فلورنتینو پرز :" کار را با طراوت جدید و شدید آغاز می کنیم "
مرجع خبري رئال مادريد : فلورنتینو پرز در طول حضور خود در شهر گوانگژو در چین ، گفت که انتظار دارد که رئال مادرید فصل که با بازی روز 24 مرداد در سوپرکاپ اسپانیا برابر بارسلونا آغاز می شود را "با طراوت جدید و شدید" آغاز کند .
مدیر رئال مادرید در طول حضورش در مراسم افتتاح مدرسه جدیدی به همت بنیاد خیریه رئال مادرید در شرق چین افزود که این کشور "یکی از مکان هایی است که رئال مادرید خیلی آن را به خاطر رفتاری که از سوی میزبان شده ، می پسندد . "
پرز از احداث این مدارس فوتبال ابراز رضایت کرد و گفت :" در این دنیایی که مملو از مشکلات مختلف است ، فوتبال ابزاری برای اتحاد است و رئال مادرید به هر نحوی که بتواند برایش تلاش خواهد کرد . "
پس از مدیر رئال مادرید ، نوبت کونگ مواشنگ ، مدیر اجرایی امور ورزشی گوانگژو صحبت کرد و گفت که رئال مادرید "متشخص ترین " باشگاه جهان است و به تمجید از احداث این مدرسه پرداخت و آن را "یک کار بی اندازه مثبت " خواند .
پس از این سخنرانی ها ، چندین قرارداد اجرا شد و هدایایی میان رئال مادرید و مسئولان این مدرسه مبادله شد .
کاسیاس :" هدف ما آماده شدن برای سوپرکاپ است "
مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس ، دروازه بان رئال مادرید ، از بازیهای رئال بیشتر از هر چیزی انتظار اتفاقات فوتبالی را دارد .
کاپیتان رئال در کنفرانس مطبوعاتی در چین گفت :" رئال مادرید برای بازیهای تبلیغاتی به این جا نیامده ، درست است که می خواهیم با مردم چین آشنا شویم اما هنوز جنبه فوتبالی مهم است . هدف ما آماده سازی خود برای بازی سوپرکاپ است و به همین علت سعی می کنیم در این بازیها خیلی خوب کار کنیم . "
دروازه بان رئال مادرید در مورد بازی با کاتالان ها در سوپرکاپ گفت :" این طور نیست که بی تاب بازی سوپرکاپ باشیم اما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا آن جام را ببریم . سعی می کنیم در بازیها با تمام وجود خود کار کنیم و تمام تلاشمان را انجام خواهیم داد ."
دروازه بان ملی پوش رئال مادرید سپس به آنالیز خریدهای جدید پرداخت :" هنوز زود است که تیم را با فصل گذشته مقایسه کنیم . می خواهم تاکید کنم که این یک تیم جوان است که رقابت در آن خیلی زیاد است . رسیدن به ترکیب اصلی سخت است و همین باعث می شود که تیم در بهترین سطح باشد . مربی کار سختی در انتخاب کردن دارد و حالا امیدواریم که آماده تر از همیشه باشیم ."
کاپیتان رئال سپس در مورد مقایسه این رئال مادرید با کهکشانی ها که به چین رفتند صحبت کرد :" آن تیم در اسپانیا و اروپا آقایی می کرد و این یک واقعیت است . اما تیم ما هنوز به چیزی نرسیده است . باید صبر کنیم . این تیمی برای آینده است . "
در پایان ، ایکر از پاسخ به این سوال که ترجیح می دهد کاپیتان دوم رئال مادرید چه کسی باشد و راموس را ترجیح می دهد یا رونالدو ، طفره رفت .
اعلام داوران الکلاسیکوی سوپرکاپ
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید ، در حال حاضر فهمیده که داوران بازی های سوپرکاپ اسپانیا در برابر بارسلونا چه کسانی خواهند بود . کمیته داوران فوتبال اسپانیا ، فرناندو تیکسیرا ویتینس را به عنوان داور بازی برنابئو برگزید (24 مرداد ، 00:30) و داوید فرناندز بوربالان را برای بازی نیوکمپ (27 مرداد ، 01:30) .
البته این خبر طبیعتا برای مورینیو و شاگردانش زیاد خوشایند نخواهد بود چرا که یکی از بدترین داور های سالهای اخیر بازی های رئال مادرید ، قرار است در برنابئو قضاوت کند . تیکسیرا ویتینس ، داور اهل کانتابریا ، اشتباهات نابخشودنی زیادی در بازیهای رئال مادرید داشته است .
دو فصل پیش ، او با مردود کردن گل رائول در مولینون ، دو امتیاز طلایی را از پلگرینی و شاگردانش در راه نبرد برای لالیگا گرفت .
به مشکل خوردن مذاکرات میان رئال و بوکا برای گاگو
مرجع خبري رئال مادريد : در حالی که همه چیز حاکی از جدایی فرناندو گاگو از رئال مادرید است ، اما مشکل اصلی این جاست که بوکا جونیورز هنوز نتوانسته رئال را متقاعد کند . این تیم آرژانتینی ، گاگو را به صورت قرضی می خواهد اما رئال فقط او را می فروشد و به گزارش وبسایت دیلی شو ، این قضیه باعث باز شدن سر مذاکرات با اینتر میلان شده است .
فرناندو گاگو در رئال مادرید تا حد زیادی به بن بست خورده ، خوزه مورینیو گفته که او در برنامه هایش جایی ندارد و به همراه تیم هم راهی چین نشده است . رئال مادرید برای فروختنش 10 میلیون یورو می خواهد و بوکا نمی تواند این پول را بپردازد .
در طول زمستان فصل 07-2006 ، رئال مادرید ، با 20 میلیون یورو ، گاگو را از بوکا جونیورز خرید و حالا می خواهد بخشی از این پول برگردد .
سیزده روز مهم برای آماده سازی اولین محک جدی فصل
مرجع خبري رئال مادريد : رویایی بارسلونا و رئال مادرید در آینده ای نزدیک باعث پاره شدن چرت ناشی از گرمای تابسان شده است . کمتر از پانزده روز دیگر ، دوبار یک رئال مادرید - بارسلونای دیگر برگزار خواهد شد . باز هم باید هواداران ، رسانه ها ، مدیران ، بازیکنان ، مربیان و ... به صف شوند . واقعیت این است که با وجود جنجال های پایان فصل گذشته ، همیشه دیدن این بازی خوشایند است . به حدی که آمریکایی ها حاضر شده اند که میلیون ها دلار خرج کنند تا فصل بعد ، در پیش فصل ، دو تیم را رو در روی یکدیگر قرار دهند . الکلاسیکو همچون غازی است که روی تخم های طلایی فوتبال دراز کشیده است و طبیعتا همیشه جذابیت های خاص خود را دارد . پس طبیغی است که از همین حالا تمام بلیط های بازی به فروش رفته باشد .
اما حالا شاگردان مورینیو و گواردیولا چطور برای سوپرکاپ آماده خواهند شد ؟ می توان گفت با زانوان آماده ، انگیزه های مجدد و دستیابی به اقتدار . سختی پیش بینی این بازی هم در همین است ، همه در انتظار بازی نفس گیر اول هستند .دقیقه سیزده روز باقی مانده است تا مشخص شود که قدرت رئال مادرید بیشتر است یا بارسلونا . طبیعتا تا بازی برنابئو همه چیز باید روبراه باشد: هماهنگی تاکتیکی ، آمادگی بدنی ، هماهنگ شدن خرید ها ... این فاکتور هاست که الکلاسیکو را بزرگترین رویداد دنیای فوتبال می کند .
چین ، فرصت مناسب برای دیدن شاهین
مرجع خبري رئال مادريد : شاهین یکی از مهمترین بازیکنان رئال مادرید در تور چین خواهد بود . هافبک ترکیه ای یکی از خریدهای جدید است که با توجه به آن که بهترین بازیکن بوندسلیگا شده ، نگاه های بسیاری را به خود جلب کرده است و حالا می تواند به طور صد در صد در خدمت مربی باشد .
مربی پرتغالی از روز 24 مرداد به علت مصدومیت زانو نتوانسته روی این بازیکن حساب کند . با این که قرار بود سه هفته مصدوم باشد اما شاهین پس از 16 روز ریکاوری کرده و در بازی با لستر هم می توانست در تیم مورینیو قرار گیرد اما در نهایت قرار شد که در چین مورد استفاده قرار گیرد . در بازی دوستانه برابر اورگرانده در گوانگژو در چهارشنبه آینده (16:15) ، شاهین برای اولین بار پیراهن رئال مادرید را خواهد پوشید . شروعی که تا سه روز بعدش و بازی با تیانجین ادامه خواهد شد .
ژابی :" در حال حاضر به سوپرکاپ فکر نمی کنیم "
مرجع خبري رئال مادريد : ژابی آلونسو در کنفرانس مطبوعاتی گفت که هدف رئال مادرید ، "کسب قهرمانی ها " است . وی افزود :" هدف ما ، بردن جام هاست . فعلا در حال شکل گرفتن هستیم ، داریم قدرتمند تر می شویم و همدیگر را می شناسیم و امیدوارم که بتوانیم با خریدهای جدید بتوانیم بهتر شویم . "
بازیکن اهل تولوزا گفت که "تیم در حال حاضر به سوپرکاپ فکر نمی کند . آرام آرام بهتر می شویم و باید آهسته و پیوسته حرکت کنیم . "
آلونسو گفت که رئال مادرید که در سال 2005 به چین رفته بود با تیم فعلی تفاوت دارد :" آنها تیم بزرگ با بازیکنان بزرگی بودند اما با ما تفاوت داشتند چرا که ما سال دوم خود با یک مربی را طی می کنیم و امیدواریم که بتوانیم به جام ها دست یابیم . "
در پایان ، در مورد قرعه تیم ملی اسپانیا برای رسیدن به جام جهانی 2014 گفت :" آسان نیست چرا که فرانسه یکی از قدرت های بزرگ است و ما مدافع عنوان قهرمانی هستیم . باید از جام خود دفاع کنیم و امیدوارم که بتوانیم در ان جا حضور داشته باشیم ."
سرجیو راموس :" می خواهیم چهره واقعی خود را به بارسا نشان دهیم "
مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، مدافع رئال مادرید در چین در مورد رویارویی رئال و بارسا در این فصل صحبت کرد .
این مدافع اهل کاماس گفت :" فعلا دوست ندارم وارد چنین بحث هایی شوم . سعی می کنیم که نقاط ضعف خود در فصل گذشته را پر کنیم و بتوانیم که چهره واقعی خود را در مقابل تیمی همچون بارسلونا نشان دهیم ."
