کسی تجربه استفاده از لاستیک های اندونزی رو داشته؟
Printable View
کسی تجربه استفاده از لاستیک های اندونزی رو داشته؟
سلام.من لاستیک تایلندی مارک وی روبر(vee ruberr)اگه املاش درست یادم مونده باشه.یک ماه بعد4حلقه اش رو به 60تومن ضرر فروختم.اگه غیر از مارک ایرانی قصد خرید داشتید فقط دنبال برندهای معروف بروید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکتون کنه.
نقل قول:
دقیقا درسته ، مارک ایرانی از تمام برندهای ناشناخته و چینی بهتره شک نکنید . اگر خواستید خارجی بندازید حتما برند معروف و متعلق به کشور مربوطه رو بخرید .
در مورد لاستیک ماکسیس کسی نظری نداره؟
تعریفش رو شنیدم...
سلام دوستان.برادرم میگه که لاستیک پهن جلوبندی ماشین رو خراب میکنه.خودش روا داشت لاستیک پهن انداخت د وسه مرتبه یه قطعه از غربیلک(که نمیدونم اسمش چی بود) خراب شد و بالاخره مجبور شد همون لاستیک استاندارد قبلیش رو استفاده کنه.
اگه خدا بخواد یه سمند ثبت نام کردم هفته دیگه میرسه میخواستم لاستیکش رو از 185 به 205 تغییر بدم، اما داداشم اصرار داره که این کارو نکنم، نظر شما چیه؟ برا شما هم پیش اومده این قضیه ای که برای برادرم اتفاق افتاده؟ممنون
واقعیت اینه که هر چی لاستیک پهن تر باشه ضربات بیشتری رو از سطح زمین جذب میکنه و اصطکاک بیشتری با زمین داره. قطعا آسیب بیشتری به جلو بندی میرسه اما این نیست که با لاستیک فابریک جلوبندی ماشین هیچی اش نمیشه.نقل قول:
تعویض لاستیک با نمونه خارجی درست و حسابی و پهن تر باعث ترمزگیری بهتر و کم سر و صدا شدن ماشین میشه در حین رانندگی و البته زیبایی بیشتری هم داره
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
البته ایشون RD داشتن و قطعا سایز چرخ رو هم عوض کردن چون RD از چرخ پیکان بهره میبره و پیکان لاستیک 205 یا حتی کمتر نداره . تغییر سایز رینگ باید با لاستیک ست بشه وگرنه به کمک ها و زیروبند آسیب زیادی میرسونه .نقل قول:
لاستیک در اندازه فابریک و پهن اگز جنس مرغوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاره . شما روی سمند 205 هانکوک کره بنداز عالی میشه . فقط سایز رینگ رو تغییر نده .
اگر هم خواستی رینگ آلومنیومی بندازی مدل های فابریک کارخانه رو استفاده کن که استاندارد باشن ( تمام اسپورتهای توی بازار چینی آشغالی هستن )
سلام.در مورد لاستیک مکسس.من کارش رو روی پژو روا دیدم نسبت به قیمتش عالیه.در مورد لاستیک پهن نظر شخصیه خودم اینه که کار جالبی نیست.در ازای پول بیشتر و زیبایی ماشین,استهلاک بیشتر و صدای بیشتر لاستیک در جاده .فشار روی جلوبندی و... بدست می اوری.
چیزی که شما میفرمایید 100درصدی نیست دوست من . شما اگر لاستیک نرم و باکیفیت بندازید به زیروبند فشاری وارد نمیشه .نقل قول:
سلام به همه دوستان بنده به تازگی سمند گرفتم و قصد دارم رینگ و لاستیک فابریک خودم رو بدم و رینگ 5 پر و لاستیک 205 رودستون بگیرم
به نظرتون از کجا بفهمم لاستیک اصلیه ؟
و لاستیک 205 چه مدلهایی داره به سمند چی میاد ؟
قیمت لاستیک . رینگ چقدر هست ؟
و لاستیک و رینگ خودم رو چقدر میگیرن ؟
رینگ و لاستیک هام 2 روزه کار کردن
بسیار کار خوبیهنقل قول:
روی لاستیک درج شده که ساخت کجاست
اگر گرفتید گل ریز بگیرید که صدای ووور ووور نداره
بهترین لاستیک 205 رودستون هست با گل n5000
رینگ 5 پر 4تاش 600 تا 650
لاستیک 205 رودستون 4 تاش 900
رینگهای خودتون 4 تاش 100
لاستیک های خودتون 4 تاش اگه بارز باشه بین 430 تا 500 تومن
سلام دوست گرامینقل قول:
ممنون بابت توضیحات خوبتون واقعا بنده رو آگاه کردین تشکر.
