این تاپیک کلا همینه وضعش ، توی تاپیک آیفون 4 بپرسید سریع تر جواب میگیرید. :دینقل قول:
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. درست نمیشه فهمید ، همون لینک رو مطالعه کنید.
3. -
4. -
موفق باشید.
Printable View
این تاپیک کلا همینه وضعش ، توی تاپیک آیفون 4 بپرسید سریع تر جواب میگیرید. :دینقل قول:
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. درست نمیشه فهمید ، همون لینک رو مطالعه کنید.
3. -
4. -
موفق باشید.
سلام
بچه ها من رفتم تو سایت اپل برای خرید آیفون 5 فکتوری آنلاک اما اپل هنوز فکتوری آنلاک آیفون 5 عرضه نکرده !
حالا برام عجیبه این آیفون 5 های تو بازار ایران از کجا اومده ؟!!!!!
اپل استورهای آمریکا هستن که فعلا فقط قراردادی ارائه میدن چون خودشون با اپراتورای بزرگ آمریکا قرار دارن
اگه شما مثلا تو شعبه کانادا سایت اپل بری میبینی که گوشی ها به صورت آنلاک با قیمت پایه 699دلار فروخته میشه که با مالیات و هزینه حملش بالغ بر 800 دلار میشه
ممنون
کاملا حق با شماست .
فقط اگه من از کانادا بخرم تو آپدیت کردنو استفاده کردن مشکلی وجود نداره ؟
جیلبریکو از این جور چیزا که نمی خواد ؟
مشکلی وجود نداره.نقل قول:
جیلبرک هم بستگی داره خودتون بخواین انجام بدین یا نه.
خیلی ممنونم
فقط می تونید راهنماییم کنید ،اینا چی هستند ؟
AppleCare+ for iPhone
Lightning to 30-pin Adapter
Additional Lightning to USB Cable
Apple TV
با ابنا بالای 1000 دلار برام آب می خوره .
مثلا در مورد سومی بابت کابل اتصال به پی سی باید جداگانه پول پرداخت کرد ؟
به ترتیب:نقل قول:
سرویس خدمات پس از فروش ویژه اپل
تبدیل محل اتصال قدیمی اپل به مدل جدید
کابل بزرگتر واسه شارژ و اتصال به کامپیوتر و ...
چیزی که تو ایران به جک شبیهه :31:. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل زندگیتون همونجاست؟ با این حال هم این همه هزینه اضافه دارید؟
ممنون از جوابتون .
من ایرانم .
حالا می تونید به من بگید کدوم به درد می خوره ؟
اولیش که به نظر میاد به درد من که ایرانم نخوره .
منظورتون رو از " تبدیل محل اتصال قدیمی اپل به مدل جدید " متوجه نمیشم .
کابل کوچکتر هم داره که شما گفتید " کابل بزرگتر واسه شارژ و اتصال به کامپیوتر " ؟
هیچ کدوم تقریباً به دردتون نمیخوره.نقل قول:
اپل تو نسلهای قبلی محصولاتش یه محل اتصال بزرگ به نام 30pin داشت. توی آیفون 5 اومده اون رو به 9pin کاهش داده. حالا چون ممکنه بعضیها قبلاً از اکسسوری ها مثل Stand و شارژر و ... استفاده میکردند و حالا این کانکتور بزرگتر به آیفون 5 شون نمیخوره. بنابراین یه تبدیل میخرن که کارشون راحت باشه.
آره مگه میشه کابل کوچیکتر نداشته باشه.
+
شما چطور قراره خرید بکنید؟
برای کاری باید به کانادا برم . 1000 دلار برای گوشی زیاد منطقی نیست البته بدون این لوازم 32 گیگیش 800 دلاره . اگه دیدم تفاوت قیمتش در ایران و خارج ایران زیاده وقتی برگشتم میفروشمشو یه گلکسی s3 می خرم .
یاعلی / سلام
دوستان چند روزی میشه که دیگه apptrackr آپدیت نمیشه
میخواستم بپرسم کسی اطلاعی داره چه اتفاقی براش افتاده ؟!!!
و یه سئواله مهمتر سایت مرجع و رفرنسی تو همین مایه ها که جامع باشه مثه apptrackr سراغ دارین ؟!
مرسی .
بهترین سایت موجود در این زمینه apptrackr هستنقل قول:
این سایت هم بدک نیست ، ممکنه جواب کار رو بده در بعضی موارد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من آیفونمو آپدیت کردم به نسخه 4.2.1 ولی یه سری از نرم افزارا از جمله نرم افزار فیسبوک یا نیویورک تایمز رو از دست دادم و نسخه های جدیدشون هم که روی اپ استور هستش نیازمند ios 4.3 هستن.
کسی هست که بتونه فیسبوکی که متناسب با آیفون من باشه رو برام آپلود بکنه از نرم افزارای خودش تا من اضافش بکنم به لایبراری گوشیم؟
نسخه هایی که از اینترنت دانلود کردم هیچکدوم نصب نمیشد و همشون ارور میداد موقع سینک
سلام IOS گوشی من 4.1 iهستش سوالم اینه اگر آپدیتش کنم به 6.0.1 زبان عربی که نصبه میره یا نه میمونه روش اخه لازمش دارم؟
از یکی از دوستام گرفتم
تاپیک بسته بشه لطفا
دوستان کسی میتونه یه اکانت iTunes برام درست کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بنده با اپل ایدی دوستم قبلا برنامه نصب کردم در گوشی خودم..
الان هر برنامه رو در app store خود گوشی میام اپدیت کنم در صورتی که اپل ایدی خودم رو وارده گوشی کردم و میشناسه ولی برای اپدیت اپل ایدی اون دوستم رو میخواد..
حتی اون برنامه رو پاک کردم و با اپل ایدی خودم نصب کردم ولی بازم برای اپدیتش اپل ایدی دوستم رو میخواد.. چیکار کنم ؟؟
شما اول از داخل appstore گوشی sign out کنید بعد از قسمت setting /safary/clear cookies and dataنقل قول:
بعد یبار ریسپرینگ یا خاموش روشن کنید بعد دوباره برید setting /iTunes&appstore
ای دی خودتون رو وارد کنید سیو که کردین برین appstore دوباره دانلود کنید
نه زبان عربی میمونه میتونی اپدیت کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم امتحان کنید
دوستان خواستم بدونم آیفونی که از اروپا میفرسته کسی واسه اینجا لاک میشه حتما؟هزینه لاکش چقده و همینجوری بخام بفروشم چند بر میدارند ازم آیفون 5 16 گیگ؟
میخام xperia ion بردارم با بقیه پ.لشم یه گوشی دیگه:ِ:D
بنظرتون ایفون 5 سرتره یا اس 3؟:n13:
سلام من کلیه مخاطبین گوشی رو حذف کردم و چیزی نمایش داده نمیشه ولی وقتی میرم یه اس ام اس می نویسم در جای مخاطب اولین حرف و می نویسم اسم مخاطب و میاره؟(iOS 6.1.2)
بله دوست عزیز 100% انلاک میشه البته بستگی داره مال چه شرکت لاکی رو بخری ! مثلا AT&T که من می دونم حدود 90 تومن پول انلاکش هست ! شما یه برو Appleapps.ir اونجا برات انلاک میکنه ! شما بستگی داره اندروید رو دوست داشته باشی یا iOS رو ! ولی به نظر من ایفون 5 بسیار قوی تر هست !
سلام دوستان
من قصد خريد آيفون 4s دارم
ميخوام از روي سايت خود اپل خريد كنم
توي يكي از مراحل خريدش اسم سه تا شركت رو گذاشته
AT&T
Sprint
Verizon
ميخوام بدونم فرق اينا چيه ؟ از كدوم بخرم؟
ممنون ميشم اگه كسي ميتونه راهنماييم كنه
Att بهتره،هزینه آنلاکش کمتره . ولی شما خارجی آیا؟یا میخوای توی اینجا استفاده کنی؟
من ايران هستم فعلانقل قول:
اما سال ديگه دارم ميرم امريكا
ميخوام امسال بگيرم اينجا استفاده كنم بعد كه رفتم اونجا دوباره لاكش كنم
اما نميدونم كدوم سرويسش رو بگيرم بهتره
سلام دوست عزیز آنلاک AT&T در ایران کم هزینه تره و راحت تر آنلاک میشه!نقل قول:
بقیه اپراتور ها هزینه بالاتری دارن گاهی به 500 هزار تومن هم میرسه!
این 3 تا فکر کنم برای آمریکا هستن!
تفاوت هزینه at&t و verizon
تفاوت سرعت اینترنت
اینطوری که دیده میشه at&t باید بهتر باشه.
من امشب یه ایفون 5 خریدم ، چجوری جیلبریکش کنم ؟؟ پایدار و ناپایدار یعنی چی ؟
سلام من می خوام بگم واسم از کانادا یه 4S برام بیارن اگه at&t باشه و فابریک تو ایران با سیم ایرانی روشن کنم مشکل پیش نمیاد ؟ آیا سفارش بدم بهتره ؟:n13:
اگه می سه زودتر جواب بدید عجله دارم:n02:
AT&T مگه تو کانادا هم داره؟
باید آنلاک کنید تا بتونید استفاده کنید. بعدش با سیم ایران کار میکنه
ورژن سیستم عاملتون چنده؟نقل قول:
فکر کنم ناپایدار بعد از خاموش شدن گوشی باید یه عملیات کوچیکی روش انجام بشه تا روشن بشه.
سلامنقل قول:
اگر آنلاک شده باشه مشکلی پیش نمیاد!ولی اگر لاک باشه باید برای at&t حدود 150 هزار تومن هزینه کنید و آنلاک کنید تا بتونید از سیم کارت ایران استفاده کنید!
at&t برای آمریکا هست ولی برای من هم at&t بوده و از کانادا فرستادن.نقل قول:
لاک که نمیشه مکه اینکه لاک اپراتور باشه که اونم قابل آنلاک شدنه قیمتشم خیلی فرقی نمیکنه با اینجا تازه اگه بتونه کارتونش رو هم بیارهنقل قول:
و اینکه آیفون سرتره یا اس تری واقعا انتخاب سختیه اگه زیاد اهل ور رفتن با گوشی نیستیو روانیه سیستم عامل و باتری برات خیلی مهمه آیفون بگیر و یازده صفحه اپ بریز روشو حالشو ببر اما اگه دوستداری همش با گوشی ور بریو بلا ملا سرش بیاری آیفون نگیری بهتره
سلام. من کاربر اندروید هستم. هر تم و برنامه ایی رو که خواستم تونستم بریزم رو گوشیم و اصلا هم نیازی به روت نداشتم! (بر خلاف اینکه میگن برای اجرای بعضی برنامه ها یا اپدیت اندروید باید روتش کنی!!). اگه بخوام به درصد بگم من 99/99 % هر برنامه ایی که خواستم به راحتی اجرا کردم.
حال سوال اینجاست که سیستم عامل آیفون هم این قابلیت رو داره که به راحتی و بدون جیلبریک و بدون دردسر هر برنامه ایی که خواستی روش بریزی یا نه!! ؟؟؟؟؟
آخه من از اینکه گوشی رو جیلبریک کنم و از این کارا زیاد خوشم نمیاد. زیاد اهل بازی نیستم و فقط نرم افزار های واقعا کاربردی مثل حسابدار، جی پی اس، اسکایپ، دیکشنری سیب و اکسفورد، استفاده از نور فلاش دائم ، فیس بوک و کیوسک استفاده میکنم. این ها تمام کار من با گوشی هستش.
اگر از جیلبریک خوشتون نمیاد باید پول خرج کنید و برنامه ها را از اپل بخرید:n02:
بنظرم جیلبریک در دراز مدت اسیب به گوشی می رسونه!! درسته؟ انگار ما ایرانی ها نمیتونیم درست برنامه بخریم همش تو کلکیم:n02:نقل قول:
با توجه به تجربه شما و دیگر دوستان ایا برنامه های ذکر شده نیازی به جیلبریک دارند؟:n30:نقل قول:
نه داداش جیل نباشه که هیچی نمیتونی بنصبی جیل هم باشه به راحتیو دست بازی اندروید نیست من که شش ماه بیشتر نتونستم تحملش کنم دو تا آیفونم عوض کردم اما دیگه سمتش نمیرمنقل قول:
شما تا به حال چند بار جیلبریک کردید؟؟!!نقل قول:
جیلبریک فقط 3 دقیقه طول میکشه و خیلی راحت هست!بعد از جیلبریک هیچ تغییری در گوشی ایجاد نمیشه و فقط یه آیکون سایدیا وارد منو گوشی میشه!
بعد هر بازی و برنامه ای که معرف و قابل قبول اول توسط اپل نوشته میشه بعد از چند وقت برای اندروید میاد!
تا جایی که من s3 داشتم طی 6 ماه 4 سال پیر شدم!شب تا صبح میزاشتم 50 تا برنامه و بازی دانلود میشد بعد از نصب 50 برنامه 30 تاش نمیومد!!
واقعا آیفون یه گوشی عالی با سیستم عالی عالی تر هستش!
جیل هیچ مشکلی جز بالا رفتن مصرف باتری و کمی کند شدن نداره که افت سرعت اصلا محسوس نیست!نقل قول:
بنظرم جیلبریک در دراز مدت اسیب به گوشی می رسونه!! درسته؟ انگار ما ایرانی ها نمیتونیم درست برنامه بخریم همش تو کلکیم:n02:
گفتم جیل فقط 3 دقیقه زمان میبره انقدر هم آسونه که به یه بچه 8 ساله بدی میتونه جیل کنه!اینطور هم نیست هیچی نتونی نصب کنی!خیلی از بازی ها و برنامه ها رایگان هست!نقل قول:
نه داداش جیل نباشه که هیچی نمیتونی بنصبی جیل هم باشه به راحتیو دست بازی اندروید نیست من که شش ماه بیشتر نتونستم تحملش کنم دو تا آیفونم عوض کردم اما دیگه سمتش نمیرم
شما میتونی از این روش هم استفاده کنید برای جیلبریک نکردن و نصب بازی های کرک شده!
من تا حالا با اپل کار نکردم شاید تو ی کل عمرم 5 دقیقه هم اپل دستم نگرفتم ولی با نسبت اندازه گوشی با وزنش خیلی کیف کردم واقعا تفاوت داشت ادم متوجه می شد یه چیز متفاوت دستشه 1200 پول دارم می خواهم یه چیز خوب برای بازی و اهنگ ویدیو و... بگیرم تقریبا تمام کارایی که یه گوشی انجام میده به جز زنگ و اس
می خواهم ایپاد 5 رو بگیرم ولی از چگونگی نصب برنامه و بازی روش اطلاعات درستی ندارم یکی برای من تموم روش های موجود برای نصب بازی وبرنامه و اهنگ چیه؟ برای همین هم میترسم که بگیرم و بدردم نخوره و این که چجوری باید بفهمم که دستگاهی که بهم میدن اصلی هست و چیزایی مثل هندزفیری ها و باطری کابل هاش شارژرش همش همونی هست که اپل گذاشته توی جعبه و این که از کجا بفهم که وقتی میگیرم فروشنده جیلبریکش نکرده
این یکی مربوط به ایفونه و این که اگه یه ایفون لاک امریکا رو بخریم چون 200 دلار ایفون 5 هست میشه مثل ایفون انلاک ازش استفاده کرد یعنی هیچ فرقی نکنن هیچی یعنی کاملا مثل انلاکش بشه یعنی بتونیم با اتیونز اپ دیت انلاک رو نصب کنیم و دوباره لاک نشه
سلام، موقعی که می خوام با نرم افزرا ITools کتاب آهنگ یا هر چیزی import کنم رو گوشیم این پیامو میده sorry wright in is not available at the moment چی کار کنم؟؟:n03: