سلام
دوستان TV بنده مدل UA40J6950 هستش توی سایت سامسونگ نرم افزارش رو پیدا نکردم . میشه راهنمایی کنید ار کجا دانلود کنم . یه سوال دیگه هم داشتم اینه درایور تلویریون رو واسه ویندوز 10 باید از کجا دانلود کنم . واسه cast کردن تصویر از لپ تاپ به tv ؟؟
Printable View
سلام
دوستان TV بنده مدل UA40J6950 هستش توی سایت سامسونگ نرم افزارش رو پیدا نکردم . میشه راهنمایی کنید ار کجا دانلود کنم . یه سوال دیگه هم داشتم اینه درایور تلویریون رو واسه ویندوز 10 باید از کجا دانلود کنم . واسه cast کردن تصویر از لپ تاپ به tv ؟؟
.نقل قول:
دوست عزیز
از این سایت می توانید استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به منظور cast کردن می توانید از خود مدیا پلیر movise&tvویندوز تان که به صورت پیش فرض خود ویندوز است استفاده کنید بدین صورت که روی فیلم کلیک راست کرده و از منوی آن روی movise&tv کلیک و انتخاب می کنید و بعد از باز شدن در پایین کوشه سمت راست روی قسمت ... سه نقطه کلیک کرده و cast to device را انتخاب و بعد ازجستجو و یافتن تلویزیونتان و اتصال به آن می توانیدفیلم مورد نظر را ببینید و همچنین به راحتی روی فیلم مورد نظرتان کلیک راست کرده از منوی آن cast to device را انتخاب و بعد از پیدا کردن تلویزیونتان فیلم مورد نظرتان را تماشا کنید.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی اما مشکل اینجاست که از گزینه cast to device که استفاده میکنم TV رو پیدا نمیکنه مگر این که از قسمت Device and printer ابتدا Add to Device کنم و TV رو به عنوان یه دوایس بشناسونم که اینجا هم یه مشکل دیگه پیش میاد و این که بعد از چند ثانیه که از اجرای فیلم میگذره ارتباط قطع میشه و روی TV مینویسه که شبکه رو بررسی کنید و دیگه connect نمیشه و در قسمت دوایس ها TV به صورت کمرنگ در میاد . که باید Remove Device کنم و دوباره Add کنم که باز هم همونجوری میشه . البته من درایوری رو که ویندوز TV رو شناسایی میکنه چک کردم مدل TV رو میرنه j6200 به جای j6950 . به نظر شما راهی داره که درست بشه ؟؟نقل قول:
.نقل قول:
دوست عزیز
اول اینکه مدل اصلی تلویزیونتان همان است که تلویزیون تشخیص داده و آن دومی نام گذاری ایران روی مدل اصلی است.
دوم اینکه آن مشگل ممکن است مربوط به فرمت فیلم هم باشد.
و در آخر اینکه شما می توانید از نرم افزار allshare هم به این منظور استفاده کنید . از این تایپیک استفاده کنید.
در خصوص مدل اطلاعی نداشتم ولی پشت TV زده UA40J6950AW که مربوط به سال 2015 میشه ولی در خصوص فرمت فیلم اصلا ربطی به اون نداره آخه هیچ فایل یا حتی عکسی رو بعد از Disconnect شدن دیگه نمیشه اجرا نمود و حتی زمانی هم که فیلمی در حال اجرا نیست باز ارتباط بعد از چند ثانیه قطع میشه . نکنه ایراد از TV باشه ؟؟ به نظر شما چی کار میشه کرد ؟؟نقل قول:
ببخشید من وقتی فایل جدیدو که توی فلش هست به تلویزیون میزنم میگه برنامه ای برای ارتقا پیدا نشد چی کار کنم؟
.نقل قول:
دوست عزیز
این به این منظور است که تلویزیون شما مشگلی ندارد تا ارتقا یابد و برای همین آن پیام را می دهد.
ببخشید میگم تلویزیون سامسونگ مدل UA40D5003BMXHC قابلیت اتصال به وای فای رو داره؟ اخه هر چی گشتم نبود اگه این قابلیت رو داره میشه اطلاعات کافی رو در اختیارم قرار بدین
.نقل قول:
دوست عزیز
خیر ندارد.
ببخشید هیچ روشی برای تشکیل یک شبکه برای اتصال گوشی به تلویزیون این مدل وجود نداره؟
.نقل قول:
دوست عزیز
خیر نمی شود.
سلام
من یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ دارم مدلش UA46B6000VRS هست فیلم نشون نمیده فقط عکس و موزیک پخش میکنه
میخواستم اگه امکان داره نرم افزار آپگریدش رو برام بگذارید تا بتونم بعد از آپگرید باهاش فیلم ببینم
هر چی توی نت و سایت خود سامسونگ گشتم نتونستم نرم افزارش رو پیدا بکنم
ممنون میشم اگه استاتید کمک بکنن
سلام ببخشید جدیدترین فریمور برای تلویزیون ps42c470b1 رو میتونید بفرستید؟ مرسی
سلام
سامسونگ 6950j کدک h265 رو ساپورت میکن؟
سلام ببخشید مدل تلویزیون من LA26D465E1Mهست اخرین اپدیتش ما کی هست؟
.نقل قول:
.
دوست عزیز
بله پشتیبانی می کند.
.نقل قول:
دوست عزیز
دیگر این مدلهای قدیمی آبدیت ندارند.
سلام وقت بخیر دوستان.یه تلویزیون ال سی دی 32 دارم که مدل پشتش اینه: LA32D458G1M و توی منوی آپشن LD450 نوشته.
اما توی دوتا لینک ساپورت که دادین هیچکدوم از مدلها نمیاد.نمی دونم شاید اشتباه سرچ میکنم.از دوستان کسی میتونن لطف کنن بگن چی سرچ کنم و از کجا؟
تلویزیونم اخیرا موقع پخش فیلم از فلش خودبخود ریبوت میشه بعضی وقتا و میخوام فریمور آخرشو بزنم روش.
ممنون
راستی فایل دانلودی به چه فرمتی هست و چطوری فلش میشه؟یعنی فرمتشو بدونم درسته بقیه
دوست عزیزنقل قول:
این مدلها دیگر آبدیت نمی شود.
سلام دوستان من تازه مدل ks9500 گرفتم دو تا موضوع یکی اینکه همش کنارا صفحه تبلیغ میاد برا خود سامسونگ چجور میشه حذف کرد کلن رو اعصابه و دیگه اینکه چجور میشه آپدیت کرد خود دستگاه چون تو منو زده نسخه 133 آپدیت به 166 ولی وقتی میزنم میزنه 10 ساعت چرا انقدر سرعت دانلود کمه حجم نمیزنه چقدر کجا میشه برنامه دانلود کرد و با فلش ریخت و آیا با فلش ریختن مشکل نداره ؟
دوست عزیزنقل قول:
از این جا فریمور و منوال را دانلود مطالعه و نصب کنید.
سلام جناب متین پور
مدل بندهUA46F6450 یا همون UA46F6400 هست. به صورت آنلاین که آپدیت نشد گفت آخرین ورژن را دارید به صورت آفلاین هم که پیغام No valid میده.ورژن فعلی 1117 میباشد.
یه مشکل عجیب دارم. یه ر.س.ی.و.ر 4کی دارم وقتی تی وی روشنه هیچ مشکلی در پخش تصویر وجود نداره، اما وقتی tv رو خاموش میکنم و دستگاه ر.س.ی.و.ر روشن باقی میمونه بعد از چند دقیقه که tv رو روشن میکنم تصویر نمیاد انگار اصلا دستگاه به tv متصل نیست، یاباید کابل hdmi رو در بیارم جا بزنم یا باید دستگاه رو خاموش و روشن کنم.
ایراد از ر.س.ی.و.ر نیست،با tv دیگه ای تست کردم مشکلی نداشت. در ضمنTV با دیگر دستگاه ها این مشکل رو ندارد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دوست عزیزنقل قول:
هرگاه تلویزیون را خاموش می کنید ری-سیور را هم خاموش کنید و اول تلویزیون را روشن و سپس ری- سیور را روشن کنید.
