امسال چه خبره ! خدا وکیلی چپ و راست بازیهای خفن تو راهه ! هیچ کدوم هم نمیشه از دست داد !
باید دیگه حداقل یه ترم از دانشگاه مرخصی گرفت !
Printable View
امسال چه خبره ! خدا وکیلی چپ و راست بازیهای خفن تو راهه ! هیچ کدوم هم نمیشه از دست داد !
باید دیگه حداقل یه ترم از دانشگاه مرخصی گرفت !
مقایسه تصویری مس افکت در xbox و ps3 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی طبق دمو تفنگ ها محدودیت گرمایی ندارند و این خیلی خوشحال کنندست.
تو ME2 یکی از کاراکترها وقت انتخاب جاش مشکی میمونه و اصلا باز نمیشه خواستم ببینم اون کیه و چطور باز میشه؟ممنون.
امکان داره لگیون باشه همون geth ه.:46:نقل قول:
ای بابا کجا خوشحال کنندست....کلا استراتژیک کار رو میریزه به هم...اون موقع که میدونی داره داغ میکنه و تو بد مخمصه ای هستی هیجانش خالص میشد..نقل قول:
+
راستی با چند تا سلاح تو دمو بهت داده بودن و این که انمیشن های تعویض سلاحش چطوری بود مثل قسمت دوم بودش...؟ (اسلحرو میبرد پشتش بعد و خوب و رون اون یکی رو برمیداشت اینجا هم این طوری بود..؟)
نقل قول:
یکم اذیت کنندست ولی احتمالا برای دمو برداشتن چون اگر اسلحه ها modding دارند پس احتمالا mod های برای کاهش محدودیت شلیک هم باید داشته باشند.:20:
. همینطوری کلا تو مخمصه ای. سربازان سربروس هی تورنت میزارن تزدیکشون باشی با شمشیر یا چاقو میزنن.
انیمیشن عوض کردن اسلحه هم مثل قبل با یکم بهبود. اینم اسلحه های بازی:
Shepard: M-3 Predator I
M-96 Mattock I
M-22 Eviscerator I
M-9 Tempest I
Liara: M-4 Shuriken I
M-3 Predator I
Garrus: M-8 Avenger I
M-92 Mantis I
در مرحله فرار به زمین خم چند دقیقه ای M-8 Avenger I دستمون میاد.:46:
کجای بازی؟ از اولش که خیلی هاشون باز نشدن، جاشون سیاههنقل قول:
اگر آخرای بازی هستی که بقول دوستمون احتمالا همون لیجن هست که Geth تشریف دارن، اسنایپر دارن، ولی من فقط با Thain حال کردم برای اسنایپ.
من هنوز 2-3تا DLC آخر یعنی از Kasumi به بعد، که شامل Overlord - Shadow Broker - Arrival میشه رو بازی نکردم، ولی دارمشون - باید قبل از اومدن 3 یه بار دیگه تمومش کنم. :21:
من تا حالا 5بار ME1 و 4 بار ME2 رو کامل تموم کردم، با درجه سختی های متفاوت، در کل نظرم اینه که ME2 نسب به ME1 تقریبا چیز جالبی نداشت. حالا ببینیم ME3 برمیگرده طرف 1 یا نه :40:
به نظرتون شمایی که عاشق این بازی هستی این اقلام رو جلوتون میزاشتن و فقط یکیش بود کدوم رو انتخاب میکردی..؟
Razers در اقدامی جالب وسایل زیر رو به زیباترین شکل ممکن به طرح گذاشته...برای فروش که قیمت هاش هم در منبع هستش
کیف..، گوشی همراه اونم ایفون 4 ، هدست ، ماوس و کیبورد با پد ، یک کنترلر زیبای 360 ) خودتون ببینید کیف کنید
دسترسی به بخش مولتی پلیر دمو برای همگان آزاد شد. بشتابید بشتابید!
من با مولتی خیلی حال میکنم.(شاید چون مولتی زیاد نمیتونیم بازی کنیم!) ولی خیلی جالبه.
سربروس یه سرباز داره به نام phantom نینجاست . 1 نفری همه رو میتونه بکشه. من 3 دست بازی کردم توی هر سه دست توی wave 10 باختیم به خاطر همین موجود.
ولی خیلی حال میده!
اگر دمو رو دارید و مولتی میزنید ادد کنید mohammadsepid
هر کی دمو رو نداره پیشنهاد میکنم حتما بگیره
بخش مولتی بازی ارزش امتحان کردن داره
2 هفته فرصت برای بازی هست
ID : Virusman2012
عجب...اگه یه لطف کنین یه لینک مستقیم بدید ممنون میشم.چون من فقط میتونم بزارم شب از ساعت 3 تا 7دان کنم..
این قبول ، ولی دیگه توی دورانی که سربروس مثلا میاد یه شپرد رو ورمیدارن از اون دنیا برمیگردونه ، داشتن ِ اسلحه هایی که داغ میکنه خیلی مسخره میشه .نقل قول:
نقل قول:
همون مدیا فایر رو توی 3 شب دانلود کن. اگر کرجی بیا بهت خودم بدم مستقیم تنها همون خوده ORIGINE:46:
دمت گرم..من تهرانم.:31:نقل قول:
دوره واسم که بیام کرج...مدیا فیر ریزیوم داره؟؟
نه انگار. شما 7 تا امشب بزار 7 تا فردا تموم میشه:31::46:نقل قول:
کلا حجمش چقدره؟
اگر دموش اینقدر جالبه، یعنی ارزش داره بریم Key اورجینال بخریم برای بازی؟
2 گیگنقل قول:
ویدئو های مولتی بازی رو نگاه کن ، ببین به نظرت چه طورهنقل قول:
--------------------------
دمو فقط 2 تا مپ داره
سبک بازی هم فعلا Survival ـه ، مثل COD MW3
احتمالا مولتی ورژن اصلی مد های دیگه ای هم داره
---------
سیستم آپگرید اسلحه ها و لول آپ هم خیلی بهتر شده ، حتی بهتر از ME1
فقط چندتا ضعف داره که الان نمی گم تا خودتون تو بازی ببینید ، کلا نکته منفی خاصی نداره
نویسنده Me و Star Wars: The Old Republic بایوور رو ترک کرد...
طی خبری که الان روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفت اقای Drew Karpyshyn در وبلاگ خود این رو قرارداده که بایوور رو ترک کرده و کلیه ارتباط وی با این کمپانی قطع شده است و روی پروژه های دیگر تمرکز میکند
Karpyshyn نویسنده
Me 1 و 2
tar Wars: The Old Republic
Knights of the Old Republic
و رمان نوشته شده ME نیز بوده هست
او بیان کرده است که در اینمدت در بایوور با تیمی خوب و همراهی گروهی ه روی بازی های بزرگ و بردن جایزه های زیاد همراه بوده و او برای بایوور ارزوی موفقیت میکند و به عنوان هوادار دنبال بازی های این استدیو خواهد بود
بچه ها من نسخه 1 و 2 رو بازی نکردم اگر نسخه 3 اومد بازی کنم حالیم میشه چی به چی هست؟
نقل قول:
ME1 ,2 رو که حتما باید بازی کرد
ولی ME3 رو طوری ساختن که برای شماها که با سری ME آشنا نیستید هیچ ابهامی وجود نداشته باشه
محتوای مخفی: یکی از ویژگی های خوب ME3
دستش درد نکنه...ملومه از اوناست که فقط نشسته پشت میز و نویسندگی کرده وهمش خورده یا همش پای کامپیوتر در حال بازی بوده و هیچ تحرکی نداشته...نقل قول:
امیدوارم حالا که ازبایور جدا شده یه کم ورزش کنه.:8:
امیدوارم تیم نویسندگی قوی داشته باشه که در نسخه ی بعدی(اگر باشه) به کیفیت داستان لطمه نخوره.
آقا جاتون خالی رسیدم به Horizen که با Collectorـها برای اولین بار درگیر میشی. قربون صدای Harbinger که میگه:"Assuming Control of this Form..." و بعدش یکیشون مثل زغال روشن میشه :40: سر HardCore هم حال میده - دوستان بشینن بازی رو با تمام DLC هاش دوباره بزنن صفا کنن.
من از شماره اول فنِ سرسخت این بازی بودم.
با این حال دمو را بازی نخواهم کرد چون به نظر من صبر کنم تا بازی کامل بیاد بهتر هست.
البته این اینترنت هم اجازه چنین کاری رو نمیده!
راستی بچه هایی که بازی کردن داستان رو لو ندین..
