اگه شیراز هستی 730 تومن .... اطلس موبایل
Printable View
اگه شیراز هستی 730 تومن .... اطلس موبایل
سنندج امروز720 هزار نقره ای ساخت چین فروشگاه0918
من الان مجتمع علاالدین بودم ، این گوشی اصلا اونجا نیست و نیومده ، نصف مغازه دارها اصلا نمیدونستن آرک چیه !! : دی
تو تهران کجاها پیدا میشه ؟
دست شما درد نکنه!نقل قول:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
دست شما هم درد نکنه!نقل قول:
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
دست شما هم درد نکنه!نقل قول:
سايت techradar گوشي Arc رو بررسي كرده و امتياز بسيار بالايي بهش داده 4.5 از 5
سايت techradar توي نقد و بررسي گوشيها بسيار سخت گيره و به اين آسونيها امتياز خوب به يه گوشي نميده.
موارد مثبتي كه اين سايت ذكر كرده :
طراحي بسيار خيركننده و نازك
اينترفيس بسيار خوب
عمر باتري بسيار خوب
اجراي بسيار روان نرم افزار ها و پردازشگر قوي (حتي با وجود تك هسته بودنش)
صفحه نمايش حيرت آور
اين گوشي جزو معدود گوشيهاي هستش كه ميبينم اين سايت خيلي ازش تمجيد كرده.
======
نمونه عكسها:
عكس ماكرو از سند. حروف كاملا واضح. قابل توجه دوستي كه ميگفت تار ميشه !
فلش در تاريكيکد:http://mos.futurenet.com/techradar/Review%20images/TechRadar/Mobile%20phones/Sony%20Ericsson/Xperia%20Arc/arc-camera-samples/DSC_0091.jpg
ماكرو از گلکد:http://mos.futurenet.com/techradar/Review%20images/TechRadar/Mobile%20phones/Sony%20Ericsson/Xperia%20Arc/arc-camera-samples/DSC_0029.jpg
کد:http://mos.futurenet.com/techradar/Review%20images/TechRadar/Mobile%20phones/Sony%20Ericsson/Xperia%20Arc/arc-camera-samples/DSC_0016.jpg
منبع :
کد:http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-ericsson-xperia-arc-930891/review
به این میگه حیرت آور به سوپر آمولد چی میگه !؟نقل قول:
صفحه نمايش حيرت آور
اقا چرا الکی به من میگین؟! یکی اونی که تاپیک رو زده و یکی اونیکه مدیر یا همکار این بخش باشه میتونه عوض کنه که من هیچ کدومش نیستم!!
سه چار بار گزارش رد کردم واسه این تاپیک که بیان اسمش رو عوض کنن که توجه نکردن!
شما از نزدیک با گوشی کار کردید؟نقل قول:
میدونی سونی از معدود کمپانی هایی هست که روی اجناسش کار میکنه و بعد وارد بازارش میکنه !
همیشه هم جز پرفروشترینها بوده !
ک750 ! ک800 ! سی905 ! سری دبلیو ! ایکس1 ! ایکس10 و حالا هم آرک و نئو !
همین ایکس10 حدود 8 تا 10 ماه از اولین عکسی که ازش در رفت طول کشید تا وارد بازار بشه و همین آرک هم کلی عکسهای مختلف ازش در رفت! این نشون میده سونی روی جنسی که میخاد بده دست مشتری کار میکنه !
فقط سونی تو پشتیبانی از ایکس10 یکم دیر عمل کرد ! ولی بازم مشتریهاشو راضی کرد ! چون آپدیتهاش واقعاً آپدیت بودن
1.6 به 2.1
فیلمبرداری HD
مولتی تاچ
اضافه شدن فارسی
و حالا هم 2.1 به 2.3
خداییش با اینکه دیر جنبید ولی بنظر خودم کارش حرف نداشت
الانم که برای سری جدید اکسپریا بوت لودر رو باز میذاره تا دیولوپر ها بتونن راحت کارشونو انجام بدن :دی
سونی برو که خووب میری :دی
آره دیگه بقیه برندها اول محصولاتشون رو وارد بازار میکنند بعد تازه یادشون میفته که روش کار کنند! :31:
آقا اینم عکسهای این گوشی فقط شرمنده اگه حجمشون زیاده!
به سایز اصلی زدم که با دقت کامل نگاهشون کنید!
خوبه دیگه مگه آدم از دوربین یه گوشی چقدر انتظار داره؟
متاسفانه عکس هاش تا حدودی آبرنگی به نظر میرسن .
دوربین های گوشی های سونی اریکسون همیشه خوب بودن و به نظر من سونی اریکسون جز معدود کمپانی هائیست که گوشی های با کیفیت تولید میکنه ....
سه روزه میگن گوشی تو سنندج و شیراز اومده .نقل قول:
منم تعجب میکنم چه طور هنوز به تهران نرسیده .
عکسهاش به نظرم زیاد جالب نیس.
با وجود سی پی یو های دو هسته ای خرید این گوشی با این قیمت فایده نداره.:31:
450 بشه مثل اکسپریا یه دونه میخرم.:46:
راستی میگن جنس بدنش خوب نیس نظرتون چیه؟
سنندج که یعنی عراق!! عراق هم یعنی بازار ازاد دنیا که مثل بقیه ی دنیا جنس ها به زودی میرسن بهش!!نقل قول:
سه روزه میگن گوشی تو سنندج و شیراز اومده .
شیراز رو هم نمیدونم جدا!!
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
جون من بیا بخر....نقل قول:
450 بشه مثل اکسپریا یه دونه میخرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز،فعلا که از دو هسته ای ها خبری نیست!!
بعدشم،قول میدم که تا اخر امسال،هیچ کس فرق بین دو هسته ای ها و تک هسته ای ها رو نفهمه!!(فوقش یه ثانیه زودتر اجرا کردن برنامه ای خاص!!)
در پایان امسال،و شروع سال جدید،کلکسیون تبلت و نت بوک و نوت بوک و گوشی سونی کنار هم،کل نیاز ها رو برطرف میکنن و میره گی کارش!!
در حقیقت،قیمت و کارایی و جنس بدنه و طراحی و همه چیز باید مثل هم باشه....گوشی دیزایر اچ دی یا نکسوس اس هم پر از اسم های بزرگی هستن که احتمالا بزرگ ترین شکست های تاریخ تلفن همراه باشن!!
سونی هم طرفدار های خاص خودش رو داره!
درضمن،مطمئن باشین که شرکت هایی در حد سونی،مثل بعضی جاها نیستن که شب بخوابن و صبح یه قانون یا طرح جدید راه بندازن!! کلی برنامه ریزی میشه و محاسبه و همه چیز و بعدش یه کاری رو میکنن!!
اون موقع که دیگه تولید این گوشی متوقف شده دیگه!نقل قول:
آقا الان شما غیر از فیلمبرداری فول اچ دی با گوشی دو هسته ایت چه کاری میتونی بکنی که با بقیه نمیتونی؟!
فعلا واسه انتخاب گوشیهای دو هسته ای و تری دی خیلی زوده!
حیف تازه بوت لودر ایکس10 شکسته شد :دی وگرنه ایکس10 رو میفروختم و خودم اولین نفر آرک رو میخریدم :دی
تازه عصر جدیدی واسه ایکس10 دارا شروع شده :دی
اینم چندتا عکس تو تاریکی و محیط داخلی :
کد:http://i2.phonearena.com/images/reviews/88507-image/SE-Xperia-arc-Review-Samples-17.jpg
کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/88524-image/SE-Xperia-arc-Review-Samples-34.jpg
اگه واقع بین باشیم نه نتها سنسور exmor نسبت به بقیه رقبا بهتر عمل نکرده بلکه به معنای واقعی کلمه افتضاحه!!کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/88506-image/SE-Xperia-arc-Review-Samples-16.jpg
نویز فوق العاده بالاست ... حتی بدون زومم اصلاً نمیشه به عکسا نگه کرد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با دوست خوبمون موافقم هنوز زوده بریم طرف 3d و 2 هسته ای....چرا؟:20:نقل قول:
خوب به دو دلیل::8:
1:تکنولوژی صفحات 3d یک تکنولوژی نوپا هستش که فعلا زمان نیاز داره تا کامل بشه نمیشه فعلا بهش اعتماد کرد چون هنوز به اندازه کافی جا نیفتاده و هنوز bug زیاد داره که باید برطرف بشه و از این گذشته قیمت این گوشیها فعلا خیلی بالاست بین 950 تا یک میلیون تومان که اصلا ارزش خرید نداره و اگر شما میبینید که مثلا lg یا samsung میاد از این تکنولوژی برای گوشیهاش استفاده میکنه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا جنبه فروش وگرنه برندهایی مثل سونی یا htc که قدیمیکارترند تو فکر این تکنولوژی هستند و وقتی زمانش برسه از این تکنولوژی استفاذه میکنند و اگه واقعا جنبه فروش داشت و زمان استفاده از این تکنولوزی رسیده بود حتما اونها زودتر اقدام میکردند چون برندهای تازه کاری نیستند که ناشیانه عمل کنند.:5:
2:در مورد cpu های دو هسته ای باید بگم که فعلا به خاطر مصرف بالای انرژی و محدود بودن برنامه هایی که از این تکنولوژی استفاده میکنند و همینطور تولید حرارت بیشتر به صرفه نیستند البته من در مورد گوشیهای موبایل صحبت میکنم و tablet ها خیلی بهتر و راحتتر از این تکنولوژی استفاده میکنند و بحثشون جداست.:20:
قیمت همیشه حرف اول تو خرید میزنه پس گوشی باید به قیمتش بیرزه البته کسایی که مشکل مالی ندارند بحثشون جداست چون همیشه بهترین رو میخرند و این بحثها براشون معنی نداره.
فعلا این گوشیها مقرون و به صرفه نیستند.:13:
وقتی موقش بشه برندهای معروف و قدیمیکاری مثل سونی یا htc گوشیهایی با این تکنولوژیها رو تولید میکنند و اون هم از بهترین نوعش...پس عجله نکنید و منتظر باشید تا موقش برسه ...البته اینو برای کسایی میگم که میخوان بروز باشند و البته سلیقه ها و نوع کارکرد هم تو افراد مختلف متفاوت هستش و هر کس بسته به نیازش و سلیقه ای که داره گوشی مورد نظرشو انتخاب میکنه.....
ببخشید که سرتونو درد اوردم :31:
موفق باشید:11:
خوب خداروشکر یکی از خریداران و جواد کنندگان آرک کم شد :دی
سلام دوست عزیز منظورت به من بود؟نقل قول:
فکر نکنم من چیزی در مورد نگرفتن ارک گفته باشم وقتی قیمتش بیاد پایین میگیرم من کسایی رو گفتم منتظر بمونن که تکنولوژی 3d و دو هسته ای رو میخوان :5:
من همین یه هسته هم از سرم زیاده:31:
فقط ارک:31:
فکر کنم به جواد کنندگان ارک اضافه شدم:31:
پیش به سوی ارک و جواد کردنش:5:
نه خير كيس يو جان :31:
اوني كه بايد بفهمه فهميد!
طرف نميدونه هنوز اون عكسي كه آرك اونطور گرفته گوشي هاي ديگه فقط پرده سياه ميگيرن :31:
چه كار كنه ديگه موتوريه :31:
یه مدت نبودن اینا علی دلمون براشون تنگ شده بود. اون دکتر جان کجاست؟بگید بیاد بخندیم تو این روزای آخر اینترنت جهانی:دی
مرسی به خاطر عکسها ولی این طور نظر دادن فقط باعث سردرگمی بیشتر بچه ها میشه یا عکسی رو نذارید یا اگه میزارید تو همون وضعیت و شرایط یه عکس هم با یه گوشی دیگه بزارید والا هر شرایطی روی عکس گرفتن تاثیر میزاره و کسی غیر خود عکاس نمیدونه که عکسهای گرفته شده تو چه موقعیتی ایجاد شدند و این عکس برای اون موقعیت نسبت به عکسهای گرفته شده با گوشیهای دیگه چه وضعیتی داره!نقل قول:
به نظرتون ایراد ها چییه و قیمتش چنده؟
بسیار عالی...من که لذت بردم از عکس هاتون....میشه لطف کنین از همون صحنه،با ایفون 4 و گلکسی و دیزایر و یه دوربین دیجیتال کامکت 8 مگاپیکسلی عکس بندازین برای مردم دنیا تا داستان رو بفهمن؟!نقل قول:
اگه واقع بین باشیم نه نتها سنسور exmor نسبت به بقیه رقبا بهتر عمل نکرده بلکه به معنای واقعی کلمه افتضاحه!!
دو نمونه از فایل های ایجاد شده توسط دوربین ها و گوشی های سونی!!:
طبیعت ایلام توسط k800 :
طبیعت ایلام،کامپکت دیجیتال کمرای سونی،w210 !!
ویرایش شد ضمن عذرخواهی!
ولی فکر کنم توسط همین آرک گرفته شده . در همون قسمتی که شما گفتید نوشته شده توسط چه گوشی گرفته شده این رو میبینیم :نقل قول:
برا همینم مجبورم به همه یاد اوری بکنم که این دو عکس که این دوستمون گذاشته،اصلا توسط سونی اریکسون ارک گرفته نشدن!!
Camera Model : LT15i
که اگه اشتباه نکنم این کد تجاری آرک هست .
عیبهای گوشی از دید فون ارنا ::8:
تک هسته ای بودن پردازنده با توجه به گوشیهای دو هسته ای موجود بازار.
لگ زدنهای زیاد و سرعت کم.
جنس بد بدنه با پلاستیک نامرغوب.
عکسهاش هم زیاد ابرنگی میزنه به نظرتون با اپدیت درست میشه؟:5:
راستی یه نفر از دوستان قیمت گرفته بود گفته بودن 680 هزار تومان.
به نظرم خیلی جای افت قیمت داره.:8:
اینو برای نئو هم تا حدودی گفته بود ! جریان چیه سونی های جدید این جوری شدن !؟نقل قول:
لگ زدنهای زیاد و سرعت کم.
سناپس عزیز LT15i نسخه نهایی همون آرک هست !
بنظرم با همین قیمت به اصطلاح کذاییش هم بازم از دیزایر اچ دی 650 تومنی خیلی خیلی خیلی سرتره :دی بهمچنین گلکسی اس :دی
فون ارنا 8.5 داده به ارک که نمره خیلی خوبی هست
دیزایر اس که تقریبا با ارک تو یه سطحه 8 گرفته از فون ارنا
اگه ارک قیمتش خیلی زود بیاد پایین با توجه به قیمت دو هسته ایها میتونه بهترین انتخاب تو رنج خودش باشه
ترجمه بچه های اهل فن :دی
میگم خوبه همه مثه شما ترجمه کنن :دی یهو میبینی 1100 از آرک سرتر میشه :دینقل قول:
جنس بد بدنه با پلاستیک نامرغوب. = Plastic body may not be to everyone's tastes
لگ زدنهای زیاد و سرعت کم. = Occasional lag / custom widget stutters
ترجمه درست عیبهای آرک از قول فون آرنا :
بدنه پلاستیکی شاید به مزاج بعضیها خوش نیاد
لگ زدنهای گاه به گاه توی ویجتهای سفارشی !
تفاوت را احساس کنید :دی تیم ترجمه ضد سونی اریکسون :27:
پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش :41:
شاید این جمعه بیاید،شاید.نقل قول:
دوستان این سایت فروش آنلاین شاید بتونه تا حدی در زمینه قیمت راهنماییتون کنه.گفتم شاید بکار شما هم بیاد
کد:http://www.mygsm.me/
دوست عزیز وارد بازار جهانی که خیلی وقته شده !نقل قول:
پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش
توی سنندج و شیراز و اصفهان هم دیده شده !
حاجی.اومده.نقل قول:
پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش
چرا اینجا همه شاکی هستن؟:دی
وقتی تو بازار تهران نیومده یعنی نیموده دیگه باید عمده باید نه چندتا تو شهرستان دیده شده که :2:نقل قول:
جدی؟ تا جایی که من شنیده بودم، ال تی نسخه ی اولیه ای بودش که تو سی ای اس معرفی شده بود!نقل قول:
سناپس عزیز LT15i نسخه نهایی همون آرک هست !
نمیدونم....من قبل از اینکه مطلب رو بنویسم،شک کردم به این حرف شما و چند حا رو گشتم،ولی همه نوشته بودن که زمان معرفی،کدش این بوده؟:18:
اگه اینجوریه پس من از طرف عذرخواهی کرده،پست رو ویرایش میکنم!!
قیمت امروز شیراز این گوشی 710 تومن
قیمتش داره سقوط میکنه