نقل قول:
خیر، توی ایران که هچین سایتی نیست، اگرم بود قایل اطمینان نبود چون مشخصاتی که شرکتها عنوان میکنن با معیارهای خودشون اندازه گیری میشه و زیاد معتبر نیست،
LG فقط یه مدل full led داره اونم lm96000 هست.
نقل قول:
خیر، توی ایران که هچین سایتی نیست، اگرم بود قایل اطمینان نبود چون مشخصاتی که شرکتها عنوان میکنن با معیارهای خودشون اندازه گیری میشه و زیاد معتبر نیست،
LG فقط یه مدل full led داره اونم lm96000 هست.
دوست عزیزنقل قول:
اول سعی کنید همیشه مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید . تا بشود راحت راهنماییتان کنیم . با این همه اگر مدل تلویزیونتان ua 46 eh5300باشد معادل نام گذاری ایران می شود UA46EH5560 که می توانید از سایت زیر اطلاعات تلویزیو نتان را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ازشما ممنونم
یعنی هیچ راه تئوریکی وجود نداره که من کیفیت و امکانات دو تلویزیون Samsung ES5960 , LG LS57000را مقایسه کنم ؟
مثلا واسه بررسی 2 TV از 2 برند میتونید هرتز پنل (نه قابلیت انطباق) یا مصرف برق یا گارانتی، یا قیمت و یا طراحی رو. تئوریک بررسی کنید
اما کنتراست، دقت رنگ، وضوح هم در تصاویر SD و HD رو باید بصورت چشمی ببینید، چون معیارای یکسانی تو شرکتای مختلف وجود نداره، باز اگه 2 تا TV که میخواید مقایسه کنید مال یه شرکت بودن میشه تئوریک نظر داد اما الان نه،
یا اگه مدلایی که میخواستید تئوریک بررسی کنید مدلهای گرون قیمت بودن و شما قصد خرید ورژن اروپاییشون و وارداتش به ایرانو داشتید میشد به بررسی تو سایتای خارجیش دل خوش کرد، اما واسه مونتاژ ایرانها بالاخص مدلای ارزون قیمت هیچ بررسی معتبری جایی وجود نداره.
مقایسه چشمی توسط خودتون مطمئنترین رااهه، و معمولا مهمترین عامل موئر در کیفیت تصویر کنتراست پنل مورد نظره.
سلام مجدد م ببخشيد كه اطلاعات كافي ندادم.
tV مدل UA40EH5300 است.براي استفاده از USB نياز به آنتي ويروس داره؟ويروس مي گيره؟
ودر آخر لطفا كامل راهنمايي كنيد كه چجوري مي تونم از اينترنت استفاده كنم(خط تلفن ندارم).واقعا ممنون.
خیر ویروس نمی گیرد اگر خط تلفن ندارید از سیستم وایرلس استفاده کنید منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید.نقل قول:
منو------> پشتیبانی ------> e-manual
نقل قول:
سلام
خیلی ممنون از شما دوستان گرامی که محبت میکنید و پاسخ میدین
مورد اول همین هست که من بین این دو برند موندم که سامسونگ بگیرم یا ال جی ؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون سامسونگ و ال جی را کنار هم بگذارید و هردو یک تصویر را نمایش بدهند .خواهید دید که تصویر سامسونگ روشنتر و وضوع آن بیشتر است و تصاویر از لحاظ رنگ واقعیتر بنظر می آید. ال جی ممکن است که در دیگر وسایل منزل در بعض از آنها مانند ماشین لباس شویی و چند نمونه دیگر بهتر از سامسونگ باشد ولی در تلویزیون و ومدیا های دیگر از سامسونگ پایین تر است
کسی از دوستان میدونه بلوتوث LG SMART رو چطور میشه ازش استفاده کرد به پشیبانی هم زنگ زدم درست و درمون نمیدونستن. تو موبایل که سرچ میکنی LGE DTV BCM20702A1 یه همچین چیزی پیدا میکنه ولی وفتی میخواهی ADD کنی کد میخواد. که چهار تا صفر رو که قبول نمیکنه به پشیبانی که زنگ زدم گفت باید چهار تا صفر باشه و بعد به زور متقاعدشون کردم که قبول نمیکنه یه روز دیگه زنگ زدم یه اپراتور دیگه گفت اینا اصلا بلوتوث ندارن خلاصه داستان مفصله بگذریم. اینم بگم تو مدلهای قدیمیتر تو منوهای تلویزیون منوی بلوتوث بود ولی تو جدیدا ضاهرا از تو منو بر داشتن ولی تلویزیون سیگنال بلوتوث داره جواب یکی از اپراتورها یه خورده منطقی بنظرم اومد و اون اینکه اون دیوایسی که موبایل پیدا میکنه مربوط میشه به مجیک ریموت.
