آیا لیپو 6 عوارض زیادی داره واسه من که بدن ساز نیستم
لایت ترین چربی سوز چیه
Printable View
آیا لیپو 6 عوارض زیادی داره واسه من که بدن ساز نیستم
لایت ترین چربی سوز چیه
من 10 روزه بدنسازی کار میکنم :31: می خواستم یه برنامه بهم بدید که بدنم اینطوری بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قد:175 وزن:88 سن:17
این بدن 1سال و نیم 2سال کار میبره :دی
به نظر تون با قد 175 وزن 55 کیلو هم میشه همچین بدنی درست کرد؟
اره چرا که نه؟ اتفاقا من تو باشگاه دیدم اونایی که لاغرتر هستن سریعتر بدنشون خط میوفته!
سلام.داداش گلم من الان 6ماه دارم کار می کنم هیچ تغیری نکردم دلیلش چیه؟
6ماه؟! وزنت قبل و الان چنده؟
یعنی چی تغییری احساس نکردی؟
بدنسازی فقط صبر میخواد !!! یه شبه که نمیشه راه 100 ساله رفت :46:نقل قول:
چه موقع هایی باید دوره رفت ؟؟
قد من 186
وزن 74
میخوام یه برنامه ای بدین که بالا تنه حسابی رو فرم بیاد
سلام.
دوستان برای شروع بدنسازی حداقل باید چند سال داشته باشیم؟
یعنی محدودیت سنی از چند سال به بالا هست؟
بیشتر منظورم برای سلامت هست که یعنی آسیب به بدن و رشد نرسه و مشکلات جسمی پیش نیاد...
موفق باشید.
بدنسازی برای افرادی که چربی دارن خیلی سخت تره، شما اول باید سعی کنی چربیهات رو آب کنی و وزنت رو بیاری پائین. وزنت باید 20 تا 30 کیلو کمتر شه، این کار هم چند ماهی وقت میبره و البته توی این چند ماه باید یه سری تمرینا رو مرتب انجام بدی وگرنه دوباره وزنت بالا میره.نقل قول:
اینجوری که میگی بعد از سه سال باید بدنت کاملاً ماهیچه ای باشه ولی احتمالاً چون روی ماهیچه ها چربی هست چیزی نمیبینی، پس اولویت رو باید بذاری با از بین بردن چربیها.
من تجربه آب کردن چربی رو نداشتم، اما افراد زیادی رو دیدم که این کارو کردن. شما باید چند ماهی روی یه سری تمرینا کاملاً وقت بذاری تا جواب بگیری.نقل قول:
یه سری تمرین هست، مثلاً روزی حداقل 2000 دراز نشست (حداقل 6 ست) یا 2 ساعت دوچرخه ثابت (این هم در چند ست) یا حداقل 8 کیلومتر دویدن و ....
با این برنامه بعد از 1 ماه تاثیرش رو میبینی (میتونی از خودت عکس بگیری) و احتمالاً بعد از چند ماه هیکلت کاملاً روی فرم میاد.
10 روز که مدت خیلی کمیه! برنامه هم که همینجوری نمیشه داد، بهتره برای شروع از یه مربی بخوای که این کارو واست انجام بده.نقل قول:
100%. با تغذیه مناسب اگه وزنت با ورزش 65 یا بیشتر برسه ماهیچه هات نه شبیه این عکس ولی کاملاً سفت و خوش شکل میشن. شاید 4 ماه بدون مکمل وقت ببره.نقل قول:
وزنت چند بوده و الان چنده؟ شایدم حرکات رو درست انجام نمیدی!نقل قول:
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
منظور سئوال اول رو متوجه نشدم.نقل قول:
برنامه هم بستگی به شکل هیکل داره. برای بالاتنه بیشتر سعی کن روی سینه (و قفسه) و سرشونه زیربغل تمرکز کنی و البته شکم هم نداشته باشی. دستا هم یادت نره!
سن خاصی نداره، ولی توی سنای پائینتر بهتره سنگین کار نشه.نقل قول:
اتفاقاً اگه توی سن رشد و بلوغ کار شه، عضلات کاملاً ماندگار میشن و بعدها براحتی ترمیم و شکل میگیرن!
با تشکر!نقل قول:
سن خاصی نداره، ولی توی سنای پائینتر بهتره سنگین کار نشه.
اتفاقاً اگه توی سن رشد و بلوغ کار شه، عضلات کاملاً ماندگار میشن و بعدها براحتی ترمیم و شکل میگیرن!
یعنی با تمرینات معمولی و متعادل مثلا از 16-17 سالگی شروع کنیم مشکلی نداره؟ شنیده بودم برای رشد مشکل ایجاد میکنه...
نه کاملاً بالعکس شنیدی، میتونی با دکتر هم مشورت کنی، البته گفتم که بهتره سنگین کار نشه!نقل قول:
با تشکر!
یعنی با تمرینات معمولی و متعادل مثلا از 16-17 سالگی شروع کنیم مشکلی نداره؟ شنیده بودم برای رشد مشکل ایجاد میکنه...
ای بابا من که نگفتم میخوام همین امروز اینطوری بشم:13: گفتم 10 روزه دارم میرم باشگاه :13:نقل قول:
این بدن 1سال و نیم 2سال کار میبره
دست گلتون درد نکنه:13:نقل قول:
10 روز که مدت خیلی کمیه! برنامه هم که همینجوری نمیشه داد، بهتره برای شروع از یه مربی بخوای که این کارو واست انجام بده.
آقا حالا که دارین جواب میدین، این پست منم جواب بدین ممنون میشم::46:
نقل قول:
دلیلش حتما کنکوره اره شایدم نه اصلا به من چه
در مورد سوالت هم باید بگم که بستگی داره چند تا سفیده تخم مرغ میخوری در روز؟
فعالیتت چجوریه ؟
وزن و قدت چقدره اضافه وزن داری یا نه؟
چند وقته باشگاه میری؟
غذای روزانت در چه حده زیاد میخوری یا کم؟
اینا رو جواب بده تا بهت بگم تخم مرغ بخور یا نه :46:
سلامنقل قول:
اطلاعاتی درمورد ارزش غذایی تخم مرغ ( از دید بدنسازان )
تخم مرغ حاوی ۱۴ درصد پروتئین است، که از نظر کیفیت بهترین بوده و بیشترین تعادل اسیدهای آمینه در بین تمام مواد غذایی را داراست.
چربی های آن (۱۲ درصد) در زرده تجمع یافته اند و سفیده عملاً فاقد چربی است. آنچه مربوط به املاح می گردد: سدیم عمدتاً در سفیده وجود دارد، آهن، پتاسیم و کلسیم به مقدار خیلی کم در سفیده وجود داشته و می توان گفت که فقط در زرده وجود دارند.
زرده همچنین از نظر ویتامین ها غنی تر است: دو سوم ویتامین های B۱ ، B۲ و کل ویتامین های A و D در زرده وجود دارد. تخم مرغ تازه یا «خیلی تازه» که دارای تاریخ بسته بندی است دارای بیشترین ضمانت می باشد.
به استثناء موارد عدم تحمل، تخم مرغ تازه و خوب تهیه شده، پخته شده بصورت نرم یا سفت، دارای هضم آسان است. و این مسأله تخم مرغ را غذای مناسبی برای زمان تمرین و پیش از مسابقات می کند. یادآوری می کنیم که پروتئین های سفیده تخم مرغ اگر پخته نباشد، توسط بدن قابل استفاده نیست. تخم مرغ بکار رفته در مخلوط های غذایی مثل سوپ ها، دسرها، شیرینی های سبک (بدون خامه) همیشه خوب هضم می گردد.
نظر شخصی بنده ( پس از سه سال بدنسازی نیمه حرفه ای - رها کردن ورزش - خرید وزنه و تمرین در منزل ) :
از نظر تغذیه شما بهترین کار رو می کنید چه ورزش بکنید و چه نکنید ، با توجه به مطالب بالا شما می تونید تا حدود زیادی از پروتئین مورد نیاز بدنتان رو تامین کنید که با ورزش می تونید به عضله خشک تبدیلش کنید !
اصلا طرف خرید قرص و آمپول و سایر مکمل ها هم نروید که هیچ فایده ای برایتان ندارد ...
کسی که قبلا چاق بوده و حالا که لاغر شده شکمش پوست اضافه اورده باید چه ورزش هایی انجام بده تا پوستش سفت بشه؟
یه سری تمرینات هوازی باید انجام بدین , مثل دویدن , شکم , طناب زدن , تمرینات پهلو , کلا تو سایت ها برنامه های مختلفی وجود داره , اونی که به هیکلتون میخوره رو انجام بدین
جناب MehranVB میگم شما تو کار پک آوردن شکم بودی؟ من قدم 183 هست , وزنم 89 , یه خورده هم شکم دارم البته پهلو بیشتره , یه برنامه توپ میشه برا پک آوردن بدین؟
آره من Six-Pack بودم و هستم! ولی چون موقع شروع لاغراندام بودم خیلی راحت تر شکمم تیکه شد.نقل قول:
جناب MehranVB میگم شما تو کار پک آوردن شکم بودی؟ من قدم 183 هست , وزنم 89 , یه خورده هم شکم دارم البته پهلو بیشتره , یه برنامه توپ میشه برا پک آوردن بدین؟
به هر حال قبل از هر کاری باید شکمت رو آب کنی وگرنه هر چه قدر هم تیکه بشه زیر چربی هیچی معلوم نمیشه. میتونی از برنامه ای که صفحه قبل گفتم استفاده کنی.
اما بعد از اون باید بری سراغ حرکتای تخصصی شکم و اونا رو هر روز انجام بدی تا موقعی که شکمت تیکه شه.
نکته مهم هم اینه که هم باید حرکتای بالای شکم رو انجام بدی و هم زیر شکم (و در صورت امکان پهلو) وگرنه شکمت شکل جالبی در نمیاد! و اینم بگم شکل شکم افراد یک کمی ژنتیکی هم هست، بعضیا هشت تیکه میشن، بعضیا با تمام فشاری که روی خودشون میارن شیش تیکه هم نمیشن!
تو رو خدا کمک کنید من می خواهم وزنمو زیاد کنم الان وزنم 69کیلو وقدم هم 178 برای این می خواهم وزنمو زیاد کنم چون هنگام وزنه زدن بدنم کم میاره چی کار کنم کدوم روش بهتره وبدون عوارضه/؟
مرسی از آقای کریمی:11:
روزی دوتا سفیده میخوردم. وزن=60 کیلو و قد=173 . یه سال و 7-8 ماهی میشد که میرفتم، غذام هم کمه.نقل قول:
وزنت اونقدر هم بد نیست و به نظر من خوبه. میتونی وزن وزنه هاتو کمتر کنی که بدنت کم نیاره!نقل قول:
تو رو خدا کمک کنید من می خواهم وزنمو زیاد کنم الان وزنم 69کیلو وقدم هم 178 برای این می خواهم وزنمو زیاد کنم چون هنگام وزنه زدن بدنم کم میاره چی کار کنم کدوم روش بهتره وبدون عوارضه/؟
برای اضافه وزن هم یا میتونی غذا زیاد بخوری (بیشتر سیب زمینی و تخم مرغ و ماکارونی و مرغ و ...) یا اینکه از مکمل استفاده کنی
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
وزنت اونقدر هم بد نیست و به نظر من خوبه. میتونی وزن وزنه هاتو کمتر کنی که بدنت کم نیاره!نقل قول:
برای اضافه وزن هم یا میتونی غذا زیاد بخوری (بیشتر سیب زمینی و تخم مرغ و ماکارونی و مرغ و ...) یا اینکه از مکمل استفاده کنی
درود
من 185 قدمه و 85 وزنمه
می خوام وزنمو به 70 برسونم ولی همه بهم میگن ضرر داره و نکن این کارو
وزن ایده آلم باید چه قدر باشه ؟
پس مشکلی نداره میتونی بخورینقل قول:
این سوالا رو به خاطر این پرسیدم که یه وقت اضافه وزن نداشته باشی
با خوردن این وزنت بیشتر شه
ولی الان مشکلی نداره و برات مفیده
راستی یه سال و هفت هشت ماه که میرفتی پرس سینه چند میزدی ؟
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
وزن ایده ال شما نسبت به استخوان بندیتون باید بین 80 تا 85 باشه اگهنقل قول:
استخوان بندی تون چجوریه درشته ریزه؟
هر وزنی خواستین حساب کنید از فرمول زیرنقل قول:
قد - 100 + 2 = وزن ایده آل
استخوان بندی درشتی دارمنقل قول:
وزن ایده ال شما نسبت به استخوان بندیتون باید بین 80 تا 85 باشه اگه
استخوان بندی تون چجوریه درشته ریزه؟
اما شکم و پهلوهام نامناسبه
برای استخوان بندی درشت وزن 85 کاملا مناسبه و شما نباید وزنتونو کم کنید
و شما برا شکم و پهلو میتونی حرکاتشونو انجام بدی تا به شکل مناسب در بیان
سلامنقل قول:
یک فیل آموزشی برای شکم دارم که انواع حرکت های شکم رو بدون دستگاه و وزنه آموزش میده که به مدت حدودا 6 دقیقه تمرین یکسره و طاقت فرسای شکم هست !
من خودم یک روز در میان همراه با این فیلم تمرین می کنم و از نتیجش هم خیلی راضیم ( چون شکل مناسبی به شکم من داده )
اگر خواستید بریتان این فیلم رو که 32.5 مگ هستش رو آپ کنم ...
در ضمن شما باید وقت بیشتری رو برای حرکت دارزو نشت ( برای شکم ) و مسگری ( برای پهلو ) بذارید ...
چرا که نزاری ؟؟؟ ما هم استفاده کنیم :31: مرسینقل قول:
چرا که نه ( به قول ندامون :31: )نقل قول:
حتمآ
نیکی و پرسش ؟
آقا من پیشرفتم کلا کنده بدنم بی استعداده در نتیجه بعد از 1 سال و هفت ماه پرس سینه بسته به تعداد ست ها دو تا 12.5 (در مجموع 25) یا دوتا 15 (در مجموع 30) میزدم.نقل قول:
من تقریبا 1 ساله میرم و پرس سینه 60 میزنم البته بدون وزن وزنه
البته اصلا راضی نیستم بقیه میگن خوب میزنی ولی من میگم خیلی بیشتر از اینا باید بزنم به نظرت کی درست میگه؟
شما باید ببینی برنامه ات چطور بوده شاید برنامه ات مناسب نبوده که نتونستی رکوردتو
افزایش بدی
راستی چند سالته؟
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
راستی همین الان یه پیشنهاد به فکر اومد چطوره که هر کی بیاد اینمجا بگه چند ساله میره بدنسازی و
حرکات اصلی رو چند میزنه مثلا پرس سینه هالتر
جلو بازو هالتر
پشت بازو خوابیده
سرشونه هالتر
یا هر چیزی که فکرشو بکنید
خودم به زودی میزارم رکوردامو بقیه هم شروع کنن به گزاشتن
من یه ساله که میرم بدنسازی
پرس سینه هالتر 60 بدون وزن میله هالتر
جلو بازو هالتر 35 بدون وزن میله هالتر
سرشونه هالتر از پشت 35 بدون وزن میله
سرشونه از جلو 40 بدون وزن میله هالتر
پشت بازو هالتر خوابیده 30 بدون وزن میله هالتر
سرشونه دمبل پرسی دو تا دمبل 25 کیلویی با هم 50
شولز هالتر 90 بدون وزن میله
به نظرتون چطوره خوبه برا یه سال یا نه کمه؟
دوستان ما که نمیخوایم مسابقه بدیم که بخوایم رکورد داشته باشیم. رکورد فقط برای کسائیه که توی مسابقات لیفت شرکت میکنن.
کسی که هدفش ماهیچه اوردن اصلاً براش وزن مهم نیست. شما باشد به بدنتون نگاه کنین و ببینین چقدر آمادگی داره برای یه وزن.
یکی از اشتباهات خیلی بزرگ توی سالنای بدنسازیه که یه نفر میبینه که یکی داره وزن سنگینتر از خودش میزنه تحریک میشه و وزنش رو سنگینتر میکنه، نتیجه اینکه یا حرکت رو غلط میزنه یا ماهیچه ها میسوزن، یه رقابت کاملاً کاذب و غلط!
اما اگه خیلی دوست دارین سنگین کار کنین، فقط مجازین یه سری حرکتا رو سنگین کنین. پایه ترین حرکات پرس سینه و اسکات هستن. حرکتای پا هم تا حدی میتونید سنگین بزنین. اما اگه مثلاً حرکتای دست رو سنگین بزنین ممکنه به آرنج آسیب برسونه، کمر و زانو و شونه هم از جاهایی هستن که جراحت زیادی بهشون وارد میشه. البته اگه حرکت درست و اصولی انجام شه ایرادی نداره سنگین کار شه، اما من دیدم مثلاً کسایی که جلوبازو میزنن، انقدر سنگینش میکنن که با نیروی کمرشون اونا حرکت میدن! بقیه حرکتا هم همینطور ....
رکوردی که برای حرکتای اصلی باید بتونین بزنین رو میگم:
پرس سینه حداقل باید بتونین به اندازه وزنتون بزنید.
اسکات حداقل 10 تا 15 درصد بیشتر از پرس بزنید.
پرس پا تقریباً دو برابر اسکات.
بقیه حرکات رو نمیگم چون واسه هر شخص بسته به عضلاتش یه جوره!
اینم بگم که معمولاً حرکات دمبلی برای خط انداختن هستن و زیاد نیاز نیست سنگین بزنین!
من با اینکار فقط میخوام میزان پیشرفتم رو بسنجم و اصلا هدفم قذرت نمایی و کورس گزاشتن نیست
به هر حال یه پیشنهاد بود
ممنون
نه دوست من منظورم اصلاً این نبود، سوء تفاهم پیش نیاد! :46:
من 22 سالمه. مربی های مختلفی هم داشتم فکر نکم مشکل از برنامه باشه. راستی شما در نظر بگیر که من هیچ تغذیه ی خاصی برای بدنسازی نداشتم (چه برسه به استفاده از مکمل)
منم مصرف نکردم