وب سایت IGN یه ویدئوی 5min داده که به همه مخصوصا کسایی که متاسفانه سریای قبلی روبازی نکردن توصیه میکنم حتما ببینن :
GOOD LUCK SHEPARD
دمو چیزی از ئاستان لو نمیده. اینکه ریپر ها حمله میکنند و شپرد رو برای قتل عام باتارین ها گرفتن رو همه میدونند حتی از پایان نسخه 2. شما داری مولتی رو از دست میدی.:46:نقل قول:
خوب بنده هم دمو رو در x360 انجام دادم...........چیزایی که تو تجربه کردم رو میگم.....ممنون:
مولتی پلیر
مولتی پلیری که فعلا ما بازی کردیم خیلی مولتی پلیر نبود.....
یعنی فقط یه قسمت داره که دقیقا مثل قسمت horde بازی gears هستش و حالت طرفین رقابتی نداره....چون مدهای team deathmatch یا dmination یا king of the hill نداره که دو طرف ادم با هم رقابت کنن.....
حالا نمیدونم تو بازی اصلی tdm اینا خواهد بود یا فقط همین مد(که امیدوارم باشه)
در مورد این قسمت که بازی کردیم همونطور که گفتم شدیدا شبیه قسمت horde بازی gears2 (نه gears 3) هستش....wave wave دشمن میاد و شما باید با هم تیمی ها بکشینشون هر چند wave یکبار هم یه غولی چیزی میاد و البته bonus wave هم داره(مثل -- کامپیوتر یا کشتن فرد مورد نظر و.....)
در کل به طور مشخص و بارز مولتی این بازی در مقابل مولتی بازیهای معروف دیگه مثه cod یا halo یا bf3 یا gears یا ac بازنده هست و مانند deadspace2 که تجربه دیگری از ea برای مولتیزه کردن یه بازی بود خیلی موفق از آب درنیومده و برای چند هفته اول lobby های پری خواهد داشت.
کینکت
در کمال ناباوری جالب و زیبا می کنه بازی رو.....تمام دستورات بازی اعم از باز و بسته و فعال کردن و تعویض اسلحه و انجام نیرو و نارنجک انداختن و حمله کردن و کمکهای اولیه و گفتن دیالوگا و.........هم تیمی ها و یا خودتون رو میتونین توسط دستورات صوتی انجام بدین که در کمال تعجب کاملا خوب و عالی کار شده و از تجربه قبلی کینکت در این مورد(یعنی بازی halo anniversary) یک سر و گردن بالاتر.......
با اینکه استفاده از کینکت حس بسیار عالی و خوب در بازی گنجونده شده ولی اینکه این حس عالی ارزش 150 دلار رو داره یا نه کمی تامل برانگیز و اگر کسی فقط به خاطر این بازی بره کینکت بگیره ارزششو نداره ولی برای کسی که از قبل کینکت داشته انجام این بازی با کینکت خوب.......
سینگل پلیر
این موردو من خیلی نمی خوام توضیح بدم به دو دلیل :
1-صبر می کنم ببینم حرف دلم درست از آب در میاد یا نه(اینجا نظرمو نمی گم چون از دمو نمیشه نظر قطعی داد)
2-شماره های قبلی رو تجربه نکردم و خیلی در جریان جزییات داستان نیستم.
ولی در کل دموی سینگل هم جذاب و زیبا بود ...... .
+
در نهایت با انجام دمو نظر مثبتی در مورد این شماره پیدا کردم ولی فقط در مورد سینگل پلیرش و حتما سینگل پلیرش رو تجربه خواهم کرد(برای مولتی پلیر ترجیح میدم وقتم رو با مولتی پلیر بازی دیگه ای سپری کنم)
موفق باشین......:11:
.
نقل قول:
در نسخه اصلی هم حالت Versus وجود نداره و فقط Coop ـه ، حالا باید دید به غیر از این مد Survival حالت دیگه هم داره یا نه
اگه فقط همین باشه ، بعد از یک هفته بازی کردن دیگه کسی سراغ مولتی نمیره
-----------------------------------
یک تریلر خیلی قشنگ از مس افکت
تو این ویدئو بعضی از صحنه های ME1 ، ME2 رو جمع کردن و صحبت های Sovereign رو هم گذاشتن روش با یک آهنگ خیلی قشنگ
این ویدئو همون اوایل که اولین تریلر ME3 اومد پخش شده بود
پیشنهاد میکتم ببینید ؛ صدای Sovereign خیلی قشنگش کرده
کد:http://www.mediafire.com/?5shx5v47zjnz8m4
اینم متنی که Sovereign میخونه :
اگر کسی حوصله داشت ترجمش کنه ، بعضی حرفهاش در مورد ME3 ـهنقل قول:
Reaper? A label created by the Protheans to give voice to their destruction. In the end, what they chose to call us is irrelevant. We simply... are
We have no beginning. We have no end. We are infinite
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding
There is a realm of existence so far beyond your own you cannot even imagine it. I am beyond your comprehension. I am Sovereign
I am the Vanguard of your destruction
Your lives are measured in years and decades. You wither and die
We are eternal, the pinnacle of evolution and existence. Before us, you are nothing. Your extinction is inevitable , We are the end of everything
We impose order on the chaos of organic evolution , The cycle cannot be broken
The time of our return is coming. Our numbers will darken the sky of every world. You cannot escape
You exist because we allow it, and you will end because we demand it
ریپر؟ عنوانی بود که پروتئون ها برای بیان عامل انحدامشون به اشتباه بر روی ما گذاشتند. به طور ساده ما ... هستیم!
ما آغازی نداریم. ما پایانی نداریم. ما نا محدودیم.
موجودات اولیه از گوشت و خون و غرق در جهالت هتسید.، توانایی فهمیدن ندارید.
واقعیتی در حیات و زندگی آنسوی موجودیت شما هست که شما حتی توانایی تصورش را هم ندارید. من خارج از درک شما هستم . من ساورین (با اقتدار و شهریار ) هستم.
من پیشتاز نابودی شما هستم.
زندگی شما محدود به سال و قرنه. در نهایت شما پیر و فرتوت میشین و میمیرین.
ما جاودانه هستیم. راس حیات و تحول. بدون ما شما هیچ نیستین. نابودی شما حتمی ست. ما پایان همه چی هستیم.
ما نابودی موجودات اورگانی را بر آنها تحمیل میکنیم. این چرخه قابل نابودی نیست.
زمان برگشت ما نزدیکه. تعداد ما آسمان هر دنیایی رو تاریک میکنه. شما راه فراری ندارید.
شما زندگی میکنید چون ما به شما اجازه میدهیم. و شما نابود میشید چون ما خواستار آن هستیم.
خیلی دوست دارم در 3 که کلا تاریخ و منشا حضورشون رو متوجه میشیم بدونم چی بودن و فلسسفه ریپر ها چیه.
در ضمن معلوم نیست داستان نویس ها چه پیامی و چه فلسفه ای در بیان این داستان داشتند ولی مطمئنا همین طوری الکی این داستان روایت نشده.
کینکت دارها برن تمرین کنن تا امدن بازی
خسته نباشی داداش :46: شما هم معلومه خوب تو داستان فرو رفتید.نقل قول:
اگه دقت کنید دو محصول پرفروش Bioware یعنی Mass Effect و Dragon Age دارن دو چیز رو تبلیغ میکنن:
1) خوب جلوه دادن و مثبت نشان دادن جادوگرا توی Dragon Age.
2) وابستگی مطلق به جرم - همینکه Shepard بعد از دوسال با بازسازی بدنش با همون شخصیت و حافظه برگردونده میشه - با اعتقاد ما به وجود روح و ... در تناقضه - چنین به نظر میرسه که میخوان تمام ویژگی ها و خلقیات و ... رو فقط به جسم(حالا به مغز یا DNA) نسبت بدن و اینکه مرگ ربطی به روح نداره.
من اتفاقا از داستانش خوشم میاد و نظرم اینه که کسی بهتره این رو بازی کنه که تفاوت درست و غلط رو بدونه.
پذیرنده ی دشنام های شما هستم :27::40: نظر خودم رو گفتم.
نقل قول:
بیشتر بازی های rpg در زمان گذشته جادو دارن ربطی به بایو ور نداره. مثل skyrim بعدا ما نمیتونیم بدون دلیل عدم وجود جادوگر رو اثبات کنیم. من به شخصه اعتقاد دارم وجود داشته. :46:
ولی منظور من از داستان مس افکت فقط مرگ شپرد نبود. اینم خوبه بدونی شپرد نمرده بود. نزدیک های مرگ بود. که سربازان شادو بروکر پیداش میکنند و داخل tube میگزارند و تمامی تدابیر موجود برای زنده موندنش رو اعمال میکنند که بعد سربروس نجاتش میده.
منظور من بیشتر خود ریپر ها بود. سخنان ساورین در بالا خیلی ساده نیست از نظر من فلسفیه.
یک کاربری توی یکی از سایت های دانلود فیلم هست. هر فیلمی میبینه میگه ماسونی بود! مس افکت هم ماسونیه!! ( خودم یه زمانی گول همین حرفای شیرین فراماسونی دوست داران ولایت رو خورده بودم تاپیکش موجوده!):31:
بالاخره اکثر بازیهایی که گنده میشن دستی توی این بحثا دارن...
مس افکت رو نمیدونم ولی بتمنو می بینیم که چطوری این نینجارو گنده کرن و بالا آوردن..همینطور شخصیتهای دیگه..ماهم که ماشالا غرقه این جور بازی ها شدیم...
میدونیم داستان چیه ها...ولی باز بازی میکنیم..:31:
وقتی حرفی میزنید ، و مهمتر از اون ، توی حرفتون میخواید کسی رو متهم کنید ، لطفا" خوب روش فکر کنید !نقل قول:
1) توی Dragon Age اتفاقا" بدترین قشر ، جامعه ی جادوگرا بود ، غیر از Blood Mage ها که کلا" ملعون به حساب میومدن ، نصف ِ بیشتر جادوگرها افکار خبیثانه و اینجور مسائل رو داشتن . Abomination ها و اینها که به کنار .
2) در مورد دوم ، خودت داری خودت رو رد میکنی . نصف ِ بیشتر ِ شپرد رو از اول ساختن ولی شپرد هنوز همون آدم بود ، این یعنی چی ؟ یعنی موجودیت فرا تر از جرم هست . هر چقدر هم از نو ساختن یارو رو ، ولی ماهیتش تغییر نکرد .
*) کلا" با این طرز فکر که دشمنی وجود داره که همیشه شما رو هدف قرار داده و میخوان شما رو از افکار بینهایت پاک و راستینتون دور کنه ، پوچترین برخورده با طبیعت . ملت های دیگه زندگی دارن ، کار دارند ، زن و بچه دارند ، اینکه حتی نویسنده های بایوور رو به توطئه چینی متهم میکنید و البته خودتون رو در ستایش از دونستن ِ حق و باطل بالا میبرید بیشتر خنده دار هست .
**) بازیباز برای چی بازی میکنه ؟ که از دنیای واقعی خارج بشه ، و در دنیایی قرار بگیره که نه تجربه ش کرده ، و نه حتی انسانی زنده ( In Flesh ) اون رو تجربه کرده باشه و از این شرایط لذت میبره . آیا وجود ِ Dragon در نصف ِ داستان های اساطیری رو هم شما تزریق ِ نوعی طرز فکر میدونید ؟ یا مثلا" دیالوگ هایی از Mass Effect که بیش از هر فیلم دیگه ، روی شما تاثیر میذاره و شمارو به انسانیت ، خوبی ، نیکی و محبت دعوت میکنه هم توطئه است ؟ این اتفاق ها در بازی ها میافته برای اینکه برای بازیباز جذابه و نه چیز دیگه .
چه حرف های عجیبی:18::18:نقل قول:
بدون شک هر کسی برای بار اول این حرف هارو بخونه می تونه ویژگی های یک ریپر رو با god یکی بدونه.اینکه ریپرها بگن ما جاودانه ایم ما پایان و آغاز نداریم دقیقا همون ویژگی هاست.
حال به نظر من پیام این حرف می تونه این باشه که هر کسی با تکیه به علم و صرفا با تکیه به عقل و هوشش می تونه بر هر مشکلی فایق بیاد و اگه شپرد ریپرهارو شکست بده این در واقع پیروزی شپرد نیست بلکه پیروزی عقل و هوش ارگانیک بر خدای بدی ها و نابودی(همون ریپرها)است و درنتیجه این هوش و عقل است که در این گیتی بالاتر از همه چیز است.پیام دوم طبیعتا تکیه بر مادی گرایی مطلق بودن این دنیاست.این که یک ریپر با این ویژگی هایی که از خودش میگه با شلیک به اون چشمی که ازش لیزر به بیرون میزنه نابود میشه اینو میگه که هر چیزی هر چقدر ماورایی به نظر برسه بالاخره از ماده ساخته شده و چیزی به غیر این وجود نداره.
حالا چرا بایوار اومده این کارو کرده؟چه اهدافیو می خواسته دنبال کنه؟در این صورت باید بگم شاید با این کارش اهداف خیلی از افراد دنبال شده ولی اینو باید بدونیم که بایووار اول از همه یه استودیوی بازی سازی است و خب طبیعتا دنبال پول بیشتر و فروش بیشتر و برجسته کردن بازیش است و اینجوری می تونه از بازیش یه عنوان درخور توجهی بسازه و جذابیت بازیش و فروش بیشتر اون رو باعث بشه.
حال وظیفه ما اینه که این بازیو بگیریم و از بازی کردن باهاش لذت ببریم و پایان باشکوه شپردو ببینیم و در آخر هم به تیم سازنده بایووار بابت ساخت این بازی مشتی درود بفرستیم :46:
نه من انچنان اعتقاد ندارم مس افکت داستانی سیاسی و یا ضد دینی داشته باشه. کلا خودمم بدم میاد در باره هر چیزی سریعا یک گروهی( ذوب ولایت سری به وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید متوجه میشین.)
مثلا پروژه لازروس که شپرد با اون زنده شد منشا ئی در انجیل داره. لازاروس یا Lazarus of Bethany فردی بوده که 4 روز پس از مرگش توسط حضرت عیسی زنده شده.بعد ها به طور گسترده از لازاروس در داستان های بتمن در مورد شخصیت راشل گو استفاده میشه .
از نظر من حتی منشا این داستان هم میتونه بر اساس افسانه ها و داستان های انجیل و یا کتاب مذهبی یهودیان باشه. واسه من سواله که ریپر ها نشان گر چی هستند. کلا تفسیر ریپر از نظر من:
موجودی که از نظر علم و تکنولوژی از ما برتره و تکنولوژی و علم خودش رو تا حدی در اختیار ما میزاره تا ما ازش استافده کنیم و بعد از ترس پیشرفت بیش از حد موجودات دست به کشتار آنها میزنه. اگر یادتون باشه پروتئون ها ( تیم تحقیقاتی که در ایلوس زندگی میکردند) تونسته بودند به تکنولوژی ریپر ها برسند و هم نقشه نابودی آنها رو بنویسند( که در 3 بهش دست پیدا میکنیم) و هم یک mass relay در سیتادل ساخته بودند.
عزیز من، بله توی مورد اول، اگر شما Mage انتخاب کنید، خیلی از جاها به دفاع از جادوگرها می پردازید (یکم روی این عمل دقت کن) منظورم کل جادوگرا نبود.نقل قول:
توی مورد دوم، شما میتونی چشمات رو ببندی - اتفاقا من هم کسی نیستم که بیام پاچه بگیرم ولی مطمئن باش داستان هر دو بازی بسیار منظور داره! خیلی زیاد! تابلوه - من خودم هم که بازی میکنم که هر دقیقه Esc نمیزنم فکر کنم جنبه های ماسونی ـش رو پیدا کنم - من میگم:"بهتره کسی که بازی میکنه و به داستان و گفته ها خیلی اهمیت میده - فرق درست و نادرست رو بدونه - اونی هم که(مثل شما) صرفا میخواد بازی کنه که تو محیطش قرار بگیره و توی عمق نره که کلا هیچی، نکته ی خاصی دربارش نیست).
با این حساب من خودم هنوز طرفدار پاقرص Bioware هستم چون واقعا داره بین این همه بازی بدردنخور، بازی های قشنگ و مفهومی میسازه.:11:
اون جمله ی قرمز هم که مشخص کردم، یکم زیادی افراطی هست، من میگم بهتره بدونی چی دارن میگن. معمولا توی سریال ها و بازی ها یه جمله چندین بار با صدای رسا تکرار میشه که اگر دقت کنی، مشکوک هستن، Harbinger تو مس افکت 2 چند بار یه سری جمله رو تکرار میکنه؟؟؟!!!
در ضمن آخر همون جمله ی قرمز:"ما با طبیعت کاری نداریم... تازه میریم 13بدر حالشو می بریم :27::31:"