خو اره ديكه!!!!
يكي از اصلي ترين كاربرداي تبلتها همين خوندن كتابه
Printable View
خو اره ديكه!!!!
يكي از اصلي ترين كاربرداي تبلتها همين خوندن كتابه
???????????????????????????نقل قول:
دوستان چند تا سورس واسه cydia ميخواستم. بهتريناش!(غير از big boss و hackolou)
سلامنقل قول:
Repo.insanelyi.com
Apt.macosmovil.com
اينا خوبه ...
شاد باشي :40:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
آیپد 2 خریدم ، به آیتونز که وصل می کنم هیچ واکنشی نشون نمی ده .
چیکار کنم ؟؟؟
دستگاه هنوز Set up نشده؟ معمولاً از جایی که میخرین همونجا راهش می ندازن. ببرن همونجایی که خریدی با یه کابل دیگه و یه سیستم دیگه چک کن.نقل قول:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EyeTV موبایل این Dongle ها رو واسه آیپد تولید میکنه. مثل همین گیرنده های دیجیتال که به لپ تاپ و پی سی وصل میشن کار میکنه. قیمتش هم 99.95$ ! باید وایسیم ببینیم ایران میاد و قیمتش چقدره !:8:
خودم با چند تا کابل و چند تا آیتونز امتحان کردم اما نشد :41:
تو رو خدا کمکم کنید ، اولین باره که چنین چیزی می بینم :19:
آیپد من 3جی 64 گیگ و 2 هستش ، گارانتی ه کامتل ه ، وصل می کنم به یه دستگاه آیتونز هیچ واکنشی نشون نمی ده تا ست آپش کنم ، نمی دونم چیکار کنم ، دارم دیوونه می شم ، اولین باره که چنین چیزی رو می بینم ، با سیم کارت و کابل های مختلف هم امتحان کردم اما بازم نشد ، فولدرش باز می شه اما آیتونز نه ، اصلا سمت چپ آیپدم نمی آد ، خواهش می کنم کمک کنید ، با تشکر
ویرایش : پست های اضافی رو مدیرا زحمتشو بکشید ، شرمنده ، آخه خیلی سوز داره :دی
[Doostan Salam , Alan ba iPad am , Dorost shod , badan ba lap top va Farsi tozih midam
Ba Tashakor va sharmandeLEFT][/LEFT]
دوستان به نظرتون اشكالي به وجود نمياد اكه بين ادابتور و كابل يه هاب يواس بي بذارم (به عنوان افزايش طول!!!!)
دوستان گل ، بهترین کانورتر برای آیپد 2 چیه ؟؟؟ که خیلی خوب باشه و بهترین رو ارئه بده
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟ با آیپد که کانورتر داشتم خوب کار می کرد اما آیپد 2 تمام صفحه نمی شه ، می خواستم ببینم بهترین کانورتر ویدیو چیه ؟؟ با تشکر
پیشنهاد من اینه که یه پلیر مثل avplayer hd نصب کنید و ویدیوهایی که خود ایپد نمیتونه پخش کنه رو توی اون بریزید
بچه ها من یه بار دیگه میخام سوال کنم که ایا میشه مثلا یه کیت دوربین به آیپد وصل کرد و یه مموری میکرو اس دی یا اس دی که حاوی فیلم و موزیک باشه را در کیت دوربین قرار داد و دیگه فیلم و موزیک را در حافظه آیپد نریزیم و از روی مموری اجرا کنیم . ؟
آیا میشه یه همچین کاری انجام داد ؟
بدون جیلبریک خیر. بعد از جیلبریک مثل اینکه راه هایی هست برای این کار.نقل قول:
اگر دستگاه جيلبريك باشه و يك فايل منيجر مثل ifile داشته باشين با يك كارت sd به راحتي ميشه فيلم ها رو به پوشه document هر پخش كننده تصويري مثل AVPlayerHD يا BUZZPlayer منتقل كرد با زيرنويس هاشون. من خودم تمام فيلم ها رو با همين روش ميبينم. در مورد ميكرو sd من امتحان كردم آيپد نشناخت مموري رو اما با اطمينان نمي تونم بگم نميشه چون فكر ميكنم آداپتور ميكرو sd من مشكل داره. پس شرط لازم و كافي فقط اينه كه جيلبريك كرده باشين تا هم بتونين ifle رو نصب كنيد هم player.نقل قول:
تبلت ها بجز بازي و خوندن كتاب و نشون دادن فيلم و عكس كار ديگه اي مي تونن انجام بدن؟؟؟
مثلا اجراي نرم افزار هايي مث MATLAB,ANSYSو...
