برید شرکت شاتل و با یه کارت دانشجویی خیلی راحت اینترنت پرسرعت بگیرید-شب هم سرعتش میاد پایین ولی انقدره مثل مخابرات داغون نیست
البته تمام این حرفها تا زمانیه که شاتل هم خراب نشه
میدونید توی ایران نمیشه گفت شرکت فلان خوبه و حرف نداره هموشن یه فراز و نشیب دارن
و دیگر هیچ
درضمن زیاد اعصاب خودتونو با اینترنت مخابرات داغونتر نکنید واسا پوستتون خوب نیست:31:
يعني چي!!!نقل قول:
ببخشيد پس حداكثر سرعت ١٢٨ بايد چند باشه؟
نقل قول:
چون خط شما روی یه مگ هست 40 تا بهت میده وگرنه اگر خط رو روی 128 بزارن سرعت کمتر از 16 کیلوبایت میشه مثلا حداکثر 12 تا..
نقل قول:دوست من بنده الان حدود 8 ماهه دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم.نقل قول:
اول سرویس 1مگ داشتم که 130 تا دانلودم بود.
.بعد سرویس 256 گرفتم که روی 512 بسته شده بود و 60 تا دانلودم بود.
الانم دو ماهه 128 نامحدود گرفتم که روی 256 بسته شده(استریمها روی 1مگ هستن اما واسه 4 نفر) و دارم با سرعت 35 دانلود میکنم.تنها من نیستم.همسایه ی ما هم همین سرویس رو با همین سرعت داره.
اما در نهایت منم موافقم که سرویسهای مخابرات نسبت به اوایل راه اندازیش افتضاح شده و پشتیبانیشم اصلاً تمای نگیری بهتره.
به نظر من واسه کسی که به کارش وارده بهترین isp مخابراته . مخصوصا دانلودر ها جدیدن تایم اوت ها زیاد شده واسه گیمر ها جالب نیست .نقل قول:
اصلا اینطور نیست.هیچ ربطی به پهنای باند خط نداره.پهنای باند اکانت جداست و توی نرم افزار اکانتینگ روی مثلا 35 محدود شده شما اگه خطط هم بره روی 2 مگ باز سرعتت همینه و بیشتر نمیشه.نقل قول:
دوستان اهوازی وضعیت مخابرات چطوره؟؟به من پیشنهاد میکنید بیام از مخابرات سرویس بگیرم؟؟؟سرعت دانلود شبانه سرویس 512 مخابرات چقدره؟؟قطعی زیاد داره؟؟؟ممنون میشم جوب بدین
تو اهواز اگر با اینترت میخوای دانلود کنی فقط مخابرات !!!نقل قول:
قطعی داره؟؟شما چه سرویسی دارید؟؟اونوقت سرعت شبانتون چقدره؟؟من میخوام 512 محدود بگیرم ازشنقل قول:
2مگ سرعت 24 ساعت روی 256 اه البته من قضیه ام فرق میکنه شما انتظار افت سرعت معمول که کم هست رو داشته باش .نقل قول:
قطعی نداره که مدتی قطع بشه اما چراغ لینک بعضی موقعا هی میپره . بخاطر همین واسه گیمینگ پیشنهاد نمیکنم . نمیگم بده واسه گیمینگ اما این مشکلو داره . پینگ خوبه . موضوع مخابرات اینه که شبا سرعت رو محدود نمیکنه و تمام ساعات دانلود رایگانتو هم تمامشو دانلود کنی سرعت شبانتو محدود نمیکنن .
بچه ها تعرفه های جدیدی که برای مخابرات خوزستان اعلام شده هنوز در سایت اعلام نشده جریان چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم 5 روز پیش با همون قیمتهای قبلی مجدداً تمدید کردم، 1مگ 1ماهه 18900 تومننقل قول:
تعرفه های جدید همش دروغه، فقط الکی یه خبر پخش کردن ولی اجراش نکردن
داداش مشکل پریدن لینک بخاطره نویز بالای خط هستنقل قول:
من خودم همچین مشکلی ندارم فکر نکنم مشکل از سرویس مخابرات باشه
برا گیم هم به نظرم عالیه چون پینگ عالیه
این تست من توی ساعات مجانی که اوج فشار روی شبکه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مخابرات به مناسبت عید غدیر و ولادت و....حجم هدیه میده؟؟
توی این چند ماهی که من داشتم که تا حالا از این کارا نکرده!نقل قول:
سلام. من جدیدا از مخابرات گرفتم سرویس. کد های vci مخابرات رو میخواستم بدونم چنده ؟؟
128 مخابرات سرعت رسیوش توی روز و شب چقدره ؟
دست نزن به کانفیگ مودم ریست کن فقط userpass بزن . 0 35نقل قول:
اطلاعت حساب ها کمی تغییر کرده
کدوم حساب ها میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
حالا بهتر شده یا بدتر؟؟چون دوستان میگفتن حجم باقی مانده حساب رو نمیزنه و داستان دارن باهاشنقل قول: