ممنون پانیشر عزیز ولی میشه یه کم توضیح بدی زیر دیپلم با تشکرنقل قول:
دوست عزیز وارد برنامه میشم و روی ویدئو کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
Printable View
ممنون پانیشر عزیز ولی میشه یه کم توضیح بدی زیر دیپلم با تشکرنقل قول:
دوست عزیز وارد برنامه میشم و روی ویدئو کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
از دوستان کسی اگه گوشیش روی رام 2.2 foryo که نصب کرده هنگ میکنه لطفا ذکر کنید...
فقط خواهش میکنم به نکاتی که ذکر میکنم دقت کنید و انجام بدین.
سلام پانيشر جان رام جديد رو تست كرديد؟
ورژن چهارم مدول اور کلاک هم ارائه شد, قابلیت های این ورژن عبارتند از:فرکانس بصورت پیش فرض 691 هست و انگار که تا 826 مگاهرتز هم پیش رفتن با این ورژن و با این ورزن میتونید فرکانس ر واز طرثق setcpu هم تنظیم کنید
[HTML]http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=565868&d=1302528982[/HTML]
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
بنده امروز از فلویو به فوریو کوچ کردم اول گوشی رو از xrecovery ریست کردم و بعد فرویو رو نصبیدم اما همون اول کار هنگ کرد(شانس ماست دیگه) بعدش از طریق خود گوشی دوباره ریست کردم که هنگ خود سیستم برطرف شد اما اومدم بازی hawx(توصیه میکنم اونایی که به شبیه ساز هواپیما علاقه دارند حتما این بازی رو داشته باشن واقعا گیم پلی عالی ای داره) رو اجرا کنم وسط کار دوباره ریست
سلام ...نقل قول:
دوست عزیز...
نمیدونم چرا بعضی ها مشکل هنگ دارند و ما نداریم..
بخصوص موقع نصب بازی!!!
ببین قبل از نصب باید ریکاوری بری و favtory reset (full wipe رو بزنی و بعد نصب کنید...
بعد از نصب به تنظیمات برو و نور ال سی دی رو از حالت اتوماتیک بردار و متناسب با خودت تنظیم کن..
دوباره به تنظیمات برو و بخش برنامه ها , محل نصب رو رو حالت انوماتیک قرار بده..
بازم تاکید میکنم به نکاتی که ذکر میکنم دقت کنید!
من فایل apk رو دارم قبلا بازی میکردم ولی sd پاک شد دیگه نشد دانلود کنم...
این اسکرین شات رو الان برات گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکاتی که گفتم رو رعایت کن بعد خبرشو بهم بده..
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
سلام دوست عزیز...نقل قول:
نه یه 32 mb رو ظهر دانلود کردم ولی اینترنتم مشکل پیدا کرده و قطع شد .. بعدش هم ایرانسل قطع شد...
بعد رفتم سره کار امد تا همچنان اینترنت --- مشکل داره... مجبورم با ایرانسل دانلود کن تا حالا 70mb دانلود کردم...
به زودی خبرشو بهتون میدم.
دوستان نظرشون بین ?????x8 , Samsung Galaxy Fit S5670
سلام...نقل قول:
دوست عزیز.. x8 بهتره...
1: وضوح ال سی دی این مدل سامسونگ qvga هست پس بازی ها رو باید بی خیال بشی...
2: cpu هر دو 600mhz هست... ولی با این تفاویت که x8 چیپ گرافیکی هم داره.. این دقیقا همون چیزیه که باعث شده 90% بازی هارو اجرا کنه...
...
اما ال سی دی سامسونگ 0.3 بزرگتر هست..
دوربینش 5 پیکسل .فوکوس خودکار....
رام 2.2 رسمی.
به نتظر من که نمی ارزه که بخوای عوض کنی...
در ضمن صدای بی نظیر x8 هم در نظر بگیر...
و اینکه دارن روی اورکلاک بودن کار میکنند...
ولی به هر حال هرجور راحتی...
یک نگاهی بنداز و مقایسه کن...
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_fit_s5670-3726.php
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php
سلام...
دوستانی که اورکلاک کردن میشه دقیقا بگین چیکار باید کنم؟
من فایل اورکلاک ورژن 4 رو دانلود کردم به مسیری که گفته هم کپی کردم ولی سی پی یو 600mhz هست و برنامه cpuSet هنوز اجازه اورکلاک رو بهم نمیده....
لطفا دقیق راهنمایی کنید..
رام هم که مشخصه..
شرمنده شاید جاش نباشه.ولی:نقل قول:
محتوای مخفی: 1
سلام
محتویات کارت حافظه را چطوری میتونم ببینم
گوشیم هنگیده بود حالا هم درستش کردم همه برنامه هایی که فروشنده نصبیده بود پاک شده ولی داخل مموری کارتم برنامه خامش هست اما نمیتونم پیدا کنم اینم بگم که عکسهای داخل مموری کارتمو از البوم دوربین گوشیم میتونم ببینم
peria x8
سلام پانیشر دستورات دقیقا همون هایی هستش که قبلن تو فروم گذاشتمنقل قول:
فقط ورژن فایل x8oc.ko عوض شده
وگرنه بقیه کار ها(ویرایش اون فایله) همونطوری هست که قبلن بود
بعد 1 سوال من دیشب می خواستم اور کنم اما این کیبورد رام فوریو توی قسمت علاماتش هنگ میکرد
و منم دیگه چون اخر شب بود از خیرش گذشتم
(کی بور دجدید به دستم برسه 1 نسخه از فایلی رو که ویرایش میشه رو میزارم اینجا )
راجبه هنگ هم تو فوریو از دیروز تا جالا دیگه هنگ نداشتم (البته قبلا تمام نکات ر وبه کار گرفته بودم)
به نظرم میاد که اگر هم مشکل هنگی باشه فقط توی بعضی برنامه ها توی اولین اجراشون رخ میده
در کل رام خوبیه
شما باید 1 فایل منیجر مثل روت اکسپلورر یا استرو روی گوشیتون نصب کنید(توی قسمت نرم افزار هست)نقل قول:
اولویت هات رومشخص نکردینقل قول:
اگر دوربیم گوشی مدنظرته و زیاذ اهل بازی نیستی بدون شک ویواز(البته ویواز هم بازی های خوب داره اما نه به اندازه
x8 )
اگر هم اندروید ارزون با کارایی بالا میخوای که x8
توجه داشته باش که قیمت اینا حدود 60-70 تومن با هم اختلاف داره
اینم لینک فایل ویرایش شده رام فوریو 2.2 برای اور کلاک
[HTML]http://up.--------.com/images/w3t7c2sjjv9h6eghdsc.rar[/HTML]
دوستان بهتره فایل گوشی خودشون رو طبق این فایل ویرایش کنن(اضافه کردن همون نوشته ها که اشاره کردم قبلا)
چون بالاخره این فایل مال گوشی من هست و ممکنه تو بعضی جاها با فایل گوشی های دیگه فرق کنه
سلام دوست عزیز..نقل قول:
فکر میکنم مشکلی داره مال شما...
من از کیبرد خودش هم استفاده کردم هنگ نکرد...
ببین توجه قبل از نصب باید گوشیتو به اخرین ورژن رسمی اپدیت کنی تا ورژن کرنل اپدیت بشه ها...
من تا حالا نه موقع نصب و نه موقع اجرا برنامه یا بازی هنگ نداشتم....
سلام دوستان
خدمت اوندسته از عزیزانی که تو نصب برنامه روی مموری کارت در رام های کاستوم 2.2 مشکل دارن بگم که برای این کار فقط باید پارتیشنتون fat32 باشه و در تنظیمات محل نصب رو روی extenal قرار بدین. اگر احیانا نصب نشد 100% مشکل بروز نبودن کرنل و بیس باند دارین! (چیزی به اسم app2sd واسه این رام ها وجود نداره چون خودشون قابلیت app2sd دارن!!!)
کرنل اکثر دوستان 2.6.29 (آخرین کرنل رسمی) هست ولی بیس باندشون آپدیت نیست
پس قبل از هر کاری اول با آپدیتر سونی اریکسون گوشیتون رو بروز کنین تا کرنل و بیس آپ بشن و بعد هر رام کاستومی که خواستین نصب کنین و از این قابلیت لذت ببرین
نقل قول:
سلام پانیشر جان مال شما احتمالا همه جوره آپدیته که تا حالا هنگ نداشنین! گوشی من کرنلش آخرین ورژنه (2.6.29) ولی بیسش آپ نیست تو اولین فرصت باید آپدیت کنم.با توجه به اینترنت ذغالیم فکر نکنم بتونم با برنامه سونی اریکسون آپدیت کنم .با gprs یکروزه ایرانسل به صرفه تره
گوشی من تو بازی هایی مثل hawx هم برای دفعه اول گوشی ریست شد!! که فکر کنم به خاطر آپدیت نبودنش باشه!
یه سوال داشتم: تو رام رسمی 2.1 خود گوشی قسمتی هست که بشه مستقیم با خود گوشی آپدیت کرد؟؟؟
اگه بشه بیس و کرنلشم آپدیت میشه؟؟؟
سلام..نقل قول:
اتقافا باید همین بیسش اخرین ورژن باشه....
با gprs میگفتند میشه... ولی با pc کنی به نظر من بهتره...
موفق باشید.
سلام بچه ها
برنامه ای سراغ دارین که بشه باهاش تو رام froyo2.2 مستقیما شماره های ذخیره شده روی سیم کارت رو تو contacts فعال کرد؟(بدون کپی کردن از سیم کارت در تلفن!)
و موقع ذخیره شماره جدید اونو مستقیما تو حافظه سیم کارت ذخیره کنیم؟؟؟؟
ممنون
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
من آخخرین آپدیتر رو دانلود کردم (35 مگابایت) فکر میکنی چند ساعت طول بکشه با این برنامه گوشی بروز بشه(با اینترنت دیال آپ)؟؟؟نقل قول:
راستی تو رام اصلی برای آپدیت نمیدونی تو چه مسیری باید بریم؟؟
پانیشر عزیز میشه بگی بیس گوشی شما چنده ؟نقل قول:
سلام..نقل قول:
دوست عزیز احتیاجی به برنامه نیست که....
خیلی ساده هست.. وارد contacts شو بعد وارد شماره هایی که داخل سیم هست شو و بعد دکمه سمته چپ رو بزن نوشته import all همه وارد contacts میشه و به ترتیب حرف قرار میگیره..
بستگی به سرعت داره.. فکر میکنم چیزی حدود 120 تا 140mb دانلود میکنه...
نه یادم نیست.. خیلی وقته که از رام 2.1 رسمی استفاده نمیکنم...
سعی کن حتما اپدیت کنی... خیلی مفیده..
خبرشو بهم بده.
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
دوستان اون رام رو قرار دادم تست کردن؟
من تست میکنم ولی گوشی بالا نمیاد... سونی اریکسون مینوسه مدام رست میکنه دقیقا مثل وقتی که اورکلاک میکردم...
از دوستان کسی تست کرده؟
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
نه دوستان کرنل گوشی من به روزه قبل اپدیت چک کردم
در کل این هم 1 رام کاستوم هست و توی فروم اندروید ایرانی و xda هم بعضیا گفتن هنگ داشتن
اما میتونم بگم که نصف فلویو هنگ میکنه
رام نکسوس رو کسی تست نکرد؟
راجبه اور کلاک هم باید بگم که تو ورژن 4 قدرت cpu بیشتر میشه اما از قدرت سایر بخش ها مخصوصا گرافیک و مموری کم میشه
که گمونم به این خاطر باشه که بذلیل دسترسی نداشتن به کرنل اینا فقط تونستن فرکانس رو افزایش بدن و هنوز نتونستن ولتاژ ورودی پردازنده رو به طور مستقل دستکاری کنن
سلام..نقل قول:
این اسکرین شات:
پانیشر عزیز تو قسمت model number نوشته e15i مشکلی نداره
راستی شرک نصب نشد یه سایتی چیزی معرفی کن اینقدر مزاحم شما نشم انجمن آندورید فارسی هم ثبت نام کردم ولی نمیتونم وارد ایمیل شم و نمیتونم بحثارو ببینم ممنون میشم راهنمایی کنی
با تشکر
سلام...نقل قول:
درسته.. تمام مشکلات به خاطر همین کرنل هست که انشاالله به زودی یک فکری میکنند به حالش...
دقیقا حق با شماست.. بعضی ها مشکل هنگ دارند بعضی ها ندارند...
من اسکرین شات رو قرار دادم دوستان چک کنند ببینید مثل مال من هست یا نه...
فکر میکنم مال من جدید نیست.. چون نتونستم برنامه هارو داخل مموری بریزم و همینطور اورکلاک هم نمیشه... همش منویسه سونی اریکسون و رستارت...
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
سلام..نقل قول:
فکر میکنم مال شما رام رسمی باشه...درسته؟
نصب میشه ولی اجرا نمیشه.. من تست کردم حتی روی 2.1 ...
سلام...
دوستان مال من اخرین ورژن نیست الان چک کردم..
واسه همین اورکلاک مشکل دارم...
برنامه هارو نتونستم وارد مموری کنم...
و برای همین foryo واسه من اصلا هنگ نمیکنه الان دارم اخرین اپدیتر سونی اریکسون رو دانلود میکنم...
بعدش هم رام نکسوس رو نصب میکنم..
منتظر باشید..
در ضمن رام 2.2 foryo رو هم چک میکنم ببینم اونجا هنگ داره یا نه..
اره رام رسمی هستشنقل قول:
پانشر جان شما هم ورژن بیست دقیقا مثل مال منه و آپدیت نیست!نقل قول:
آخرین آپدیت بیس باند سونی اریکسون 53404015 هست و اگه میخای برنامه ها رو رو مموری نصب کنی حتما آپدیت کن.
در مورد این رام نکسوس 2.2 نصبش کردی چجوری بود؟ سرعتش خوبه؟؟؟
سلام..نقل قول:
برای نصب رام نکسوس باید به اخرین ورژن اپدیت کنم چون اون رام cpu اورکلاک هست و این بیس باند جواب نمیده..
وقتی اورکلاک میکنم گوشی بالا نمیاد...
ورام نکسوس اورکلاک هست به 710mhzواسه همین بالا نمیاد.. ولی میگن خوبه.. در حالت دانلود اپدیتر هستم.. به زودی تست میشه صبر کنید.
نقل قول:
این روشی که شما میگی شماره ها رو کپی میکنه از سیمکارت.
یعنی دیگه نمیشه مستقیم شماره تو سیم کارت ریخت.
برنامه ای واسه ریختن شماره تو سیم سراغ ندارین؟؟؟
دوست عزیز بیس گوشی من همین ورژنه پس چرا برنامه و بازی روش نصب نمیشهنقل قول:
:31: سلام ببخشيد من اين گوشي رو ميخوام بخرم ميتونيد بگيد چطور گوشي هست؟؟
سلام..نقل قول:
دوست عزیز.. نصب نمیشه یا رست میشه؟
اگه نصب نمیشه باید به تنظیمات بری بخش applications و تیک گزینه unknown surces رو بزنه..
در ضمن توجه کن محل نصب برنامه ها باید اتوماتیک باشه..
یک خبر خوب...
رام اخری که قرار دادم داخل سایت اندروید فارسی ,xda گفته شده هنگ نداشتند ولی باید اخرین ورژن بیس باند رو داشته باشین... در غیر این صورت بالا نمیاد..
حتما اول به اخرین ورژن رسمی اپدیت و بعد این رام رو از طریق ریکاوری نصب کنید..
اگه دوست دارین فعلا صبر کنید تا من خودم تست کنم بعد خبرشو بهتون میدم خوب بود شما هم نصب کنید.
ممنون عزیز نصب نمیشهنقل قول:
بازم نصب نشد!!!!!؟نقل قول:
نظیمات بری بخش applications و تیک گزینه unknown surces رو قبلا درست کرده بودم ولی محل نصب برنامه هارو نمیدونم کجاست ممنون میشم کمکم کنیدنقل قول:
با تشکر
سلام شما به این مسیر برو و گزینه رو به external تغییر بدهنقل قول:
setting>cyanogenmodsetting>application setting>install location
جدید اینکه با رام فوریو توی کوادرانت 1113 امتیاز اوردم که از بهترین نتیجم با فلویو(1099 ) بیشتر هست
اسکرین شاتش روهم در بخش مربوطه قرار دادم
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رام گوشی من رسمی هستش و چنین گزینه ای نداره cyanogenmodsetting یا باید گوشی رو روت کنم
سلام رام های رسمی اصلا قابلیت نصب برنامه روی مموری رو ندارن
البته 1 روش هست که من خودم انجامش ندادم (چون از همون اول رام کاستوم استفاده کردم)
تو این روش که به app2sd معروف هست باید گوشی تون رو روت هم کنید
اگه خواستید بگید تا اموزشش رو من یا دوستان دیگه براتو ن بزاریم