این دو تا اسنپ شات از گل های چهارم و پنجم آرسناله امیدوارم خوشتون بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این دو تا اسنپ شات از گل های چهارم و پنجم آرسناله امیدوارم خوشتون بیاد.
پاورمیگم به جاش گل های بازی هم قرار داده بشه بد نیست!
گل اول تاتنهام(لوییز ساها)
گل دوم تاتنهام(آدبایور)
گل اول آرسنال(سانیا)
گل دوم آرسنال (فان پرسی)
گل سوم آرسنال(روسیچکی)
گل چهارم و گل پنجم که هر دوتاشون رو ولکات زد.
هایلایت بازی
منبع
نتایج مالی باشگاه در 6 ماه گذشته
باشگاه فوتبال آرسنال نتایج مالی خود را تا پایان ماه نوامبر اعلام کرد
- سود گروه تا پیش از کسر از مالیات 49.5 میلیون پاند بود ( در سال 2010 منفی 6.1 میلیون بود)
- سود حاصل از فروش بازیکنان 63 میلیون پاند بود که در سال 2010 4 میلیون بود.
- 74.7 میلیون پاند صرف خرید و تمدید قراردهای بازیکنان شد 17.3 میلیون پاند از آن صرف بندهایی از قرارداد بازیکنان شد که باید افزایش میافت.
- از تجارت با بازیکنان 46.1 میلیون پاند حاصل شد که سال 2010 این مبلغ5.9 میلیون بود.
- گردش مالی فوتبالی 113.5 میلیون پاند است که سال 2010 این مبلغ 97.6 میلیون پاند بود که 4 بازی اضافه شامل آن میشود.
- سود عملیاتی ( با نادیده گرفتن استهلاک و هزینه های بازیکنان) از قسمت فوتبالی به 15.2 میلیون پاند افزایش یافت که در سال 2010 این مبلغ 3.3 میلیون بود.
- فعالیت کمی در تجارت املاک بود که مبلغش 3.2 میلیون پاند بود که در سال 2010 این مبلغ22.5 میلیون پاند بود. سود عملیاتی 0.5 میلیون پاند بود که در سال 2010 3.3 میلیون پاند بود.
- گروه بدهی کوتاه مدت ندارد. ساختار مالی قدرتمند است و ذخایر نقدی 115.2 میلوین پاند است که سال 2010 حدود 110.4 میلیون پاند بود.
- پیترهیلوود میگوید
" ما به رکورد آرسنال و ثباتش در فصول گذشته افتخار میکنیم. در هر سطحی از باشگاه از لحاظ مالی در جایی هستیم که اطمینان داشته باشیم که همیشه رو به جلو باشیم."
لینک خبر از کانون هواداران آرسنال
رییس : خاطرات خوشی از آرسنال دارم!
مهاجم اسپانیایی سابق آرسنال بعد از پیوستن در سال 2004 به آرسنال، 3 سال خوب را در شمال لندن سپری کرد.
خوزه آنتونیو رییس کار خود در آرسنال را با فتح لیگ برتر بدون شکست و پیروزی در فینال جام حذفی تمام کرد. او تاکید دارد که نهایت توان خود را در هایبوری به نمایش نگذاشت اما این جایگاهی است که همواره در قلب او وجود دارد.
" چیزی جز خاطرات شاد و مثبت از آن زمان ندارم. هر زمان که وقت داشته باشم بازی های آنها را دنبال می کنم و همیشه بهترین آرزوها را برای آنها دارم.
در آن زمان وقتی به این تیم ملحق شدم بسیار هیجان انگیز بود، یکی از آن تجربه ها که خود را نیشگون می گیرید تا مطمئن شوید واقعا اتفاق افتاده. در آن زمان قدم بزرگی برایم بود اما خانواده و دوست دخترم نیز خیلی از من حمایت کردند.
وقتی از علاقه آرسنال به خود باخبر شدم حس شادمانی داشتم و اسپانیا را ترک کردم تا بروم و لیگ را با آنها پیروز شود، چیزی که به آن دست پیدا کردم اما یک جهش بزرگ برای من بود.
باید بگویم که که همه خیلی خیلی کمک حال من بودند، نه تنها بازیکنان و کارکنان در باشگاه. من مردمانی بسیار مهربان را در انگلستان شناختم."
رییس خیلی زود محبوبیت خود در نزد هواداران را بدست آورد و با زدن گل های حساسی مقابل پورتسموث و فولهام نقش مهمی در روند تیم شکست ناپذیر داشت. این همان فصلی است که او هرگز فراموش نخواهد کرد.
" در ان زمان خیلی آن را درک نمی کردم اما وقتی کار تمام شد شروع به درک این موضوع کردم که ما بخشی از تاریخ فوتبال شدیم و نام خود را در کتاب های تاریخ نوشتیم.
معتدم همه ما بخشی از گنجینه آن فصل خاص بودیم. شدت احساسات آن باورنکردنی بود.
در زمانی شبیه به آن دوره، شما احساس افتخار و اعتماد به نفس می کنیم. احساس می کنید که کاری را به خوبی انجام دادید. احساس شادمانی می کنید، احساس قدرت می کنید و احساس می کنید که قدم درستی در حرفه خود برداشته اید."
خب منم برد تاتنهام رو با تاخیر تبریک میگم.
اومدم دوتا کلیپ بزارم اولیش گل بی نظیر لنسبوری برای تیم زیر 21 سال انگلستان. این گل رو 100 در 100 ببینین. عالیه این گل:
دومی هم یه حرکت خیلی عالی از ریو تو بازی بولتون و چلسی:
آرسن ونگر بهترین مربی ماه فوریه جزیره:11:
آرسن ونگر پاداش شکست نخوردن تیمش در رقابت های لیگ برتر در ماه فوریه را با کسب عنوان بهترین مربی ماه بدست آورد.
ونگر برای دوازدهمین (12) بار این عنوان را بدست می آورد و این مساله بخاطر مبارزه آرسنال برای بازگشت به جایگاه چهارم جدول لیگ حزیره است.
بعد از کسب یک امتیاز در ابتدای ماه در خانه بولتون، یک پیروزی 7 - 1 خانگی مقابل بلکبرن روند را تغییر داد. این پیروزی شامل یک هت تریک از رابین ونپرسی، دو گل از الکس اوکسلید چمبرلین و یک گل از میکل آرتتا و تیری هانری بود تا بزرگترین پیروزی لیگ در ورزشگاه امارات را رقم بزنند.
در ادامه توپچی ها به ساندرلند سفرکردند، جایی که به لطف گل دقیقه 90 تیری هانری در آخرین بازی داخلی او در دوران قرضیش، 3 امتیاز ارزشمند به حساب باشگاه واریز شد.
در نهایت آرسنال با پیروزی هیجان انگیز 5 - 2 در دربی شمال لندن مقابل حریف سنتی خود تاتنهام، این ماه را به پیان برد. مردان ونگر ابتدا با دو گل از حریف عقب افتادند اما یک گل از باکاری سانیا، رابین ونپرسی و توماس روسیچکی در کنار دو گل از تئو والکات یک پیروزی بزرگ را رقم زد.
تصمیم انتخاب بهترین های ماه توسط مجموعه ای شامل نمایندگان گروه های حاکم بر فوتبال، رسانه ها و هواداران صورت می گیرد.
آخرین باری که رئیس این جایزه رو گرفته بر میگرده به دقیقا 1 سال پیش که اون موقع هم مربی ماه فوریه شده بود.
دوستان تو این عکسهای پست بالا به اون فروهر بالای کمد خیلی توجه کنین.
احتمالا این همون فروهریه که 2 سال پیش آرسنال.آی آر برای فابرگاس فرستاده بود.
بازیه امروز رو هم مثل این tv3 نشون میده. به امید پیروزی.
یاد آرشاوینی که تک و تنها 4 تا به لیورپول تو زمین خودش زد اونم تو شبی که همه مصدوم بودن به خیر. عجب شبی بود اون شب، هیچ وقت یادم نمیره. هنوز اون صحنه گل چهارمش خوب یادمه که بعدشم با دست 4 رو نشون میداد.
احتمال حضور پودولسکي در آرسنال زياد است
طبق شايعاتي که در آلمان و لندن به گوش مي رسد ، احتمال مي رود که انتقال لوکاس پودولسکي از باشگاه کلن به آرسنال انگليس صورت پذيرد .
رینر کالموند ، مدیر ورزشی اسبق لورکوزن المان اعلام کرد که طی صحبت هایی که با این مهاجم آلمانی داشته است از تمایل او برای رفتن به آرسنال مطلع شده است و احتمال صورت گرفتن این انتقال در تابستان را بیش از 90 درصد اعلام داشته است.
در اوایل این هفته اعلام شد که توافقات اولیه برای انتقال پودولسکی از کلن به آرسنال در پایان این فصل صورت گرفته است . علاوه بر این با توجه به قرار داد پیشنهادی ، توپچی ها می توانند قیمت 10 میلیون یورو را برای این بازیکن تعیین کنند.
کالموند در ادامه افزود :« من در دیداری که با پودولسکی داشتم متوجه علاقه بسیار زیاد او برای پیوستن به توپچی ها شدم و از اینکه مبلغ قرار داد برای او آنچنان نیز مهم نبود بسیار خوشحال شدم زیرا انگلیس تجربه خوبی برای رشد این مهاجم 26 ساله است. به نظر من هیچ مانعی بر سر انتقال این بازیکن نمی باشد و تابستان او را در تمرینات آرسنال خواهیم دید.هنوز هیچ چیز رسمی نشده است . کلن در ابتدا قیمت 20 میلیون یورو را پیشنهاد داده است ، اما به نظر آرسنال این مبلغ را برای یک سال به سادگی قبول نخواهد کرد .»
او ادامه داد:«در هر صورت پودولسکی یکی از چهره های برجسته باشگاه کلن است ، که توانسته نمایش های خوبی از خود به جای بگذارد ، او در 19 بازی خود در بوندسلیگا 15 گل به ثمر رسانده است و آمار خوبی را از خود بر جای گذاشته است.»
خوب نیمۀ اول که به خیر گذشت. چقدر دفاع هامون اشتباه میکنن. اشتباه های بد و بچه گانه. اگه ژسنی رو نداشتیم تا حالا بازی 4-1 بود!
امیدوارم نیمۀ دوم بهتر بازی کنه تیم. والکات اصلاً تو بازی نبود.
سلام.
بازی در کل زیاد قشنگ نیست و تیم ها مخصوصا آرسنال خیلی محافظ کارانه کار میکنند .....لیورپول هم قدرت حمله کردن نداره بازی تو مرکز زمین بیشتر جریان داره...
از دقیقه 50 به بعد چرا گزارش بازی اینطوری شد؟! 5 6 ثانیه جلوتر از از خوده بازی بود؟ یکی دیگه از شاهکار های صدا و سیما...
ها ها!
15 ثانیه قبل از گل دوم ونپرسی داشتم با خودم میگفتم چی میشه الان آرسنال گل بزنه؟ اونوقت میرم تو تاپیک مینویسم که امروز فوتبال اون روی ظالمش رو نشون داد. 15 ثانیه بعدش همین اتفاق افتاد.
لیورپول خیلی خوب بازی کرد ولی قدر موقعیت هاش رو ندونست. البته اون اواخر به کمک داور اول بازی خیلی اعتراض کردن که چند تاش بیمورد بود ولی نباید از داوری ناراحت باشن چون فکر نمیکنم که اون پنالتی نیمۀ اول درست بوده باشه. به نظرم داور درست صحنه رو ندید و حدس زد.
به هر حال این برد خیلی خیلی ارزشمند هست و تیمی که با حوصله بازی کرد برد. آرسن ونگر با شجاعت اشتباهش در به بازی آوردن دیابی رو پذیرفت و دوباره اون رو عوض کرد و دیدیم که مزدش رو هم گرفت.
تبریک میگم به همۀ دوستان.
پيروزي آرسنال مقابل ليورپول با گل فانپرسي
تيم فوتبال آرسنال در دقيقه 90 ليورپول را شکست داد.
در هفته بیست و هفتم لیگ برتر انگلیس لیورپول میزبان آرسنال بود و این بازی را با نتیجه 2 بر یک به میهمان خود واگذار کرد.
در دقیقه ۲۳ لوران کوژینلی مدافع آرسنال به اشتباه دروازه تیم خودی را باز کرد اما فان پرسی در دقایق ۳۱ و ۹۰ برای آرسنال گلزنی کرد تا این تیم در خانه حریف به یک برد شیرین برسد. کویت دردقیقه ۱۹ یک ضربه پنالتی را برای لیورپول از دست داد.
با این برد آرسنال ۴۹ امتیازی شد و لیورپول ۳۹ امتیازی باقی ماند.
این خوبه که حالا! فکر کنم 1 سال و نیم پیش یا شایدم دو سال پیش بود که برزیل و اروگوئه با هم بازی داشتن و ساعت 4 صبح داشت پخش میشد. نیمۀ اول بدون هیچ مشکلی پیش رفت و بین دو نیمه یه چیزایی پخش کردن که آخرینش چند تصویر از مسجدو .. بود. یهو تصویر گیر کرد و کل نیمۀ دوم تصویر همون مسجد بود ولی صدای گزارش میومد! 45 دقیقه تمام اینطوری بود!!نقل قول:
خب منم برد رو تبریک میگم. انصافا لیورپول خیلی بهتر بود. اینهمه ما خوب بودیم و باختیم حالا یه بار هم ما بد باشیم وببریم چی میشه مگه؟
انصافا این بازی بهترین بازی ای بود که از ژسنی دیدم. اون پنالتی رو عالی گرفت و عالی تر از اون ضربه برگشت پتالتی بود که اون رو واقعا بی نظیر گرفت.
رابین همه که طبق معمول کار خودش رو کرد. کلا 2تا موقعیت تو محوطه لیورپول داشت و جفتشو گل کرد.
متاسفانه دیابی مثل اینکه باز هم مصدوم شده و اینبار از ناحیه ران. اصلا شانس نداره. تو این بازی 15 تا پاس داد که همش درست بود. امیدوارم جدی نباشه چون واقعا سبک بازیش حرف نداره.نقل قول:
آرسن ونگر با شجاعت اشتباهش در به بازی آوردن دیابی رو پذیرفت و دوباره اون رو عوض کرد و دیدیم که مزدش رو هم گرفت.
مصدومیت آرتتا هم گفتن چیز خاصی نیست و حالش خوبه.
خب دو برد تاریخی یکی امروز و یکی هم هفته قبل آنچنان تحت تاثیر قرارم داد که مجبور شدم اینجا پست بدم.
امروز بازی قشنگی بود لیورپول طوری بازی کرد که اگه میباختیم باز می گفتم حقشون بود به خصوص نیمه اول.
درسته داگلیش خرج های زیادی اول فصل رو دست لیورپول گذاشت و از لحاظ مهره کمبود آنچنانی نداره ولی تحولی که در روند بازی لیورپول بوجود آورده واقعا قابل ستایشه.
نمیدونم شما هم اینو حس کردید یا نه ولی من معتقدم نیمه مربی ها رو ونگر برد چون عملا دیگه حملات لیورپولی ها نیمه دوم کلیشه ای شده بود و توپچی ها هم خوب دستشون رو خونده بودن و تمام ارسال های از جناحین رو خوب قطع میکردن.
نیمه دوم دفاع آرسنال کارش خوب بود و اصلا قابل قیاس با نیمه اول نبود. ورما که خیلی خوب بود کوسیلنی هم جز اون گل به خودی در بقیه صحنه ها خوب کار کرد. اما چیزی که توی دفاع شدیدا باهاش حال کردم بازی بی نقص سانیا بود اصلا قابل قیاس با سانیا بازی با میلان نبود.
اما در مورد هافبک ها میتونم بگم هیچکدوم خوب نبودن یا بهتره بگم خودشون نبودن به خصوص الکس سونگ که جز اون سوپر پاسش و یکی دو صحنه دیگه هیچ بویی از سونگ این فصل نداشت. توماس و آرتتا هم اصلا خوب نبودن و دیابی هم که لاک پشت وارانه اون وسط زمین حال همه رو گرفته بود حتی بازیکن های لیورپول!
اما والکات شدیدا برای یک حرکت انفجاری توی نیمه اول تقلا میکرد که خب ناکام هم بود و توی نیمه دوم هم کلا چیز خاصی ازش ندیدم همینطور بنایون و گروینیو.
اما رابین با وجود اینکه کاملا مشخص بود آماده نیست ولی باز کار خودش رو کرد واقعا که عاشق همچین مهاجمیم. دو موقعیت و دو گل. گل دومش هم که شدیدا یاد آور گل فصل قبلش به بارسلونا بود :دی
اما بهترین بازیکن امروز قطعا ژسنی بود مهار پنالتی و چند واکنش دیدنی و بیشتر از همه خروج های سرنوشت سازش یک برد شیرین رو به ارمغان اورد.
نکته مهمی هم که امروز شاهدش بودیم تعویض دیابی بود. واقعا ونگر هیچ ترسی برای قبول اشتباهش نداشت و با این تعویضش جسارت خودش رو نشون داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نیمه آول:
آرسنال با یک بازی هوشمندانه لیورپول را شکست داد!
بازی زیر بارش بازان شدید آغاز شد اما 7 دقیقه بعد، هوای آنفیلد آفتابی بود!
دقیقه 8 نخستین حرکت جدی روی ارسال بلند میکل آرتتا از زمین خودی شکست گرفت. این توپ پشت مدافعان لیورپول در سمت راست به تئو والکات رسید اما ضربه والی خوب تئو از زاویه بسته را پپه رینا در دو مرحله مهار کرد.
دقیقه 10 لیورپول نخستین حرکت خود در این دیدار را ترتیب داد.
دقیقه 16 پاس در عمقی برای استوارت داونینگ ارسال شد. او خود را به داخل محوطه جریمه ارسنال رساند و قصد زدن ضربه آخر را در موقعیت ایده آل داشت اما این باکاری سانیا بود که از راه رسید و به زیبایی مانع این کار شد.
دقیقه 18 داور ضعیف این دیدار حرکت سوارز در داخل محوطه جریمه را پنالتی اعلام کرد. مهاجم اروگوئه ای لیورپول خود را به داخل محوطه شش قدم رساند. ووچیچ ژسنی برای دفع توپ او بیرون امد. سوارز از این فرصت استفاده کرد و بدون هیچ برخوردی شیرجه رفت و داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان داد. صحنه آهسته گویای این مطلب بود که این اتفاق در زاویه دید داور وجود نداشت!! درک کویت پشت این ضربه پنالتی ایستاد. ووچیچ ژسنی ابتدا با شیرجه ای کوتاه به سمت راست خود توپ را با کف دست مهار کرد و در برگشت خود کویت ضربه دوم را به سمت دروازه زد اما ژسنی با یک سوپر واکنش به شکلی حیرت انگیز توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید تا دروازه بسته بماند.
دقیقه 23 لیورپول روی یک ضد حمله به گل رسید. هندرسون توپ را از سمت چپ روی دروازه ارسال کرد. لورن کوسیلنی در تیر یک حضور داشت و قصد بیرون زدن توپ را داشت اما به اشتباه توپ او وارد دروازه خودی شد.
دقیقه 25 در کویت توپی را در سمت چپ به هندرسون داد. او توپ را به سمت زاویه مخالف زد اما ووچیچ ژسنی با کف دست ان را برگشت داد. توپ در سمت راست به سوارز رسید اما ضربه او به تیرک افقی دروازه برخورد کرد.
دقیقه 31 آرسنال نتیجه را به تساوی کشاند. توپی در سمت راست به باکاری سانیا رسید. سانیا نیز سانتر بسیار دقیق و مواجی را به داخل محوطه 5 قدم فرستاد و رابین ونپرسی با حضور در انچا توپ را با ضربه سر وارد درواه لیورپول کرد.
دقیقه37 داور مسابقه تکل مستقیم روی ساق پای روسیچکی را خطی اعلام نکرد!!
دقیقه 40 لوئیز سوارز با برهم زدن دفاع آرسنال وارد محوطه جریمه شد اما شوت او را ووچیچ ژسنی باز هم به زیبایی برگشت داد.
دقیقه دوم وقت های اضافه نیز آخرین موقعیت این دیدار پدید امد. داونینگ توپی را از سمت راست به داخل محوطه 6 قدم فرستاد اما ضربه کویت به تیرک افقی برخورد کرد.
نیمه دوم:
این نیمه بسیار پر برخورد بود و در نهیات کاپیتان هلندی توپچی ها باز هم تفاوت ایجاد کرد.
دقیقه 50 روی توپی که از محوطه جریمه آرسنال در حال برگشت بود، هندرسون برخوردی با میکل آرتتا داشت و این مساله موجب مصدومیت آرتتا شد. او نتوانست کار را ادامه دهد و ابو دیابی بجای وی وارد زمین شد.
دیابی در اولین ضربه خود به توپ در دقیقه 54 دروازه لیورپول را هدف قرار داد اما شوت او را رینا مهار کرد.
دقیقه 61 این ووچیچ ژسنی بود که بار دیگر دروازه را نجات داد. سانتری از سمت چپ انجام شد و اسکرتل در تیر دوم آن را به دهانه دروازه فرستاد اما ژسنی قبل از کلی به توپ رسید و آن را برگشت داد.
دقیقه 63 توماس ورمالن بخاطر خطا روی سوارز کارت زرد گرفت.
دقیقه 66 توماس روسیچکی توپی را به دهانه دروازه لیورپول فرستاد اما این جیمی کارگر بود که آن را برگشت داد.
دقیقه 70 درک کویت از سمت چپ توپی را به دهانه دروازه فرستاد اما کلی نتوانست از ان استفاده کند.
دقیقه 72 الکس سونگ پاس در عمق هوشمندانه ای را برای کایرن گیبز در پشت مدافعان فرستاد. گیبز نیز به خوبی پاس رو به بیرونی برای والکات فراهم کرد اما شوت والکات را رینا در دو مرحله مهار کرد.
این بازی 8 دقیقه وقت اضافه داشت و در دقیقه 93 این رابین ونپرسی بود که گل پیروزی آرسنال را به ثمر رساند. الکس سونگ از میانه زمین پاس در عمق منحصر به فردی را در روی خط محوطه شش قدم ارسال کرد. کاپیتان ونپرسی که در انجا حضور داشت بدون تعلل با ضربه ای هوشمندانه و زیبا به زاویه موافق گل دوم آرسنال را به ثمر رساند.
آخرین موقعیت بازی نیز روی شوت چمبرلین در دقیقه 97 شکل گرفت که توپ با اختلاف اندک به بیورن رفت.
- بدون شک چهره اول این دیدار ووچیچ ژسنی بود که با واکنش های عالی و خروج های به موقع خود بارها و بارها حریف را ناکام گذاشت.
- بنا به خبری که کادر پزشکی آرسنال به گزارشگر بازی داد، مشکل میکل آرتتا جدی نیست اما او برای معاینات بیشتر به بیمارستان منتقل شد.
- آرسنال با این پیروزی به تنها تیمی تبدیل شد که توانست در این فصل در ورزشگاه آنفیلد به پیروزی دست یابد.
- به نظر میرسد ماجرای آرسنال، لیورپول و 8 دقیقه وقت اضافه به روند ماندگار این تقابل تبدیل شده است!
لینک خبر
متاسفانه من نتونستم بازی رو ببینم اما وقتی نتیجه رو فهمیدم خیلی خیلی خوشحال شدم واقعا که برد ارزشمندی بود و یه جورایی انتقام بازی رفت رو هم از لیورپول گرفتیم!
یه خبر خوب دیگه اینکه چلسی هم بازیش رو باخت و ما یه خرده از این بابت خیالمون راحت شد فقط خدا کنه تاتنهام هم بازی رو ببازه تا فاصلمون کمتر بشه!
در مورد بازی امروز اینطور که معلومه ژسنی فوق العاده بوده فان پرسی رو هم که خودتون میدونید دو تا گل با ارزش زد.
گل های بازی
گل اول که کوشیلنی به اشتباه دروازه خودمون رو باز کرد.
گل دوم بازی که فان پرسی زد
گل سوم بازی که باز هم فان پرسی زد البته تو آخرین دقایق
انتقال آرتتا به بيمارستان بخاطرمصدوميت فک
ميکل آرتتا، بازيکن خط مياني باشگاه آرسنال به بيمارستان منتقل شد.
درجریان دیدار دو تیم لیورپول و آرسنال ضربه شدیدی به فک این بازیکن وارد شد و از همین رو او بیهوش نقش برزمین شد و با برانکارد و درحالی که ماسک اکسیژن روی صورتش قرارداده شده بود، از زمین مسابقه خارج شد.
آرتتا بعد از برخوردی که میان او و جردن هندرسون در جریان بازی آنفیلد رخ داد، بیهوش نقش بر زمین شد و این اتفاق اندکی بعد از آغاز نیمه دوم رخ داد
اسکای سپورتس در گزارشی دراین باره نوشت:« حال آرتتا خوب بود ولی اوضاعش در رختکن چندان ایده آل نبود و برای احتیاط بیشتر به بیمارستان منتقل شد.»
آمبولانس سنت جانز به زمین ورزشگاه ارسال شد و این بازیکن اسپانیایی با برانکارد به خارج از زمین منتقل شد..احتمال دارد که فک او دچار شکستگی شده باشد .
آرسنال درنهایت با نتیجه 1-2 به پیروزی رسید و در پایان این مسابقه توماس فرمائلن ابراز امیدواری کرد که مصدومیت آرتتا چندان جدی نباشد.
فرمائلن در صفحه توئیترش نوشت:« برد خیلی مهمی بود. 3 امتیاز در جیب ماست.امیدوارم که میکل زودتر خوب شود. به او نیاز داریم.»
اینم نظرسنجی باشگاه برای انتخاب بهترین بازیکن آرسنال در این مسابقه.فعلا ژسنی با اخلاف در صدره:
برد ارسنال رو هم تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی برد باحالی بود.
البته خوب بازی نکرد آرسنال ولی خب یه گل به خودی و پنالتی الکی و ...! بازم میگن شانس داشتیم :o
ونگر گفته به هر قیمتی رابین رو نگه میداریم! اگه بره بیچاره ایم رسما :دی
ونگر: بازي با ليورپول بسيار دشوار بود
سرمربي تيم فوتبال آرسنال پس از پيروزي مقابل ليورپول بر حفظ گلزن توانمند هلندياش تاکيد کرد.
به نقل از ساکرنت، روز گذشته در اولین بازی هفته بیست و هفتم لیگ برتر آرسنالیها موفق شدند در ورزشگاه آنفیلد، پیروزی ۲ بر یک مقابل لیورپول را کسب کنند. در این جدال هر دو گل تیم لندنی توسط روبین فان پرسی زده شد.
درخشش تازه گلزن درجه اول «توپچیها» و «لیگ برتر» سبب شد تا آرسن ونگر در ابتدای اظهارات خود در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی بر حفظ مهاجم خارجی بلندقامت تیمش تاکید کند.
وی گفت: از پیروزی تیمم مقابل لیورپول خیلی خوشحالم. همچنین از این که باردیگر روبین فان پرسی گلزنی کرد، خرسند هستم. باید اظهار کرد ما در باشگاه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا اجازه ندهیم روبین آرسنال را ترک کند. او بازیکن بسیار ارزشمندی است که به داشتن او افتخار میکنیم.
وی افزود: من در این مورد حرف بیشتری نخواهم زد چون تاکنون چندین مرتبه در مورد حفظ فان پرسی حرف زدهام.
ونگر در مورد بازی تیمش در این جدال نیز اظهار داشت: بازی با لیورپول بسیار دشوار بود. اما با تلاش بازیکنانم و گلزنی مهاجمی مثل فان پرسی موفق شدیم به سلامت از این بازی عبور کنیم.
هواداران خواهان حضور فان پرسي در آرسنال
نتايج يک نظرسنجي مشخص ميکند عمده علاقمندان فوتبال باور به ادامه حضور مهاجم هلندي آرسنال دارند.
روبین فان پرسی در فصل جاری درخشش خیرهکنندهای همراه با تیم شهر لندن داشته است. این گلزن ۲۸ ساله که از ۸ فصل قبل در خدمت «توپچیها» بوده ، به خاطر عملکرد درخشان، مورد توجه تیمهای بزرگی همچون منچسترسیتی و رئال مادرید قرار گرفته است.
با توجه به افزایش شایعات در مورد آینده این بازیکن، سایت روزنامه ایندپندینت اقدام به نظرخواهی از مخاطبین خود و علاقمندان کرد که بیشتر رایدهندگان عنوان کردند فان پرسی همچنان به پیراهن تیم تحت رهبری آرسن ونگر، وفادار باقی خواهد ماند.
بر این اساس ۴۳ درصد رای دهندگان عنوان کردند وی به فعالیت نزد تیم شهر لندن ادامه خواهد داد. اما ۳۳ درصد نیز عنوان کردند احتمال حضور وی در یک تیم انگلیسی دیگر مثل منچسترسیتی نیز وجود دارد. حتی ۱۹ درصد نیز حضور وی را در تیم رئال مادرید محتمل دانستند.
این گلزن بلندقامت در فصل جاری ۲۵ گل برای تیمش در رقابتهای لیگ برتر به ثمر رسانده و اکنون جدیترین مدعی کسب عنوان آقای گل پیکارها است.
در صورت سقوط کلن
پودولوسکي راهي آرسنال ميشود
يک روزنامه آلماني نوشت انتقال لوکاس پودولوسکي به آرسنال در صورت سقوط اف.ث.کلن به دسته دوم بوندس ليگا قطعي است.
به نقل از بیلد، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر توافق ضمنی ستاره 25 ساله و ملی پوش ژرمنها با تیم شهر لندن در سطح رسانهها انتشار یافت. در این زمینه اخبار تکمیلی حکایت از تلاش باشگاه انگلیسی برای رایزنی با مقامات اف.ث.کلن برای کسب رضایت قطعی برای این انتقال دارد.
در همین ارتباط روزنامه بیلد در تازهترین شماره خود نوشت تاکنون روسای اف.ث.کلن از قبول پیشنهاد آرسنالیها بابت این بازیکن ارزشمند خودداری کردهاند. اما اگر کلن در پایان فصل جاری به دسته دوم لیگ آلمان سقوط کند،آن وقت براساس تبصرهای که در متن قرارداد مهاجم ژرمنها گنجانده شده ، وی میتواند با پرداخت 6 میلیون یورو، مجوز خروج به منظور عقد قرارداد با آنگلیسیها را پیدا کند.
پودولوسکی در تمام دوران ورزشی خود به جز سالهای 2006 تا 2009 که در خدمت بایرن مونیخ قرار گرفت، به پیراهن تیم سنتی بوندس لیگا وفادار مانده است.
تا یکی دو ساعت دیگه بازی برگشت میلان و آرسنال برگزار میشه هر چند که جبران کردن 4 تا گل خیلی سخته اما امیدوارم بازیکنان آرسنال نسبت به بازی رفت عملکرد بهتری داشته باشن و یه بازی آبرومندانه رو به نمایش بذارن.
3-0 یک نیمه با قدرت اما نیمه دوم معمولی
نیمه دوم خیلی امید داشتم ولی نشد :41:
بازی خیلی جالب و فوق کلاسیکی بود.
حق آرسنال بیشتر از صعود بوداما آرسنال بازی رو توی ایتالیا بد باخته بودش.
اگه فقط10%بازی دیشب رو توی میلان انجام میداد الان داستان چیز دیگه ای بود.
بهرحال بازم این مطلب که ونگر مرد قهرمانی نیست توی ذوق آدم میزنه.
امیدوارم حداقل شاهد تداوم حضورش توی آرسنال باشیم.
عجب فوتبالی بازی کردن نیمه اول. بی نظیر بود. یکی از باتجربه ترین تیمها رو با سبک بازی مون ترسوندیم.
حذف شدیمولی با تمام وجود به این تیم افتخار میکنم که کاری کرد که هر هوادارا میلان که قبل بازی میگفتن ما راحت صعود میکنیم هر لحظه ترس گل خوردن داشته باشن.
نیمه دوم از لحاظ بدنی کم آوردن که اونم طبیعیه. بازی با تاتنهام بعدش با لیورپول و بعدشم اون سطح بازی تو نیمه اول واقعا انرژی رو میکشه.
نیمه اول میلان از کل بازی رفت ما بدتر بازی کرد، باز ما بهونه زمین داشتیم میلان بهونه چی داشت ... !؟
تک به تک ولکات هم آفساید نبود که گرفته شده. گل دوم بازی قبلی هم که آفساید بود. اینارو بزارید کنار هم + خطاهای مزخرف و الکی وسط زمین میگرفت داور.
به این تیم افتخار میکنم.
آرسنال حذف شد اما من اصلا ناراحت نیستم چون تا آخرین لحظه مردانه مبارزه کردیم و با افتخار حذف شدیم!
چند ساعت قبل از بازی پست زدم و گفتم فقط خدا کنه بازیکن ها آبرومندانه بازی کنن اما بازی دیشب آرسنال فراتر از تصور بود و به نظر من یکی از بهترین بازی ها رو به نمایش گذاشتیم!
معمولا تیمی که تو بازی رفت با چهار گل شکست میخوره دیگه انگیزه ای واسه بازی برگشت نداره اما آرسنالی ها دیشب فوق العاده بودن و تو نیمه اول سه تا گل زدن و تیم ایتالیایی رو چنان به زانو در آورده بودیم که کاملا میشد ترس و اضطراب رو تو چشمانشون دید مخصوصا مربی تیمشون آقای آلگری!
وای خدای من چی میشد اگه اون ضربه فان پرسی گل میشد اونوقت بهتون قول میدادم گل های پنجم و ششم رو هم میزدیم ام افسوس که اون توپ به طرز عجیبی گل نشد!
به هر حال به نظر من برنده اصلی این دوتا بازی ما بودیم چون اصلا انگیزه خودمون رو از دست ندادیم!
تو بازی دیشب همه بازیکن ها فوق العاده بودن شاید ضعیف ترین بازیکن ما کران گیبس بود که تو کارهای هجومی اصلا خوب نبود.
به آرسنالی بودنم افتخار میکنم...
آرسنال خیلی خوب بازی کرد خصوصا نیمه اول.
میلانی ها مغرور شده بودن و جو 4 تا گلی که تو بازی رفت زده بودن گرفه بودشون
و فکر میکردن که آرسنال برای دست گرمی وارد زمین میشه
اما برعکس لایه منگنه قرار گرفتن و 3 تا گل خوردن.
Van Persie فقط 2 تا پاس اشتباه داد که کلافم کرد واگرنه گل 4 رو میزدن.
یه جا دیگه Wallcot خراب کرد که اونم کلافم کرد
البته پیش میاد دیگه. انشالا سال دیگه
نمیخواستم اینارو بزارم ولی واجب شد بزارم تا کسی در مورد داوری به ضرر ما بود هم صحبت نکنه.
تک به تک ولکات که آفساید گرفته شد:
اینم گل دوم میلان تو بازی رفت که آفساید بود.
خبر قطعي توافق آرسنال و کلن با پودولسکي
ارزش قرارداد لوکاس پودولسکي 13ميليون يوروست.
دقايقي پيش روزنامه بيلد چاپ آلمان در نسخه اينترنتي خود اعلام کرد که لوکاس پودولسکي مهاجم مليپوش اف س کلن فصل آينده را در لندن و زير نظر آرسن ونگر سپري خواهد کرد.
به گزارش سايت گل در حالي که بعد از توافق اوليه دو باشگاه اخبار ديگري مبني بر حضور احتمالي پولدي در ايتاليا منتشر شده است آرسنال بيخ کار را گرفت و قرارداد را نهايي کرد.
ارزش قرارداد لوکاس 13ميليون يوروست. او بخشي مهم از پروژه دوباره سازي آرسنال است، تيمي که حالا با نمايشاش مقابل ميلان اعتماد به نفس بازگشت به رقابتهاي اروپايي را نيز به دست آورده است.
يوفا خبر داد
احتمال جريمه ونگر به خاطر اعتراض به داوري
مربي فرانسوي به خاطر انتقادات رسانه اي اش از داور مسابقه آرسنال- ميلان تنبيه خواهد شد.
آرسن ونگر مربی باتجربه آرسنال در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل میلان که با برد 0-3 توپچی ها به پایان رسید به انتقاد از داور مسابقه پرداخت و یوفا صحبتهای او را رفتار نادرست تشخیص داده است.
آرسنال در دیدار برگشت به برد آسانی دست یافت ولی بادرنظر داشتن نتیجه دیدار رفت دو تیم در دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ( برد 0-4 میلان)، توپچی ها نتوانستند به دور بعدی رقابتهای اروپایی راه یابند.
در پایان این مسابقه ونگر ناامیدی اش را از شیوه قضاوت داور مسابقه ابراز کرد و اعلام کرد که داور، دلیل حذف تیمش بوده است.
دامیر اسکومینا،21 ضربه ایستگاهی به نفع میلان اعلام کرد و ونگر اعتقاد داشت که خیلی از این ضربات بدون دلیل بوده و به این نکته اشاره کرد که روسونری از قضاوت داور اسلوانیایی بهره زیادی برده است.
بدین ترتیب انتظار می رود تا وگر با محرومیتی مواجه شود و این اتفاقی است که سال گذشته هم برای او رخ داده بود.آخرین محرومیت اخیر ونگر در دیدار این تیم مقابل اودینزه در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا بود که این مربی فرانسوی مجبور شده بودتا از سکوها بازی را نظاره گر باشد.
فانپرسي:افتخار ميکنم که بازيکن آرسنالم
مهاجم هلندي آرسنال در صفحه توئيترش از اينکه پيراهن اين تيم را برتن مي کند ابراز خوشنودي کرده است.
روبین فان پرسی، ستاره هلندی باشگاه آرسنال با استفاده از توئیتر از حمایت هواداران آرسنال در جریان دیدار این تیم مقابل میلان که با برد 0-3 توپچی ها همراه بود تشکر کرد.
این درحالی است که آرسنال در بازی رفت با نتیجه 0-4 مغلوب میلان شده بود و با وجود برد 0-3 در دیدار برگشت از راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازماند.
اکنون فان پرسی در پایان این مسابقه اعلام کرد که با توجه به شیوه بازی آرسنال و حمایت هواداران این تیم، از اینکه برای توپچی ها بازی می کند، احساس غرور می کند.
اودرصفحه توئیترش نوشت:« من در بازی 3شنبه شب افتخار کردم که یک توپچی هستم، چون ما هر چه درتوان داشتیم را به کار گرفتیم. هواداران تیمم فوق العاده بودند و به لطف آنها بهترین جو ممکن را تجربه کردم. از همه متشکرم.»
صحبتهای کنونی فان پرسی قطعا به مذاق هواداران آرسنال خوش خواهد آمد چرا که این روزها صحبتها و گمانه زنی های زیادی درمورد آینده او مطرح شده است.
این ستاره هلندی در رقابتهای این فصل لیگ برتر 25 گل برای تیمش زده و شنیده می شود که نظر مثبت تیمهای بزرگی مثل رئال مادرید را به خود جلب کرده است.
توپچی ها در حال حاضر در رده چهارم جدول لیگ برتر هستند و برای کسب سهمیه فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا مبارزه شانه به شانه ای با چلسی خواهند داشت.
آنالیز بازی آرسنال و میلان
آرسنال فوق العاده پرس کرد اما کمبود گزینه های تعویض روی نیمکت مانع از حفظ فشار این تیم شدآرسنال به بازگرداندن نتیجه بازی در تاریخچه دیدارهای رفت و برگشت لیگ قهرمانان اروپا نزدیک شده بود.
آرسن ونگر ترکیبی منطقی با توجه به مصدومین تیم خود برگزیده بود. الکس اوکسد چمبرلین در مرکز زمین، جروینیو در سمت چپ اما ونگر واقعاً گزینه های دیگری نداشت.
مکس آلگری از روبینیو و استفان ال شراوی در سه نفر خط حمله خود استفاده کرده بود. جمیل مصباح در پست دفاع چپ و اربی امانوئلسون در پیش روی او بازی می کرد. اگر چه آن ها چندین بار به گلزنی نزدیک شدند اما آرسنال بسیار خوب دفاع کرد و در شروع بازی عالی حمله کرد اما در پایان به طز غم انگیزی کنار رفت.پرسینگ
آرسنال خیلی خوب پرس کرد، سنگین ترین پرسی که در تمام طول فصل انجام داده بود. فصل گذشته در مقابل چلسی و بارسلونا این کار را فوق العاده انجام داده بودند اما در فصل 2011/12 آن ها بیشتر عقب می نشستند. اما در این بازی مهاجمین کناری در کنار مدافعین کناری و خط هافبک انرژی بسیاری گذاشتند.
الکس سانگ در جلوی زمین فشار می آورد و از توان خود برای تحت فشار قرار دادن خط هافبک میلان استفاده کرد. (اگر چه موجب می شد فضای پشت سر او خالی شود.) الکس اوکسلید چمبرلین از قدرت دریبل زنی خود و توماس روسیچکی از بازی سرعتی خود به طور مستقیم در مرکز زمین استفاده کرد. این امر میلان را حیرت زده کرد و آن ها که بدون کوین پرینس بواتنگ قدرت و توان پا به توپی در میانه زمین را نداشتند در مرکز زمین خلع سلاح شدند. روبینیو روی توپ کار زیادی نتوانست انجام دهد و مارک ون بومل با کارت زردی که در دقایق اولیه دریافت کرد به شدت محتاط شد. توانایی ون بومل روی تکل زنی کمل شد (او از ترس اخراج دیگر بی محابا تکل نمی زد) و این امر موجب شد توانایی های او به نصف تقلیل یابد.کناره ها
اما علیرغم تهدیدی که آرسنال از مرکز زمین و در عمق داشت در کناره ها نیز مشخصاً بسیار خوب حمله کرد. آن ها توپ را به عرض می بردند و با کمک دو مدافع کناری آن را به جلو می برند. عجیب بود که در بازی رفت آن ها نتوانستند این کار را انجام دهد (به خصوص تئو والکات که بین دو نیمه تعویض شد و آرون رمسی که به سمت راست متمایل بازی می کرد) زیرا چه به دلیل شکل تیم و چه به دلیل خاصیت ذاتی بازیکنان میلان در کناره ها آسیب پذیر است و با توجه به این که مصباح اولین بازی اروپایی خود را تجربه می کرد او برای حملات گزینه مناسبی بود.
دو گل آرسنال روی سرعت حملات آرسنال از جناح راست به ثمر رسید. نفوذ والکات و گلی که روسیچکی پس از قطع توپ به ثمر رساند و سرنگونی اوکسلید چمبرلین در محوطه جریمه توسط مصباح که منجر به اعلام ضربه پنالتی شد. در سمت مقابل جروینیو زیاد در بازی درگیر نبود و این شاید دلیل دیگری بر تمرکز آرسنال در جناح راست بود. (که استراتژی درستی بود)
آلگری می توانست با اضافه کردن یک هافبک دیگر به مصباح کمک کند و امانوئلسون را در جلوی مصباح به بازی بگیرد. دو جبهه ی دفاعی برای دفاع کردن منطقی تر بود اما میلان در تمام مسابقه به شیوه 3+4 دفاع کرد و با این شیوه بیشتر خو گرفته است.
یک مشکل آرسنال این بود که نتوانست یک سانتر موفق داشته باشد و تنها مورد موفق کرنری بود که گل لورن کوسیلنی منجر شد.کندی میلان
میلان در طول مسابقه توپ را خیلی خوب در تملک خود داشت و در 90 دقیقه تعداد پاس های بیشتری نسبت به آرسنال داشت اما روبینیو یک مهاجم سایه نیست و حداقل در این وضعیت و با این بازیکنان نمی تواند موفق باشد. آلگری بواتنگ را دوست دارد زیرا او به خط هافبک انرژی تزریق می کند و در حمله نیز حاضر می شود و مانع بروز شکاف در تیم میلان می شود. وقتی او نتواند بازی کند امانوئلسون این نقش را ایفا می کند. روبینیو به آرامی به عقب بازی می گشت و سه بازیکن خط حمله میلان در بیشتر مواقع کار دو بازیکن را با هم انجام می داند.
آرسنال همچنین بسیار خوب دفاع خود را به جلو آورده بود تا پرس خود را حفظ کند. این بدین معنا بود که میلان بارها در تله ی آفساید گرفتار می شد و البته این کار موجب شد آرسنال خطاهای زیادی به میلان بدهد.نیمه دوماگر رابین ون پرسی آن موقعیت عالی را در اواسط این نیمه از دست نمی داد اوضاع برای آرسنال می توانست متفاوت شود. اما آنتونیو نوچرینو نیز در سمت مقابل شبیه همین موقعیت را از دست داد و فازغ از این مسائل شانس ون پرسی و تلاش جروینیو تنها موقعیت های جدید آرسنال در نیمه دوم بود.
میلان کمی تغییر کرد. شاید سرمربی آن ها بین دو نیمه گفته بود که شکل تیم را حفظ کنند. آن ها کمی عمق خود را بستند و از خط حمله تا دفاع فشرده تر شدند. آرسنال فضای کمتری به دست آورد.خستگیاما با آن فشار زیادی که آرسنال در ابتدای بازی برای پرسینگ آورده بود اکنون خسته شده بود. آن ها شدیداً به تزریق انرژی از روی نیمکت نیاز داشتند تا همچنان زنده بمانند و ضرب آهنگ خود را افزایش دهند اما همان طور که ونگر پس از بازی گفت آن ها گزینه ای در خط میانی نداشتند. آرون رمسی، میکل آرتتا، جک ویلشر، آبو دیابی و یوسی بنایون همگی مصدوم بودند که هر یک از آن ها می توانست در نیمه دوم به کار گرفته شود.
اوکسلید چمبرلین در ابتدای نیمه دوم آسیب دید و برای مدتی نیز با این امر به طور تحسین برانگیزی مبارزه کرد. اما آسیب دیدگی او با کمبود انرژی تیم آرسنال در نیمه دوم توأم بود. با کمال بدشانسی هم او و هم والکات باید زمین را ترک می کردن زیرا این دو بازیکن سرعتی ترین بازیکنان آرسنال بودند و توانایی بیشتری نسبت به سایرین برای مورد تهاجم قراردادن مصباح داشتند.تعویض هااین بازی مثال خوبی بود که چرا تعداد مهاجمین زیاد نمی تواند به طور خودکار موقعیت های گل بیشتری ایجاد کند. مروان شماک و پارک چو یونگ به زمین آمدند و در جلوی زمین بازی کردند اما این امر به میلان اجازه داد در مرکز زمین توپ را بیشتر در اختیار بگیرد و در اواخر بازی تیم بهتر زمین باشد. سخت است بخواهیم ونگر را مقصر قلمداد کنیم. سه تن از بازیکنان نیمکت او مدافع بودند و یکی دیگر نیز دروازه بان بود.
اگر چه اوگوژان اوژیکوپ هافبک جوان تهاجمی وی آماده ی بازی شد اما به بازی نیامد و به نظر می آمد ونگر ذهنیت خود را تغییر داد. آیا او تغییری می توانست در بازی انجام دهد مسأله ای قابل بحث است (ما بازی او را ندیده ایم) اما اگر او می توانست با دوندگی خود پرس کند شاید نسبت به دو مهاجمی که به بازی آمدند مفید فایده تر می شد.
میلان برای عملکرد اواخر بازی خود شایسته اعتبار است. آلگری آلبرتو آکوئیلانی را به جای ال شراوی به بازی آورد و امانوئلسون به رأس لوزی آن ها در جلوی زمین رفت و میلان فشرده تر شد و توانست بازی را به خوبی در نیمه دوم بکشد. آن ها پاس های صحیح بیشتری نسبت به آرسنال داشتند.نتیجه گیری
پیش نمایش بازی خاطر نشان کرده بود که نبرد جذابی بین دو شیوه ی بسیار متفاوت وجود خواهد داشت و همین هم شد. هر دو تیم در این رقابت در شرایط متفاوتی بودند اما هر دو فوق العاده بودند و ایمان زیادی داشتند. وقتی یکی از آن ها برنامه بازی خود را به طور صحیح پیاده می شود و با قدرت خود بازی می کرد تیم دیگر از پسش برنمی آمد. دو تیم کاملاً متفاوت هستند و همین تفاوت به طور سربسته به ما گفت که چرا دو مسابقه بسیار متفاوت داشتیم (که صحنه های بسیاری از فوتبال دمدمی مزاجانه در بازی بازیکنان دیده می شد.)
نگاه به دو نتیجه ای که به دست آمد نتیجه ای منطقی به ما می دهد که میلان در بازی نخست سلطه ی خود را به حداکثر رساند. حقیقیت نیست که شاید تفاوت بسیار کمی بین دو تیم وجود داشت. (از نظر قدرت) اما میلان توانست در نیمه دوم بازی برگشت مبازه کند و فشار را تحمل کند در حالی که آرسنال در بازی خارج از خانه ی خود واقعاً بیمار بود.
خب دوستان مسابقات جام قهرمانان برای ما تمام شد البته چیزی نمونده بود که یه صعود باشکوه و رویایی داشته باشیم اما ظاهرا قسمت نشد!
اما یه خبری که تو این چند روزه خیلی سرو صدا کرده اینه که مسئولان آرسنال تونستن با مسئولان کلن بر سر انتقال پودولسکی به توافق برسن و ظاهرا مبلغ قراردادش هم 13 میلیون پوند هست.
من تا حالا حتی یه بازی از پودولسکی هم تو تیم های باشگاهی که تا حالا بازی کرده ندیدم چون زیاد پیگیر مسابقات بودندس لیگا نیستم اما بازی هاش رو تو تیم آلمان زیاد دیدم و باید بگم سبک بازیش تا حدودی شبیه فان پرسی هست(شوت های پر قدرتی هم میزنه) یه جورایی به دلم افتاده که اگه بیاد ارسنال موفق میشه!
اگه قرار باشه پودولسکی جایگزین یه مهاجم بشه امیدوارم اون مهاجم پارک چو یونگ کره ای باشه که اصلا در حد و اندازه های آرسنال نیست بقیه مهاجم هایی که داریم مهاجم های خوبی هستن!
راستی کاربران سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری عکس از فیس بوک بازیکنان آرسنال جمع کردن و گذاشتن تو سایت که من یه سری ها رو واستون میذارم.
واقعا دستشون درد نکنه که این سایت رو همچنان سرپا نگه داشتن!
محتوای مخفی: برای مشاهده عکس ها کلیک کنید.
ونگر:فانپرسي را به منچسترسيتي نميفروشيم
' آرسن ونگر' به اظهارنظر 'روبرتو مانچيني' برخوردي خشمگينانه نشان داد و گفت: رابين فان پرسي را به منچسترسيتي نخواهيم فروخت.
مانچینی چهارشنبه شب پیش از شکست یک بر صفر برابر اسپورتینگ لیسبون نسبت به جذب مهاجم آرسنال ابراز تمایل کرده بود.
به گزارش دیلی نیوز، ونگر در واکنشی خشمگینانه به این اظهارنظر گفت: ما هیچ بازیکن خود را به خاطر منچسترسیتی یا هر کس دیگر از دست نمی دهیم چون می خواهیم آنها راحفظ کنیم.
سرمربی آرسنال افزود:می خواهیم فان پرسی را نگه داریم. این واضح است. هر کاری می کنیم تا او قراردادش را تمدید کند، این نکته هم به خوبی روشن است.
ونگر همچنان عزم فان پرسی برای ترک آرسنال در تابستان آینده را انکار می کند و اصرار دارد که این بازیکن هلندی ورزشگاه امارات را ترک نخواهدکرد.
این سرمربی فرانسوی تابستان گذشته همین اصرار را در مورد '' سمیر نصری'' داشت ولی آن مهاجم فرانسوی سرانجام آرسنال را ترک کرد.
وی در عین حال گفت که بازیکنان خوبی در اختیار دارد و احساس می کند ''رامسی'' و '' ویلشر'' در صورتی که فان پرسی با آرسنال تمدید قرارداد نکند می توانند جای او را بگیرند.
نگهداشتن فان پرسی بیش از هرچیز به کیسه پول توپچی های لندن بستگی دارد. آرسنال در حال حاضر هفته ای 90 هزار پوند طی یک قرارداد چهارساله به این بازیکن هلندی می دهد ولی ممکن است برای نگهداشتن او ، در صورتی که محدودیت های مالی باشگاه اجازه دهد این مبلغ را افزایش دهد.
بازگشت دوباره ینس لمن به آرسنال:blink:
ینس لمن، دروازبان سابق باشگاه آرسنال که فصل گذشته برای دومین بار پیراهن آرسنال را بر تن کرد، ممکن است بار دیگر به جمع توپچی ها ملحق شود، اما اینبار در نقش یک مربی موقت!
سنگربان سابق آرسنال در انتظار تصمیم گیری اعضای بدنه اجرایی یوفاست تا مشخص شود آیا او می تواند دوره های خود را زیر نظر فدراسیون فوتبال ولز بگذراند یا نه.
لمن که مشتاقانه به دنبال دریافت مدرک مربیگری حرفه ای خود است، در صورت اجازه یوفا به عنوان بخشی از دوره کارآموزی خود باید در یک باشگاه مشغول به کار شود و به نقل از دیلی میل، آرسنال آماده است به او اجازه دهد تا به عنوان بخشی از تجربه کاری خود در کنار توپچی ها کار کند.
لمن در سن 42 سالگی با پیشنهاد شالکه برای بازگشت کوتاه مدت به ترکیب این تیم مواجه شد اما مسئولین فدراسیون فوتبال با این موضوع مخالفت کردند.
وقتی مذاکرات شکست خورد، او مصمم شد تا مدرک مربیگری خود را با فدراسیون فوتبال ولز بگیرد اما رئیس ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان، ماتیاس سامر با این مساله مخالفت کرد زیرا او اصرار دارد مربیان بوندسلیگا باید مراحل کار را در کشور خود یاد بگیرند.
اما لمن درخواست خود را به یوفا داد و اکنون منتظر جوابیه است. وی در این زمینه گفت:
" چیزی که در مورد نحوه اجرای دوره ها در فدراسیون ولز دوست دارم این است که آنها ترکیب خوبی از دوره های تئوری و عملی دارند در حالی که در آلمان همه چیز تنها تئوری است اما در ولز شما فرصتی برای آزمودن خود دارید."
با وجود تلاش رسانه ها در آلمان، لمن مشتاق است به سوی مربیگری قدم بر دارد و از فرصت حضور در لیگ برتر استفاده کند. او گفته که طرفدار سیستم مربیگری در انگلستان است، جایی که سرمربی کنترل تمام کارها را در اختیار دارد و تصمیم گیری ها میان مربیان تقسیم نمی شود.
لینک خبر
پودولسکي خبر انتقال به آرسنال را تکذيب کرد
مهاجم ملي پوش تيم کلن آلمان شايعه توافق 13 ميلييون يورويي با تيم فوتبال آرسنال را تکذيب کرد.
مهاجم تیم فوتبال کلن طبق اعلام خبرها قرار است از فصل آینده با لباس توپچیها به میدان برود و این در حالی است که خود این بازیکن چنین چیزی را رد کرده است.
پودولسکی در گفتگو با "اسکای اسپورتس" اظهار داشت: برعکس گزارشهای چند روز گذشته، من هنوز هیچ تصمیمی در خصوص آیندهام نگرفتهام. اگر چیزی برای گفتن باشد خودم این کار را انجام میدهم.
"فولکر فینکه"، مدیر پیشین ورزشی تیم فوتبال کلن از اظهارات این ملی پوش 26 ساله آلمان پشتیبانی کرده و گفته تا زمانی که این انتقال صورت نپذیرفته نمیتوان در این خصوص حرفی به میان آورد.
بچه ها یه خبر خوب اینکه تاتنهام بازیش رو باخت و الان بهترین فرصت برای ماست تا فاصلمون رو کمتر کنیم امیدوارم روند صعودی تیم حفظ بشه و بتونیم نیوکاسل رو شکست بدیم!
خیلی دوست دارم آخر فصل حداقلش سوم باشیم تا تو پلی آف چمپیونز لیگ شرکت نکنیم!
به امید پیروزی آرسنال در برابر نیوکاسل
توافق منچسترسيتي با فان پرسي
باشگاه منچسترسيتي با رابين فان پرسي بازيکن هلندي آرسنال بر سر پرداخت 210 هزار پوند در هفته به توافق رسيده است.
به گزارش ساندی تایمز ، مبلغ این قرارداد 10 میلیون و 900 هزار پوند در سال خواهد شد و گفته می شود ملی پوش هلندی آرسنال با این پیشنهاد موافقت کرده است.
قرارداد این بازیکن 28 ساله که در طول 37 بازی در فصل حاری 32 گل برای آرسنال به ثمر رسانده در پایان فصل به انتها می رسد و '' روبرتو مانچینی'' سرمربی منچسترسیتی همواره بازی او را ستوده است.
مانچینی هفته گذشته گفت: فان پرسی در کنار مسی، رونالدو ، سرخیو(آگرو) و ماریو( بالوتلی) یکی از بهترین مهاجمان فوتبال اروپا است.
''آرسن ونگر'' سرمربی آرسنال برای نگهداشتن فان پرسی در این تیم مبارزه می کند و تلاش دارد او را به ماندن در این تیم ترغیب کند.
در صورتی که فان پرسی از آرسنال به منچسترسیتی برود؛ پنجمین بازیکنی خواهد بود که این تیم از توپچی های لندن گرفته است. پیش از او '' کولو توره''، '' امانوئل آدبایور''، '' گائل کلیچی '' و '' سمیر نصری'' از آرسنال به سیتی آمده بودند.
این قرارداد نجومی ساختار پرداخت های آرسنال را که حداکثر مبلغ پرداختی آن به یک بازیکن هفته ای 100 هزار پوند است به هم خواهد ریخت و پرداخت آن هم فقط از عهده مالک ثروتمند نفتی آن بر می آید.
با این حال ونگر اصرار دارد که آرسنال هیچ بازیکنی را از دست نخواهد داد. او گفت: رابین لیدر باشگاه ما است و می خواهم روشن کنم که کار او در این باشگاه تمام نشده است. او تا سال 2013 با ما قرارداد دارد و حتی اگر آن را تمدید هم نکند اورا نگه خواهیم داشت.
روسيچکي قرارداد خود را با آرسنال تمديد کرد
هافبک اهل جمهوري چک تيم فوتبال آرسنال قرارداد خود را با اين تيم تمديد کرد.
توماس روسیچکی در ماه مه سال 2006 از دورتموند به آرسنال پیوست و در حال حاضر یکی از بازیکنان اصلی این تیم به حساب میآید. این هافبک 31 ساله در بازی مقابل تیمهای تاتنهام و میلان موفق به گلزنی شده است.
وی در گفتگو با وب سایت باشگاه آرسنال اظهار داشت: افتخار بزرگی است که قراردادم را با باشگاه تمدید کردهام. من عاشق آرسنال هستم و افتخار میکنم که پیراهن این تیم را میپوشم. اینجا را مانند خانه خود میدانم و در اندیشه خدمت به باشگاه مورد علاقهام هستم.