راموس سپس به مقایسه رئال مادرید با دوره کهکشانی ها پرداخت :" نمی توانم بگویم که این رئال بهتر از آن تیم است یا بدتر اما می توانم بگویم که از این تیم جدید لذت می برم . این یک تیم جاه طلب با هدف کسب قهرمانی است و همان طور که ایکر گفت ، خیلی جوان هستیم . هنوز به چیزی نرسیده ایم و جای زیادی برای کسب موفقیت داریم . "
در پایان ، این ملی پوش اسپانیایی در مورد آرزوهایش گفت :" چمپیونزلیگ ، رقابت زیبایی است که امیدوارم شانس بردن آن را داشته باشیم . طبیعتا توقعات از آن بالاست و تیمهایی همچون بارسا و اینتر و خیلی های دیگر در آن هستند ."
مصدومیت گرانرو در تمرینات گوانگژو
مرجع خبري رئال مادريد : استبان گرانرو ، هافبک رئال مادرید در طول جلسه تمرینی رئال مادرید در شهر گوانگژو دچار مصدومیت شد .
به گزارش کادر پزکشی رئال مادرید ، او دچار مصدومیت کوفتگی عضله شده است و منتظر معاینات بعدی هستند تا نتیجه را اعلام کنند .
نوری شاهین ، هافبک ترکیه ای هم تمریناتش را به تنهایی پیگیری کرد تا بتواند که با تمرینات ریکاوری خودش را به تیم برساند . شاهین حدود 45 دقیقه زیر نظر بدنساز های تیم تمرین کرد .
الکلاسیکو در ایالات متحده : رئال مشکلی ندارد ، بارسا مردد است
مرجع خبري رئال مادريد : از وقتی که خوزه مورینیو به چلسی پیوست ، دیگر حتی یک فصل حضور در ایالات متحده را هم از دست نداد . این احساس خوبی به او می دهد ، احساس آرامش و امنیت . به همین علت است که بازگشت رئال مادرید به ایالات متحده در فصل بعد تقریبا قطعی به نظر می رسد . حتی سه مقصد محتمل نیز در نظر گرفته شده است : فلوریدا ، کالیفرنیا و نیو یورک .
اما بارسا نظر دیگری دارد . قرارداد فعلی آنها برای حضور در ایالات متحده این فصل به اتمام می رسد ، به همین علت باید برای بازگشت در آینده قرارداد جدیدی را منعقد کنند . برای فصل بعد ، بی تردید بارسا به آسیا خواهد رفت ، چرا که بارسا برای ادامه درآمد زایی خود سفر به کشورهای آسیایی را ضروری می داند .
تا کنون سیاست های دو باشگاه متفاوت بوده است. مثلا رئال مادرید در این تابستان هر دو کار را انجام داد . فصل را در لس آنجلس آغاز کرد ، به آلمان و انگلیس رفت و حالا در چین است . کاری که تا کنون بارسلونا هیچ گاه انجام نداده است ، آنها همیشه روی یک قاره متمرکز شده اند . طبیعتا اگر بارسا هم بخواهد سفر به آمریکا و آسیا را تلفیق کند ، می تواند هم از نظر فوتبالی و هم از نظر مالی سود کند اما یورو ممکن است که تقابل ستارگان دو تیم را مشکل کند .
گوانگژو اورگرانده ، حریف بعدی رئال متوقف شد اما صدرنشین باقی ماند
مرجع خبري رئال مادريد : تیم گوانگژو اورگرانده ، حریف رئال مادرید در بازی دوستانه روز چهارشنبه در چین، در خانه حریف مقابل پکن گوان متوقف شد . در این بازی ، هواداران تیم میزبان به تشویق مورینیو پرداختند و در پایان بازی ، "زنده باد رئال مادرید " سر دادند .
نیمه اول خیلی آرام دنبال شد و موقعیت های زیادی در خط هافبک دو تیم ایجاد نشد ، اتفاقی که برای 66 هزار تماشاگری که به استادیوم کارگران پکن رفته بودند اهمیت زیادی نداشت .
پس از 45 دقیقه با آرامش ، در نیمه دوم گوانگژو ، بازی را به دست گرفت . با توجه به کنترل بیشتر بازی و توپ ، آنها خیلی زود یک موقعیت خوب را ایجاد کردند . تماشاگران تیم میزبان سعی کردند که به تیم خود روحیه بدهند اما این تیم میزبان بود که روی یک موقعیت در دقیقه 66 توانست 1-0 پیش بیافتد .
اما تیم میهمان عقب نکشید و بالاخره روی ضربه سر آلاس والتر مارتینز هندوراسی بازی را به تساوی کشاند .
کلیپ : استقبال گرم چینی ها از مورینیو در یک فروشگاه
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، باید از دست هزاران هوادار چینی که او را در فروشگاهی در گوانگژو دوره کرده بودند فرار می کرد ، شهری که رئال مادرید در آن یک بازی دوستانه در روز چهارشنبه برابر تیم میزبان انجام خواهد داد .
گفتنی است که پلیس تدارک ویژه ای برای حفاظت رئال مادرید از دست هواداران چینی چیده اما کافی نبوده است . حدود 200 هوادار ، مربی رئال مادرید را شناختند و او را مجبور کردند که با کمک مسئولان امنیتی ، آن جا را ترک کند .
کد:
http://hipfile.com/570wiers7nx9/mou-china.flv.html
خدیرا :" بهتر از این هم می توانم بشوم "
مرجع خبري رئال مادريد : سامی خدیرا دوازده ماه طوفانی را سپری کرده است . تا پیش جام جهانی 2010 کمتر کسی در بیرون از آلمان این هافبک دفاعی را می شناخت اما درخشش در آفریقای جنوبی باعث شد که فرصت حضور در رئال مادرید را پیدا کند . این بازیکن 24 ساله ، در مصاحبه با سایت رسمی فیفا در مورد حضور در پایتخت اسپانیا ، کار با کریستیانو رونالدو و خوزه مورینیو و نقشش در تیم ملی آلمان گفت .
به 12 ماه پیش برگردیم . مشکلات آغازین تو در راه پیوستن به رئال مادرید چه بودند ؟
حقیقتا نمی توانم انکار کنم که مشکلاتی وجود داشته است . عدم اطمینان نسبت به آن چه که در ماردید در انتظارم است چیزی بود که طبیعتا به آن فکر می کردم . این اولین باری بود که از جو معمولم و زادگاهم اشتوتگارت خارج می شدم . باید دوستان و خانواده ام را ترک می کردم . اما آماده چالش بودم چرا که دیدگاه رئال مادرید و خوزه مورینیو خیلی راضی کننده بود . احساس می کردم که تصمیم صحیحی گرفتم . تیم استقبال خوبی از من داشت و خیلی زود جایگاهم را تثبیت کردم . هر کسی دوست دارد که خوشحال باشد و بتواند که بهترین عملکرد خود را ارائه دهد .
زندگی در مادرید را چطور توصیف می کنی ؟
همه چیز بزرگتر و فرهنگ ها گسترده تر است . زندگی ساختار متفاوتی نسبت به آلمان دارد . به طور متوسط ، شب ها دو ساعت کمتر می خوابم چرا که این سبک زندگی اسپانیایی است . یک چرت بعد از هظر دارم که خیلی هم خوشایند است . اساسا خیلی راحت تر ، آرام تر و بی قید تر است . می توان گفت اسپانیایی ها دوست دارند از زندگیلذت ببرند و هر روز را با سرحالی آغاز کنند . طبعیتا تیم ما ، خیلی زیاده خواه است اما وقتی کار تمام شود ، می توانیم از زندگی هم لذت ببریم .
بی تردید مشکل زیادی برای پیدا کردن خودت در این تیم نداشتی . فصل اولت در برنابئو را چطور می بینی ؟
به نظرم پیشرفت ورزشی من خیلی مثبت بوده است . در ابتدا باید با سیستم جدید عادت می کردم و درک می کردم که مربی چه انتظاری از من دارد . خوشبختانه خیلی زود با آن کنار آمدم . بدین ترتیب ، از همان ابتدا در تیم بودم و هیچ گاه ، جایم را از دست ندادم . از پیشرفتم خیلی راضی هستم ، اما می دانم که می توانم حتی بهتر هم شوم . می خواهم در سال دومم ، به پیشرفت ادامه دهم و برتری و حضورم در زمین را تثبیت کنم ، مثل کاری که در تیم ملی می کنم .
همان طور که خودت اشاره کردی ، بازیکنان به محیط سالم احتیاج دارند تا بتوانند که بهترین عملکرد خود را ارائه دهند . تو خودت برای کمک و نصیحت از چه افرادی کمک می گیری ؟
در ابتدا ، وقتی که حتی یک کمله اسپانیولی هم نمی فهمیدم و به سختی می دانستم که "Hola" چه مفهومی دارد ، رافائل فن در فارت برایم خیلی مهم بود . او همیشه در کنارم بود چرا که می توانست اسپانیولی و آلمانی صحبت کند . وقتی او رفت ، یرژی دودک هم برایم خیلی مهم شد . کریستیانو همخیلی کمک کرد چرا که می توانستیم با هم انگلیسی مکالمه کنیم . او چه درون و چه بیرون زمین به من کمک کرد .
کریستیانو رونالدو از نظر شخصیتی چطور است ؟
هیچ گاه نمی توان از دور در مورد مردم قضاوت کرد . طبیعتا او بهترین بازیکن جهان در کنار لیونل مسی است . هر کسی می خواهد که با او عکسی داشته باشد یا از او امضا بگیرد و من فکر می کنم که این طبیعتا فشارها را رویش زیاد می کند . سبک فوتبال بازی کردن او خیلی جذاب است اما در عین حال بر انگیزنده است . اما در زمانی که در رختکن باشد ، دیگر یک سوپر استار نیست . او فقط کریستیانو رونالدوست ، خیلی مودب است و به بقیه احترام می گذارد .
خوزه مورینیو ، مربی ات ، یک شخصیت رسانه ای دیگر است . او را چطور توصیف می کنی ؟
به محض آن که با او صحبت کردم نظر خوبی راجع به این پیدا کردم که کجای این ماجرا قرار دارم و با بازگشت به گذشته ، فهمیدم که همه چیز به حقیقت پیوسته است . او یک فرد است که فوق العاده به بقیه احترام می گذارد و برای موفقیت هر کاری انجام می دهد . او برای فوتبال زندگی می کند و به تیم فکر می کند ، این که چطور می تواند بازیکنان را در 24 ساعت روز بهتر کند . با وجود این فشار فوق العاده ، او از هر جهت برای ما همواره خوشایند است . او زیاد با ما صحبت می کند ، نه تنها در مورد فوتبال ، بلکه در مورد مسائل خصوصی . هیچ گاه چنین تجربه ای را در این سطح نداشته ام . او می داند که دقیقا برای بازیکنانش چه چیزی ایده آل است و به همین علت است که این قدر محبوب است .
اما حتی خوزه مورینیو هم نتوانست که فصل گذشته بارسا را به طور کامل کنار بزند ؟
ما فصل را با هدف کسب سه جام آغاز کردیم . من هم به مادرید آمده بودم تا هر سه جام را ببرم ، علی الخصوص چمپیونزلیگ . به آن نرسیدیم اما فاصله زیادی تا بارسلونا در لالیگا نداشتیم و در نیمه نهایی چمپیونزلیگ هم بدشانس بودیم . فینال کوپا برابر بارسلونا خیلی لذت بخش بود . فصل خوبی داشتیم اما برای رسیدن به بهترین فرم ، باید به پیشرفت ادامه دهیم . برای تیمی که یک مربی جدید ، بازیکنان جدید زیاد و یک فلسفه جدید دارد ، به نظرم چنین فصل اولی خیلی مثبت بود . مطمئنم که اگر بارسلونا در چنین فرم فوق العاده ای نبود ، جام های بیشتری می بردیم . هدف ما رقابت با بارسلونا بوده و هر روز در تمرینات رویش کار می کنیم . فقط کمی باید بالانس تر شویم .
رئال مادرید برای رسیدن به اهدافش ، چند بازیکن جدید را به خدمت گرفت . یکی از آنها نوری شاهین است که هم پست تو هم هست . چطور با این افزایش رقابت برای رسیدن به ترکیب کنار می آیی ؟
نمی دانم که رقابت برای رسیدن در ترکیب بیشتر می شود یا نه . به نظرم توانایی های بیشتری به ترکیب اضافه شده است . ما پنج هافبک دفاعی در آغاز فصل گذشته داشتیم و تا پایان این تعداد به سه رسید . این برای تیمی همچون رئال مادردی که در طول فصل در بازیهای زیادی حاضر است ، کافی نیست . طبیعتا به خلاقیت در تیم نیاز داشتیم و نوری شاهین هم یک هافبک شگفت انگیز با توانایی و کیفیت بی بدیل است . اگر بخواهی که قهرمانی ها را ببری ، باید در اعماق تیم قدرتمند باشی . نوری یک خرید بزرگ در این تیم خواهد بود .
بیا در مورد تیم ملی آلمان صحبت کنیم . تو و باستین شواین اشتایگر ، بهترین زوج ممکن برای یواخیم لوو در پست هافبک دفاعی هستید .
به نظرم کارساز بوده است . از بعد از جام جهانی با همدیگر هماهنگ تر هم شده ایم ، آن هم با این که تا پیش از این زیاد ارتباطی با هم نداشتیم . به نظرم ما همدیگر را به خوبی تکمیل می کنیم . هر دو می توانیم بازی را بخوانیم و کمی نبوغ و هوش را به تیم اضافه کنیم . در حال حاضر اوضاع روبراه است . در تیم ملی هم یک ترکیب گسترده داریم ، به خصوص در پست هافبک دفاعی .
تو در واقع جای کاپیتان میشائیل بالاک را گرفته ای . چه احساسی داری ؟
به نظرم این یک پروسه طبیعی است . روزی یک بازیکن جوان تر هم خواهد توانست که جای من را بگیرد . انسان همین است و بازیکن بالاخره به جایی می رسد که نمی تواند در بهترین حد خود باشد و همواره این جاست که بازیکنان جوان تر وارد می شوند . میشائیل سالها ستاره آلمان بود و یک بازیکن جهانی است . از او چیزهای زیادی یاد گرفتم . با دیدن سبک بازی او سعی کردم که بازی خود را بهتر کنم ، به خصوص شم گلزنی بالایش . حقیقتا از او خیلی چیزها یاد گرفتم .
در پایان ، چه چیزی باعث شده که یک هافبک دفاعی ایده آل باشی ؟
هافکب دفاعی مدرن باید همه چیز داشته باشد . باید بتواند دفاع کند و بازیکنانی که اطرافش هستند را هدایت کنند . قدرت خوب در زمینه پاس دادن و تکیل زدن هم ویژگی های مهمی در زمینه سوئیچ کردن به فاز تهاجمی است . یک هافبک دفاعی ایده آل ، تلفیقی از این چیزهاست .
گوانگژو اورگرانده 1-7 رئال مادرید / جشنواره گلهای زیبا
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید با یک نتیجه سنگین و پر گل توانست که اولین بازی دوستانه در چین را با ترس و لرز انداختن به جان بارسلونا به پایان برساند .
بازی در حالی آغاز شد که با توجه به قیمت بالای بلیط ها (190 یورو) سکو ها به شدت خالی بود . رئال مادرید از همان ابتدا کاملا در بازی برتر بود .روی حرکت خوب بنزما و ارسالش از جناح چپ ، سامی خدیرا در همان آغاز بازی و دقیقه 4 ، با ضربه سر ، اولین گلش را پس از یک سال پیوستن به رئال مادرید به ثمر رساند . بازی همچنان دست رئال مادرید بود . بنزما و کریستیانو همچنان به حرکات نمایشی خود ادامه می دادند و تیم میزبان هم چاره ای به جز ماندن در زمین خودی نداشت . در دقیقه 20 روی پاس به عقب بنزما و ارسال مارسلو ، کریستیانو صاحب توپ شد که این توپ به هدر رفت .
