به نظرمن این رده بندی هی چرت وپرته
Printable View
به نظرمن این رده بندی هی چرت وپرته
منم خیلی ناراحت شدم
همیشه ازشم خوشم میومد و میاد
اخیششششش
از دستش راحت سدیم
من که خیلی خوشحالم
البته یه ذره هم ناراحتم چون دیگه مورینیو نیست که کری بخونه بعد از بازی ضایع شه
به نظر من آبراموویچ حمـــــاقـت کرد!!!
اشتباه بزرگی کرد.نباید الان دست به این کار میزد.به نظر من حداقل باید تا آخر فصل صبر میکرد.خوزه کارشو بلد بود.نمیزاشت تیم این جوری بمونه.
خداحافظ مربي مغرور پرتغالي
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!
در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.
غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.
در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.
(مثل اينكه اونجاها هم خيلي طرفدار نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
عسل بانو جان دستت درد نکنه،کی این تاپیک و زدی ما نفهمیدیم؟
ایشالله رده بندی های بعدی رو هم زده میشه؟
خدا آخر عاقبت چلسی رو با این مربی های پیشنهادی به خیر کنه
دقیقا،مخصوصا وقتی بازیکنهای مصدوم مثل دروگبا برمیگشتن ، اوضای تیم خیلی بهتر میشدنقل قول:
نوچ نوچ نوچ نوچ نوچنقل قول:
بابا ایول خفن جو گیر فوتبال آلمانییا ... من موندم این بالاک و کلینزمن کین که تو اینقدر ازشون دفاع می کنی
بالاک که تنبل ترین بازیکن لیگ انگلیس شناخته شد .
کلینز من هم اگه اون دستیارشو ( یواخیم لوووووووووو ) را نداشت که باید می رفت دست سه سیستان و بلوچستان .
ما از این خز و خیلا لازم نداریم جیگر
مربي چلسي كه معلوم شده (بيانيه سايت رسمي باشگاه چلسي) آورام گرانت
دليل بسيار محكمي هم براي اين انتخاب آورده شده.
چون رفيق آبراموويچ بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
فکر کنم از فزدا تلوزیون ایران بازی های چلسی رو نشون نده :دی
چطوری میخواد مربیش رو معرفی کنه؟
بگه از کدوم کشور :))))))))))))))
قطعی شد مگه؟یعنی واقعا همین اسرائیلیه میشه مربی چلسی؟!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شد تمام:27:نقل قول:
برو ویکیپدیا رو نگاه کن
چقدر هم سریع منتقل میکنه
من دیشب دیدمش:27:
خوزه هنوز با تیم دیگه ای قرار داد نبسته؟؟
من فکر کنم خوزه سر مربی تیم ملی پرتغال بشه
قبلا هم چندین بار گفته بود که دوست داره
تازه اینکه فیل بزرگ هم بعد از یورو 2008 از مربیگری پرتغال کناره گیری میکنه
البته نظر منه
یعنی اینکه خوزه تا سال دیگه مربی هیچ تیمی نمیشه
نه اما چون تونسته آبی های انگلیس رو بکشونه بالا ، شاید آبی های ایران که دچار بحران شدن بخوان باهاش وارد مذاکره بشن!!!!!!!!!!نقل قول:
بد نیست نه؟خوزه میاد پیش خودمون
ویکیپدیا؟سایت ورزشی چیزی نبود؟نقل قول:
تو خود سایت چلسی نیومده
بابا بیخیال!!!!!!!!!!!نقل قول:
پس ناصر خان رو چکار میکنین؟
اون که یعنی سمبل تیمتونه:27:
معتبر تر از ویکی پدیا میخوای؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
نقل قول:
کاش میشد.....:40:
من که کاری به سمبل ممبل ندارم،میخوام خوزه جون بیاد پیش خودمون،حالا هر تیمینقل قول:
نه یعنی تو سایت خود چلسی چیزی منظورم بود
اگه راست میگی عکس روزنامه سان رو بزار که ببینیم این خبر حقیقت داره:27:نقل قول:
خبر گزاری های ایرانی برای اینکه خبرهاشون معتبر باشه می نویسند : به نقل از روزنامه سان و دیلی و از این کوفت و زهر مار ها:2:
روزنامه سان اينقدر خبر در مورد مورينيو داشت كه نتونستم اونو پيدا كنم. مهم نيست شما باور نكن:27:نقل قول:
ولي به جاش يه چيز جالب ديگه پيدا كردم
اينقدر منو مغرور صدا نكنيد! من يك اروپايي قهرمان هستم. I'm a special one' [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك گروه مثل يك پتوي رختخواب مي مونه كه وقتي اون رو روي خودت مي كشي پاهات بيرون مي مونه ( مثلا ميخواد بگه كه من خيلي فداكارم:2:)
گاهي اوقات هست كه مردم زشتي داريم اما اونا باهوش هستند ما در اوج شبيه همين هستيم.
اين شبيه املت و تخم مرغه ... نه تخم مرغ نه! املت هم نه! اون بستگي به كيفيتش تخم مرغ و املت داره..:27:
و جمله آخر من: مورينيو رو به عنوان يك مربي بزرگ قبول دارم. بزرگ نه در حد كساني مثل ونگر، فرگوسن، كاپلو، كرايف و ... بزرگ به اين خاطر كه از هيچي به همه چي رسيد. مشكل من و خيلي هاي ديگه با اين مرد اون اخلاق و حرفايي هست كه ميزنه. البته من يك مشكل مضاعف هم باهاش دارم و اون فلسفه اي هست كه از بازي فوتبال داره.... ولي قبول كنيد از لحاظ اخلاق مربيگري جزء 100 تاي اول هم نميشه قرارش داد.
جناب r10messietoo من نمی دونم شما چه مشکلی با این خوزه دارید که اینقدر همه جا ازش بد میگید
مگه به سر شما یا تیم مورد علاقتون چی آورده که شما اینقدر باهاش بد شدید؟
آخی . همینو میگفتم ! می بینید ایشون که طرفدار بارسلوناست چه قدر ذوق کرده .نقل قول:
آخی مورینیو و چلسی با شما ها چه کرده !
نقل قول:
مگه به سر شما یا تیم مورد علاقتون چی آورده که شما اینقدر باهاش بد شدید ؟
منم همین سوال رو از شما دارم ! شما چرا اینقدر جو سازی می کنید ؟
نقل قول:نقل قول:خدمت چلسي فن هاي عزيز عرض كنم كه ما در مجموع 6 بار با چلسي مورينيو بازي كرديم. در خانه هرگز نباختيم. 2 برد از جمله در استامفورد بريج داشتيم. دو باخت هم داشتيم كه يكيش 4 -2 بود كه تري در دقايق آخر يك گل زد و من هنوز هم كه هنوزه معتقدم تو اون گل تري يك خطاي كاملا واضح روي ژاوي انجام داد. خب چلسي تا حالا يك بار مارو حذف كرده ماهم يك بار چلسي رو (يادتونه كه! آب بسته بوديد به زمين...) تا اينجا همه چيز ير به ير هست.نقل قول:
من از مورينيو بدم مياد چون خوشم نمياد ازش:46: والا دلايل زيادي داره. مهمترينش همون حواشي خوزه هست. بعضي ها با اين كاراش حال مي كنند بعضي ها متنفرند. مثال ها: دعواهاش با فرگوسن، ونگر، بنيتس و... توهين هاش به بازيكنهايي مثل كريس رونالدو، مسي و .... جوسازيهاش عليه داوران و ساير مسئولان (يه جورايي شبيه قلدربازي) از جمله فريسك و همين داور هفته پيش. يك بار فرگوسن هم اعتراض كرده به اين كاراش و گفته بود من نمي فهمم آيا او مي خواد قوانين فوتبال رو تغيير بده و مهمترين دليل تنفر من ازش همون نحوه بازي گرفتن از تيمش هست. او نابودگر فوتبال زيبا هست. تيمهاش از لحاظ خشونت بازي اول هستند....
خب در ادامه جوسازي!!! هام عليه خوزه اينا رو هم داشته باشيد:
مورينيو بين 10 تا 20 ميليون پوند خسارت به خاطر فسخ زودتر قراردادش خواهد گرفت.:18:
همچنين ايشان به دنبال پستي در تيم ملي پرتغال هست (با توجه به محروميت 4 بازي اسكولاري)
فکر کنم چیزی نگم بهتر باشه،همین گویا هستنقل قول:
خوب قبل از هر چیز میخام بگم که آقا اشکان،مودب باش و اسم کاربریتو عوض کن.خیلی زرنگ بود.اوضاع
تیمش با منچستر رو مقایسه کرد.دید حتما تو الد ترافورد میبازه سریع جیم شد.کاپلو میتونه جانشین خوبی
باشه.
احتمالا قلعه نویی جاشو میگیره.منم اگه به خاطر فسخ قرارداد 10 میلیون پوند گیرم میومد وتا تابستون سال
دیگه هر ... دلم میخاست میخوردم . بعدش مربی پرتغال میشدم،استعفا میدادم.
تیمی که هیچ صاحابی نداره چه جور صعود کرد.
چه جور ایران که صاحابی نداره 4 پله صعود کردده؟
تا حدودی موافقمنقل قول:
منظورتون ایران بود دیگه؟چون بقیه تیم ها صاحب دارننقل قول:
دوستان؟؟؟
دوستااااااان!!!!!!
مگر نمیدونین تیمی که باخت میده امتیاز منفی میگیره؟؟؟؟؟؟
حتما اون 4 تا تیم با امتیاز منفی اومدن پشت ایران
آی گل گفتی،گفتم،دیگه فیفا که بی درو پیکر نیست الکی تیم بالا پایین کنننقل قول:
نقل قول:
اسم کاربریمو برای چی عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افتخار می کنم که اسم کاربریم مورینیو هست:8:
جیم هم نشدم ظاهرا تو جیم شدی:27:
مربی پرتغال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:حتتتتتت تما":27:نقل قول:
خبر کناره گیری مورینیو از سرمربی گری چلسی واسه من مثل یک شوک بود . اصلا نمی توستم قضیه رو هضم کنم . این قدر شوکه بودم و عطش خوندن اطلاعات راجع به این قضیه داشتم که امروز هر روزنامه ای که چیزی در این باره نوشته بود را خریدم و بریده قسمتهای مربوط به خوزه مورینیو را جدا کردم تا سالهای بعد که بهش نگاه میکنم خاطره ای شوک آور یادم بیاد . کارنامه او در تیم متوسطی مثل چلسی عالی بوده به نظرم این رو از روی تعصبم نمی گم . به نظرم برای مرد مغرور و عجیب و غریبی که می شناختیم این خداحافظی چندان هم عجیب نبود جالبه که کار عجیبی هم کرده و چند تن از بازیکنانی که باهاشون رابطه خوبی داشته مثل لمپارد ، تری و دروگبا را از طریق اس ام اس از تصمیمش مطلع کرده است .
وقتی به آواتارم (من از اول که در اینترنت بودم و آواتار داشتم مورینیو آواتارم بوده ) نگاه میکنم بدجوری غصه ام میگیره . همیشه الگوم بوده و بهش حسودیم میشه . او را به خاطر اسمش ، قیافه اش ، کراوات های زیبایش ، پالتوهای درازش ، اظهار نظر های عجیبش و موفقیت های بی شمارش دوست دارم و خواهم داشت .
او به چلسی شخصیت داد و مطمئنم اگه چند سال بهش وقت می دادند چلسی رو به افتخارات دیگه هم میرسوند
یادمه وقتی فصل پیش منچستر قهرمان شده بود در واکنشی گفته بود : کاش فصل آینده از فردا شروع شود . این حس مبارزه طلبی تحسین داره به خدا
من مطمئنم چلسی از این بابت پشیمون شده و ضرر خواهد کرد . آبراموویچ به زودی به اشتباه خود پی خواهد برد . من عاشق اظهار نظرهای عجیبش بودم . همیشه توی دفتری که بدین منظور تهیه کردم نقل قولهاش را می نویسم . امیدوارم که هر جا فعالیت می کنه موفق باشه . دیگه نمیتونم چلسی رو بعد از رفتن خوزه عزیزم دوست داشته باشم . شاید اتفاقی که برای لیدز افتادبرای آن ها هم بیفته . من چند تا از تیتر هایی که روزنامه ها براش زدند به همراه نقل قولهاش رو واستون می نویسم .
تیترها : "آن مرد مغرورانه رفت "
"جای تو خالی خواهد بود "
کودتای 20 سپتامبر "
نقل قولهای جالب :
"طعم املت شما به کیفیت تخم مرغ هایتان بستگی دارد . در سوپرمارکت ها و تخم مرغ های درجه یک ، دو و سه وجود دارند . هنگامیکه جنس گران و مرغوب را انتخاب نمی کنید . نباید انتظار یک املت خوشمزه را بکشید" (آخرین اظهار نظر آقای خوش تیپ 3 روز قبل از ترک چلسی "
"در پرتغال برای این نوع بازی ضرب المثلی با این مضمون ساخته اند : تیم از اتوبوس پیاده می شود ، بازی میکند و و دوباره سوار اتوبوس به خانه بر می گردد"( پس از تساوی بدون گل تیمش در برابر تاتنهام)
"او خیلی فضول است . بعضی از بچه ها دوست دارند در خانه بنشینند و با تلسکوپ همسایه های خود را زیر نظر بگیرند ونگر عاشق صحبت درباره ی چلسی است "
"آشنایی با بدعت جدید دشوار است .امکان ندارد مقابل منچستر یونایتد صاحب پنالتی شویم یا این که داوران بخواهند به نفع ما نقطه پنالتی را نشان دهند .واضح صحبت میکنم و اصلا لازم نیست توضیح بیشتری بدهم."
"چلسی بازیکنان بزرگ و البته اگر ناراحت نمی شوید مربی خوش فکری دارد "
بنظر بنده مورینیو ادم دوست داشتنی بود (بر خلاف نظر سایرین) .
واقعا بخاطر غروری که داشت (و داره) دوستش داشتم و دارم .
البته این رفتن برای مورینیو هم خیلی خوب شد .
الان با یه تیم دیگه میتونه خودش رو اثبات کنه و بگه که چلسی فقط با پول ابرامویچ ساخته نشد .
ضمنا گمون کنم چلسی بیشتر ضرر کرد تا مورینیو .