سلامنقل قول:
اقا کجای سایته من هر چی میگردم پیدا نمیکنم تو سایتش؟!!!!!!!!!!!نکنه باید عضو شد تو سایت تا لینک دانلود اپدیت و پچ ها بیان
Printable View
سلامنقل قول:
اقا کجای سایته من هر چی میگردم پیدا نمیکنم تو سایتش؟!!!!!!!!!!!نکنه باید عضو شد تو سایت تا لینک دانلود اپدیت و پچ ها بیان
اصلا من حواسم نبود در پست یک همین تاپیک لینکش هست.نقل قول:
موفق باشید.
سلام. دوستان میتونم hd texture pack رو با ویندوز 32 بیت اجرا کنم؟ چون گفته مینیمم سیستم مورد نیاز ویندوز 64 بیت.
دو کرک جدید برای crysis 2 رو می تونید از صفحه ی اول این سایت دانلود کنیدکد:http://nodvd.net
برین حالش ببرین
گروه FLT هم این پچ رو کرک کرد، تو NFO این پچ بدجوری اسکیدرو رو ضایع کرده!! حتما بخونید...
لینک دانلود کرک:
کد:https://www.rapidshare.com/files/2550589485/crysisv1.9.proper.by.FLTDOX.rar
کد:http://www.fileserve.com/file/sb3QTcx
کد:http://www.wupload.com/file/43603154/crysisv1.9.proper.by.FLTDOX.rar
کد:http://bitshare.com/files/g7qinvwq/crysisv1.9.proper.by.FLTDOX.rar.html
پیشنهاد میشه از این کرک استفاده کنید...کد:http://www.filesonic.com/file/1371394251/crysisv1.9.proper.by.FLTDOX.rar
منم میخواستم بدونم میشه یا نه . کسی نمیدونه ؟نقل قول:
لینک مستقیم از کرک فیکس شده اسکیدرو :
کد:http://www1.hipfile.com/files/7/x58iozukux0i7e/Crysis2.rar
دوستان چرا گزینه ی High res Textures برا من غیر فعاله ?!:eh:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 حالت داره Viprem جان!
1. شما پک Hi Res Texture رو دانلود نکردی!
2. از ویندوز 32بیت استفاده می کنی! برای استفاده از این پک باید حداقل ویندوز 64 بیتی داشته باشی!
نقل قول:
چرا اینقدر حجمش زیاده ؟؟؟ سالمه؟
دانلود و نصب نکردم بعد میام اینجا پست میزنم میگم چرا غیر فعاله ؟! :31:حرفا میزنیا مارمولک جان :31:نقل قول:
+
درسته ویندوزم 32 بیتی هستش :13:چرا گفتی حداقل 64 بیتی ؟! 128 بیتی هم اومده مگه ؟! :31:
+
+
در کل یعنی 1.60 گیگ پچ تکسچر رو بیخود دانلود کردم و الان که نصب کردم هیچ تاثیری نداشت رو بازی ؟! اخه احساس میکنم کیفیت تکسچر ها 2 برابر یا حداقلش بهتر شده نسبت به قبلا !!:20:
+
مثلا این عکسو همین چند دقیقه پیش گرفتم :23: :
:31:نقل قول:
کلا خواستم بگم که دوستان دیگه هم اگه همین سوال رو داشتن، بهشون کمک کرده باشه
-----------
خوب باید می دیدی دیگه! قبلا هم نوشته شده بود که باید ویندوز 64 بیتی داشته باشی!
-----------
در مورد ویندوز 128 بیتی هم باید بگم، داریم با چندتا از بچه ها روش کار می کنیم،:5: ایشالله چند وقت دیگه پابلیکش می کنیم :31:، به مایکرو هم آفر می دیم بیاد استفاده کنه! شما هم به لیست تستر ها اضافه شدید:31:!!!
----------
نه، توهم زدی(!) :31: فکر می کنی، شاید به خاطر تسلیشن این طوری حس می کنی... چون وقتی خاموش باشه اصولاً نباید تغییری اعمال کنه!!
دوستانی که ویندوز 64 بیتی دارن و پچ تکسچر و ... رو نصب کردن با موفقیت ... لطف کنن یه چند تا عکس از درو دیوار بگیرن بزارن . میخوام ببینیم چقد تفاوت کرده :31::20:عکس های توی نت همش توهمی هستن :31:
+
ممنون...
احتمالا با خود پچ 1.9 هستش.نقل قول:
این هم لینک کرک فقط (البته از FLT) :
کد:http://uppit.com/gvkg2rbdaxez/flt-cry2u19p.7z
من وقتی پچ رو میخوام نصب کنم این پیغامو میده ایراد از کجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام شما بازی رو نصب کن کرک هم نکن بعد پچ رو مستقیم نصب کن مشکلت به احتمال زیاد حل بشهنقل قول:
آقایون این گزینه V-sync چیه
وقتی روشنش میکنم حدود 10 فریم سرعت میاد پایین
تا اونجایی که من اطلاع دارم کاربدش اینه:نقل قول:
v-sync )vertical synchronization) به خاطر محدودیت refresh rate در مانیتور مورد نیاز.وقتی که روشن باشه کارت گرافیک رو با مانیتور هماهنگ میکنه به این صورت که کارت گرافیکت با توجه به محدودیت refresh rate مانیتورت بهت فریم میده.اگه خاموش باشه یه پدیده به اسم tearing رخ میده.فرض کن مثلا تو مانیتوری که refresh rate اون 60HZ هستش میتونی 120 فریم بگیری حالا اگه کارت گرافیکت سریعتر از مانیتورت کار کنه فریم بیشتری از 120 تولید کنه مثلا 150, اونوقت از محدودیت مانیتورت میزنه بالا tearing رخ میده یعنی تصاویر روی صفحه دیگه تو یه امتداد نیستن کجو کوله میشن:31:حالا هرچقدر بیشتر باشه این تفاوت فریم یا مثلا تو بازی حرکات سریع انجام بدی متل تند چرخیدن .... این بهم ریختگی تصاویر بیشتر مشخص میشه.
اگه جایش غلط دوستان لطفا اصلاح کنن منو:46:
من هم کرک Skidrow هم کرک FLT رو ریختم اما وقتی میخواد بازی بیاد بالا یه صفحه سیاه با نشانه گر مخصوص بازی میاد و 10 ثانیه طول میشکه بعدش میپرم بیرون . راه حلی هست ؟
دوست عزیز یک کرک دیگه روتست کن که منم دارم ازاون استفاده می کنم برو تو سایت NODVD.NET تو صفحه ی اولش 3تا کرک هست شما از بالا دومی رو دانلود کن حجمش از همه بیشتر البته نباید مشکل کرک داشته باشی آخرین پچ رو دوباره نصب کن ببین چی میشه بعد اینو دانلود کن من همه ی کرک هارو تست کردم همشون یه جورایی مشکل دارن ولی این یکی نهنقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم تو بعضی قسمت های بازی 2....3 ثانیه سیستمم کرش می کنه و بعد ادامه میده واین مسئله قبل از آپدیت کردن هم بوده و الانم هست و وقتی سیستم رو خاموش می کنم و فرداش روشن می کنم سیستم بالا نمی آد البته وقتی چند بار خاموش روشن می کنم درست می شه لطفا به من بگین مشکل از کجاست سیستم من :
cpu : E8400 3G
ram : 4g
vga : evga gtx 460fpb
main : intel dg43nb
احتمال داره از گرافیک باشه...
چون موقع بالا اومدن سیستم اگه گرافیک مشکل داشته باشه سیستم بالا نمیاد
البته قطعات دیگه ای هم هستن که موقع بالا اومدن سیستم حیاتی هستن
مثل رم و پردازنده
سلام
تازه این بازی رو نصب کردم مشکلی که دارم اینه که وقتی مثلا یه مدت دستم رو w دارم راه میرم وقتی ور می دارم هم داره میره واسه خودش کلا عقب میوفتم :31:
مشخصات سیستم من اینه ممنون میشم راهنمایی کنید
Cpu : X4-640
Ram : 4 GB
VGA : 4670 XFX
Power : 430 EU Green
یه سوال:
من رمم 2 گیگه و توی تسک منیجر از 300 مگ رمم استفاده نمیکنه یعنی 1700 مگشو پر میکنه؟چرا؟ماله شماها هم همینطوره ؟
دوستانی که 4 گیگ رم دارند چند گیگش پر میشه توی این بازی ؟
نقل قول:
خب با این توضیحاتی که دادید بازم من متوجه نشدم بالاخره این گزینه باید تو این سیستم من روشن باشه یا نه ؟؟؟
این مانیتور و گرافیکم هست
VGA SAPPHAIRE 6870 1GIG DDR5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
بله روشن باشه بهتره (در صورتی که در فریم ریت تاثیر زیادی نزاره)نقل قول:
خب با این توضیحاتی که دادید بازم من متوجه نشدم بالاخره این گزینه باید تو این سیستم من روشن باشه یا نه ؟؟؟
این مانیتور و گرافیکم هست
VGA SAPPHAIRE 6870 1GIG DDR5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
وقتی خاموش باشه Screen Tearing به وجود میاد...(دوستمون بالاتر توضیح دادن)و تصویر در صحنه های شلوغ و سریع به اصطلاح پاره میشه.
وقتی سیستم بالا نمی آد از گرافیک آنبورد استفاده می کنم دوباره سیستم بالا می آد احتمالا باید گرافیک باشه پس وقتی من کارت گرافیک رو بردم گارانتی به مسئول گارانتی چی بگم تا قبول کنه چون تو 3dmark 2011 هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
شما رو بازیهای سنگین دیگه هم تست کننقل قول:
مثل witcher 2 با اخرین جزییات
واقعا بازی عالیه ای یه ! :46:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
ماله من 2 گیگشم پر نمیشهنقل قول:
این دیگه بستگی به خودتون داره و بازیی که می کنین. نمیشه یه جواب قاطعی داد که حتما باید خاموش باشه یا حتما باید روشن باشه.به خاطر همین واسش گزینه enable و disable گذاشتن. من خودم خاموش میکنم اگه مشکل tearing نبود یا زیاد اذیت نمی کرد با همین خاموش ادامه می دم ( با توجه به اینکه خصوصا تو بازی های سنگین با تنظیماتی که ما واسه بازی انجام می دیم گرفتن فریم ریت ثابت بالاتر از محدودیت مانیتور خیلی سخته).اگه ام tearing خیلی واضح بود و اذیت می کرد روشن می کنم.نقل قول:
سلام؛
چند روزیه بازی رو گرفتم، این مشخصات سیستم منه:
AMD Athlon X2 6000
Ram 2G DDR2 Dual Channel
VGA GeForce XFX 8800 Alpha Dog Edition
خب، تقریبا سیستمم (یهجز سیپییو) حداقل موردنیاز بود دیگه.
دست و دلم میلرزید بگیرم یا نه...
الان دارم بازی رو روی HardCore اجرا میکنم. حتی از کرایسیس 1 و warhead هم روونتر اجرا میشه.
تعجب میکنم چرا حداقل سیستم رو اینجوری زدهبودن. مثلا من Call Of Duty Black Ops رو نمیتونستم با گرافیک بالا اجرا کنم و شدیدا افت فریم داشتم، اما موتور کرایانجین واقعا روونه.
شما چطور؟ بازی روون اجرا میشه؟
جدا تعجب کردم...
نقل قول:
اینا که میگن حد اقل سیستم واقعا منظورشون حد اقل نیست یعنی با همون مشخصات حداقل میتونی بازی رو تقریبا روون اجرا کنی
البته کرای انجین یه چیز دیگس همونطور که قول داده بودن از کرایسی 1 روون تر اجرا میشه
درسته بازی خارق العاده اجرا میشه:46:نقل قول:
من هم روی سیستمی با گرافیک GTS 250 و CPU Dual Core معمولی بازی رو روی Extreme فریم بسیار عالی دیدم...
حتما پچ 1.9 رو نصب کنید.
موفق باشید.
دوستان عزيز به داد ما هم برسيد
اين پچ 1.9 بازيرو پيدا نميكنه با نصب مجددم مشكل حل نميشه
اگه راه حلي داره بگيد كه اصاب ديگه واسم نمونده
ممنون
با سلام خدمت همه دوستان...راستش من ديشب پچ رو با مخلفاتش گرفتم.وقتي پچو اجرا ميكنم تو سرچ مي گه كه فولدر بازي رو پيدا نكرده.كرك هاي دوستان هم جواب نداده.چه كنم؟دمتون گرم.
بازی رو بعد از نصب کرک نکنید...نقل قول:
دوستان عزيز به داد ما هم برسيد
اين پچ 1.9 بازيرو پيدا نميكنه با نصب مجددم مشكل حل نميشه
اگه راه حلي داره بگيد كه اصاب ديگه واسم نمونده
ممنون
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
دوستان بالاخره از این گیم با DX11 در یکی از بررسی های سخت افزاری استفاده شد... در سایت Guru3D .(بررسی کارت 6870X2 که به اون کاری نداریم...)
Test Setup & equipment
Mainboard
MSI X58 Big Bang XPower
Processor
Core i7 965 @ 3750 MHz
Graphics Cards
Club3D Radeon HD 6870 X2 2GB (1GB per GPU)
Memory
6144 MB (3x 2048 MB) DDR3 Corsair @ 1500 MHz
Power Supply Unit
1200 Watt
Monitor
Dell 3007WFP - up to 2560x1600
OS related software
Windows 7 RTM 64-bit
DirectX 9/10 End User Runtime
ATI Catalyst 11.6
NVIDIA GeForce series 270 driver
این تنظیمات گیم:
DirectX 11
High Resolution Texture Pack
Ultra Quality settings
4x AA
Level - Times Square (2 minute custom time demo)
همون طور که پیش بینی میشد کارت های Nvidia با اختلاف نسبتا زیاد از رقبای خود از AMD جلو هستند... این در حالی هست که در این تست Min Frame ذکر نشده...! و به احتمال بسیار زیاد در این مورد هم انویدیا با اختلاف قدرتمند تره.
اختلاف 570 و 480 با 6970 واقعا زیاده...
این بیشتر به علت استفاده از تسلیشن نسبتا زیاد در آبجکت های این گیم هست...
موفق باشید.
کرک نکردم عزیز، پس احتمالا ورژن بازی اشکال دارهنقل قول:
دوستان من بازی رو نصب کرئم اما نمیتونه اجرا کنه.
موقع نصب به اینترنت وصل بودم.
انتی ویروس نود هم فعال بود.
ارور cannot open e:\crysis\launcher.exe
پچ 19 رو دانلو کردم 131 مگ توی bin32 هم ریختم باز اجرا نشد.
مشخصات سیستم.
cpu.5300
vga.gt 220 .128but
ram3 gb
نقل قول:
تو مگه تو امریکا زندگی میکنی که موقع نصب اینترنت وصل بودی پاک کن بازیو و دوباره نصب کن و قبل نصب از اینترنت خارج شو ( اینجا ایران هست و تو داری بازیو با 1500 تومان میخری)
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
تو مگه تو امریکا زندگی میکنی که موقع نصب اینترنت وصل بودی پاک کن بازیو و دوباره نصب کن و قبل نصب از اینترنت خارج شو ( اینجا ایران هست و تو داری بازیو با 1500 تومان میخری)
دوستاني كه موقع نصب پچ 1.9 مشكل دارن، فايل اورجينال crysis2.exe رو سرچ و دان كنن