در دقیقه 30 نوبت مسعود اوزیل بود که هنرنمایی کند . پشت محوطه جریمه گوانگژو ، دو بازیکن حریف را جا گذاشت و پس از یک پاسکاری یک - دو با خدیرا ، با دروازه بان تیم چینی تک به تک شد و او را هم دریبل زد تا با پای چپ ، گل دوم بازی را به ثمر برساند . تیم اورگرانده موقعیت زیادی داشت و فقط به سانتر ها و ضربات بی هدف به سمت دروازه رئال مادرید ادامه می داد . در دقیقه 37 نوبت کریم بنزما بود که گلزنی کند . روی پاس نمایشی کریستیانو با پشت پا ، بنزما در موقعیتی تقریبا یک به یک قرار گرفت و با یک شوت زمینی و نرم ، توپ را به کنج دروازه گوانگژو فرستاد تا نیمه اول با نتیجه 3-0 به اتمام برسد . مهمترین نکات نیمه اول ، حرکات ترکیبی فوق العاده ای بود که در تیم دیده می شد . اوزیل و بنزما کاملا روی فرم بودند .
نیمه دوم در حالی آغاز شد که تنها تغییر تیم ، استفاده از آربلوا به جای راموس بود . در همان آغاز کار و در دقیقه 47 ، مارسلو با یک پاس عمقی عالی به پشت مدافعان گوانگژو ، بنزما را در موقعیت خوبی قرار داد تا مهاجم فرانسوی با یک ضربه نرم به جهت مخالف ، دروازه حریف را برای بار چهارم باز کند . مارسلو همچنان عالی و سرحال کار می کرد و یک موقعیت خوب هم برای کریستیانو در دقیقه 54 ایجاد کرد که به هدر رفت . اما یک دقیقه بعد ، کریستیانو پس از پاسکاری با کایخون ، با دروازه بان حریف تک به تک شد که با یک حرکت پشت پای دیدنی ، دروازه گوانگژو را برای بار پنجم گشود .
در دقیقه 60 رئال مادرید به کل عوض شد چرا که هشت بازیکن تعویض شدند . کاکا ، دی ماریا ، هیگوائین ، کوئنت رائو ، ناچو ، آلبیول ، آدان و واران وارد زمین شدند و ایکر ، په په ، مارسلو ، ژابی ، خدیرا ، اوزیل ، رونالدو و بنزما بیرون رفتند .
در دقیقه 67 کاکا در موقعیت گلزنی قرار گرفت که آن را از دست داد . در دقیقه 70 روی پاس عالی دی ماریا ، خسه در اولین حرکتش پس از ورود به زمین موفق به گلزنی شد . واران توانست که دقایقی بعد یکی از معدود موقعیت های گوانگژو را به خوبی دفع کند .در دقیقه 84 ، دی ماریا صاحب توپ شد و پس از یک حرکت تکنیکی ، گل هفتم رئال مادرید را به ثمر رساند .
در دفیقه 86 هم یوا جانگ ، از فرصت خروج اشتباه آدان استفاده کرد و یکی از گلها را پاسخ گفت تا در نهایت رئال مادرید با نتیجه 7-1 برنده این بازی زیبا و پر گل شود .
رئال مادرید به قول نیمار اعتماد دارد
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در مورد نیمار ، کنترل خود را از دست نمی دهد . رئال به حرف ستاره برزیلی اعتماد دارد . شرایط قرارداد این بازیکن به طور مکتوب نوشته شده ، نیمار قرار است که شش سال در رئال مادرید باشد ، سالی 5 میلیون دستمزد بگیرد و 50 درصد حق تبلیغاتش هم به خودش برسد . نیمار پس از کوپا آمه ریکا در صحبت با هم تیمی هایش در تیم ملی برزیل آینده اش را فاش کرده است :" به رئال مادرید خواهد رفت . " اما مشکل اصلی در حال حاضر ، مقاومت مسئولان باشگاه سانتوس و آلواره ده اولیویره ریبریو ، مدیر این تیم است . انتخابات این باشگاه دسامبر آینده برگزار می شود و اولیویرا می خواهد که با حفظ نیمار و گانسو ، دو تن از ستارگان تیمش ، مجددا فاتح انتخابات شود .
مدیر سانتوس به اسپور تی وی گفته بود :" دو پیشنهاد رئال مادرید برای نیمار را رد کردیم . یکی برای فروش در حال حاضر و دیگری در ژانویه . گزینه جایگزین ، فروش نیمار در سال 2012 بود که علاقه ای به آن نداشتیم . می خواهیم در المپیک و جشن صد سالگی در این جا باشد . "
وگنر ریبریو ، وکیل بازیکن هم طرف سانتوس را گرفت :" نقل و انتقالات بزرگ اروپا حالا انجام می شوند . بعید است که در ژانویه انتقالی صورت گیرد . از طرفی تیمها در میانه فصل شکل گرفته اند و بعید است که بازیکن بتواند تا آن موقع هماهنگ شود .
سانتوس رئال مادرید را تهدید به شکایت به فیفا در صورت خریدن این بازیکن کرده است . بنا بر بند 17 قوانین فیفا ، هیچ باشگاه خارجی حق پرداخت رقم فسخ قرارداد بازیکن دیگری را در صورت عدم رضایت باشگاهش ندارد (مگر آن که سه سال از قرارداد حرفه ای گذشته باشد و بازیکن بالای 28 سال باشد) . در آن صورت فیفا محرومیت هایی را در نظر خواهد گرفت . البته در این بند آمده که رقم فسخ قراداد می تواند یک طرفه پرداخته و فسخ شود که در این صورت توپ به میدان نیمار می افتد و خودش باید تصمیم نهایی را بگیرد .
مسئله نیمار در گذر زمان
علاقه رئال مادرید
روز 19 خرداد ، رئال مادرید به خرید نیمار علاقمند شد و خوزه آنخل سانچز ، مدیر اجرایی رئال مادرید تماسی با رونالدو نازاریو در این باره صورت داد .
شکستن سکوت
روز 25 خرداد ، نیمار اولین صحبت های خود را در رئال مادرید انجام داد :" باعث افتخار است که آنها مرا می خواهند . دوست دارم روزی در اروپا بازی کنم . "
سانتوس صحبت کرد
روز 30 خرداد ، لوئیز آلوارو ده اولیویرا ، مدیر سانتوس گفت :" فلورنتینو با من صحبت کرد و به او گفتم بعد از لیبرتادورس مذاکره می کنیم . "
مداخله راسل
روز 15 تیر ، راسل با مدیر تیم برزیلی و پدر نیمار صبحانه خرد و گفت که بارسا می خواهد این ستاره را بخرد .
افشاگری ریبریو
روز 27 تیر ، وکیل نیمار گفت که خود بازیکن دوست دارد در رئال مادرید بازی کند :" اما سانتوس فشار آورده که بارسا را انتخاب کند . "
نیمار و آینده اش
روز 31 تیر ، خود بازیکن پس از کوپا آمه ریکا به هم تیمی هایش گفت :" می خواهم در رئال مادرید بازی کنم . "
اصرار سانتوس
ده اولیویرا ، روز 10 مرداد در مورد آینده بازیکن گفت :" با نیمار صحبت کردم و می دانم که نمی رود . "
سانتوس نمی دهد
سانتوس رسما روز 12 مرداد پیشنهاد 45 میلیون یورویی رئال مادرید را رد کرد .
مورینیو همچنان آدبایور را در آب نمک خوابانده است
مرجع خبري رئال مادريد : در حالی که رئال مادرید همچنان سخت در تلاش است تا نیمار را در این تابستان به خدمت بگیرد ، مورینیو گزینه های دیگری را برای خرید در خط حمله و تقویت تیمش در نظر دارد . از این نظر ، آدبایور بیشترین شانس را دارد .
مهاجم توگویی همچنان منتظر رئال مادرید است و حاضر نیست که تا روز آخر فصل نقل و انتقالات به تیم دیگری فکر کند . او بی تاب حضور در برنابئوست و حاضر است برای این کار هر تلاشی انجام دهد .
در این راه آدبایور و مورینیو هیچ مشکلی ندارند اما مشکل در زمینه توافق میان باشگاه هاست . با این که منچستر سیتی با 5 میلیون یورو راضی به فروش او می شود اما مدیران رئال مادرید اعتقاد دارند که بنزما ، هیگوائین و موراتا کافی هستند . مسئولان رئال اعتقاد دارند که آقای گل مسابقات زیر 19 سال اروپا نیاز به اعتماد به نفس بیشتری دارد .
مورینیو هم به موراتا اعتقاد دارد اما ترجیح می دهد که مهاجم سوم تیمش یک بازیکن با تجربه تر همچون مانولیتو باشد . مهاجم توگویی همچنین در رختکن رئال محبوبیت زیادی دارد .
پیپل نوشت : رئال قیمت کاکا را 33 میلیون تعیین کرد
مرجع خبري رئال مادريد : به گزارش روزنامه انگلیسی پیپل ، خوزه مورینیو روی فروش کاکا قیمت گذاشته است : 33 میلیون یورو . به گزارش این روزنامه انگلیسی ، رئال مادرید این بازیکن را به چلسی و ابراموویچ پیشنهاد داده است .
شایعات پیرامون بازیکن برزیلی رئال مادرید ادامه دارد و گفته می شود که ویلاش بواس علاقه خاصی به خرید ریکاردو کاکا با قیمت 33 میلیون یورو پیدا کرده است .
بنا بر این گزارش خوزه مورینیو علاقه ای به استفاده از این بازیکن برزیلی ندارد چرا که از عملکردش در طول پیش فصل راضی نیست .
آلتین توپ :" اگر در رئال برایم ارزش قائل نشوند ، به گالاتاسرای می روم !"
مرجع خبري رئال مادريد : روزنامه ترکیه ای وطن ، حرفهایی از آلتین توپ را به نقل از فاتح تریم ، مربی گالاتاسرای منتشر کرده است . به نقل از این بازیکن ترکیه ای نوشته شده است :" من بازیکن مهمی هستم و مردم باید همین گونه فکر کنند . اگر این طور نباشد و برایم ارزش قائل نشوند ، به گالاتاسرای می روم . "
این روزنامه همچنین به نقل از آلتین توپ نوشته است :" تا سپتامبر از مصدومیتم ریکاوری می کنم و بعد با رئال مادرید بازی خواهم کرد . نمی دانم چه می شود . باید دید که تا ژانویه چه اتفاقی خواهد افتاد . "
گفتنی است که آلتین توپ اخیرا جراحی کرده و هنوز در حال ریکاوری از مصدومیتش است .
ونگر در صدد خرید خوزه رودریگز ، ستاره جوان آکادمی رئال
مرجع خبري رئال مادريد : آرسن ونگر از تلاش برای صید بازیکنان در والدبباس خسته نمی شود . پس از ناکامی در خرید پارخو و سارابیا ، حالا به دنبال خوزه رودریگز است ، یکی از آینده دار ترین بازیکنان آکادمی رئال مادرید که یکی از بهترین های جام جهانی زیر 17 سال بوده است .
بدین ترتیب ، آرسنال در تلاش است تا با کمک برخی از نمایندگان خود بتواند خوزه رودریگز را به خدمت بگیرد و ونگر هم تلاشهایی را برای جلب رضایت وی انجام داده است .
او اخیرا دو روز را در لندن سپری کرده و تجهیزات توپچی ها را دیده است . او حتی دیداری هم با سسک داشته است . آرسنال حاضر است که بین 200 تا 300 هزار یورو در سال و تضمین برای حضور در ترکیب اصلی تیم زیر 18 سال را به او بدهد .
گفتنی است که رئال در تلاش است تا با تمدید قرارداد خوزه رودریگز ، بتواند این بازیکن جوان و آینده دار را حفظ کند .
مارسلو :" در رئال مادرید همیشه رقابت وجود داشته است "
مارسلو :" در رئال مادرید همیشه رقابت وجود داشته است "
مرجع خبري رئال مادريد : مارسلو پس از تمرینات رئال مادرید به همراه کریستیانو رونالدو در کنفرانس مطبوعاتی حضور یافت .
بازیکن برزیلی در مورد آینده با توجه به اضافه شدن فابیو کوئنت رائو به تیم گفت :" سال به سال باید سخت تلاش کنیم تا بتوانیم بازی کنیم . در رئال مادرید همیشه رقابت وجود دارد و بازیکنانی هستند که در پستت حاضر باشند . مثل همیشه تمرین می کنم و امیدوارم همچون کوئنت رائو بتوانم به تیم کمک کنم . "
در مورد شرایط تیم تا سوپرکاپ اسپانیا گفت :" تیم خیلی خوب است ، هدف ما این است که تا آن بازی بتوانیم در فرم خوبی قرار گیریم ."
پدر تیاگو آلکانتارا :" رئال مادرید ؟ هیچ چیز قابل پیش بینی نیست "
مرجع خبري رئال مادريد : تیاگو آلکانتارا ، پدیده پیش فصل بارسلونا بوده است . حالا پدرش ، مازینیو که بازیکن سابق فوتبال برزیل است در مورد آینده این بازیکن صحبت کرد و گفت که پیوستن این ملی پوش زیر 21 سال در آینده به رئال مادرید غیرممکن نیست .
مازینیو در مورد پسرش تیاگو گفت :" رئال مادرید ؟ ... هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . " بدین ترتیب این ملی پوش سابق تیم ملی برزیل در مصاحبه با "لاسکستا " احتمال پیوستن این بازیکن به تیمهای دیگر را رد نکرد :" تیاگو می خواهد در عرصه فوتبال موفق شود و می تواند در بارسلونا یا هر تیم دیگری این کار را انجام دهد . "
گفتنی است که بارسلونا سخت در تلاش است تا سسک را بخرد و تیاگو می داند که با این شرایط کار سختی برای رسیدن به ترکیب اصلی بارسا خواهد داشت .
مورینیو و مبدل کردن کریم به یک مهاجم تمام عیار
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، بنزما را تغییر داده است . حالا بازیکن فرانسوی می داند که باید در زمین چه کار کند ، در پرس کردن تاثیر بیشتر و موثر تری دارد و حتی به دیگر بازیکنان هم انرژی می دهد و دیگر خبری از آن مهاجم حواس پرت که اضافه وزن داشت ، نیست .
زمانی که همه اعتقاد داشتند که بنزما تمام شده است ، مورینیو سعی کرد که با استفاده از عناصری همچون علاقه ، تلاش ، تحسین و البته گاهی کنایه ، او را به خودش بیاورد . که البته این کار ها جواب هم داد . حالا بازیکن فرانسوی دومین گلزن برتر پیش فصل رئال مادرید است و گلهای خوبی را به هرتا ، گالکسی و لستر زده است . حالا نشان داده که دیگر خبری از آن بازیکنی که مورینیو او را "گربه " خوانده " بود نیست و او می تواند مهاجم فیکس رئال مادرید برای فصل بعد باشد .
درست است که هنوز در پیش فصل هستیم و نوبت بازیهای بزرگ نرسیده است اما بنزما دیگر آن بازیکن حوصله سر بر نیست و می خواهد اثبات کند که 35 میلیون یورویی که فلورنتینو برایش پرداخت شده بی دلیل نبوده است . او با مورینیو بازیکن دیگری شده است و به نظر می رسد که حضور زیدان هم مزبد بر علت باشد تا کریم به همان مهاجمی که همه انتظارش را دارند مبدل شود
مدیر سانتوس :" به هیچ قیمتی نیمار را نمی فروشیم "
مرجع خبري رئال مادريد : لوئیز آلوارو ریبریو ، مدیر سانتوس در بامداد چهارشنبه گفت که نیمار را فصل بعد به رئال مادرید نخواهند داد چرا که برای آنها به مثابه یک "سمبل " است و انتقالش در ژانویه را "خیلی مشکل " دانست .
مدیر باشگاه برزیلی با تکذیب اخباری که پیرامون پیوستن نیمار به رئال مطرح می شود گفت :" می خواهیم با ما باشد ، او یک سمبل است و می خواهیم حفظش کنیم ."
وی در مصاحبه با مارکا تی وی افزود :" می گفتند که من در این راه سنگ اندازی می کنم این پاسخی است که ما می خواستیم بدهیم . به رئال مادرید رسما گفتیم که نیمار فروشی نیست ، به هیچ قیمیتی . او قیمت ندارد . "