قيمت جديد ٥٨٠ فروشكاه اپل سنتر
قيمت جديد ٥٨٠ فروشكاه اپل سنتر
580 یا 850 !!نقل قول:
آدرسش کجاست ؟ سایتی چیزی نداره !؟
واقعا؟؟؟ من 4g رو دارم از ebay میگیرم ک میافته 530 و با هزینه شیپینگ به دبی میشه 580!!! فک نکنم 580 بده کسیا : دی
گوشي من هم بالاخره رسيد برام 700 تمام شد .
از ايران دليور خريد كرده بودم.
به به مبارکهنقل قول:
به سلامتی
دمت گرم
چطوره ؟ رویوو ؟ عکس ؟ زود باش دلمون آب شد
خیلی خیلی مبارک باشه.نقل قول:
میشه یکم اطلاعات بیشتر از خریدت بدی.
گوشی را چند خریدی-چند روزه تحویل دادن.چقدر گمرک گرفتن.آوردن دم در خانه یا رفتی پست.موقع تحویل دادن اذیت نکردن؟ و... هرچی که فکر میکنی توی خرید کمک میکنه.
ممنون
آقا مبارک باشه!:40:نقل قول:
علاوه بر این چیزا که دوستان گفتن، محتویات جعبه رو هم بگی ممنون میشیم :دی
سلام... مبارک باشه...نقل قول:
4G هست دیگه؟؟؟ توی جعبه چیا داره؟؟؟
جایی واس اسکرین پروتکتور Zagg و کیس واسش نمیشناسین؟؟؟
كل قيمت گوشي 700 تموم شد فقط 30 تومن اضافه تر از مبلغي كه تو سايت ايران دليور زده بود دادم به خاطر مالياتي كه روي گوشي در امارات خورد براي تحويل هم رفتم قسمت گمركات اداره پست كه اونم از لحاظ مبلغ گمركي با ما راه اومد و همونجا تحويل گرفتم.نقل قول:
هادي خان انشااله شما هم زودتر بگيرينقل قول:
گوشي خوش دستي ، صفحه نمايشش عاليه ، صداي واضح و رسايي داره .
فقط انگار براي اينتر نت ساختنش چون تمام خدماتش اينترنتي و اين چند وقته من فقط شارژ خريدم اونم ريخت تو اينتر نت.
يه فرصت به من بديد تا يه چند تايي عكس و فيلم براتون اپلود كنم
چون اين گوشي از امريكا اومده و مال AT&T هست محتويات جعبه با مدل اروپايي فقط در يك هنزفري متفاوت هستن .نقل قول:
محتويات خودش يه گوشي ، يه باطري ، شارژر ، كابل usb ، كابل hdmi و يه چند تايي دفترچه
اره دوست عزيز 4g هست ولي بكار ما نمياد ، محتويات جعبه را گفتم ، من خودم دنبال اسكرين گارد براش ميگردم كه هنوز متاسفانه پيدا نكردم .نقل قول:
انشااله هر چه رودتر همه شما بتونين گوشي را بخرين.
عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه :دینقل قول:
خدا از دهنت بشنوه :40::40:نقل قول:
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
گوشی شاپ قیمتش رو کرد 810
بیا پایین نامـــــــــــــرد :دیکد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=2323
ایشالا همه بچه ها زودتر بخرن این گوشی رو .نقل قول:
از این جعبه نارنجی ها هست دیگه ؟
آخرش هزینه کمرک و پست اداره پست چقدر گرفت ؟
واسه اسکرین گارد هم کاش از همون آمازون میگرفتی که یکباره با گوشی بیاد .
درسته گوریلا گلس هست و ضد خش . اما اسکرین گارد داشته باشه خیالش راحت تره . در مقابل ضربه و افتادن و خشهای بدجور .نقل قول:
700 هزار گوشی رو باید خیلی مواظب بود .
در مورد قیمت گوشی شاپ هم امیدوارم زودتر به زیر 700 برسه . چون قیمت جهانی این گوشی خیلی پایین تر از این حرفاست و الان ایران دلیور که 620 داره میده قیمتش نسبتا" واقعیه . هرچند30-40هزار پست و گمرک بهش میخوره
[QUOTE=musketeer;6344478]عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه :دی
خدا از دهنت بشنوه :40::40:[COLOR="Silver"]
درسته گوريلا گلس هست ولي اسكرين گارد يه اطمينان قلبي به ادم ميده كه مبادا يه خش ناخواسته رو گوشي بيافته و از صدمه ديدن زياد هم جلوگيري ميكنه
اره جعبه نارنجي و هزينه گمركي 30 تومن شد البته با 5 هزار تومن كه بابت پستش گرفتن.نقل قول:
اون زمان كه خريديم به فكر اسكرين گارد نبوديم حالا يادمون اومد كه ديگه دير شد.
گمرکی و پست 30 هزار تومان شده . خیلی عالیه .
یعنی الان که ایران دلیور گوشی رو میده 620 با 30 تومان گمرکی میشه کلا" 650 هزار تومان .
خیلی قیمت عالیی هستش .
با سیم کارتهای وطنی که مشکلی نداره .
zare جان گوشیرو گرفتی مبارکت باشه . کجا رفتی دیگه نیستی :31: داری حسابی حال میکنیا
سلام هادي خاننقل قول:
هم گوشي مار ا مشغول خودش كرد هم ترم تابستان دانشگاه ، به خاطر همين نتونستم بيام اينجا . عذر خواهي مرا بپذير.
گوشي از نظر كارايي فوق العاده است البته رام گوشي گوشي 4.1.83 فرويو است كه من به خاطر فارسي سازي مجبور به Deodex كردن شدم كه احساس ميكنم يه خورده سرعت تاچ و جوابگويي به گوشي كم شده .
البته در طي اين چند روز چند بار گوشي را به مرحله فنا برده و دوبار برگردونيم.
راجع به بازي هم بگم كه بازي ها رو براحتي اجرا ميكنه البته بعضي از بازي كه مال سخت افزار هاي ديگه هستن را بايد با برنامه ChainFire3D براش مشخص كني بعد بري بريا بازي كه اونم خوب جواب ميده.
در مورد فيلمبرداري و عكاسي هم بگم كه فيلمبرداريش هر 1 دقيقه چيزي حدود 70 مگابايت حجم را استفاده ميكنه كيفيت فيلمش فعلا در فرويو بد نيست حالا هنوز به جينجر اپديت نكردم تا ببينم فيلمبرداري فول اچ دي چطوره.
عكسهاش كيفيت خوبي داره كه چند نمونه را براتون قرار ميدم البته كيفيت 5 مگا پيكسليش نسبت به وايد اسكرين خيلي بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكس هم تو تنظيمات رو حالت وايد اسكرين هست
خوب . کیفیت صوتی - کیفیت ساخت گوشی چطوره . مثل بقیه گوشی های موتو هست یا نه ؟
من به جز v3i که خيلي وقت پيش داشتم ديگه گوشي از موتو نداشتم ولي همون يکي هم تو زمان خودش خوب بودنقل قول:
البته کيفيت ساخت اتريکس چيز ديگري است جاي حرف قرار نداد ه جاي دکمه ها و ورودي ها مناسب قرار داره
و دست و پا گير نيستن. بدنه خوب و محکم ساخته شده ولي يه خورده سره و امکان داره از دست ادم ليز بخوره و بايد حتما
براش يه محافظ گرفت.
کيفيت صوتي مکالمه عاليه ولي صداي اسپيکرش زياد نيست .
سلام . واقعا" بهتون تبریک میگم عزیز . از ال سی دی و فینگر تاچ گوشی برام میگی :11:نقل قول:
اول از فينگر تاچش بگم (البته قبلا اموزشش را قرار داده بودم ) كه به اساني قابل راه اندازي است و با 2 اثر انگشت كار ميكنه يعني شما ميتوني 2 انگشت را بهش معرفي كني و براري باز كردن صفحه ازش استفاده كنيد سرعت باز كردن گوشي با اثر انگشت خيلي عاليه يعني اگه گوشي در حالت معمولي اگر قفل باشه تا بخواهي باز كني زمان بيشتري لازم داره تا اثر انگشت.نقل قول:
در مورد ال سي دي گوشي بگم شما ميتوني از تنظيمات اتوماتيك نوردهي يا دستي براي اون انجام بدي ، كه من در حالت اتوماتيك انجام قرار دادم و كيفيتش خويه به طوري كه در نور افتاب هم ميتوني به راحتي صفحه نمايش و حتي متن ها را ببيني.
فيلمهاي با كيفيت HD هم داخل گوشي ريختم به خبي و با كيفيت نمايش داد.
يه مطلب ديگه راجع به صفحه ال سي دي بگم كه اثر مالش انگشت روش باقي ميمونه كه خيلي راحت هم تميز ميشه (با روشهاي خودمون ديگه ..)
در مورد اسكرين گارد يه جمله اي تو يه سايت خوندم كه خيلي خوشم اومد:نقل قول:
عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه
حالا جرياني شبيهه اينه :31:نقل قول:
Using a screen protector is like using a condom. It may be safer, but it certainly doesn't feel as good.
خيلي دلم ميخواد اين گوشيو ببينم حيف هر جا مي گردم پيدا نميشه :19: :13:
خوب تمام ال سی دی ها اثر انگشت روش میمونه و طبیعیه .نقل قول:
اما این که گفتی سرعت فینگر تاچ از سرعت باز کردن لاک معمولی بالاتره خیلی جالبه .
کلا" گوشیش هیبت دار هست که هر کی میبینه تو کفش بمونه !؟ :31: . سایزش چطوره ؟
دوستان کسی اینو تا حالا گرفته ؟
قیمتش چنده؟
اگه دوربینش 8 مگاپیکسل بود خیلی خوب میشد.
کیفیت دوربینش چطوره؟
سايزش متناسب و زياد مزاحم نيست يعني راحت ميتوني جابجا كني و حتي زماني كه در جيب شلوار يا پيراهن هست زياد نشون نميده .نقل قول:
بله دیگه همین دوست عزیزمون که نمیدونم اسمشون چیه گوشی رو خریده . عکس از دوربین هم صفحه قبل گذاشته .نقل قول:
واقعا از اقای zare57 ممنونم....خیلی داری حال میدی ...اگه وقت داری یه ریویو کامل بزار :دی
دمت گرم :11:
رنگ سیاه تو صفحه نمایش چطوره؟
آخه مثلا تو گوشی XT720ـم رنگ های سیاه اونقدر خالص نیستن منظورم در حد OLED نیست در حد همین LCD های بقیه گوشی ها
خوب بازار داره خوب میشه و کم کم شاهد افت بیشتر قیمت آتریکس باید باشیم .
دیجی کالا هم آتریکس رو وارد کرد به قیمت 785 هزار و با 48 ساعت مهلت تست :10:
کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-Motorola-Atrix
رئوف جان من که خیلی در موردش تحقیق کردم . نه فقط از فن بوی های موتو . از همه .نقل قول:
ال سی دی آتریکس کمی از سنسیشن بهتره . اما به پای گلکسی 2 نمیرسه ویا آیفون 4 . دقیقا تنها برتری گلکسی 2 همین ال سی دیشه اما معایبش بزگتره :21:
سلام دوستان..من این گوشی رو 3روزه خریدم..منتهی به یک مشکل برخوردم دارم دیوونه میشم لطفا کمک...
من تا زمانی که با گوشی کار میکنم مشکلی نداره اما به محض اینکه 5دیقه باش کار نمیکنم و میره به حالت استند بای دیگه هرکاری میکنم قفلش باز نمیشه!!!دکمه های lock + power از کار میفته..
مجبورم باتری بکشم...در این حد!!
لطفا کمک....................
تبریک میگم بهتوننقل قول:
گوشی رو از کجا خریدی ؟
موقع خرید تستش کردی ؟!
دقیقا" یک همچین مشکلی رو یکی از دوستان با دیفای داشت که مشکلش حل شد . فکر کنم رام عوض کرد .
به نظر من همون موقع که فهمیدی مشکل رو باید به همون جا که خریدی میبردی و نشون میدادی .
ممنونم..والا من از تهران گرفتم..البته یکی از دوستام زحمته خریدو کشیده...بیچاره میگه همه چیزشو تست کرده دیگه فکرش به اینجا نرسیده که بزاره رو استند بای!!!!!!820 تموم شد واسم..
فروشنده چیزی سرش نمیشه..جدا ینی مشکل داره؟؟چکارش کنم ؟؟ببرم پس بدم؟؟
ممنون میشم اگه بپرسین از دوستتون که چطور مشکلش حل شده؟؟خیلی ناراحت شدم..800 بدی بعد این ایرادم رو داشته باشه!!!
فکر نکنم مشکل حادی باشه دوست عزیز...با عوض کردن رام باید حل بشه....99% مشکل نرم افزاریه :46:
ممنون میشم اگه کسی بگه این مشکل نرم افزاری چطور حل میشه؟؟؟؟؟؟؟
با آپدیت گوشی یا بدم بیرون رام عوض کنن!!!بیرون میگه 15 میگیره فلش بزنه واسم!!
آخه این چه وضعیه!!موتورولا واقعا مایوسم کرد..کاش sensation میگرفتم و پوله بیخودی حروم نمیکردم..
خودم میتونم درستش کنم؟؟
ممکنه فقط یه گوشی اینطوری باشه... موتو سنسیشن رو قورت میده تو کیفیت... و سخت افزارش هم قوی تره...
توی سایت موتورولا هم آپدیت جینجربرد هم آموزش آپدیت هست... برین آپدیت کنین ببینین چی میشه...
دوستان سلام. من ديروزگوشى اتريكسم را به ٢.٣.٤ آبديت كردم البته دادم يكى از دوستان برايم انجام دادازسايت خودموتوبادوربين گوشى كمى فيلم گرفتم
باكيفيت ٧٢٠*١٢٨٠ خلاصه دوربين خوب شده ووضوح تصويرهم خيلى خوب شده وديگه خبرى از پيكسل پيكسل شدن نيست system versionگوشى شده
٤.٥.٩١MB860. ATT.en.us Model number MB 860 Baseband version n-01.77.07P Webtop version WT-1.2.0-110
ازسرعت هم هنوز تست نكردم ولى از نظر كلى خوب شده منوها كمى فرق كردند وتومنوها چندتا گزينه هم براى شركت مخابراتىat&t هم هست جورى
كه آدم فكرمى كنه اين آبديت به سفارش at&t هست البته دوستانى كه مى تواننددرمورداين رم كه من آبديت كردم توضيح بدهند ممنون مى شوم
واما مشكلى كه تو اين مدت كم با آن برخورد كردم بلوتوث گوشى است وقتى مى خواهم چيزى دريافت كنم كمى مشكل داره مثلآ باگوشى X7چندتا آهنگ
را تيك زدم و به گوشى اتريكس ارسال كردم دوتاآهنگ كه ارسال شدآهنگ سوم گير مى كرد ولى تو ارسال عكس خوب دريافت مى كرد ويا چندتا موزيك ويدئو
داشتم روX7 وقتى ارسال مى كردم اوايل كار گير مى كرد البته من وفقط با گوشى X7 آزمايش كردم
موتورلا درويد hd!!!!
Motorola Droid HD photos leak, 720p screen still not confirmedPhotos of another upcoming high-end Motorola smartphone leaked today. Dubbed Motorola Droid HD the monster of a smartphone is built around a 4.5" LCD and runs of the latest smartphone-tailored edition of Android - 2.3 Gingerbread.
The Motorola Droid HD also features an 8 megapixel main camera, capable of recording 1080p videos (so it's almost certainly powered by a dual-core CPU), and a front-facing snapper for those video-chats that you love so much.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motorola Droid HD
There's also a microUSB port and an HDMI port on the ultra-slim body. Alas, we don't know yet if the Motorola Droid HD screen will really come with HD resolution (as in 1280 x 720 pixels), or if it settle for the qHD res (960 x 540 pixels) of the Motorola Atrix.
Now qHD would still give you a cool pixel density of 244 dpi, but HD will allow the Motorola Droid HD to match the 326 dpi of the iPhone 4 Retina display.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motorola Droid HDWe'll be keeping you updated as more information on the Motorola Droid HD comes up.
source:
[HTML]http://www.engadget.com/2011/08/17/motorolas-new-droid-hd-makes-cameo-alongside-droid-bionic/[/HTML]
[HTML]http://www.gsmarena.com/motorola_droid_hd_photos_leak_720p_screen_still_no t_confirmed-news-3014.php[/HTML]
دوست عزیز تو فروم آندروید گوشی سنسیشن کلیدهای ولومش کنده شده بود . پس یعنی سنسیشن آشغاله کلا" !!نقل قول:
اون دوستم که گفتم مشکلی مشابه شما با گوشی دیفای داشت هم ایشون هست :
میتونی از خودش بپرسی .کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=143392
فکر کنم گوشی رو همون روزهای اول عوض کرد !!!
دوستانی که اتریکس دارن و دنبال والپیپر استاندارد qHD هستند تو تاپیک والپیپر های اندرویدی تو صفحه 6 به بعد و صفحه آخر میتونن والپیپر ها رو ببینن اگه دوس دارین تا بیشتر بذارم
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491554&page=10[/HTML]
شما با rsd و فايل فلش اصلي مربوط به رام گوشيتون اونو فلش كنيد احتمال زياد مشكلت حل ميشه .نقل قول:
علاوه بر توضيحات دوستمون با اپديت به جينجر برد سرعت گوشي بهتر شد مشكل واي فاي كه فرويو وجود داشت برطرف شد و ديگه نياز به پچ نداره و همينطور تو تنظيمات وايرلس گزينه hotspot كه در فرويو قابل راه اندازي نبود مشكلش برطرف شد.نقل قول:
در همين قسمت يك اتصال به usb به نام tethering كه مربوط ميشه به استفاده اينترنت گوشي روي كامپيوتر با كابل.
ايكونها و جلوه هاي موجود زيبا تر و شكيلتر شدند.
البته يه مشكل با bluetooth ايجاد شده كه شناسايي بلوتوث هاي اطراف با مشكل همراه است يعني نه شناسايي ميشه و نه شناسايي ميكنه.
دوستان کسی اطلاع داره که این آتریکسهایی که دیجی کالا آورده، فکتوری آنلاک (از این جعبه آبی ها) هستن یا با کد آنلاک شدن (از این جعبه نارنجیا)؟
ضمناً یه کیس مقاوم و شکیل واسه آتریکس پیدا کردم، ماه:
کد:http://www.goballisticcase.com/products/motorola-atrix-ballistic-sg-series-case