مثل اینکه منظورم رو بد رسوندم. مثلا وقتی رس-سیور رو میذارم ضبط کنه وTV رو خاموش میکنم بعد از مدتی که میگذره TV رو روشن میکنم ولی تصویری نمیاد Source رو عوض میکنم هیچ تاثیری نداره. یا باید کابل رو دربیارم جا بزنم یا باید رس-یور رو خاموش روشن کنم.نقل قول:
روی TV دیگه ای تست کردم این مشکل وجود نداشت
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من چند وقتیه به یه مشکلی خوردم اونم اینه وقتی میخام فیلم با فرمت 265 نگاه کنم میزنه کدک معتبر نمیباشد ، میخام تلویزیونمو اپدیت کنم تا بتونم پخش کنمش داخل تی وی ممنون میشم اگه لینگ دانلود اپدیت این مدل تلویزیون UA46J6360AM برام بزارین تا بتونم اپدیت کنم . تلویزیونم جدید ولی سری 4k نیست که خودش بتونه پخش کنه . ممنون بی صبرانه منتظر کمکتون هستم خدا خیرتون بده دوستان عزیز . مدل کدشم UA46J6360AMSHD
اینم بگم من جدیدترین و اخرین مدلای 3 بعدی سینمای خانوادرم خریدم اونم کدک 265 پشتیبانی نمیکنه مدل دقیق سینمای خانوادم هستش ، این زیرم مدل سینمای خانوادمو میزارم جفتشون پخش نمیکنن یکیو اپدیت کنم تا بتونم نگاه کنم کدک 265 تشکر
samsung HT -H5556RK HOME THEATER
فقط یه سوال دیگه که دارم مدل تلویزیون من UA46J6360AM با سینمای خانوادم samsung HT -H5556RK HOME THEATER با کابل اپتیکال صدا وصله ولی باز از 4 تا باند بزرگ سینمای خانواده 2 تا باند بزرگش کار میکنه ولی یکی از بستگان ما تلویزیون الجی خریده ولی قدیمیترم هست ولی راحت همه بانداش کار میکنن تازه اون سینمای خانوادشو 700 خریده من 1600 هزینه کردم برای سینمای خانوادم . چیکار کنم منم بتونم از همه باندای سینمای خانوادم استفاده کنم تشکر . خیلی برام مهمه تشکر .
سلام.یه سوال.من تلویزیون سامسونگ مدل UA46ES7770m رو دارم.چند وقتیه وای فاش خراب شده و زمانی که سرچ می کنم فقط می نویسه در حال جست و جو و اتفاقی نمی اوفته و یهو بیرن میاد.نمی دونم مشکلش چیه؟
ایا لازمه اپدیت کنم؟درست میشه یا قسمتی از سخت افزارش خراب شده؟
در ضمن توی سایت سامسنوگ هم اپدیت برای مدل UA46ES7100m رو داره.همون رو دانلود کنم؟
مرسی خواهشن جواب بدید
عرض سلام و خسته نباشین
میخواستم بگم برای تلویزیون من آپدیت جدید هست ؟
Model code : LA40 إ550
عرض سلام وخسته نباشین
میخواستم بدون برای تلویزیون من آپدیت جدید هست ؟
Model code : LA40 b550
سلام دوستان کسی نیست جوب بده ممنون میشم جواب بدین تشکر
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mohamad alvankaria [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تلویزیونهای قدیمی دیگر آبدیت وجود ندارد.
دوست عزیزنقل قول:
در یوتیوپ نحوی اتصال را کامل توضیح داده است.
پيش فرض
سلام دوستان بگویید اپدیت تلوزیون ua40f5550am را ازکجا بگیرم البته این اسمی هست که پشت تی وی است با این اسم من هرچه گشتم اصلان سامسونگ چنین مدل نداشت علت چیست ایا نام اصلیش چیز دیگری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا منکه نتونستم تلویزیون 46 اینچ f7770 رو که اپدیتش اومده و همه راه هارو رفتم رو اپدیت کنم...سری f رو تو سایتایی که سرچ کردم ندیدم کسی با فلش بتونه اپدیت کنه....از دوستانی که تونستن اپدیت کنن... مارو از لطفشون بی نصیب نزارن...
سلام
اگه ممکنه لینک مربوط به آپدیت مدل la40d575f7m رو برام بفرستید
ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
مدلهای قدیمی دیگر آبدیت ندارند.
سلام دوستان
مدل تلویزیون من سامسونگ UA40j6950AWSHD هست. 2 بار آپدیت آنلاین انجام دادم هربار آخرش fail شد! آپدیت آفلاینش رو از کجا میتونم تهیه کنم چون داخل سایت سامسونگ میزنم مدل رو نمیاره ! :n03:
با سلام
مدل تلویزیون من توی منو مخفی UA40ES6600 هستش که پشت تلویزیون نوشته شدهUA40ES6960M.
چون وایفاش قطع و وصلی داره میخام فریمورشو دوباره دانلود و نصب کنم شاید خوب شه اما مشکل اینه من نمی تونم این مدل رو توی سایت دانلود سنتر سامسونگ پیداش کنم
میشه لطفا مشکلم رو حل کنید؟