فقط در صورتی که ساتنای درخواستی شما خارج از بازه زمانی ۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰ (شنبه تا چهارشنبه) و ۸:۰۰ الی ۱۳:۰۰ (پنج شنبه) باشد در اولین روز کاری ارسال خواهد شد.:11:نقل قول:
Printable View
فقط در صورتی که ساتنای درخواستی شما خارج از بازه زمانی ۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰ (شنبه تا چهارشنبه) و ۸:۰۰ الی ۱۳:۰۰ (پنج شنبه) باشد در اولین روز کاری ارسال خواهد شد.:11:نقل قول:
آنلاین واریز نمیشه ، مثل سحاب (کارت به کارت) نیست، من از ملت به پاسارگاد انتقال دادم کمتر از 1 ساعت رسیدنقل قول:
اگه خارج از بازه زمانی باشه که amir_ata_21 گفت موکول میشه اولین روز کاری یعدی. مثلاً اگه پنجشنبه ساعت 3 بعد از ظهر باشه میوفته واسه شنبه
من یه بار از پاسارگاد انتقال دادم بعد از 48 ساعت رسید!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
از چه طریقی میتونم استعلام تمام گردش حسابم رو بگیرم..؟
سلامنقل قول:
اصولا سیستم سامانه ی ساتنا مبتنی بر "تائیدیه" طراحی گشته،
1- ثبت اطلاعات توسط کاربر و تایید
2- تاییدیه شعبه فرستنده
3- تاییدیه تامین وجه (برخلاف چکهای بین بانکی ، در ساتنا آنی وجه بین دو بانک تسویه میشود)
4- ارسال به بانک مقصد
5- تایید نام صاحب حساب و شماره حساب و واریز وجه به حساب معرفی شده
در تمامی موارد فوق اپراتور است که کار را انجام میدهد(برخلاف سیستمهای مکانیزه ای مثل کارت به کارت)
پس بطور معمول چنین عملیاتی بین 15تا30دقیقه بطور معمول زمانبر است.
یکی از بهترین سیستمهای بانکی معرفی شده در چندسال اخیر است که در جهت کاهش استفاده از چکهای بین بانکی و مشکلات و ریسکهای آن و یا حمل پول نقد در حجمهای بالا بکار برده میشه.
در حال حاضر کارمزدی ندارد.
ساعات کاری ساتنا معمولا از 8:30 تا 1:30 هست.
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
سلامنقل قول:
اکثر بانکها دارای اینترنت بانک هستند، با اخذ رمز اینترنت بانک به نحو احسن به گردش حسابهات دسترسی داری.
نمیشه بری از بانک بگیری..نقل قول:
اکثر بانکها دارای اینترنت بانک هستند، با اخذ رمز اینترنت بانک به نحو احسن به گردش حسابهات دسترسی داری.
مسلما میشهنقل قول:
ولی معمولا هزینه پرینت داره
البته بانکهای خصوصی معمولا تا 2صفحه هزینه نمی گرن
بعضی از سیستم ها آفلاین هستن مثل بانک مسکن و 24ساعت بعد از واریز پول به حساب مقصد میرسن
سکه یا نیم سکه وقتی میخریم باید از این قابهای پلاستیکی داشته باشه یا همین جوری فقط خودش باشه ؟
از بانک که میگیری خود سکه رو میدن
( من یه بار رفتم بگیرم پولو که دادم سکه ها رو طوری رو پیشخون انداخت که هر کی نمیدونست فکر میکرد 25 تومنیه :31:)
یعنی فرق نداره تو قاب باشه یا نه ؟
+ همه بانکها میدن یا فقط بانکهای خاصی؟
به اون صورت فرقی نداره....فقط با قاب 2000 تومن گرونتره:دی....میتونی بدون قاب رو هم بدی طلافروشهای معتبر برات قاب کنن:46:نقل قول:
شعب خاصی از بانک ملی که از نصفه شب باید بری تو صف آخرش هم شاید سکه گیرت نیاد:دی
آیا این قیمتهایی که هر روز اعلام میشه، طلافروشی ها یا صرافیها هم به همون قیمت میدن یا بیشتر؟ (در مورد ارز هم همین سوال رو دارم)
دوستان من چند میلیون پول دارم. دلم میخاد سکه بخرم و به راحتی هم میتونم چون در شهر ما کسی نمیره تو صف بانک.
اما مشکل فروشه سکه هست چون هیچ طلا فروشی در شهر ما سکه نمیگیره!!!
به نظر شما من چکار کنم؟
سلام دوستان
یک سوال داشتم
من کارتم ملی هست
البته چند تایی دارم ولی ملی بنا به دلایل شخی برا من مهمتره
من معمولا زیادی خرید و فروش اینترنتی میکنم
و یا کارهای دیگر
که در صورت انتقال از ملی به سایرین با مشکل مواجه میشم
خواستم ببینم بهترین راه برای انتقال وجه از کارتی به کارت دیگر بدون محدودیدت کدام هست ؟
توی بانک ملی که سبا را پیشنهاد دادند
گفت 16 تومن هزینه داره که از نت ثبت نام میشه و دستگاهش را از یکی از شعبه های بانک ملی باید حضوری بگیرم
این دستگاه با اینترنت کار میکنه و محدودیت مکانی نداره که خوبه
بانکهای دیگر نیز چنین دستگاهی دارند ؟
شما مال کدوم بانکها و روش راپیشنهاد میکنید ؟
سوال دوم
در حال حاضر بیشترین سود را برای سپرده گذاریهای بلند مدت کدوم بانک میده ؟
فکر کنم بانکهای دولتی شبیه هم باشند از این خصوصیهای باید بیشتر بدند
خوب شما میتونید موقع فروش به یه شهر دیگه برید که کارتون راه بیفته چرا طلافروشی ها سکه نمیگیرین؟نقل قول:
---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
بانک ملی وصادرات فقط این دستگاه رو میدن که سیستم بانکیشون 7 روز هفته هم قطعه نمی تونید راحت انتقال بدین بدین من خودم اون دستگاه رو دارم زیاد استفاده نکردم فقط حیف 16 تومن پول که دور ریختمنقل قول:
پیشنهادم استفاده از بانک پاسارگاد هست همه جوره حرفه ایه اینترنت بانکش هم میتونید به تمام بانکها بدون مشکل وارز کنید
سود بانکی تمام بانکها یکی هست و فرقی نمیکنه بیشترین سود هم مربوط به سپرده بلندمدت 5 ساله هست که فکر کنم 15 درصد باشه البته بیشتر جستجو کن پیدا میکنی
[QUOTE=worldm;6698097]خوب شما میتونید موقع فروش به یه شهر دیگه برید که کارتون راه بیفته چرا طلافروشی ها سکه نمیگیرین؟
QUOTE]
برای اینکه اینجا طلا فروش سکه را به قیمت بانک میخره!
شهر های اطراف هم به قیمت تهران نمیخرند.
خب اگه کار کردنشون عشقی باشه که مفت هم نمی ارزهنقل قول:
مطمئنی پاسارگاد به همه کارتها میریزه ؟
چون جدید فکر کنم به دستور بانک ملی دیگه اینم نمیتونه بریزه
یا من اشتباهی برداشت کردم ؟
مشکل اصلی من انتقال از کارتی به کارتهای دیگر هست
بقیه کارها را همه کارتها براحتی انجام میدند
در مورد سود
من شنیده بودم بانکهای خصوصی بیشتر میدند
شاید اینم مال قدیما بود ؟
نقل قول:
خب اگه کار کردنشون عشقی باشه که مفت هم نمی ارزه
مطمئنی پاسارگاد به همه کارتها میریزه ؟
چون جدید فکر کنم به دستور بانک ملی دیگه اینم نمیتونه بریزه
یا من اشتباهی برداشت کردم ؟
مشکل اصلی من انتقال از کارتی به کارتهای دیگر هست
بقیه کارها را همه کارتها براحتی انجام میدند
در مورد سود
من شنیده بودم بانکهای خصوصی بیشتر میدند
شاید اینم مال قدیما بود ؟
اسم دستگاه otp هست.مربوط به بانکداری اینترنتیه.
خود من هم دارم.خیلی راحته کار باهاش و جابجایی. پیشنهاد می کنم که دوستان هم بگیرن.
هزینه اش توی بانک صادرات 20تومن.
طریقه کار باهاش اینطوریه که اگر صادرات به صادرات باشه با داشتن شماره حساب طرف با بالاترین ضریب امنیتی می تونی پول رو جابه جا کنی تا سقف 6میلیون تومن توی روز بدون اینکه ربطی به تعداد دفعات انتقال داشته باشه،برای حسابهای دیگه هم شماره حساب طرف مقابل رو داشته باشی حتی اگه خود طرف مقابل هم شماره شبا نداشته باشه از طریق اینترنت می ری توی سایت صادر کننده کارت و شماره شبا رو می گیری و به راحتی ساتنا میکنی
چطور شد شما راضی هستین ولی اوندوستمون راضی نیست ؟نقل قول:
بعدشم صحبت از حساب کردی شماره کارت بده نمیشه یعنی؟
کارهای من اکثرا با شماره کارت هست نه حساب ....
بعدم چجوری وصل میشه به کامپیوتر؟
پورت لن داره ؟
و یا با usb وصل میشه ؟
چون براش اینترنت نیازه نه کامپیتور ؟
خودش کیپد داره کد را میزنیم؟
و یا از کامپیوتر کار میکنیم ؟
و چند تا رمز وارد میکنیم تا وارد شناسه کاربری بشیم ؟
سلام اسماعیل جاننقل قول:
درمورد صادرات بله کارت به کارت نداره و واقعا براش متأسفم
انتقال وجه با دستگاه رمزیاب فقط در محدوده ی زمانی خاصی میسره.
تازه هنر کردن پشتش زده ساخت چین...
واسه انتقال وجه هم دیشب بهت گفتم به امضا الکترونیک نیازه که سایت 3 تا عدد را بهت میده تو 3 تا عدد را به ترتیب به دستگاه می دی از مجموع 3 عددی که به دستگاه دادی یک رمز برات میسازه و اونو در بخش مربوطه وارد می کنی و در نهایت تراکنش انجام می گیره.
نقل قول:
در حال حاضر استفاده از اين سرويس در روزهاي شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح الي 16 و در روز پنج شنبه از ساعت 8 صبح تا 13 امکان پذير مي باشد.
ای بابا از مصیبت هم که رد شدنقل قول:
کارت به کارت نداشه باشه مصیبته
هرچند همه کارتها حساب دارند و قابل تبدیل به شبا هم هستند
ولی پی به چه دردی میخروره اینا ؟
پس اون پریسا جان خوش شانه که میگه همیشه کارکرده براش
چون الان 2 نفر میگه دستگاه رمزیاب عشقی کار میکنه
امضا الکترونی هم :41:
برم از عابربانک بزنم از همه باصرفه تاره
اولا گفتم من صادرات دارم.نه عشقی که کار نمی کنه همیشه کار می کنه.در بازه ی زمانیش منتها گاها در ایامی مثلا عاشورا بعید نیست قاط بزنه.من صادرات دارم ملی متفاوته.ملی انتقال کارت به کارت هم داره ولی مطمئن نیستم به همه ی کارتهای عضو شتاب!نقل قول:
نقل قول:
سلام
متاسفانه سیستم انتقال خیلی اشکال داره . اگه آدم بره بانک یا جلوی عابر بانک ( اگه اون هم خراب نباشه !) ، زودتر کارش راه میوفته .
ضمنا انتقال به کارت شتاب هم نداره که مشکل خیلی بزرگیه .
تالار گفت و گوی بانک ملینقل قول:
ا سلام
با عضویت در سامانه بانکداری اینترنتی (سبا) امکان رویت مانده، صورتحساب، پرداخت قبوض و انتقال وجه کارت به کارت یا حساب به حساب را بصورت آنی و لحظه ای خواهید داشت.
بخش بانکداری الکترونیککد:http://www.bmi.ir/forums/default.aspx?tid=1&AspxAutoDetectCookieSupport=1
کد:http://www.bmi.ir/Forums/ShowForum.aspx?ForumID=9&PageIndex=1
وقتی میگی در بازه زمانی خب یعنی محدودیت دیگه ؟
باهز زمانی نداریم
باید 24 ساعت کار کنه
البته تو ایران باید نداریم
هفته ای یه بار قطع بشه موردی نداریه میسازیم
ولی هر روز اگه کار نکنه بدبختیه که .....
آره زیاد سیستم بانکداری خوبی نیست متأسفانه بانک مرکزی از 1/8 اومده صورت مسأله را هم پاک کرده.بانک تجارت انتقال وجه کارت به کارت به همه ی کارتهای عضو شتابو داشت راحت اسم طرفم می زد مثل خودپرداز که دستور از بالا رسید الان حتی مانده حساب هم جز بانک ملی بعضی بانکا نمیده مثل پاسارگارد.اینم محدود کردن یعنی خاک.......نقل قول:
نقل قول:
نه نه
اصلا اینطور که شما فکر می کنی نیست آقای اسماعیل
از طریق سایت بانک صادرات میری.دوستمون که گفت.
وارد سایت شدی رمزو میزنی یه عدد میاد اونو وارد می کنی وارد حسابت میشی
حتی میتونی مبلغ چکی رو که کشیده بزنی که دست توی چک برده شد پاس نشه
ببخشید یه سوال داشتم
وقتی میگن حساب 1 ساله با سود 12% یعنی در طول یک سال 12% از کل پولت به عنوان سود بهت داده میشه؟ یا هر ماه 12% ؟
مثلا سپرده بلند مدت با سود 15% اگه یه نفر 5 میلیون تو این حساب بذاره هر ماه چقد سود بهش تعلق می گیره؟
سالیانه 12 در صده هستندنقل قول:
برای 5 میلیون و 15 درصد: در ماه سی روزه تقریبا 61 هزار تومان
این دستگاه رمزیاب صادرات با usb وصل میشه؟
دقیقا استفاده ش چیه؟ یعنی نمیشه رمز رو با همون کیبرد کامپیوتر زد؟
+
گفتید کارت به کارت نمیشه.. یعنی اگه حساب اینترنتی بسازم نمیتونم اینترنتی به کارت یکی دیگه پول بریزم و حتما باید برم از عابربانک این کارو کنم؟
چند پست قبلی رو خوندم بععضی از دوستان بانکی رو میخواستن که بشه از اینترنت "کارت به کارت" پول واریز کرد
فکر می کنم بانک پارسیان گزینه ی مناسبی برای این کار باشه
خودم پارسیان دارم که به راحتی میشه به کارتهای عضو شتاب از اینترنت پول واریز کرد
اینا خدمات ویژه ای هست که میشه انجام دادکد:https://services.parsian-bank.com/services/specsrv/login.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم از داخل سایت parsian-bank.com وارد اینترنت بانک بشید این کارها رو میشه انجام داد
دریافت اطلاعات مانده حساب
مشاهده مانده و صورتحساب كلیه سپرده ها (كوتاه مدت- پس انداز)
انتقال وجه به حسابهای خود و حسابهای دیگران
مسدود كردن كارت نقدی
درخواست دسته چك
ثبت مبلغ چك
انسداد موقت برگه هایی از دسته چك
لیست چكهای واگذار شده به حساب
گزارش دسته چك
مشاهده تسهیلات دریافتی
ببخشید چطوری حساب کردید شد 61 تومننقل قول:
من اینطوری حساب کردم طبق گفته شما
15 درصد 5 میلیون میشه 750 هزار تومان یعنی طی 5 سال باید 750 هزارتومان سود بدن ،
5 سال 60 ماه داره پس 750 هزار تومان رو تقسیم بر 60 کردم شد ماهی 12.500 !
نه دیگه سود سالاه 15 درصده اونجوری که تو میگی اونوقت هیچ کس پول نمیذاره دیگه بانک :دینقل قول:
اون 5 سال هم داستانش اینه که 5 سال نمی تونی به پول اصلیت یعنی 5 میلیون دست بزنی !
جز اینکه بیخیال شی و بخواهی پولتو ورداری که اونم یه سودی چیزی برمیدارن از پولت و تمام !
ولی مثل اینکه 5 سال که هستش ها هر سال تمدید میشه یعنی بخوای برداری آخر هر دوره بری می تونی از این 5 ساله ت انصراف بدی /.
سلام دوستان،
من سر یه اشتباه کوچیک که چندبار موقع کارت به کارت کردن ،رمز دومو اشتباه وارد کردم
الان این پیغام رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد رمز غلط از حد مجاز گذشته است
من باید تا کی صبر کنم و اینکه چیکار باید بکنم؟چون تا امشب حتما باید کارمو انجام بدم
ممنون :46:
دوستان به وام بانکی فوری تا سقف 7میلیون تومان نیاز دارم. کی میدونه بهترین راه چیه؟ خیلی فوریه کمک کنید دوستان:11:
دوستان که گفتننقل قول:
عکس دستگاه رو هم که گذاشتن
اگر این دستگاه رو داشته باشین! وارد سایت بانک مربوطه میشین
برای ورود کد کاربری رو هر چی که هست توی صفحه وب می زنین بعد روی دستگاه رمزو وارد می کنیم یه عدد چند رقمی میده اون عدد رو توی قسمت رمز صفحه وب می زنیم وارد حساب می شیم و الی ماشاء الله:31:
دوستان کسی از وام قرض الحسنه مهر امام رضا خبر نداره؟
شرایطش چیه؟
سلام برای باز کردن حساب ارزی کدوم بانک رو توصیه میکنین .
اخرش دلار بده ها . معادل ریالی نده ؟
سلام
حداکثر نرخ ارز بازرگانی پرداختی به بازرگانان چقدر هست...؟؟
1-برای بستن حساب بلند مدت حساب هفت دارم حساب 4 ساله تو بانک پارسیان باید به شعبه ای که توش اون حساب رو باز کردیم بریم با هر شعبه از بانک پارسیان بریم میشه؟
2- از خود مبلغ پول برای بستن حساب پول کم می کنند یا از سودش پول کم می کنند؟
برای وام خود شاتغالی باید کجا برم و چیکار کنم