ممنون ، فقط یه سوال :نقل قول:
الان آیپد هایی که بیرون میفروشن جیلبریک شده هست دیگه ؟
راستی یه چیزه دیگه : با این روش فیلم دیدن از روی مموری اس دی خوب دیگه نیازی نیست آیپد 32 یا 64 بگیریم که ، با همون 16 هم کارمون راه میوفته .
فقط فیلم های HD با فرمت های مختلف با این روش پخش میشه ؟
نقل قول:
الان آیپد هایی که بیرون میفروشن جیلبریک شده هست دیگه ؟
آیپد که آکبند باشه جیلبریک نیست ، اما وقتی که میخرید میتونی به فروشنده بگی برات جیلبریک کنه ! ( که کلی هم پول میگیره ! )
آیپد 2 هم تا اونجایی که من میدونم فقط روی iOS 4.3.3 توسط سایت Jailbreakme.com ، جیلبریک میشه ! اگر فریمورش 4.3.3 بود بگیر ، بیار خونه خودت با وای-فای جیلبریکش کن !
خواهش ميكنم. شما اگر تونستي ورژن 4.3.3 بگير خودت ميتوني جيلش كني با wifi يا حتي gprs (اگر مدل 3g بگيري) اين روش واسه فيلم ديدن خوبه اما شما نمي خواي مثلاً كليپ هاي مورد علاقه ات همشه با چند تا كليك در دسترست باشه يا آهنگ هات؟ بازي و نرم افزار هاتو چيكار ميكني؟ توصيه ميشه اگر ميتوني بيشتر هزينه كني حداقل 32 بگير بسته به كاربرد خودت داره. من خودم فيلم tangled كه HD بود با فرمت mkv به وسيله نرم افزار AVPlayerHD با خود آيپد دانلود كردم و ديدمنقل قول:
نه اصلا نرم افزارهایی مثل matlab واسشون وجود نداره. کلا در حال حاضر بیشتر برنامه ها جنبه ی fun دارننقل قول:
دوستان بهترین gps افلاین برای ایپد چیه؟
(چقدر این بخش تبلت سوت و کوره)
چه کرده میشل ژار!!
به شخصه اگه 600 میلیون تومن پول داشتم ائرو دریم رو میگذاشتم تو اولویتای اولم
کد:http://www.slashgear.com/the-aerodream-one-offers-tons-of-power-and-compensation-for-manly-shortcomings-05177045/
من چند تا سوال دیگه هم دارم :
1 - اگه یه 32 گیگ wifi بگیرم چند گیگ در دسترس دارم ؟
2 - ویدئو های 720p و 1080p با فرمت های Mkv ، MP4 , AVI , ... را به چه صورت پخش میکنه ؟ ( به صورت خوب یا با لگ ؟ )
3 - تنوع نرم افزار و بازی های آیپد به نظرتون چه طوره ؟ به اندازه ایی هست که کاملا ارضا کننده باشه ؟
29.05 گیگنقل قول:
2. بله، بدون لگ پخش می کنه تا بیتریت های بالا. البته صفحه iPad بیشتر از 720p رو که ساپورت نمی کنه ولی برای AirVideo و خروجی HDMI مشکلی با 1080p ها هم نداره.
3. حدود 100,000 بازی و برنامه اختصاصی آیپد هست، بقیه رقیب ها (شاید روی هم!) به 1000 عدد هم نمی رسن.
این Apple TV را کسی اینجا استفاده کرده؟
میشه توسط Air Video یا VLC Streamer فیلمی را توسط Apple TV روی HDTV پخش کرد؟ ها؟! میشه؟!
یعنی با وای فای هم اطلاعات را از PC دریافت کنه و همزمان توسط Apple TV روی HDTV پخش کنه؟! یک چنین پهنای باندی روی شبکه های بیسیم در حال حاضر وجود داره؟! آیپد چنین پتانسیلی را داره؟!
خب برادر مستقیم از PC استریم می کنی به Apple TV :دی (البته برا فرمتهایی که پشتیبانی میشن).نقل قول:
بله در کل Air Video از AirPlay پشتیبانی می کنه و هرچی اونجا پخش میشه رو می تونیم بفرستیم رو Apple TV. حتی میشه همزمان که ویدیو روی Apple TV پخش میشه با خود آیپد کارهای دیگه هم کرد.
پهنای باند هم نباید مسئله ای باشه. فقط بهتره شبکه وایفای N باشه و ترجیحا 5 گیگاهرتز.
+
VLC Streamer هم از AirPlay پشتیبانی می کنه.
- آیا تبلتی که قصد خرید دارم، توانایی اجرای نرم افزارهای دلخواه من (اپلیکیشنهای ویندوز، آفیس، ویرایش عکس، فیلم و...) را دارد؟
- تبلتها مشخصات سخت افزاری مختلفی دارند (حجم حافظۀ داخلی و سرعت پردازنده)، کدامیک پاسخگوی نیاز من خواهد بود؟
- آیا می توانم نرم افزارهای سنگینی مثل Photoshop, Autodesk Design Reviw, SolidWorks eDrawing,… را بر روی تبلت اجرا کنم؟
- نرم افزارهای مورد نیاز خود را از کجا بخرم؟ چطور بر روی تبلت نصبشان کنم؟ چه میزان از حافظۀ داخلی دستگاهم برای نصب این نرم افزارها اشغال خواهد شد؟
....
اینها سوالاتی است که خیلی ها هنگام خرید یک تبلت از خود می پرسند. ولی پاسخ چیست؟
باید گفت نیازی نیست فکرتان را مشغول پاسخ دهی به این سوالات بکنید. فقط یک تبلت بخرید که 2 شرط زیر را داشته باشد:
1) توانایی اتصال به اینترنت را داشته باشد.
2) خوشگل باشد.
به چیز دیگری نیاز ندارید اگر بدانید رایانش ابری (Cloud Computing) چیست؟
همه می دانیم رایانه محلی است برای ذخیره و پردازش اطلاعات. کامپیوترها از اول خلقت هر 2 فرآیند پردازش و ذخیره را در داخل خود (CPU و Hard drive) انجام می دادند. ولی اگر این 2 فرآیند را به خارج از رایانه منتقل کنیم می شود رایانش ابری.
یعنی شما بارایانه ( کامپیوتر دسکتاپ، لپ تاپ، تبلت، گوشی موبایل و...) از طریق اینترنت به سوپر کامپیوترهایی وصل می شوید که هم فضای ذخیره سازی اطلاعات را به شما می دهند و هم امکان پردازش آنها را.
نتیجه اینکه شما نیاز به فضای حافظۀ داخلی زیاد و سیستم عامل خاص ندارید، وقتتان برای نصب نرم افزارهای متعدد تلف نمی شود، در هر کجای دنیا به فایلهایتان دسترسی دارید، پردازندۀ دستگاهتان مهم نیست که خیلی سریع باشد، باتری دستگاهتان برای انجام پردازشهای سنگین خالی نمی شود و...
به عنوان مثال برای رایانش ابری، فرض کنید شما می خواهید عکسی را در داخل تبلت ویرایش کنید.
راه اول :
- باید دنبال ورژنی از نرم افزار Photoshop بگردم که با سیستم عامل من سازگار باشد.
- آنرا تهیه کنم (بخرم یا دانلود کنم).
- آنرا روی تبلت خود نصب کنم (در صورتی که فضای حافظۀ دستگاهم به اندازۀ کافی جا داشته باشد) .
- آنرا اجرا کنم (نرم افزار خیلی کند اجرا میشه! کاش تبلتی می خریدم که سرعت پردازنده اش بیشتر از این بود).
راه دوم : استفاده از رایانش ابری! به سایت:
می رم و عکسم را ادیت می کنم.کد:www.pixlr.com/editor
سرویسهای متعددی برای رایانش ابری وجود دارد که در بخش بعدی این گفتار، به معرفی سرویسهای رایگان آن می پردازیم.
خیلی app های مختلفی داره:Navigon , TomTom,... از بهترین هاشون هستند که همه نسخه middle east دارن ولی در ME اونها ایران جایی نداره. در نهایت باید از نقشه های گوگلی استفاده کنید که به صورت افلاین با همون Maps خود آی پد و به کمک یک app از cydia قابل دسترسی هستش... نرم افزار های cydia دیگه هم هستند مثلا xGPS .نقل قول:
دوستان مدتیه که میخوام این سئوالو بپرسم ولی یادم میره.
من مثلا برای برنامه فیلم 4-5 تا برنامه دارم.یا برای File ها 2-3 تا دارم.یا مثلا Doc Reader 3-4 تا دارم
وقتی که فایلی را از اینترنت یا وایفای میگیرم مشترک نمیشه بین همه.مثلا یه فیلمو که با یکی از برنامه ها میگیرم توی برنامه دیگه نیستش.و فقط با اونی که گرفتمش میشه دیدش.
یا برای فایلها و غیره.
جایی نداره که کل فایلهای دیتابیس و هارد آیپدو بشه دید و هرطوری خواستیم ران کنیم؟
iPad 2 - 64GB - 3G دارم
مرسی
دوست عزبز و بقیه دوستان میشه یه کم بیشتر توضیح بدن؟ مثلا سخعقزث برنامه xgps چیه و چطوری میشه از cydia گرفتش؟نقل قول:
خیلی app های مختلفی داره:Navigon , TomTom,... از بهترین هاشون هستند که همه نسخه middle east دارن ولی در ME اونها ایران جایی نداره. در نهایت باید از نقشه های گوگلی استفاده کنید که به صورت افلاین با همون Maps خود آی پد و به کمک یک app از cydia قابل دسترسی هستش... نرم افزار های cydia دیگه هم هستند مثلا xGPS .
______
و اینکه نقشه های گوگل رو چطوری میشه دانلود کرد و با چه اپلیکیشنی میشه از این نقشه ها استفاه کرد؟ با همون xgps میشه؟
اگه سراغ دارین لینک اموزشی بذارین هم خیلی ممنون میشم.
من میخوام یه تبلت بخرم اما نمیدونم چی؟حدود 750 بول دارم....یکم بالا بایین هم میتونم؟فقط یه چیز؟تفاوت ابل با بلک بری و اچ تی سی و اچ بی خیلی زیاده از لحاظ عملکرد؟
خير نميشه. اين يكي ازويژگي هاي ios هستش كه هر برنامه اي دسترسي محدود به حافظه داره. اما مثلا ميتوني فايلها رو جابجا كني مثلا اگه يه ويديو دانلود كردي ميتوني open in مثلا av player بزني . كه در اين صورت اول اون ويدىو رو تو پوشه av player كپي ميكنه بعد ميتوني پخش كني. يا اگه جيلبريك كردي ميتوني براي جابجايي فايل ها iflile رو از cydia نصب كنينقل قول:
دوستان یک سوال.
آیپد2 واقعا به درد نت برداشتن سر کلاس میخوره؟
میدونم اپلیکیشن های زیادی واسه این کار موجوده. منظورم بیشتر این هست که واقعا و درعمل به کار میاد یا نه. به عبارتی کسی هست از آیپدش برای اینکار استفاده بکنه؟
پیشاپیش ممنون
قیمت ها خیلی رفته بالا .
امروز پابتخت بودم ، تمام مدل ها افزایش قیمت داشتند . جالب اینجا بود برای ios 4.3.3 حدوده 10 تا 20 هزار تومان اضافه میگرفتند . این عرفه یا نه ؟
اين تبلت هاي ,htc flyer, ipad2 , samsung tab10.1, blackbery playbook , hp touchpad واقعا از نظر قدرت سخت افزاري و امكانات مثل همن. شايد بيشترين تفاوت تو دوربينشون باشه كه ايپد از همه ضعيفتره.اما از لحاظ نرم افزاري يه دنيا با هم تفاوت دارن. .كه فطعا ايپد بدون رقيب بهترينه. اگه دنبال نرم افزار و گيم هم هستي بهت توصيه ميكنم كه دور hp وblackbery رو خط بكشي. اندرويدي ها يه ذره بهترن ( xoom , tab10.1, htc flyer) اما به نظر من حتي در حد متوسط هم نيستن(از نظر برنامه و بازي). به شخصه بهت توصيه ميكنم اگه با محدوديت هاي اپل مثل بلوتوث و مموري و كار كردن با ايتونز و ... مشكل نداري ايپد ٢ ميتونه بهترين گزينه باشه. البته بايد نياز هاتو بگي تا بشه بهتر راهنمايي كرد.نقل قول:
نقل قول:
قیمت ها خیلی بالا رفته ! 4.3.3 هم قیمتش بالاتره ! به دلیل اینکه راحت جیلبریک میشه :13:
کسی نبود از آیپدش برای نت برداری استفاده کنه؟ :13:نقل قول:
کی گفته از نظر سخت افزار یکی اند؟نقل قول:
همین موتورولا زوم از صفحه نمایش با کمترین کیفیت با پنل 4 بیت استفاده کرده در حالی که آیپد 2 از پنل led 6 bit ips و asus ترنسفورمر از پنل 8 بیت استفاده کرده و....
یعنی مدلی که من گرفتم افزایش قیمت داشته:31:نقل قول:
کی میاد با این همه نرم افزار رایگان جیلبریک کنه؟نقل قول:
تو خود آیپد به صورت فابریک 17 تا نرم افزار هست که یکیش note نام داره و در ضمن اگر کیبورد را داخل تنظیماتش از گزینه عربی استفاده بشود میشود کاملا فارسی تو note تایپ کنیدنقل قول:
دوستان یاری کنید که آیپد 2 من هنگ کرده و تو صفحه بازی مونده:19: وقتی از صفحه قفل رد میشم تو اون صفحه کذایی گیر کرده:19::19::19: اسم بازی هم jump pack هستش:41:کارهایی که تا حالا برای این مشکل کردم
بازی را به وسیله آیتونز پاک کردم و هیچ اتفاقی نیافتاد :41:باز نصبش کردم و بازم هیچ اتفاقی نیافتاد:41::41:
فقط چرخش صفحه عمل میکند و دکمه خانه و 3 بار کلیک اون
اصلا صفحه اصلی نمیره :19: و حتی 2بار کلیک هم صفحه نمیاد
پیشاپیش از کمک اساتید ممنونم:40::40::40: