طبق آمار و اعداد که نیست رفیق . . . با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه . . . باید تو عمل ثابت کنه که فعلا در برابر سنسیشن تسلیم شده . . . آفرین دوست عزیز نکنه خودتو جزو متخصصین سایت میدونی ؟ :31:
Printable View
طبق آمار و اعداد که نیست رفیق . . . با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه . . . باید تو عمل ثابت کنه که فعلا در برابر سنسیشن تسلیم شده . . . آفرین دوست عزیز نکنه خودتو جزو متخصصین سایت میدونی ؟ :31:
شما مدرکی داری که سنسیشن بهترین گوشی بازاره میتونی رو کنی!نقل قول:
فارسی گفتما به آمار نی به عمله تو عمل هر دو رو کار کن بعد خودت متوجه میشی
: )) آفرین به دلایل منطقینقل قول:
من با همشون فعلا کار کردم
حرقی باقی مونده توی پروفایل تاپیکو منحرف نکنیم
تو عمل کجاش بهتره از گلکسی اس2
امار مگه مشکلی داره یا غیر واقعی هست
کسی که گوشی رو معرفی میکنه میگه به چه دلایلی خوبهنقل قول:
اینجا واسه مشاوره نهایی نیا خودم تجریه دارم هر کی میاد از خودش یه چیزی میگو 4 تا عکس میذاره که مطمئنا نظر شخصی خودشه
شما واسه مشاوره برو یه مغازه گوشی فروشی اطلاعات کسب کن
منم موافقم بهتره تو پروفایل بحث و رو ادامه بدید دفعه ی قبلی سر این دوتا گوشی کلی دعوا شد و یه عده بن شدن متاسفانه:10:نقل قول:
موافقم... چون اگه طبق آمار و اعداد بود ، سنسیشن با سی پی یو 1.5 گیگاهرتز میبایست خیلی غول تر از گلکسی اس 2 1.2 گیگاهرتز یا اتریکس 1.0 گیگاهرتز باشه ، که اصلا نیست...نقل قول:
طبق آمار و اعداد که نیست رفیق . . .
بـــــلـــه؟؟؟ کی در برابر سنسیشن تسلیم شده؟؟؟نقل قول:
با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه . . . باید تو عمل ثابت کنه که فعلا در برابر سنسیشن تسلیم شده . . .
اگه منظور GS2 ــه که :
سی پی یو خیلی قوی تر
جی پی یو خیلی قوی تر
رم بیشتر + فرکانس بالاتر
صفحه نمایش خیلی قوی تر
ساپورت خیلی بهتر (سامسونگ + دولوپر ها)
کیفیت ساخت بالاتر
OTG
حافظه بیشتر
"گوریلا گلس"
"وزن کمتر"
"قطر کمتر"
واسه گلکسی ــه و سنسیشن شکست میخوره...
اگه منظور 4S ــه که :
سخت افزار قوی تر
صفحه نمایش بهتر
دوربین بهتر
"iOS"
کیفیت ساخت بهتر
"Siri"
آنتن دهی بهتر
(اونایی که توی "" هستن ممکنه واسه بعضیا اهمیت نداشته باشه)
پــــــ نه پــــــــ شما رو جزو متخصصین سایت میدونیم :-Wنقل قول:
هر که به نظر خودش گوشی رو میخره پس سعی نکنین با این آمار و ارقام نظری کسی رو عوض کنین
اینجا بحث این نیست که کسی گوشی که دوست داره بگیم نخرش
بعدش هیچ چیزی رو نکردی واسه حرفت که قویترین گوشیه بازاره
بالا رو نگاه نکنه اینایی که پارسا نوشته هم الکیه
دقیقا بحث همینه رفیق شما چند تا کاربر هستین که به لطف اون درجه ی که دارین میاین از سامسونگ تمجید بیخود میکنید که طرف رو قانع به خریدن این گوشی کنید . . . زشته این کار . . .نقل قول:
اینجا بحث این نیست که کسی گوشی که دوست داره بگیم نخرش
عرض کردم که به آمار و ارقام نیست که بخوام رو کنم باید تو عمل بسنجی که تو دنیای مجازی این امکان پذیر نیستنقل قول:
بعدش هیچ چیزی رو نکردی واسه حرفت که قویترین گوشیه بازاره
صد در صدنقل قول:
بالا رو نگاه نکنه اینایی که پارسا نوشته هم الکیه
لطفا دیگه بحث رو ادامه ندین
اونا هم مثل پست بالای پارسا:2:مینویسننقل قول:
دقیقا بحث همینه رفیق شما چند تا کاربر هستین که به لطف اون درجه ی که دارین میاین از سامسونگ تمجید بیخود میکنید که طرف رو قانع به خریدن این گوشی کنید . . . زشته این کار . . .
تو عمل درست بعضی چیزا دستت میاد ولی اینا که دیگه عمل نمیخوادنقل قول:
تو عمل بسنجی که تو دنیای مجازی این امکان پذیر نیست
سی پی یو خیلی قوی تر
جی پی یو خیلی قوی تر
رم بیشتر + فرکانس بالاتر
صفحه نمایش خیلی قوی تر
ساپورت خیلی بهتر (سامسونگ + دولوپر ها)
کیفیت ساخت بالاتر
OTG
حافظه بیشتر
میشه درستش کنی از گمراهی در بیامنقل قول:
صد در صد
بحث تمام . . .نقل قول:
عزیز شما این حرفا رو میزنی ما میگیم مدرکی بیار چیزی رو کن تجربه شاید از چشم ما دور مونده باشه و اشتباه کنیم
خوب برادر میگیم بگو که غلطه دیگه
:دی
بیاید شب پروفایل من مهمونی دربارش بحث کنیم:دی
بحث تموم شدنقل قول:
من که عاشق سنسیشن هستم و ازش راضیم
لازم نبود بگي از آواتارو يوزر نيمت مشخصه :20::46:نقل قول:
مثه من باش كه اصن معلوم نيس عاشق GS2ـــمم :27: والا :31:
به به، ميبينم دوستان هنوز درگيرن ! :)))
فقط اومدم يچيزي بگم، متاسفم برا اونايي که وقتي اون موقع مشکلات گوشيو ميگفتم ميگفتن دروغه يا گوشي من خرابه، امروز اکس اي دوستم دست من بود، ميتونم بگم هيچ فرقي با گوشي من نداشت (از نظر رفع مشکلات)، تاچش مشکل داشت (البته الان تاچ من درست شده) و همچنين وايفاي... ولي جنس قاب پشتش خيلي بهتره ها، با اينکه مثل صفحه چربي ميگرفت ولي حس بهتري ب آدم ميده. خوشم اومد
-
نميدونم شماهايي که رفتين گوشيو خريدين و گفتين نه مشکل نداره، وحدانتون کجا رفته بود!
در هر حال من الان از گوشيم راضيم. در ضمن رام اريجينال اکس اي ک ديدم لگ داشت، در صورتي ک رام من ک برا اچتيسي اميز ه لگ نداره، و سنس 3.5 هست .
خوش باشين!!
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
ايبابا، اين صفحه آخريو خوندم، چيکار کردين؟ سنسيشنو خز کردين رفت ک ... يوزرتو گذاشتي سنسيشن؟؟؟!! واي!
مطمئنی تاچش مشکل داشت تو ریویو ها چیزی ازش نگفته بودن؟نقل قول:
سلام دوستان
هرچی گشتم نتونستم جایی برای درخواستم پیدا کنم ...این شد که اینجا نوشتم
گوشی HTC desire Z چند روز پیش دزد زد ... و هیچ برنامه ی کاربردی که متصل به اینترنت باشه روش نیست ... میخواستم بدونم اصلا راهی برای پیدا کردن گوشی هست ؟ ....کد IEME رو هم دارم از طریق دادسرا هم ااقدام شده ولی امیدی به اونا نیست ...
کسی اگه در این مورد اطلاعات داره ممنون میشم راهنمایی کنه
آره تو ریویو ها نگفتن، مثل سنسیشن معمولی، ولی مشکل داره.نقل قول:
مطمئنی تاچش مشکل داشت تو ریویو ها چیزی ازش نگفته بودن؟
تا خودت باهاش کار نکنی، نمیفهمی من چی میگم، اونجوری نیست ک اصلا نشه باهاش کار کرد ولی محسوسه ک مشکل داره.
یجوراییم مشکوکم به اینکه اون اکس ایه مشکل سخت افزاری داشت...
در کل شما اون مشکل آنتن زهیو قبول کنی من کلی خدارو شکر میکنم، اولین ایرانی ک میبینم قبول کرده!!! تو همه ی ریویو ها هست، این همه کاربر میگن، باز چند نقری ک تو این فروم خریدن، بلافاصله بعد خریدن اومدن گفتن نه، ما ک مشکلی نمیبینیم!! :| بماند ک بعضیا اصلا اینترنت بیسیم نداشتن و نمیدونستن چجوری کانکت میشه ...
(دیروز اونو دیدم خیلی حرصم گرفت، برای این اومدم اینجا گفتم، این پسره از من پرسید اکس ای بگکیرم یا نه گفتم بهش هیچ فرقی نداره ولی میگن مشکل آنتن دهی و اینا نداره دیگه، البته مطمین نیستم! بهتره معمولی بگیری پولتم الکی در نره، بعد چئن مشکل مالی هم نداشت رفت اکس ای گرفت. من بحرف شماها گفتم اون مشکلی نداره ک اینجوری شد... توفرومای خارجی هم چیزی از مشکلات اکس ای ننوشتن ک از رو حرف اونا بگم، چون آدمای وارد و حرفه ایشون اصلا سمت این گوشی نمیرن ! معمولی میگیرن اکس ای میکنن!)
موفق و پیروز باشید
یعنی به نظر شما گوشیه خوبی نیست؟نقل قول:
من می خواستم بگیرم این گشی رو
سامسونگیا از اس 2 طرفداری می کنن htc ها از htc !
آدم میمونه چیکار کنه !آیا این مشکلاتی که میگن راسته شایعست یا فقط برای خراب کردن طرف مقابله!
اولا اولین پستو بعد از بن شدن دارم میدم خواستم به همتون تبریک بگم بابت اجرای صحیح عدالت
ثانبا در جواب ابی جان بگم اگه منظورت من بودم باید بگم الانم کاملا وجدانم اسوده هست چون خیچ مشکلی با گوشیم ندارم و نداشتم و الانم توصیش میکنم برای خرید (هرکسی سوالی داشت در خدمتم در مورد خرید )
ثالثا ...
خوش اومدي داش سعيد... :10:
با سلام من بین خرید این و گلکسی 2 موندم یک سوال
مهم واقعا تاچش مشکل داره ؟ ارزش خرید داره
آیا مشکل تاچ سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
چینیش بهتره یا تایوان ؟
با عوض کردن رام مشکل حل میشه؟
من تا حالا غیر نوکیا 6600.n70 ,n73 گوشی n79 الانم گوشی دیگه نداشتم و این اولین گوشی اسمارت فون خواهد بود که میخوام بخرم
پس لطفا با حوصله توضیح بدید و ساده که خرید اولین گوشی تاچم به کابوس تبدیل نشه بیشتر از 600 هم نمی خوام پوله گوشی بدم آیا دست دوم این یا اس 2 رو پیشنهاد میکنید ؟
مشکل شارژش که می گن خیلی زود احتیاج به شارژ کردن پیدا می کنه چطوریه ؟ منم احتمالا این گوشی رو بخرم
دوستان کسی با دوربینش عکی میگیره آپلود کنه ؟
و صدای بلندی موسیقی گوش دادن در چه حدیه ؟
و آیا گرم کردن گوشی واقعیت داره ؟
سلام به همگی
دوتا سوال داشتم در مدل xe یکی اینکه کیفیت مکالمه اش نسبت به قیمت و بقیه مدل ها چطوره(این برام خیلی مهمه)دوم این اگه از هندزفری دیگه ای برای موزیک استفاده کنیم مشکلی که نداره؟؟؟
در ضمن این خوبه یا atrix 2؟؟؟:31:
موقع شارژ کردن یکم گرم میشه و موقع بازی سنگین که به علت سخت افزار قوی و فضای کم تبادل گرما کاملا طبیعی هست خیالت راحتنقل قول:
در مورد گرم کردن بالا توضیح دادم در مورد بلندی صدا بگم که با هندزفری که کیفیت عالیه اگه یه هندزفری با کیفیت تر و حرفه ای هم بگیری براش که عالی تره یا اصلا xe بگیر که یه هندزفری فوق خفن روشه که صدو خورده ای قیمتشه بیرون کیفیت مکالمه خوب و قویه هستنقل قول:
کیفیت مکالمه گوشی من که قوی هست مشکلی نداره xe هم از این بهتر نباشه بدترم نیست و دوم اینکه xe خودش هندزفری خفن و حرفه ای روشه که روی هیچ گوشی موبایلی تا حالا فکر نکنم به طور اورجینال یه هندزفری صدو خورده ای گذاشته باشننقل قول:
اگه یه وقت از هدفون دیگه ای استفاده کنیم کیفیتش مثل معمولی خواهد بود یا از اون هم کمتر؟؟
بعد اندی آمدم!
سلام سعی جان، نه باشما نبودم. کلی گفتم
آا این هندسفری اکس ای خداست.... !!! وای
من با این اکس ایه زیاد کار میکنم، واقعا مشکل داره! قشنگ محسوسه. (باطریشم که ... )
متاسفانه سنسیشن معمولی استوک هم ندارم، مال خودم ک رامش فرق داره. (که با اون مقایسه کنم، آزار دهنده ترین چیزش همین وایفایشه، که 58 تومن رو دستم خرج گذاشته، رفتم یه تقویت کننده وایفای برای خونه خریدم)
تو جی اس ام آرنا هم کامنتارو میخوندم، خیلی از اکس ای شاکی بودن! امروزم ارم میرم یه باطری برای خودم بگیرم، یا انکر یا باطری اکس ای یا باطری ایوو
میشه بگین xe چه ایراهایی داره چون منم قراره از این بگیرم یا مثلا atrix 2 خوبه؟؟؟
ببین شما برو یه اکس ای بگیر دستت اگر باهاش راحت بودی، با داغ کردنش و صفحش مشکل نداشتی بگیر، هیچی! اینجور که معلومه برای بعضیا مشکلی نداره برای بعضیا مشکل داره! سلیقه ایه!!
امروز بازار موبایل بودم، اکس ای 810 یاس، اکس ال 890، عجب جیگریه لامصب!!!
آقا این سنسیشن سفید قضیش چیه؟ پشت شیشه ی یه مغازه بود ک متاسفانه بسته هم بود، خیلیم خوشگل بود
سلام من 2 روزی میشه که سنسنیشن معمولی گرفتم گوشی فبلیم نوکیا ان 79 بود اگه میشه یک لیست از بازیهاش با گرافیک توپ و همچنین آپدیت گوشی و برنامه هایی که این کوشی داره و یک سری نکات کار با این گوشی اگه چیز خاصی داره بهم بگید انگری بیردز و آسفالت 6 رو دانلود کردم راسی روت کردن گوشی چه طوری راسی گوشیم اسمبل چینه و اس ام اس فارسی تیکه تیکه نشون میده
سلام
من میخام این گوشی را بگیرم . میخاستم ببینم معایب این گوشی چیه ؟
راسته که میگن این گوشی مشکل انتن دهی و wi-fi داره ؟
میشه دقیق بگید فیلمبرداری این گوشی واقعا فول اچ دی هست یا اسمش فاچ دیه ؟
کیفیت عکساش چطوره ؟؟ حافظه داخلی این گوشی 1 گیگ هست ؟ ایا روی گوشی رم هم هست؟
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:نقل قول:
مبارکت باشهنقل قول:
HAWX
ANGERY BIRDS
ASPHALT6
Brothers In Arms2
CUT THE ROPE
WORMS
BLOW UP(LITE)
MOTOR BIKE GP
PES2011
FAST 5
TANK HERO
ORIGAMI
TANGRAM MOMENT
GLOW HOCKEY
MADOBALL3D ZERO HD
BACKGAMMON
در مورد روت کردن هم اموزشش تو موبایلستان هست خواستی بگو ادرس بدم بهت
گوشی من مشکل انتن نداره نه GSM نه WIFI جاهایی بود که نوکیا که به انتن دهی مشهوره انتن نداشت ماله من انتن میداد وای فای هم من خداییش مشکلی ندیدم تا حالانقل قول:
فیلمبرداریشم فول اچ دی 1080 میگیره با صدای استریو
روی گوشی هم یه رم 8 گیگ هست
بابا دم همتون گرم....
من میخواستم xe بخرم ولی با چیزایی که توی چند صفحه قبل دیدم درباره مشکلات این گوشی از زنگی هم سیر شدم چه برسه از XE !!!!
اینجا تاپیک sensation است یا کوبیدنه اون؟!!
برین ببینین سامسونگیا چجوریا در مورد گوشیاشون تعریف میکننا حلوا حلواش میکنن!
کسی گوشی بدون عیب هم مگه سراغ داره که این گوشیا عیب نداشته باشه؟!
آیفون 4s با اون عظمتش مشکل آنتن دهی،عدم پشتیبانی از بلوتوث و فلاش پلیر،کم کردن شدید باطری،صفحه نمایش کوچکا....ازین جور مشکلات داره!
گالکسی S2 را هم که هشت تا مشکل عمده توی بزرگترین سایتا براش زدن......گالکسی نکسوز جدید هم وقتی یه گوشی بهش نزدیک میکنی ولومش صفر میشه،قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
ولی با این حال هیچکدوم از کاربران این دو برند وقتی باهاشون حرف میزنی مشکلات گوشیاشونا قبول ندارن!! اونوقت شماها که خودتون اچ تی سی دارین هی مشکلاتشو تو سر هم میزنید؟!
روی صحبتم مستقیما با کاربران درجه بالای سایته که تو چند صفحه قبل از مشکلات سن سیشن گفتن و galaxi s2 و iphone 4s را بالا بردن! هر چی باشه کاربرانی که نظر خواهی میکنن روی نظرت شما بیشتر حساب میکنن تا شخص بی درجه ای مثل من
پس خواهشا کل کل کردناتونا بزارین واسه یه جا دیگه و اگه درباره چیزی اطلاعی ندارین نظر مفت ندین و بقیه را گمراه نکنین!
اگه سن سیشن مشکل خاصی داشت که الان خودتون این گوشیا نداشتین و صد باره عوضش کرده بودین!
و اما یه موضوع مهم در مورد قدرت بیشتر سامسونگ با سی پی یوی 1.2 گیگا هرتز نسبت به سن سیشن یا XE با همون سی پی یو یا 1.5 گیگا هرتزی..... این نکته را فراموش نکنید که سامسونگ رابط کاربری بسیار ساده ای نسبت به اچ تی سی داره و همین موضوع باعث میشه اچ تی سی با رابط کاربری گرافیکی سنگین خود مقدار زیادی از رم و سی پی یوی گوشی را به sence UI گوشی اختصاص بده که این امر موجب کاهش شدید قدرت و سرعت گوشی در تستهای بنچمارک نسبت به سامسونگ و آیفون میشود.
لطفا تاپیک ها را با بحث های تعصبی آلوده نکنید
موفق باشید
: )))))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
آیفون 4s با اون عظمتش مشکل آنتن دهی
فن های اچ تی سی فن بازی هم بلد نیستن متاسفانه : )))))))))))))
قوی ترین آنتن واسه 4اس ــه ، چه طور مشکل آنتن دهی؟؟؟
بلوتوث که مربوطه به کشور...نقل قول:
عدم پشتیبانی از بلوتوث و فلاش پلیر
فلاش؟؟؟ فلاش تانک ــه؟؟؟ ضمنا اکثر امکانات فلش هم باید موس داشته باشی واسشون (و اپل هم تا چیزی کامل نباشه نمیزاره رو گوشی) ، واسه ی همین خود Adobe گفته که دیگه از فلش برای اسمارت فون ها میکشه بیرون...
شدید؟؟؟ اونی که این همه بی اطلاع هایی مثل شما کردن تو بوق و کرنا واسه ی شاید 5% ضعف باتری بوده... مدرک هم دارم که ثابت کنه هنوز هم یکی از قوی ترین باطری ها واسه ی 4اس ــه (توی این فروم این بنچمارکو توی 2-3 تا تاپیک گذاشته بودن بچه ها) ، که همون ضعف کوچیک هم واسه iOS 5 هست و توی 5.0.1 تا حدی برطرف شده (بیشتر هم برطرف خواهد شد)... خودم هم تست کردم اینو که iOS 5 مصرف باطریش خیلی بالاتره...نقل قول:
کم کردن شدید باطری
اپل نمیخواسته مثل گوگل سازگاری رو به هم بزنه... هنوز اندروید واسه دوال کور بهینه نشده ، شرکتا دارن رو کواد وقت میزارن...نقل قول:
صفحه نمایش کوچکا
اپل اگه میخواست صفحه رو بزرگتر کنه ، میبایست رتینا رو فدا کنه... موردی مثل Ah-IPS هم بود ، اما اون هم مشکلش این بود که مثل موقعی که آیپد اومد ، اکثر نرم افزارا دچار مشکل شدن و مدتی طول کشید تا ورژن های رز بازی ها بیاد...
البته خیلی ها (حتی خودم هم اوایل فکر میکردم دیگه 3.5 از رده خارجه ، البته الان زیاد اینطوری فکر نمیکنم چون خودم با 3.5 کاملا راحتم ، ولی حق میدم که خیلی ها ممکنه دیگه به 3.5 راضی نشن) با 3.5 مشکل دارن و بهشون حق میدم...
میشه یه مروری بکنی ما هم بدونیم؟؟؟نقل قول:
گالکسی S2 را هم که هشت تا مشکل عمده توی بزرگترین سایتا براش زدن.....
اولا اون فقط واسه ی یک تعداد از گوشی های UK بود و نه همه گوشی ها ، ثانیا واسه ی ما ایرانیا تفاوتی نداره ، ثالثا همین دیشب ردموند خبرشو گذاشت که مشکل حل شده :نقل قول:
گالکسی نکسوز جدید هم وقتی یه گوشی بهش نزدیک میکنی ولومش صفر میشه،قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
کد:http://www.redmondpie.com/fix-for-galaxy-nexus-volume-bug-leaked-download-now/
من نشنیدم اینو (نگفتم حقیقت نداره ، فقط گفتم نشنیدم) ، ولی هر چی هست از ICS ــه...نقل قول:
قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
با مدرک ثابت کردم که اگه قراره اینجا اطلاع کسی پایین باشه ، اون شمایین...نقل قول:
اگه درباره چیزی اطلاعی ندارین نظر مفت ندین و بقیه را گمراه نکنین!
1- لانچرنقل قول:
و اما یه موضوع مهم در مورد قدرت بیشتر سامسونگ با سی پی یوی 1.2 گیگا هرتز نسبت به سن سیشن یا XE با همون سی پی یو یا 1.5 گیگا هرتزی..... این نکته را فراموش نکنید که سامسونگ رابط کاربری بسیار ساده ای نسبت به اچ تی سی داره و همین موضوع باعث میشه اچ تی سی با رابط کاربری گرافیکی سنگین خود مقدار زیادی از رم و سی پی یوی گوشی را به sence UI گوشی اختصاص بده که این امر موجب کاهش شدید قدرت و سرعت گوشی در تستهای بنچمارک نسبت به سامسونگ و آیفون میشود.
2- رام های آنسنسد
معمولا این بنچمارک هایی که این منابع بزرگ میگیرن ، بیشتر از شما بهش توجه میکنن...
ای عزیز کجای کاری تازه نبودی بیینی چنتایی ریختن یر من هرچی دلشون خواست گفتن از فحش بگیر تا رکیک ترین حرفا بعدشم منو 1 ماه بن کردن اینجا فقط باید از سامسونگ تعریف کنی وگرنه همه باهات لج میشن همه هم پشت همن ماشاالله
تازه خودمو کلی کنترل کردم :> :دینقل قول:
ای عزیز کجای کاری تازه نبودی بیینی چنتایی ریختن یر من هرچی دلشون خواست گفتن از فحش بگیر تا رکیک ترین حرفا بعدشم منو 1 ماه بن کردن اینجا فقط باید از سامسونگ تعریف کنی وگرنه همه باهات لج میشن همه هم پشت همن ماشاالله
ملحق شدنت به جمع دوستان گل و بلبل فن ..... رو بهت صمیمانه تبریک میگم پارسانقل قول: