- :31:نقل قول:
چرا داره :27:
_
نه بابا همين گالكسي اس 1 هايي كه تو بازارم مونده ديگه اين مشكلو ندارن
ولي واقعا اين مشكل 3 دكمه هم خيلي بده خدا نصيب كافر هم نكنه :2::31:
- :31:نقل قول:
چرا داره :27:
_
نه بابا همين گالكسي اس 1 هايي كه تو بازارم مونده ديگه اين مشكلو ندارن
ولي واقعا اين مشكل 3 دكمه هم خيلي بده خدا نصيب كافر هم نكنه :2::31:
یکی میگفت من 20 تا گوشی رو تست کردم فقط 3تاش سالم بودن !:31:نقل قول:
مشکل سه دکمه چیه دوستان
این مشل تو گالاکسی اس 1 بوده و واسه نصب رام و رفتن به ریکاوری مشکل ایجاد میکنهنقل قول:
این مدلی رو که ایران دلیور وارد میکنه مشخصات سخت افزاریش کدومه(منظورم پردازنده و صفحه نمایشه..:20:)
بچه ها ایران دلیور رو بی خیال شید....هزینه گمرگ رو حساب نکرده...حدود 200 تومن فکر کنم گمرکشه فقط....یعنی به عبارتی 1 میلیون و200 براتون آب میخوره....
پردازنده و صفحه نمایش که یکی هست فعلا .. اون نسخه تگرا2 هنوز خبری نیست ازش (بازم امیر بهتر می دونه)نقل قول:
:18:نقل قول:
خسته نباشن :27:
خدا حفظشون كنه واقعا اينقدر براي اسلام مسلمين زحمت مي كشن :2:
من فكر كردم 960 بدي ميارن دم در تحويلت ميدن:31:
اگه كوچكترين تغييري تو مشخصات داده بشه اسم گوشيم باهاش عوض ميشه اگه گفتن اسم گوشي galaxy s i9100 ـه
يعني كه همين مشخصاتي رو داره كه تو سايت رسميش زده
مثلا نكسوز اس يه نسخه ايش اومده بازار كه همه ي مشخصاتش يكيه اما صفحه نمايشش SCLCD هست اسمش شده I9023
سلام
دوستان یه غیر از کره تو چه کشورهای اومده ؟تو دبی اومده؟ تا خرداد میاد ایران؟
دوستدار شما یاشار
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ... ، پس از عرضه Galaxy S II در انگلستان و کره جنوبی ، استرالیا سومین کشوری است که کاربران آن می توانند این گوشی را خریداری کنند. در حال حاضر نسخه 16GB گوشی مذکور بصورت قفل شکسته با قیمت 900 دلار به خریداران عرضه می شود. Galaxy S II یکی از باریک ترین گوشی های موجود در بازار است که فقط 9 میلیمتر ضخامت دارد.
Galaxy S II مبتنی بر آندروید 2.3 وارد بازار شد و به سرویس های موبایلی مختلف گوگل دسترسی دارد. پردازنده 1.2GHz ، بلوتوث 3 ، 1GB RAM ، دوربین 8 مگاپیکسل با فیلمبرداری 1080p Full HD و صفحه نمایش 4.3 اینچ با کیفیت Super AMOLED Plus از جمله قابلیتهای بارز این گوشی محسوب می شوند.
اگه میشه یکی هم جواب مارو بدهنقل قول:
اقا من با این اواتارت خیلی حال کردم:10::31:نقل قول:
دوست عزیز الان قیمتش تقریبا 750 دلاره . اون موقع فکر کنم بتونی از 600 الی 650 دلار بخری . اگه نسخه 32 بیاد کمتر از این هم میشه .
مخلصیم .
امیر آقا یعنی الان توو کره 32 گیگش فروخته نمیشه ؟ فقط 16 ه ؟ اگه 16 هستن تاریخی چیزی اعلام شده برا 32 گیگش ؟
کسی میدونه الان در دبی به فروش میرسه یا نه لطفا جواب بدین؟
چون الان یکی از آشناهامون اونجاست.
:31:
از 28 می آداپتور تبدیل MHL ساخت سامسونگ واسه تبدیل بیشتر پورت ها از جمله Micro HDMI بفروش میرسه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت حدود 40 هزار تومن .
مخلصیم .
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از دوست خوبم امیر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت Expansys در ایتالیا لیست قیمت accessory های Galaxy S2 رو اعلام کرده:
Samsung Desktop Dock:( قیمت حدود 76دلار)
.................................................. .................................................. ..........کد:http://www.expansys.it/samsung-desktop-dock-for-galaxy-s-ii-217879/?partner=hdblogit
Samsung Battery Charger Stand:( قیمت حدود 27 دلار)
.................................................. ..................................................کد:http://www.expansys.it/samsung-battery-charger-stand-for-samsung-galaxy-s-ii-battery-not-included-217874/?partner=hdblogit
Samsung MHL Micro USB / Micro HDMI Adapter: (قیمت حدود 46 دلار)
.................................................. .................................................کد:http://www.expansys.it/samsung-mhl-micro-usb-micro-hdmi-adapter-for-galaxy-s-ii-217883/?partner=hdblogit
Samsung Sound Station Dock : (قیمت حدود 74 دلار)
.................................................. .................................................. ..کد:http://www.expansys.it/samsung-sound-station-dock-for-galaxy-s-ii-217882/?partner=hdblogit
Samsung USB Gender Adapter: (قیمت حدود 26 دلار)
کد:http://www.expansys.it/zoompic.aspx?i=217884
چرا اینقدر قیمت Accessory هاش گرونه ؟؟؟
به عنوان مثال داک هاش یا کابل MHL اش چی داره که اینقدر گرونه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ما از یک چیز خوشمون اومداااااااااا. اینقدر همه چیش رو گرون میکنند که بی خیالش بشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این کابل mhl به گلکسی 1 هم میخوره؟
عزیزان این لوازم جانبی همزمان با گوشی عرضه میشه یا باید واسه اینا هم انتظار کشید؟
سامسونگ در مدت سه روز پس از عرضه گوشي Galaxy S II در کره جنوبي از رقم فروش شگفت انگيز 120 هزار دستگاه از اين گوشي خبر داد. با در نظر گرفتن تعداد 200 هزار دستگاهي که هفته گذشته پيش فروش شد مي توان در حال حاضر آمار فروش Galaxy S II را 320 هزار در نظر گرفت که به اين ترتيب آمار فروش آن از iPhone 4 در کره حنوبي فراتر مي رود.
در بين اپراتورهاي کره جنوبي SK Telecom با فروش 65 هزار دستگاه بيشترين ميزان را به خود اختصاص داد و پس از آن اپراتورهاي KT 40 هزار و LG U+ 15 هزار دستگاه Galaxy S II به فروش رساندند. سال گذشته گوشي Galaxy S در سه روز اول عرضه خود در کره جنوبي تعداد 70 هزار دستگاه به فروش رساند.
تکراریهنقل قول:
در صفحه های قبلی زدن ....
باورتون میشه قیمتش تو انگلیس 100 پوند ارزون شده!
Mobile network O2 has reduced the price of a SIM free Samsung Galaxy S2 to under £400. O2 are offering the phone for
£399, £100 less than online retailer Expansys.
:7::7::7::7::7::7::7::7:
کد:http://www.t3.com/news/o2-slashes-price-of-sim-free-samsung-galaxy-s2-to-%C2%A3399?=56173
سلام دوستان:5:
ویدئوهای کوتاه زیر که با این گوشی گرفته شدن کیفیت خیلی خوبی دارند. خودتون ببینید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=pgLy0ubZfxE&feature=player_embedded
کد:http://www.youtube.com/watch?v=2EljP9_m9KY&NR=1
کد:http://www.youtube.com/watch?v=7ZziMxblTUQ&feature=player_embedded
سلام من تازه عضو شدم:2::2:
این گوشی هنوز به ایران نرسیده؟
نه داداش هنوز این ورا خبری ازش نیست!
لا مذهب عجب دوربینی داره....شیطونه میگه خر شم هر چی دارم بده بره اینو بگیرم....خواب نذاشته برام:19:
سلام دوست عزیزنقل قول:
زیاد دلتو خوش نکن من زنگ زدم به مایکروتل برای اطمینان چون چند جا شنیده بودم که میگفتن این گوشی تو ایران نمیاد.
سوال و جوابها:31:
من:سلام
مایکروتل:سلام بفرمایید
من:ببخشید میخواستم بدونم اینکه میگن گالاکسی اس 2 تو ایران نمیاد درسته یا نه؟
مایکروتل:تقریبا درسته{اینو با خنده گفت حالا نمیدونم چرا:13:}
من:چطور؟
مایکروتل:با تماسی که با سامسونگ داشتیم مثل اینکه سامسونگ دیگه نمیخواد از پنل super amoled plus تو گوشی هایی که تو خاورمیانه پخش میکنه استفاده کنه یعنی پنل گوشی هایی که تو ایران میاد میشه همون super lcd قدیمی خودمون....{یه جورایی شکه شدم :18:}
من:چرا؟
مایکروتل:چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه{به نظر من که سامسونگ یه جورایی داره خاور میانه رو میپیچونه اخه مگه میشه پنل amoled طرفدار نداشته باشه اخه واقعا که حرف چرندیه:41:}
من:حالا اگه بخوام این گوشی رو با این پنل ها گیر بیارم باید چیکار کنم؟:31:
مایکروتل:باید خوابشو ببینی:18:{یه کم زیادی خودمونی شده بود فکر کنم:5:}بعدش که یه کم خندید گفت که ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که این گوشی با این پنل بیاد ایران باید ببینیم چی میشه ولی به احتمال زیاد به تعداد محدود وارد میکنیم این مدلو تو ایران.
من:حالا اگر شما نداشتید این مدلو باید از کجا گیر بیارم؟
مایکروتل:باید برید تو گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره:13:
من:ممنون از راهنماییتون امیدوارم این مشکل حل بشه و این گوشی با بهترین امکاناتش وارد ایران بشه؟
مایکروتل: ما هم امیدواریم و سعیمون رو میکنیم.
من:روز خوش
مایکروتل:روز شما هم خوش
خوب با این صحبتهایی که شنیدم فکر کنم باید دنبال گوشی های دیگه هم برم چون این گوشی کارش معلوم نیست تو ایران ولی حیف شد:41:نمیدونم چرا هر گوشی خوبی که تو ایران میخواد بیاد اولش انقدر دردسر داره:19:
بازم نباید امیدمونو از دست بدیم :31:
موفق باشید
چقدر خونگرم بوده شماره ندادی بهش :31: ولی 100 درصد قاچاق میاد ولی با چه قیمتی:18::18::18:نقل قول:
دوستدار شما یاشار
دوست عزیز اول از همه که گارانتی سامسونگ تو ایران شرکت پارس مایکروتل هستنقل قول:
دوم اینکه همه این حرف ها رو ئر مورد Nexus s هم میزدن و میگفتن چون دست google هست فلان میشه و ...... از این حرفا و دیدیم که خیلی راحت اومد تو بازار ایران
حتی در مورد Galaxy s 1 هم میگفتم چون سامسونگ ایران رو تحریم کرده به ایران وارد نمیشه
:46:
درسته دوست عزیز ببخشید اشتباه نوشتم اسم شرکتو ولی خودمم نمیدونم گیج شدم البته امیدوارم که بیاد:31:نقل قول:
سامسونگ دیگه چی میگه ؟ :دینقل قول:
چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه
میخواستی بگی زیاد فشار نیارین یهو دیدی ..... :دینقل قول:
ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که این گوشی با این پنل بیاد ایران
میخواستی بگی خودم میدونم قاچاق بخرم دیگه گارانتی نداره :دی عجب پروفسوری بوده طرف !نقل قول:
گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره
مایکروتل میاره خیالتون راحت مگه کم سود میکنن با فروش این گوشی . میخواد این GS ها رو بفروشه بعد GS II رو وارد کنه .
مخلصیم .
سلام داداش سامسونگ خیلی مخلصیم:31:نقل قول:
با حرفات خیلی حال کردم مخصوصا قسمت فشار اوردن به سامسونگ:39:
ولی امیدوارم که واقعا این فشارهایی که مایکروتل میخواد به سامسونگ بیاره تاثیر گذار باشه و نظر سامسونگو عوض کنه:31:
اگر هم نشد مجبوریم روی قاچاقچیهای عزیزمون که دنیا رو به خاطر وطن عزیزشون زیر و رو میکنن حساب کنیم و ارزوی موفقیت برای این انسانهای دلیر که فقط و فقط فکر هم وطنانشون هستن و اصلا به فکر پر کردن جیب دلالهای محترم نیستن میکنیم:31:
یه دفعه نشد مثل ادم یه گوشی خوب بیاد تو ایران حتما باید توش بخور بخور بشه :13:
وای خدای من اگه این گوشی به صورت قاچاق وارد ایران بشه نمیدونم با چه قیمت هولناکی میخواد به فروش برسه:18:
حداقل اگه قیمت فقط قیمت قاچاقچیان دلیر کشورمون بود که مشکل نداشت ...تازه بعدش میره پیش دلالهای محترم و اونجاس که مثلث برمودا شکل میگیره و اخرش میرسه به مغازه دارهای عزیزمون و اون قیمت کذایی شکل میگیره:13:
حالا اینجا کی ضرر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه با هم بگید:19:.....خریدارررررر:31:
تا این وضعیت بی در و پیکر بازار ایران هست روی هیچ چی نمیشه حساب کرد.:41:
دیگه نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم که همه چی حداقل در مورد این گوشی خوب پیش بره.چون واقعا گوشی خفنی هستش و نمیشه به این راحتی از دستش داد.
داشتم در مورد این گوشی با دوست دخترم صحبت میکردم و منتظر دلداری دادنش بودم ولی تنها چیزی که شنیدم این بود که وقتی گوشی اومد اول برای من باید یکی بخری:18:
تو اون لحظه دلم میخواست کلشو بکنم ولی حیف که زورم بهش نمیرسه:31:
خوابو زندگیم شده این گوشی همه چی رو دارم کم کم galaxy s2 میبینم.امیدوارم که بیاد
به امید اون روز:20:
موفق باشید:11:
دوستان اگه پیغام اشتباه بدم از کجا میشه حذفش کرد؟:31:
حذف پست فقط مختص مدیران و همکاران هست :46: بی خیال از این پستا تو این انجمن زیاده خودتو ناراحت نکن :31:نقل قول:
من خودم با این پستا به این ارقام رسیدم :31:
مگه میشه رسما نیاد اخه؟
خاور میانه بزرگترین بازار موبایل امکان نداره سامسوگ این بازارو از دست بده(مخصوصا ایران و امارات)
بچه ها اگه زحمت نیست سوالای منم جواب بدید افسردگی گرفتم:37::37::37::37:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
:31::31::31::31::31:نقل قول:
آقا ممنون :11:
من دکمه تشکر ندارم :19:ولی همین جا از همه بخاطر پست های جالب شون تشکر میکنم:31:نقل قول:
اقای سامسونگ جواباتون واقعا عالی بود:20:
در مورد بازار خاورمیانه یا حد اقل ایران خوب مشخصه که مثل کره ای ها یا انگلیسی ها واسه گجت های تر و تازه تو صف وای نمیستن واسه خریدش
شاید هم خریدار ها بخوان وایستن :10:ولی بازار بازار نا بسامانیه:41:
همش که ضد حال بود، حداقل نگفت کی وارد میشه که واسش دندون تیز کنیم؟!!نقل قول:
خواهشا يكي بگه آخرش تو دبي عرضه شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
همينو بفهمم اونجا اومده برام كافيه!!!
يكي مغازه دارا گفت كه اگه اونجا باشه برات ميارم 10 درصد ميكشم روش
البته تجربم ثابت كرده كه نبايد واسه اينجور چيزا عجله كرد
در ضمن اينم حرفه بيخوديه كه قراره با super lcd تو ايران عرضه بشه!
اگه قطعاتشو دستكاري كنن بايد يه گوشيه جديد و يه اسم جديد براش معرفي كنن مثلا i9103 :27:
فقط اگه يكي بياد اين مسئله عرضه رو تو دبي مشخص كنه ممنون ميشم اولش قرار بود 2 مي عرضه بشه بعد شد 4 الانم كه ديگه نهم شد آخرش معلوم نيست اومده يا نه!