پس با این تفاصیل بنده با تعویض رینگ و لاستیک خودم 950 تا 1 میلیون بدم معامله خوبی کردم ؟
به نکته خوبی اشاره کردین از کجا بفهمم گل لاستیکی که میگیرم N5000 هستش ؟
بله - قیمتش همینهنقل قول:
روش درج شده . شما کلا هر لاستیکی گرفتید فقط گل ریز خریداری کنید
ولی بهترین برند از نظر من رودستونه
سلام دوستان دقیقا اسم و مدل این رینگ های که تو عکس پایینه و فابریک خود ایرانخودرو هست چیه؟
از کجا باید بشناسیم که این همون رینگ اصلی هست و چینی و قلابی و خلاصه آشغال نیست؟
قیمت این رینگ ها چند هست و اوناییکه تو شهرستان هستن میتونن بوسیله خرید اینترنتی مثل سایت شرکت آپکو از یه جای معتبر اینارو تهیه کنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . من یه پژو پارس دارم که زمانی که گرفتم ارتفاع خورده بود . 205/45/17 هم زیرش بود .
به تازگی فنرها رو عوض کردم فنر ۲۰۶ گرفتم و الان ارتفاع ماشین بالاتر رفته . وقت تعویض تایر هم رسیده . به نظرتون میتونم لاستیکی با فاق بیشتر بگیرم که کمتر ضربه بزنه ? مثلا 50 یا حتی بیشتر
ممنون
Sent from my HTC One using Tapatalk
ضمنا جهت اطلاع از قیمت ها عرض کنم که لاستیک کوموهو 215/45/17 جفتی 790 قیمت دارد :-[
نقل قول:
این مدل 5 پر تو گود ایرانخودرویی است
پشتش کد داره
خرید اینترنتی تمام مدل های رینگ در سایت آپکو هست
نقل قول:نقل قول:
يعني الكي قيمت لاستيكاي مثلا اسپرتي رو ميبرن بالا.
شما بايد رينگ رو عوض كني و فاق رو بالا ببري تا قطر چرخ زياد تغيير نكنه و تغيير سرعت واقعي نداشته باشي و داخل گلگير هم گير نكنه. بهترين انتخاب 16/55/205 هستش
راستش اصلا نمیخوام وارد ماجرا رینگ فروختن و خریدن بشم . فقط چون عمر لاستیک سر اومده باید لاستیک رو عوض کنم با همون رینگ .
در مورد پیشنهادتون که درگیر نشدن گلگیر رو مد نظر داشته باشم ، بله با تعویض فنرها الان فاصله کافی وجود داره .
ولی ذهنیت من ای است که فاق لاستیک فقط برای نرم شدن سواری و گرفتن ضربات ریز جاده کمک میکنه . آیا تاثیر دیگری هم دارد ?
هرچه عرض تایر یا به قولی فاق بیشتر باشه درصد ارتجاع بیشتر میشه و چرخ نرم تری خواهید داشت. البته افزایش بیش از حدش فرمان پذیری (هندلینگ) خودرو رو کم میکنه خیلی نگران این مورد دوم نباشید فاق رو بالا ببرید کوبش کمتر میشهنقل قول:
مرسی از راهنمایی
سایت آپکو را نگاه کردم اما این نوع رینگ را نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
بفرما حالشو ببرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه اما اینجا امکان خرید اینترنتی نداره چطور میتونم خرید کنم؟نقل قول:
به نظر من رینگ اسپورت غیر فابریک بخرنقل قول:
البت شاید شما یه دونه رینگ لازم داشته باشی که قضیه مشخصه
مزیت رینگ غیر فابریک چیه؟ ضمنانقل قول:چطور میتونم این رینگ را خرید اینترنتی کنم؟
منظورم اینه که بری یه فروشگاهی و رینگی که به دلت نشست رو بخری.نقل قول:
اون قیمتی که تو سایت ایران آپشن هست گمون نکنم گیر بیاد. قیمت قدیمی هستش
بنده هفته گذشته که تو نمایندگی ایرانخودرو بودم دوتا سمند ef7 برای تحویل به مشتری آورده بودن لاستیک یکیشون یزدتایر بود و دومی گلدستون بود. بچه هاییکه جدیدا از نمایندگی سمند تحویل گرفتن لطفا بفرمایید لاستیکی که زیرش انداختن چی هست و اینکه آیا یزد بهتر از گلدستون نیست؟ بنظر شما حتی اگه پولمون به لاستیک خارجی خوب نرسید آیا ارزش داره حداقل اگه گلدستون زیر ماشین انداخته بودن با یزد تایر عوضش کنیم؟
لاستیک بارز و یزد و گلدستون میندازندنقل قول:
شانسی است
بارز بعد یزد
سایز 205 یزد داره
در هر صورت لاستیک گلدستون باید عوض کنید اصلا روی ماشین کار نمیده و تمامش ترک ترک میشه
حسین جان تفاوت قیمت بارز و یزد با گلدستون چقدر هست (اگه سایز هرسه تاشون یکی باشه)؟نقل قول:
نقل قول:
چيني هم ميزارن بعضي وقتا
كلا لاستيك رو اگر ميخواي عوض نكني فقط اگر بارز بود به درد نگه داشتن ميخوره. خواستي فقط پهنش كني و نميخواي زياد هزينه كني يزد 205 بهترين انتخابه. و خارجي بخواي هانكوك بخر يا كومهو سايز همون 205
سلام دوستان
اینجا کسی لاستیک فروش هست؟
من لاستیک گرفتم واسه مغازه میخواستم بدونم قیمت روز رو از کجا میگیرین؟
سایتی چیزی میشناسین که قیمتش به روز باشه؟
ممنون
سایز فابریکنقل قول:
بارز :290 تا 305
یزد :280 تا 290
گلدستون:250 تا 260
البته یزد سایز 205 هم داره :340 تا 350
سلام مجدد خدمت همه ی دوستان
بنده منتظر تحویل خودروی سمند هستم قراره تو همین ماه ماشین رو به من بدن ، خدا کنه اینگونه بشه ...
با تحقیقی که در مورد رینگ و لاستیک داشتم رینگ 5 پر و لاستیک 205 رودستون برای سمند خوبه
بهترین انتخاب همین هستنقل قول:
انشالله ازش لذت ببرید
خیلی ممنون حسین آقانقل قول:
بنظر شما ماشین رو بیمه بدنه بکنم ؟ یا اینکه با کارت طلائی خسارت به من تعلق میگیره ؟
و یه سوال دیگه داشتم اینکه هفته گذشته اس ام اس از ایران خودرو جهت پرداخت مابه تفاوت به من ارسال شد و بنده همون لحظه پول ماشین رو تسویه کردم
اوایل وارد حساب کاربریم در سایت ایران خودرو میشدم که ببینم کارم به چه مرحله ای رسیده ولی الان دیگه همچین امکانی نیست و مثل اینکه حساب بنده حذف شده !
بعضی از متقاضیان 1 ماه الی 3 ماه دیرکرد تحویل خودرو داشتن ، اطلاعی در این مورد دارین ؟
سلام Qatel عزیز
انشاا...هر وقت ماشین را تحویل گرفتی مارو هم بیخبر نذار لطفا بیا از شرایطش خبر بده و اینکه چه لاستیکی زیرش انداخته بودن و ...
ممنون
تا کارت طلائی داره به بیمه بدنه نیازی نداری. اما وقتی تموم شد کارت طلائی رو تمدید نکن و فقط بیمه بدنه کن بهترهنقل قول:
به نظر من بريجستون خيلي بهتره.رينگ رو اطلاعي ندارم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
هانكوك بدترين لاستيكيه كه تو عمرم استفاده كردم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk