نه دوست عزیز شما اون دو نفر رو بکش بعد نوار بردار و از اونجا فرار کن.
Printable View
نه دوست عزیز شما اون دو نفر رو بکش بعد نوار بردار و از اونجا فرار کن.
درسته ____ در ضمن نفر سوم که علامت سوال داره یه زنه که یجا از بازی بهت اشاره میده که بیای تو یه اتاق درسته Jhonny عزیز
آره یه زنی توی اتاق هست که وقتی میری داخل میاد شونه هات رو میماله
بعدش فکر کنم یه سرنگ میزنه توی گردنت
که وقتی سرنگ رو درمیاره باید سریع جاخالی بدی و با تیر بزنیش
من این زنه رو نکشتم.همون دو نفر رو کشتم و فرار کردم.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز البته منظور من خود پچ نبود! کرکش بود
که آیا نصب کنم یا اینکه از راههای کنم.
آقا من تو یکی از مرحله هاش گیر کردم!
یعنی من گیر نکردم , بازی گیر میکنه!
اون مرحله برفی هستش که اول مرحلش پشتت یه کشتی بعد باید بری یه پیرمرده که یک سگ داره رو بکشی...خوب
من تو اون مرحله هر وسیله ای رو که میخوام با G پرتاب کنم یا اصلا بندازمش زمین یدفعه از بازی میپره بیرون
خوب من گفتم اصلا نمیخواد ...فوقش این کار رو نمیکنیم!
دیدم نوار ویدئو رو که برمیداریم رو یه جای باید E رو بزنیم و نوار رو قرار بده حالا اینم همونطور شده و میپره بیرون از بازی وقتی اینکار رو میکنم
راستی چرا اینقدر بازی بد سیو میشه؟!
من بازی رو سیو کرده باشم وسطش بعد از بازی خارج بشم دیگکه نمیشه لود کرد؟
مال من نمیشد!
عشق است صدا خفه کن!
سلام دوست عزیز
اون مشکل کراش مربوط میشه به همون کرک اگه سیستمتون پایین باشه(البته فکر میکنم)
باید بازی را از روش سنتی که اوایل همین تاپیک دوستان گفتن انجام بدی.
و سیو هم فقط در آخر هر مرحله میمونه و وسط بازی فقط برای اینه که اگه سوتی دادی بتونی برگردی عقب. همین!
البته سیستم که خیلی ضعیف نیستنقل قول:
8600 gt
E4300
2 *1 G Ram Bus 800
ولی بازم اون روشی که گفتین رو میگردم تو تاپیک و استفاده میکنم.
خیلی ممنون عزیز.
من هم همین مشکل و داشتم چارش اینه که کشتن پیرمرد و بذاری اخر کار بعد بمب و بی خیال شو یه تفنگ بگیر و بکشش و بعدم با اخرین سرعت فرار کن
بمب که نیست:31:
پیرمرده رو راحت میکشم...
خودش هم نمیفهمه چجوری میمیره
حالا یجایی یه نوار گیر میاریم باید یجایی قرار بدیم با E
اینکار رو میکنم میپره بیرون!
این ایراد پرش از بازی, به باگ بازی مربوط میشه. بنابراین برای رفع ایرادات و مشکلات بازی... نصب آخرین پچ و کرکش رو توصیه میکنم.نقل قول:
- دریافت پچ ورژن 1.2 بازی Hitman: Blood Money و کرک از این آدرس ها:
Hitman: Blood Money v1.2 Patch | Size: 9.94MB
Hitman: Blood Money v1.2 Patch Crack | Size: 2.34MBکد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Hitman-Blood-Money-English-12-Patch.shtml
- امکان save بازی در حین مرحله وجود داره ولی بعد از خروج از بازی save ها حذف میشه.کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=HitmanBloodMoneyv1.2ProperWorkingNoDVDFixedexeEng.rar
شما چاره ای جز تموم کردن اون مرحله با همون save ها در همون وقت رو ندارید.
تنکس خیلی زیاد
شرمنده من بلد نیستم از این دکمه تنکس استفاده کنم
یبار یجا انقدر بی جنبه بازی در آوردیم هی زدیم دکمه رو تا خراب شد!:31:
حالا یچیز دیگه
موقعی که بازی رو رد میکنی
میاد میگه اینقدر آدم کشتی و اینقدر خوب بودی و....
بعد سه تا گزینه میده
میگه انتخاب کن و..
آخریش رو میدونم برای اینکه هویتمون کامل پنهان بشه دوباره
اون دوتای دیگه چیه؟
ممنون.
با سلام............
برای بار دوم دارم بازی می کنم... البته با سیستم خیلی خوب.... حالا می فهمم گرافیک یعنی چی.....
به یه نکته جالب برخورد کردم... در مرحله the murder of crows در ابتدای بریفینگ اون زنه میگه که اون دو تا زن و شوهره به شدت به هم وابسته هستند و اگه یکی بمیره و اون یکی بفهمه... تعادل روانی خودشو از دست میده....... من 4 ساعت تو کف بودم که وقتی یکیشونو میکشم چجوری به اون یکی بفهمون که من همسرشو کشتم............. آخر هم فهمیدم !!!! مرد رو کشتم و لباسشو پوشیدم و رفتم جلو زنه...... همین که منو دید تفنگ در آورد منو زد........
من که دیدم تفنگ در میاره یه فکر جالب به ذهنم رسید .. گفتم مرد رو میکشم و لباسشو می پوشم و وقتی که اون زنه داره کنار پلیس های توی خیابون رد میشه میرم جلوش... اونم تفنگ در میاره و پلیس ها به اون تیر اندازی خواهند کرد و در نتیجه قتل اون زن یک حادثه میشه و rating من بالا میره........... ولی زهی خیال باطل......
چشمتون روز بد نبینه رفتم جلوی پلیس ها خودمو نشونش دادم... تفنگ درآورد منو زد... پلیس ها هم داشتن نیگا می کردن..........:18::18::18: .. تازه وقتی من برای دفاع از خودم تفنگ در آوردم.. پلیس ها دهنمو سرویس کردن...............
خوب دوستان نسخه ی 4 رو وقتی که 1 هفته بود توی بازار ایران منتشر شده بود من خریدم یعنی حدود 1 سال و نیم پیش اما به نظر من بهترین بازی بود که تا به حال بازی کردم من هر 4 نسخه ی هیتمن رو بازی کردم تو گیم اسپات هم نسخه ی 5 بازی رو برای PC و XBOX360 زده ولی خبر جدیدی نیست فقط نوشته:
Hitman 5(PC)Working Title
یعنی دارن روی عنوان و کاراکترها کار میکنن ولی توی نمایشگاه E3 در لس آنجلس هم که خبری از هیتمن 5 نبود خبرنگاران از مدیر ارشد و مسئول ساخت سری بازیهای هیتمن سوال کردن که چرا تو این نمایشگاه خبری از نسخه ی 5 این بازی نیست و گفتن که این بازی هنوز در مراحل ابتدایی هستش ولی قول دادن که تا اواسط سال 2009 بازی رو منتشر کنن.
این سال 2009 چه بازی هایی که نمیاد مافیا 2 و اسپلینتر سل 5 و هیتمن 5 و ........
امیدوارم نسخه ی 5 این بازی هم مثل نسخه ی 4 خوب و ارزش بازی کردن داشته باشه که صد در صد همینطوره.
موفق و سربلند باشید.
سلام.. من این بازی رو نصب کردم... ولی وقتی میخوام اجراش کنم میگه یه فایل رو نمی تونه پیدا کنه و باید دوباره نصب بشه.... این کارم می کنم ولی فایده نداره...
درضمن من نوت بوک دارم نه Pc.
دوست گرامی .. بگو چه فایلی رو می خواد ؟نقل قول:
فایلش چه نوعیه؟
dll?
اسم فایل رو کامل بگو برات بذاریم...
Uninstall کردم.. درباره نصب میکنم خبرشو میدم...
ولی روی کامپیوتر کسی که ازش بازی رو خریدم اجرا شد!!! :13:
سلام دوست عزیز
جواب مشکل شما تو صفحه های قبل هستش ولی اینجا هم میگذارم:
نوشته ای از MORTIE تو صفحه 12
اين مشكل از نبودن فايل مورد نظر در دايركت ايكس شماست و براي گرفتن اين فايل ميتوانيد به آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه كنيد و پس از دانلود اين فايل آنرا در پوشهي system32 ويندوز قرار دهيد
حالا با خيال راحت بازي را اجرا كنيد .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=399663&postcount=111
سلام دوستان
ببخشید که دیر شد ولی کار 5 مرحله اول تموم شده تا آخر امشب هم براتون قرار میدم(باقی هم فقط نوشتنش مونده)
در ضمن 2 مرحله اول(hideout , death of showman ) و مرحله آخر رو نمی شه سایلنت اساسین رد کرد(یا من نمی تونم! )
فعلا.....:40:
خب اول اینکه میتونید مراحل رو هر طوری که حال میکنید تموم کنید تا سایلنت اساسین بشین ولی:1-هیچ شاهدی نباید باقی بمونهno witnesses2-هیچ مدرکی نباید باقی بمونه که شامل اسلحه و لباستون میشه(حتی لباس زیر!) چون بعد ها میتونن ردتون رو بگیرنno evidence3-نباید هویتتون کشف بشه یا پوششتون لو برهno covers blown4-هیچ تصویری از شما نباید روی دوربین های امنیتی ضبط بشه اگر هم شد برای اینکه خدای ناکرده فردا فیلم و سی دی تون روانه بازار نشه باید ویدیو تیپ های دوربین های امنیتی رو کش بریدno caught on camera5-شما فقط باید اهداف تعیین شده رو خودکشی کنید بعضی ها وقتی مرحله رو تموم میکنن هیچ موجود زنده ای نمیمونه!
از اینها که بگذریم باید بدونید که خزیدن و مخفی کاری عامل موفقیت شماست و هیچ وقت تابلو بازی درنیارید در ضمن اگر یکی رو به سبک حادثه ای کشدید و جنازش پیدا شد ریت شما بالا نمیره(ایجاد حادثه به شرط عدم پیدا شدن جسد)
خب فعلا ....
مرحله:A Vintage Year
شما در شیلی هستید و اهداف پدر و پسری محترم هستند که به شغل شریف تولید و توزیع مواد مخدر روی آوردند Don Fernando Delgado ,پسر بابا Manuel Delgado مراسم یه جشن برگزار شده که یه مشت مفت خور و شما در اون حاضرید در این مرحله ما فقط به وسایل معمولی نیاز داریم ولی اگه می خواین حمالی کنید هر اسلحه ای که دوست داشتید بردارید خب شروع شد:
کمی به طرف چپ بچرخید و به سمت آشیانه هواپیما حرکت کنید شما باید عمارت رو دور بزنید و در جایی که یک کامیون خراب پارک شده (پشت عمارت) با یک نگهبان روبرو میشید از سبزه زارها و درختان سمت چپ استفاده کنید تا شما رو نبینه خب به نزدیکی یه آبشار رسیدید که یه راه شما رو پایین میبره(اگه نتونستید راه رو پیدا کنید از بازی بیرون بیاد و اون رو unistall کنید!) یه کارمند زحمت کش اون پایین داره سیگار میکشه خیلی نرم از بقلش بگذرید و به سمت آسانسور برید بعد پشت صخره نزدیک آسانسور قایم بشید تا یه کارمند دیگه بیاد واسه هواخوری و وقتی رفت به سمت نگهبان بخزید و با syringe sedative عملیات واکسیناسیون رو انجام بدید بعد سریعا جنازه محترم رو پشت جعبه های دورتر از آسانسور مخفی کنید تا اصلا معلوم نباشه بعد لباس(اگه خواستید اسلحه) رو بپوشید(نگران اون کارمند اولی هم نباشید اون چیزی که می کشید سیگار نبوده!) و با آسانسور به Drug Lab برید به سمت راست بپیچید و در رو باز کنید و به طبقه بالا برید و بعد اولین در سمت راست به وسط راهرو که رسیدید پله ها رو میبینید یه طبقه دیگه برید بالا اینجا خیلی مهمه یه نگهبان داره قدم میزنه و یکی دیگه جلوی در دولنگه هست به سمت چپ برید و کنار در انتهایی منتظر بمونید به طوری که pick lock آماده باشه و وقتی حواس هیچکدومشون نبود(اولی در حال دور شدن از شما و دومی اون ور رو نگاه میکرد) در رو باز کنید و تو بخزید .....
........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)
اگه مشکلی نباشه شما سایلنت اساسین میشید البته قبلا هم گفتم راههای زیادی برای اتمام یه مرحله هست
البته اینکه الان دارم اینا رو مینویسم چون تازه ارتقا دادم و میتونم بازی رو روون اجرا کنم و شاید بعضی از دوستان هم استفاده کنن در ضمن از یک سایت انگلیسی هم کمک گرفتم چه طور بود نظر بدید!؟
فعلا....:40:
خیلی خوب بود دوست عزیز
البته بقول شما این یکی از روش هاش بود
بنظرم در مورد روش های دیگش هم بحث بشه خیلی خوبه مثلا من وقتی بازی شروع میشه دور میزنم و دنبال یکی از این نگهبان ها که کلاه سرشه میرم و تا یجایی که میره دم یه بلندی که پایین رودخونست بد میکشمش و لباسش رو میپوشم میندازمش اون پایین:31:
تا راحت تر بتونم وارد قسمت های حساس بشم!
بقیه کار ها رو منم همینطور انجام میدم البته بعضی وقت ها اون دو تا نگهبان که کنار در های قفل شده هستن رو میکشم!!!
فکر کنم صدا خفه کن داشته باشیم تو اون مرحله!
بازم ممنون.
نگهبان خوابه ؟ :18::18::18::18::18:ممکنه بگی در چه level بازی می کنی ؟ درجه سختی بازی چیه ؟ من که بازی می کنم نگهبانه از 60 کیلومتری میاد دهنمو سرویس می کنه!!نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
........به دلیل احترام به بزرگتر از بابا شروع میکنیم ایشون رو به یک منظره عالی نشستن و ویولن میزنن شما هم پشت پیانو برید تا پیانو بزنید! syringe poison رو آماده کنید و بعد از اتمام قطعه به گردن محترم تزریق کنید (البته یه راه دیگه هم هست که بگذارید بره لب بالکن اتاق بقلی و بعد هلش بدید(مال دوستان عشق حادثه) نگهبان هم خوابه مهم نیست پس از اتمام کار کل مسیر رو برگردید به Drug Labاز کنار میزها و مواد رد بشین(وسوسه نشیدها جنس خوب نیست!)تا به یه اتاق برسید که چندتا دریچه داره یکیش که تورفته درواقع یه دره بازش کنید و مستقیم به اتاقی برید که یه صندلی داره و پشت بشکه ها منتظر بمونید(در اون جعبه رو هم باز کنید لازم میشه!) گل پسر بعد یه مدتی میاد و سر میز مواد میزنه موقع خروج با سیم یا syringe poison دخلشو بیارید و بعد جسدشو تو جعبه بندازید تا خراب نشه(درشو هم ببندیدها!) بعد خیلی ریلکس کل مسیر رو به آشیانه هواپیما برگردید و لباس خودتون رو بپوشید (مراقب اون کارمند که با آسانسور میاد باشید) و به سمت هواپیما برید (کار مخدر که باشه همه نگهبانا خوابن!) و فرار کنید(escape)
اگه مشکلی نباشه شما سایلنت اساسین میشید البته قبلا هم گفتم راههای زیادی برای اتمام یه مرحله هست
البته اینکه الان دارم اینا رو مینویسم چون تازه ارتقا دادم و میتونم بازی رو روون اجرا کنم و شاید بعضی از دوستان هم استفاده کنن در ضمن از یک سایت انگلیسی هم کمک گرفتم چه طور بود نظر بدید!؟
دوست عزیزنقل قول:
من روی بالاترین درجه سختی proبازی کردم و قدم به قدم رو نوشتم در این مرحله نگهبانی که در 1 متری هواپیماست و نگهبانی که تو اتاق don fernando delgado هست هر دو خوابن اگه شما با سرعت جلوشون بدوید یا تابلو بازی در بیارید بیدار میشن و بهتون مشکوک میشن(باری که کنار بار سلامتی شماست زرد میشه) و اگه شما لو بری یا جایی باشی که نباید باشه اول آبکشت می کنن بعد اسمتو می پرسن (بار قرمز میشه)
اگه هر نگهبانی از فاصله دور به شما مشکوک میشه بدونید یه جای کارتون میلنگه این راهنما کاملا تست شدست شما همه کارهایی که گفتم رو درست انجام میدی؟دقیقا توضیح بده مشکل کجاست؟سوالی بود در خدمتم
:40:
بله کاملا تایید میشه
خواب هستن اونا
یکیش اونی که تو اتاق اون کسی که باید بکشیم و روی صندلی خوابیده
یکی هم اونور کنار هواپیما که باید فرار کنیم!
کسی برنامه win rar رو نداره
منم این بازی رو تموم کردم.هرکمکی خواستین بگم.تو قدم به قدم نوشتن و اینا کمک خواستین من هستم.
من هم بازی رو تموم کردم ولی اخر بازی نمیمیره اگر موس و کیبرد رو فشار بدید به هوش میاد
من فقط مرحله اولو بازی کردم(اون اوایل که اومد) راستش خوشم نیومد می ری تو یه اتاق یه سکه پرت می کنی بیرون اون دو تا نگهبان مث پخمه ها هنک و هنک میرن طرف سکه هه حتی خم نمی شن ورش دارن مث کودن ها نیگاش می کنن تا بریم بکشیمشون
واردیه محیط بسته می شیم یه نفر یکی دیگه رو آتعیش می زنه باید بکشیمش بعد از اون نرده قرمزا بالا بریم یه شاتگان ورداریم
حواسیم نبود یه تیر شلیک کردم هیچی نشد
درو وا کردم دیدم داداشای سیا پوست نشستن پشت میز انگار نه انگار تیر شلیک شده
بعد از کشتنشون اون بالا می نویسه چطور اجسادو استتار کنم
بعد می گه برو تو کمد! میرم تو کمد یارو دکتره سه سوت میاد تو(انگار نه انگار باید روال طبیعی شو حفظ کنه و یه کم طول بکشه که دکتره برسه) بعد می پرم وسط می کشمش میرم بالا جسدش e رو می زنم لباسش عین چی عوض می شه لا مصب !
اگه همه مراحل همین جوری الکیه بگین نرم بخرمش اگه بقیه مراحل دیگه مثل هیتمنای دیگه ست بگین برم بخرمش!
سلامنقل قول:
خب مرحله اولش برای آشنایی با محیط هست و خیلی آسونه(اگه بخوای آخر هر مرحله قبرستون وا کنی باقیش هم آسونه!) و به هر حال توصیه می کنم این بازی رو از دست ندید خیلی قشنگه مخصوصا پایانش و باقی مراحل جذاب تر و سخت تر هستند (دیگه راهنما نداره) من نمی دونم هیت من های قبلی رو چه جوری رد کردی:27: ولی Hitman Blood Moneyیه چیز دیگه است .....
مرحله:Curtains Down
قبل از اینکه مرحله رو شروع کنید باید Remote Detonator رو آپگرید کرده باشید
شما در اپرای پاریس و شاهد نمایش توسکا هستید وارد سالن بشید و به سمت ماموری برید که داخل اتاقک لباس ها نشسته باهاش صحبت کنید و لباسی که خودم شخصا اونجا گذاشتم رو ازش بگیرید و از جیبش اسلحه واقعی ww1 رو ور دارید و لباسو بدید واسه اتو
دو تا کارگر میان کنارتون و مشغول وراجی میشن شما به سمت راست برید و وارد دستشویی بشید و نزدیک سطل لباسها منتظر کارگر سبزپوش بشید که بیاد .....کنه قبل از این که بوی گند دستشویی رو ورداره با syringe sedative دخلشو بیارید بکشونیدش کنار سطل لباس و لباسشو بپوشید و بعد بندازیدش تو سطل که بشورنش خیلی شاد از دستشویی بیرون بیاد و جعبه ابزار سمت چپتون رو همینجوری وردارید (بعدا میفهمید چرا!) به سمت دری برید که روش نوشته personal staff only از راهرو پایین برید و کارگری رو که داره میخ میکوبه رد کنید تا به یه در برسید که قفله بازش کنبد(مراقب باشید دو کارگری که درون محوطه هستند شما رو نبینن) در بعدی رو هم باز کنید و مستقیم برید و اولین در سمت راستو برید تو و یه طبقه بالا برید به سمت چپ بپیچید و نگهبان سیاهپوش رو رد کنید تا به در دو لنگه برسید از پله ها بالا برید و در روبرو رو باز کنید و جعبه ابزار رو بندازید کنار چلچراغ و بعد یه بمب اونجا جا بزارید (مباظب کارگر باشیدیهو تو نیاد!) بعد مسیر رو برگردید و وارد دومین در ستاره دار بشید (از نگهبان دورتره) و بچپید تو کمد تا یکی از هنرمندها بیاد واسه استراحت بعد که رفت از کمد بیاد بیرون و اسلحه واقعی رو با تقلبی عوض کنید بعد به دستشویی برگردید (لباستون رو عوض کنید)و منتظر بشید پرده آخر اجرا بشه بعد از مرگ اتفاقی هدف اول منتظر بشید دومی بیاد پایین وسط راه می خوره زمین بمب رو منفجر کنید (مراقب پلیس هایی که میان تو دسشویی باشید) از بس تو دسشویی موندید بو گرفتید باید به فکر یه عطر خوب باشید پس از ساختمان اپرا خارج بشید
اگه فهمیدید چرا باید جعبه ابزار رو ورداشت ؟
فعلا............
خب هیتمنای دیگه خیلی با حال بودن هر مرحله رو به چند طریق مختلف تموم کردم حتی چند بار لقب silent assassin گرفتم(به غیر از هدف قرمز کسی کشته نشه و هویت ات اصلا لو نره!)نقل قول:
من نمی دونم هیت من های قبلی رو چه جوری رد کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی Hitman Blood Moneyیه چیز دیگه است .....
مگه آزار داری پایان رویایی داستان رو مینویسی... شاید کسی وسط بازی باشه. اینجوری جذابیت داستان از بین میره ...........نقل قول:
من هم بازی رو تموم کردم ولی اخر بازی نمیمیره اگر موس و کیبرد رو فشار بدید به هوش میاد
من فکر کردم کلا نگهبان ها خوابن. مثل اینکه فقط اون 2 تا خواب بودن.........نقل قول:
من روی بالاترین درجه سختی proبازی کردم و قدم به قدم رو نوشتم در این مرحله نگهبانی که در 1 متری هواپیماست و نگهبانی که تو اتاق don fernando delgado هست هر دو خوابن اگه شما با سرعت جلوشون بدوید یا تابلو بازی در بیارید بیدار میشن و بهتون مشکوک میشن(باری که کنار بار سلامتی شماست زرد میشه) و اگه شما لو بری یا جایی باشی که نباید باشه اول آبکشت می کنن بعد اسمتو می پرسن (بار قرمز میشه)
آهان زدی تو خال......... اون مرحله خیلی گنده.. منم اصلا خوشم نیومد ولی مطمئن باش مراحل بعدی همه شاهکارن..... هیتمن از سری اولش تا الان گل کاشته............. سری 4 که master piece بود.........نقل قول:
نوشته شده توسط *Necromancer
من فقط مرحله اولو بازی کردم(اون اوایل که اومد) راستش خوشم نیومد می ری تو یه اتاق یه سکه پرت می کنی بیرون اون دو تا نگهبان مث پخمه ها هنک و هنک میرن طرف سکه هه حتی خم نمی شن ورش دارن مث کودن ها نیگاش می کنن تا بریم بکشیمشون
واردیه محیط بسته می شیم یه نفر یکی دیگه رو آتعیش می زنه باید بکشیمش بعد از اون نرده قرمزا بالا بریم یه شاتگان ورداریم
حواسیم نبود یه تیر شلیک کردم هیچی نشد
درو وا کردم دیدم داداشای سیا پوست نشستن پشت میز انگار نه انگار تیر شلیک شده
بعد از کشتنشون اون بالا می نویسه چطور اجسادو استتار کنم
بعد می گه برو تو کمد! میرم تو کمد یارو دکتره سه سوت میاد تو(انگار نه انگار باید روال طبیعی شو حفظ کنه و یه کم طول بکشه که دکتره برسه) بعد می پرم وسط می کشمش میرم بالا جسدش e رو می زنم لباسش عین چی عوض می شه لا مصب !
اگه همه مراحل همین جوری الکیه بگین نرم بخرمش اگه بقیه مراحل دیگه مثل هیتمنای دیگه ست بگین برم بخرمش!
کلید حذف نداره اینجا ؟ چجوری پست دوم خودمو حذف کنم با اولی ادغام بشه ؟
خوب این هیتمن هم مثل سری های قبله ....تازه آزادی عملت خیلی هم گسترده تر شده و سلاح هات هم بیشتر...(ولی هنوز همون سیم خفه کن اسلحه ی محبوب منه:46:)...هر مرحله رو میتونی با چندین روش تموم کنی...ودلیل اصلی محبوبیت این بازی هم همینه...اون مرحله ی اول هم فقط میخواد قابلیت های بازی رو نشون بده و تمرینیه... و دقیقا بهت میگه باید چیکار کنی...و اصلا جزء مراحل اصلی به حساب نمیاد...در کل بازی خیلی شاهکاره...با اینکه چندین بار بازی رو تموم کردم...بازم بعضی وقتا هوس می کنم این بازی رو بازی کنم...این قدر چیز های جالب داره بازی...به نظر من بازییه که اصلا تکراری نمیشه...:46:نقل قول:
من همچنین منتظر نسخه ی جدیدشم...بازی فقط هیتمن و شخصیت فقط مامور 47:40:
:13:خب شاید بعضی ها توی این مرحله گیر کرده باشند:10:
تو مرحله till death do us apart..................
خیلی جالبه.. شما هر اسلحه ای که دلتون بخواد می تونید با خودتون بردارید ببرید داخل خونه ............. آخه درسته که همه اسلحه دارن ولی دیگه m4 که کسی به مهمونی نمیبره..... به هر حال این کار زیاد جالب نبود........
راستی کسی میدونه چجوری باید موسیقی های هیتمنو در باریم ؟ صداهای قشنگ زیادی داره.......... نرم افزار bikplayer رو کسی داره ؟
از اینجا بگیرنقل قول:
کد:http://www.download32.com/bik-player-software.html