کسی از دوستان چیزی میدونه؟:n13:
سلامنقل قول:
همون طور که دوستمون هم گفتنسامسونگ از لحاظ ظاهری روشنتر و وضوع آن بیشتر است و تصاویر از لحاظ رنگ واقعی تر و شفاف تر بنظر می آید
از نظر گارانتی و خدمات و خراب نبودن دستگاه گفته میشه که ال جی بهتر هست ،نمی دونم
از نظر باقی مسائل هم اگر امکان داره شما هم مقایسه کنید و اگر فرق خاصی به نظر تون می آید ،بفرمایید :
مرسي از جوابت:n12:
دوستان من تلویزیون ال جی LS46000 دارم 42 اینچ گیرنده دیجیتال داره . گاهی وقت ها کانال ها جاهاشون با هم به هم میخوره مثلا همین امروز داشتم شبکه ی ورزش میدیدم یهو دیدم زده سیگنال موجود نیست بعد دیدم شبکه ی ورزش مثلا از روی 17 به کانال 25 رفته چرا اینطور میشه ؟ چکارباید بکنم ؟
آفا این سری 6 های سامسونگ ، میشه باهاشون برنامه تلویزیون رو تو فلش ضبط کرد باهاش ؟!
سلام به همه.من سامسونگ 6950 گرفتم.این تلویزیون برای پخش فیلم سه بعدی از طریق فلش چه فرمت هایی رو می خونه؟
نقل قول:
هر فرمتی که بخوای
mkv
mp4
flv
و ....
با زیرنویس
میشکا جان میشه بررسی مدلهای اروپایی و امریکاییشو برات دریارم و مقایسه کنمنقل قول:
اما خودم به اینکار اعتقادی ندارم، چون این 2 برند هردو مونتاژ هستند و اینجا هم ایرانه، پس اگه مدلی که میخرید واقعا اون چیز جهانیش نباشه کاملا طبیعیه، من باشم خودم بررسی چشمی میکنم،
سری 5 سامسونگ خوبه، اون ls57000 هم ازش تعریف میکنن و قیمتشم رفته بالا تو سایتا، بازم با اینحال اگه دسترسی به فروشگاهی نداری تو شهرتون که بری ببینی بگو بررسی های خارجیشو یه نگا بندازم.
ممنون.ببخشید این سوالو اینجا میپرسم.یه سایت واسه دانلود فیلم سه بعدی میشه بهم معرفی کنید؟نقل قول:
سلام
وقت بخیر
چرا روی ال ای دی ها قابلیت تصویر در تصویر نمیزارن ؟ .. خاصیت ال ای دی هست یا سیاست شرکت ها ؟
دوستان در تلویزیون سامسونگ 7770 اگر از منوی مخفی قسمت ac/w گزینه hdmi calibration انتخاب کنم و تنظیمات تصویری به هم بریزه مثلا رنگ پنل یکم تیره بشه دوباره میشه با ریست فکتوری به حالت عادی برگردوند
کلا میشه همه تنظیمات منوی مخفی رو با ریست فکتوری ریست کرد؟
خیر:n16::n30:
برای تماشای کانال های ایرانی I film,IRIB varzesh میتوانید از گیرنده ی Recevier HD استفاده کنید
:n26:
از راهنمایی شما متشکریم :n13:نقل قول:
دوستان لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.
به نظرتون کیفیت تصویر es7770 بالاتره یا lm76100؟ چون روی هر دو مدل زیاد مانور داده میشه و از بین این همه تبلیغات و نقد های متفاوت، نمیشه به همین راحتی مدل بهتر رو انتخاب کرد.
:n02:
سلام
نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه، آیا دوستان می دونن برای اینکه تصاویر فیلمهایی که با usb در سامسونگ می بینیم فول اسکرین بشه چه کار باید کرد؟ فیلمهای 720p در این تلویزیون در مرکز صفحه قرار میگیره و فول اسکرین نمیشه.
دوست عزیزنقل قول:
در هنگام پخش فیلم دکمه tools را از روی کنترول فشار دهید و از قسمت اندازه تصویر حالت 1 یا حالت2 را انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
یک تلوزیون سامسونگ دارم یک موقع هایی پیغامی روی صفحه ظاهر میشه که نوشته شده
خروج از وضعیت خاموش شدن اتوماتیک
خواستم بدونم این پیغام مربوط به چی میشه
دوست عزیزنقل قول:
مربوط به قسمت تنظیمات زمان است که ممکن است شما آن را روی زمانی بطور اتوماتیک ذخیره کرده اید کافی است که در منوی زمان نگاه کنید و اگر چیزی فعال است آن را خاموش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام. من شارپ 8300le رو دارم. خواستم ببینم که دانگل اگر بگیرم براش چه استفاده ای میشه ازش کرد؟
و اینکه چه مدل دانگل هایی قابل استفادس براش؟
یه راهنمایی بکنید منو بی زحمت
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
سلام.
من یه دونه 32 اینج ال سی دی سامسونگ سری 4 دارم.
میگن فلش ویروسی باشه تلویزیون ویروسی میشه و خراب میکنه .
میشه توضیح بدین ؟
سلام
بین 6920 سامسونگ و 6950 سامسونگ میخواستم یکی رو انتخاب کنم . 6920 اسمارت نیست برخلاف 6950 . از طرفی اینکه تلویزیون اینترنت داشته باشه و بشه باهاش گشت و گذار کرد واسم مهم نیست . ولی اینکه بشه به صورت بی سیم به پی سی وصل شد و فیلم و بازی رو از روی پی سی دید واسم مهمه . خواستم ببینم حتما باید تلویزیون اسمارت باشه تا بشه به صورت وایرلس به لوازم دیگه وصل شد یا نه با همین 6920 هم میشه ؟ چون یکی wifi داره و اون یکی نداره .
1. کلا واسه ارتباط وایرلس به پی سی به چی نیاز هست ؟
2.ایا این اسمارت بودن TV به جز گشتن توی نت اون هم توی ایران که نه اینترنت پر سرعت داریم و از اون طرف همه سایتها بسته ان کاربرد دیگه ای داره ؟ البته فیلم HD و FHD زیاد با فلش میخوام نگاه کنم تو تلویزیون . این قضیه اسمارت بودن تاثیر توی پخش فیلم ها و ... داره ؟
سلام دوستان چطور میتونم LED samsung 5550 40inch رو اپدیت کنم . اخه فیلم هایی با پسوند mov رو پخش نمیکنه
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید . مانند UA 40 ES 5600 تا بتوانیو درست راهنمایی تان کنیم.
پسوند mov رو mp4 کن شاید پخش کرد.نقل قول:
به هر پسوندی که فکرش رو بکنی تغییر دادم اما نشد.نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط amin5222106 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چطور میتونم LED samsung 5550 40inch رو اپدیت کنم . اخه فیلم هایی با پسوند mov رو پخش نمیکنه
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید . مانند UA 40 ES 5600 تا بتوانیم درست راهنمایی تان کنیم.
در ضمن اگر شما تلویزیو نتان سری E 5 2012 باشد از این فرمت پشتیبانی می کند. و پسوند mov را با قرمز مشخص کردم
ودر سری D و C من یک همچین پسوندی را ندیدم ولی باز مدل تلویزیون تان را کامل بدهید تا بررسی کنم.
پسوند فایل محفظه كُدك تصویری قدرت تفكیك سرعت فریم(فریم در ثانیه) سرعت بیت(مگابیت درثانیه) كُدك صوتی *.avi*.mkv*.asf*.wmv*.mp4*.3gp*.vro*.mpg*.mpeg*.ts*.tp*.trp*.mov*.flv*.vob*.svi*.m2ts*.mts*.webm*.divx AVIMKVASFMP43GPVROVOBPSTSWebM DIVX 3.11/4.x/5.x/6.x
MPEG4 SP/ASP H.264 BP/MP/HP Motion JPEG Window Media Videov9 MPEG2 MPEG1 VP8 VP6 1920 در
1080
640 در480 1920 در 1080 640 در480
30 – 6 30
8 30 4
AC3LPCMADMPCM(IMA,MS)AACHE-AACWMADD+MPEG(MP3)DTS CoreG.711(A-Law,)μ-Law
نقل قول:
سلام راستش پشتش که نوشته EH 5550 M
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری تلویزیون شما در ایران eh5550m و نام گذاری خارجی آن UA40EH5000W است و تلویزیون شما فرمت MOV را ساپورت می کند. این فریمور شما
واین سایت شما
راستش من که فیلم های فول اچ دی که با دوربین میگیرم رو میریزم تو فلش پخش نمیکنه و مجبورم با کابل htmi دوربین رو وصل کنمنقل قول: